Σύνδεση

View Full Version : ZHTOYNTAI Άτομα με ΓΟΥΣΤΟ !!

Σελίδες : 1 [2]

stavrogin
04/10/2007, 00:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παιδες...
Την εχετε πεσει με πολυ ασχημο τροπο στον Κυριακο..
Και ειστε και πολλοι.....

Αν σας ενοχλουν τετοιες συμπεριφορες σαν του Κυριακου ανοιξτε τα ματια σας και κοιταξτε λιγο τι γινεται στο υπολοιπο φορουμ.
Υπαρχουν πολυ χειροτερες συμπεριφορες ανθρωπων με πολυ σαπιο μυαλο αλλα ειναι επιμελως συγκαλυμενες δυστυχως και ειναι πιο δυσκολο να τις αντιληφθειτε μαλλον.

Δεν βλεπετε που μερικα πραγματικα θρεντς ειναι χωμενα στα σκατα απο αρχη μεχρι τελους;
Εκει γιατι δεν γραφετε την αξιοσεβαστη αποψη σας;

:sad: :sad:

Καποιοι "την πεφτουν"
και καποιοι κανουν πλακα

εχει τεραστια διαφορα

και τοτε ακομα

κανοντας πλακα καποιοι χαλαρωνουν και δεν την πεφτουν

βασικα ξερω γιατι μιλας και για πιο θρεντ'

ο εν λογο δεν αξιζει ουτε δυο δραχμες

και το απεδηξε ο ...........(κοκοκος)

blackbusa
04/10/2007, 00:09
Παιδες...

Αν σας ενοχλουν τετοιες συμπεριφορες σαν του Κυριακου ανοιξτε τα ματια σας και κοιταξτε λιγο τι γινεται στο υπολοιπο φορουμ.
Υπαρχουν πολυ χειροτερες συμπεριφορες ανθρωπων με πολυ σαπιο μυαλο αλλα ειναι επιμελως συγκαλυμενες δυστυχως και ειναι πιο δυσκολο να τις αντιληφθειτε μαλλον.

Δεν βλεπετε που μερικα πραγματικα θρεντς ειναι χωμενα στα σκατα απο αρχη μεχρι τελους;

Συμφωνω απολυτα.....ωπα ρε μαγκες....τα παλλικαρι ζητησε μια γνωμη,και αμεσως καποιοι να του την πεσουν με ασχημο τροπο ( δεν μιλαω για τον Αφρο γιατι ξερουμε τι μαλακας ειναι).......και εγω τον εχω κραξει για υπερβολες που ειπε,αλλα εδω νομιζω οτι καποιοι χανουν λιγο τον ελεγχο......σεβαστη και μαγκια του για το μηχανακι του που ξαναεφτιαξε μονος του,αλλα καποιοι βγαζουν νομιζω κακια και οχι χαβαλε....αυτα....:sick:

gcrook
04/10/2007, 00:18
Ναι Κωστα οντως μερικοι κανουν και χαβαλε και ελπιζω οτι ξερουν σε ποιους αναφερομαι.
Αλλα μεσα στις προσβολες ακομα και η καλοπροαιρετη πλακα αποκταει αλλο νοημα.

Δεν ξερω,.... ολο αυτο το πεσιμο απο τοσο κοσμο με τον τροπο που γινεται μου χτυπαει πολυ ασχημα.
Το τελευταιο δεν το καταλαβα με το κοκοκο,ποιος απεδειξε τι; :confused:

edit...ασε καταλαβα για ποιο φρουτο λες...
ουτε διφραγκο δυστυχως.....:wave2:

kiriakost
04/10/2007, 00:25
Σε ευχαριστώ gcrook , για την παρατήρηση .

Και επειδή φοβαμαι ότι το ρεύμα , θα σε αποπάρει , όπως έγινε και με άλλες φωνές της λογικής, σε αυτό το θέμα, απαντάω λέγοντας ότι , όταν τα παιδ ί α παίζει .. παίζω και εγώ μαζί τους !!

Οταν τα παιδ ί α βρίζουν .... απλά καταστρέφουν την προσωπική τους εικόνα στο φορουμ , και σκάβουν το λάκκο τους για Μπάν .

Εγω θέλω να μοιράζομαι , όπως και οι περισσότεροι θέλουν , τις μικρές η μεγάλες χαρές , με την κοινότητα Mοτο.GR .

Οι οποίοι κανιβαλιστές , μπορούν να βρουν λίγη χαρά μονό στα εικονικά στέκια του ίντερνετ .
Ετσι, και εγώ , παραβλέπω τα φαινόμενα και συνεχίζω .

Στον αληθινό κόσμο , δεν θα τολμούσε να με πλησιάσει κανένας από δαύτους , όχι τίποτα άλλο ,
φοράω, και γαντι Νο12 .. δεν συμφέρουν στενές επαφές με άτομα , στα δικά μου κυβικά . :lol:

Τωρα για να κλήση αυτή η συγκεκριμένη πληγή , το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πετάξω την σημαία .

Και σε όποιον έχει μείνει έστω και ένα ίχνος αυτοσεβασμού , δεν θα ξανά απαντήσει !!
Ωστε να πάει το θέμα στον πάτο .

:a3:

gcrook
04/10/2007, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

Παρακαλω αλλα δεν ηταν ο σκοπος μου να σε υπερασπιστω ουτε να φανω ως ο σωτηρας του ταδε η ο θεματοφυλακας του φορουμ γενικως.

kiriakost
04/10/2007, 00:29
Ναι το ξέρω ... μιλάς για το γενικό καλό .

Οπως και να εχει το μαγαζί έκλεισε ... πάμε για άλλα !! :a3:

Maira
04/10/2007, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Συμφωνω απολυτα.....ωπα ρε μαγκες....τα παλλικαρι ζητησε μια γνωμη,και αμεσως καποιοι να του την πεσουν με ασχημο τροπο ( δεν μιλαω για τον Αφρο γιατι ξερουμε τι μαλακας ειναι).......και εγω τον εχω κραξει για υπερβολες που ειπε,αλλα εδω νομιζω οτι καποιοι χανουν λιγο τον ελεγχο......σεβαστη και μαγκια του για το μηχανακι του που ξαναεφτιαξε μονος του,αλλα καποιοι βγαζουν νομιζω κακια και οχι χαβαλε....αυτα....:sick:

Συγνώμη κιόλας αλλά μήπως τώρα που θα επισκευάσω το μηχανάκι μου από το τρακάρισμα να ξεκινήσω να ρωτάω με φωτογραφίες και άλλα τέτοια τί σέλα να βάλω, τι καθρέφτες και αν του πάνε οι χούφτε μαμά ή όχι??? Δεν μπορείτε να μιλάτε για άλλα ασόβαρα thread και να θεωρήτε αυτό σοβαρό!!! Μήπως να ανοίξουμε και καλλιστεία σέλας????

Το μηχανάκι? Μαγκιά του και μαζί σας, αλλά ρε παιδιά, αν θέλει να ανοίει thread ας ανοίξει κανά σοβαρό θέμα! Θα μου πείτε το dot/sae δεν ήταν σοβαρό θέμα? Ε όχι, πώς να το κάνουμε δηλαδή! Ο καθρέφτης έχει μια συγκεκιμένη χρήση. Αν κάνει αυτό που πρέπει και που είναι φτιαγμένος για να κάνει δε με νοιάζει αν έχει και την εγγύηση της Κίνας!!!

Θα μου πεις, αν δε σε ενδιαφέρουν γιατί τα διαβάζεις! Γιατί βλέπω κάτι καινούργιο σε τίτλο, πιασάρικοι όλοι οι τίτλοι δε λέω και καταλίγω να διαβάζω μπούρδες!!! ¨οσο για τα άλλα άτομα που λέτε, ε οι άλλοι τουλάχιστον έχουν πιάσει το νόημα και απλά ώρες ώρες ξεφεύγουν. Αλλά και εκεί υπάρχουν πάντα κάποιοι που τους ταρακουνάνε!!!! Ο Κυριάκος δεν διαφέρει σε κάτι! Και πραγματικά αν άνοιγε ένα thread της προκοπής ε ναι θα απαντούσα σοβαρά και δε θα έκανα χαβαλέ μαζί του!! ¨οσο τα thread είναι για την πλάκα θα γίνεται πλάκα!!!!

:wave2:

Υ.Γ. Δεν είναι προσωπική απάντηση στον μπούσα. αφορμή τα λόγια του απλώς!!!!

gcrook
04/10/2007, 00:53
Ιωαννα,εγω δεν κατηγορησα κανεναν η τουλαχιστον δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.
Ασφαλως και δεν χρειαζεται κανενας να απολογηθει η να αιτιολογησει κατι, ποσο μαλλον εγω που εχω ξεκινησει ουκ ολιγες διαμαχες και εγω θιξει ατομα που σαφως και δεν τους αξιζε.
Απλα ηθελα να θιξω οτι ο Κυριακος εγινε στοχος καλοπροαιρετης η κακοπροαιρετης πλακας διοτι απλα ειναι πιο ευκολος στοχος εδω μεσα απο κατι αλλα ζωντοβολα.:wave2:

KaTaNaS
04/10/2007, 00:55
απλα ειναι πιο ευκολος στοχος εδω μεσα απο κατι αλλα ζωντοβολα.:wave2:

εγω δεν πιστευω πως ειναι "ευκολος" στοχος...

ή πως αυτη ειναι η αφορμη ...

προκαλεί αντιδράσεις απλά...

Maira
04/10/2007, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Θα συμφωνήσω με αυτό!!! Σε ένα φορουμ δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι στόχοι γιατί δεν υπάρχουν καθόλου στόχοι!!!Κανείς δεν βάζει κανέναν στη μπούκα!!! Όσοι θέλουν μπαίνουν οικιοθελώς και από κει και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει!!!! Αν κάποιος πάει γυρέυοντας ε θα πρέπει να την περιμένει κιόλας!!!!

gcrook
04/10/2007, 01:04

.

Εδω εχεις ενα δικιο αλλα ελπιζω Σταυρο οτι με καταλαβαινεις.
Μπορω να παραβλεψω σχεδον τα παντα σε εναν ανθρωπο που προσφερει εστω και λιγο.:wave2:

blackbusa
04/10/2007, 01:05

Ναι ρε φιλε......προκαλει αφορμες και καζουρα και κραξιμο......σε αλλα θρεντ ομως.....εδω απλα ειδα οτι ζητησε μια γνωμη......το ατομο αυτο το μηχανακι εχει αυτο γουσταρει αυτο συνεχεια αναφερει.....δηλαδη επειδη σε καποια θρεντ ας πουμε ''προκαλει'' πρεπει συνεχεια να του την λεμε...???εγω πιστευω οτι ειναι λαθος..... :(

KaTaNaS
04/10/2007, 01:09
Εδω εχεις ενα δικιο αλλα ελπιζω Σταυρο οτι με καταλαβαινεις.
Μπορω να παραβλεψω σχεδον τα παντα σε εναν ανθρωπο που προσφερει εστω και λιγο.:wave2:

se καταλαβαινω Γιώργο...

εγω γενικοτερα δεν ασχολουμε μεχρι που εμαθα πως εχει πολλα ραμματα για την γουνα μου...

και καταλαβαινεις... αρκουδας γαρ... πρεπει να προσεχω το ειδος μου (ειμαι και υπο εξαφανιση)

:lol:

gcrook
04/10/2007, 01:15

και καταλαβαινεις... αρκουδας γαρ... πρεπει να προσεχω το ειδος μου (ειμαι και υπο εξαφανιση)

Νομιζω οτι η ορεινη Πινδος με ΚΤΜ προσφερεται για τετοιες αναζητησεις:wave2:

el_hymador
04/10/2007, 01:16
εγω παντως τον παω με χιλια τον kiria-tost

οκ, πεταει κατι κουλα που και που, αλλα εχετε δει εσεις ανθρωπο που να αναπαλαιωνει Γιαπωνεζικο και ανταποκρινεται στο ψυχολογικο προφιλ ενος ισσοροπημενου ανθρωπου;

(και ποιος ειναι στην τελικη ισορροπημενος απο εμας;)

αν καποιος τον εχει βαλει στο καναβατσο και τον πλακωνει στα διαδικτυακα μπουνιδια ειναι λαθος παντως...

εγω πιστευω οτι ανεχοσαστε(ανεχομαστε) πολυ χειροτερες συμπεριφορες και τις επικροτειτε κιολας....οκ δεκτον να υπαρχει διαφορετικοτητα και αυτο αφορα και στο πως γραφει κανεις και στο πως αλληλεπιδρα με του ςυπολοιπους χρηστες....αλλα γιατι ο kiria-tost ειναι τοσο κατακριτεος δεν μπορω να το καταλαβω....

stavrogin
04/10/2007, 01:24

...πολλα ραμματα για την γουνα μου...

Ρε παιδια πριν επελθει η αποπνιχτηκη καλμα της ειρηνης και σταματησουν οι οποιοι να την λενε 'ας πουμε" στον κυριακο...
...Κι επειδη που να ξαναβρεθει το ιδιο ονομα ,να πω κι εγω σας παρακαλω ενα τελευταιο που το χω εδω και δυο μερες και δε βρισκω την καταλληλη αφορμη να το ξεφουρνισω...

Κουλα μ'ακους!!! ...πολυ κολωπαιδο ο Κυριακος

http://www.youtube.com/watch?v=6vpCv0D21aY

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μα απολυτως χωρις καμια εμπαθεια ετσι;

KaTaNaS
04/10/2007, 01:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

μα απολυτως χωρις καμια εμπαθεια ετσι;

Ναι, ξερεις τωρα χαλαστηκε πολύ! :lol:

Da.Vintage
04/10/2007, 06:45
1 ρε τί το θες το λουράκι...τσάντα θα φτιάξεις?

gian_nykt
04/10/2007, 07:18
1

Defiant
04/10/2007, 07:48

Και επειδή φοβαμαι ότι το ρεύμα , θα σε αποπάρει , όπως έγινε και με άλλες φωνές της λογικής, σε αυτό το θέμα, απαντάω λέγοντας ότι , όταν τα παιδ ί α παίζει .. παίζω και εγώ μαζί τους !!

Οταν τα παιδ ί α βρίζουν .... απλά καταστρέφουν την προσωπική τους εικόνα στο φορουμ , και σκάβουν το λάκκο τους για Μπάν .

Εγω θέλω να μοιράζομαι , όπως και οι περισσότεροι θέλουν , τις μικρές η μεγάλες χαρές , με την κοινότητα Mοτο.GR .

Οι οποίοι κανιβαλιστές , μπορούν να βρουν λίγη χαρά μονό στα εικονικά στέκια του ίντερνετ .

Στον αληθινό κόσμο , δεν θα τολμούσε να με πλησιάσει κανένας από δαύτους , όχι τίποτα άλλο ,
φοράω, και γαντι Νο12 .. δεν συμφέρουν στενές επαφές με άτομα , στα δικά μου κυβικά . :lol:

Τωρα για να κλήση αυτή η συγκεκριμένη πληγή , το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πετάξω την σημαία .

Και σε όποιον έχει μείνει έστω και ένα ίχνος αυτοσεβασμού , δεν θα ξανά απαντήσει !!

Ρε man αφου την ζηταει ο οργανισμος σου την καζουρα

ps Πετρελαιο αγορασες?:D

elias_21
04/10/2007, 10:28
Παιδες...

+1.000.000 :beer:

Μάλλον τον Κυριάκο σε κάθε θρεντ τον κυνηγάνε μερικοί για να τον κράξουνε... :evil:

Και το θέμα είναι οτι δεν κάνουν πλάκα γιατί δεν έχουν ίχνος χιούμορ οι απαντήσεις αλλά μόνο κακίες...

afrotwin
04/10/2007, 11:40

den mou les re gkagkaoua afto to xeri pou anaferis den to tripane ke i sferes?
i nomizis oti 8a er8i kanis na stin pesi paliomoditika me ropala ke kokala sta mpratsa
8a se fame pisoplata anandra re...xaxaxaxaxaxaxaxa

den pana xestis na ektimisis to skato sou

ke edo 8a kitas kato ke 8a milas kalitera ke mono na se ftisoume na katevoume kamia 300 mixanes 8a pnigis

na glitosoume tin sfera meres pou ine...

afrotwin
04/10/2007, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

afou kserete ti malaks ine o afro...:rotflmao: :rotflmao:

kita min figis parea me to skatabusha gia kana xorafi ke psaxnese
ke meta 8a lene i aloi afou kseris ti malakas ine o afro....

malaka

afrotwin
04/10/2007, 11:49
o tipakos exi ena klaparxidi ke to ksana eftikse gia dikous tous ili8ious logous kala ekane
dikeoma tou ama 8eli as tou vali ke lampakia na to kani xristougeniatiko dendro
dikeoma tou ke sta arxidopapara mas

ala apo afto

mexri tin glosa pou xrisimopioi edo mesa se ala 8emata
mas vazi se diadikasia na pistevoume pos i texniki tou ikanotita tou dimiourgi mia eprarsi pou ksepernai kapia oria ke ftani sto simio na 8igi ke na mioni prosopikotites atomon pou kata tin diki tou ksexoristi idiosikrasia ke ikanotita es8alan se simio pou aksizi na xaraktiristoun adais potai ke defteroi tritoi an8ropoi

ke aftos o vlakas sigoura exi agio giati meta to sxolio tou gia tin ptosi tis simpa8is dimetris filis sober zi akoma

afrotwin
04/10/2007, 11:53
ke ena pragmatiko sxolio pou exis tis rizes tou stin paradosi to ferno apo tin kriti apo to xorio pou ezisa poli kero ke ema8a pola apo tous aplous ali8inous ke sofoterous apo emas an8ropous pou oti poune ine tekmiriomeno ke fisika emperistatomeno

oso oreo ke na ine to samari
apo kato tou gaidaro exi....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
04/10/2007, 11:54
ke alo ena oti ke na iste esis
8a iparxi kaliteros ke xiroteros apo esas

:rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
04/10/2007, 11:57
Παιδες...

