PDA

View Full Version : Το νέο Ducati Monster δοκιμάζεται

BlaSen
30/09/2007, 18:20
Το νέο Monster, φαίνετει να εντοπίστηκε κάνοντας τεστ δοκιμών και βελτίωσης σε ιταλική πίστα. Η Ducati θα κάνει την πρώτη μεγάλη επανασχεδίαση από το 1993 που βγήκε στη παραγωγή το μοντέλο. Μέχρι τότε όμως θα περιμένουμε την παρουσίασή του στο σαλόνι του Μιλάνο...Η νέα μοτοσικλέτα θα συνεχίσει να κυκλοφορεί με τη σειρά των αερόψυκτων κινητήρων (695, 800 και 1100) ενώ σιγά - σιγά θα ανοίγει τον δρόμο για ένα, ξεχωριστό από τα Monster, γυμνό μοντέλο, βασισμένο στο νέο Ducati 1098.

Το νέο Ducati Monster πρόκειται για μια εξέλιξη του παλιού στιλ της μοτοσικλέτας παρά μια μεταμόρφωση. Το δυνατό σημείο στις πωλήσεις του Monster είναι η εμφάνισή του και οι Ιταλοί δεν θέλησαν να το αλλάξουν αυτό. Παρ’ όλα αυτά ακούγεται πως θα έχει νέο πλαίσιο.

Η ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση του Μιλάνο τον Νοέμβριο, σε τρεις εκδόσεις βάσει κινητήρα. Ένα μοντέλο 1100DS, ένα μεσαία κατηγορίας (γύρω στα 800 κ. εκ.) και ένα μικρότερης χωρητικότητας (πιθανόν κάποιον από τους κινητήρες 695 κ. εκ.).

(Πηγή:mototriti.gr)

106730

Defiant
30/09/2007, 18:25
Δεν κακο

αλλα οι χουφτες φλας απο το Hypermotard ε δεν κολανε με τπτ

dessert
30/09/2007, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από blasen
Το νέο Monster, φαίνετει να εντοπίστηκε κάνοντας τεστ δοκιμών και βελτίωσης σε ιταλική πίστα. Η Ducati θα κάνει την πρώτη μεγάλη επανασχεδίαση από το 1993 που βγήκε στη παραγωγή το μοντέλο. Μέχρι τότε όμως θα περιμένουμε την παρουσίασή του στο σαλόνι του Μιλάνο...Η νέα μοτοσικλέτα θα συνεχίσει να κυκλοφορεί με τη σειρά των αερόψυκτων κινητήρων (695, 800 και 1100) ενώ σιγά - σιγά θα ανοίγει τον δρόμο για ένα, ξεχωριστό από τα Monster, γυμνό μοντέλο, βασισμένο στο νέο Ducati 1098.

Το νέο Ducati Monster πρόκειται για μια εξέλιξη του παλιού στιλ της μοτοσικλέτας παρά μια μεταμόρφωση. Το δυνατό σημείο στις πωλήσεις του Monster είναι η εμφάνισή του και οι Ιταλοί δεν θέλησαν να το αλλάξουν αυτό. Παρ’ όλα αυτά ακούγεται πως θα έχει νέο πλαίσιο.

Η ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση του Μιλάνο τον Νοέμβριο, σε τρεις εκδόσεις βάσει κινητήρα. Ένα μοντέλο 1100DS, ένα μεσαία κατηγορίας (γύρω στα 800 κ. εκ.) και ένα μικρότερης χωρητικότητας (πιθανόν κάποιον από τους κινητήρες 695 κ. εκ.).

Αυτή η φωτοσουπιά, έχει καιρό που παίζει στο διαδίκτυο...... Μακάρι να μην το κάνουν έτσι γιατί, δεν θα ξαναπουλήσουν monster, σε Ducatisti...
(προσωπική άποψη...)

:a14: :a02: :a04: :a14:

makis206
30/09/2007, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Μακάρι να μην το κάνουν έτσι γιατί, δεν θα ξαναπουλήσουν monster, σε Ducatisti...
(προσωπική άποψη...)

Που συμβαδίζει και με τη δική μου. :D

:beer:

Stelth
30/09/2007, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Που συμβαδίζει και με τη δική μου. :D

:beer:

+1000

project.breeze
30/09/2007, 22:18
Φέρνει λίγο (έως πολύ) σε Gilera DNA ή τα μάτια μου κάνουν παρεμβολές;

BlaSen
01/10/2007, 12:49
και μια κατασκοπική...

106809

nickmonstro
02/10/2007, 18:53
Παιζει και αυτη η φωτο οπου επισης πιστευω οτι ειναι τρελη φωτοσοπια αλλα κατα την γνωμη μου ειναι ομορφοτερο απο την αλλη μ@λ@κι@:lol:

107041

dimokritos
02/10/2007, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Παιζει και αυτη η φωτο οπου επισης πιστευω οτι ειναι τρελη φωτοσοπια αλλα κατα την γνωμη μου ειναι ομορφοτερο απο την αλλη μ@λ@κι@:lol:

εμένα αυτό γιατί μου θυμίζει το super duke?? :confused: :confused:

nickmonstro
02/10/2007, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
εμένα αυτό γιατί μου θυμίζει το super duke?? :confused: :confused: Στην ουσια ειναι το Hypermotard με τον πωπο της 1098!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Stelth
02/10/2007, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro

Εμένα μου θυμίζει λίγο απ' όλα.
Εκτός βέβαια απο monsterακι
Λίγο Hypermotard
Λίγο Multistraba
Λίγο 1098
Και κάτι απο Super Duke

dessert
02/10/2007, 21:20
Παίδες το τέρας ένα είναι... Άπαξ και το άλλαξαν τους πήρε ο διά@λ@ς...
(πάλι προσωπική άποψη...)

AFTER
02/10/2007, 23:59
Αυτή η φωτοσουπιά, έχει καιρό που παίζει στο διαδίκτυο...... Μακάρι να μην το κάνουν έτσι γιατί, δεν θα ξαναπουλήσουν monster, σε Ducatisti...
(προσωπική άποψη...)

:a14: :a02: :a04: :a14:

Παρολα αυτα, καπως ετσι μαλλον θα ειναι

Παντως μου φαινεται λιγο δυσκολο να βγει ασχημη μοτοσυκλετα απο το Ιταλικο εργοστασιο

SUPERMARIO
23/10/2007, 01:11

δηλαδη τι θα κανεις;;;
θα τους στειλεις e-mail να τους κραξεις;;;;:lol: :rotflmao: :lol:

Υ.Γ ολα τα μοντελα "ΕΝΑ" ηταν καποτε μεχρι να...εξελιχθουν.

el_hymador
23/10/2007, 07:30

:a18: