PDA

View Full Version : επίδειξη ήθους παε αεκ

Σελίδες : [1] 2

iosif
03/10/2007, 10:15
«Στη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε, ως είθισται, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, η ΠΑΕ Πανιώνιος αποφάσισε να ανοίξει τη Θύρα 1 για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ΑΕΚ ( η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν παραλαμβάνει εισιτήρια). Για τη συγκεκριμένη θύρα θα κυκλοφορήσουν 1500 εισιτήρια (20 ευρω), τα οποία θα διατίθενται από ειδικό ταμείο έξω από την Θύρα 1, από τις 18.15 την ημέρα του αγώνα.
Με απόφαση της αστυνομίας, δεν θα επιτραπεί οποιαδήποτε ομαδική προσέγγιση στο στάδιο ενώ οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που θα έρθουν στο γήπεδο δεν θα πρέπει να φέρουν διακριτικά της ομάδας.
Για την είσοδο τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ενώ θα πρέπει να προσέλθουν αρκετά νωρίτερα από την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού (21.15), προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός και καθυστερήσεις στην είσοδο».
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=3479

μάλιστα: οι συγκεντρώσεις άνω των -πόσων? - ατόμων απαγορεύονται.....χμχμχμ
το dress code δεν περιλαμβάνει κιτρινα μαύρα

ελπίζω οι ποδοσφαιριστές τουλάχιστον να μεταβούν ομαδικά με τις φόρμες τους της αεκ ......

κουίζ: ποιος πρόεδρος της αεκ έλεγε "όπου παίζει η αεκ δεσμεύομαι να είναι παρόντες οι οπαδοί μας"????

idi
03/10/2007, 10:19
ποια ΑΕΚ ρε καμενε! η ΑΕΚ δε θα παρει εισητηρια για τον αγωνα αυτο (οπως και για ολους τους εκτος εδρας...) ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ... ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!! φετος ειναι η χρονια που θα παρουμε το πρωταθλημα και πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι και να μη δινουμε δικαιωματα!

ο Πανιωνιος με δικια του πρωτοβουλια (για το μαρουλακι...) εκανε αυτη την ανακοινωση...

ΕΛΕΟΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ!!!!!

iosif
03/10/2007, 10:29
κουίζ: ποιος πρόεδρος της αεκ έλεγε "όπου παίζει η αεκ δεσμεύομαι να είναι παρόντες οι οπαδοί μας"????

έλα ρε idi για σκέψου

και γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση για την βέροια (όπου τα εισητήρια πουλιόντουσαν και στα σούπερ μάρκετ?)

ποιοι αρχίσαμε τις βλακείες ρε κολλημένε?? ποιοι????

μπροστά μου ο ντέμης στον "κένταυρο" έλεγε "θα πάω κόντρα στη σούπερ λιγκ αν μας πάνε κόντρα"

iosif
03/10/2007, 10:30
η ανακοίνωση βρίσκεται στο σάιτ της ΑΕΚ

idi
03/10/2007, 10:33
ασε μας ρε φιλε.... βαλε 2 μπαζουκα και βαλε και μια φωτο του Τσε στο δωματιο σου και κανε μια φωτο και στηλε τη στη ΠΑΕ και ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ! ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ. μονο αν εισαστε ενταξυ ...μαζι να τραγουδαμε και να πανυγιριζουμε...

εγω θελω να παω ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ στο ΟΑΚΑ (σας κατοχος διαρκειας) και οχι στους μισους να ειναι τιμωριμενη η ομαδα και να βλπω απο τη TV....

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ, ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ???????

ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.+_ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ΘΥΡΑ 21 ΚΤΛ.... Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΤΕΛΟΣ!

ΝΤΕΜΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100% ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ... ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ 25,400 ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ....

idi
03/10/2007, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
η ανακοίνωση βρίσκεται στο σάιτ της ΑΕΚ

να διαβαζεις ξερεις?

.... η ΠΑΕ Πανιώνιος αποφάσισε να ανοίξει τη Θύρα 1 για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ΑΕΚ ( η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν παραλαμβάνει εισιτήρια). ...

Gandalf dr685sm
03/10/2007, 10:44
αντίθετα εγώ τους θέλω όλους... όλοι όσοι έρθουν όμως θα πρέπει να σκέφτονται σαν ΑΕΚ όπως λέει ο idi και οχι σαν original , πειρατές του ονείρου, κτλ.

Η κόντρα δεν ευννοεί κανέναν.

Φίλε iosif... δεν σου κάνει κάπως περιέργο οτι βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ Πανιώνιος οτι για ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ φιλάθλους της ΑΕΚ θα ανοίξει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ θύρα; Δηλαδή πάλι συγκεντρωμένους θα τους έχει , ακόμα και αν η επίσημη ΠΑΕ δεν θέλει εισητήρια για τον λόγο οτι κάποιοι (ακόμα και προβοκάτορες) θα προκαλέσουν κάτι για τιμωρία έδρας μας;

Σκέψου το λίγο σε παρακαλώ.. θεωρώ οτι έχεις νοημοσύνη σαν άτομο , να μυριστείς μια παγίδα που στήνεται μπροστά σου και να την προσπεράσεις.

Άστους λοιπόν φίλε μου να κωλοχτυπιούνται και να λένε οτι θέλουν. Μην πέφτεις (εσύ και όλοι όσοι σκέφτονται οτι τους "ρίχνει" η ΠΑΕ ΑΕΚ) στην παγίδα φίλε μου. Το συνώνυμο ΕΝΩΣΙΣ βγήκε για δύο λόγους...

ενα το Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως... και το άλλο επειδή πάντα πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Μπορεί να ακούγεται γραφικό και να αρχίσουν οι φίλοι άλλων ομάδων... αλλά καλό είναι να το σκεφτούν και εκείνοι καλά.

Κάθε φορά που κάποιος θέλει να προκαλέσει αναταραχές και καλά βγάζει ανακοινώσεις οτι μόνο μια θύρα θα είναι ανοιχτή για (και καλά) μεμονωμένους με περιορισμούς κατά την είσοδο... απλά και μόνο για να εξιτάρει τα πνεύματα.

Ας μην μασάμε όλοι το χόρτο που μας δίνουν. Όποιοι και αν είναι αυτοί... αν γουστάρουν να πλακωθούν να τους βγάλουμε ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ του γηπέδου και να αρχίζουμε να βάζουμε και στοιχήματα εμείς απο πάνω για το ποιός θα μείνει όρθιος στο τέλος.

Όποιος θέλει στρατούς, πρώτα χειραγωγεί... μην δέχεστε την "κιμμαδοποίηση" (sic) που επιβάλουν.

Πάμε να δούμε την ομάδα μας , όπως μπορούμε ...ακόμα και σε ξένη θύρα.

Ειδικά με τον Πανιώνιο που θεωρείται για μένα τουλάχιστον , ο πρώτος κρίσιμος αγώνας της AEK (Crash trest) αν περάσουμε νικηφόρα , ήδη το πρώτο βήμα θα έχει γίνει. Και το λέω αυτό , γιατί πιστέψτε με καμία ομάδα δεν θα φύγει εύκολα απο την Ν.Σμύρνη φέτος με την ομάδα που έχει κάνει ο Λίνεν.

Gandalf

iosif
03/10/2007, 10:47
διάλογο μαζί σου δεν κάνω. Είσαι άσχετος και πάνω από όλα αγενής
για πρώτη και τελευταία φορά θα σου μιλήσω στη γλώσσα σου

ΒΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ (σου ανταποδίδω τον χαρακτηρισμό) η παε αεκ είναι μέλος της επιτροπής ασφαλείας (ΠΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ) και της super league (ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ)!!!!!

όσο για το αν μας θες εσύ στο γήπεδο, χέστηκα. δεν ήξερα ότι είσαι μέτοχος!
αλλά αφού είσαι αεκτζής γιατί δεν γίνεσαι μέλος στην ερασιτεχνική? μήπως γιατί εκεί δεν έχει γκλάμουρ?

καταρχήν εκτός έδρας δεν πάνε τα κωλόπαιδα, πάνε οι φίλαθλοι!
άκου εκτός έδρας η νέα σμύρνη!

και ναι ντέμη ΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ! (όπως λέει και ο άσχετος)ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ?

ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ, ΒΛΑΚΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΛΠ.
ΣΟΥΧΩ ΠΕΙ. ΕΛΑ ΣΤΗΝ 16, ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ! ΑΚΟΥ "ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ"
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!

iosif
03/10/2007, 10:52
ε gandalf μαζί σου συμφωνώ.

με παρέα πήγα βέροια (40 ευρώ εισητήριο σε λυόμενη κερκίδα!), πήρα εισητήριο και δεν άνοιξε μύτη

όμως η αλήθεια είναι ότι πάνω από το 60% ήταν μέλη της ορίτζιναλ. όχι ότι με ενδιαφέρει δηλαδή. με ενδιαφέρει η ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε. και ελάχιστοι από αυτούς ήταν προκλητικοί και αμέσως τους μάζευε η παρέα τους.

αλλά όταν είσαι σκυλάκι μόνο τις διαταγές του αφέντη ακούς.

idi
03/10/2007, 10:54
διάλογο μαζί σου δεν κάνω. Είσαι άσχετος και πάνω από όλα αγενής
για πρώτη και τελευταία φορά θα σου μιλήσω στη γλώσσα σου

ΒΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ (σου ανταποδίδω τον χαρακτηρισμό) η παε αεκ είναι μέλος της επιτροπής ασφαλείας (ΠΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ) και της super league (ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ)!!!!!

όσο για το αν μας θες εσύ στο γήπεδο, χέστηκα. δεν ήξερα ότι είσαι μέτοχος!
αλλά αφού είσαι αεκτζής γιατί δεν γίνεσαι μέλος στην ερασιτεχνική? μήπως γιατί εκεί δεν έχει γκλάμουρ?

καταρχήν εκτός έδρας δεν πάνε τα κωλόπαιδα, πάνε οι φίλαθλοι!
άκου εκτός έδρας η νέα σμύρνη!

και ναι ντέμη ΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ! (όπως λέει και ο άσχετος)ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ?

ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ, ΒΛΑΚΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΛΠ.
ΣΟΥΧΩ ΠΕΙ. ΕΛΑ ΣΤΗΝ 16, ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ! ΑΚΟΥ "ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ"
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!

ωραια στη 16 εισαι? ειμαι στη 14 μερικα μετρα μας χωριζουν.... ισως καλυτερα να τα λεμε απο κοντα...