+955

afrotwin
04/10/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+955
+749

filodoksi forumompatsoi eno8ite....

grooki pos na skeftoume simera re?
pos se volevi i ine to sosto kate ese...
:a31:

tora an ine na sou ftiaksi o kiriakos to SV na alaksoume simperifora mpas ke voi8isi

kalitere:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gcrook
04/10/2007, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

grooki pos na skeftoume simera re?
pos se volevi i ine to sosto kate ese...
:a31:

Κοιτα να δεις....

Τα πραγματα ειναι απλα...

.....

:rotflmao:

fantacid
04/10/2007, 12:42
απο'κει που ειμασταν μια χαρουμενη παρεα κ τη λεγαμε ολοι στον κουλη,
τωρα ηρθε ο αντιλογος με τη νεα συνομοταξια που εμφανιστηκε στο μοτ.γρ "οι φιλοι του κουλη" γιατι σαν τη WWF κ την εκστρατεια για τις μοναχους-μοναχους!

ερχομαι λοιπονο σαν αλλος λαθροκυνηγος να αναφερω οτι:
Δεν εχουμε προβλημα εαν ο κουλης γουσταρει το ΑΧ κ το αναπαλαιωνει, δεν μας νοιαζει τι μηχανακι εχει ή που μενει ή ποσα κιλα ειναι! (κ γω παλιο μπορδελο εχω αλλα το γουσταρω!)

το θεμα ειναι οτι δεν αναφερω σε ποστ μου ποσο πολυ γαμαει το XRακι μου ή οτι επειδη εκεινη τη χρονια η χοντα εβγαλε κ καποιο cbr το μηχανακι κουβαλαει την ιδια τεχνολογια με τη ναυαρχιδα της εταιριας, ή αν βαλω καινουργια καθρεπτακια δε θα ανοιξω θρεντ παρουσιασης του νεου αποκτηματος ωσαν να ανακαλυψα την αμερικη ξανα!

τεσπα,
ενας κοινος σπαμμερ ειμαι που χαβαλεδιαζω!

οταν μπορω να προσφερω κατι καπου το κανω, οταν δε ξερω απλα διαβαζω κ μαθαινω, οταν εχω αποριες ρωταω (εαν δε ξερει ουτε ο γουγλης!), οταν χαλιεμαι με κατι το λεω, οταν με εκνεριζει κατι αντιδραω, οταν κατι μου φαινετε αδιαφορο το προσπερναω κ οταν βρισκω εδαφος για σπαμ ......ΠΥΡ κατα βουλησην!

:smokin:

Stergios69
04/10/2007, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τωρα ηρθε ο αντιλογος με τη νεα συνομοταξια που εμφανιστηκε στο μοτ.γρ "οι φιλοι του κουλη" γιατι σαν τη WWF κ την εκστρατεια για τις μοναχους-μοναχους!

ερχομαι λοιπονο σαν αλλος λαθροκυνηγος να αναφερω οτι:
Δεν εχουμε προβλημα εαν ο κουλης γουσταρει το ΑΧ κ το αναπαλαιωνει, δεν μας νοιαζει τι μηχανακι εχει ή που μενει ή ποσα κιλα ειναι! (κ γω παλιο μπορδελο εχω αλλα το γουσταρω!)

το θεμα ειναι οτι δεν αναφερω σε ποστ μου ποσο πολυ γαμαει το XRακι μου ή οτι επειδη εκεινη τη χρονια η χοντα εβγαλε κ καποιο cbr το μηχανακι κουβαλαει την ιδια τεχνολογια με τη ναυαρχιδα της εταιριας, ή αν βαλω καινουργια καθρεπτακια δε θα ανοιξω θρεντ παρουσιασης του νεου αποκτηματος ωσαν να ανακαλυψα την αμερικη ξανα!

τεσπα,

οταν μπορω να προσφερω κατι καπου το κανω, οταν δε ξερω απλα διαβαζω κ μαθαινω, οταν εχω αποριες ρωταω (εαν δε ξερει ουτε ο γουγλης!), οταν χαλιεμαι με κατι το λεω, οταν με εκνεριζει κατι αντιδραω, οταν κατι μου φαινετε αδιαφορο το προσπερναω κ οταν βρισκω εδαφος για σπαμ ......ΠΥΡ κατα βουλησην!

... και όλα αυτά τι σχέση έχουν με την σέλα της μηχανής του Κυριακου; ...

Defiant
04/10/2007, 12:49

τεσπα,

Και ΣΑΥΡΑ εισαι βρωμερη και τρισαθλια, μην το ξεχναμε αυτο :a01:

α και δεν ξερω αν στο πα αλλα

το μηχανακι σου ειναι για τον ΛΟΥΤΣΟ :smilea:

Cpt. Haddock
04/10/2007, 12:55

Αλεξ, τα 'χεις μπλέξει λίγο...

fantacid
04/10/2007, 13:07
Stergios69@
δεν ειπαμε οτι ειμαι σπαμμερ?

Defiant
καμπια ε καμπια!

Cpt. Haddock
εως καθολου!

gcrook
04/10/2007, 13:08
Εγω νομιζω οτι αιτιολογησα πληρως το γραπτο μου ωστε να αποφυγω να χαρακτηριστω μπατσος, η προστατης, η οτιδηποτε αλλο.
Μαλλον τελικα δεν εχει σημασια το τι γραφεις εδω μεσα...

Defiant
04/10/2007, 13:16
Εγω νομιζω οτι αιτιολογησα πληρως το γραπτο μου ωστε να αποφυγω να χαρακτηριστω μπατσος, η προστατης, η οτιδηποτε αλλο.
Μαλλον τελικα δεν εχει σημασια το τι γραφεις εδω μεσα...

Ετσι

σημασια εχει τι pmαρεις εδω μεσα:winka:

devil's animal
04/10/2007, 13:33
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

makis206
04/10/2007, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

Πσσσσσσσσσ και γαμώ τις απόψεις

:lol: :rotflmao: :lol:

blackbusa
04/10/2007, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πσσσσσσσσσ και γαμώ τις απόψεις

Εσυ δεν ξερεις.....αλλα οταν δεν κανει αυτο......:a014: ....

....κανει αυτο...:rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: .....

....οταν δεν ειναι πανω στην μηχανη που κανει αυτο.....:a07: :a49: :a07: ......

....μηπως και του κατσει καμμια για να της κανει αυτο......:a021: :a021: .....

....αλλα στο τελος του μενει μονο αυτο.....:a31:

Υ.Γ.και επειδη ξερω τι μπαμιας ειναι......η απαντηση του προς εμενα θα ειναι αυτη....:a36:

stavrogin
04/10/2007, 15:06
:rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: ...

bartlal
04/10/2007, 16:04

πεσ'τα ρε Ζωρζ, γιατι μονο εσυ και εγω μπορουμε να καταλαβουμε οτι το μοτο.γρ κρυβει ενα φιδι στον κορφο μας.... και τον εχουμε βαλει και μοντ στα τεχνικα, αναθεμα μας... :sad:

kiriakost
04/10/2007, 16:45
Κύριε ΑΦΡΟΚΑΦΡΕ !!

Δεν θα απαντήσω αναλυτικά στις χαζομάρες σου ...

Διότι :

1) Δεν καταλαβαίνεις από λόγια !!

2) Εγω ο μαλάκας από το πουθενά , κατάφερα να κερδίσω την εκτίμηση των ανθρώπων .
Και εάν σου απαντήσω , στο δικό σου χαμηλό επίπεδο ... θα χάσω πόντους .

3) Τους πόντους , τους μάζεψα με έργα , όχι με λόγια του αέρα .

4) Τα λόγια του αέρα , τα παίρνει ο αέρας , και κακώς ασχολούνται ακόμα οι άνθρωποι εδώ , μαζί σου, και με τα ηλίθια αερολογήματα σου .

5) Εισαι τυχερός που αραδιάζεις τις χαζομάρες σου πίσω απο ένα κουμπιουτερακι ...
το ποιο πιθανό ειναι οτι ανήκεις στην κατηγορία "παιδί της φάπας " !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αντε πάμε για άλλα, έχω αρχίσει να βαριέμαι ... :D

Προς όλους , τα χαζόλογα σε ένα φορουμ , κάνουν ζημιά μόνο σε όποιων τα γράφει ..

Την προσωπικότητα, σου - μου - του .
Δεν μπορεί να την υποβαθμίσει κανένα αβαταρ με αερολογίες ... τα παράσημα μας τα έχουμε πάρει στο στο στίβο της ζωής .

ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ....... ΦΥΓΑΜΕ ΛΕΜΕ !! ;)

DimChios
04/10/2007, 16:47
:a014: :a014: :a014:

kiriakost
04/10/2007, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:a014: :a014: :a014:

ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ... ΘΑ ΛΥΣΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΜΥΡΑ !! :lol:

OldMan
04/10/2007, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
πεσ'τα ρε Ζωρζ, γιατι μονο εσυ και εγω μπορουμε να καταλαβουμε οτι το μοτο.γρ κρυβει ενα φιδι στον κορφο μας.... και τον εχουμε βαλει και μοντ στα τεχνικα, αναθεμα μας... :sad:
Εσύ πρέπει να χώρισες με το ντόπερμαν, γι αυτό μιλάς έτσι...:sad:

(ξέρω ένα ελεύθερο λυκόσκυλο - γερμανικός ποιμενικός original - αν ενδιαφέρεσαι...) :winka:

bartlal
04/10/2007, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εσύ πρέπει να χώρισες με το ντόπερμαν, γι αυτό μιλάς έτσι...:sad:

(ξέρω ένα ελεύθερο λυκόσκυλο - γερμανικός ποιμενικός original - αν ενδιαφέρεσαι...) :winka:

ασε με να ζησω + να χαρω λιγο την ελευθερια μου τωρα που χωρισα απο το ντοπερμαν. :D

θα σου στειλω οταν ειναι πμ για πληροφοριες. :winka:

κριμα παντως, αυτο το ποιμενικο ακουγεται καλη περιπτωση. ελπιζω να ειναι διαθεσιμο πιο μετα, γιατι ειναι απο τις καλες ευκαιριες! :sad:

stavrogin
04/10/2007, 17:08
Αυτο σημαινει πολεμο :a52: :a015: :a015: :a017: :a016: :a52:

Τα πακοτινια μου γρηγορα

DimChios
04/10/2007, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Αυτο σημαινει πολεμο :a52: :a015: :a015: :a017: :a016: :a52:

Τα πακοτινια μου γρηγορα

ΠΙΤΣΙΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ?

stavrogin
04/10/2007, 17:25
Μολις ειδα οτι παιζει παρομιο ...ποπκορν-πιτσινια-πακοτινια-παστελη-σαμαλι-ξυροκαρπια σε διπλανο τηρεντ με καποιο τσαγιασμα του τιταν

Πωωωωωωωωω! Τι σασπενσ :wacko:

Defiant
04/10/2007, 17:28
Κύριε ΑΦΡΟΚΑΦΡΕ !!

Διότι :

2) Εγω ο μαλάκας από το πουθενά , κατάφερα να κερδίσω την εκτίμηση των ανθρώπων .

4) Τα λόγια του αέρα , τα παίρνει ο αέρας , και κακώς ασχολούνται ακόμα οι άνθρωποι εδώ , μαζί σου, και με τα ηλίθια αερολογήματα σου .

5) Εισαι τυχερός που αραδιάζεις τις χαζομάρες σου πίσω απο ένα κουμπιουτερακι ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Προς όλους , τα χαζόλογα σε ένα φορουμ , κάνουν ζημιά μόνο σε όποιων τα γράφει ..

Δεν μπορεί να την υποβαθμίσει κανένα αβαταρ με αερολογίες ... τα παράσημα μας τα έχουμε πάρει στο στο στίβο της ζωής .

Φωσκολος? :smilea:

stavrogin
04/10/2007, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Φωσκολος? :smilea:

παρατιρητικοτητα ομως!!!!!!

afrotwin
04/10/2007, 21:08
Κύριε ΑΦΡΟΚΑΦΡΕ !!

Διότι :

sigoura den ime tou epipedou,epipedou sou...

afou kerdises ke ektimisi an8ropon mpravo sou ke kala na pernas
to diko mou epipedo ine xamilo eno esi ise dianooumenos ampeloxoriatis...
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

pia erga to ax? xaxaxaxaxa file mou afta ta kaname pitsirikades
simera anava8misi mixanis 8a simene na ftiaksis to AX na ka8arizi 160 teliki stin asfalto ke na sikonete me triti ston aera
esi ite aftos ekanes ite gramofono anapaleoses to idio ine
ke ama ftiaxnese apo tous asxetous pou se xirokrotane na sou stiloume ke mia konserva palamakia na min sou lipoun ka8imerina

osi an8ropoi 8eloun na gelasoun asxolounte mazi mou pou asxoloume me malakes
xaxaxaxaxaxaxaxa

ne sigoura ime o lalakis tou dimou mou me faponoun oloi ka8imerina
xaxaxaxaxaxaxaxa
ise apisteftos malakas file mou mono osous exo koloxeriasi milane etsi san ke esena
prepi na katalavis oti ise enas vlaxos kompleksikos na to empedosis ke na zisis tin ipolipi zoi sou me afto
ke min anakatevis karvouna pou den mporis na svisis

giati os gnosto i agnia skotoni
ke pano apo mia fora merikes fores

ise poli foveros anevenis monos sou sto va8ro monos sou aponemis metalia ston eafto sou se pao telika xaxaxaxaxaxaxaxa

ego exo na po afto se esena kompleksiki asimanti vlaxara
tin epomeni fora pou 8a to peksis kinikos ke 8a milisis asxima idika se 8emata atiximaton me atoma

8a exis na kanis mazi mou poli sovara ke tote 8a doume pos antidrai to pedi gia tis fapes

saxlomalaka olikis

ftixne to xrepi sou san kalos vlaxos ke komenes i eksipnades

ante giati xanoume tin ipomoni mas me tous malakes teleftea

anamesa sto gamimeno kimeno sou exi orea greeklish kimena dika mou se periptosi pou den sou kovi:lol:

McTalas
04/10/2007, 21:13
Ρε συ Αφρο!!

εχεις ποτε σκεφτει

να γραψεις ελληνικα???

λεω εγω τωρα...

afrotwin
04/10/2007, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Ρε συ Αφρο!!

εχεις ποτε σκεφτεινα γραψεις ελληνικα???

λεω εγω τωρα...

kita apo pote ime edo?
les na ise o protos pou to leei afto?
tosi monaksia es8anese?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

file mou ime gnostos an8elinas ke 8anasimos ex8ros ton e8nikiston
ta elinika ine gia sas tous elines ego ine xoris sinora ke patrida

McTalas
04/10/2007, 21:18
τωρα που το συζηταμε μια μοναξια την νιωθω... αν ηθελες και εσυ θα μπορουσαμε να....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
:lol: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
04/10/2007, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
τωρα που το συζηταμε μια μοναξια την νιωθω... αν ηθελες και εσυ θα μπορουσαμε να....

ti keri ti i8i:rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pantos konta menoume an 8elis kamia fora xtipa kana PM na se ma8o na odigas kiolas...

McTalas
04/10/2007, 21:33
καλα το οτι ειμαι κουλαδι ειναι κοινως αποδεκτο!!

αλλα που θα παει θα μαθω,δεν θα μαθω...θα σας δειξω εγω!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

DimChios
05/10/2007, 05:02

anamesa sto gamimeno kimeno sou exi orea greeklish kimena dika mou se periptosi pou den sou kovi:lol:

Μλκ ευτυχως που το ειπες!

Δε μου κοψε!

:hypnotize

:lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Lupo
05/10/2007, 06:02
Τέτοιο υπέροχο thread δεν πρέπει να πάει άπατο, σήμερα που είμαι γραφείο και μπορώ να το παρακολουθήσω.

UP λέμεεεε
:D

makis206
05/10/2007, 06:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
UP

ΕΠ !:nono:

Αυτά απαγορεύονται είπαμε, για να συμμετάσχεις θα πρέπει να χώσεις, διάλεξε μία πλευρά και βγάλε τα εσώψυχά σου και σταμάτα το spam !:mad:

Bartlal σβήνε :D

Lupo
05/10/2007, 06:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ΕΠ ! ΩΠ !

Αμα το ανακυκλώσετε κι αυτό τ'ανέκδοτο, δεν ξέρω κι εγώ τι έχει να γίνει!

makis206
05/10/2007, 06:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
ΩΠ !
Αμα το ανακυκλώσετε κι αυτό τ'ανέκδοτο, δεν ξέρω κι εγώ τι έχει να γίνει!

ΑΠ'τις αγγελίες τον Bartlal λέω όχι τον αστειάτορα !

:lol: :lol: :lol:

mourgakos
05/10/2007, 08:19
giaourtia ke s afton...

exoume gemisi eves8itous ke triferous....

MEBΓΑΛ OMΩΣ...
ΜΗ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΗΛΙΝΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ...(ο τυπας κενταει εκει...):lol: :lol: :rotflmao: :lol:

mourgakos
05/10/2007, 08:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
εσυ τωρα τι κλαις

εχασες την πιπιλα σου ή δεν μπορεις να κανεις τριο

γιατι μου λειπεις εσυ....:lol:

φακές/////////////