PDA

View Full Version : Πρωϊ πρωϊ....

reptile4
02/10/2007, 12:45
Ερχομαι στη δουλεια γυρω στης 10.
Παω να παρκαρω με τον κωλο αναμεσα σε δυο αμαξια, ξαφνικα πεταγετε ο αριστερος ,ενας παπους που μολις ηρθε απο τον οφθαλμιατρο, με ενα σουτζουκι ignis 4χ4. και με χτυπαει πισω αριστερα.
Σταματαω κατεβαινω και βγαινει μια γιαγια απο του συνοδηγου και αρχιζει ενας διαλογος ολα τα λεφτα:
-Γιατι αγορι μου το εκανες αυτο;
-Ποιο ρε θεια τι εκανα;
-Να μας τρακαρες!!!!!
-Τι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Καινουργιο αμαξι το σακατεψες, τωρα τη θα κανουμε(εν το μεταξυ ολα να τα λεει με μια φρικιαστικη φωνη ηθελα να τη δειρω να μην μιλαει αλλο.)
-Κοιτα θεια της, λεω, τωρα το πρωϊ δεν ειχα τη να κανω λεφτα δεν ειχα και ειπα να τρακαρω κανενα παπου να βγαλω κανα φραγκο!!!
-Και καλα εμας βρηκες εμεις απο τη γερμανια ηρθαμε καινουργιο αμαξι τωρα το πηραμε και το τρακαρες και αλλες ασυναρτησιες ελεγε μετα αλλα δεν καταλαβενα.
Τοση ωρα ο παπους δεν κατεβαινε και πηγα να δω τι θα γινει, τον βλεπω με ενα κουτι χαπια και να ειναι μουσκεμα, χεστηκα απ΄ανω μου μην παθει καρδια αλλα τελικα συνηλθε.
Μετα πολλα παραδεχτηκε οτι φταει και δεν με ειδε οποτε καναμε φιλικο διακανονισμο και εληξε εκει.
Το ποιο αστειο ειναι οτι εγω δεν επαθα τιποτα απολυτως ενω το δικο του αμαξι ξεκολησε ο πισω προφυλακτηρας και το χρωμα του!!!!!

Ζεύκας
02/10/2007, 12:53
Τέλος καλό όλα καλά.

Εγώ έχω μια απορία.Δεν είδες ότι υπήρχαν άνθρωποι στο αμάξι στα αριστερά? και για να είναι έτοιμοι να φύγουν τα πίσω φώτα ήταν ανοιχτά...δεν σε έβαλε σε υποψίες να προλάβεις καταστάσεις?

επίσης άναψαν τα φώτα της όπισθεν,τέσπα αυτά παίζει να μην τα είδες γιατί μπορεί ο παππούς να έβαλε γρήγορα την όπισθεν...

reptile4
02/10/2007, 13:03
Εδω δεν καταλαβα οτι δουλευε!!! Δεν ακουγοταν να δουλευει. Αλλα φαντασου για να με χτυπησε πισω αριστερα αυτος δεν κοιτουσε καθολου, εγω μεχρι να καταλαβω οτι κανει οπισθεν με ειχε χτυπηση!!!!
Οσο για το αν ηταν μεσα ναι τους ιδα αλλα οπως λεω δεν καταλαβα καν οτι δουλευε που να φανταστω οτι μεχρι να κανω πισω τη μηχανη θα ξεκινουσε και θα με τρακερνε κιολας!!!

toulis
02/10/2007, 14:56
Πάλι καλά που πρόλαβε και πάτησε φρένο πριν σε λιώσει

Νομίζω ότι το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο παππούς είναι ελεύθερος και οδηγάει

Ελπίζω να μην τον πετύχω στο δρόμο

Μα καλά δεν μπορώ να καταλάβω τόσοι γέροι οδηγάνε δεν έχουν καμία αίσθηση εύθηνης δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο

Στην αρχή τους λυπόμουνα και λόγο σεβασμού δεν έλεγα τίποτα

Δεν είναι ώμος σωστό νομίζω

Αν κάποιοι δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι για να οδηγήσεις ένα όχημα πρέπει να πληροίς και κάποιες σωματικές και νοητικές προϋποθέσεις είμαστε υποχρεωμένοι να του το φωνάζουμε εμείς

Είχα ένα φίλο που όταν ήμασταν πιτσιρίκια έσκισε το δίπλωμα του παππού του δυο φορές και κάθε φορά που τον έβλεπε να οδηγάει τον φώναζε υποψήφιο δολοφόνο

Μάλλον είχε δίκιο

Maira
02/10/2007, 15:44
Τυχερός ήσουν!!!

Αφού καταφέρατε και συνενοηθίκατε και σου έκανε δήλωση όλα καλά!!!!

Άντε και ποτέ ξανά!!!

:beer: :beer: :beer:

orizontas
02/10/2007, 22:46
ante mpre ...
μακαρι ολες οι κακοτυχιες μας να εχουν τετοιο

γελαδερο περιεχομενο ....και τελος καλο ....

ρε μπας και σου γυαλισε η γιαγια και το εκανες επιτιδες ???\

και στην επεσε για κανα ραντεβουδακι ???

αντε .....

παλι ...... κατακτητη .... και χουφτοστη ..... την ....θειτσα χουφτοστη ...

fantacid
02/10/2007, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από reptile4
Ερχομαι στη δουλεια γυρω στης 10.
Παω να παρκαρω με τον κωλο αναμεσα σε δυο αμαξια, ξαφνικα πεταγετε ο αριστερος ,ενας παπους που μολις ηρθε απο τον οφθαλμιατρο, με ενα σουτζουκι ignis 4χ4. και με χτυπαει πισω αριστερα.
Σταματαω κατεβαινω και βγαινει μια γιαγια απο του συνοδηγου και αρχιζει ενας διαλογος ολα τα λεφτα:
-Γιατι αγορι μου το εκανες αυτο;
-Ποιο ρε θεια τι εκανα;
-Να μας τρακαρες!!!!!
-Τι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Καινουργιο αμαξι το σακατεψες, τωρα τη θα κανουμε(εν το μεταξυ ολα να τα λεει με μια φρικιαστικη φωνη ηθελα να τη δειρω να μην μιλαει αλλο.)
-Κοιτα θεια της, λεω, τωρα το πρωϊ δεν ειχα τη να κανω λεφτα δεν ειχα και ειπα να τρακαρω κανενα παπου να βγαλω κανα φραγκο!!!
-Και καλα εμας βρηκες εμεις απο τη γερμανια ηρθαμε καινουργιο αμαξι τωρα το πηραμε και το τρακαρες και αλλες ασυναρτησιες ελεγε μετα αλλα δεν καταλαβενα.
Τοση ωρα ο παπους δεν κατεβαινε και πηγα να δω τι θα γινει, τον βλεπω με ενα κουτι χαπια και να ειναι μουσκεμα, χεστηκα απ΄ανω μου μην παθει καρδια αλλα τελικα συνηλθε.
Μετα πολλα παραδεχτηκε οτι φταει και δεν με ειδε οποτε καναμε φιλικο διακανονισμο και εληξε εκει.
Το ποιο αστειο ειναι οτι εγω δεν επαθα τιποτα απολυτως ενω το δικο του αμαξι ξεκολησε ο πισω προφυλακτηρας και το χρωμα του!!!!!

καλα μου το πε η γιαγια μου σημερα!

ενας τεωτυμποις μαλιας/σκουλαρικας μηχανοβιος μας χτυσησε το καινουργιο μας αμαξι κ μας ζητουσε κ τα ρεστα σα δε ντρεπετε ο παλιοχαραΧτηρας!

τς τς!

:lol:

reptile4
03/10/2007, 10:27
Δεν μπορω να πω καλη η γιαγια και φραγκατη, αλλα δεν γουσταρω την γκομενα μου να την κοιτανε και αλλοι και να την επιθυμουν σαν τρελοι, οποτε εκανα την καρδια μου πετρα και εφυγα!!!!!!!!
:dizzy: :wacko: :lol: :lol: :lol:

Stelth
03/10/2007, 15:22
Τυχερός ήσουνα !!!!!!!!!!!!!!!

Και από τη στιγμή που ο παππούς δεν έπαθε καμιά ανακοπή όλα καλα:)

devil's animal
03/10/2007, 21:00
παλι καλα...
μακαρι ετσι ευτυχεις να ειναι τετοιου ειδους καταληξεις για ολους!!

:beer: :beer: :beer: