View Full Version : λάστιχο και οδική βοήθεια
Ε, τι.. εμένα να μη σκάσει;
Ε, έσκασε. Πάω να φύγω από τη δουλειά, κάνω λίγα μέτρα και σκέφτομαι "πολύ περίεργα πάει το μηχανάκι μου, τόσο πολύ πια φυσάει...;" Παίρνω την 1η στροφή και είμαι πια σίγουρη ότι δε φταίει ο αέρας. Αλάρμ, δεξιά. Κοιτάζω μπροστά, πίτα το λάστιχο. Ωρα Ελλάδος 17.15'.
Τηλ. στην οδική.
- Λάστιχο, μπλα μπλα μπλα.
- Πού βρίσκεστε;
- Στην οδό Πεντέλης 67, στα Μελίσσια. Προσοχή! Στην ΟΔΟ, όχι στη ΛΕΩΦΟΡΟ Πεντέλης. Απέναντι ακριβώς από το τάδε ίδρυμα...
- Πείτε μου μια κάθετη οδό κοντά σας.
Του λέω και μια κάθετη οδό.
- Πού πάει το μηχανάκι;
- Κουκάκι.
- ΟΚ, αναμείνατε. Στέλνουμε όχημα.
Περνάει μία ώρα και ένα τέταρτο στην ανεμοκαυσαεριοδαρμένη Πεντέλης. Ενα αυτοκίνητο σταματάει και με φωνάζει η οδηγός να πάω κοντά της. Οπα, λέω, μπράβο ενδιαφέρον η κοπέλα.
- Κοπελιά, τις επιγονατίδες σου από πού τις πήρεεεες;;;
:look: Της λέω. Συνεχίζεται η κουβεντούλα για το αν βολεύουν, πόσο κάνουν κλπ. Φεύγει.
Χτυπάει τηλ..
- Ναι είμαι ο οδηγός από την οδική...
- Μάλιστα, πού είστε;
- Είμαι εδώ στη λεωφόρο Πεντέλης...
:sick:
- Εεεμ.. στην ΟΔΟ Πεντέλης σας θέλω! Το τόνισα στο τηλ...
- Α, ναι; Πώς έρχομαι εκεί;
Του εξηγώ
- Οκ, έρχομαι. Στο 27 έτσι;
:bawl:
- Στο ΕΞΗΝΤΑ εφτά!!!
- Αλλα αντ' άλλων, ε;
- Εντελώς.
- Οκ, έρχομαι.
Περνάει άλλο ένα 20λεπτο. Ερχεται.
- Να το ανεβάσουμε;
- Εεεε.. ναι..
- Λοιπόν, εγώ θα το σπρώξω κι εσύ θα πατήσεις το κουμπί για να κατέβει η πλατφόρμα όταν σου πω.
- Οκ.
Σπρώχνει... δεν ανεβαίνει. Αλλη μια... τπτ πάλι. Το μηχανάκι έφτανε στη μέση της ράμπας. Μου λέει:
- Εε, θα πρέπει να σπρώξεις κι εσύ λίγο..
- Μάλιστα..
- Για πάμε.
Σπρώχνουμε.
- ΕΛΑ, ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ!! ΛΙΙΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!! ΟΚ! ΟΚ! ΠΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ!!
:cry:
Πάει κι αυτό. Πάει και η μεσούλα μου.
- Ωραία, πού πάει το μηχανάκι; Εδώ γύρω, ε;
:look:
- κ..κουκάκι...
- ΠΟΥ????
- το είπα στο τηλέφωνο...
- Το είπες;
- Εγώ όλα τα είπα, αλλά εσένα μάλλον δε σου είπαν τίποτα...
Στις 20.15 το μηχανάκι έφτασε στο βουλκανιζατέρ. Ενδιαφέρουσα εκδρομή, επιτέλους είδα καθαρά τι κάνουν οι οδηγοί μέσα στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.. το κινητό είναι πια μπανάλ. Μια τύπισσα είχε βγάλει ταπεράκι και έτρωγε ήσυχα-ήσυχα σουπίτσα πάνω από το τιμόνι. Μπορεί να ήταν και κορν-φλέικς.
Ευτυχώς ο οδηγός το είχε πάρει και λίγο στην πλάκα το θέμα και έβριζε αυτούς που έπρεπε να βρίσει και όχι εμένα, με ατάκες του στυλ: "Ετυχε να είναι Κουκάκι; Ε κι εμένα μου έτυχε να με πάρει ο ύπνος αύριο το πρωί! Οση ώρα αργήσω σήμερα να πάω σπίτι, τόση θα αργήσω και αύριο να έρθω στη δουλειά! - σε εκατό μέτρα, στρίψτε δεξιά - ΣΚΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ!!"
:eyepop:
Αυτά.
Καλή βδομάδα.. Καλό μήνα. :wave2:
Α ρε κοπέλα!!!
Τρείς ώρες????
Αφού δεν είδες στο αμάξι της κυρίας με το ταπεράκι να βγαίνει κανά χέρι από διπλανό αμάξι για να βουτίξει φωμάκι στην σουπίτσα πάλι καλα!!!!
Καλό μήνα και να είναι μόνο αυτό!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
devil's animal
01/10/2007, 19:36
χαχαχχαχααχχααχ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κλασικη Ελληνικη πραγματικοτητα!!
:rolleyes:
εμπειριες να μαζευουμε....να'χουμε να λεμε στ'ανηψια μας.....
(για οσους δεν θελουν να κανουν παιδια!)
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
με την σουπιτσα-κορν φλεϊκς πεθανα στο γελιο
:bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl:
Εσένα σε πήρε . Εγώ ακόμα περιμένω στην Είσοδο για Κόκκινο Μύλο ώσπου μετά από 1ώρα τύπος παράξενος στην όψη με πλησιάζει και με ρωτά ...Λάστιχο; Το μάτι μου γύρισε ...ΝΑΙ του λέω. Και γιατί δεν πας στο βουλκανιζατέρ μου απαντά ...Τα μάτια μου βγάζανε φλόγες ..Του απαντώ περιμένω την οδική να με πάει ..και τι μου λέει............Μα αφού πίσω από το παρκάκι έχει συνεργείο . Είχε δίκιο . Πάντως τα ευρούλια τα χώνω στην Οδική για αν έχω δήθεν εξυπηρέτηση ....:mad:
Α παράτα μας ρε κοπελιά! Με τέτοια πινακίδα στο μηχανάκι σου και περιμένεις και προκοπή; ΗΜΑΡΤΟΝ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a09:
Βαντούλα, την επομένη λεβιέδες, σαμπρελίτσα, κλειδάκια, και τσουπ στο πεζοδρομιο δεσποινίδα με ταγιεράκι να αλλάζει το τρυπιο λαστιχάκι της σαν άλλος εντουράς της πόλης!
:lol:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
...και τσουπ στο πεζοδρομιο δεσποινίδα με ταγιεράκι να αλλάζει το τρυπιο λαστιχάκι...
Εχεις να μου δώσεις τηλέφωνο; :rolleyes:
HateNord
01/10/2007, 21:35
Τουλάχιστον έμεινες μες την Αθήνα...Για να μείνεις στο 101ο στην Κορίνθου-Πατρών έξω από τα Εξαμίλια και να σε ψάχνει η ΕΛΠΑ στο Αντίριο μετά τη Γεφυρα...να μην κάνει δουλειά το "φάστ" και να σε κοιτάνε και περίεργα οι γύφτοι από τον απέναντι καταυλισμό.Εννοείται πως δεν ξαναανανέωσα την ΕΛΠΑ...απλά έκανα άλλη.:D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εχεις να μου δώσεις τηλέφωνο; :rolleyes:
e xmm gia sena elega! :D :rolleyes: :look:
Σου προσεφερε εστω κανα περγαμοντο ο αξεστος, η απλα επαιζε με το καθρεφτακι;:D
Υ.Γ Αν η πινακιδα ειναι αυτη που νομιζω μαλλον κανεις κακες παρεες:smokin:
εμ, μου πηρες τρανςαλπ με κατι μαιμου λαστιχα.....
λεπον θα σε πω εγω ενα μελος του φορουμ, να του στειλεις ενα πμ να σε ενημερωσει για κατι λαστιχακια που τσουλανε και σκασμενα .... :rolleyes:
:smokin:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
αφου δεν επαθες τπτ χειροτερο απο το σκασμένο λαστιχο παλι καλα να λες.....
:wave2: :wave2: :beer: :beer:
Πάνε τα 2 σουβλάκια που καταβρόχθισες...:evil:
:beer: :beer:
Cpt. Haddock
02/10/2007, 07:59
σε εκατό μέτρα, στρίψτε δεξιά - ΣΚΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ!!"
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao:
Λεωνίδας
02/10/2007, 08:38
γιατί δεν έπαιρνες τον super-katana να 'ρθει να στο αλλάξει τσακ μπαμ
:lol: :lol: :lol:
Alki_Viades
02/10/2007, 09:20
Παντως επειδη οσο καλη και να ειναι η οδικη βοηθεια μπορει να κανει μεχρι 2 ωρες να ερθει, δεν αξιζει να την καλει κανεις για ενα λαστιχο. Συνηθως οι τρυπες γινονται απο προκες που αν δεν τις βγαλεις μισοκλεινουν την τρυπα - οποτε αν εχεις μαζι σου 2-3 μπουκαλες πεπιεσμενου αερα, απ'αυτες που δινουν με κιτ επισκευης ελαστικων και βιδωνουν στην βαλβιδα του ελαστικου, θα σε βγαλουν μεχρι το επομενο βουλκανιζατερ ή βενζιναδικο οπου θα ξαναφουσκωσεις για να φτασεις σε βουλκανιζατερ, κοκ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Παντως επειδη οσο καλη και να ειναι η οδικη βοηθεια μπορει να κανει μεχρι 2 ωρες να ερθει, δεν αξιζει να την καλει κανεις για ενα λαστιχο. Συνηθως οι τρυπες γινονται απο προκες που αν δεν τις βγαλεις μισοκλεινουν την τρυπα - οποτε αν εχεις μαζι σου 2-3 μπουκαλες πεπιεσμενου αερα, απ'αυτες που δινουν με κιτ επισκευης ελαστικων και βιδωνουν στην βαλβιδα του ελαστικου, θα σε βγαλουν μεχρι το επομενο βουλκανιζατερ ή βενζιναδικο οπου θα ξαναφουσκωσεις για να φτασεις σε βουλκανιζατερ, κοκ...
ta lastixa της βαντουλας οπως και στα περισσοτερα ον-οφφ εκτος βαυαρεζικων δεν ειναι tubeless, οπότε μόλις σκάσει η σαμπρέλλα πάπαλα...
στη συγκεκριμενη περιπτωση μόνο φάστ!
αφρος πολυουρεθανης δηλαδη! :wave2:
εκτός και αν εισαι κοντα σε καποιο βουλκανιζατερ και το πάς τσουλώντας (δεν παθαινει τιποτα το λαστιχακι αν δεν ειναι για μεγαλη απόσταση) αλλά στην περιπτωση μιας κοπέλας καλύτερα να το αποφθγει διοτη το μπροστα θελει φοβερη τεχνίκή και το πίσω χορεύει υπερβολικά επικύνδινα...
οπότε η 'Αλκηστις διαλεξε την σοφοτερη λύση!
Alki_Viades
02/10/2007, 10:30
ta lastixa της βαντουλας οπως και στα περισσοτερα ον-οφφ εκτος βαυαρεζικων δεν ειναι tubeless, οπότε μόλις σκάσει η σαμπρέλλα πάπαλα...
Ηθικο διδαγμα λοιπον: Οι γυναικες πρεπει να παρουν στριτ και να ακολουθουν τις συμβουλες μου.
Ειδατε τι αληθειες βγαινουν απο ενα σκασιματακι; :D :D :D
ασχετο,
εχω οδικη βοηθεια εξπρες σερβις , αν παθω λαστιχο μου το φτιαχνουν αυτοι εστω προσορινα με κανα μακαρονη η κανα φαστ η παμε κατευθειαν βουλκανιζατερ :confused:
Cpt. Haddock
02/10/2007, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
η παμε κατευθειαν βουλκανιζατερ :confused:
αυτό :D
Δυστυχώς η οδική βοήθεια.... στην Ελλάδα είναι για τα μπάζα....
Το διαπίστωσα φέτος με το χειρότερο τρόπο .. όταν μου κόπηκε η αλυσίδα κοντά στη στενή ευβοίας
κατά τις 5:30 κυριακής ,Αυγούστο !!
Έπαιρνα τηλ. σε όλες τις οδικές και κανείς δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει γιατί τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα είχαν μείνει πολλά αμάξια στις εθνικές ....(αυτή ήταν η δικαιολογία των τηλεφωνητριών)
Μετά από 2μησι ώρες βρήκα από την express service ένα οδηγό από χαλκίδα και ήρθε και μας μάζεψε.... έφθασα σπίτι(αθήνα) 11μησι το βράδυ , πλήρωσα 190 euro για να μου μεταφέρει το μηχανάκι από στενή στη χαλκίδα... αλλά και τι να έκανα.. δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος....
Ο συγκεκριμένος δεν είχε ιδέα πως να δέσει το μηχανάκι στο φορτηγό και να το ανεβάσει ... και αναγκάστικα να το κάνω εν μέρει μόνος μου.... :mad:
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να είχαμε πάθει ατύχημα και να έπρεπε να έρθει και ασθενοφόρο.....:rolleyes:
Ιδού ο ένοχος... :eyepop:
106952
Ιδού ο ένοχος... :eyepop: Tι είναι τούτο... πόδι καρέκλα-καναπε ?Τακούνι?:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Tι είναι τούτο... πόδι καρέκλα-καναπε ?Τακούνι?:eyepop:
Τακουνάκι...
niiiice... :alien:
Τακουνάκι...
niiiice... :alien:
Μάλλον σε εκδικήθηκε κάποια που ξέφυγες από το μαντρί..... :lol:
Τακουνάκι...
φαγωθηκες να το κάνεις χωμάτινο! :D
:lol: :lol:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Προσπαθώ να τα συμβιβάσω γμτ... :rotflmao:
Ρε συ βαντα καπου εχει παραπεσει η αρβυλα του στρατου.
Αν ποτε εχεις προβληματα τροφοδοσιας παρε με ενα τηλ να περασω να την μαζεψω....:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε συ βαντα καπου εχει παραπεσει η αρβυλα του στρατου.
Αν ποτε εχεις προβληματα τροφοδοσιας παρε με ενα τηλ να περασω να την μαζεψω....:lol:
γιωργη, παραλιγο να πνιγω το πρωι! βρηκα ενα κουμπι στον καφε ρε φιλε... για ψαξε το τζηνακι σου! :rolleyes:
γαμω το σπαμ μου ,τι εχω παθει! :bawl:
γιωργη, παραλιγο να πνιγω το πρωι! βρηκα ενα κουμπι στον καφε ρε φιλε... για ψαξε το τζηνακι σου! :rolleyes:
γαμω το σπαμ μου ,τι εχω παθει! :bawl:
Προστυχαντρα:blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Προστυχαντρα
ναι, ναι....
μαλλον απο τότε με την χάντρα ήταν! :rolleyes:
Εγω ΠΟΣΟ τυφλη ειμαι που το ειδα τωρα το 8ρεντ???
Ααααχχ!!!ατιμα λαστιχα...ευτυχως το καταλαβες στην αρχη της διαδρομης..και δν εγινε τιποτα χειροτερο!!
Οσο για τα αλλα τι να πω???Οι αν8ρωποι ειναι στην ΚΟΣΜΑΡΑ τους...:rolleyes:
orizontas
02/10/2007, 22:59
- σε εκατό μέτρα, στρίψτε δεξιά - ΣΚΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ!!"
:eyepop:
Αυτά.
Καλή βδομάδα.. Καλό μήνα. :wave2:
ολα καλα ολα γαμο τα γελια ....
να μην μου τειχει ομως .... αλλα πολυ καλο ρε ...
μπραβο....
ενα δεν καταλαβα .....
ηταν και αλλος στο αυτοκινητο ???
ποιος ειπε σε εκατο μετρα δεξια ???
δεν καταλαβα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
ενα δεν καταλαβα .....
ηταν και αλλος στο αυτοκινητο ???
ποιος ειπε σε εκατο μετρα δεξια ???
χαχαχαχαχα
ναι ηταν ενα κρυμενος κατω απο το καθισμα! :lol: :rotflmao: :rotflmao:
το GPS ηταν!:wave2:
orizontas
02/10/2007, 23:15
χαχαχαχαχα
ναι ηταν ενα κρυμενος κατω απο το καθισμα! :lol: :rotflmao: :rotflmao:
το GPS ηταν!:wave2:
Α !!!
[i] Ενδιαφέρουσα εκδρομή, επιτέλους είδα καθαρά τι κάνουν οι οδηγοί μέσα στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα..[/B]
Eides pou ka8arizoun oloi tin myth tous sto fanari??
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
μη γινεσθε αδιακριτοι... να κοιτατε μονο μπροστα σας! :rolleyes:
E den mporo re gamo na vlepo ton allo na exei xosei mexri ton agona mesa stin myti tou kai meta na kanei mpalakia kai na ta petaei apo to para8yro
ELEOS!!!
................
:sick: :sick: :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
:rotflmao: :rotflmao:
Στάνταρ! Ενας φίλος έχει κάνει και ντοκτορά στο θέμα και έχει κατηγοριοποιήσει όλους τους τρόπους ανασκαφής.. το ξεδιάντροπο, το αφελές, το undercover κλπ κλπ... :yuck:
filipp0s
03/10/2007, 09:13
Τεραστιο! :hypnotize
έμαθες κάτι πάντως...πώς ένα απλό σκάσιμο μπορεί να καταλήξει σε περιπέτεια...:lol: :wave2: :wave2: