View Full Version : Arai RX-7 Corsair από Αμερική, μέσω ebay
Πριν μια εβδομάδα περίπου παρήγκειλα ένα κράνος από το ebay:
Arai RX-7 Corsair (μοντέλο USA),
Μέγεθος: Medium (57-58cm),
Χρώμα: Λευκό.
Το καινούριο μου κρανάκι μόλις έφτασε. Παραδόθηκε κανονικά από τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ (απεσταλμένο από Αμερική μέσω USPS). Στο τελωνείο δεν σταμάτησε, και δεν είχα καμία έξτρα χρέωση.
Ήρθε συσκευασμένο σε μεγάλο καφέ κουτί που είχε μέσα του φελιζόλ και προστατευτικά. Μέσα σε αυτό υπήρχε δεύτερο χαρτοκούτι---το original της Arai. Στην συσκευασία περιείχε:
- Κράνος (με όλα του τα αυτοκόλητα, χαρτάκια, ετικέτες, κ.λπ):
- Βιβλίο οδηγιών
- Αυτοκόλητα Arai (2)
- Μικρό μπουκαλάκι με σιλικόνη
- Ένα CD-ROM
- Κάρτα εγγύησης (5 ετών)
- Πάνινη θήκη κράνους (κουκούλα) Arai
Το κράνος είναι μοντέλο USA, και είναι πιστοποιημένο κατά DOT και SNELL, όπως αναγράφεται ευκρινώς στο πίσω μέρος του, και όπως μαρτυρούν οι αριθμοί πιστοποίησης στο εσωτερικό του.
Η ημερομηνία κατασκευής του είναι 12/06 (δωδέκατος του 2006).
Μόνη εμφανής διαφορά από το ελληνικό / ευρωπαϊκό μοντέλο (πέρα από τις πιστοποιήσεις) είναι ότι η ζελατίνα του ΔΕΝ έχει υποδοχές για pinlock. Σκέφτομαι να αγοράσω μία από εδώ που θα έχει.
Η εφαρμογή του είναι άψογη (φοράω μέγεθος Μedium, 57-58cm) και απ' όσο μπορώ να καταλάβω δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά με την εφαρμογή των εδώ μοντέλων. Βέβαια δεν τα έχω και τα δύο δίπλα-δίπλα για να φορέσω μια το ένα και μια το άλλο αμέσως μετά. Ότι διαφορές έχουν πάντως, είναι σίγουρα πολύ μικρές (εγώ ΔΕΝ τις καταλαβαίνω).
Τα καλύτερα τώρα:
Τιμή κράνους: 441.36 USD
Έξοδα αποστολής: 69.98 USD
Σύνολο: 511.34 USD, δηλαδή: 359 Euro.
Από που το παρήγγειλα:
Πωλητής: Riders Direct (ebay store)
Κατάσταση: Power Seller, 1114 feedback score, 99.9 positive
Link: http://stores.ebay.com/Riders-Direct
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Δεν έχω, προφανώς, καμία σχέση με τον παραπάνω πωλητή. Δεν τον ξέρω και δεν έχω παραγγείλει άλλα αντικείμενα από αυτόν, πέρα από το συγκεκριμένο κράνος. Από αυτήν την μία (και μόνη) συναλλαγή που είχα μαζί του είμαι ευχαριστημένος.
catmaster
02/10/2007, 20:53
Νικόλα καλοφόρετο το κρανάκι...
Διάβασε καλά τις οδηγίες για να μην παιδευτείς με το βάλε - βγάλε της ζελατίνας , και βάλε δύο σταγόνες σιλικόνη στην ασφάλεια της για να κουμπώνει - ξεκουμπώνει πιο εύκολα...
:wave2:
costas81
02/10/2007, 20:58
καλοριζικο καλοφορετο και παντα αγρατζούνιστο να ειναι!!
ρείξε μας και καμιά φώτο να το θαυμάσουμε!!
:beer: :beer:
Ευχαριστώ παιδιά!
Για τη σιλικόνη και τη ζελατίνα το ξέρω... και πριν Arai είχα.
Φωτογραφίες μπορεί αύριο.
Να 'στε καλά
Παιζει να μπορεσεις να βοηθησεις σε περιπτωση που θελησω να παραγγειλω κατι απο κει?
DimChios
03/10/2007, 04:37
Καλορίζικο, καλοφόρετο και αχρείαστο να ειναι ρε ψΖηλέ!
makis206
03/10/2007, 06:12
Καλοφόρετο, αγρατζούνιστο κι αχρείαστο νά'ναι Νικόλα !
:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
Παιζει να μπορεσεις να βοηθησεις σε περιπτωση που θελησω να παραγγειλω κατι απο κει?
Τι βοήθεια θα ήθελες?
εχω παραγγειλει ηδη τρια κρανη απο αυτον και ειναι οντως ποκυ αξιοπιστος και φτηνος με καλη φορμα παραγγελιας
να ρωτησω ποσες μερες εκανε να ερθει????
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
να ρωτησω ποσες μερες εκανε να ερθει????
Το παράγγειλα 20 Σεπτεμβρίου, παραδόθηκε 1 Οκτωβρίου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Το παράγγειλα 20 Σεπτεμβρίου, παραδόθηκε 1 Οκτωβρίου.
μια χαρα!! να ρωτησω αν μπορεις να παραγγηλεις μαζι και εχτρα ζελατινα??
road spirit
03/10/2007, 14:22
οσες θες και σε αντιστοιχα καλες τιμες (σε σχεση με εδω)
μια χαρα!! να ρωτησω αν μπορεις να παραγγηλεις μαζι και εχτρα ζελατινα??
Ναι, γιατί όχι. Νομίζω όμως ότι οι αμερικάνικες ζελατίνες ΔΕΝ έχουν βάσεις για pinlock.
Ναι, γιατί όχι. Νομίζω όμως ότι οι αμερικάνικες ζελατίνες ΔΕΝ έχουν βάσεις για pinlock.
την βαση για το pinlock την ανοιγεις μονος σου ειναι πολυ ευκολο.εχει μια διαφανια που κολλαει πανω στην ζελατινα και σου δειχνει ακριβως που τρυπας..κτλ κτλ!!
την βαση για το pinlock την ανοιγεις μονος σου ειναι πολυ ευκολο.εχει μια διαφανια που κολλαει πανω στην ζελατινα και σου δειχνει ακριβως που τρυπας..κτλ κτλ!!
Που βρίσκεις βάσεις για pinlock σαν αυτές που λες?
Που βρίσκεις βάσεις για pinlock σαν αυτές που λες?
στον Τζωρτζωπουλο
πας και του λες το μοντελο του κρανους σου και σου δεινει το αντιστοιχο pinlock.
εχει 27€ και αν σου το βαλει αυτος (γιατι μπορει να εισαι κουλαδι βρε αδερφε και να μην πιανει το χερι σου) ειανι 30€
5 λεπτα υποθεση
και αν δεν θες να τρυπισεις το κρανος(σσ. ζελατινα) εχει και κατι αλλες μεμβρανες που κολανε στην ζελατινα με 7€ κοστος αλλα θελει λιγο προσοχη κατα την εφαρμογη.περσυ τον χειμωνα που το δοκιμασα ηταν μια χαρα!!
Ταξιδευτής
03/10/2007, 15:14
Καλοριζικη η κραναρα ρε Νικολα!
Αλλα.....
ρε συ ΛΕΥΚΟ;;;;;;;;; Σαν τροχομπατσος θα εισαι!!!!! :mad: :lol: :lol:
Θα πηγαινουμε εκδρομη και θα σκιαζομαστε ολοι οταν πλησιαζεις!!! :look:
"Ωπ! Παιδια! Τα στρουμφ! ΦΦΦφφφφφσσσσσττττ!!" :look: :look: :lol:
στον Τζωρτζωπουλο
πας και του λες το μοντελο του κρανους σου και σου δεινει το αντιστοιχο pinlock.
εχει 27€ και αν σου το βαλει αυτος (γιατι μπορει να εισαι κουλαδι βρε αδερφε και να μην πιανει το χερι σου) ειανι 30€
5 λεπτα υποθεση
Άλλη μια ερώτηξη: Όταν λες 27/30ε είναι μόνο οι βάσεις ή μαζί και η αντιθαμπωτική ζελατίνα?
Άλλη μια ερώτηξη: Όταν λες 27/30ε είναι μόνο οι βάσεις ή μαζί και η αντιθαμπωτική ζελατίνα?
ολα μαζι κομπλε!!
η ζελατινα,τα "καρφακια"ή βασεις,οπως θες πεστα
και πρεπει να εχει μαζι και τρυπανακι,για το τελευταιο δεν ειμαι 100% σιγουρος δεν θυμαμαι.κανε ενα κοπο και περνα απο το Τζωρτζο.
α! και η ζελατινα pinlock βγαινει και σε διαφορα χρωματα,πορτοκαλι,κοκκινο,dark smoke κτλ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ρε συ ΛΕΥΚΟ;;;;;;;;; Σαν τροχομπατσος θα εισαι!!!!! :mad: :lol: :lol:
Θα πηγαινουμε εκδρομη και θα σκιαζομαστε ολοι οταν πλησιαζεις!!! :look:
"Ωπ! Παιδια! Τα στρουμφ! ΦΦΦφφφφφσσσσσττττ!!" :look: :look: :lol:
Έτσι, έτσι, λευκό rules! Προσωπικά βρίσκω ότι το λευκό έχει μια πολύ ρετρό αίσθηση που μΕ αρέζει πολύ. Γούστα είναι βέβαια αυτά...
Άσε που φέρνει και κάτι σε imperial storm troopers (http://en.wikipedia.org/wiki/Imperial_stormtrooper)
Sou to esteile san doro?
Giati proxres ir8e to diko mou apo USA kai epese xaratsi sto telonio gamo:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Kai eixa pei sto papari na min valei poso kostizei alla aftos to kotsarise proti mouri sto kouti kai me pidiksan
Tespa
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Sou to esteile san doro?
Giati proxres ir8e to diko mou apo USA kai epese xaratsi sto telonio gamo:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Kai eixa pei sto papari na min valei poso kostizei alla aftos to kotsarise proti mouri sto kouti kai me pidiksan
Tespa
Ναι του είπα να το στείλει σαν δώρο, η με αναγραφόμενη τιμή κάτω από 20ευρώ. Αλήθεια πόσο ήταν το χαράτσι?
50e gia aksia antikeimenou 240$
Asta na pane
Genika einai lalakes oi amerikanoi
Tou egrafa na min anagrafete i aksia antikeimenou (h pragmatiki) gia na min exo provlima me to telonio kai o lalakis to simiose KAI afto pano sto xarti
Kai skeftomai tora ego ton teloniako na diavazei afto pano stin siskevasia. Stin travaei tin kefalia meta i oxi
H erotisi einai entelos ritoriki
Tespa
Toulaxiston to Scorpion EXO-700 EINAI GAMATO kai afto me parigorei ligo
Ναι του είπα να το στείλει σαν δώρο, η με αναγραφόμενη τιμή κάτω από 20ευρώ. Αλήθεια πόσο ήταν το χαράτσι?
ρε φιλε κανε μου μια χαρη επειδη απο εγγλεζικα δεν πολυ κατεχω στειλε μου σε πμ το κειμενο που του εστειλες οσον αφορα το να το χρεωσει σαν δωρο κτλ.
γιατι απο τον δικο σου θα παραγκειλω και εγω.
Έτσι, έτσι, λευκό rules! Προσωπικά βρίσκω ότι το λευκό έχει μια πολύ ρετρό αίσθηση που μΕ αρέζει πολύ. Γούστα είναι βέβαια αυτά...
Άσε που φέρνει και κάτι σε imperial storm troopers (http://en.wikipedia.org/wiki/Imperial_stormtrooper)
Με αυτοκολλητακι μοτο θα δειξει καπως:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Sou to esteile san doro?
Tespa
Εμενα παντως προπερσι το χαρατσι ηταν 22% αν θυμαμαι καλα σε ενα κρανος.
Για πες γιατι θελω να φερω πραμα απο Αμερικα :)
ρε φιλε κανε μου μια χαρη επειδη απο εγγλεζικα δεν πολυ κατεχω στειλε μου σε πμ το κειμενο που του εστειλες οσον αφορα το να το χρεωσει σαν δωρο κτλ.
γιατι απο τον δικο σου θα παραγκειλω και εγω.
Ερώτηση (Για να γλιτώσω υπερβολικές καθυστερήσεις και χρεώσεις στο τελωνείο, θα μπορούσες να το στείλεις σαν δώρο---χωρίς απόδειξη ή με απόδειξη για λιγότερο απ 20 δολάρια):
To avoid excessive delays and customs charges, would it be possible to send the item as a "gift"---without an invoice in the package, or with an invoice for less than USD 20?
Προτροπή (παρακαλώ στειλ' το σαν δώρο: μην βάζεις απόδειξη στο πακέτο, ή βάλε απόδειξη για λιγότερο από 20 δολάρια. Αυτό βοηθάει πολύ με τις καθυστερήσεις και τις χρεώσεις στο τελωνείο):
Please ship the item as a "gift": Do not put an invoice in the package, or put an invoice for less than USD 20. This helps a lot with delays and charges at customs.
ευχαριστω πολυ φιλε!!!
:a012:
Και άλλη μια παρατήρηση:
Αφού του ζητάτε να το στείλει σαν δώρο, διαλέξτε τρόπο αποστολής:
International Shipping
USPS Global Express w/tracking
(αποστολή εξπρες μέσω USPS, με αριθμό παρακολούθησης)
Να ξέρετε όμως, ότι όταν σας στέλνει το αντικείμενο σαν δώρο, ουσιαστικά δεν μπορείτε να έχετε ασφάλιση. Αν δηλαδή το αντικείμενο υποστεί ζημιές κατά την μεταφορά... τον μπούλο. Να χαθεί είναι πάρα, πάρα, πολύ μικρή ή πιθανότητα (γιατί έχεις αριθμό παρακολούθησης και μπορείς να το αναζητήσεις), αλλά και σε αυτήν την πολύ απίθανη περίπτωση μάλλον... τον μπούλο.
Επίσης: Για κανέναν λόγο μην διαλέξετε αποστολή μέσω UPS (άλλο πράμα η USPS). Αν σταλεί με UPS τότε σίγουρα θα περάσει από τελωνείο, και μάλιστα με πολύ τσουχτερό κόστος εκτελωνισμού.
Και τέλος:
Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να "ζητήσεις τα ρέστα" από τον πωλητή αν ΔΕΝ σου το στείλει τελικά σαν δώρο (το οποίο είναι στο κάτω-κάτω τυπικά παράνομο).
Να ξέρετε λοιπόν ότι πάντα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα τελικά να πληρώσετε το χαράτσι στο τελωνείο.
Βέβαια για τα συγκεκριμένα κράνη η διαφορά τιμής είναι τοοόσο τεράστια, που ακόμη και έτσι συμφέρει.
Ταξιδευτής
03/10/2007, 18:09
Προτροπή (παρακαλώ στειλ' το σαν δώρο: μην βάζεις απόδειξη στο πακέτο, ή βάλε απόδειξη για λιγότερο από 20 δολάρια. Αυτό βοηθάει πολύ με τις καθυστερήσεις και τις χρεώσεις στο τελωνείο):
Please ship the item as a "gift": Do not put an invoice in the package, or put an invoice for less than USD 20. This helps a lot with delays and charges at customs.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ MOTO.GR 101
[Φωνη Πουλικακου]
This is an apple. Αυτο ειναι ενα μηλο!
[/φωνη Πουλικακου]
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
The force is strong with you brother! :a23: :a23: :a23: :lol:
Και άλλη μια παρατήρηση:
Αφού του ζητάτε να το στείλει σαν δώρο, διαλέξτε τρόπο αποστολής:
International Shipping
USPS Global Express w/tracking
(αποστολή εξπρες μέσω USPS, με αριθμό παρακολούθησης)
Να ξέρετε όμως, ότι όταν σας στέλνει το αντικείμενο σαν δώρο, ουσιαστικά δεν μπορείτε να έχετε ασφάλιση. Αν δηλαδή το αντικείμενο υποστεί ζημιές κατά την μεταφορά... τον μπούλο. Να χαθεί είναι πάρα, πάρα, πολύ μικρή ή πιθανότητα (γιατί έχεις αριθμό παρακολούθησης και μπορείς να το αναζητήσεις), αλλά και σε αυτήν την πολύ απίθανη περίπτωση μάλλον... τον μπούλο.
Επίσης: Για κανέναν λόγο μην διαλέξετε αποστολή μέσω UPS (άλλο πράμα η USPS). Αν σταλεί με UPS τότε σίγουρα θα περάσει από τελωνείο, και μάλιστα με πολύ τσουχτερό κόστος εκτελωνισμού.
το χαρατσι για κρανος αξιας 500usd ποσο μπορει να ειναι?
παντως κ με χαρατσι 100-150ευρω παλι λιγοτερα σου ερχεται απο αμερικη παρα απο ευρωπαικο site
chducos1
04/12/2007, 07:39
γιατι χαρατσι αφου θα συνενοηθεις απο πριν να στο στειλει σαν gift.βεβαια αμα σκαλωσει ο τελωνιαcop θα το φας
o npat τα εχει γραψει μια χαρα.και εγω παρειγγηλα απο αυτους ridersdirect και σε 6 εργασιμες ειχα σπιτι μου ενα haga καινουργιο με extra ζελατινα και κοστος 440ε.α και ημερομηνια κατασκευης 8/2007
εκανα κ εγω σημερα την παραγγελια μου για καινουρια κασκα arai rx7 απο ebay.
του ειπα να μου το στειλει σαν δωρο αλλα ακομα δεν μου εχει απαντησει κ προχωρησα στα τυφλα ελπιζοντας να το κανει.
500usd τι δασμους εχουν?
Αρχικά δημιουργήθηκε από miatas
εκανα κ εγω σημερα την παραγγελια μου για καινουρια κασκα arai rx7 απο ebay.
του ειπα να μου το στειλει σαν δωρο αλλα ακομα δεν μου εχει απαντησει κ προχωρησα στα τυφλα ελπιζοντας να το κανει.
500usd τι δασμους εχουν?
κακως φιλε μου πολυ κακως!!
υπαρχουν πολλα μαγαζια στο ebay που σου κανουν και π!π3ς για να στα στειλουν,αλλα πρωτα περιμενεις να σου απαντησει και μετα προχωρας δεν χρειαζεται να βιαζεσαι!μπορει να μην εχει διαθεσημο το προιον που θες και ενω το εχει στην λιστα του ebay να πρεπει να περιμενεις 30 μερες!!!
τωρα απο δασμους δεν ξερω,ψαξε λιγο εδω μεσα και θαβρεις κατι ,καπου ειχε γραψει καποιος ποσο ειχε πληρωσει!!
το κρανος εφτασε εχθες χωρις τελωνειο:beer:
και ειναι γαματο!!
RaGe_Raptor
28/12/2007, 11:59
το παρηγγειλα κι εγω χθες απο riders direct.αντε να δουμε ποτε θα φτασει...
mika2006
06/01/2008, 17:50
Kali xronia paides.Ygeia na exoume kai panta orthioi!
Proxthes katefthase apo amerika to kranos pou eixa paraggeilei apo riders direct.
Arai nakano shuriken green.
Eixe fygei apo ameriki stis 18/12 kai itan edo (Giannena) stis 2/1/08.Oute telwneia oute tipote.
Apsogi siskeuasia kai ap'ekso ena timologio 50 $.
H efarmogi einai opos akrivos tin perimena,idia me to europaiko kai to varos tou 1500gr.
Pira kai defteri zelatina kathrefti kai ola auta me ta metaforika (EMS-exei tracking number) mou irthan 476 euro!!!!:D :eyepop: :a2:
Mallon tha paro kai ti forma pou thelo apo amerika.Glikathika!
Oriste kai merikes foto me to kranos foremeno!!!:a08: :a30: :a2:
http://img249.imageshack.us/my.php?image=dsc00053wo7.jpg
http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00054bm8.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/650/dsc00055id6.th.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=dsc00055id6.jpg)
Auta kai panta orthioi!!!:beer:
zuki1000k5
06/01/2008, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
Kali xronia paides.Ygeia na exoume kai panta orthioi!
Proxthes katefthase apo amerika to kranos pou eixa paraggeilei apo riders direct.
Arai nakano shuriken green.
Eixe fygei apo ameriki stis 18/12 kai itan edo (Giannena) stis 2/1/08.Oute telwneia oute tipote.
Apsogi siskeuasia kai ap'ekso ena timologio 50 $.
H efarmogi einai opos akrivos tin perimena,idia me to europaiko kai to varos tou 1500gr.
Pira kai defteri zelatina kathrefti kai ola auta me ta metaforika (EMS-exei tracking number) mou irthan 476 euro!!!!:D :eyepop: :a2:
Mallon tha paro kai ti forma pou thelo apo amerika.Glikathika!
Oriste kai merikes foto me to kranos foremeno!!!:a08: :a30: :a2:
http://img249.imageshack.us/my.php?image=dsc00053wo7.jpg
http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00054bm8.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/650/dsc00055id6.th.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=dsc00055id6.jpg)
Auta kai panta orthioi!!!:beer:
Kaloriziko to kranos file!!!:beer:
Zitises na sto steiloun san doro?An nai, perimenes na sou apantisoun prota oti tha sto steiloun san doro kai meta ekanes tin paragelia?
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Zitises na sto steiloun san doro?An nai, perimenes na sou apantisoun prota oti tha sto steiloun san doro kai meta ekanes tin paragelia?
εγω του ειχα ζητησει να μου το χρεωσει σαν δωρο ή $40 και τσιναγε! μου λεει θα στο χρεωσω $100
ρε πας καλα του λεω? και αν πληρωσω κανενα τελωνειο?? χρεωσετο μου $70 και ειμαστε οκ! λοιπον μου το χρεωσε $50+$20 και το κρανος ηρθε μια χαρα !! πολυ καλο μαγαζι αλλα αργει λιγο μεχρι να στο στειλει,απο εκει και περα οταν παραδωθει στα αμερικανικα ταχυδρομεια σε μια εβδομαδα το αργοτερο ειναι στην πορτα σου!!
απλα πριν παραγκειλεις πριξτον λιγο με τα μειλ ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα στο στειλει οπως ακριβως θες!
mika2006
07/01/2008, 00:34
Na eisai kala file!
Tou zitisa na mou to steilei san doro kai afou mou apantise oti ola ok meta ekana tin paraggelia.
Pano sto timologio egrafe oti itan doro kai eixe kai mia timi 50$.
Eixa kai tracking number (akriva ta eksoda apostolis 88 euro) kai iksera pote akrivos ektelonistike.Meta apo dyo meres apo tin imeominia ektelonismou itan spiti mou me tis taxymetafores ton ELTA.
Apo ti mera pou tou esteila ta lefta perasan 3 meres mexri na to steilei.Otan ton rotisa -anipomonos kai go- mou eipe oti itan logo ton imeron -to eixa paraggelei mesa Dekemvri.
Pantos einai aksiopistos kai de mou efere antirisi se tipote.Gnomi mou einai na min ton fovasai.
Yparxoun vevaia ki alloi pou to vriskeis ligo pio ftino,alla kalytera na exeis to kefali sou isixo.To feedback tou einai poli psilo (99% nomizo).
Ante kales agores filaraki.
Panta orthioi!!!
:beer:
gousgoun_69
07/01/2008, 00:47
Καλορίζικα και "αχρείαστα" να είναι τα νέα σας κράνη μάγκες...
:wave2: :beer: :beer: :beer:
zuki1000k5
07/01/2008, 01:34
Euxaristo polu gia tis plirofories paidia!Pragmatika endiaferomai polu na paro kranos apo ebay k gi auto opote vrisko kapoion pou exei kanei agora apo ekei tou ta prizo ligo me erotiseis...:winka:An ola pane kala se kana 2mino to maximum tha to exo parei k go kranaki tou Haga pou toso kairo zaxarono...:cool:
mika2006
07/01/2008, 13:54
Euxaristo polu gia tis plirofories paidia!Pragmatika endiaferomai polu na paro kranos apo ebay k gi auto opote vrisko kapoion pou exei kanei agora apo ekei tou ta prizo ligo me erotiseis...:winka:An ola pane kala se kana 2mino to maximum tha to exo parei k go kranaki tou Haga pou toso kairo zaxarono...:cool:
Άντε με το καλό και συ.
Ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε!
Να'σαι καλά και πάντα όρθιοι!!!:wave2:
Ρε παιδιά, έστειλα κι εγώ mail στον τύπο του Riders Direct για να ρωτήσω αν μπορεί να μου στείλει ένα Αράι ως δώρο και απόδειξη κάτω των 20 δολ. Μου απάντησε το εξής:
Hi,
I can send as a gift and claim less but not that low. I will not put an invoice in the box either.Please let us know with any other questions, we look forward to earning your business.
Τι εννοεί ο ποιητής; Τα αγγλικά του μάλλον είναι επιπέδου προφίσιενσι και πάνω και μάλλον δεν τα καταλαβαίνω. ΜΕτά του ζήτησα διευκρινίσεις και να γράψει το πλήρες όνομά του ώστε να ξέρω με ποιον έχει γίνει η συνεννόηση. Η απάντηση ήταν η εξής:
HI,
We will put a lower value but can't tell you what it is.
Thank you,
Ερωτώ όσους έχουν ψωνίσει από Riders Direct. Να τον εμπιστευτώ; Είχατε παρόμοια αντιμετώπιση; Σκέφτομαι να παραγγείλω και μπότες. Να τα βάλω στην ίδια συσκευασία ή είναι ριψοκίνδυνο για το τελωνείο;
mika2006
10/01/2008, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.Bean
Ρε παιδιά, έστειλα κι εγώ mail στον τύπο του Riders Direct για να ρωτήσω αν μπορεί να μου στείλει ένα Αράι ως δώρο και απόδειξη κάτω των 20 δολ. Μου απάντησε το εξής:
Hi,
I can send as a gift and claim less but not that low. I will not put an invoice in the box either.Please let us know with any other questions, we look forward to earning your business.
Τι εννοεί ο ποιητής; Τα αγγλικά του μάλλον είναι επιπέδου προφίσιενσι και πάνω και μάλλον δεν τα καταλαβαίνω. ΜΕτά του ζήτησα διευκρινίσεις και να γράψει το πλήρες όνομά του ώστε να ξέρω με ποιον έχει γίνει η συνεννόηση. Η απάντηση ήταν η εξής:
HI,
We will put a lower value but can't tell you what it is.
Thank you,
Ερωτώ όσους έχουν ψωνίσει από Riders Direct. Να τον εμπιστευτώ; Είχατε παρόμοια αντιμετώπιση; Σκέφτομαι να παραγγείλω και μπότες. Να τα βάλω στην ίδια συσκευασία ή είναι ριψοκίνδυνο για το τελωνείο;
Γεια σου φιλε.Ο τυπος καταρχην ειναι πολυ αξιοπιστος και μην ανησυχεις γι'αυτο.Οσον αφορα το τιμολογιο εμενα μου εβαλε στην κουτα απ'έξω 50 $ τιμολογιο και ουτε τελωνεία ουτε τίποτε.Γνώμη μου ειναι να βάλεις και τις μποτες στην ιδια αποστολη,αφου τελικη τιμη στο τιμολογιο απ'έξω θα ειναι εκει στο 50αρι.Έτσι θα γλυτώσεις διπλά έξοδα μεταφοράς.
Καλυτερα βεβαια ρωτα τον το συνολικό κόστος αποστολής μήπως ανέβει λόγω βάρους.
Τι εννοεί ο ποιητής;
Μάλλον εννοεί τα εξής: Του ζητάς να σου τα στείλει σαν δώρο, με χαμηλό τιμολόγιο. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι και από την πλευρά του παράνομο (όχι λόγο προσπάθειας αποφυγής τελωνίου, αλλά λόγο φοροδιαφυγής, μια και στην ουσία σου πουλάει κάτι χωρίς τιμολόγιο / απόδειξη ή έστω με πλασματική απόδειξη---ψεύτικο ποσό). Αν ο τύπος ήταν μεγάλη εταιρεία κάτι τέτοιο δεν θα το συζητούσε καν (και πιθανότητα λόγω εσωτερικών διαδικασιών δεν θα μπορούσε καν να το κάνει). Επειδή όμως μάλλον είναι "μαγαζάκι", έχει κάποια ευχέρεια στο να κάνει τέτοιες παρατυπίες (είναι σαν να πας σε κατάστημα και να του λες, "δεν θέλω απόδειξη"): Είναι μεν παράνομο, αλλά τον συμφέρει και αυτόν, και για λίγα κομμάτια είναι μάλλον απίθανο να έχει μπλεξίματα. Αν όμως αρχίσουν να μαζεύονται πολλές τέτοιες παραγγελίες, τότε ο τύπος πρέπει κάπου να κρατήσει τα μπόσικα! Δεν μπορεί να φαίνεται στα βιβλία του ότι πουλάει δεκάδες κράνη το μήνα σε τιμή μικρότερη απ' ότι τα αγοράζει! Θα έρθει ο ΣΔΟΕ και θα τον πάει σηκωτό! Έ, φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο σου λέει, λίγο διπλωματικά: "Ρε φίλε δεν μπορώ να στέλνω κράνη αβέρτα για 20$, θα με πάνε μέσα. Εντάξει, θα σε εξυπηρετήσω όσο μπορώ, αλλά μια απόδειξη 100$ βγάζει λιγότερο μάτι από μια 20$".
Τελικά όμως θα πληρώσεις τελωνείο? Αυτό που έχω καταλάβει εγώ, χωρίς να είμαι ειδικός, είναι ότι ακόμη και αν σου τα στείλει με σχετικά μεγάλο τιμολόγιο, οι πιθανότητες είναι μικρές (όχι όμως μηδενικές): Άλλη δουλειά δεν έχουν οι εκτελωνιστές (δημόσιοι υπάλληλοι) από το να εκτελωνίζουν όλη τη μαρίδα. Εκτελωνίζουν τα χοντρά ώστε να φαίνεται ότι κάνουν δουλειά και από το ψιλολόι πιάνουν ένα στα 10, ένα στα 20, ξέρω γω, και τα άλλα τα αφήνουν να περάσουν. Ακόμα όμως και σε περίπτωση που εκτελωνιστεί κανονικά, το έξτρα χαράτσι δεν θα είναι τεράστιο: Απ το κεφάλι μου λέω ότι άντε τα είναι κάτι σαν 20-30 % της αναγραφόμενης αξίας (σιγά τα αβγά, δηλαδή). Αυτά ισχύουν ΜΟΝΟ αν την αποστολή την χειριστούν τα ΕΛΤΑ. Οι ιδιωτικές εταιρίες κούριερ εκτελωνίζουν τα πάντα και χρεώνουν ΜΕΓΑΛΑ κόστη υπηρεσιών εκτελωνισμού (πέρα από τους σχετικά μικρούς δασμούς). Τις αποστολές με USPS (δηλ. τα ΕΛΤΑ των ΗΠΑ) τις χειρίζονται στην Ελλάδα τα ΕΛΤΑ, οπότε λογικά είσαι καλυμμένος. Οι αποστολές με UPS είναι άλλο πράμα (ιδιωτική εταιρεία κούριερ).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Αυτά τα λέω καθαρά από προσωπική πείρα, και ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ μπορεί να κάνω λάθος---μην σας πάρω στο λαιμό μου.
gousgoun_69
10/01/2008, 13:11
Μάλλον εννοεί τα εξής: Του ζητάς να σου τα στείλει σαν δώρο, με χαμηλό τιμολόγιο. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι και από την πλευρά του παράνομο (όχι λόγο προσπάθειας αποφυγής τελωνίου, αλλά λόγο φοροδιαφυγής, μια και στην ουσία σου πουλάει κάτι χωρίς τιμολόγιο / απόδειξη ή έστω με πλασματική απόδειξη---ψεύτικο ποσό). Αν ο τύπος ήταν μεγάλη εταιρεία κάτι τέτοιο δεν θα το συζητούσε καν (και πιθανότητα λόγω εσωτερικών διαδικασιών δεν θα μπορούσε καν να το κάνει). Επειδή όμως μάλλον είναι "μαγαζάκι", έχει κάποια ευχέρεια στο να κάνει τέτοιες παρατυπίες (είναι σαν να πας σε κατάστημα και να του λες, "δεν θέλω απόδειξη"): Είναι μεν παράνομο, αλλά τον συμφέρει και αυτόν, και για λίγα κομμάτια είναι μάλλον απίθανο να έχει μπλεξίματα. Αν όμως αρχίσουν να μαζεύονται πολλές τέτοιες παραγγελίες, τότε ο τύπος πρέπει κάπου να κρατήσει τα μπόσικα! Δεν μπορεί να φαίνεται στα βιβλία του ότι πουλάει δεκάδες κράνη το μήνα σε τιμή μικρότερη απ' ότι τα αγοράζει! Θα έρθει ο ΣΔΟΕ και θα τον πάει σηκωτό! Έ, φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο σου λέει, λίγο διπλωματικά: "Ρε φίλε δεν μπορώ να στέλνω κράνη αβέρτα για 20$, θα με πάνε μέσα. Εντάξει, θα σε εξυπηρετήσω όσο μπορώ, αλλά μια απόδειξη 100$ βγάζει λιγότερο μάτι από μια 20$".
