View Full Version : ΑΝΑΚΛΗΣΗ Gsxr-1000 K7
H SMC (Suzuki Motor Corporation) και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνουν την ανάκληση 260 μοτοσυκλετών GSX-R 1000 K7 προς αντικατάσταση της βαλβίδας ελέγχου στροφών ρελαντί (ISC) και τον επαναπρογραμματισμό της κεντρικής μονάδας (ECM) γιατί σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται αύξηση των στροφών του ρελαντί (5000 σ.α.λ.) κατά την φάση της εκκίνησης.
Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. ενημέρωσε με προσωπικές επιστολές του κατόχους των συγκεκριμένων μοτοσυκλετών, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται με ραντεβού στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων μοτοσυκλετών Suzuki (www.suzuki.gr/moto/sales.htm) σε όλη την Ελλάδα, για δωρεάν αντικατάσταση των συγκεκριμένων ανταλλακτικών.
Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. στο τηλέφωνο: 210-3499883 (κος Α. Ζούμπος)
Και ρωταω εγω τωρα (προς απλη ενημερωση...:winka: ) αυτοι που εχουν εισαγωγης τι κανουν;
DrIoannis
01/10/2007, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
Και ρωταω εγω τωρα (προς απλη ενημερωση...:winka: ) αυτοι που εχουν εισαγωγης τι κανουν;
Εδώ σε θέλω τι παίζει?Τους καλύπτει ο εισαγωγέας μέσω του αντιπροσώπου της χώρας εισαγωγής?Αν ναι σε πόσο χρόνο θα τους καλύψει(θα πρέπει να έρθουν τα ανταλλακτικά από το εξωτερικό)?Κανονικά ο "αντιπρόσωπος" εδώ θα πρέπει να σε καλύψει βάση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας αλλά...
Αν το πήραν από μαγαζί πάνε εκεί και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να γινει η αλλαγή βάση της Ευρωπαικής Νομοθεσίας περί εγγυήσεων. Αν το μαγαζί κάνει τον αλέκο, τότε τους πας νομικά.
Αν το έφεραν μόνοι τους... τότε στον Σφακιανάκη και τους λένε τα ίδια περί ευρωπαϊκής εγγύησης και μας λένε τι θα τους πούνε.... (που ξέρουμε αλλά λέμε τωρα)
costas81
01/10/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν το πήραν από μαγαζί πάνε εκεί και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να γινει η αλλαγή βάση της Ευρωπαικής Νομοθεσίας περί εγγυήσεων. Αν το μαγαζί κάνει τον αλέκο, τότε τους πας νομικά.
Αν το έφεραν μόνοι τους... τότε στον Σφακιανάκη και τους λένε τα ίδια περί ευρωπαϊκής εγγύησης και μας λένε τι θα τους πούνε.... (που ξέρουμε αλλά λέμε τωρα)
τρέχα γύρευε δηλαδή!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Λογικα θα βγαλουν ακρη, αλλα με λιγο παιδεμα.:evil:
Επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο ο οποίος είπε τα εξής:
Το μηχανάκι πρέπει να πάει σε εξουσιοδοτημέν ο συνεργείο για να γίνει "δωρεάν" αντικατάσταση της βαλβίδας ISC αλλά και για να βγάλει τον εγκέφαλο για να τον αποστείλλει στα κεντρικά του Σφακιανάκη για επαναπρογραμμα τισμό.Η φάση αυτή είναι δωρεάν για τους έχοντες Κ7 1000 από Ελλάδα.Για τους έχοντες τα εισαγωγής ο προγραμματισμό ς από τον Σφα θέλει 150?,τα έξοδα κούριερ επιβαρύνουν τον πελάτη και ότι λεφτα σου πάρει ο κά8ε εξουσιοδοτημέν ος για να κάνει αυτήν την δουλειά.
Με λίγα λόγια είχαν δεν είχαν μας βάζουν αναγκαστικά στον χορό και το χέρι μας βαθιά στην τσέπη...Εάν αυτό είναι η "καλή ευχαίρια" φέξε μου και γλύστρισα,δηλαδή που είναι η χάρη που μας κάνει??
grigorisr1
09/11/2007, 16:26
τα λεφτα που γλιτωσανε οι παραεισαγωγης τα πληρωνουν τωρα...
Δεν μας είπε κανείς ρε παιδιά που έχει εισαγωγής,πήγε σε εξουσιοδοτημένο για αλλαγή?Πόσο πλήρωσε?
Το άλλο θέμα αφορά το βολάν,τελικά θέλει αλλαγή ή απλά σφύξιμο?Βγήκε και γι'αυτά καμιά ανάκλιση-ανακοίνωση?
