View Full Version : Φόρμα Dainese από Ιταλία...
Λίαν συντόμως θα αγοράσω φόρμα και έχω βάλει στο μάτι τη Laguna Seca.
Ψάχνοντας στο νετ βρήκα την παρακάτω προσφορά:
http://www.ideamoto.info/scheda.aspx?ent=2&id=112
Προφανώς επειδή έχουν μείνει μόνο 2 νούμερα (το 52 μου κάνει κουτί) την δίνουν στα 600 κατοστάρικα...
So far so good.But...
Τα ιταλικά μου δεν είναι κ στην καλύτερη κατάσταση γι'αυτο θα ήθελα να ρίξει όποιος γνωρίζει μια ματιά να μου πει αν είναι να προσέξω κάτι...
π.χ. στη φωτό η φόρμα είναι κίτρινη αλλά στο κουτάκι με τα μεγέθη γράφει nero (δηλ. μαυρο) κ εγώ τη θέλω μαύρη...
Επίσης έχει αγοράσει κανείς από το Ideamoto? Να μου πει για μεταφορικα,χρόνο παράδοσης κ αν δέχονται Paypal γιατί τους έστειλα mail χθες και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη...
ασχετο:
Ρε ζεφκα ξεχασα να σε ρωτησω προχθες,τις μποτες τις πηρες σπο ελλαδα ή απο εξω?και ποσο?
chducos1
02/10/2007, 14:35
πραγματι εχουν 52 μαυρο και δεχονται πληρωμη μεσο paypal
αλλα με τα μεταφορικα κανα 30-40 δεν πας καλυτερα στην γνωστη αποθηκη που την δινουν και εκει φθηνα
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ασχετο:
Ρε ζεφκα ξεχασα να σε ρωτησω προχθες,τις μποτες τις πηρες σπο ελλαδα ή απο εξω?και ποσο?
ενα παλικάρι εδω μέσα τις πούλαγε σχεδον καινούριες 170 ευρά νομίζω...
Καινούριες ο Τζορτζώπουλος τις δίνει 250 ευρά περίπου. Είναι οι sidi vertigo tepor 100% αδιάβροχες.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
πραγματι εχουν 52 μαυρο και δεχονται πληρωμη μεσο paypal
αλλα με τα μεταφορικα κανα 30-40 δεν πας καλυτερα στην γνωστη αποθηκη που την δινουν και εκει φθηνα
η αποθήκη είναι η δεύτερη επιλογή μου.θα περάσω από κει στο τέλος της εβδομάδας.αν την έχουν στα 650-670 ευρά θα την πάρω από κει αλλιώς από Ιταλία...
το motocard.com την δίνει 720 ευρώ χωρίς έξτρα επιβάρυνση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
ενα παλικάρι εδω μέσα τις πούλαγε σχεδον καινούριες 170 ευρά νομίζω...
Καινούριες ο Τζορτζώπουλος τις δίνει 250 ευρά περίπου. Είναι οι sidi vertigo tepor 100% αδιάβροχες.
:a23: :a08: ωραιος αν ξανακουσεις για κανενα 43 σφυρα!!!
http://www.mlol.de/html/fundgrube1.html
Ριξε και μια ματια εδωπερα
Με τα λεφτα που λες εχει πολλες επιλογες και σε νταινεζε και σε αλπινσταρς κτλ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
http://www.mlol.de/html/fundgrube1.html
Ριξε και μια ματια εδωπερα
Με τα λεφτα που λες εχει πολλες επιλογες και σε νταινεζε και σε αλπινσταρς κτλ
φίλε μου ευχαριστώ για το λινκ αλλά είμαι ερωτευμένος με τη laguna seca!
την έχω δοκιμάσει κιόλας πάνω στο μηχανάκι και είναι πολύ άνετη!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
φίλε μου ευχαριστώ για το λινκ αλλά είμαι ερωτευμένος με τη laguna seca!
την έχω δοκιμάσει κιόλας πάνω στο μηχανάκι και είναι πολύ άνετη!
:wave2:
Με το καλο τοτες, αλλα κανε μια δοκιμη την κιρισιμα βε (δεν εχει να χασεις τιποτα)
Απλα η σεκα ειναι μονο δερμα μπροστα στο στηθος και το ποιο πιθανο ειναι οτι μετα απο ωρα καβαληματος να σε στεναχωρησει λιγακι.
Η κιρισιμα στο στηθος εχει το φλεξιμπλ ντι-στοουν το οποιο ειναι ελαστικο (ειναι το ιδιο με τους ωμους, ποδια) και επιτρεπει την αναπνοη
:D