Τελικά όμως θα πληρώσεις τελωνείο? Αυτό που έχω καταλάβει εγώ, χωρίς να είμαι ειδικός, είναι ότι ακόμη και αν σου τα στείλει με σχετικά μεγάλο τιμολόγιο, οι πιθανότητες είναι μικρές (όχι όμως μηδενικές): Άλλη δουλειά δεν έχουν οι εκτελωνιστές (δημόσιοι υπάλληλοι) από το να εκτελωνίζουν όλη τη μαρίδα. Εκτελωνίζουν τα χοντρά ώστε να φαίνεται ότι κάνουν δουλειά και από το ψιλολόι πιάνουν ένα στα 10, ένα στα 20, ξέρω γω, και τα άλλα τα αφήνουν να περάσουν. Ακόμα όμως και σε περίπτωση που εκτελωνιστεί κανονικά, το έξτρα χαράτσι δεν θα είναι τεράστιο: Απ το κεφάλι μου λέω ότι άντε τα είναι κάτι σαν 20-30 % της αναγραφόμενης αξίας (σιγά τα αβγά, δηλαδή). Αυτά ισχύουν ΜΟΝΟ αν την αποστολή την χειριστούν τα ΕΛΤΑ. Οι ιδιωτικές εταιρίες κούριερ εκτελωνίζουν τα πάντα και χρεώνουν ΜΕΓΑΛΑ κόστη υπηρεσιών εκτελωνισμού (πέρα από τους σχετικά μικρούς δασμούς). Τις αποστολές με USPS (δηλ. τα ΕΛΤΑ των ΗΠΑ) τις χειρίζονται στην Ελλάδα τα ΕΛΤΑ, οπότε λογικά είσαι καλυμμένος. Οι αποστολές με UPS είναι άλλο πράμα (ιδιωτική εταιρεία κούριερ).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Αυτά τα λέω καθαρά από προσωπική πείρα, και ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ μπορεί να κάνω λάθος---μην σας πάρω στο λαιμό μου.
Ετσι ακριβώς είναι.Οπως τα λές :wave2: :beer:
Δεν μπορεί να φαίνεται στα βιβλία του ότι πουλάει δεκάδες κράνη το μήνα σε τιμή μικρότερη απ' ότι τα αγοράζει! Θα έρθει ο ΣΔΟΕ και θα τον πάει σηκωτό! Έ, φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο σου λέει, λίγο διπλωματικά: "Ρε φίλε δεν μπορώ να στέλνω κράνη αβέρτα για 20$, θα με πάνε μέσα. Εντάξει, θα σε εξυπηρετήσω όσο μπορώ, αλλά μια απόδειξη 100$ βγάζει λιγότερο μάτι από μια 20$"
Δε πρέπει να είναι τόσο απλό. Δεν είμαι σίγουρος πώς θα γίνει η συναλλαγή, αλλά φαντάζομαι ότι το τιμολόγιο με το πραγματικό αντίτιμο θα εκδοθεί αυτόματα αυτόματα και ηλεκτρονικά μέσω του Paypal. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν δεν μπορεί να φοροδιαφύγει γιατί ο ΣΔΟΕ ο δικός τους ελέγχει και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Φαντάζομαι ότι το τιμολόγιο μέσα στη συσκευασία θα είναι καμιά μαϊμουδιά από περισσεύματα. Τι λέτε όσοι έχετε παραλάβει;
Δε πρέπει να είναι τόσο απλό. Δεν είμαι σίγουρος πώς θα γίνει η συναλλαγή, αλλά φαντάζομαι ότι το τιμολόγιο με το πραγματικό αντίτιμο θα εκδοθεί αυτόματα αυτόματα και ηλεκτρονικά μέσω του Paypal. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν δεν μπορεί να φοροδιαφύγει γιατί ο ΣΔΟΕ ο δικός τους ελέγχει και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Φαντάζομαι ότι το τιμολόγιο μέσα στη συσκευασία θα είναι καμιά μαϊμουδιά από περισσεύματα. Τι λέτε όσοι έχετε παραλάβει;
Πολύ πιθανό. Δεν ξέρω την ακριβή διαδικασία. Βέβαια για μαγαζάκι, δεν νομίζω να υπάρχει σύνδεση της αποθήκης του με τα τιμολόγια που πηγαινοέρχονται από το paypal. Κάπως, χωρίς να ξέρω ακριβώς λεπτομέρειες, μπορεί να τα συμψηφίσει. Όσο όμως η "ψαλίδα" ανοίγει, τόσο πιο δύσκολο είναι να το μαζέψει. Όπως και έχει πάντως αυτό που κάνει είναι σίγουρα παράτυπο και παράνομο, οπότε προσπαθεί να καλυφθεί όσο γίνεται.
το μαγαζι ειμαι μια χαρα και αξιοπιστο αλλα υπαρχει ενα μικρο θεμα οσον αφορα τις πολλες παραγγελειες.
ο τυπος εχει δυο μαγαζια στο ebay που ειναι ακριβως τα ιδια riders direct kai riders discount(θα παρατηρισατε οσοι αγορασατε απο το riders direct πως στο paypall η αποδειξη εχει κοπει για το riders discount.) στο θεμα τελωνειο,υπαρχει δασμος μονο για την τιμη του κρανους οχι για τα μεταφορικα. δλδλ πεστου να στο χρεωσει $70 ( $50 + $20) και δεν θα εχεις κανενα προβλημα,το χαρατσι μπορει να φτασει μεχρι και 136% αλλα δισκολα θα στο βρουν και επειδη μεσα δεν εχει αποδειξη θα σε ρωτησουν ποσο κανει,ειναι τραβηγμενο σεναριο αλλα εχει συμβει.
καπου εδω μεσα αναφερεται το κοστολογιο του τελωνειου.αν θυμαμαι καλα ειναι οτι για ποσα <100€ δεν εχει δασμους.
προσοχη να επιλεγετε μονο αποστολη μεσω usps γιατι καθε courier και ειδικα η fedex περνανε απο τελωνειο και εχει δασμους.( εκτοσ και αν αγοραζεις μεταχειρισμενα πραγματα οποτε και ειναι αλλη ιστορια)
οσον αφορα τον φιλο με την ζελατινα καθρεπτη ηταν καλυτερα να την παρεις απο αμερικα $41,60 μονο το fc-moto στην χρεωνει οσο και εδω οποτε πηγαινε παρτην απο εδω να ξεμπερδευεις.το Pinlock δεν το χρειαζεσαι στην ζελατινα καθρεπτη γιατι δεν την φορας βραδυ.
αυτα τα ολιγα :)
σήμερα έκανα και γω την παραγγελία μου από τον εν λόγο μαγαζί, ο τυπάς απαντάει στα mail πολύ γρήγορα, τύφλα να χουν οι Άγγλοι που κοιμούνται όρθιοι (ήταν να πάρω απτο αγγλικό ebay στην αρχή).
του πα να μου βάλει σαν GIFT & 50$ οκ είπε κατευθείαν χωρίς να τα μασήσει
shoei rf-1000 δηλαδή xr-1000 εδώ, 150 ευρώ φτηνότερα από τον τζορτζο δλδ 330
όταν έρθει θα ενημερώσω:beer: :beer: :beer:
μου ρθε σήμερα χωρίς τελωνεία κλπ :D :D :D :D :D
έπρεπε να πάω να το πάρω από τα ΕΛΤΑ
photo:
http://img227.imageshack.us/img227/4059/image353pn2.jpg
:wave2: :wave2:
mika2006
31/01/2008, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
photo:
:wave2: :wave2:
Με γεια φιλε, καλοφόρετο και αγρατσούνιστο!!!
