View Full Version : Αδίστακτοι διαφημιστές
Καμπάνια της Dainese... ένας ακόμα δαιμόνιος διαφημιστής επέλεξε να παίξει με ένα πολύ λεπτό θέμα για να αποδείξει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της. :sick:
εικ.1
106797
Gandalf dr685sm
01/10/2007, 11:20
Ανήθικό σίγουρα... σοκαριστικό ακόμα περισσότερο.
Το θέμα είναι αν υπάρχει ανάλογο όργανο ελέγχου στην Ε.Ε. για τέτοιου είδους διαφημίσεις. Αν υπάρχει.. γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα;
Θα μου πείς εδώ είχαμε κόμμα παιδεραστών στην Ολλανδία... αυτά εδώ είναι "ψιλά γράμματα" για αυτούς.
Gandalf
Cpt. Haddock
01/10/2007, 11:26
Εμένα δε με ενοχλεί τόσο η διαφήμιση. Σίγουρα προκαλεί και αυτός ειναι ο σκοπός - any publicity is good publicity λένε στο χωριό μου - και σίγουρα οι μετέχοντες πληρώθηκαν αδρά (λεφτά που τα χρειάζονται σίγουρα).
Πιο πολύ με ενοχλεί το μόττο της καμπάνιας "we PREVENT bikers from becoming donors"
Όταν όλοι θα έπρεπε να είμαστε donors...
τεσπα....
Στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε (ίσω κάποια μέρα) τη λέξη μποικοτάζ
:(
costas_k
01/10/2007, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιο πολύ με ενοχλεί το μόττο της καμπάνιας "we PREVENT bikers from becoming donors"Όταν όλοι θα έπρεπε να είμαστε donors...τεσπα.... [/B]
Aκριβως!!!
Εχετλαίος
01/10/2007, 11:33
Α Σιχτήρ Ζώα!
Προφανώς δεν έιχαν κάποιον στην οικογένειά τους που να χρειάζεται μεταμόσχευση!
Αιδώς Αχρείοι!:mad:
.................
Εσύ να μην μιλάς, γιατί αν στην θέση του τελευταίου Γραφειοκράτη μπει Διαφημιστής ξέρεις τι θα μπει στην θέση του τελευταίου Καπιταλιστή ...!!! :smokin:
Cpt. Haddock
01/10/2007, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εσύ να μην μιλάς, γιατί αν στην θέση του τελευταίου Γραφειοκράτη μπει Διαφημιστής ξέρεις τι θα μπει στην θέση του τελευταίου Καπιταλιστή ...!!! :smokin:
:D :D :D
με έχετε υπερτιμήσει νομίζω :wacko:
με έχετε υπερτιμήσει νομίζω :wacko:
προσπαθούμε να διαβρώσουμε το σύστημα εκ των έσω... :winka:
LsKostas
01/10/2007, 11:41
Λες και χρειαζοταν να κανει τοσο "φθηνη" διαφημιση για να πουλησει...
:mad:
Απο τις πιο ηλιθιες διαφημισεις
Ντροπη τους
edit : μολις εχασαν ενα πιθανο αγοραστη
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑΥΤΟ! :yuck:
Εμένα δε με ενοχλεί τόσο η διαφήμιση. Σίγουρα προκαλεί και αυτός ειναι ο σκοπός - any publicity is good publicity λένε στο χωριό μου - και σίγουρα οι μετέχοντες πληρώθηκαν αδρά (λεφτά που τα χρειάζονται σίγουρα).
Επειδή είμαι του "χώρου", επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω πολύ για το αν οι εικονιζόμενοι έχουν καμία σχέση με άτομα που χρειάζονται όργανα...
Cpt. Haddock
01/10/2007, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Επειδή είμαι του "χώρου", επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω πολύ για το αν οι εικονιζόμενοι έχουν καμία σχέση με άτομα που χρειάζονται όργανα...
Πιθανόν, αν και δεν είμαστε σίγουροι
:wave2:
soundstorm
01/10/2007, 12:01
Εμενα παλι μου φαινετε πολυ μ@λ@κι@ διαφημιση.
Μήπως είναι μουφα και αυτές οι διαφημίσεις και απλα καποιος ηθελε να κανει πλακα ιες βαρος της ντενηζ? Οπως πριν χρονια εκεινες μεταξυ Μπεμβε - Αουντι - Σουμπαρου?
dimokritos
01/10/2007, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
Μήπως είναι μουφα και αυτές οι διαφημίσεις και απλα καποιος ηθελε να κανει πλακα ιες βαρος της ντενηζ? Οπως πριν χρονια εκεινες μεταξυ Μπεμβε - Αουντι - Σουμπαρου?
αυτες φίλε μού ήταν εφυέστατες διαφημίσεις και έθιγαν κανένα ζήτημα ζωής.
αν ήταν μούφα θα είχε μαθευτεί άμμεσα.
ντροπή στην εταιρεία που δημοσίευσε τέτοια πράγματα. τίποτε άλλο. :yuck: :yuck: :yuck:
sergiosm
01/10/2007, 12:29
Πιο πολύ με ενοχλεί το μόττο της καμπάνιας "we PREVENT bikers from becoming donors"
Αφού είναι προφανές ότι αναφέρεται σε "κατά λάθος" (και όχι σε συνειδητούς) donors
Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν προκαλεί για να προωθήσει κάτι υπέρ του κοινωνικού συνόλου (όπως για παράδειγμα έγινε με το reality στην Ολλανδία με τους δωρητές οργάνων), αλλά με αποκλειστικό και μόνο σκοπό το δικό της κέρδος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
Οχι, τις καταχωρήσεις τις είδα στο περιοδικό "archive", από τα πιο γνωστά στη διαφήμιση, όπου κάθε δίμηνο δημοσιεύονται οι "καλύτερες" καμπάνιες από διαφημιστικές εταιρίες όλου του κόσμου. Η συγκεκριμένη είναι από το Βέλγιο.
dimokritos
01/10/2007, 12:33
τεσπα....
είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι απλόι ηθοποιοί αυτοί που συμμετέχουν, χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω.
ποιός θα μπορουσε να γίνει δωρητής νεφρού, συκωτιού αν δεν υπήρχε ανάγκη απο το οικογενειακό περιβάλλον...?
εδώ αίμα προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο να δώσει..
sergiosm
01/10/2007, 12:36
όπου κάθε δίμηνο δημοσιεύονται οι "καλύτερες" καμπάνιες από διαφημιστικές εταιρίες όλου του κόσμου
Θες να πείς ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση πήρε βραβείο "καλύτερης" καμπάνιας;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Θες να πείς ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση πήρε βραβείο "καλύτερης" καμπάνιας;;;;
Οχι, δεν λέω αυτό.. Αλλά το να μπει μια δουλειά στο συγκεκριμένο περιοδικό θεωρείται επίτευγμα για τη διαφημιστική που την έκανε.
Επειδή κι εγώ "του χώρου" είμαι (αν και πλέον όχι και πολύ ενεργά), η διαφήμιση αυτή είναι κακή κατά την άποψή μου. Ναι σίγουρα τραβάει την προσοχή, αλλά οι περισσότεροι διαφημιστές στις μέρες μας έχουν ξεχάσει το βασικότερο: Η διαφήμιση δεν είναι για να κάνουμε συζήτηση ή να προβάλλουμε απλά το ονοματεπώνυμο ή την φίρμα μας, αλλά προετοιμάζει την πώληση. Τώρα, σε πόσους θα πουλήσει και πόσους άλλους υποψήφιους ή νυν πελάτες θα ΧΑΣΕΙ με αυτήν την διαφήμιση, το αφήνω στην κρίση του καθενός.
Θέλετε να δείτε μια πολύ πρόσφατη & σαφώς πιο πετυχημένη διαφήμιση "καταστροφολογίας"; Δείτε αυτήν (http://www.adpunch.org/entry/motorola-shows-driving-and-talking-on-phone-is-a-bad-idea-indeed/) . Σοκάρει; Ναι. Βλέπετε πουθενά χυμένα μυαλά ή υποψήφιους δότες οργάνων; Όχι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε (ίσω κάποια μέρα) τη λέξη μποικοτάζ
:(
Συμφωνώ και επαυξάνω
ελεεινοι & τρισαθλιοι τυποι οι συγκεκριμενοι διαφημιστες & ντροπη στην
εταιρεια :yuck: :yuck: :yuck: :sad: :mad: :mad:
ΘΑ ΤΟΥΣ " ΔΩΡΗΣΩ " ΤΑ ΑΡ@!@Α ΜΟΥ
& ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΟΤΕ :a015: :a015:
Η καμπάνια σχολιάζεται και στο "ads of the world" εδώ (http://adsoftheworld.com/media/print/daines_pro_shop_motorcycle_safety_gear_liver)
Μερικά σχόλια είναι να τραβάς τα μαλλιά σου... :alien:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
[B]ελεεινοι & τρισαθλιοι τυποι οι συγκεκριμενοι διαφημιστες & ντροπη στην
εταιρεια :yuck: :yuck: :yuck: :sad: :mad: :mad:
+650!!!!!!!
alximistis
01/10/2007, 15:03
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!
Και καταλαβαίνω απόλυτα το μήνυμά της!
ΚΑΙ ναι ΔΕΝ το βρίσκω ανήθικο ούτε σοκαριστικό.
Λέει κάτι πάρα απλό.
Πως αυτοί οι άνθρωποι θα συμφωνήσω με Vanda πως πιθανόν να μην έχουν τίποτα οι συγκεκριμένοι δεν είχαν την σωστή προστασία και τώρα το πληρώνουν!
Κολλάει με το μότο πως προτιμούμε μοτοσικλετιστές παρά δωρητές οργάνων.
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά την αντίδρασή σας.
ΥΓ. Ηλία... το "δωρητές" εδώ δεν έχει την έννοια του δωρητή οργάνων. Εννοεί πως αυτοί οι άνθρωποι γίναν "δωρητές" χωερίς να το θέλουν.
Γι αυτό ντυνόμαστε σωστά και προστατευόμαστε.
Εν ολίγοις... κυκλοφορούμε σωστά και απολαμβάνουμε.
Που ρε παιδιά είναι το πρόβλημα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Η καμπάνια σχολιάζεται και στο "ads of the world" εδώ (http://adsoftheworld.com/media/print/daines_pro_shop_motorcycle_safety_gear_liver)
Μερικά σχόλια είναι να τραβάς τα μαλλιά σου... :alien:
σχολιασα & εγω καταλληλως :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Λες και χρειαζοταν να κανει τοσο "φθηνη" διαφημιση για να πουλησει...
ελα ντε...+10000!:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
οι συγκεκριμένοι δεν είχαν την σωστή προστασία και τώρα το πληρώνουν!
Ε; Οι "συγκεκριμένοι" είναι, υποτίθεται, άνθρωποι που περιμένουν ένα μόσχευμα. Τι πληρώνουν (εκτός από την ατυχία τους να έχουν ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας); Δεν είναι μοτοσυκλετιστές. Και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο ούτε για τους ίδιους να περιμένουν να ατυχήσει κάποιος άλλος για να ζήσουν. Είναι αυτό κάτι που θα διάλεγες (να τους λες "sorry, δε θα μπορέσουμε..") για να διαφημίσεις εξοπλισμό; ΕΛΕΟΣ!
Nostradamus
01/10/2007, 15:15
Καλησπερα σε ολους. Θα συμφωνησω και εγω με την αποψη του αλχημιστη. Νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο οτι αναφέρεται αποκλειστικα σε "κατα λάθος" δωρητες κατι που ολοι μας θέλουμε να αποφύγουμε για οσα χρονια θα κυκλοφορουμε στους δρομους..
Αλλωστε στην σημερινη κοινωνια που ολοι μας ζουμε και ο καθένας με τον τροπο του εχει διαμορφωσει, μονο οταν κατι ειναι "σοκαριστικο" καποιοι δραστηριοποιουμαστε..
Ισως και για μερικους να ειναι ο τροπος να ακουσουν για πρωτη φορα την φραση "δωρητης οργανων σωματος" που ειναι ιδιαιτερα συμαντικο.
alximistis
01/10/2007, 15:23
Ε; Οι "συγκεκριμένοι" είναι, υποτίθεται, άνθρωποι που περιμένουν ένα μόσχευμα. Τι πληρώνουν (εκτός από την ατυχία τους να έχουν ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας); Δεν είναι μοτοσυκλετιστές. Και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο ούτε για τους ίδιους να περιμένουν να ατυχήσει κάποιος άλλος για να ζήσουν. Είναι αυτό κάτι που θα διάλεγες (να τους λες "sorry, δε θα μπορέσουμε..") για να διαφημίσεις εξοπλισμό; ΕΛΕΟΣ!
Μα αυτό εξήγησα. Μάλλον υπάρχει παρεξήγηση στο πως προσδιορίζεις και εσύ και κάποιοι άλλοι την έννοια "δωρητής".
Δεν πρέπει να εννοεί αυτό που λες γιατί τότε δεν θα ήταν ανήθικο ή κακό ή ότι θες τεσπα αλλά θα ήταν απλώς ΑΣΧΕΤΟ και ΑΣΤΟΧΟ!!!
Νομίζω πως εννοεί "δωρητής" με την 'έννοια της υποχρέωσης από κάποιο ατύχημα. Και έτσι συνδυάζεται και η ασφάλεια και η προστασία.
Γιατί αλλιώς δεν κολλάει. :)
Cpt. Haddock
01/10/2007, 15:27
Παραθέτω δύο απο τα σχόλια... Της μιας και της άλλης πλευράς
1)
I agree. This is borrowed interest - and in the worst possible way. "Sorry, people on the donor waiting list. I won't be dying today, so you will." Bad taste.
2)
erm, this is marketing aimed at bikers, not some social cause which comforts people waiting for organs etc. Get real - or get out of the biz.
costas81
01/10/2007, 15:31
από όποια πλευρά και αν το πάρεις άσχημο ακούγεται!
el_hymador
01/10/2007, 15:33
Yπερ επιτυχημενη ειναι...
εδω και 3 σελιδες συζηταμε για την Dainese, γιατι εμμεσως πλην σαφως αυτη εντυπωνεται στο κεφαλι μας...:winka:
Αθλιος ο τροπος, αλλα κατα τα αλλα ειναι επιτυχημενη διαφημιση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Yπερ επιτυχημενη ειναι...
εδω και 3 σελιδες συζηταμε για την Dainese, γιατι εμμεσως πλην σαφως αυτη εντυπωνεται στο κεφαλι μας...:winka:
Αθλιος ο τροπος, αλλα κατα τα αλλα ειναι επιτυχημενη διαφημιση.
Η Dainese δεν φύτρωσε χθες και δεν είναι μια εταιρία που πασχίζει να κάνει απλά γνωστό το όνομά της (να σου εντυπωθεί όπως-όπως). Είναι ένα βήμα πιο πέρα. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά "αρνητικές" διαφημίσεις όπως αυτήν εμένα με απομακρύνουν από το προϊόν.
ΥΓ. Με παρόμοιο τρόπο ΔΕΝ θα ξαναφάω pizzahut (πίτσα!πίτσα!πίτσα!ΠΙΤΣΑ!ΠΙΤΣΑ!:uplate: ) ούτε θα πατήσω το πόδι μου στο PLUS-X ("άλλη μια που δεν πέρασε την πόρτα του PLUS-X!":yuck: )
el_hymador
01/10/2007, 15:52
Η Dainese δεν φύτρωσε χθες και δεν είναι μια εταιρία που πασχίζει να κάνει απλά γνωστό το όνομά της (να σου εντυπωθεί όπως-όπως). Είναι ένα βήμα πιο πέρα. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά "αρνητικές" διαφημίσεις όπως αυτήν εμένα με απομακρύνουν από το προϊόν.
ΥΓ. Με παρόμοιο τρόπο ΔΕΝ θα ξαναφάω pizzahut (πίτσα!πίτσα!πίτσα!ΠΙΤΣΑ!ΠΙΤΣΑ!:uplate: ) ούτε θα πατήσω το πόδι μου στο PLUS-X ("άλλη μια που δεν πέρασε την πόρτα του PLUS-X!":yuck: )
Δεν νομιζω οτι οι ''σοκ και δεος'' τυπου διαφημισεις αποτελουν στρατηγικη των νεων εταιρειων σε οποιονδηποτε χωρο...
Θυμισου την Benetton η οποια και ''εγκαινιασε'' αυτου του τυπου τις διαφημισεις.
Ειχε αναγκη την ''εντυπωση'' του ονοματος της με αυτο τον τροπο; δεν νομιζω...
