PDA

View Full Version : 'ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ'

Σελίδες : 1 [2]

pocahondas
05/10/2007, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
εγω δεν ξερω απο ΤΕΤΙΑ ειμαι ανορθογραφος!!!

μπουαχχαχαχ :a029:

sniper
05/10/2007, 12:48
Όλο μ@λακίες είστε......

Η αλήθεια βρίσκετε στους pistols (http://www.youtube.com/watch?v=U1RT8Iz8Og4)

el_hymador
05/10/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Κυριοι το βασικο μου συμπερασμα ειναι πως σπανια οι γυναικες ειναι "Γυναικες" επι της ουσιας και
οι αντρες "Αντρες" με το Α κεφαλαιο

το βασικο συμπερασμα ειναι στην εικονα που ακολουθει...

αλλα οπως παντα οι ανθρωποι τα εχουμε κανει πουτ@ν@ μεσα στο μυαλο μας...

107482

bartlal
05/10/2007, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
το σεξ πρεπει να υπάρχει.. αλλα αυτό είναι άσχετο.. :ninja:

εγω παλι θα διορθωνα σε: προυπαρχει, αλλα και το δικο μου (ποστ) ασχετο ειναι... :blush: :smilea: :blush:

stavrogin
05/10/2007, 12:53
αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. :ninja:

εσυ κοιτα να σαι Γυναικα και τα υπολοιπα θα τα βρει η υπηρεσια

pocahondas
05/10/2007, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

εεε?? ναι .. ίσως να είναι κι έτσι όπως τα λες... από αυτά που βλέπω τριγύρω, συμπεραίνω ότι οι περισσότεροι παντρεύονται μόνο και μόνο για να κάνουν παιδιά και αυτό δεν είναι σωστό...
πρώτα πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος που θα μπορείς να συνεννοηθείς και που θα μπορείς να μοιραστείς πράγματα μαζί του και μετά με το καλό έρχονται κι αυτά.. :cool:
αλλά αυτό δεν υπάρχει πλέον..:mad:

sniper
05/10/2007, 13:00
εεε?? ναι .. ίσως να είναι κι έτσι όπως τα λες... από αυτά που βλέπω τριγύρω, συμπεραίνω ότι οι περισσότεροι παντρεύονται μόνο και μόνο για να κάνουν παιδιά και αυτό δεν είναι σωστό...
πρώτα πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος που θα μπορείς να συνεννοηθείς και που θα μπορείς να μοιραστείς πράγματα μαζί του και μετά με το καλό έρχονται κι αυτά.. :cool:

Οι περισσότεροι παντρεύονται γιατί ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι κ@υλωμένες να παντρευτούν τον πρώτο μαλακα που θα πει το ΝΑΙ (μόλις περάσουν κάποια ηλικία - καπου στα 26-27). Και κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν αυτό. Πες το DNA, πες το κατήχηση απο το σπιτι.... αλλά ετσι είναι.

Μόλις παντρευτούν, κάνουν κι 1-2 παιδιά και μετά λένε το γνωστό "Ασε με ρε με τον μαλάκα, μου έφαγε τα καλυτερα χρόνια μου".... και το κέρατο φτάνει στην σελήνη κι όχι μόνο.

Αυτή είναι η απλή αλήθεια κι όποιος νομίζει ότι είναι διαφορετικά (σήμερα) τα πράγματα είναι αφελής και έτοιμος να κάνει μαλακία.

(εξαιρέσεις υπάρχουν, οπότε όποιος τα διαβάσει και δεν δει τον εαυτό του ας τον θεωρήσει εξαίρεση... Τι να κάνουμε....)

el_hymador
05/10/2007, 13:05
Δεν εννοούσα αυτό.

Όπως όλα τα θηλαστικά αυτού του πλανήτη ζευγαρώνουμε για την διαιώνιση του είδους. Το ένστικτο είναι εξαιρετικά δυνατό και η πουτ@ν@ η φύση έχει προνοήσει ώστε να το αποζητούν εξίσου άντρες και γυναίκες…

Τώρα τα περί ‘εύκολων’ / ‘δύσκολων’ γυναικών και περί ‘σοβινιστικών γουρουνιών-αντρών’ τα ακούω βερεσέ. Πιστεύω τουλάχιστον, ότι αν μη τι άλλο είμαστε πιο ειλικρινείς σε αυτό το θέμα. Και χαίρομαι που και οι γυναίκες πλέον έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν το τι παίζει…

Για όλα τα άλλα, τα συμπλεγματικά, αναζητήστε τις αιτίες στην κοινωνικοποίηση και στις νόρμες συμπεριφοράς που έχουν διαμορφωθεί από την θρησκεία κυρίως.

That’s all.

stavrogin
05/10/2007, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

εχω ενα καλητερο σκιτσακι

107487

bartlal
05/10/2007, 13:07

theory

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οι περισσότεροι παντρεύονται γιατί ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι κ@υλωμένες να παντρευτούν τον πρώτο μαλακα που θα πει το ΝΑΙ (μόλις περάσουν κάποια ηλικία - καπου στα 26-27). Και κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν αυτό. Πες το DNA, πες το κατήχηση απο το σπιτι.... αλλά ετσι είναι.

Μόλις παντρευτούν, κάνουν κι 1-2 παιδιά και μετά λένε το γνωστό "Ασε με ρε με τον μαλάκα, μου έφαγε τα καλυτερα χρόνια μου".... και το κέρατο φτάνει στην σελήνη κι όχι μόνο.

Αυτή είναι η απλή αλήθεια κι όποιος νομίζει ότι είναι διαφορετικά (σήμερα) τα πράγματα είναι αφελής και έτοιμος να κάνει μαλακία.

(εξαιρέσεις υπάρχουν, οπότε όποιος τα διαβάσει και δεν δει τον εαυτό του ας τον θεωρήσει εξαίρεση... Τι να κάνουμε....)

fact.

el_hymador
05/10/2007, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
εχω ενα καλητερο σκιτσακι

καλα θα ηταν αλλα μαλον ισχυει...

107488

pocahondas
05/10/2007, 13:14

δυστυχώς έτσι είναι γι' αυτό και πλέον χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια...

μοναξιά μου όλα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ζήτωωωωωωωωωωωωω :a54:

EVI
05/10/2007, 14:04
δυστυχώς έτσι είναι γι' αυτό και πλέον χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια...

μοναξιά μου όλα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ζήτωωωωωωωωωωωωω :a54:

και να ξυνεις μονη? δε λεει ρε τουλαχιστον να ξυνουμε παρεα :wacko:

:alien: :alien: :alien: :lol:

Cpt. Haddock
05/10/2007, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

:eyepop: :a014:

:smokin:

pocahondas
05/10/2007, 14:09

παρέα?? να ξύνουμε?? μήπως παχύνουμε??? μπρρρρρρρρρρρρρρ :a33:

sniper
05/10/2007, 14:09

:rotflmao:

107501

EVI
05/10/2007, 14:10
παρέα?? να ξύνουμε?? μήπως παχύνουμε??? μπρρρρρρρρρρρρρρ :a33:

:eyepop:

λες? :look: δε με παιρνει αλλο χαλω την αναλογια κιλων ανα ιππο ασε που τωρα τελευταια στα 340 οταν ξυνω κρανος συντονιζει το τιμονι και αναρωτιεμε τι Πταιει :rotflmao: :rotflmao: :lol:

EVI
05/10/2007, 14:11
:rotflmao:

τι γελας καλε? :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :lol:

γιατι γελαω?

που ειναι τα πουλια?

στεγνωσαν τα ρουχα και σιδερονουν τωρα?

bartlal
05/10/2007, 14:13

να σας προτεινω ενα μεγαλο σαγρέ τοιχο για ομαδικα ξυσιματα?

:lol: :lol: :lol:

sniper
05/10/2007, 14:13

λες? :look: δε με παιρνει αλλο χαλω την αναλογια κιλων ανα ιππο ασε που τωρα τελευταια στα 340 οταν ξυνω κρανος συντονιζει το τιμονι και αναρωτιεμε τι Πταιει :rotflmao: :rotflmao: :lol:

πληζ ρεπλεης ει γουιθ η :lol: :lol: :lol: :lol:

pocahondas
05/10/2007, 14:14

μπουάχαχαχαχαχχχ :a5:

τώρα που το λες ούτε εμένα με παίρνει... την τελευταία φορά που είχα παρει τρία κιλά δεν μπορούσα να πιάσω πάνω από 425... κι έξυνα μόνο το δεξί κοτσίδι.. με το αριστερό είχα πρόβλημα..:smokin:

EVI
05/10/2007, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
να σας προτεινω ενα μεγαλο σαγρέ τοιχο για ομαδικα ξυσιματα?

:lol: :lol: :lol:

:eek:

καλο που ειναι? :rotflmao: :rotflmao: :lol:

EVI
05/10/2007, 14:15
πληζ ρεπλεης ει γουιθ η :lol: :lol: :lol: :lol:

μμμμμ ζηλιαρη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

EVI
05/10/2007, 14:16
μπουάχαχαχαχαχχχ :a5:

τώρα που το λες ούτε εμένα με παίρνει... την τελευταία φορά που είχα παρει τρία κιλά δεν μπορούσα να πιάσω πάνω από 425... κι έξυνα μόνο το δεξί κοτσίδι.. με το αριστερό είχα πρόβλημα..:smokin:

ε οχι!!:eyepop:κατι πρεπει να κανουμε να ρυθμισουμε τα σαγκ να παρεις καβασακι κατι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

pocahondas
05/10/2007, 14:16
τι γελας καλε? :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :lol:

γιατι γελαω?

που ειναι τα πουλια?

στεγνωσαν τα ρουχα και σιδερονουν τωρα?

ρε.. ξέρουν τα πουλιά να τα κάνουν όλα αυτά και δεν ξέρει να τα κάνει ο σκύλος μου??? :a37:

pocahondas
05/10/2007, 14:17
ε οχι!!:eyepop:κατι πρεπει να κανουμε να ρυθμισουμε τα σαγκ να παρεις καβασακι κατι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

μα δεν θέλω καβασάκι.. ή μάλλον κοίτα.. αν κάποιος μου κάνει δώρο ένα xz10 θα το δεχτώ.. :smokin:

EVI
05/10/2007, 14:19
ρε.. ξέρουν τα πουλιά να τα κάνουν όλα αυτά και δεν ξέρει να τα κάνει ο σκύλος μου??? :a37:

αφου ειναι κουλαδι και γεμιζει το σπιτι σου με τριχες :rotflmao: :rotflmao: :lol:

EVI
05/10/2007, 14:19
μα δεν θέλω καβασάκι.. ή μάλλον κοίτα.. αν κάποιος μου κάνει δώρο ένα xz10 θα το δεχτώ.. :smokin:

θα στο παρω εγω καλη μου κουλη φιλεναδα παω τωρα τζαμπο :rotflmao: :rotflmao: :lol:

pocahondas
05/10/2007, 14:22
θα στο παρω εγω καλη μου κουλη φιλεναδα παω τωρα τζαμπο :rotflmao: :rotflmao: :lol:

αααα όχι όχι δεν θέλω τέτοιο.. σε κανονικό μέγεθος μόνο.. :smokin:

pocahondas
05/10/2007, 14:23
αφου ειναι κουλαδι και γεμιζει το σπιτι σου με τριχες :rotflmao: :rotflmao: :lol:

ναι ρε συ, μα τί κουλάδι είναι αυτό?? αυτές τις μέρες θέλω να τον πνίξω, γαυγίζει ασταμάτητα... :a21: :a21:

sniper
05/10/2007, 14:26

Πάρε κι ένα R1 αφού πας Jumbo :lol:

pocahondas
05/10/2007, 14:29
Πάρε κι ένα R1 αφού πας Jumbo :lol:

sniper
05/10/2007, 14:31

Πολύ καπνίζεις εσύ..... :nono:

:a47:

pocahondas
05/10/2007, 14:34
Πολύ καπνίζεις εσύ..... :nono:

:a47:

:a12:

sniper
05/10/2007, 14:36
:a12:

:a019:

bartlal
05/10/2007, 15:01
:a019:
:a17:

διαγωνισμο με τα emoticons που κρατανε ταμπλω κανετε? :lol: :lol: :lol:

nimbus
10/10/2007, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
'Ειν' αλήθεια πως κάπoιοι άνθρωποι δεν μπόρεσαν ποτέ ν'απλώσουν τα ρούχα τους στον ήλιο να στεγνώσουν.

Πάντα βρεγμένα τα φορούν.

Δεν είναι η ζωή που φταίει γι' αυτό, κι ας της ρίχνουν όλα τα βάρη.

Ούτε οι ίδιοι βέβαια φταίνε.

Φταίει το οτι δεν τους χάρισε πότε κανείς έναν ήλιο.
Έναν ολόδικό τους ήλιο. Ν' ανατέλλει, να δύει και πάλι ν' ανατέλλει λαμπερός, μέσα τους.'....

Αλκυόνη Παπαδάκη 'Στον ίσκιο των πουλιών'

...αλήθεια είναι...
...μα κι αυτές οι δόλιες οι αλήθειες, θάμπωσαν θαρρώ...
...τις κουκούλωσε η ασχήμια της ρουτίνας.
...Κανείς δεν φταίει κανενός...
...κι όλοι υπαίτιοι των πράξεων...της ευθύνης.
...πιά ευθύνη? ποιός την έχασε για να την βρεί κάποιος άλλος, πιό μεγάλος?
Αλκυόνη? μια γαλάζια ουτοπία που ξέφυγε από τον χρόνο του βοριά...