Πάντα όρθιος!
:wave2: :beer:
zuki1000k5
31/01/2008, 14:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
photo:
:wave2: :wave2: [/QUOTE
Kaloriziko file!!!Axreiasto na nai...:beer: :beer:
ευχαριστώ πολύ :D :beer: :beer: :beer:
ΠΑΙΔΕΣ ΓΕΙΑ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ RIDERSDIRECT ME International Shipping USPS
Air Parcel Post .ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ Κ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΑΚΙ ΜΟΥ?ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ USPS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ.HELP ME.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Με το track number της παραγγελίας σου πήγαινε εδώ:
http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm
TO TRUCK NUMDER ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΜΕ E-MAIL ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΘ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟRIDERSDIRECT?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ Κ ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΝΑ ΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.
Φαντάζομαι ότι ναι.
Για να μπορείς να τσεκάρεις ανα πάσα στιγμή που είναι η παραγγελία σου...
Δεν είμαι 100% σιγουρος για το λινκ (προχωρημένη ώρα βλέπεις) και όσες φορές συνεργάστηκα με courier ήταν Fedex..
Αρχικά δημιουργήθηκε από DIUK13
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
ποτε το αγορασες?
οταν θα στο στείλει θα σου στείλει και ενα μειλ με το τρακινγ ναμπερ, οποτε μην αγχωνεσαι.
ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕ PAY PAL.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
chducos1
09/02/2008, 12:44
μην ανησηχεις.απο τον ιδιο πηρα και εγω.οταν στο ταχυδρομησει(αργει 3-μερες)θα σου στειλει mail με τον number το οποιο θα σου ανοιγει κατευθειαν ενα link και θα το βλεπεις.εμενα εκανε 6 εργασιμες να ερθει στο νησι:wave2:
ησθχασα,τωρα.τελωνειο,πληρωσες?στο στειλε σαν δωρο?
ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ?ΤΟ ΣΤΕΙΛΕ ΣΑΝ ΔΩΡΟ?
RaGe_Raptor
09/02/2008, 20:21
και το δικο μου απ'το ιδιο μαγαζι εκανε 6 μερες να φτασει.απλα το εστειλε 6 μερες αφοτου τον πληρωσα.οταν το στειλει θα λαβεις e-mail με tracking number μην ανησυχεις.
αυτο το thread δε θα πεθαινει ποτε...!
Euxaristo polu gia tis plirofories paidia!
Euxaristo polu gia tis plirofories paidia!
τελωνειο τιποτα!!
δεν το εστειλε σαν δωρο,αλλα με τιμη $50+20$
ενα ευχαριστω σε ολους που με βοηθησαν.σημερα κατεφθασε απο αμερικα.πηρα το κρανακι απο τα ελτα χωρις τελωνεια κ αλλες χρεωσεις.arai rx 7
mika2006
26/02/2008, 14:27
ενα ευχαριστω σε ολους που με βοηθησαν.σημερα κατεφθασε απο αμερικα.πηρα το κρανακι απο τα ελτα χωρις τελωνεια κ αλλες χρεωσεις.arai rx 7
Με γεια φιλε.
Καλοριζικο και αγρατσουνιστο.
Βαλε και καμια φωτο οταν μπορεσεις.
Παντα ορθιος!:wave2:
καλοριζικο !!
και μια ερωτηση προς εσενα και ολους οσους εχουν παρει απο αμερικα αραι:
στο λουρακι του, αυτο που εχει το D-ring εχει καμια ετικετα με κωδικους???
ευχαριστω κολητε,αγρατζουνιστο πανω απο ολα.τ0 λουρακι εχει την ημερομηνια παραγωγης με ετικετα κ εχει στο δερμα γραμενο την ημερομηνια ληξης.:sun:
:)
Να κάνω κι εγώ την ερώτησή μου μια και με έχετε "ψήσει" άσχημα :D
α) η αγορά εξοφλείται αμέσως ή μπορεί ο αγοραστής να βάλει δόσεις; και
β) αν (μπορεί και) βάλει δόσεις, υποθέτω πως διακινδυνεύει να χάσει μέρος του πιθανού οφέλους στην περίπτωση π.χ. η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου αλλάξει προς όφελος του δολαρίου;
Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
:)
Να κάνω κι εγώ την ερώτησή μου μια και με έχετε "ψήσει" άσχημα :D
α) η αγορά εξοφλείται αμέσως ή μπορεί ο αγοραστής να βάλει δόσεις; και
β) αν (μπορεί και) βάλει δόσεις, υποθέτω πως διακινδυνεύει να χάσει μέρος του πιθανού οφέλους στην περίπτωση π.χ. η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου αλλάξει προς όφελος του δολαρίου;
απο οτι ξερω δοσεις δεν πεζουν. η εξοφληση γινεται μεσω paypal που συνηθως χρεωνει σε πιστωτικη. Τωρα μπορεις την πιστωτικη σου να μην την εξοφλησεις αμεσως αλλα θα τοκιζεται με 18,5% ετισιο επιτοκιο.
RaGe_Raptor
27/02/2008, 21:28
και μια ερωτηση προς εσενα και ολους οσους εχουν παρει απο αμερικα αραι:
στο λουρακι του, αυτο που εχει το D-ring εχει καμια ετικετα με κωδικους???
Γιωργη στην καρτελα της εγγυησης λεει οτι στα μοντελα που εχουν αφαιρουμενα προστατευτικα για τα λουρακια το ταμπελακι με ολες τις πληροφοριες βρισκεται στο μακρυ λουρακι του κρανους.προς τι η ερωτηξις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerman
Γιωργη στην καρτελα της εγγυησης λεει οτι στα μοντελα που εχουν αφαιρουμενα προστατευτικα για τα λουρακια το ταμπελακι με ολες τις πληροφοριες βρισκεται στο μακρυ λουρακι του κρανους.προς τι η ερωτηξις?
ρε φιλε οταν το πρωτο πηρα ειχα δει καπου μια ετικετα με την ημερομηνια τωρα δεν ξερω ομως που ειναι:blush: :eyepop:
και με αφορμη ενα αλλο θρεντ που τα κεντρικα της arai στην ευρωπη του ειπαν πως καποιος το ειχε αφαιρεσει, ψιλιαστικα μηπως ο αμερικανος πουλαει κρανη "περιεργα"
τελικα αυτο με την ζελατινα (που ειναι πιο αριστερα ) μηπως το εψαξες?
mika2006
28/02/2008, 13:50
και με αφορμη ενα αλλο θρεντ που τα κεντρικα της arai στην ευρωπη του ειπαν πως καποιος το ειχε αφαιρεσει, ψιλιαστικα μηπως ο αμερικανος πουλαει κρανη "περιεργα"
Φιλε κοιτα στο λουρακι το μακρυ,κατω απο τη δερματίνη που το περιβαλλει.Πρεπει να ειναι ραμμενο πανω στο λουρακι.Εμενα λεει Σεπτεμβρη του 2006 (09/06)
Φιλε κοιτα στο λουρακι το μακρυ,κατω απο τη δερματίνη που το περιβαλλει.Πρεπει να ειναι ραμμενο πανω στο λουρακι.Εμενα λεει Σεπτεμβρη του 2006 (09/06)
ενταξει παιδια το βρηκα!! απλα με την χρηση ειχε διπλωθει πος τα μεσα και δεν το εβλεπα!!:D
RaGe_Raptor
28/02/2008, 20:17
ρε φιλε οταν το πρωτο πηρα ειχα δει καπου μια ετικετα με την ημερομηνια τωρα δεν ξερω ομως που ειναι:blush: :eyepop:
τελικα αυτο με την ζελατινα (που ειναι πιο αριστερα ) μηπως το εψαξες?
οχι ρε φιλε δε νομιζω πως υπαρχει κατι να ψαξεις.το κρανος ειναι αψογο σε ολα του(φτου-φτου μακρια απο μας το πεσιμο!).αν πετυχω κανα "ντοπιο" θα τα συγκρινω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι μουφα το κρανακι.αυτα.
Ρε παιδια θελω να παραγγειλω απο Αμερικη και ειπα για USPS κτλπ αλλα μου ειπε οτι δεν μπορει να γραψει 100$ πχ λογω ασφαλισης, εσεις με τι τροπο τα παιρνετε τα δεματα??
κολητε διαβασε προσεκτικα ολα τα προηγουμενα.αν στο στειλει με 100 $ θα το ασφαλιση για 100$.αν για κακη τυχη γινει κατι κ χαθει το δεμα τοτε δεν θα αποζημιωθεις για τα λεφτα που εδωσες αλλα μονο για αυτα που γραφει η αποδειξη.παιρνεις ενα ρισκο.
johnnyestia
12/03/2008, 23:38
O riders direct σταμάτησε να πουλάει Arai?? :bigcry:
Kαι λοιπόν;Στέλνει ο powersports closeouts
http://stores.ebay.com/Powersport-Closeouts
Normaden
13/03/2008, 12:53
Καλησπέρα σε όλους. Εχω βαλει σκοπο την επομενη εβδομαδα να παραγγειλω ενα RX7 απο USA. To θεμα ειναι οτι το νουμερο μου ειναι 57,5 cm (αρα Medium), εχω δοκιμασει το Chaser se Medium και μου εφαρμαρμοζε τελεια το μεγεθος. Το ερωτημα μου εινα : να προβληματιζομαι ή οχι για το αν θα κανει στην κεφαλα μου το αμερικανικο RX7 Medium? Αυτα προς το παρον
mika2006
13/03/2008, 13:54
Γεια σου φίλε.
Εγώ που δοκίμασα εδώ το Medium σε RX7,παρήγγειλα το RX7 το Nakano σε Medium απο Αμερικα και ταιριαζε ακριβώς το ίδιο.
Αλλά και άλλα παιδιά που πήραν απο Αμέρικα δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με το μέγεθος.
Αντε με το καλο κι αλλος ένας με κράνος απο Αμερική.
road spirit
13/03/2008, 14:05
Γεια σου φίλε.
Εγώ που δοκίμασα εδώ το Medium σε RX7,παρήγγειλα το RX7 το Nakano σε Medium απο Αμερικα και ταιριαζε ακριβώς το ίδιο.
Αλλά και άλλα παιδιά που πήραν απο Αμέρικα δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με το μέγεθος.
Αντε με το καλο κι αλλος ένας με κράνος απο Αμερική.
+1 και εδω
rx7 σε small, δεν έχω καταλάβει ουσιαστική διαφορα. Ίιιιιιισως το αμερικάνικο είναι μια ιδεα πιο άνετο, πιο ευρύχωρο
Normaden
13/03/2008, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
+1 και εδω
rx7 σε small, δεν έχω καταλάβει ουσιαστική διαφορα. Ίιιιιιισως το αμερικάνικο είναι μια ιδεα πιο άνετο, πιο ευρύχωρο
Ωραιος!!!!:beer:
Μολις απεβαλα απο πανω μου ενα "Coblex" περι μεγεθους:D .
Το προηγουμενο (εγινε κι'ολας;) ) κρανος ηταν ενα K-Series της AGV Laaaarge!!!:wave2:
mika2006
13/03/2008, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
+1 και εδω
Χμμ!
Ίσως και να έχεις δίκιο,αν και έχω καιρό που είχα δοκιμάσει το ευρωπαϊκό Arai.
bentouza
13/03/2008, 21:27
η ερωτηση δεν ειναι για ebay αλλα μηπως εχει αγορασει κανεις απο kneedraggers.com;;
ρωταω για να δω αν στελνουν σαν δωρο για το τελωνειο.λενε οχι αλλα αμα εχει αγορασει κανεις να τους τα πριξω λιγο.
γενικα απο usps περνανε τελωνειο αν δεν εχουν ενδειξη για δωρο ή χαμηλη τιμη;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
γενικα απο usps περνανε τελωνειο αν δεν εχουν ενδειξη για δωρο ή χαμηλη τιμη;;
Λίγα... μπορεί 1 στα 10 ή κάτι τέτοιο. Ακόμη και αν περάσουν ο δασμός είναι μικρός (καμιά 20% ή λίγο παραπάνω νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος). Απλά τρώνε μεγάλη καθυστέρηση...
mpaspire
15/05/2008, 19:09
Επειδη αυτες τις μερες θα κανω και εγω μια παραγγελια απο ενα arai, δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα με την ζελατινα. Γιατι πρεπει να ανοικτουν τρυπες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpaspire
Επειδη αυτες τις μερες θα κανω και εγω μια παραγγελια απο ενα arai, δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα με την ζελατινα. Γιατι πρεπει να ανοικτουν τρυπες?
τα αμερικανικα ΔΕΝ εχουν pinlock, δεν εχουν τρυπες καν. αρα για να βαλεις pinlock πρεπει να ανοιξεις τρυπες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερα δυσκολο!!
προχτες παρελαβα και δευτερο κρανος απο αμερικα και ηταν αψογο και αυτο !!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ site Bajaron ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ARAI, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ARAI
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από troass
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ site Bajaron ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ARAI, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ARAI
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Βλεπεις εδω
http://cart03.lolipop.jp/LA12309835/?mode=CATE&c_id=CA00100070236&PHPSESSID=0fed70955161108ebcfd76ec5a769c64
Μιλας απο εδω και κανονιζεις
info@j-helmet.com
ασχετο!
ειχατε παρει χαμπαρι πως το ebay εχει βγει και στα ελληνικα?