Σε καποια φαση οι εταιρειες φτανουν σε ενα διαφημιστικο αδιεξοδο...
ποσο θα πιπιλας το κεφαλι του κοσμου με στεροτυπα ''ασφαλεια- προστασια'' στην προκειμενη περιπτωση;
Ελοχευει ο κινδυνος να συχετισθεις με τους ''υπολοιπους''...και απο την στιγμη που η Dainese εχει χαραξει μια εικονα διφορετικοτητας και υπεροχης, αυτο επιχειρει να διατηρησει και με τις διαφημισεις της.
Σημειολογικα παντως δεν εξαντλειτε απλα στον ευληπτα σοκαριστικο παραγοντα του θεματος...
Ταξιδευτής
01/10/2007, 16:44
Πετυχημενη η οχι, δεν ξερω τι λετε παιδια, αλλα εμενα πολυ απλα με προσβαλει ως ανθρωπο και προσβαλει την αισθητικη μου η κωλοδιαφημιση.
Αισχος και ντροπη... Να παει στο δι@ολο ο διαφημιστης και ολοι οι διαφημιστες αυτου του ειδους. Καπου ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν ορια... Ντροπη στο μ@λ@κ@ που τη σκεφτηκε, αλλα ντροπη και στην εταιρια που τη δεχτηκε. ΟΜΩΣ τα προιοντα της εταιριας παραμενουν καλα, οποτε το αν θα ξανα αγοραζα Dainese ειναι αλλο θεμα...
Δε νομίζω ότι η διαφήμιση θέλει να δείξει πως θα γίνουν δυστυχισμένοι όλοι αυτοί που περιμένουν όργανο!!! Απλά ίσως να θέλει να τονίσει πως κι άλλος ένας σώθηκε σήμερα και δεν θα γίνει δωρητής!!! Ας μην το βλέπουμε από την ανάποδη πάντα! Είναι έξυπνη διαφήμηση και σοκάρει!!!
Ίσως μπορεί κάποιοι με την σκέψη ότι κάποιο όργανό τους θα μεταναστεύσει βάλουν μυαλό! Και δε λέω να αγοράσουν την συγκεκριμένη μάρκα! Αλλά προστατευτικό εξοπλισμό!!!
ΑΙΣΧΟΣ !!! Τέρμα για μένα τα DAINESE!!!!
Όπως ο καθένας μας θα έλεγε "Προτιμώ να ζήσω εγώ παρά να ζήσει κάποιος άλλος από τα όργανά μου", επειδή κανένας μας δεν θα πεθάνει ΓΙΑ να γίνει δωρητής, με το ίδιο σκεπτικό λέει και η εταιρία ότι λέει! Είναι σοκαριστικό αλλά όντως όλοι πρέπει να προστατευόμαστε για να ΜΗΝ γινόμαστε δωρητές οργάνων (παρά την θέλησή μας φυσικά) μετά από ατύχημα!
:beer:
el_hymador
01/10/2007, 18:40
οκ ρε παιδια
τερμα τα dainese ο ενας τερμα τα dainese o αλλος...μαγκια σας
αλλα
ορισμενα απο τα ρουχα που φοραμε φτιαχνονται σε τριτοκοσμικες χωρες απο παιδια που δουλευουν 16 ωρα και παιρνουν εν κομματι ψωμια για αμοιβη...αυτα γινοντουσαν και πριν απο την διαφημιση και θα συνεχισουν να γινονται...
και δεν θα τα δειξει και καμια διαφημιση μαλον...
οποτε μηπως εκτος απο μια ατυχης κινηση του marketing και των βλαμμενων στα διαφορα διοικητικα της καθε εταιρειας - κολοσσου, ειναι προτιμοτερο να μας αγγιζουν αλλα παραγματα;
Cpt. Haddock
01/10/2007, 18:42
Τελικά τί ειναι αυτό που κάνει "ενοχλητική" (όποιος θέλει βγάζει τα εισαγωγικα)τη συγκεκριμένη διαφήμιση;
Το σλόγκαν;
Η το γεγονός οτι χρησιμοποιεί υποψήφιους λήπτες οργάνων (αυθεντικούς ή ηθοποιούς - δεν έχει σημασία);
Μου φαίνεται το δεύτερο...
Αν δηλαδη έδειχνε φωτογραφία ένα μπουφάν και είχε το ίδιο σλογκαν απο κάτω δε νομιζω οτι θα το σχολιάζαμε τόσο αρνητικά διότι θα παρέπεμπε - έστω και με σκληρό/μακάβριο τρόπο - στο θέμα της οδηγικής ασφάλειας.
Άρα;
:winka:
h_m_akis
01/10/2007, 18:55
:rotflmao:
παντως η διαφημιση πετυχε το σκοπο της!!!
εγω μολις την ειδα πεθανα στο γελιο...αρα με αρεσε! οσο για το θεμα της ηθικης...:rolleyes: ...για να δουμε ποσοι απο τους επικριτες θα συνεχισουν να φορανε dainese. ;)
μαλλον οι περισσοτεροι:wave2:
devil's animal
01/10/2007, 19:08
εγω παλι θα ελεγα ...να φορατε dainese γιατι ειναι απο τα καλυτερα μοτοσυκλετιστικα "ρουχα" που κυκλοφορυν και αξιζουν τα λεφτα τους γιατι οντως προστατευουν, εχουν καλη εφαρμογη κ.λ.π.
και να γινετε και δωρητες οργανων.
αν η στραβη ειναι "αδιορθωτη" θα εχετε κανει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ σε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
ας μεινουμε στην ουσια και ας σταματησουμε να ασχολουμαστε με το περιτυλιγμα
el_hymador
01/10/2007, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω παλι θα ελεγα ...να φορατε dainese γιατι ειναι απο τα καλυτερα μοτοσυκλετιστικα "ρουχα" που κυκλοφορυν και αξιζουν τα λεφτα τους γιατι οντως προστατευουν, εχουν καλη εφαρμογη κ.λ.π.
και να γινετε και δωρητες οργανων.
αν η στραβη ειναι "αδιορθωτη" θα εχετε κανει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ σε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
ας μεινουμε στην ουσια και ας σταματησουμε να ασχολουμαστε με το περιτυλιγμα
η ουσια ειναι οτι τα dainese ειναι υπερεκτιμημενα και υπαρχουν αντιστοιχα και καλυτερα προϊοντα σε πολυ πιο χαμηλες τιμες.....αν πρεπει να τους αναγνωρισω κατι, αυτο ειναι το design τους γενικοτερα, αλλα στην τελικη Ιταλοι ειναι, το εχουν στο γονιδιο τους....ειναι σαν να επιβραβευεις εναν Ελληνα επειδη τρωει φετα...
SPIDI, IXS
devil's animal
01/10/2007, 19:29
η ουσια ειναι οτι τα dainese ειναι υπερεκτιμημενα και υπαρχουν αντιστοιχα και καλυτερα προϊοντα σε πολυ πιο χαμηλες τιμες.....αν πρεπει να τους αναγνωρισω κατι, αυτο ειναι το design τους γενικοτερα, αλλα στην τελικη Ιταλοι ειναι, το εχουν στο γονιδιο τους....ειναι σαν να επιβραβευεις εναν Ελληνα επειδη τρωει φετα...
SPIDI, IXS
αποψη σου....σεβαστη!
adam_tsouk
01/10/2007, 19:30
παρτε spidi που ειναι καλυτερα κ που δεν ασχολουνται με διαφημισεις
:lol: :lol: :lol:
οκ ρε παιδια
αλλα
ορισμενα απο τα ρουχα που φοραμε φτιαχνονται σε τριτοκοσμικες χωρες απο παιδια που δουλευουν 16 ωρα και παιρνουν εν κομματι ψωμια για αμοιβη...αυτα γινοντουσαν και πριν απο την διαφημιση και θα συνεχισουν να γινονται...