1. εχεις συμπλεγμα καταδίωξης... (φανταζομαι λογο πολιτικων πεποιθήσεων....)
2. τον Ντεμη δε τον ακουμπάτε καν.... σας κοβουμε τα χερακια αμα λαχει...
3. τα γηπεδα (σε ελλαδα και ευρωπη) που εχω παει εγω μαζι με την ΑΕΚ (απο πιτσιρίκι...) εσυ τα εχεις δει... απο φωτογραφια ΜΟΝΟ
...

Gandalf dr685sm
03/10/2007, 10:58
iosif...

Δεν ήταν εκτός ορίων φίλε μου οι οπαδοί μας γιατί πολύ απλά δεν προκλήθηκαν...

Να είσαι 100% σίγουρος όμως οτι στον Πανιώνιο και στην Ν.Σμύρνη, λόγω της αισιοδοξίας που έχουν εκεί οι "Πάνθηρες"...μόνο ήσυχη ατμόσφαιρα δεν θα είναι.
Ειδικά αν δούν οτι το παιχνίδι τους , δεν θα βγεί αν δεν κάνουν κάτι και αυτοί απο την κερκίδα.

Αν τώρα υπολογίσεις οτι ο αριθμός τους , είναι σχετικά λιγότερος για να καλύψουν φωνές , οργανωμένων ΑΕΚτζήδων... μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να γίνει.

Για αυτό σου λέω... μερικές φορές "ο φόβος φυλάει τα έρμα". Στο κάτω κάτω.. σκέψου οτι αν κερδίσουμε ακόμα και χωρίς κόσμο (απίθανο αυτό!) , τι αξία θα πάρει αυτή η νίκη.

Δεν νομίζω λοιπόν οτι είναι θέμα κόντρας Ντέμη - Οργανωμένων... και οι δύο την ΑΕΚ αγαπάνε με τον δικό τους τρόπο. Καλύτερα να σταθούμε ενωμένοι, ειδικά τώρα που φαίνεται να έχουμε πάρει κεφάλι.

Gandalf

idi
03/10/2007, 10:58
BTW ημουν στη original (στις εκδρομες και στα ταξιδια.... αφου δεν υπαρχουν "μελη"...) ενεργος μεχρι που καταλαβα οτι τις αποφασεις τια παιρνει το χασις και τα χαπακια.....

sniper
03/10/2007, 10:59
Να υπενθυμήσω το fair play που εφαρμόζεται κι εδώ μέσα....

Απέχετε μια τρίχα απο το να φύγει ΟΛΟ το θρεντ.

Σας ευχαριστούμε πολύ που διαλέξατε το moto.gr για να τσακωθείτε για την ΑΕΚ.

Cpt. Haddock
03/10/2007, 10:59
:rolleyes:

αφου κι οι τρεις που έχετε γράψει στο θρεντ εδώ είστε αεκτζήδες, γιατί τσακώνεστε; :confused:

:rotflmao:

Gandalf dr685sm
03/10/2007, 11:01
idi.... δεν βγάζει πουθενά ρε φίλε η κόντρα του τύπου "ποιός την έχει μεγαλύτερη"..

Ακόμα και σε ενα γήπεδο να έχει πάει ο iosif, πρέπει και θέλουμε να εκφράσει αντιδράσεις αλλά πάντα σε πλαίσιο που να βοηθάει την ομάδα μας.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ .. μην τρωγόσαστε μεταξύ σας... ενα στόχο έχουμε πλέον.. να δούμε την ΑΕΚ να παίζει μπάλα και να πάρει αυτό που θα της αξίζει στο τέλος της χρονιάς.

Αίντε καλημέρα ΑΕΚτζήδες και εύχομαι αύριο καλή πρόκριση.

p.s. Sniper... παράκληση δική μου... επειδή πραγματικά δεν βοηθάει σε τίποτα αυτό το thread και έχουμε ήδη δύο που έχουμε συγκεντρώσει τα ποδοσφαιρικά... δεν του κάνεις ενα "σφουγγαρισματάκι" αυτουνού εδώ;

Gandalf

idi
03/10/2007, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
i... και οι δύο την ΑΕΚ αγαπάνε με τον δικό τους τρόπο. Καλύτερα να σταθούμε ενωμένοι, ειδικά τώρα που φαίνεται να έχουμε πάρει κεφάλι.

Gandalf

μερικοι λενε οτι ειναι πρωτα original Και μετα ΑΕΚ μαγε..... τι να λεμε....

idi
03/10/2007, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να υπενθυμήσω το fair play που εφαρμόζεται κι εδώ μέσα....

Απέχετε μια τρίχα απο το να φύγει ΟΛΟ το θρεντ.

Σας ευχαριστούμε πολύ που διαλέξατε το moto.gr για να τσακωθείτε για την ΑΕΚ.

χαλαρωσε ρε .... θα μπινελικωθουμε και μετα θα ειμαστε στην ιδια θυρα διπλα διπλα και θα πανηγυρίζουμε αγκαλια τον τιτλο.... Αλλη Εντελώς Κατασταση.... :beer: :beer: :beer: :beer:

BTW ακομα περιμενω τον DUKAII στο γηπεδο...
:a01:

sniper
03/10/2007, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χαλαρωσε ρε .... θα μπινελικωθουμε και μετα θα ειμαστε στην ιδια θυρα διπλα διπλα και θα πανυγιριζουμε αγκαλια τον τιτλο.... Αλλη Εντελως Κατασταση.... :beer: :beer: :beer: :beer:

Καντε το ήπια.....

Αμα δω καντήλια, θα πατήσω το κουμπί :wave2:

Gandalf dr685sm
03/10/2007, 11:07
δεν το πατάς ρε φίλε;... ήδη έχουμε δύο καλά thread να τρωγόμαστε φιλικά αλλά και εχθρικά... αρκετά είναι για τα ποδοσφαιρικά μας....

Γνώμη μου.

GANDALF

iosif
03/10/2007, 11:13
έτσι είμαστε οι αεκτζήδες, μαλώνουμε μεταξύ μας, γνωστό αυτό.

βγήκαν και τα αεκόμετρα.θα μας μετρήσει ο ασχετος να μας πει ποιοι ειναι ποιο πολύ αεκ
πληροφοριακά έχω διαρκείας 12 χρόνια από τότε που μπορούσα να το πληρώνω.
και στην ευρώπη μετράω 2ψηφιο αριθμό ταξιδιών.
α για να θημυθούμε τα παλιά
πρώτο ματς ευρώπη: ουίπεστ -αεκ 4-1. με βλάχος, ρος, λάγκλει. 14 ετών, ταξίδι με ντάτσουν γείτονα άρρωστου αεκτζή.

ακόμα περιμένω απάντηση: ποιος ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ!

Α! όποιος αγαπάει της αεκ υπάρχει και η ερασιτεχνική και για να προλάβω , τυγχάνω μέλος πολύ πριν ξεσηκωθούν οι οριτζιναλ και οι της 1924.

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ. ΒΛΑΚΕΣ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΤΕΜΗΣ!
Και δεν καταλαβαίνουν ότι αν κάποιος διαφωνεί με κάποιες αποφάσεις της παε δεν είναι απαραίτητα αντι-ντεμικός ή μέλος της ορίτζιναλ.

EVI
03/10/2007, 11:20
:lol: :lol: :lol: :lol:

Τσαμπα τσακωνεστε :smokin: ετσι και αλλιως οτι κοροιδευατε θα το λουστείτε αντε με το καλο και μελη :lol: :lol: :D :smokin:

zero
03/10/2007, 11:20
Τι είσαστε εσείς ρε? Η ομάδα σας πάει μια χαρά και εσείς σφάζεστε ?

iosif
03/10/2007, 11:24
και για όσους δεν κατάλαβαν.

με αυτές τις τακτικές διάθεσης εισητηρίων και αντιμετώπισης των φιλάθλων έφτασε ο παο να μη γεμίζει τη λεωφόρο ούτε με τον ολυμπ.

iosif
03/10/2007, 11:25
ακόμα περιμένω απάντηση: ποιος ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

EVI
03/10/2007, 11:26
δε φταινε οι τακτικες που δε γεμιζετε γηπεδα :a9: :a9:

iosif
03/10/2007, 11:28
ρε ευη το πιτσιρικι στη φωτό είμαι μελλοντικός επιστήμων?

αν δεν κάνω λάθος και το κρόκους στάντιουμ έχει καιρό να γεμίσει

Gandalf dr685sm
03/10/2007, 11:28
έλα μου ντε... αυτό λέω και εγώ.

Η αιώνια αρρώστεια των ΑΕΚτζήδων που έκανε πολλούς να κόψουν το γήπεδο.

ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕ... εντάξει υποστηρίζουμε την ομάδα μας, ίσως υπερβολικά σε σημεία, αλλά οχι και να τσακωνόμαστε αν θα πρέπει ή οχι να φοράμε φανέλες...

Μην την φοράς ρε iosif και εσύ όταν πας... ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑ! Ποιά η διαφορά δηλαδή;

Άλλωστε όπως σου είπα στην ίδια θύρα θα είσαι με όλους τους άλλους ΑΕΚτζήδες.

Δεν καταλαβαίνετε πόσο ηλίθιο είναι να κολάτε σε τέτοια πράγματα; Δίνετε και λαβές στους άλλους πικραμένους που πρέπει να δίνουν 60euro τον χρόνο για να έχουν δικαίωμα αγοράς εισητηρίου
:p

Για να μην πιάσω τους άλλους που πρέπει να υποβάλλουν φορολογική δήλωση , ΑΦΜ, τι χρώμα εσώρουχο φοράνε, τι μάρκα κινητό και σύνδεση έχουν και αν βάζουν βενζίνη MOTOR OIL ή κάποια άλλη.

ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕ ΑΕΚτζήδες απο την μιζέρια και την κακομοιριά. Στο κάτω κάτω μπάλα πάμε να δούμε... ούτε να πάρουμε μεροκάματο πάμε , ούτε να μας δώσουν δουλειά... για διασκέδαση πάμε. Μην τσακωνόμαστε και στην διασκέδαση ... έλεος πλέον.

iosif... πάρτο και σαν μέτρο προστασίας δικό σου ρε φίλε... Ξέρεις πόσοι κολλημένοι κυκλοφορούν;.. πάρτο μαζί σου το διακριτικό και φόρα το μέσα , για να μην υπάρχει πιθανότητα να διασταυρωθείς με κανά κάφρο που έχει κάνει το χρώμα της ομάδας του, χρώμα συμμορίας στην ζωή του. Προσωπικά έτσι κάνω, σε ξένες έδρες. Ούτως ή άλλως μέσα για την ομάδα μου θα φωνάξω και θα διασκεδάσω.
Τι είπε, ποιός είπε κτλ... αυτό είναι το ζήτημα σου;... αν σου πω οτι το λέει η ΕΛ.ΑΣ θα κάνει καθιστική διαμαρτυρία;...Μέτρα ασφαλείας είναι για να μην γίνουν φασαρίες! Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο;
Gandalf

CIRUS
03/10/2007, 11:29
ακόμα περιμένω απάντηση: ποιος ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ

:lol: :lol:

sorry για το spam, συνεχιστε!!!

EVI
03/10/2007, 11:30
ρε ευη το πιτσιρικι στη φωτό είμαι μελλοντικός επιστήμων?

αν δεν κάνω λάθος και το κρόκους στάντιουμ έχει καιρό να γεμίσει

σε παρακαλω εγω φοραω τα κοκκινα οπου και οπωτε γουσταρω και τα τελευταια 10χρονια δεν εχω κανενα προβλημα λυστε τα δικα σας και ασε μας εμας τους αμορφωτους, πανεπιστημονα επαναστατη

:smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

107100

iosif
03/10/2007, 11:33
ΔΥΣΤΥΧΏς ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ
ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΝΟΧΟΙ- ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ?

διαφωνώ γκανταλφ με τη λογική σου. η εμπειρεία έχει δείξει ότι όπου λέμε "χεστο αστο να περάσει" μετά έρχονται χειρότερα.

οκει cirus συνεχίζουμε, το σπαμ ευχαριστο!

Gandalf dr685sm
03/10/2007, 11:38
Δεν είναι χέστο.. σου απάντησα και πιο πάνω... το βάζω και εδώ...

iosif... πάρτο και σαν μέτρο προστασίας δικό σου ρε φίλε... Ξέρεις πόσοι κολλημένοι κυκλοφορούν;.. πάρτο μαζί σου το διακριτικό και φόρα το μέσα , για να μην υπάρχει πιθανότητα να διασταυρωθείς με κανά κάφρο που έχει κάνει το χρώμα της ομάδας του, χρώμα συμμορίας στην ζωή του. Προσωπικά έτσι κάνω, σε ξένες έδρες. Ούτως ή άλλως μέσα για την ομάδα μου θα φωνάξω και θα διασκεδάσω.
Τι είπε, ποιός είπε κτλ... αυτό είναι το ζήτημα σου;... αν σου πω οτι το λέει η ΕΛ.ΑΣ θα κάνει καθιστική διαμαρτυρία;...Μέτρα ασφαλείας είναι για να μην γίνουν φασαρίες! Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο;

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτό που λες.. τι σημασία έχει αν πάς στην θύρα και μπείς μπούγιο ή ενας ένας.. μέσα πάλι μαζί δεν θα είστε; .. Δεν θα φοράτε τα διακριτικά της ομάδος, αν θέλετε βέβαια;

Οι ανακοινώσεις που βγαίνουν , γίνονται σε συμφωνία με την ΕΛ.ΑΣ και γίνονται με γνώμονα το κοινό καλό. Όταν λοιπόν υπάρχουν "κάφροι" κάθε χρώματος που θεωρούν το ποδόσφαιρο θέμα ζωής και θανάτου, καλό είναι να προστατευτούν οι υπόλοιποι.

Για να μην προκληθούν λοιπόν κάποιοι μ#@$#@$ (sorry sniper! :D ) σου λέει απο έξω απο το γήπεδο μην φοράς διακριτικά. ΒΑΛΤΑ ΜΕΣΑ! άλλωστε τα φοράς για να είσαι μέσα στο γήπεδο. Οχι για να πάς βόλτα για ποτό!!!

Gandalf

iosif
03/10/2007, 11:44
ΩΡΑΙΑ
και πάει ο μπαμπάς με το παιδάκι, που δεν διαβάζει εφημερίδες αθλητικές κλπ αηδίες και φοράει κασκωλάκι και το πιτσιρίκι τη φανέλα "ντέμης11 " από το τελικό του 02.

και οι αστυνόμοι του λένε να βγάλει τη μπλούζα και το κασκώλ? του απαγορεύουν να μπει στο γήπεδο? θα τρελλαθούμε? αυτό έγινε και στην ξάνθη και οι κάφροι παοκτζηδες τα σπασαν μεν και οι φίλαθλοι παοκτζήδες δεν πέρναγαν από τα μπλόκα της ατυνομίας που δεν άφηνε να περνάνε άνθρωποι με κασκώλ του παοκ.
γνωστός μου από δράμα πήγε με το γιο του μεχρι ξάνθη και ούτε τους άφησαν να προσεγγίσουν το γήπεδο γιατί έίχαν πινακίδες αυτοκίνήτου θεσσ/κης!

idi
03/10/2007, 11:50

ακόμα περιμένω απάντηση: ποιος ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ!

ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΕΜΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΘΥΡΑ 1 ΠΡΟΣ "ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ"...

idi
03/10/2007, 11:53
και ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!!! στους εφιαλτες σου βλεπεις τους συνταγματαρχες???????? παει αυτο περασε ... πολυ παλια .... το μπουλο ολοι τους

Gandalf dr685sm
03/10/2007, 11:58
iosif...

μαζί σου ρε φίλε... αλλά απο την άλλη απλά σου λέω το καθεστώς που επικρατεί στην χώρα μας για το φαινόμενο της βίας. Βάσει αυτού λοιπόν , βάζουν κάποιους περιορισμούς και ελπίζουν να μην έχουν πρόβλημα.

Δεν είναι δα και η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιος περιορισμός πρόσβασης σε γήπεδο. Ακόμα και σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδος , υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί μερικές φορές στο όνομα της ασφάλειας και του κοινού καλού.

Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία , δη την Ελληνική, που δεν έχουν βρεί τρόπους να σταματήσουν κάποια φαινόμενα , χωρίς να μπαίνουν στις πιο πάνω διαδικασίες. Οπότε....

Gandalf

iosif
03/10/2007, 12:00
παε αεκ είναι μέλος της επιτροπής ασφαλείας (ΠΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ) και της super league

idi
03/10/2007, 12:04
παε αεκ είναι μέλος της επιτροπής ασφαλείας (ΠΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ) και της super league

που πολυ σωστα δε παιρνει καμια αποφαση και αφηνει τους αλλους να αποφασιζουν ωστε αα ΑΝ λεω γινει καμια μαλακια να πει "εσεις το αποφασισατε κυριοι... η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν εχει καμια σχεση με τους ταραξιες..."

kalgeorge
03/10/2007, 12:06
na spamarw kai egw ligo :rotflmao: :rotflmao:
mia fili pou douleuei sti pae aek mou eipe oti agorasate 30000 maskes tou zoro gai na tis moirasoun sto gipedo sto epomeno entos edras
alitheuei?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re ta tsirka :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
03/10/2007, 12:08
Γιώργο... δεν σου είπε την συνέχεια όμως...
πήραμε 30.000 αλλά τελικά μόνο 6.000 θα μας χρειαστούν και αυτές θα τις δώσουμε στους εναπομείναντες φιλάθλους σας, για να διατηρούν ενα ενθύμιο απο τον αγώνα που θα μετράτε goal απο τον Αργεντίνο...

Υ.Γ. σιγά και μη δεν σε τσίγκλαγα.

Gandalf

EVI
03/10/2007, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
mia fili pou douleuei sti pae aek mou eipe oti agorasate 30000 maskes tou zoro gai na tis moirasoun sto gipedo sto epomeno entos edras
alitheuei?????

:rotflmao: :rotflmao:
re ta tsirka :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

EVI
03/10/2007, 12:12
πήραμε 30.000 αλλά τελικά μόνο 6.000 θα μας χρειαστούν και αυτές θα τις δώσουμε στους εναπομείναντες φιλάθλους σας, για να διατηρούν ενα ενθύμιο απο τον αγώνα που θα μετράτε goal απο τον Αργεντίνο...

Gandalf

:confused: :nono:

:D :D :D

107103

kalgeorge
03/10/2007, 12:14

Gandalf

den tha diafwnisw gia tis 6000 :(
alla oxi kai na mas valei goal o dialitiko..eee...blanko..:rotflmao:

iosif
03/10/2007, 12:28
ΕΝΏ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΕΎΗΧΟ!

idi
03/10/2007, 12:33
alitheuei?????

xaxaxa poly gelio tha exei otan to karfvsei sto bazelo kai valoyme oloi tis maskes
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
03/10/2007, 12:34
ΕΝΏ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΕΎΗΧΟ!
etsi etsi kala ta les :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ektos kai an les gai tin .....ΕΥΗ (ΕΥΗΧΟ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PW PW DEN TIN PALEUW ME TIPOTA LEME

kalgeorge
03/10/2007, 12:35
xaxaxa poly gelio tha exei otan to karfvsei sto bazelo kai valoyme oloi tis maskes
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao

KAI META TIS MASKES , NA PETATE THN MPALA STIS FWKIES KAI NA SAS THN PETANE PALI PISW

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: AEK MEDRANO

mats8282
03/10/2007, 12:36
Εχουμε πρωτη φορα απο αυτα που θυμαμαι εγω σοβαρη διοικηση,τα αλλα περι χουντας ειναι ιστοριες για αγριους.

ΕDIT
καλυτερα μασκες παρα <<σπαθια>>....

idi
03/10/2007, 12:38
:a23: :a23: :a23: :a23: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

107107

idi
03/10/2007, 12:41
παρτε και ενα theme που εφτιαξα εγω για sony ericsson με το ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΣ :D

http://rapidshare.com/files/59522232/ismael_blanco_2.thm.html

107109

stradas
03/10/2007, 12:42
Μα σοβαρα τωρα, ΠΟΣΟ ΨΩΝΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ;;;

:confused: :confused: :confused:

idi
03/10/2007, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Μα σοβαρα τωρα, ΠΟΣΟ ΨΩΝΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ;;;

:confused: :confused: :confused:

εγω ειμαι φανατικ οπαδος τους παντως..... :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Airetikos
03/10/2007, 14:03
meta ta mpistolia tou ntemi
i maska tou blanco!
tremete alothriskoi!
xlebaste tora pou mporite giati otan erthi o maskoforos spiti sas..... :a36:

sniper
03/10/2007, 14:06
παρτε και ενα theme που εφτιαξα εγω για sony ericsson με το ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΣ :D

http://rapidshare.com/files/59522232/ismael_blanco_2.thm.html

Ρε μ@λάκα...!!! Ιδιος ο Heyden είναι λέμε... :lol: :lol: :lol:

Airetikos
03/10/2007, 14:10
oso gia tou filous tis original....
sas sebomai kai sas thavmazo gia tin afosiosi sas alla me ena diarkias ton 150 euro den sas anikei i omada!
stamatiste na parasireste apo atoma me skopimotites kai na dimiourgite problima ekei pou den iparxei!
o ntemis mas ebgale apo ta skata otan aloi "AEKARES" kribontan..... :a19:

mats8282
03/10/2007, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Airetikos
oso gia tou filous tis original....
sas sebomai kai sas thavmazo gia tin afosiosi sas alla me ena diarkias ton 150 euro den sas anikei i omada!
stamatiste na parasireste apo atoma me skopimotites kai na dimiourgite problima ekei pou den iparxei!
o ntemis mas ebgale apo ta skata otan aloi "AEKARES" kribontan..... :a19:

+1000000000000000000000000000

STOYBI
03/10/2007, 23:23
alitheuei?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re ta tsirka :rotflmao:

Μασκες για να μην τους αναγνωριζουν οταν βγαινουν απο το γηπεδο ειναι..... :lol: :lol: :lol:

la_villa
04/10/2007, 08:41
ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ... ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!! φετος ειναι η χρονια που θα παρουμε το πρωταθλημα και πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι και να μη δινουμε δικαιωματα!

αχαχαχαχαχα
:lol: :lol: :lol:
στην μπούκα???χαχαχ με τα γκολ Offside????
:lol: :lol: :lol:

το άλλο ανέκδοτο καλό

iosif
17/10/2007, 11:28
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤ:
ΔΣ SUPER LEAGUE:
Κατά τη διάρκεια του ΔΣ υπήρξε κόντρα Κανελλόπουλου - Τσακίρη για το θέμα των ειδητηρίων. Ο πρώτος είπε στον δεύτερο οτι δε γίνεται μια γηπεδούχος ομάδα να έρχεται σε επαφή με σύνδεσμο οπαδών της δεύτερης (σ.σ.: Original21) και ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου απάντησε: "Σταματήστε το κρυφτούλι. Με το καθεστώς που υπάρχει είναι λάθος να παίρνετε οι μεγάλες ομάδες εισητήρια. Εγώ, όμως, δε θα βρεθώ κατηγορούμενος επειδή μίλησα με τον Χατζηχρήστο. Αν πάνε στο γήπεδο Πανιώνιοι και ΑΕΚτζήδες ή μόνο Πανιώνιοι είναι δική μου απόφαση και ευθύνη.
Το ίδιο θα κάνω και με τον Τσουκαλα".

Ο Κανελλόπουλος απάντησε: "Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε, επειδή ξέρετε ότι έχουμε διαφορές μαζί τους (σ.σ.: με τους οργανωμένους). Ο Τσακίρης εν συνεχεία είπε: "Δε θα με περιορίσετε εμένα. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αρνηθεί τις μετακινήσεις εκατέρωθεν, αλλά ξέρετε ότι άλλο Ολυμπιακός και άλλο ΑΕΚ. ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 3.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ".

zoropatra
17/10/2007, 13:03
ρε ιντι να σε ρωτησω κατι ρε φιλε?ξερεις οτι εχω παει σε αρκετους αγωνες εντος παντα,αν και μενω μακρια.........ποια θυρα ειναι αυτη που φωναζει επι 90+ λεπτα?

ποια θυρα ηταν που εκατσε και φωναζε αφου τελειωσε ο αγωνας για 20 λεπτα?και ας ειχαμε αποκλιστει?

μηπως ειναι αυτες που οταν η ομαδα δεν παιζει καλα γιουχαρουν?

δεν ειμαι μελος της οριτζιναλ αλλα οταν παω γηπεδο γουσταρω να ειμαι με αυτους........

δεν εχω ορεξη για τσακωμο,απλα ρωταω με ξερεις και απο κοντα εχουμε παει και σε αγωνα........

idi
17/10/2007, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ρε ιντι να σε ρωτησω κατι ρε φιλε?ξερεις οτι εχω παει σε αρκετους αγωνες εντος παντα,αν και μενω μακρια.........ποια θυρα ειναι αυτη που φωναζει επι 90+ λεπτα?

ποια θυρα ηταν που εκατσε και φωναζε αφου τελειωσε ο αγωνας για 20 λεπτα?και ας ειχαμε αποκλιστει?

μηπως ειναι αυτες που οταν η ομαδα δεν παιζει καλα γιουχαρουν?

δεν ειμαι μελος της οριτζιναλ αλλα οταν παω γηπεδο γουσταρω να ειμαι με αυτους........

δεν εχω ορεξη για τσακωμο,απλα ρωταω με ξερεις και απο κοντα εχουμε παει και σε αγωνα........

ρε Θαναση αφου το ξερεις οτι εγω μεγαλωσα μεσα στη σκεπαστη!!!

και φυσικα και ξερω ποσο μετραει και ποσο θελω να ειναι στη ΑΕΚ ...

αλλα αυτο απο το να παιρνει αποφασεις (δηλ αυτα τα 10 ατομα ... μη πω ενα....) για την ΑΕΚ δε θα το δεχτω ποτε!!!

μπορουν να στηλουν εξω απο το γηπεδο τα μαλακισμενα? φυσικα και μπορουν αλλα δε θελουν....

γιατι? γιατι εαγαπανε περισσοτερο τους φιλους τους που την πινουν και τα κανουν πουτανα.... παρα την ιδια την ΑΕΚ... ("AEK σ'αγαπω original σε λατρευω....")

μακαρι καποτε να βαλουν μυαλο να καταλαβουν οτι το καλο της ΑΕΚαρας μας ειναι ΜΟΝΟ με Ντεμη στο τιμονι... ολοι μαζι να κανουμε αυτο που πρεπει για την ΑΕΚ... να τα σαρωσουμε ολα

BTW με το θεμα Vatraxos ειμουν μαζι τους....

zoropatra
17/10/2007, 13:16
ρε Θαναση αφου το ξερεις οτι εγω μεγαλωσα στη σκεπαστη.....

αλλα αυτο απο το να παιρνει αποφασεις (δηλ αυτα τα 10 ατομα ... μη πω ενα....) για την ΑΕΚ δε θα το δεχτω ποτε!!!

μπορουν να στηλουν εξω απο το γηπεδο τα μαλακισμενα? φυσικα και μπορουν αλλα δε θελουν....

μακαρι καποτε να βαλουν μυαλο να καταλαβουν οτι το καλο της ΑΕΚαρας μας ειναι ΜΟΝΟ με ντεμη στο τιμονι... ολοι μαζι να κανουμε αυτο που πρεπει για την ΑΕΚ...

εγω δεν λεω οτι εχεις αδικο?αλλα μπορεις να μου πεις ποιος ειναι αυτος που πηρε την αποφαση να μην περνει η αεκ εισητηρια εκτος?

idi
17/10/2007, 13:19
μαλακιες εχει κανει αρκετες ο Ντεμης αλλα τα θετικα.... τα ξεχνανε στην original.... μη τα ξαναλεμε ο ανθρωπος μας εβγαλε απο το σκατο και τωρα παμε για πρωταθλημα.....

εγω θα ηθελα να τα βρουν ολοι μαζι αλλα αυτο δε προκειτε να συμβει οσο ενα ματσο ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ που την ακουσαν... ΜΕΤΟΧΟΙ νομιζουν οτι θα κανουν αυτοι κουμαντο...

2 βηματα πισω ο Ντεμης 10 η original (αυτη εχει κανει τα μεγαλα λαθη και εξακολουθει!!! ) και τα βρησκουν καπου στη μεση για το καλο ολων...

αλλα 10 βηματα τα κανεις πισω ο κακομαθημενος?

zoropatra
17/10/2007, 13:25
μαλακιες εχει κανει αρκετες ο Ντεμης αλλα τα θετικα.... τα ξεχνανε στην original.... μη τα ξαναλεμε ο ανθρωπος μας εβγαλε απο το σκατο και τωρα παμε για πρωταθλημα.....

εγω θα ηθελα να τα βρουν ολοι μαζι αλλα αυτο δε προκειτε να συμβει οσο ενα ματσο ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ που την ακουσαν... ΜΕΤΟΧΟΙ νομιζουν οτι θα κανουν αυτοι κουμαντο...

2 βηματα πισω ο Ντεμης 10 η original (αυτη εχει κανει τα μεγαλα λαθη και εξακολουθει!!! ) και τα βρησκουν καπου στη μεση για το καλο ολων...

αλλα 10 βηματα τα κανεις πισω ο κακομαθημενος?

οκ!τωρα μιλησες σωστα!!!

δεν ξερω αν θα βρει ποτε ακρη ο ντεμης με την οριτζιναλ.......

απλα εγω ρε φιλε θελω να βλεπω αεκτζηδες και στα εκτως γιατι εκει ειναι που εχουμε αναγκη τους οπαδους μας.....και στα εκτως το μεγαλητερο ποσοστο κακως ή καλως παει ποιο πολυ η οριτζιναλ....

καταλαβες το προβλημα το δικο μου? δεν τα εχω με τον ντεμη.........με μερικες του αποφασεις τα εχω......:beer: :beer:

idi
17/10/2007, 13:30
μακαροι οσοι αγαπουν την ΑΕΚ να ειναι ολοι μαζι ταγμενοι στο πλευρο της και οχι ο καθενας για την παρτη του....

εδω εχουμε 10 μετωπα και τρογωμαστε μεταξυ μας...

ΠΑΕ <---> ΑΣ ΑΕΚ
ORIGINAL <---> Ντεμης
κτλ κτλ....

T.R.E
17/10/2007, 13:51
Σοβαρα τωρα,θα παρουμε πρωταθλημα φετος?:confused: :confused:

la_villa
17/10/2007, 15:12
και τωρα παμε για πρωταθλημα.....

