View Full Version : 1200gs sta polla xlm...
exw thn ais8hsh ths anasfaleias sta polla xlm(140+)oxi sthn e8nikh odo fysika...k me xenerwnei arketa ayto...peite re paides,opoios to exei to mhxanaki,einai ontws etsi?
h mhpws den xerw na to phgainw akoma:sad: epishs moy trivelizei to myalo k trww flas apo portokali xrwmatismous...(ktm990)..h mhpws kanw kamia patata?den xerw...voi8eia
eyxaristw sas:wave2:
Πούλα το και πάρε ποδήλατο !!!!
:rolleyes:
Cpt. Haddock
04/10/2007, 17:19
1200GS και 140 χλμ...
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ανασφάλεια και τι εννοείς 140+ "oxi sthn e8nikh odo fysika" :confused:
Δεν πρέπει να έχει να κάνει με τη μηχανή το ζήτημα, ειναι αστείες αυτές οι ταχύτητες για τη συγκεκριμένη :wave2:
fantacid
04/10/2007, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από marbell
exw thn ais8hsh ths anasfaleias sta polla xlm(140+)oxi sthn e8nikh odo fysika...k me xenerwnei arketa ayto...peite re paides,opoios to exei to mhxanaki,einai ontws etsi?
h mhpws den xerw na to phgainw akoma:sad: epishs moy trivelizei to myalo k trww flas apo portokali xrwmatismous...(ktm990)..h mhpws kanw kamia patata?den xerw...voi8eia
poso kero to exis?
ti lastixa foras?
foras kranos?
agapas ti mama su?
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
1200GS και 140 χλμ...
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ανασφάλεια και τι εννοείς 140+ "oxi sthn e8nikh odo fysika" :confused:
ennow sthn epi8etikh odhghsh....
Δεν πρέπει να έχει να κάνει με τη μηχανή το ζήτημα, ειναι αστείες αυτές οι ταχύτητες για τη συγκεκριμένη :wave2:
DimChios
04/10/2007, 17:31
:look: :confused:
HateNord
04/10/2007, 17:33
www.bmwbikers.gr και θα λύσουν τις απορίες και τις φοβίες σου.
Cpt. Haddock
04/10/2007, 17:35
ennow sthn epi8etikh odhghsh....
αν αισθάνεσαι ανασφάλεια στην επιθετική οδηγηση κόφτην - άλλαξε τρόπο οδήγησης μέχρι να νιώσεις πιο άνετα !!!!!!! :uplate:
HateNord
04/10/2007, 18:07
Επιθετική οδήγηση ????? τι λες ρε φιλαράκι ??????? καβαλάς τη μηχανή βγαίνεις έξω κι όποιον πάρει ο χάρος ?????
DimChios
04/10/2007, 18:09
Θελει κανεις?
:a014:
Cpt. Haddock
04/10/2007, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Επιθετική οδήγηση ????? τι λες ρε φιλαράκι ??????? καβαλάς τη μηχανή βγαίνεις έξω κι όποιον πάρει ο χάρος ?????
ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούμε πιστα τον κοκ... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Δε νομίζω να κατάλαβες ακριβώς τον όρο "επιθετική οδήγηση" που για μένα τουλάχιστον σαν έννοια απέχει κατά πολύ από το "βόλτα δίχως αύριο" που περιγράφεις εσύ :winka:
Απλα το παιδι εχει το προβλημα που ειχαμε και εχουμε ολοι μας και το εκθετει αγαρμπα.
Εδωσε ενα σκασμο λεφτα και πηρε μηχανακι που στριβει και γαμαει και τωρα βλεπει οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι ακριβως.
0-300 riding school η CSS (California Riding School)
Τελλλος...
HateNord
04/10/2007, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούμε πιστα τον κοκ... :rolleyes:
Εγώ τουλάχιστον ναί τον ακολουθώ.
dirtbird
04/10/2007, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
0-300 riding school η CSS (California Riding School)
Τελλλος...
