View Full Version : Για να θυμόμαστε ότι μετανάστες δεν είναι μόνο οι άλλοι
sergiosm
30/09/2007, 16:32
Ρατσιστική επίθεση κατά Ελλήνων στη Γερμανία
Επίθεση δέχτηκαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στη βορειοανατολική συνοικία του Πάνκοβ τρεις Ελληνες, κάτοικοι του Βερολίνου (δύο άντρες, 27 και 28 ετών, και μία γυναίκα 25 χρόνων), με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να τραυματιστούν στο πρόσωπο.
Η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη πέντε νεαρών Γερμανών που θεωρεί ότι συμμετείχαν στην επίθεση.
Το συμβάν, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε στις 02.40 σε πρατήριο βενζίνης του Πάνκοβ, όπου ομάδα 10-15 νεαρών, εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και κραυγάζοντας ρατσιστικά συνθήματα, επιτέθηκε στους τρεις Ελληνες.
Η Αστυνομία, που ειδοποιηθήκε αρχικά από έναν αυτόπτη μάρτυρα, συνέλαβε λίγο αργότερα ως ύποπτο έναν 17χρονο «σκίνχεντ» και στη συνέχεια άλλους τέσσερις, μεταξύ 17 και 20 ετών, που ανήκουν πολιτικά στον ακροδεξιό χώρο.
Οι δύο τραυματισμένοι Ελληνες είναι εκτός κινδύνου και επέστρεψαν σπίτι τους μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Πηγή: http://greece.flash.gr/soon/2007/9/29/35201id/
Ας το θυμηθούμε την επόμενη φορά που θα βρίσουμε τον "αλβανό", "πακιστανό" κλπ της γειτονιάς μας...
HateNord
30/09/2007, 16:43
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Μιλάμε για μια χώρα των 80 εκατομμυρίων με 8 περίπου από αυτά να είναι μετανάστες.Εντάξει υπάρχουν και ακραία στοιχεία που προβαίνουν σε εγκληματικές ενέργειες όπως οι επιθέσεις σε μετανάστες.Το να μη γουστάρω πχ τους αλβανούς ή τους πανικαστανούς ή το κάθε καρυδιάς καρύδι που μπήκε στη μικρή μου χώρα χωρίς έλεγχο είναι δικαίωμά μου όπως δικαιωμά σου είναι να τους γουστάρεις και να τους υποστηρίζεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ρατσιστική επίθεση κατά Ελλήνων στη Γερμανία
Επίθεση δέχτηκαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στη βορειοανατολική συνοικία του Πάνκοβ τρεις Ελληνες, κάτοικοι του Βερολίνου (δύο άντρες, 27 και 28 ετών, και μία γυναίκα 25 χρόνων), με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να τραυματιστούν στο πρόσωπο.
Η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη πέντε νεαρών Γερμανών που θεωρεί ότι συμμετείχαν στην επίθεση.
Το συμβάν, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε στις 02.40 σε πρατήριο βενζίνης του Πάνκοβ, όπου ομάδα 10-15 νεαρών, εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και κραυγάζοντας ρατσιστικά συνθήματα, επιτέθηκε στους τρεις Ελληνες.
Η Αστυνομία, που ειδοποιηθήκε αρχικά από έναν αυτόπτη μάρτυρα, συνέλαβε λίγο αργότερα ως ύποπτο έναν 17χρονο «σκίνχεντ» και στη συνέχεια άλλους τέσσερις, μεταξύ 17 και 20 ετών, που ανήκουν πολιτικά στον ακροδεξιό χώρο.
Οι δύο τραυματισμένοι Ελληνες είναι εκτός κινδύνου και επέστρεψαν σπίτι τους μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Πηγή: http://greece.flash.gr/soon/2007/9/29/35201id/
Ας το θυμηθούμε την επόμενη φορά που θα βρίσουμε τον "αλβανό", "πακιστανό" κλπ της γειτονιάς μας...
συγκρινεις ανομοια πραματα φιλε...
dukeandthecity
30/09/2007, 16:47
"οι δικοι μας μετανάστες είναι οικογενειάρχες και μεροκαματιάρηδες ενώ οι πακιστανο αλβανοι είναι κλέφτες και απατεώνες."
Η αντίσταση στον εθνικισμό καλλιεργείτε πριν ξεκινήσει η οικονομική μετανάστευση. Οταν οι μεταναστες φτασουν ανεξελεγκτα σε μια χώρα που δεν εχει "προετοιμαστεί" τότε ανθούν οι ορθόδοξοι συναγερμοί. Και τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα...
ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ .ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ .ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΞΕΥΡΩΠΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΤΟΚΑ .ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ
sergiosm
30/09/2007, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
συγκρινεις ανομοια πραματα φιλε...
Καθόλου ανόμοια,
αναφέρομαι στην αιώνια κατηγορία σε βάρος κάθε μετανάστη, είτε νόμιμου είτε παράνομου, στην κατηγορία ότι οι μετανάστες δημιουργούν προβλήματα και αυτοί φταίνε για ό,τι μας συμβαίνει.
στη θέση των Ελλήνων θα μπορούσε να είναι κάθε μη Γερμανός ... θα μπορούσε να είναι Τούρκος ή Αλβανός τί αλλάζει;
Είναι άλλο θέμα ότι η χώρα μας (και κάθε χώρα) έχει δικαίωμα να διαμορφώνει μεταναστευτική πολιτική και να επιτρέπει ή να απαγορεύει την είσοδο σε όποιο ξένο (πλην ΕΕ) αυτή θεωρεί σωστό. Και βέβαια έχει κάθε δικαίωμα να εφαρμόσει με κάθε μέσο την απόφασή της αυτή.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κάθε ένας (πολίτης) με μόνη την ιδιότητα του ντόπιου έχει δικαίωμα να επιτεθεί στον ξένο μόνο και μόνο επειδή είναι ξένος.
HateNord είναι δικαίωμά του καθένα να μην γουστάρει τον οποιοδήποτε (είτε ξένο είτε ντόπιο), αυτό όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να βιαιοπραγήσει εναντίον του, του δίνει όμως το δικαίωμα αν είναι παράνομα στη χώρα να τον καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες και μόνο δικαιούνται να τον συλλάβουν και να του επιβάλουν τις όποιες κυρώσεις (απέλαση κλπ).
HateNord
30/09/2007, 17:10
Μα κι εγώ αυτό έγραψα ότι υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία και υποκείμενα που δημιουργούν όλες αυτες τις καταστάσεις.Και φυσικά κανείς δεν εχει το δικαίωμα να βιαιοπραγίσει εις βάρος του άλλου μόνο και μόνο επειδή δεν τον γουστάρει.
Χωμάτινος
30/09/2007, 17:11
Τη δεκαετία του '50 όταν οι Έλληνες εξέδραμαν σωρηδον γιά να βρουν την τύχη τους στην αλλοδαπήν, ήξεραν πριν ακόμη φύγουν την επιχείρηση στην οποία θα εργαστούν καθώς και το σπίτι που θα μείνουν, αλλιώς δεν τους επέτρεπαν την είσοδο στο οποιοδήποτε Βέλγιο, Γερμανία κλπ.
sergiosm
30/09/2007, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Το να μη γουστάρω πχ τους αλβανούς ή τους πανικαστανούς ή το κάθε καρυδιάς καρύδι που μπήκε στη μικρή μου χώρα χωρίς έλεγχο είναι δικαίωμά μου όπως δικαιωμά σου είναι να τους γουστάρεις και να τους υποστηρίζεις.
Για το ότι μπήκαν χωρίς έλεγχο δεν φταίνε αυτοί, φταίει το μπουρδέλο στο οποίο μπήκαν.
Αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι όλοι οι μετανάστες ίδιοι, όπως δεν είναι όλοι οι ντόπιοι ίδιοι.
Υπάρχουν μετανάστες που είναι σωστοί στη δουλειά τους και έχουν προσφέρει στη χώρα μας, όπως ακριβώς προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν οι Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό.
Το περιστατικό όμως που στηλιτεύω είναι ΩΜΗ ΒΙΑ και σε αυτή ακριβώς εναντιώνομαι. Όποιος θέλει να το καταλάβει το καταλαβαίνει, όποιος θέλει να παρερμηνεύσει τα λεγόμενά μου ας τα παρερμηνεύσει.
Καθόλου ανόμοια.............
εντελως ανομοια !!!!
