PDA

View Full Version : ΟΤΕ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

kapeos
01/10/2007, 13:00
έλα πάρεεεεεεεε

1 μήνα τσαμπαααααααα

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=836185&lngDtrID=252

:cry:

dimokritos
01/10/2007, 13:06
σαν να το επίσπευσε λιγάκι ο οτε τώρα που είδε να έχει διαρροές προς forthnet, hol, vivodi κλπ...:yuck:

LsKostas
01/10/2007, 13:11
Λυσαμε ολα τα προβληματα μας
...τα μηνυματα απο το σταθερο μας λειπανε...

Ολα τα εχει η Μαριωρη...

Π-ΟΤΕ :lol: :lol:

ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ...

schumacher_
01/10/2007, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
σαν να το επίσπευσε λιγάκι ο οτε τώρα που είδε να έχει διαρροές προς forthnet, hol, vivodi κλπ...:yuck:

Συγνώμη κιόλας... αλλά λίγο άσχετο... :dizzy:

Το θέμα είναι ποιός έχει σταθερό τηλέφωνο που να υποστηρίζει sms... :rolleyes:

THEOD
01/10/2007, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_

Eεεεε να μην πουλήσουν και μερικές χιλιάδες τηλέφωνα οι άνθρωποι ??? Κάπως πρέπει να ζήσουν...Κλέφτες θα γίνουνε ??? :D

dimokritos
01/10/2007, 22:29

τι να σου πω... μπορεί κιόλας...

το βλέπω σαν ένα επιπλέον όφελος για όσους έχουν οτε.

όσον αφορά τις συσκευές, κρίνοντας απο φίλους και γνωστούς, πόσοι έχουν μείνει χωρίς ασύρματα σταθερά πλέον? αν δεν είναι και απαρχαιομένο το ασύρματο, υποστηρίζει λειτουργίες sms.

hotcarver
01/10/2007, 22:48
Τους ειδαμε και τους εναλλακτικους...

Trickster
02/10/2007, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
Τους ειδαμε και τους εναλλακτικους...

+1

μπορεί να υπήρξαν πέτρινα τα χρόνια του ΟΤΕ τελευταία αλλά στο θέμα της αξιοπιστίας γενικά δεν υπάρχει δεύτερος.
Στο θέμα των τιμών να ξέρετε πως το ΕΕΤΤ πιέζει τον ΟΤΕ να έχει το ακριβότερο τιμολόγιο και τα λιγότερα ελκυστικά πακέτα.
Επίσης οι εναλλακτικοί παρόχοι τις περισσότερες φορές τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε ότι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Ας μην μιλήσουμε για τις επιθετικές πολιτικές να αρπάζουν πελάτες από τον ΟΤΕ (τόσα και τόσα mail κυκλοφορούν με ιστορίες τους).

Λεωνίδας
02/10/2007, 08:52
ωραίο το sms πάντως
και ΠΟΛΥ χρήσιμο για κάποιους συνανθρώπους μας
έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες συσκευές το υποστηρίζουν πλέον (με 30-40? ασύρματο έτσι)

hidefnick
02/10/2007, 09:25
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι εδώ και μία εβδομάδα ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΤΕΝΕΤ γιατί ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ADSL αυτες τις μέρες.

Και βέβαια έπρεπε να γκρινιάξω εγώ στο 134 για το πρόβλημα ώστε να μην μου χρεώσουν την βδομάδα.

Tropeas
02/10/2007, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι εδώ και μία εβδομάδα ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΤΕΝΕΤ γιατί ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ADSL αυτες τις μέρες.

Και βέβαια έπρεπε να γκρινιάξω εγώ στο 134 για το πρόβλημα ώστε να μην μου χρεώσουν την βδομάδα.
Το 134 έχει παντελή άγνοια όμως με το τι γίνεται ακριβώς με κάθε τοπικό κέντρο...

idi
02/10/2007, 12:58

ΕΓΩ! PANASONIC ΑΣΥΡΜΑΤΟ :wave2:

hotcarver
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Κανε μια βολτα απο τον τοπικο οτε..οχι oteshop..

afrotwin
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
έλα πάρεεεεεεεε

1 μήνα τσαμπαααααααα

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=836185&lngDtrID=252

:cry:

xaxaxaxaxaxaxaxaxa

ama dite pou8ena dorean pipes gia kana mina apo kamia analogi eteria idopioiste..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nantin
02/10/2007, 13:03
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΧΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ) ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΔΩ .ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ .ΑΦΟΥ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΣΠ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΤΕ .ΕΜ,ΕΝΑ ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ .ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΉΛΟΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ .ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΘ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ .ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 90 ΕΥΡΩ ΔΙΜΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 40 ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 50 ΠΑΓΙΑ ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩΤΟ .

hidefnick
02/10/2007, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Το 134 έχει παντελή άγνοια όμως με το τι γίνεται ακριβώς με κάθε τοπικό κέντρο...

Και όμως είχαν πλήρη εικόνα του προβλήματος, απλώς δεν παιρνάνε μόνοι τους την διόρθωση στο λογαριασμό, αλλά μόνο με παρέμβαση του χρήστη.:wave2: :wave2:

(Το ξέρουμε ότι το θέμα είναι για τα sms απο σταθερό - ΚΑΙ ΣΠΑΜΑΡΟΥΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑΑΑΑΑΑΑ:eyepop: :eyepop: :lol: :lol: )