Χρειάζεται track school για να πηγαίνει κάποιος με 140 στην ευθεία?
:confused: :confused:
Από τότε που άρχισε το JC Rebuild, κάτι δεν πάει καλά.....:winka: :winka:
Να δούμε ΠΩΣ θα ανακεφαλαιώσεις.......:rolleyes: :bigcry: :lol:
Ρε συ μαγκα εχεις την σωστη πιεση στα λαστιχα?
dirtbird
04/10/2007, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ρε συ μαγκα εχεις την σωστη πιεση στα λαστιχα?
Αν βάζει αυτήν που του είπαν στο track day.....:rolleyes: :o
fidemporas
04/10/2007, 19:40
Αν εχεις το top case και μαλιστα στην μεγαλη σκαλα μπορει λογω αεροδυναμικης να κουναει περισσοτερο και να εχεις αυτην την αισθηση. Η BMW λεει 130 χλμ. αν εχεις βαλιτσες.
Τα υπολοιπα τα ειπαν τα παιδια του φορουμ.
Επισης ειναι πολυ πιθανον να ειναι και ζητημα πειρας...καπως ετσι ημουν και γω με το πρωτο μου GS...χαλαρωσε πανω στη μηχανη ...
φιδιας
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Χρειάζεται track school για να πηγαίνει κάποιος με 140 στην ευθεία?
:confused: :confused:
Από τότε που άρχισε το JC Rebuild, κάτι δεν πάει καλά.....:winka: :winka:
Να δούμε ΠΩΣ θα ανακεφαλαιώσεις.......:rolleyes: :bigcry: :lol:
Κοιτα, ξερεις οτι οι περισσοτερες απαντησεις σε αυτα τα θεματα ειναι κατα προσεγγιση.
Αποψεις εκφραζουμε ως επι το πλειστον.
Εγω θεωρω (εστω και λανθασμενα) οτι αυτο το κειμενο γραφτηκε απο ανθρωπο με μικρη εμπειρια,που σε καποια χλμ βλεπει οτι τα πραγματα δεν ειναι ροδινα.
Ακομα και στα 140 αν θες να στριψεις θελει δυναμη για γυροσκοπικο φερ'ειπειν.
Οποτε τον προετρεψα να κανει καποια μαθηματα ωστε να ακουσει δυο πραγματα χρησιμα η εστω να καταλαβει οτι αυτο το πραγμα που εχει αναμεσα στα ποδια του δεν παει απο μονο του.
Θα μπορουσα να του γραψω και ξερα "καλα ρε φιλε εισαι ασχετος" και πιστεψε με εκει θα τελειωνε το μεριδιο ευθυνης μου (αν υποθεσουμε οτι φερω καποιο μεριδιο ευθυνης βεβαιως) .
Θα μπορουσα και να του απαντησω μονολεκτικα η και με εμοτικον.
Τεσπα καλα να ειμαστε βολτες να κανουμε ακομα και με 140.
Οντως το rebuild με εχει ξεζουμισει...:D
Αλλα μΕ αρεσει....:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οποτε τον προετρεψα να κανει καποια μαθηματα ωστε να ακουσει δυο πραγματα χρησιμα η εστω να καταλαβει οτι αυτο το πραγμα που εχει αναμεσα στα ποδια του δεν παει απο μονο του.
Κι εσύ το πράμα που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου, σε μαθήματα έμαθες να το πας? Ποιος ήταν ο δασκαλός σου πες μου μόνο, τέλλλος!
:D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κι εσύ το πράμα που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου, σε μαθήματα έμαθες να το πας? Ποιος ήταν ο δασκαλός σου πες μου μόνο, τέλλλος!
:D :D
Κοιτα το εργαλειο αυτο θελει ειδικα σεμιναρια για να το πας οπως του αξιζει..
Αλλα εγω ειμαι ειδικη περιπτωση:D
γεροπιτσιρικος
05/10/2007, 09:41
Πριν δύο χρόνια, όταν την πρωτοαγόρασα, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Πήγα τριήμερο και όταν γύρισα ήθελα να το πουλήσω (παρακαλώ τους γνωστούς άγνωστους να είναι επιεικείς με την καζούρα:D ). Με την προτροπή φίλων, πήγα και έκανα το Enduro I & II στην Motoadventures. Ξανά απέκτησα την αυτοπεποίθηση μου, έμαθα να χειρίζομαι την μηχανή καλύτερα, κατάλαβα και ποια είναι τα όρια μου.
Συμβουλή μου, κάνε όσα πιο πολλά σχολεία μπορείς (CSS, Enduro) και θα δεις την διαφορά, όχι μόνο με αυτήν την μηχανή, αλλά με ότι αποφασίσεις να πάρεις.
Cpt. Haddock
05/10/2007, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
.... (παρακαλώ τους γνωστούς άγνωστους να είναι επιεικείς με την καζούρα:D ). ...
:D :D :D
fantacid
05/10/2007, 13:50
το καλυτερο σχολεια ειναι τα χλμ που γραφεις!
συμπληρωματικα καλο ειναι να ακουσεις κ δυο πραματα απο καποιον που ξερει κ εχει τη καταλληλη μεταδοτικοτητα κ εμπειρια στο θεμα!
η πρωτη μου απαντηση φανηκε ψιλο σπαμ, αλλα το νοημα ειναι οτι εαν εχεις λιγα χλμ με τη καινουργια σου μοτο, υπαρχει περιπτωση να μην "εχεις στρωθει" καταλληλα, δλδ να μην της εχεις παρει τον αερα κ να δυκολευουν πραματα απλα.....οπως τα 140 στην ευθεια!
μην αγχωνεσαι κ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ, τα χλμ στο κοντερ κ η ανεση με τη μηχανη θα ερθουν μονα τους, μετα απο καιρο κ αναλογα χλμ που θα εχεις καταπιει!
Α! κ παντα ορθιος!
:wave2:
dukeandthecity
05/10/2007, 14:41
ελα marbel μην μου αγχώνεσε,
καταρχήν πες μας ποιο χρώμα έχεις. Ειναι γνωστο οτι το κοκκινο-γκρι ειναι το καλυτερο και σε γκαζι και σε σταθερότητα. :D
κατα τα άλλα ... χαλαρά και θα σε έρθει απο μόνο του.
απλα να σου πω ότι είτε με 120 πας ή με 180 εχεις την ίδια αίσθηση πάνω στην μοτο. :wave2:
fidemporas
05/10/2007, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ελα marbel μην μου αγχώνεσε,
καταρχήν πες μας ποιο χρώμα έχεις. Ειναι γνωστο οτι το κοκκινο-γκρι ειναι το καλυτερο και σε γκαζι και σε σταθερότητα. :D
κατα τα άλλα ... χαλαρά και θα σε έρθει απο μόνο του.
απλα να σου πω ότι είτε με 120 πας ή με 180 εχεις την ίδια αίσθηση πάνω στην μοτο. :wave2:
Τωρα το λες σοβαρα αυτο η μας κανεις πλακα .....???
dukeandthecity
05/10/2007, 15:03
πιο απο όλα ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Δε νομίζω να κατάλαβες ακριβώς τον όρο "επιθετική οδήγηση" που για μένα τουλάχιστον σαν έννοια απέχει κατά πολύ από το "βόλτα δίχως αύριο" που περιγράφεις εσύ :winka:
:a013:
μαγκες εχω την αισθηση οτι το εργαλειο αυτο φτιαχτηκε για να σε πηγαινει παντου ανετα κ χαλαρα....δεν λεω οτι περιμενα ιδια συμπεριφορα με την πρωην μου!(tdm900)..αλλα δυστυχως ειναι η μερα με τη νυχτα στην ασφαλτο πιστευω..για το στυλ οδηγησης που ειπα!