ωπ ξεκινήσαν να λενε ανέκδοτα βλέπω

αντε να πω κι εγώ

ήταν ο Τοτος...
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ashton
17/10/2007, 21:11

κουίζ: ποιος πρόεδρος της αεκ έλεγε "όπου παίζει η αεκ δεσμεύομαι να είναι παρόντες οι οπαδοί μας"???? [/B]

Μα νομίζω αυτός "που ήταν, είναι και θα είναι μέλος της Οικογένειας" (που πάντα δικαιώνεται βεβαίως, βεβαίως) και που η Οικογένεια σύμφωνα με τα λεγόμενά της ανέδειξε στην προεδρία :)

Airetikos
17/10/2007, 21:31
ρε Θαναση αφου το ξερεις οτι εγω μεγαλωσα μεσα στη σκεπαστη!!!

γιατι? γιατι εαγαπανε περισσοτερο τους φιλους τους που την πινουν και τα κανουν πουτανα.... παρα την ιδια την ΑΕΚ... ("AEK σ'αγαπω original σε λατρευω....")

μακαρι καποτε να βαλουν μυαλο να καταλαβουν οτι το καλο της ΑΕΚαρας μας ειναι ΜΟΝΟ με Ντεμη στο τιμονι... ολοι μαζι να κανουμε αυτο που πρεπει για την ΑΕΚ... να τα σαρωσουμε ολα

BTW με το θεμα Vatraxos ειμουν μαζι τους....

:a19: :a19: :a19: :a19: :a19:

blackbusa
17/10/2007, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
οκ!τωρα μιλησες σωστα!!!

δεν ξερω αν θα βρει ποτε ακρη ο ντεμης με την οριτζιναλ.......

απλα εγω ρε φιλε θελω να βλεπω αεκτζηδες και στα εκτως γιατι εκει ειναι που εχουμε αναγκη τους οπαδους μας.....και στα εκτως το μεγαλητερο ποσοστο κακως ή καλως παει ποιο πολυ η οριτζιναλ....

καταλαβες το προβλημα το δικο μου? δεν τα εχω με τον ντεμη.........με μερικες του αποφασεις τα εχω......:beer: :beer:

Δυστηχως καποιες φορες μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα......και η original δεν ειναι τα 10-20 μ@λ@κισμενα που κανουν τις μαλακιες.....και αυτο κοστιζει και στην ομαδα αλλα και σε πολλους σαν εμενα που γουσταρουμε να βλεπουμε την ομαδα μας απο κοντα.....για να μην βαλουμε το γεγονος οτι θελω να γυρισω σπιτι μου ζωντανος.....αρα καλα κανει ο Ντεμης....και απο την στιγμη που δεν μπορει να τους απομονωσει αλλιος την πληρωνουν ολοι....οταν αποφασησει ο Μιμης και οι υπολειποι να τους διωξουν ο Ντεμης μεχρι και πουλμαν θα τους βαζει για τα εκτος....

Υ.Γ. και βεβαια η κοντρα ξεκινησε για αλλους λογους.....
Υ.Γ2.την περιοδο του βατραχου σχεδον ολοι οι Αεκτζηδες ειχαν την ιδια αποψη και συμπεριφορα(για το κραξιμο εννοω)
Υ.Γ. ρε idi ειδα πριν απο λιγο καιρο στο ΟΑΚΑ τον ΜΠΑΜΠΗ και ψιλοδακρυσα.....τον θυμασαι πανω στα καγκελα μπροστα απο την 10???

idi
18/10/2007, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Υ.Γ. ρε idi ειδα πριν απο λιγο καιρο στο ΟΑΚΑ τον ΜΠΑΜΠΗ και ψιλοδακρυσα.....τον θυμασαι πανω στα καγκελα μπροστα απο την 10???

....

θυμασαι και τη γιαγια με τη πολεμικη κραυγη την ινδιανικη? προσφατα ακουσα οτι πεθανε....

idi
18/10/2007, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ωπ ξεκινήσαν να λενε ανέκδοτα βλέπω

αντε να πω κι εγώ

ήταν ο Τοτος...

θα το παρουμε με goal offside φυσικα!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

ε ρε γλεντια!!!!!!!! :beer: :beer: :beer:

iosif
18/10/2007, 10:40
η γιαγια που λέτε είναι αυτή στην οποία ο ντουσαν είχε πει παρουσία κόσμου"αν πάρουμε το κύπελλο θα μείνω" ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗ ΝΦ.
έχει πεθάνει τουλάχιστον ένα χρόνο τώρα. συνήθως ήταν στην 21 και φόραγε κσκώλ στο κεφάλι -σαν τσεμπέρι-και στο χέρι που το γυρναγε.....

και ο "κώστας ο αεκτζης ο ήρωας του μπερναμπέου" έχει πεθάνει-που πούλαγε τα σποράκια...

πέθαναν μαζί με την εποχή που το γήπεδο ήταν λαικό θέαμα και το ποδόσφαιρο απευθυνόταν σε φιλάθλους και όχι σε πελάτες

idi
18/10/2007, 10:45

... την εποχή που το γήπεδο ήταν λαικό θέαμα και το ποδόσφαιρο απευθυνόταν σε φιλάθλους και όχι σε πελάτες

α λες τοτε που τα ΛΑΜΟΓΙΑ κατακλεβαν την ΑΕΚ και την εφτασαν ενα βημα πριν τη δυαλυση και την Δ εθνικη....... σε αντιθεση με τωρα που τα λεφτα των "πελατων" ΔΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ αλλα πανε σε παιχτες οπως ο Rivaldo, Blanco, Arruabarrena, Manu, Macho, Νsaliwa κτλ...

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΩΡΑ???????????????????????????

ασε μας ρε φιλε....

blackbusa
18/10/2007, 11:05
....

θυμασαι και τη γιαγια με τη πολεμικη κραυγη την ινδιανικη? προσφατα ακουσα οτι πεθανε....

πω ρε πουστη μου....τι μου θυμησες τωρα.........:cry: :cry: :cry:

ωραιες εποχες τοτε.....αλλα μυαλα.......αλλα η τρελλα ιδια......

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

iosif
18/10/2007, 12:50
1. έχεις δίκιο idi. ο μελλισάν και ο καρράς ήταν λαμόγια. δεν έπαιρναν παίχτες ούτε τίτλους (εφήμερες χαρές), περιόριζαν την αεκ στη λίμνη με νίκες κατά της αιντχόβεν και αποκλείονταν από το χαιδάρι. τότε που η αεκ των 5000 διαρκείας (μεταξύ των οποίων και το δικό μου στην 3) έκοβε 15000 εισητήρια (με 22000 κόσμο μέσα;) ). τώρα η αεκ των 25000 διαρκείας κόβει πάλι 15000 εισητήρια.

2. για να θυμηθώ ποιος έχει τατού στο μπράτσο....

3. όσοι έχετε λοιπόν την ίδια τρέλλα με τότε απορώ γιατί δεν σας πειράζει που δεν μπορείτε ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ να παρακολουθήσετε την ΑΕΚ εκτός έδρας. γιατί δεν ζητάτε το αυτονόητο, να υπάρχουν εισητήρια στα εκδοτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΚ! και όταν κάποια παε το κάνει όπως ο πανιώνιος αντιδρά η ίδια η ΑΕΚ!!!!!

4. το πέταλο τότε -πριν 10 χρόνια-κόστιζε φτηνότερα από τον κινηματογράφο. αν μπορέσει κάποιος να μου δικαιολογήσει γιατί κοστίζει 20 ε το φτηνότερο εισητήριο στο αεκ-λαρισα (και 30ε στο βεροια-αεκ κλπ) πάω πάσο

5. κάποιοι φαίνεται είναι πρώτα ντέμης και μετά αεκ...επαληθεύεται από το γεγονός ότι έμπλεξαν στη κουβέντα τον ντέμη χωρίς εγώ να αναφέρω ότι για την προσπάθεια μετατροπής μας σε πελάτες φταίει ο ντέμης-με τον οποίο παρεπιπτόντως έχω καλύτερη σχέση από όσο φαντάζεστε...και με τον οποίο συμφωνώ σε πολλά αλλά όχι σε όλα(τυγχάνει άλλωστε να έχω κουβεντίασει μαζί του face to face 5-6 φορές και όχι μόνο σαν φίλαθλος προς πρόεδρο παε και όχι μόνο για τα αμιγώς ποδοσφαιρικά). αυτή είναι η γενική τάση στο calcio moderno.

6. είμαι σίγουρος που γουστάρεις να είσαι πελάτης...

7. δεν είμαι φίλος σου

blackbusa
18/10/2007, 13:28
1. έχεις δίκιο idi. ο μελλισάν και ο καρράς ήταν λαμόγια. δεν έπαιρναν παίχτες ούτε τίτλους (εφήμερες χαρές), περιόριζαν την αεκ στη λίμνη με νίκες κατά της αιντχόβεν και αποκλείονταν από το χαιδάρι. τότε που η αεκ των 5000 διαρκείας (μεταξύ των οποίων και το δικό μου στην 3) έκοβε 15000 εισητήρια (με 22000 κόσμο μέσα;) ). τώρα η αεκ των 25000 διαρκείας κόβει πάλι 15000 εισητήρια.

2. για να θυμηθώ ποιος έχει τατού στο μπράτσο....

3. όσοι έχετε λοιπόν την ίδια τρέλλα με τότε απορώ γιατί δεν σας πειράζει που δεν μπορείτε ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ να παρακολουθήσετε την ΑΕΚ εκτός έδρας. γιατί δεν ζητάτε το αυτονόητο, να υπάρχουν εισητήρια στα εκδοτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΚ! και όταν κάποια παε το κάνει όπως ο πανιώνιος αντιδρά η ίδια η ΑΕΚ!!!!!

4. το πέταλο τότε -πριν 10 χρόνια-κόστιζε φτηνότερα από τον κινηματογράφο. αν μπορέσει κάποιος να μου δικαιολογήσει γιατί κοστίζει 20 ε το φτηνότερο εισητήριο στο αεκ-λαρισα (και 30ε στο βεροια-αεκ κλπ) πάω πάσο

5. κάποιοι φαίνεται είναι πρώτα ντέμης και μετά αεκ...επαληθεύεται από το γεγονός ότι έμπλεξαν στη κουβέντα τον ντέμη χωρίς εγώ να αναφέρω ότι για την προσπάθεια μετατροπής μας σε πελάτες φταίει ο ντέμης-με τον οποίο παρεπιπτόντως έχω καλύτερη σχέση από όσο φαντάζεστε...και με τον οποίο συμφωνώ σε πολλά αλλά όχι σε όλα(τυγχάνει άλλωστε να έχω κουβεντίασει μαζί του face to face 5-6 φορές και όχι μόνο σαν φίλαθλος προς πρόεδρο παε και όχι μόνο για τα αμιγώς ποδοσφαιρικά). αυτή είναι η γενική τάση στο calcio moderno.

6. είμαι σίγουρος που γουστάρεις να είσαι πελάτης...

7. δεν είμαι φίλος σου

1.Δεκτα ολα....αλλα οι παιχτες που πηραν τους βγηκαν και δεν ηταν ονοματα.....αν θυμασε οταν πηρε τον παππου....ολοι λεγαμε ποιος ειναι αυτος....οταν ηρθαν στην Αεκ ειχαν σχολη οδηγων και τωρα πετραιλαικες εταιριες.....δεν ηταν αυτοι τοσο πολυ λαμογια οσο σε αυτον που πουλησαν που και αυτος πουλησε που καποιος πηρε με τσαμπουκα,για να ερθει καποιος να τη παρει με τσαμπουκα αλλα θεωρω με αλλο σκεπτικο(Τροχανας,ΕNIC,Ψωμιαδης,Ντεμης)....με το Χαιδαρι δεν αξιζαμε και αποκληστικαμε....δηλαδη τι να πει η Barca που την εχει πατησει τοσες φορες (δεν κανω συγκριση...αλλα λεω ενα παρομοιο γεγονος)....15.000 εισητηρια 22.000 μεσα....δυστηχως δεν μας πηρα απο τοτε χαμπαρι η εφορια μπας και σωθουμε νωριτερα....δηλαδη εχει πουλησει 25.000 διαρκειας και επειδη πανε μονο οι 17.000 φταιει ο Ντεμης???α ναι....και εχουμε παιξει μονο 2 αγωνες εντος....

2.Ο Ντεμης....που κολλαει αυτο???

3.Τα εισητειρια με τον Πανιωνιο τα ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ η αστυνομια...οχι ο Ντεμης και η Παε.....απλα αυτος ειχε διαφωνεισει....δηλαδη με την Βεροια πως ειχε 2.500 χιλιαδες Αεκτζηδες....πηγαινε εσυ μεμονομενα σε κανα γηπεδο που υπαρχουν καφροι (και εμεις εχουμε καφρους) και ελα μετα πες μου για το μεμονομενο...

4.Ναι.....μονο το γηπεδο ακριβεινε και ειδικα της Αεκ.....τα τσιγαρα,ποτα,βενζινες,κλπ κλπ εχουν μεινει στα ιδια...και αν επαιρνες ενα απο τα φτηνα εισητειρια διαρκειας θα σου εβγαιναι μεσω ορο 9-10 ευρω τον αγωνα....αλλα προτιμησες την τηλεοραση και καλα εκανες(δεν το λεω με ειρωνια)...α ναι και στο Βεροια-Αεκ τις τιμες τις αποφασησε η Βεροια και οχι ο Ντεμης...

5.Εδω με μπερδευεις....τελικα σε θελει για πελατη και καθετε και ασχολειτε και μαζι σου προσωπικα....Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ...ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ....ποια εννοια εχεις εσυ για πελατη???γιατι ο Ντεμης εννοει...''χαλας καποια απο τα λιγοστα λεφτα που σου περισσευουν για να δεις την ομαδα που γουσταρεις???αν ναι εγω σαν προεδρος της Αεκ θα προσπαθησω να....εχεις καθισμα (οχι σπασμενο)....εχεις τουαλεττες(οχι θαμνους).....να εχεις καποιες ανεσεις (οσο ειναι δυνατον)...και το βασικοτερο....θα προσπαθησω να φτασεις σπιτι σου ζωντανος και ολοκληρος.....και εσυ και οι οικογενια σου που θελω να ερθει μαζι μου να περασει ομορφα για 2-3 ωρες''...και αφου ειναι παγκοσμιο το calcio moderno (σε προηγμενες χωρες πανατα) τι φταιη ο Ντεμης γιαυτο...???

6.Φανταζομαι γουσταρει την ΑΕΚ....οπως ειναι τωρα φανταζομαι....οχι με λαμογια.....μεχρι αποδειξεως του εναντιον βεβαια.....

7.Αυτο λυνετε με ενα καφεδακι,και ανηφορισμα παρεα στο ΟΑΚΑ για να δουμε την ομαδαρα μας...

:beer: :beer: :beer:

iosif
18/10/2007, 13:31
ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ
σοβαρά όλοι οι αεκτζήδες ήταν με την ορίτζιναλ?

μάλλον ξεχνάτε που το μισό γήπεδο βριζε τη σκεπαστή για τα πανώ και τα βατράχια, τους βούρο-τσαρούχα να κατεβαίνουν από την επισήμων και να αρπάζουν το πανώ, τα μπινελίκια στα άνω λιόσια στο 2-2 με το αιγάλεω όπου 2000 αεκτζήδες υπό πολικές συνθήκες καταφέραμε να πλακωθούμε

και για να τελειώνουμε ας έλεγε η ορίτζιναλ ναι στην φυλή και θα σουλεγα εγώ εάν θα έδινε εισητήρια σε οργανωμένους. αλήθεια στους άλλους συνδέσμους γιατί δεν δίνει αφού έχει πρόβλημα με τον ...μίμη? μήπως γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων είναι κατά της φυλής?

και μια ερώτηση για όσες ξερουν:
γιατί η παε δεν συζήτησε καν το θέμα ικάρου και γιατί ο ντέμης επιμένει ότι το ελληνικό είναι ...μακριά????

iosif
18/10/2007, 13:37
Ο Κανελλόπουλος απάντησε: "Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε, επειδή ξέρετε ότι έχουμε διαφορές μαζί τους (σ.σ.: με τους οργανωμένους).

επειδή κάτι γράφτηκε για το αν πάω γήπεδο....

έχω διαρκεία πολλά χρόνια τώρα και 2ψηφιο αριθμό εκδρομών μεμονωμένος, με παρέα με την R , με την θ21, με το σύνδεσμο νικαίας κλπ

blackbusa
18/10/2007, 13:51
ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ
σοβαρά όλοι οι αεκτζήδες ήταν με την ορίτζιναλ?

μάλλον ξεχνάτε που το μισό γήπεδο βριζε τη σκεπαστή για τα πανώ και τα βατράχια, τους βούρο-τσαρούχα να κατεβαίνουν από την επισήμων και να αρπάζουν το πανώ, τα μπινελίκια στα άνω λιόσια στο 2-2 με το αιγάλεω όπου 2000 αεκτζήδες υπό πολικές συνθήκες καταφέραμε να πλακωθούμε

και για να τελειώνουμε ας έλεγε η ορίτζιναλ ναι στην φυλή και θα σουλεγα εγώ εάν θα έδινε εισητήρια σε οργανωμένους. αλήθεια στους άλλους συνδέσμους γιατί δεν δίνει αφού έχει πρόβλημα με τον ...μίμη? μήπως γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων είναι κατά της φυλής?

και μια ερώτηση για όσες ξερουν:
γιατί η παε δεν συζήτησε καν το θέμα ικάρου και γιατί ο ντέμης επιμένει ότι το ελληνικό είναι ...μακριά????

Εδω σε πιανω αδιαβαστο....οταν λεω ολοι οι Αεκτζηδες εννοω το 1996 που ηρθε ο Μπαγεβιτς στην Ν.Φ.......φανταζομαι να θυμασαι ολο το γηπεδο να πεταει πεντοχιλιαρα με το προσωπο του βατραχου...και για ολα τα χρονια που ερχοταν....η δεν θυμασαι και τα λολοδαχτυλακια που εκανε παρεα με Μπουρουτζικα και Περσια....το σκηνικο που λες ειναι με BigMac (ωραιες εποχες εεε????) που καποιοι δεν ΞΕΧΑΣΑΝ....τι δεν ξεχασαν???την πουστια και την προδοσια.....αν εσενα η γκομενα σου σε παραταγε (ενω σου ελεγε οτι σε αγαπουσε) για καποιον πιο φραγκατο θα την ελεγες πως???και μετα θα την δεχοσουν πισω???ε αυτα τα παλλικαρια που σε πολλα τους βρισκω λαθος δεν ξεχασαμν ρε φιλε....και εγω δεν εχω ξεχασει....και δεν ειμαι μεσα σε αυτους πια....

γιατι νομιζεις,οτι η οριτζιναλ εχει λογο και δικαιωμα για το γηπεδο???τα προβληματα ειναι πιο βαθεια απο οσο νομιζεις....δεν ειναι η κοντρα για τα διαρκειας η γαι τα εκτος....δεν δινει γιατι ειπαμε....μαζι με τα ξερα καιγονται δυστηχως και τα χλωρα.....οταν εγιναν τα επεισοδεια στην Λειβαδια γιατι να μην παω εγω στο γηπεδο αφου δεν ειμαι στην οριτζιναλ και ειμαι σε αλλη θυρα????

αν και το οσες δεν μου αρεσε...νομιζεις οτι ο Ικαρος και το Ελληνικο ειναι τσιφλικι του Ντεμη....κανει οτι γουσταρει....απλα φανταζομαι καταλαβε οτι με αυτα τα 2 θα εφτιαχνε γηπεδο σε 100 χρονια....αν τον αφηνανε ποτε....και εκει θα βγαινανε ολοι οι αεκαρες και λεγανε...''φτιαξτε γηπεδο ρεεεεεεεεεεε''.....αρα με τον ΟΔΔΥ μαλλον ο ενας κανει χαρη στο αλλον....με την ΑΕΚ κερδισμενη ομως....

υ.γ. ο Μιμης ειναι αιωνια καταραμενος......ο σκυλος του λεγεται ΝΤΟΥΣΑΝ.......:lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
18/10/2007, 13:53
Ο Κανελλόπουλος απάντησε: "Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε, επειδή ξέρετε ότι έχουμε διαφορές μαζί τους (σ.σ.: με τους οργανωμένους).

επειδή κάτι γράφτηκε για το αν πάω γήπεδο....

