View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ!`
Giorgos19
03/10/2007, 11:44
Ξερω οτι εχει ξαναπαιξει ποστακι για τις αδειες οδηγησης αλλα ηταν λιγο μπλεγμενα τα πραγματα εκει μεσα οποτε θα γραψω την εμπειρια μου εδω "λαμπικο"
Το λοιπον....Στις 19/12/2005 εβγαλα το "μικρο" διπλωμα δλδ αυτο που μου επιτρεπει να οδηγαω μηχανες με ισχυ μικροτερη η ιση των 25KW....ειχα κλεισει τα 18 και τοτε πιστευα ο αμηρος οτι μολις κλεισω τα 21 θα μπορεσω να το μετατρεψω σε απεριοριστων κυβικων και αποδοσης!
ΕΛΑ ΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!
Την ερχομενη Δευτερα κλεινω τα 21 και ημουν γεματος χαρα που επιτελους θα ειναι ολα νομιμα...Σημερα το πρωι πηγα στο υπουργειο για να δω τι χαρτουρα θα πρεπει να μαζεψω και ποιο θα ειναι το κοστος.....
Εκει λοιπον μου λενε οτι δεν μπορω να το κανω απεριοριστων μολις κλεισω τα 21 αλλα μολις συμπληρωσω 2 χρονια κατοχης του "μικρου" διπλωματος!!!Και η δικαιολογια του υπουργειου για αυτο ειναι οτι μεσα στα 2 αυτα χρονια εγω θα εχω αποκτησει την καταλληλη εμπειρια...
Και ερχομαι εγω και ρωταω τωρα....Ειναι δυνατον καποιος αλλος που δεν ειχε διπλωμα πριν,στην ιδια ηλικια με εμενα,που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗ,να ειναι ικανος να βγαλει κατευθειαν το "μεγαλο" διπλωμα ενω εγω να μην μπορω?????
Τι να πω ρπμ ειμαι ετοιμος να εκραγω....:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Εκει λοιπον μου λενε οτι δεν μπορω να το κανω απεριοριστων μολις κλεισω τα 21 αλλα μολις συμπληρωσω 2 χρονια κατοχης του "μικρου" διπλωματος!!!
Sorry ρε Γιώργο αλλά δεν το ΄πιασα. Αφού είσαι κάτοχος ήδη 3 χρόνια του μικρού. Χάνω κάτι;
Λεωνίδας
03/10/2007, 11:47
κατά 99,9% δε στα 'παν σωστά
εγώ θυμάμαι ότι ο νόμος έλεγε ότι πρέπει ή να έχεις κλείσει τα 21 ή να κατέχεις τουλάχιστον 2 χρόνια το Α1 (δηλαδή δίνει τη δυνατότητα και στα 20 να βγάλεις το Α, με την "εμπειρία" του Α1)
αυτό που σου είπαν είναι παράλογο .-
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Sorry ρε Γιώργο αλλά δεν το ΄πιασα. Αφού είσαι κάτοχος ήδη 3 χρόνια του μικρού. Χάνω κάτι;
19/12/2005 + 2 χρόνια => Θα μπορέσει να βγάλει το "μεγάλο" στις 19/12/2007...
Giorgos19
03/10/2007, 11:48
Βυρωνα δεν ειμαι κατοχοσ του μικρου 3 χρονια!
Στις 19/12/2007 κλεινω τα 2 χρονια!
Λεωνίδας
03/10/2007, 11:48
Sorry ρε Γιώργο αλλά δεν το ΄πιασα. Αφού είσαι κάτοχος ήδη 3 χρόνια του μικρού. Χάνω κάτι; δεν είναι 3 χρόνια, είναι 1 χρόνο και 10 μήνες και τώρα του λένε να περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα :rolleyes: που κλείνει 2ετία το Α1 :a31:
Meyaleleth
03/10/2007, 11:49
nai, etsi paei.. dysthxws.. :rolleyes:
kakws pou den se enhmerwsan otan edwses gia diploma..
Giorgos19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
κατά 99,9% δε στα 'παν σωστά
εγώ θυμάμαι ότι ο νόμος έλεγε ότι πρέπει ή να έχεις κλείσει τα 21 ή να κατέχεις τουλάχιστον 2 χρόνια το Α1 (δηλαδή δίνει τη δυνατότητα και στα 20 να βγάλεις το Α, με την "εμπειρία" του Α1)
αυτό που σου είπαν είναι παράλογο .-
Λεω πηρα τηλεφωνο και σε σχολη οδηγων και μου ειπαν αυτο που εγραψα πιο πανω
Λεωνίδας
ωχ με πρόλαβαν 2-3 :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
19/12/2005 + 2 χρόνια => Θα μπορέσει να βγάλει το "μεγάλο" στις 19/12/2007...
Οκ το πιασα. Περίεργο μου φαίνεται όμως. Αυτό που λέει ο Λεωνίδας μου φαίνεται πιο λογικό.
Ξερω οτι ...
Γιώργο προφανώς είναι άλλο πράγμα να ΒΓΑΛΕΙΣ δίπλωμα Α κατηγορίας και άλλο να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ( χωρίς εξετάσεις ;;; ) το δίπλωμα κατηγορίας Α1 σε κατηγορία Α...
Ξερω οτι εχει ξαναπαιξει ποστακι για τις αδειες οδηγησης αλλα ηταν λιγο μπλεγμενα τα πραγματα εκει μεσα οποτε θα γραψω την εμπειρια μου εδω "λαμπικο"
Το λοιπον....Στις 19/12/2005 εβγαλα το "μικρο" διπλωμα δλδ αυτο που μου επιτρεπει να οδηγαω μηχανες με ισχυ μικροτερη η ιση των 25KW....ειχα κλεισει τα 18 και τοτε πιστευα ο αμηρος οτι μολις κλεισω τα 21 θα μπορεσω να το μετατρεψω σε απεριοριστων κυβικων και αποδοσης!
ΕΛΑ ΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!
Την ερχομενη Δευτερα κλεινω τα 21 και ημουν γεματος χαρα που επιτελους θα ειναι ολα νομιμα...Σημερα το πρωι πηγα στο υπουργειο για να δω τι χαρτουρα θα πρεπει να μαζεψω και ποιο θα ειναι το κοστος.....
Εκει λοιπον μου λενε οτι δεν μπορω να το κανω απεριοριστων μολις κλεισω τα 21 αλλα μολις συμπληρωσω 2 χρονια κατοχης του "μικρου" διπλωματος!!!Και η δικαιολογια του υπουργειου για αυτο ειναι οτι μεσα στα 2 αυτα χρονια εγω θα εχω αποκτησει την καταλληλη εμπειρια...
Και ερχομαι εγω και ρωταω τωρα....Ειναι δυνατον καποιος αλλος που δεν ειχε διπλωμα πριν,στην ιδια ηλικια με εμενα,που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗ,να ειναι ικανος να βγαλει κατευθειαν το "μεγαλο" διπλωμα ενω εγω να μην μπορω?????
Τι να πω ρπμ ειμαι ετοιμος να εκραγω....:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΣΚΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ:beer: ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!
Giorgos19
03/10/2007, 11:52
Γιώργο προφανώς είναι άλλο πράγμα να ΒΓΑΛΕΙΣ δίπλωμα Α κατηγορίας και άλλο να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ( χωρίς εξετάσεις ;;; ) το δίπλωμα κατηγορίας Α1 σε κατηγορία Α...
Απ' ο,τι φαινεται (κατοπιν εορτης βεβαια) κατι τετοιο παιζει Θωμα.Η μετατροπη γινεται χωρις εξετασεις πληρωνοντας καποια παραβολα....
Για τα μπαζα ειμαστε τελειως....
