View Full Version : Transalp 2008
http://www.hondamc.com/homc/templates/ModelCategoryList____3054.aspx
Εδώ έχει πληροφορίες για Transalp 2008 όποιος γνωρίζει την γλώσσα ας βοηθήσει .
Αισθητικά σας αρέσει ?
Υπαρχουν αλλα 2 thread για το καινουργιο trans φιλε
αισθητικα εμενα μ'αρεσει
αλλα αν αληθευουν αυτα που ακουγονται για 210kg βαρος, 60 hp ιπποδυναμη σε συνδυασμο με τον 19" εμπρος τροχο και το μικροτερο ρεζερβουαρ
ε τοτε σιγουρα ειναι οπισθοδρομηση
Υγ καλωσορισες :wave2:
Η ασκημια χτυπησε την πορτα του Transalp ...
... κριμα ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από valam
Η ασκημια χτυπησε την πορτα του Transalp ...
... κριμα ...
ναι γιατι μεχρι τωρα ηταν η κα@#α η ιδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ναι γιατι μεχρι τωρα ηταν η κα@#α η ιδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1000
δεν βλεποταν ποτε το trans...
GATOYLHS
02/10/2007, 18:03
ΠΩ ΠΩ ΧΑΛΙ...ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ? ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ 80 ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙ Κ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΕΝΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
ΠΩ ΠΩ ΧΑΛΙ...ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ? ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ 80 ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙ Κ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΕΝΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ.
.
:eyepop: :eek:
εγραψες!
:rotflmao: :lol: :lol:
LeftLane
25/10/2007, 11:17
πραγματικα ασχημο το νεο transalp σε πληρη αντίθεση με το ως τωρα μοντελο το οποίο εχω πραγματικα ερωτευθει με τον αψογο σχεδιασμο του.
Μηπως ξερει κανεις εαν λογικα θα πεσει η τιμη του λιγο πριν βγει το καινουργιο ή αν θα μπορουμε να βρουμε καινουργιο του 2007 (σε ζελατινα) στις αρχες του 2008 με μειωμενη τιμη?
Θα εκτιμουσα οποια πληροφορια μια και ενδιαφερομαι αμεσα!
Ευχαριστω :)
nikonian
25/10/2007, 11:56
Tα δυο προηγούμενα Transalp, ήταν απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ για μένα.
Με ελάχιστες αιχμές και περισσότερες καμπύλες, όπως κάθε διαχρονικό σχέδιο (όρα Πόρσε 911, σκαραβαίος, 2CV και κάποια ιταλικά dream cars).
Σε αντίθεση με όλα τα γεμάτα ακμές και γωνίες μηχανάκια του σήμερα , όλες τις προσπάθειες φτηνού και εφήμερου εντυπωσιασμού όπως:
Ζ 750, Βε στρώμα , nexus και άλλα space design που τους πρώτους μήνες εντυπωσιάζουν και μετά τα σιχαίνεσαι (προσωπική αίσθητική πάντα, το τονίζουμε , για να μην ακούσουμε κουλά).
Όσο για το νέο ΤΑ... πολύ κατώτερο από τα δυο προηγούμενα, αλλά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό... κούκλα.
V-twin
680,2 cc
44,1 kW / 7750 varv - 60hkr :a06:
6,19 kpm / 5500 varv :(
214 kg:a53: :yuck:
Ftinokataskeyh opos panta..........
allo ena best seller pou tha minei stis ektheseis apoulito (fmx650 like). mou fenete ekei sthn mama honda to exoune kapsei apo to poly sake.
110111
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Tα δυο προηγούμενα Transalp, ήταν απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ για μένα.
...................................................................με όλα τα γεμάτα ακμές και γωνίες μηχανάκια του σήμερα , όλες τις προσπάθειες φτηνού και εφήμερου εντυπωσιασμού όπως:
Ζ 750, ...............................μετά τα σιχαίνεσαι (προσωπική αίσθητική πάντα, το τονίζουμε , για να μην ακούσουμε κουλά).
Όσο για το νέο ΤΑ... πολύ κατώτερο από τα δυο προηγούμενα, αλλά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό... κούκλα.
Εζησα για να το διαβάσω και αυτό
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από br492
Εζησα για να το διαβάσω και αυτό
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
entaksi kritiki gia thn aisthitiki toy kathe anthropou den mporoume na kanoume, alla to gegonos oti apo pleyras epidoseon kai poiotita kataskeyhs tha einai @@........ kanei mpam
Theorontas panta oti ta noumera pou anakoinonote einai konta sthn pragmatikotita.
btw.... to Z750 oute emena mou aresei eksoterika (eidika to kenourgio)
LeftLane
31/10/2007, 12:19
Ρε παιδια για να ειμαι πιο συγκεκριμενος, αυτο που με χαλαει πααααρα πολυ ειναι η μασκα, ειναι πολυ ασχημη και θυμιζει πολυ '80s ! Οχι οτι εχω κατι με την εποχη αλλα καθε πραγμα στον καιρο του
ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟ ΤΑ 700--->ΕΔΩ (http://www.1000ps.at/links_weiterleiten.asp?url=http://www.1000ps.at/testbericht-2268201-Honda_Transalp_Test)
...στα γερμανικα βεβαια! :rolleyes: :D
θα προσπαθησω να βάλω μια περιληψη....αργοτερα.....
:wave2:
LeftLane
27/11/2007, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από LeftLane
Μηπως ξερει κανεις εαν λογικα θα πεσει η τιμη του λιγο πριν βγει το καινουργιο ή αν θα μπορουμε να βρουμε καινουργιο του 2007 (σε ζελατινα) στις αρχες του 2008 με μειωμενη τιμη?
Θα εκτιμουσα οποια πληροφορια μια και ενδιαφερομαι αμεσα!
Ευχαριστω :)
Αny news? :smilea:
jpk chios
27/11/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από LeftLane
Αny news? :smilea:
Την άλλη βδομάδα οι τιμές.Μάλλον αυτή θα γεμίζουν τους αντιπροσώπους...;)
:wave2: :beer:
Εγώ τώρα που το έχω ερωτευτεί θεωρούμαι ανώμαλος? :look: Τουλάχιστον εξωτερικά..δεν το έχω δει και από κοντά για να κρίνω για τα υπόλοιπα..
panagiotispapa
17/01/2008, 12:36
Εχτές είδα το νέο ΤΑ από κοντά..... :cry: :cry:
Δεν θα σχολιάσω το αν είναι όμορφο μηχανάκι ή όχι, αυτό εξάλλου εξαρτάται από τα γούστα του καθενός....
Όμως, πέρα από κάθε αμφιβολία, αυτό το πράγμα δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τα Transalp που ξέραμε.
Κατά την γνώμη μου η Honda έχει πλέον γ*****σει εντελώς τα On-Off μοντέλα της. Κρίμα.
:mad: :mad: :mad: :( :(
stefanara
18/01/2008, 17:00
Τιμές:
7.920 ευρώ
8.650 ευρώ (ABS)