BILL VUZAS
09/11/2007, 17:11
Τραβανε τα βυζια τους να μεγαλωσουν!!!
Τα βυζιά δεν είναι τίποτε,σε λίγο τις κολότριχες μας θα τραβάμε..
BILL VUZAS
09/11/2007, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από mushaba
Τα βυζιά δεν είναι τίποτε,σε λίγο τις κολότριχες μας θα τραβάμε..
Με τις κολοτριχες γινεσαι μαλιαρος κα ασχημος,ενω με τα βυζακια δικαιολογης το....πηδημα!
grigorisr1
09/11/2007, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
Με τις κολοτριχες γινεσαι μαλιαρος κα ασχημος,ενω με τα βυζακια δικαιολογης το....πηδημα!
:lol: :lol:
BILL VUZAS
09/11/2007, 17:40
Εδω η BMW δινει μαθηματα συμπεριφορας!
Απο οπου και να εχεις αγορασει την μοτοσυκλετα η συμπεριφορα ειναι ιδια.
Καποτε θα πρεπει να μαθουν και οι αλλες αντιπροσωπιες τους κανονες σωστης επαγγελματικης συμπεριφορας.
Ευγε στην BMW!!!:a18:
grigorisr1
09/11/2007, 17:42
Εδω η BMW δινει μαθηματα συμπεριφορας!
Απο οπου και να εχεις αγορασει την μοτοσυκλετα η συμπεριφορα ειναι ιδια.
Καποτε θα πρεπει να μαθουν και οι αλλες αντιπροσωπιες τους κανονες σωστης επαγγελματικης συμπεριφορας.
Ευγε στην BMW!!!:a18:
ναι ειδαμε τι bmw το ποστ του γιαγια_αρκουδα το διαβασες?
BILL VUZAS
09/11/2007, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ναι ειδαμε τι bmw το ποστ του γιαγια_αρκουδα το διαβασες?
Ναι,και ειναι απαραδεκτο.
Μιλαμε για κατι πολυ σοβαροτερο που εχει σοβαρη ευθυνη και ο Ντηλερ.
Για κατι ποιο απλο,οι κατα τοπους ντηλερ της BMW,σου διορθωνουν τις ανακλησεις χωρις καν (πολλες φορες) να σε ενημερωσουν.
Ειχα GS 1200 Γερμανιας.Στο σερβις μου λεγαν οτι διορθωσαν και κατι που χρειαζοταν χωρις να δωσω φραγκο.
Εχει δεμενο δυκτιο η BMW και το ελεγχει αρκετα καλα.
Για κατι ποιο απλο,οι κατα τοπους ντηλερ της BMW,σου διορθωνουν τις ανακλησεις χωρις καν (πολλες φορες) να σε ενημερωσουν.
Ειχα GS 1200 Γερμανιας.Στο σερβις μου λεγαν οτι διορθωσαν και κατι που χρειαζοταν χωρις να δωσω φραγκο.
Ναι αλλα εχει καποτες μηχανακια...:smokin:
BILL VUZAS
09/11/2007, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ναι αλλα εχει καποτες μηχανακια...:smokin:
Ειπαμε!Δεν αναφερουμε σ'αυτην την συζητηση τιποτε γυρω απο πηδημα....:lol:
grigorisr1
09/11/2007, 18:05
ειναι μερικες αντιπρωσοπεις για σκοτωμα.. εγω παιρνω τηλ τον τερζη και ρωταω για ανακλησεις και μου λεει δε ξερει τπτ και περνεις στα καπακια τον αλλον αντιπροσωπο και σου λεει φερε το μηχανακι σου να το κανουμε ...
BILL VUZAS
09/11/2007, 18:14
ειναι μερικες αντιπρωσοπεις για σκοτωμα.. εγω παιρνω τηλ τον τερζη και ρωταω για ανακλησεις και μου λεει δε ξερει τπτ και περνεις στα καπακια τον αλλον αντιπροσωπο και σου λεει φερε το μηχανακι σου να το κανουμε ...
Γνωμη μου...
Αφου αναφερεις το ονομα του ενος αντιπροσωπου πρεπει να αναφερεις και το ονομα του αλλου.
Για να γινεται σωστη ενημερωση.
grigorisr1
09/11/2007, 18:18
Γνωμη μου...
Αφου αναφερεις το ονομα του ενος αντιπροσωπου πρεπει να αναφερεις και το ονομα του αλλου.
Για να γινεται σωστη ενημερωση.
ο αλλος ειναι ο ρακκας
O ΡΑΚΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
να μη λέμε ότι θέλουμε.