Εχω κλεισει και για RS στις 27/10....Πρεπει να επικοινωνησω μαζι τους να δω τι θα γινει....:sad:
Λεωνίδας
03/10/2007, 11:52
Γιώργο προφανώς είναι άλλο πράγμα να ΒΓΑΛΕΙΣ δίπλωμα Α κατηγορίας και άλλο να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ( χωρίς εξετάσεις ;;; ) το δίπλωμα κατηγορίας Α1 σε κατηγορία Α... αχμ κοίτα που τελικά έχει μυαλό αυτό το παιδί εκτός από οδηγικές ικανότητες :rolleyes:
μ' εκείνα τα δανεικά που λέγαμε τι γίνεται?
Για να ΒΓΑΛΕΙΣ δίπλωμα Α κατηγορίας θα πρέπει ή να έχεις κλείσει τα 21 ή να έχεις δύο χρόνια το Α1 (δηλαδή και στα 20 σου) όπως λέει ο Λεωνίδας...
Για να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ όμως το δίπλωμα από Α1 σε Α θα πρέπει να έχεις το Α1 τουλάχιστον δύο χρόνια, ανεξάρτητα του πόσων ετών είσαι...
Έχω κάπου λάθος;;;
edit: Δεν έχω λάθος τελικά...
Giorgos19
03/10/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΣΚΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ:beer: ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!
Δεν ειναι αυτο μαν....Απλα ειχα κανονισει τοσα πραγματα να κανω αφου επιτελους θα ημουν νομιμος!
οχι ειναι 2 ετη.......το ξερω και εγω ο αδελφος μου περιμενει να συμπηλωθουν 2 ετη για να αγορασει μεγαλυτερη μηχανη
Λεωνίδας
03/10/2007, 11:53
Απ' ο,τι φαινεται (κατοπιν εορτης βεβαια) κατι τετοιο παιζει Θωμα.Η μετατροπη γινεται χωρις εξετασεις πληρωνοντας καποια παραβολα....
Για τα μπαζα ειμαστε τελειως....
Εχω κλεισει και για RS στις 27/10....Πρεπει να επικοινωνησω μαζι τους να δω τι θα γινει....:sad: μπορείς να πας να βγάλεις το Α κανονικά μάλλον τώρα (αν θες να πληρώσεις 150? παράσταση εξεταστών :rolleyes: )
Έχω κάπου λάθος;;;
:hypnotize :alien: Τελειώς κουφό.......
Ρε Γιώργο υπομονή 2 μηνάκια και κάτι ψηλά είναι.
Giorgos19
03/10/2007, 11:55
μπορείς να πας να βγάλεις το Α κανονικά μάλλον τώρα (αν θες να πληρώσεις 150? παράσταση εξεταστών :rolleyes: )
Ναι μου το ειπαν στη σχολη οδηγων που τηλεφωνησα....Αλλα τα πραγματα ειναι πολυ περιορισμενα οικονομικα για να το κανω αυτο...
Giorgos19
03/10/2007, 11:56
:hypnotize :alien: Τελειώς κουφό.......
Ρε Γιώργο υπομονή 2 μηνάκια και κάτι ψηλά είναι.
Βυρωνα πιο πολυ χαλιεμαι για το Riding School που εχω κλεισει θεση απο τον προηγουμενο Φεβρουαριο!
Δεν ειναι αυτο μαν....Απλα ειχα κανονισει τοσα πραγματα να κανω αφου επιτελους θα ημουν νομιμος!
Οι προορισμοί αδερφέ δεν πρόκειται να χαθούν σε δύο μήνες :winka: ...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
μπορείς να πας να βγάλεις το Α κανονικά μάλλον τώρα (αν θες να πληρώσεις 150? παράσταση εξεταστών :rolleyes: )
Ρε Λεώ, δεν τα τρώει σουβλάκια και βενζίνες καλύτερα;;;
Νταβατζιλίκια λεφτά...
(Άσε που μάλλον θα πρέπει να πληρώσει κι άλλα για μαθήματα σε "μεγάλη μηχανή" και λοιπές παπαριές...)
Giorgos19
03/10/2007, 11:58
Οι προορισμοί αδερφέ δεν πρόκειται να χαθούν σε δύο μήνες :winka: ...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ρε Λεώ, δεν τα τρώει σουβλάκια και βενζίνες καλύτερα;;;
Νταβατζιλίκια λεφτά...
(Άσε που μάλλον θα πρέπει να πληρώσει κι άλλα για μαθήματα σε "μεγάλη μηχανή" και λοιπές παπαριές...)
150 ευρω παρασταση εξετασεων και αλλα 4 μαθηματα με μεγαλη μηχανη....ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΑΩ!
.......................
Αν και δεν ειμαι σιγουρος,απο οτι ομως καταλαβα,εννοεις πως κλεινεισ τα 21 (να τα ακατοστισεισ)Αλλα το διπλωμα το εχεις 1 χρονο και 10 μηνες.σωστα μεχρι εδω??
Αρα λογικα θα πρεπει να ισχυει οτι μπορεις να παρεις διπλωμα για μεγαλη μοτο αλλα θα πρεπει να κανεισ μαθηματα και να δωσεις εξετασεις απο την αρχη(χωρις τα σηματα νομιζω),αλλα για να το κανεις αναβαθμηση θα πρεπει να κλεισεις 24 μηνες, λογικο μου ακουγετε!!
γιατι στην δευτερη περιπτωση δεν κανεισ μαθηματα,απλως πας το διπλωμα πληρωνεις και το παραβολο και το παιρνεις κομπλε!!
οποτε κανε υπομονη 2 μηνακια και πηγαινε τσιμπατο !!!!
ασε ρε που θα δωσει με αυτα τα μπο@#ρδ@λ@ που εχουν το ρελαντι στο θεο ειναι ολα σπασμενα κοπανανε πωααα ρε φιλε μονο να με αφηνανε να δωσω με την δικια μου μηχανη
και αυτο το παμε με 10χαω :cry: :a018: :a018: :a018: μακρυαααααααααααααααααααααααα
no money :smokin:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=12667&highlight=%E4%E9%F0%EB%F9%EC%E1
:wave2:
Λεωνίδας
03/10/2007, 12:00
ειρωνικά το είπα ρε χάλιες να πάει να δώσει εξετάσεις
είμαστε σοβαροί :confused:
για το σχολείο χρειάζεται δίπλωμα :confused: :confused: :confused: :look:
Giorgos19
03/10/2007, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
(να τα ακατοστισεισ)
Να σαι καλα μαν....
Χαλαρα παιδες το πρωτο σοκ περασε....
Αλλοι 2 μηνες λοιπον....Που θα παει θα περασουν και αυτοι....
Να σαι καλα μαν....
Χαλαρα παιδες το πρωτο σοκ περασε....
Αλλοι 2 μηνες λοιπον....Που θα παει θα περασουν και αυτοι....
νομιζω πως αν εξηγησεις τα γεγονοτα στην Ιωαννα ισως να μπορει να βρεθει καποιοα λυση για το σχολειο (ισως ποτε δεν ξερεις) Δεν εχεις και τιποτα να χασεις ξανε ενα τηλ και θα μαθεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
νομιζω ... θα μαθεις.
Έμαθε :winka: ...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44711&highlight=%E4%E9%F0%EB%F9%EC%E1
Εμένα το δέχτηκε αμέσως την επόμενη μέρα που έκλεισα 2 χρόνια, ενώ οι υπάλληλοι με λέγανε ότι πρέπει να περάσει κανας μήνας και εγώ τους έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν διότι όλα συνδέονται σε μια βάση και τέτοιες χαζομάρες μέχρι που δοκίμασαν να το περάσουν στο Κομπιούτερ και το δέχτηκε. και όλα καλά!