η περιπτωση στην οποια αναφερεσαι λεει οτι κατι πιωμενοι γερμανοι τη πεσανε σε 3 ελληνες (το στατους των οποιων ελληνων ειναι αρκετα υψηλα) και συγκρινεις αυτο το περιστατικο με τη φραστικη επιθεση που δεχονται οι εδω μεταναστες απο υποβαθμισμενες χωρες (και πολλες φορες παρανομοι, προσεξε τι λεω...ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) οι οποιοι δεν κανουνε τπτ επικοδομιτικο ουτε για τη χωρα στην οποια εισηλθαν, ουτε για τους εαυτους τους.
συγκρινεις μπανανες με τσιμουχες φιλε...!
sergiosm
30/09/2007, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Μα κι εγώ αυτό έγραψα ότι υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία και υποκείμενα που δημιουργούν όλες αυτες τις καταστάσεις.Και φυσικά κανείς δεν εχει το δικαίωμα να βιαιοπραγίσει εις βάρος του άλλου μόνο και μόνο επειδή δεν τον γουστάρει.
sorry δεν το κατάλαβα.
:beer:
sergiosm
30/09/2007, 17:25
εντελως ανομοια !!!!
η περιπτωση στην οποια αναφερεσαι λεει οτι κατι πιωμενοι γερμανοι τη πεσανε σε 3 ελληνες (το στατους των οποιων ελληνων ειναι αρκετα υψηλα) και συγκρινεις αυτο το περιστατικο με τη φραστικη επιθεση που δεχονται οι εδω μεταναστες απο υποβαθμισμενες χωρες (και πολλες φορες παρανομοι, προσεξε τι λεω...ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) οι οποιοι δεν κανουνε τπτ επικοδομιτικο ουτε για τη χωρα στην οποια εισηλθαν, ουτε για τους εαυτους τους.
συγκρινει μπανανες με τσιμουχες φιλε...!
ερμήνευσες πολύ στενά το "βρίσουμε" που χρησιμοποίησα.
Προφανώς και η φραστική και μόνο επίθεση δεν είναι το ίδιο με την βιαιοπραγία, αλλά δεν παύει να είναι επίθεση.
Και η επίθεση όταν γίνεται αναίτια είναι άδικη. Αυτή την άδικη επίθεση κατακρίνω.
Μπορεί να μην ήταν απόλυτα σαφές στο αρχικό μου σχόλιο, αλλά νομίζω ότι το διευκρίνισα (και αν όχι το διευκρινίζω τώρα) ότι αυτό που στηλιτεύω είναι η άδικη επίθεση εναντίον κάθε μετανάστη. Σε αυτό πιστεύω (και ελπίζω) ότι θα συμφωνήσεις ...
ερμήνευσες πολύ στενά το "βρίσουμε" που χρησιμοποίησα.
Προφανώς και η φραστική και μόνο επίθεση δεν είναι το ίδιο με την βιαιοπραγία, αλλά δεν παύει να είναι επίθεση.
Και η επίθεση όταν γίνεται αναίται είναι άδικη. Αυτή την άδικη επίθεση κατακρίνω.
Μπορεί να μην ήταν απόλυτα σαφές στο αρχικό μου σχόλιο, αλλά νομίζω ότι το διευκρίνισα (και αν όχι το διευκρινίζω τώρα) ότι αυτό που στηλιτεύω είναι η άδικη επίθεση εναντίον κάθε μετανάστη. Σε αυτό πιστεύω (και ελπίζω) ότι θα συμφωνήσεις ...
σε αυτα που ΤΩΡΑ εγραψες συμφωνω.
επιμενω ομως οτι στο αρχικο σου ποστ ειναι αστοχο ετσι οπως τα εχεις τοποθετησει τα πραματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ .ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ .ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΞΕΥΡΩΠΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΤΟΚΑ .ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ
και πολύ καλά του έκαναν
και έτσι θα έπρεπε να γίνεται και εδώ
αλλά για αυτό δεν φταίει ο μετανάστης
τουλάχιστον όχι ο νόμιμος
sergiosm
30/09/2007, 17:36
επιμενω ομως οτι στο αρχικο σου ποστ ειναι αστοχο ετσι οπως τα εχεις τοποθετησει τα πραματα.
ΟΚ η αλήθεια είναι ότι η η διατύπωσή μου δεν ήταν και η καλύτερη του κόσμου...
σε αυτα που ΤΩΡΑ εγραψες συμφωνω.
soundstorm
30/09/2007, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
"οι δικοι μας μετανάστες είναι οικογενειάρχες και μεροκαματιάρηδες ενώ οι πακιστανο αλβανοι είναι κλέφτες και απατεώνες."
Η
Οταν λοιπον εχεις μια χωρα με μεγαλη ανεργια δεν ανοιγεις τα συνορα,και μπειτε κοσμε......
Και εσυ και εγω,αν πηγαιναμε στη γερμανια για ενα καλυτερο μελλον και δεν ειχαμε ψωμι να φαμε,πιστεψε με,καποιον θα κλεβαμε.
Δυστηχως οι αλβανοι,ως λαος,ως ρατσα ανθρωπων,εμενα τουλαχιστον δεν μου γεμιζουν το ματι.
Δεν αλλαζει το γεγονος ομως οτι,ηταν που ηταν στραβο το κλημα,βαλαμε και 1000000 γαιδαρους μεσα......
project.breeze
30/09/2007, 18:57
Αν στην χώρα μας υπήρχε έλεγχος στην είσοδο των μεταναστών τότε θα μιλούσαμε για όμοια πράγματα,δυστυχώς δεν υπάρχει και γι'αυτό έχουμε αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας από λαθρομετανάστες είτε Αλβανούς,είτε Ρουμάνους,είτε Βούλγαρους είτε είτε είτε...Δυστυχώς λόγω αυτής της παράνομης μετανάστευσης στην χώρα μας η μπάλα παίρνει και τους νόμιμους μετανάστες που ήρθαν απλά για να δουλέψουν και να ζήσουν την οικογένειά τους.Αν η λαθρομετανάστευση προς την χώρα μας είναι μία φορά άδικη για μας είναι 10 φορές άδικη για τους νόμιμους μετανάστες...
HateNord
30/09/2007, 19:34
Mόλις είδα το ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1.Κλασσική περίπτωση βλεμμένων και μεθυσμένων ανηλίκων και ενηλίκων εξτρεμιστών και εγκληματιών.Με λίγα λόγια οι Ελληνες πήγαν να βάλουν βενζίνη,οι τύφλα κούπα προφανώς νεοναζί άκουσαν ότι μιλάν άλλη γλώσσα κι άρχισαν τις προκλήσεις,οι έλληνες ζήτησαν το λόγο και έγινε συμπλοκή.Η κοινή λογική λέει ότι μόλις δεις τέτοια άτομα την κάνεις και φευγεις χωρίς πολλά πολλά και δεν αναζητάς τσαμπουκάδες μαζί τους γιατί απλούστατα δεν τη βγάζεις καθαρή.
Πρόπερσυ στο Μόναχο μερα μεσημέρι έιχα σταματήσει με τη μηχανή σε κάποιο δρόμο στη πόλη να δώ το χάρτη μια παρέα από δαυτους κοιτούσε καλα καλά τη πινακίδα και μετά εμενα από απόσταση 20-30 μέτρων.Μόλις τους αντιλήφθηκα οτι κινούνται προς τα εμένα έβαλα πρώτη κι έφυγα γιατί πολύ απλά αυτό μου επέβαλλε η κοινή λογική....
@sergiosm :beer: :beer:
Και φυσικά πρέπει να καταδικάζουμε την ΩΜΗ ΒΙΑ όπως και τις συμπεριφορές των φτωχών "οικονομικών" μεταναστών που τουλάχιστον στην Ελλάδα δείχνουν να μη σέβονται τίποτα...γνωμη μου πάντα για να μη προλάβουν ορισμένοι καλοθελητές να με στιγματίσουν.
.. άραγε πόσοι Έλληνες θα συλλαμβάνονταν εδώ σε αντίστοιχο γεγονός??
vangelis 64
30/09/2007, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
.. άραγε πόσοι Έλληνες θα συλλαμβάνονταν εδώ σε αντίστοιχο γεγονός?? Όσοι δεν θα φορούσαν κράνος.:p
orizontas
30/09/2007, 21:44
οι αλβανοι δεν ειναι λαος .... ειναι φαρα ......και πολλα ακομη
οι πακιστανοι ....τεμπελιδες ....
και ας με πειτε οτι θελετε ......
:wave2:
devil's animal
30/09/2007, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
οι πακιστανοι ειναι ΠΟΛΥ πιο εργατικοι απο τον οποιονδηποτε Ελληνα!!
:beer: :beer: :beer:
ΠΟΛΛΕΣ επιχειρησεις - εργοστασια στην δεκαετια του '90 εκαναν τρελλα λεφτα εξ'αιτιας των Πακιστανων. (δεν τους ασφαλιζαν και δουλευαν για πενταροδεκαρες).
μετα βγαλανε πρασινες καρτες σε ολους και αδειες εργασιας και εγινε υποχρεωτικη η ασφαλιση και ο κατωτερος μισθος και σε αυτους!!
el_hymador
Το Thread θα μπορουσε ανετα να εχει τιτλο :
''για να θυμομαστε οτι ρατσιστες δεν ειναι μονο οι Ελληνες''
Και το λεω αυτο γιατι κοντευει να μας κολησει η ρετσινια του ξενοφοβικου και του ρατσιστικου λαου.
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
Δηλαδη τωρα η Γαλλια ειναι ρατσιστικο εθνος με αυτη την επιθεση;
Μ@λ@κες υπαρχουν παντου .... και μπορει να ειναι ειτε μεταναστες, ειτε μελη ακροδεξιων οργανωσεων...
HateNord
:a014: :a014: :a014:
orizontas
30/09/2007, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οι πακιστανοι ειναι ΠΟΛΥ πιο εργατικοι απο τον οποιονδηποτε Ελληνα!!
:beer: :beer: :beer:
ΠΟΛΛΕΣ επιχειρησεις - εργοστασια στην δεκαετια του '90 εκαναν τρελλα λεφτα εξ'αιτιας των Πακιστανων. (δεν τους ασφαλιζαν και δουλευαν για πενταροδεκαρες).
μετα βγαλανε πρασινες καρτες σε ολους και αδειες εργασιας και εγινε υποχρεωτικη η ασφαλιση και ο κατωτερος μισθος και σε αυτους!!
δεν θα διαφονησω μαζι σου
αλλα ουτε θα συμφωνησω
απο πρωσοπικι μου πειρα το λεω .....
οι πακιστανοι ειναι εργατικοι ισως αλλα ειναι και τεμπελιδες
βρισκουν αφορμη αν δεν εισαι με την φωνη και το μαστηγιο απο πανω
και ισως να το λεω λαθος
ειναι πολυ αργοι ..... στο ποιο απλα πραμα που
μπορει να τους βαλεις να κανουν
αυτο εχω δει εγω ..
κατα τα αλλα δεν πιστευω οτι ειναι κακοποιο στοιχειο ο λαος τους
μαλιστα απο οσο καταλαβα τον τελευταιο καιρο
για κατι που χρειαστικα
και το εψαξα λιγο και παραεξω
ειναι πολυ καλοι ηλεκτρωνικοι ...
σε θεματα τελευταιας τεχνολογιας
αλλα .....
slow motion
στην δουλεια την δικη μου τουλαχιστον
δεν εχω προβλημα με αυτους ......
μια γνωμη εχω ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
ωχχχ σοβαρα????? μλκα θα πρεπει να ανησυχουν δηλ. οι ελληνες δημοσιοι υπαλληλοι!!!!
καλα το λενε οι ακροδεξιοι..ερχονται για να παρουν τις δουλειες !!!!
πολυ ωραια, απο ενα περιστατικο που ειδες/εχεις εμπειρία κρινεις εναν ολοκληρο λαο....
για να δουμε...οσο ζουσα στη γερμανια η μητερα μου ηταν στελεχος γερμανικης τράπεζας με ευθυνη την εξυπηρετηση ελληνων μεταναστων....ξερεις ποσοι δικοι μας ζητουσαν δανειο για να παρουν μερσεντες πριν ακομα εξασφαλισουν την παραμονη τους εκει????
τι λεει αυτο για τον δικο μας λαο????
τεσπα απλα να σκεφτομαστε οτι η μοναδα δεν αντιπροσωπευει το συνολο!!!!
και ως μεταναστης και εγω δεν μπορω παρα να βλεπω με συμπαθεια καθε μεταναστη που αντικριζω....στο προσωπο του βλεπω τον πατερα μου που ελιωνε 18 ωρες την ημερα στη φαμπρικα για να λεω εγω μαλακιες στο νετ σημερα...
στα παιδια τους βλεπω τον εαυτο μου που προσπαθουσα να ενταχθω στην κοινωνια που ζουσα αλλα αντιπετωπιζα ενα παγερο τειχος απλα γιατι δεν ημουν ξανθος....
στο κατω κατω το εγκλημα, οπως και το κεφαλαιο, δεν γνωριζει απο συνορα και εθνικοτητες
devil's animal
01/10/2007, 07:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
αλλα αντιπετωπιζα ενα παγερο τειχος απλα γιατι δεν ημουν ξανθος....
γιατι δεν τα εβαφες ρε???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a27: :a27: :a27:
:lol:
BUSA MAKIS
01/10/2007, 08:38
Τέτοια συμβαίνουν δυστηχώς αρκετά συχνά με αλλοδαπούς στην Γερμανία.
Τώρα έτυχε να είναι τα θύματα Έλληνες και πήρε το θέμα διάσταση.
Ξέρω από τα χρόνια (1967-1992) που είμουν Γερμανία, να περιμένει Τούρκος στο μετρό και την στιγμή που φτάνει το τρένο σπρώχνεται από έναν Γερμανό νεοναζί και μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε.
Να σας πω πως το συμβάν τώρα έγινε στο Βερολίνο και μάλιστα στο ανατολικό κομμάτι όπου η ανεργεία και οι νοσταλγοί του Χίτλερ είναι σε μεγάλο ποσοστό.
Sotirios
01/10/2007, 12:31
Το θέμα από οτι είδα μπήκε σε κανονικές διαστάσεις. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι οτι έχουμε βγάλει τα ματάκια μας με τα χεράκια μας όπως λένε.... Οταν ακούγεται κάτι αρνητικό για αλλοδαπούς υπάρχει μία σημαντική μερίδα του πληθυσμού που τους χαρακτηρίζει ρατσιστές και άλλα, άδικα κατά την άποψή μου, κοσμητικά επίθετα.
Στην αρχή είναι γεγονός οτι υπήρχαν αρκετά κρούσματα εργασιακής εκμετάλλευσης αλλοδαπών, στην συνέχεια όμως τους συμπεριφερθήκαμε και τους συμπεριφερόμαστε με πολύ περισσότερη φροντίδα και φιλότιμο από οτι θα έπρεπε, πράγμα που με τον Α ή Β τρόπο το πληρώνουμε.
Α.... και να μην ξεχνιώμαστε ο πρώτος που φταίει για την οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση δημιουργείται από αλλοδαπούς είναι το κράτος και αυτοί που θα έπρεπε να ελέγχουν τόσο την είσοδό τους όσο και την σωστή συμπεριφορά τους σε όλους τους τομείς (εργασιακούς, κοικωνικής συμπεριφοράς κλπκλπκλπ)
BUSA MAKIS
01/10/2007, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Α.... και να μην ξεχνιώμαστε ο πρώτος που φταίει για την οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση δημιουργείται από αλλοδαπούς είναι το κράτος και αυτοί που θα έπρεπε να ελέγχουν τόσο την είσοδό τους όσο και την σωστή συμπεριφορά τους σε όλους τους τομείς (εργασιακούς, κοικωνικής συμπεριφοράς κλπκλπκλπ)
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
sergiosm
01/10/2007, 12:51
Πολύ σωστό,
αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί "άλλοθι" για τους υπόλοιπους.
Sotirios
01/10/2007, 13:15
Αν εννοείς για τους υπόλοιπου έλληνες κάθε φορά (σπάνια) που γίνεται ένα βίαιο περιστατικό πολύ φοβαμαι πως μπορεί. Την στιγμή που μπαινοβγαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι από την κοντινή γειτονική χώρα εύκολα και ελεύθερα και δημιουργεί προβλήματα, μπάινει εξίσου εύκολα το ταμπελάκι της επικινδυνότητας ανά εθνικότητα, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει και σε ρατσισμό πράγμα που ευτυχώς στη Ελλάδα υπάρχει σε ελάχιστο βαθμό.
Εξηγούμαι...
Χαρακτηριστικά ρώτα αστυνομικούς. Στην περιοχή μου λένε....... Νο1 αριθμητικά σε μικροεγγλήματα και κλοπές είναι οι Αλβανοί και σε πιο σοβαρά οι Ρουμάνοι. Οι Ρώσοι ήταν πρώτοι στο εμπόριο γυναικών. Αυτά και μόνο είναι ικανά να με κάνουν από απλώς επιφυλακτικό εως.....(το αφήνω δικό σου) απέναντι σε ανθρώπους αυτών των εθνικοτήτων που συναναστρέφομαι. Ποιος ευθύνεται για την τυχόν άδική συμπεριφορά μου στους νομοταγείς πολίτες αυτών των κρατών? Μάλλον το κράτος μου σε συνάρτηση με τα κακοποιά στοιχεία της εκάστοτε εθνικότητας που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα.