:wave2:
στο χωμα παει καλυτερα!::)
στο χωμα παει καλυτερα!::)
:confused: :confused: :confused: :cry: :cry: :cry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
:confused: :confused: :confused: :cry: :cry: :cry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a13:
Απο το ΤDM εννοεί :rolleyes:
fidemporas
05/10/2007, 16:54
ΑΥΤΟ >......
Ειναι γνωστο οτι το κοκκινο-γκρι ειναι το καλυτερο και σε γκαζι και σε σταθερότητα.
fidemporas
05/10/2007, 16:56
Το δικο μου που ειναι κιτρινο να το βαψω κοκκινο για να πηγαινει καλητερα??????
Για να σοβαρευτουμε λιγο λεω εγω.... ακου εκει το κοκκινο γκρι παει καλητεραα....
Kατι τετοια διαβαζω...:confused:
και...
ποσο χαιρομαι που εχω παρει ΚΤΜ...:a30:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
και...
Ε ! Αφου δεν πιάνει τα 140 :evil: :evil:
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
DimChios
05/10/2007, 17:00
και...
:a38:
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Ε ! Αφου δεν πιάνει τα 140 :evil: :evil:
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
Μμμμμ...το πας για τις διαμαχες εεεε;
:a9: :a9:
Πολυ καλα...:a10:
Τι δωρο σου εκανε ο ντηλερ της ΒΜW;ζελε για το μαλλι;:a22:
Η σφυριχτρα για να :a13: μολις σας παιρνανε κατι πορτοκαλι ¨θηρια¨...???
:beer: :beer:
Μμμμμ...το πας για τις διαμαχες εεεε;
:a9: :a9:
Πολυ καλα...:a10:
Τι δωρο σου εκανε ο ντηλερ της ΒΜW;ζελε για το μαλλι;:a22:
Η σφυριχτρα για να :a13: μολις σας παιρνανε κατι πορτοκαλι ¨θηρια¨...???
Μπα σωπα ρε Αφρικα εχω Και σε πατάω λέμε !!!
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
και...
Αμ εγω με την fazerουκλα να δεις τι εχω παθει.:a30: :a30:
Μπα σωπα ρε Αφρικα εχω Και σε πατάω λέμε !!!
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Κοιτα,τωρα που το σκεφτομαι...στα 228...ναι κουναει λιγο... :a021:
αλλα στα 140...:a015: κατι ΒΜW...
κι εννοω χωμα:a018: εεε;;;;
Το νου σας:a024:
beware of KTM...
:a56:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αμ εγω με την fazerουκλα να δεις τι εχω παθει.:a30: :a30:
Καταθλιψη? :a01: :a01: :a01:
Μετα τα 280.:sad:
:cool:
:lol: :lol: :lol:
ti m@l@k@
:lol: :lol:
dukeandthecity
05/10/2007, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από fidemporas
Το δικο μου που ειναι κιτρινο να το βαψω κοκκινο για να πηγαινει καλητερα??????
Για να σοβαρευτουμε λιγο λεω εγω.... ακου εκει το κοκκινο γκρι παει καλητεραα....
:rotflmao: :rotflmao:
σιγα μην σοβαρευτούμε ρε....
μαστορα τα κίτρινο ειναι καλό μόνο στην ομίχλη και εξω απο το κλ. βικελίδης.
αλλα πιο πολυ πλάκα έχουν οι κτμακιδες :rotflmao: :rotflmao:
siakattackj
05/10/2007, 18:51
Πούλα το και πάρε ποδήλατο !!!!
:rolleyes:
+1.234.567.890
:rolleyes: :uplate: :rolleyes: :uplate:
Οποτε εγω μια χαρα τα εγραψα πιο πανω...
Δεν θα με τρελλανετε εσεις...:D