έχω διαρκεία πολλά χρόνια τώρα και 2ψηφιο αριθμό εκδρομών μεμονωμένος, με παρέα με την R , με την θ21, με το σύνδεσμο νικαίας κλπ

Τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου με τις τιμες με την Λαρισα???αφου εχεις διαρκειας.....

σε ποια γηπεδα ομως πηγες μονος,και σε ποια με την r θ21 κλπ???
ρητορικη ειναι η ερωτηση......γιατι ξερω......

idi
18/10/2007, 14:18
το δίδυμο ΜελΤαιγκερ /Καρρας (ο ιδος που 1 χρονο μετα προεδρος στη Προοδευτικη οταν με νυχια και με δοντια ηθελε να μας νικησει... σε αντιθεση με το γαυρο.. μη τα ξεχναμε..) ηταν Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ... με την γνωστη κατάληξη....(καλοκαίρι 2004...)

το ποσο ΑΕΚτζιδες ειναι στην orginal (και εσυ...) δεν υπαρχει ΑΕΚομετρο να το μετρήσει... η πλακα ειναι οτι καθομασταν διπλα διπλα σιγουρα σε καποια παιχνιδια γιατι τυχαινει να πηγαινα και σε παιχνιδια με ελαχιστο κοσμο αν οπως λες εισουν εκει στα "χιονια και στις βροχες" θα φωναζαμε παρεα...

φιλος σου εχεις δικιο δεν ειμαι... και ουτε θελω να γινω σορυ..... εγω θελω το καλο της ΑΕΚ και δεν την πολεμαω σαν εσενα.... εγω γουσταρω ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ... σήμα κατατεθέν του μεγαλου ποδοσφαιριστή και ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΑΕΚ.... Θεμιστοκλή Νικολαιδη...

idi
18/10/2007, 14:20
BTW αφου λες οτι ειχες διαρκειας στη θυρα 3 στη Φιλλαδελφεια.... για συγκρινε και τις τιμες με τις τωρινες στα διρκειας... ετσι να γελασουμε!!!!!!!!!

iosif
18/10/2007, 16:34
το πες μονος σου
οσοι δεν συμφωνουμε ΣΕ ΟΛΑ με τον ντεμη ειμαστε εχθροι της αεκ......

το ολες ηταν λαθος τυπογραφικο

blackbusa
18/10/2007, 17:59
το πες μονος σου
οσοι δεν συμφωνουμε ΣΕ ΟΛΑ με τον ντεμη ειμαστε εχθροι της αεκ......

το ολες ηταν λαθος τυπογραφικο

Kαλα....απο οσα ειπα εκει κολλησες.....και αυτο το πορισμα εβγαλες????και βεβαια δεν καταλαβα καποιος που επαιρνε διαρκειας στην 3,καταλαβαινει και ξερει τι παιζει και επαιζε με την οριτζιναλ....εχεις την αποψη σου....εχω την δικια μου.....εγω σταματαω εδω.....:wave2:

ashton
18/10/2007, 23:51
@ iosif.
Για τις τιμές των εισιτηρίων δεν έχεις άδικο.
ΑΛΛΑ...
Δε θυμάμαι πολλούς όμως να γκρινιάζανε που δίναμε 5 χιλιάρικα στην 21 για τα ματς με Μίλαν και Άγιαξ το 1994 (πριν 13 χρόνια, όταν το σινεμά είχε με το ζόρι 1-1,5) ή που το 2002 ΠΡΙΝ τα σπάσουν ορισμένοι με τον Μάκαρο δίναμε 30 ευρώ για το Ιντερ-ΑΕΚ και 60 για το ΑΕΚ-Ιντερ...

iosif
19/10/2007, 10:08
@ ashton
για να ξεφυγουμε
ξέρεις τι μουχει μείνει πιο πολύ?

ότι είχα δώσει κάπου 5 χιλιαδες για εισητηριο στην 21 με τον αγιαξ του λιτμανεν και οχι μόνο για ενα πιτσιρίκι της γειτονιας και μετα την κυριακή παίζαμε βύρωνα με αθηναικό του τζαλακώστα και το εισητηριο είχε ...σχεδόν τα ίδια λεφτά-κάπου 4000δρχ!
και μιλάμε για νφ 26000θέσεων και καλογρέζα 65000 θεσεων!

τώρα όσο για την 3 και την R ε φίλε μου μπλακμπουσα δεν είναι όλοι της ορίτζιναλ στην σκεπαστή, ούτε έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις για όλα!
προσωπικά που δεν είμαι κολλημένος με την ορίτζιναλ- και κανένας άλλον όμως πχ ντέμης- δεν έχω πρόβλημα να φύγει το γήπεδο από νφ αλλά θεωρώ αδιανόητο -και επιχειρηματικά ανέφικτο-να πάει φυλή
επίσης δεν ήθελα ντούσαν αλλά δεν ήθελα βατράχια στο γήπεδο

και τελικά. μακάρι όταν η ομάδα ντέμη δώσει κάποτε σε άλλον την ομάδα να αποδειχθεί ο πρόεδρος που έδωσε (και κέρδισε γιατί όχι )περισσότερα από κάθε άλλον. προς το παρόν η σύγκριση της τριετίας του με τα χρόνια μελλισάν τον βγάζουν μείον.

Gandalf dr685sm
19/10/2007, 15:18
και τελικά. μακάρι όταν η ομάδα ντέμη δώσει κάποτε σε άλλον την ομάδα να αποδειχθεί ο πρόεδρος που έδωσε (και κέρδισε γιατί όχι )περισσότερα από κάθε άλλον. προς το παρόν η σύγκριση της τριετίας του με τα χρόνια μελλισάν τον βγάζουν μείον.

Μείον;... μείον;...

- Μια ΑΕΚ που κατάφερε να βγέι με τον Ντέμη απο οικονομικό αδιέξοδο.
- Μια ΑΕΚ που στην πρώτη της χρονιά κιόλας με παίκτες που δεν τους γνώριζε κανείς και μαζί με Σάντος ,να κοντεύει να πάρει πρωτάθλημα ...
- Μια ΑΕΚ που στο CH.L. έκανε τις πρώτες τις νίκες , μαζί με τον Φερέρ (που ο Ντέμης και ο Ίβιτς έφεραν μετά απο παραμονή 15 μερών σε Ισπανία!!!)
- Μια ΑΕΚ που με πρόεδρο τον Ντέμη , έχει καταφέρει να έχει Αρουαμπαρένα, Ζήκο, Δέλλα, Λύμπε, Ρίμπο, Μανού , Φερέρ στο δυναμικό της και μάλιστα να προχωρά θέμα γηπέδου μετά απο την μέγιστη μαλακία του Γρανίτσα να μας αφήσει άστεγους χωρίς όρους...
- Μια ΑΕΚ που μέσα σε 3 χρόνια, και υγιείς οικονομικά είναι και αγωνιστικά (βάσει δυναμικού και αποτελεσμάτων) είναι στην καλύτερη της φόρμα.

Αν είναι έτσι το μείον , iosif, γουστάρω να είμαστε συνέχεια μείον.

Gandalf

giobazolias
19/10/2007, 15:46
Μείον;... μείον;...

- Μια ΑΕΚ που κατάφερε να βγέι με τον Ντέμη απο οικονομικό αδιέξοδο.
- Μια ΑΕΚ που στην πρώτη της χρονιά κιόλας με παίκτες που δεν τους γνώριζε κανείς και μαζί με Σάντος ,να κοντεύει να πάρει πρωτάθλημα ...
- Μια ΑΕΚ που στο CH.L. έκανε τις πρώτες τις νίκες , μαζί με τον Φερέρ (που ο Ντέμης και ο Ίβιτς έφεραν μετά απο παραμονή 15 μερών σε Ισπανία!!!)
- Μια ΑΕΚ που με πρόεδρο τον Ντέμη , έχει καταφέρει να έχει Αρουαμπαρένα, Ζήκο, Δέλλα, Λύμπε, Ρίμπο, Μανού , Φερέρ στο δυναμικό της και μάλιστα να προχωρά θέμα γηπέδου μετά απο την μέγιστη μαλακία του Γρανίτσα να μας αφήσει άστεγους χωρίς όρους...
- Μια ΑΕΚ που μέσα σε 3 χρόνια, και υγιείς οικονομικά είναι και αγωνιστικά (βάσει δυναμικού και αποτελεσμάτων) είναι στην καλύτερη της φόρμα.

Αν είναι έτσι το μείον , iosif, γουστάρω να είμαστε συνέχεια μείον.

Gandalf

σωστος!!!

μεσα σε 3 χρονια, η αεκ εχει κανει τεραστια αλματα σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις!

ειναι παραλογο να υπαρχουν αεκτζηδες που δεν ειναι ικανοποιημενοι απ την ομαδα........ επι εποχης Ντεμη!

iosif
19/10/2007, 15:46
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 3ΕΤΙΑ ΜΕΛΙΣΑΝ ΕΧΕΙ -3 ΤΙΤΛΟΥΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

giobazolias
19/10/2007, 17:40

ναι......
μονο που, ο μελισσανιδης πηρε ομαδα ετοιμη, και με δικο της γηπεδο..................
ενω ο ντεμης πηρε 1 χωραφι (ουτε καν) στη νεα φιλαδελφεια και μια ομαδα με ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρεη!!!!!!!

αν ο μελισσανιδης ηταν ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ αεκαρας ας εκανε μια ΣΟΒΑΡΗ κρουση, να παρει την ΑΕΚ οταν αυτη ηταν 1 βημα πριν την καταστροφη, και ενω ο Ντεμης ηταν ακομα ποδοσφαιριστης!!!!!!!

Αλλα ο κυριος Μελισσανιδης αντι να παει να σωσει/παρει την ΑΕΚ.................προτιμησε να κανει κρουση στον Γιαννακοπουλο για την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ (τοτε που ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ σκεφτοταν σοβαρα να αποχωρησει).
μαγαζι γωνια το μπασκετ του ΠΑΟ σου λεει ο Μελισσανιδης............με την ποδοσφαιρικη ΑΕΚ και τα χρεη της θα ασχολουμαι???????

Οταν ομως ο Ντεμης εβγαλε το φιδι απ την τρυπα.......................... ο Μελισσανιδης θυμηθηκε ποσο αεκτζης ειναι...........................
γιατι πριν................μονο απο Δ εθνικη χωρις χρεη θα την επαιρνε!!!

ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............κακο στην ομαδα σας κανετε!!!!!

blackbusa
19/10/2007, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ναι......
μονο που, ο μελισσανιδης πηρε ομαδα ετοιμη, και με δικο της γηπεδο..................
ενω ο ντεμης πηρε 1 χωραφι (ουτε καν) στη νεα φιλαδελφεια και μια ομαδα με ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρεη!!!!!!!

αν ο μελισσανιδης ηταν ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ αεκαρας ας εκανε μια ΣΟΒΑΡΗ κρουση, να παρει την ΑΕΚ οταν αυτη ηταν 1 βημα πριν την καταστροφη, και ενω ο Ντεμης ηταν ακομα ποδοσφαιριστης!!!!!!!

Αλλα ο κυριος Μελισσανιδης αντι να παει να σωσει/παρει την ΑΕΚ.................προτιμησε να κανει κρουση στον Γιαννακοπουλο για την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ (τοτε που ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ σκεφτοταν σοβαρα να αποχωρησει).
μαγαζι γωνια το μπασκετ του ΠΑΟ σου λεει ο Μελισσανιδης............με την ποδοσφαιρικη ΑΕΚ και τα χρεη της θα ασχολουμαι???????

Οταν ομως ο Ντεμης εβγαλε το φιδι απ την τρυπα.......................... ο Μελισσανιδης θυμηθηκε ποσο αεκτζης ειναι...........................

Φιλε βαζελε για να θυμησω και σε σενα και σε καποιους αεκτζηδες που ξεχασανε......

''Οποιος παρει την Αεκ τωρα η τρελλος ειναι η λαμογιο....''

και νομιζω οτι ο Ντεμης ειναι τρελλος με την Αεκαρα.....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Airetikos
19/10/2007, 19:16
EEEEEEE!!!!!! OXI!

e oxi kai o ntemis sotiras....
o ntemis einai i katastrofi tis aek!
ti epidi diladi paratise tin kariera tou kai anelabe ena eripio me apisteyto epixirimatiko risko kai to ekane omada?

o monos pou mporei na sosei tin aek kai na tin kani europaiki dinami kai protipo podosferou einai o xatzixristos kai i original
mono aytoi skeytote to kalo tis aek
oloi oi aloi imaste floroi

ZITO I ORIGINAL!!!!
...gia tin aek blepoume....

aloste mia aek kakomira kai mizeri mas antiprosopeyei kalitera. einai pio simpathitiki!
kai pio eykoli na elenxthei apo ton kathe tixarpasto xatzixristo.

are psomiadi pou thelete.....

idi
19/10/2007, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ναι......

μεχροι και οι "εξω" εχουν καταλαβει τι παιχτηκε.... η original ακομα κανει το κινεζο....

idi
19/10/2007, 20:23

ο TigerPussyCat εχει 1 πρωταθλημα σα προεδρας....

1 ο Καρας

και 1 οι δυο μαζι...

που λες αυτοι οι τυποι πηραν μια ομαδα με οτι καλυτερο υπηρχε σαν υλικο και γιναν μαγκες με τα λαφτα ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.... μια δεκαρα τσακιστη δεν εβαλαν και οχι μονο αυτο... αλλα γιναν και μεγαλοι και τρανοι (ειδικα ο...Γατουλας) μετα τη θητεια τους στην ΑΕΚ...

ΠΩΣ? ΤΙ? δε ξερω.... εσυ τι λες?

ashton
19/10/2007, 20:40
Δεν υπάρχει καμιά 3ετία πρωταθλημάτων Μελισσανίδη-Καρρά.

Το 1991-92 πρόεδρος ήταν ο Κώστας Γενεράκης.

Δυο πρωταθλήματα πήρε το δίδυμο (93, 94) το ένα με τον ένα πρόεδρο, το άλλο με τον άλλο.

blackbusa
19/10/2007, 20:50

τώρα όσο για την 3 και την R ε φίλε μου μπλακμπουσα δεν είναι όλοι της ορίτζιναλ στην σκεπαστή, ούτε έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις για όλα!
προσωπικά που δεν είμαι κολλημένος με την ορίτζιναλ- και κανένας άλλον όμως πχ ντέμης- δεν έχω πρόβλημα να φύγει το γήπεδο από νφ αλλά θεωρώ αδιανόητο -και επιχειρηματικά ανέφικτο-να πάει φυλή
επίσης δεν ήθελα ντούσαν αλλά δεν ήθελα βατράχια στο γήπεδο

Στην οριτζιναλ ομως ετσι πιστευουν φιλε μου.....ολη η (τωρινη) οριτζιναλ λεει αυτα που λεει ο Χατζηχρηστος...με ακουσες να λεω οτι εχει παντα δικειο ο Ντεμης???η η οριτζιναλ???το γηπεδο το μονο σιγουρο εκει που θα γινει ειναι το οικονομικα εφικτο (για να φτιαχτει εννοω).....τωρα αν σου πεφτει μακρια η ακριβα να πας,δεν μπορω να σε βοηθησω.....και το λεω φιλικα και οχι ειρωνικα......ουτε εγω ειχα βατραχια αλλα τον λεω βατραχο η ακατανομαστο.....

για τα αλλα σου απαντησαν κιολας οι παρακατω....:wave2:

iosif
20/10/2007, 12:17
καλα νομιζετε οτι ντε και καλα ειμαι με τον μελλισαν?

ελα ρε αστον για οικονομια λογου λεω 3ετια μελισσαν

απλά περιμένω να δω την συνολική σουμα.
εγω έχω πειστεί ότι σωτηρες δεν υπάρχουν

όσο ζώα είναι κάποιοι που είναι πρωτα οριτζ και μετα αεκ άλλο τόσο είναι αυτοί που είναι πρώτα ντεμης και μετα αεκ.

όσο για το γηπεδο
ενταξει εαν νομιζετε ότι το τελευταίο ελευθερο οικοπεδο της αθηνας εξαντληθηκε στο γηπεδο του παο ε τοτε παω πάσο!

υγ ο γιδοπ ανέλαβε με παίχτες άστα να πανε και πηρε τιτλο στην 1η χρονια με κοσκωτα απέναντι!

blackbusa
20/10/2007, 12:51

όσο ζώα είναι κάποιοι που είναι πρωτα οριτζ και μετα αεκ άλλο τόσο είναι αυτοί που είναι πρώτα ντεμης και μετα αεκ.

όσο για το γηπεδο
ενταξει εαν νομιζετε ότι το τελευταίο ελευθερο οικοπεδο της αθηνας εξαντληθηκε στο γηπεδο του παο ε τοτε παω πάσο!

υγ ο γιδοπ ανέλαβε με παίχτες άστα να πανε και πηρε τιτλο στην 1η χρονια με κοσκωτα απέναντι!

ο γιδοπ πητε την ομαδα που την προηγουμενη χρονια ειχε χασει το πρωταθλημα απο την Λαρισα (θυμασαι τον Τσιγκωφ).....και σε αυτους βασιστικαν και ο Μελλι με τον Καρρα....και το πηρε γιατι ειχε εναν τεραστιο τερματοφυλακα εκεινη την χρονια που επιασε 7-8 πεναλντυ....

οταν φυγει ο Ντεμης τοτε θα βγαλουμε ολοι την τελικη σουμα.....:wave2:

giobazolias
20/10/2007, 12:54

όσο για το γηπεδο

ο γιδοπουλος πηρε τιτλο με παικτες..................... αστα να πανε?????
μανωλας, οκονσκι, σαβεβσκι, μπατιστα κτλ ηταν.........αστα να πανε?????

για να αναιρεις καποιον (πχ Ντεμη), πρεπει να υπαρχει και μια εναλακτικη λυση ΚΑΛΥΤΕΡΗ..........
και καλυτερη λυση απ το ντεμη, με τα τωρινα δεδομενα...............ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

και μιας και μονος σου το ειπες οτι σωτηρες δεν υπαρχουν.......................
δεξου το ντεμη, που τουλαχιστον....................
-την αγαπη του για την αεκ την εχει δειξει με εργα..................(απ οταν ηταν παικτης μεχρι και σημερα)
-νοικοκυρεψε την ομαδα και εφερε τον κοσμο στο γηπεδο.............
-με τις κινησεις του, ξανακανε την ΑΕΚ ανταγωνιστηκη σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα...........
και το μελλον διχνει ακομα καλυτερο!!!

μην κρινεις μια ομαδα με τα πρωταθληματα που εχει παρει!!!!
κριτιριο επιτυχιας στην ελλαδα ΔΕΝ πρεπει ειναι η κατακτηση πρωταθληματος!!!!!!
στην ελλαδα το ποδοσφαιρο ΔΕΝ παιζεται μονο εντως αγωνιστηκου χωρου!!!!!!!

σε τετοια τρυπακια κατακτησης πρωταθληματος μπαιναν και οι δικοι μας...............γι αυτο καταστρεψαν την ομαδα των λουσερς (ΠΑΟ), που για μενα ηταν η καλυτερη ομαδα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου!!!!

vangelis 64
20/10/2007, 23:23
Ο Ντέμης θα κριθεί σε 2-3 χρόνια.Μέχρι τώρα,έχει βουλώσει στόματα και σαν ποδοσφαιριστής και σαν πρόεδρος.
Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον άλλον,σ' αυτόν το χώρο,με τη δική του συνέπεια και σοβαρότητα.(Μη μού πείτε για τον Μπάρλο,έτσι; ):D

Όσο και να δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η καψούρα του για την ΑΕΚ τον έχει φτάσει εκεί,αυτός φροντίζει με τίς πράξεις του να το επιβεβαιώνει.
Είναι ΑΕΚτζής,πάει και τελείωσε.Ο Τζίγγερ και ο Κόκκαλης είναι επιχειρηματίες,και καλά κάνουν δηλαδή.
Μπορώ να τον συγκρίνω μόνο με τον Γιαννακόπουλο,που είναι ικανός(λόγω οικονομικής άνεσης και άπειρης αρρώστειας)να κάνει τον Παναθηναϊκό μοναδικό κυρίαρχο στην Ευρώπη.

Σε 2-3 χρόνια λοιπόν θα τη δούμε την ΑΕΚ.Και διοικητικά και ποδοσφαιρικάΑυτό που βλέπουμε τώρα είναι τα προεόρτια.Το κυρίως μενού είναι πολύ πιθανό να είναι πρωτόγνωρο.