Ανάλογα υπάρχουν εθνικότητες πχ (Πακιστανοί Μπαγκλάντές) που δεν ενδιαφέρονται για ασφάλιση και νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα. Αυτοί πέφτουν θύματα από τους Έλληνες γιατί το κράτος και οι μηχανισμοί του δεν ελέγχουν σωστά τις συνθήκες εργασίας και τους εργαζόμενους αλλοδαπούς.
Είναι μεγάλο και πολύπλευρο το θέμα για να αναλυθεί στο φόρουμ.Το βασικότερο είναι οτι
αφορά μια μεγάλη μάζα ανθρώπων που μόνο ο κρατικός μηχανισμός μπορεί να κουμαντάρει. Οι ενέργειες του μηχανισμού αυτού προκαλούν θετικές ή αρνητικές συμπεριφορές τόσο στους μετανάστες όσο και στους ντόπιους, οπότε όλα γυρίζουν από εκεί που αρχίζουν...
sergiosm
01/10/2007, 13:47
Το βασικότερο είναι οτι αφορά μια μεγάλη μάζα ανθρώπων που μόνο ο κρατικός μηχανισμός μπορεί να κουμαντάρει. Οι ενέργειες του μηχανισμού αυτού προκαλούν θετικές ή αρνητικές συμπεριφορές τόσο στους μετανάστες όσο και στους ντόπιους, οπότε όλα γυρίζουν από εκεί που αρχίζουν...
+1
γιατί τελικά τα πάντα είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ, τόσο απο την πολιτεία όσο και απο το σπίτι.
alximistis
01/10/2007, 14:03
ΩΧ τι διαβάζω ο άνθρωπας και δεν... καραφλιάζω!
Οι Αλβανοί φάρα οι Πακιστανοί τεμπέληδες οι Σύριοι βρωμιάρηδες οι Ιρακινοί και οι Κούρδοι βίαιοι οι Ρουμάνοι διαρρήκτες οι Ρώσοι έμποροι γυναικών...
μην ξεχάσουμε παιδιά πως οι Άγγλοι είναι αδελφές οι Ιταλοί κλέφτες οι Αυστριακοί και οι Ελβετοί ξενέρωτοι φυσικά οι Τούρκοι μας μισούν και... πάει λέγοντας.
Οπότε ο λαός είναι ένας! Εμείς! Και είμστε όλοι ευτυχισμένοι, μπράβο μας. :(
Λοιπόν για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά... Αν οι Αλβανοί είναι φάρα και οι Πακιστανοί τεμπέληδες... τότε την άλλη φορά κλείστε τα μάτια σας γιατί οι περισσότεροι κλειδαράδες, ντελιβεράδες, υδραυλικοι, οικοδόμοι κ.λπ είναι είτε Αλβανοί είτε Πακιστανοί.
Επίσης κλείστα πολύ σφιχτά τα μάτια σας γιατί θα εκπλαγείτε ΑΝ τα ανοίξετε πραγματικά και δείτε-αντιληφθείτε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρόοδο που έχουν κάνει ειδικά οι Αλβανοί. ΑΠό μία χώρα 300 χρόνια πίσω κλεισμένοι με τον μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι τους ήρθαν ξυπόλητοι ρακένδυτοι σαν αγρίμια έμοιαζαν για όποιον θυμάται και μέσα σε ελάχιστα χρόνια έχουν φτιάξει δουλειές μέχρι και δικές τους επιχειρήσεις.
Γιατί είναι... φάρα δεν καταλαβαίνω και βαριέμαι να ασχοληθώ με τέτοια απλοϊκά συμπεράσματα.
Τέλος... για το συγκεκριμένο θρεντάκι φίλε που το έφτιαξες θα συμφωνήσω με τον Trooper.
είναι ανόμοια αυτά που συγκρίνεις. Στην φάση του ξυλοδαρμού του Έλληνα έχουμε να κάνουμε με ομάδες αντικοινωνικών ηλιθίων οι οποίοι απλώς χτυπούν και πλακώνουν για να χτυπούν και να δέρνουν. Έχουν βάλει και μία "πολιτική" ταμπέλα από πάνω τους και αυτό είναι όλο.
Υπάρχει όμως σύγκριση με περιστατικό άλλο του παρελθόντος.
Και για να δω τώρα πως θα αντιδράσουν κάποιοι.
Όταν οι Αλβανοί μας νίκησαν στο ποδόσφαιρο βγήκαν να πανηγυρίσουν. Κάκιστα βέβαια! Διότι οι "Ελληναράδες" θίχτηκαν που χάσαμε από τους "ξιπόλυτους" και βγήκαν να δείρουν.
Μόνο που τότε δεν τους είπαμε μαλακισμένα ανερμάτιστα τσογλάνια που είναι αλλά... πατριώτες που θίχτηκαν.
Τότε τους πείραξε η ήττα. Τους άλλους στη Γερμανία που μιλούσαν ξένη γλώσα.
Η ηλιθιότητα είναι αήτητη!!!
LsKostas
01/10/2007, 14:16
Θα με κανεις να πω πραγματα που τα λενε οι φασιστακια αλλα...
Καλοκαιρι δεν κλειδωναμε την πορτα της αυλης μας το 94 αυτο...
Εδω και πολλα χρονια ψαχνουμε για πιο ασφαλη πορτα...(Δεν
Αν καποιοι "Ελληναραδες" στο κοινοβουλιο κανουν παρτυ με μιζες,ομολογα,
φεραν και καποτε τους "Αλβανους" για φθηνα εργατικα χερια...
Στις μικροκλοπες,ληστειες ειναι ατσιδες τα Αλβανια γιατι ετσι ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ...
Οποιος εχει αντιρηση να ρωτησει τον Bush...:lol: :lol: :lol:
(Οι εθνικοφρονες να μην παρουν φορα...καλα κουμασια ειναι και του λογου τους:rolleyes: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Και τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα...
Γι αυτό στις "πονηρές" αγγελίες που βάζεις γράφεις "Δεκτοί και αλλοδαποί" ??? :winka: :blush:
Υ.Γ.
Η το έκοψες τώρα που πήρες BMW ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το Thread θα μπορουσε ανετα να εχει τιτλο :
''για να θυμομαστε οτι ρατσιστες δεν ειναι μονο οι Ελληνες''
Και το λεω αυτο γιατι κοντευει να μας κολησει η ρετσινια του ξενοφοβικου και του ρατσιστικου λαου.
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
Δηλαδη τωρα η Γαλλια ειναι ρατσιστικο εθνος με αυτη την επιθεση;
Μ@λ@κες υπαρχουν παντου .... και μπορει να ειναι ειτε μεταναστες, ειτε μελη ακροδεξιων οργανωσεων...
ακομα μια φορα + 1 στο hymador...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
...
Όταν οι Αλβανοί μας νίκησαν στο ποδόσφαιρο βγήκαν να πανηγυρίσουν. Κάκιστα βέβαια! Διότι οι "Ελληναράδες" θίχτηκαν που χάσαμε από τους "ξιπόλυτους" και βγήκαν να δείρουν.
Μόνο που τότε δεν τους είπαμε μαλακισμένα ανερμάτιστα τσογλάνια που είναι αλλά... πατριώτες που θίχτηκαν.
Τότε τους πείραξε η ήττα. Τους άλλους στη Γερμανία που μιλούσαν ξένη γλώσα.
Η ηλιθιότητα είναι αήτητη!!!
τωρα τι σχεση εχει το ποδοσφαιρο και το βαζεις μεσα σε σοβαρα θεματα????
ποτε δε σε καταλαβαινω...
αν πας να πανηγυρησεις το (σιγουρο φετινο) πρωταθλημα της ΑΕΚ στο πειραια ... τι θα γινει ξερεις? παντως θα φας ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ απο οτι φαγαν οι αλβανοι στην ομονοια.... αυτο λεγεται αρρωστημενη "λογικη του γηπεδου" δεν εχει σχεση με κανενα ακραιο φαινομενο! χαλαρωσε!!!
ουτε ρατσιστες ειμαστε (κατα το μεγαλυτερο ποσοστο) ουτε ξενοφοβοι.... απλα δεν υπαρχει πολτικη στο μεταναστευτικο και οπως ειπαν οι προηγουμενοι "καθε καριδιας καρυδι" εχει ερθει εδω και κανει "κακο ονομα" στους ξενους... ενω η πλειοψηφια τους ειναι εργαζομενοι και οικογενιεαρχες....