οποτε μηπως εκτος απο μια ατυχης κινηση του marketing και των βλαμμενων στα διαφορα διοικητικα της καθε εταιρειας - κολοσσου, ειναι προτιμοτερο να μας αγγιζουν αλλα παραγματα;
+599
SPIDI, IXS
+599
Παλευω εδω και 10΄περιπου να σκεφτω τι να γραψω για αυτο που βλεπω στις φωτο. Η αισθητικη για μενα ειναι χαλια. Το θεμα υπαρκτο αλλα ασχετο, οχι με την πληρη εννοια του ορου αλλα με το λογοτυπο της εταιριας. Δεν μου κολλαει δηλαδη καθολου το λογοτυπο που ειναι μεσα στην φωτογραφια μου φαινεται οχι ανηθικο ή σοκαριστικο, αλλα αξεστο τριτοκοσμικο. Αν δηλαδη αγγιζε η εταιρια το θεμα που ειναι βεβαιως υπαρκτο, και με μια αλλη προσεγγιση εστρεφε την προσοχη στα προϊοντα της θα ηταν κατα την γνωμη μου καλυτερα.
Απο την αλλη καπου διαβασα οτι προκειται για το Βελγιο, οποτε αυτα τα τσακαλια πριν την βγαλουν στον αερα εχουν μελετησει αρκετα ολες τις παραμετρους και εχουν παρει και το οκ απο καπου. Παντως πιστευω οτι η συγκεκριμενη εταιρια δεν εχει καθολου αναγκη απο τετοιου ειδους διαφημησεις.
raistlin
01/10/2007, 22:24
Bασικά ο εμπαιγμός της διαφήμισης είναι αυτός που ενοχλεί και βεβαίως αυτό που χρησιμοποιεί ο διαφημιστής για να μείνει το όνομα όταν το περιστατικό ξεχαστεί...
Προσωπικά με αηδίασε η συγκεκριμένη διαφήμιση(κατ ευφημισμόν τουλάχιστον) γιατί όπως αναφέρω παραπάνω,ηθοποιούς ή όχι, εμπαίζει μια κατάσταση στην οποία δεν εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να βρεθεί ή να έχει κάποιο συγγενικό-φιλικό πρόσωπο...είναι πραγματικά άσχημη κατάσταση για να την χρησιμοποιεί κάποιος τόσο "φτηνά"
Fireball400
01/10/2007, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
:rotflmao:
παντως η διαφημιση πετυχε το σκοπο της!!!
εγω μολις την ειδα πεθανα στο γελιο...αρα με αρεσε! οσο για το θεμα της ηθικης...:rolleyes: ...για να δουμε ποσοι απο τους επικριτες θα συνεχισουν να φορανε dainese. ;)
μαλλον οι περισσοτεροι:wave2:
+1:rotflmao:
KAI...όποιος μετά απ'αυτό σιχάθηκε και χαρίζει το Dainese του,θα το υποστώ:lol:
SPIDI, IXS
στην ελλαδα γιατι αν το φερεις απεξω ειναι πιο φτηνα :wave2:
εγω παλι δε μπορω να καταλαβω γιατι οοοοολο αυτο το κλιμα απεναντι στις μοτοσυκλετες.
υπογεια γινετε πλυση εγκεφαλου για το ποσο σατανικα ειναι τα 2τροχα παγκοσμιος
και αν πας σε ''αντεπιθεση'' προσβαλεις
δλδ ολοι αυτοι που λενε τους μοτοσυκλετιστες δωρητες οργανων δε μας προσβαλουν?????????
πρεπει να το κανουν διαφήμιση για να το καταλαβουμε?
Fireball400
01/10/2007, 23:24
Και δωρητές οργάνων μας λένε και μ.....ες,για να καλύψουν το κομπλεξ τους επειδή αυτοί φοβούνται να καβαλήσουν...
οκ ρε παιδια
αλλα
γιαυτό και προτιμώ COLORI!. Ελληνικό προϊον, καλή ποιότητα και τιμη!!
Asaverle
01/11/2007, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Απο τις πιο ηλιθιες διαφημισεις
Ντροπη τους
edit : μολις εχασαν ενα πιθανο αγοραστη
Αν έχεις πάντως κανά μπουφανάκι ή παντελονάκι γνήσιο Dainese το αγοράζω εγώ.
VanDiemen
01/11/2007, 11:44
...............................................
τεσπα....
Διαφωνώ με την εν λόγω διαφημιστική στρατηγική, αλλά δεν εννοεί πως αποτρέπει τους μοτοσυκλετιστές από το να δηλώσουν δωρητές οργάνων, αλλά αποτρέποντας το θανάσιμο τραυματισμό τους, τους εμποδίζει να γίνουν πραγματικοί δωρητές.