;)
grigorisr1
10/11/2007, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
O ΡΑΚΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
να μη λέμε ότι θέλουμε.
;)
και τι σημασια εχει αυτο ρε φιλε επειδη δε πουλαει μηχανακι ε και ? σουζουκι ειναι :wave2:
και τι σημασια εχει αυτο ρε φιλε επειδη δε πουλαει μηχανακι ε και ? σουζουκι ειναι :wave2:
AΛΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
ΑΛΛΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ ΜΑΖΙ
Το τι διαφορά υπάρχει,κάτσε και βρες το.
ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΣΗΣΩ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
Καλώς η κακώς ή Έλληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια.
Και όταν χρησιμοποιείς λάθος λέξεις
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
Και για να μη σε ζορίσω,
άλλο να πουλάς και να σούρχονται για διόρθωμα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ
ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ.
και άλλο να νάσαι σέρβις και για κάθε ένα που διορθώνεις επειδή έκανε
μαλακία η Σουζούκι, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ.
ΤΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ??
Τα υπόλοιπα σκέψου τα μόνος σου.
:wave2:
grigorisr1
10/11/2007, 09:44
AΛΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
Και για να μη σε ζορίσω,
ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ.
ΤΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ??
ρε φιλε δε μας χεζ...... πρωι πρωι λεω εγω καθεσαι και γραφεις ΜΠΟΥΡΔΕΣ
αντε :wave2:
BILL VUZAS
10/11/2007, 09:53
AΛΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
Και για να μη σε ζορίσω,
ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ.
ΤΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ??
Μην δημιουργουμε εντυπωσεις χωρις λογο.
Το θεμα ειναι απλο,αγορασε μοτοσυκλετα απο τον Τερζη και εκει απευθυνθηκε για να λυσει το προβλημα του.Δεν θα επρεπε αυτος να του το λυσει?Να τον βοηθησει?
BILL VUZAS
10/11/2007, 09:55
AΛΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
Και για να μη σε ζορίσω,
ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ.
ΤΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ??
Το θεμα ειναι απλο,αγορασε μοτοσυκλετα απο τον Τερζη και εκει απευθυνθηκε για να λυσει το προβλημα του.Δεν θα επρεπε αυτος να του το λυσει?Να τον βοηθησει?
stefanos
10/11/2007, 10:05
Αν έχει συνεργείο έπρεπε ,αν είναι απλά dealer...
grigorisr1
10/11/2007, 10:06
αμ μπραβο... κανει τι παπια αυτος και ο αλλος που δεν εβγαλε φραγκο απο μενα μου το φτιαχνει κατευθειαν
Μονο οταν ειναι να αγορασεις μηχανακι σε κανουν πιπες οταν το αγορασεις μετα στα @@ τους
AΛΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
Και για να μη σε ζορίσω,
ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ.
ΤΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ??
O Τερζης δεν ειναι μονο αντιπροσωπεια,ενα στρεμμα συνεργειο εχει στο υπογειο... Αν και δεν ειμαι Σαλονικιος,2-3 φορες που ετυχε να παω εκει δεν μου εδωσε και την καλυτερη εντυπωση...Αντιθετα μαλιστα,απ'την αντιμετωπιση που ειχα μαλλον να τα αρπαξει απ'οπου μπορει κοιταει... :wave2: :wave2:
Οποτε σταματα να λες παπαριες...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
O Τερζης δεν ειναι μονο αντιπροσωπεια,ενα στρεμμα συνεργειο εχει στο υπογειο... Αν και δεν ειμαι Σαλονικιος,2-3 φορες που ετυχε να παω εκει δεν μου εδωσε και την καλυτερη εντυπωση...Αντιθετα μαλιστα,απ'την αντιμετωπιση που ειχα μαλλον να τα αρπαξει απ'οπου μπορει κοιταει... :wave2: :wave2:
Οποτε σταματα να λες παπαριες...:wave2:
μακρια απ τον Τερζη παιδες , μακρια , υπαρχουν ενα σωρο καλα μαγαζια στη θεσσαλονικη που πουλανε μηχανακια
Τελικά ποιό νομίζετε ότι ειναι καλύτερο συνεργείο εξουσιοδοτημένο στην Θεσσαλονίκη,ο Ρακάς ή ο Θαλασσούλης??
grigorisr1
12/11/2007, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από mushaba
Τελικά ποιό νομίζετε ότι ειναι καλύτερο συνεργείο εξουσιοδοτημένο στην Θεσσαλονίκη,ο Ρακάς ή ο Θαλασσούλης??
δε τον εχω ακουστα και πολυ αυτον
εγω εμπιστευομαι ρακκα ειναι σχεδον 30 χρονια σουζουκι οποτε....