PDA

View Full Version : Πρόβλημα στην αυτόματη εγγραφή σε thread?

npat
04/10/2007, 18:13
Για κάθε χρήστη υπάρχει μια επιλογή σαν την ακόλουθή:

Χρήση της ειδοποίησης μέσω e-mail;
Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, θα ενημερώνεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν κάποιος χρήστης απαντήσει σε κάποια συζήτηση στην οποία λαμβάνετε μέρος.

Μέχρι τώρα την είχα ενεργοποιημένη ("ναι"), και όλα ήταν μια χαρά. Σήμερα την απενεργοποίησα ("όχι") προσπαθώντας να ελαττώσω το σπαμ που λαμβάνω στο mail μου. Έκτοτε παρατηρώ ότι όταν απαντάω σε ένα thread ΔΕΝ εγγράφομαι αυτόματα ως συνδρομητής σε αυτό (κάτι που συνέβαινε παλιότερα) με αποτέλεσμα οι σχετικές συζητήσεις να μην εμφανίζονται στην σελίδα "π.δ. μέλους". Μπορώ βέβαια να επιστρέψω στο thread και να κάνω εγγραφή χερουκλάτα: Αυτό λειτουργεί κανονικά.

Τι είναι αυτό ρε παιδιά? Είναι πράγματι bug? Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ή εγώ βλέπω φαντάσματα? Έχει πράγματι να κάνει με την παραπάνω επιλογή ή είναι απλά σύμπτωση?

McTalas
04/10/2007, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Για κάθε χρήστη υπάρχει μια επιλογή σαν την ακόλουθή:

Χρήση της ειδοποίησης μέσω e-mail;
Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, θα ενημερώνεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν κάποιος χρήστης απαντήσει σε κάποια συζήτηση στην οποία λαμβάνετε μέρος.

Μέχρι τώρα την είχα ενεργοποιημένη ("ναι"), και όλα ήταν μια χαρά. Σήμερα την απενεργοποίησα ("όχι") προσπαθώντας να ελαττώσω το σπαμ που λαμβάνω στο mail μου. Έκτοτε παρατηρώ ότι όταν απαντάω σε ένα thread ΔΕΝ εγγράφομαι αυτόματα ως συνδρομητής σε αυτό (κάτι που συνέβαινε παλιότερα) με αποτέλεσμα οι σχετικές συζητήσεις να μην εμφανίζονται στην σελίδα "π.δ. μέλους". Μπορώ βέβαια να επιστρέψω στο thread και να κάνω εγγραφή χερουκλάτα: Αυτό λειτουργεί κανονικά.

Τι είναι αυτό ρε παιδιά? Είναι πράγματι bug? Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ή εγώ βλέπω φαντάσματα? Έχει πράγματι να κάνει με την παραπάνω επιλογή ή είναι απλά σύμπτωση?

και εγω φιλε μου το ακυρωσα ωστε να μην μου ερχονται σπαμ,αλλα και παλι ερχονται τα μαγκουφια !!!τωρα για παραπερα εν κατέω!!!

npat
04/10/2007, 18:17
Με την παραπάνω επιλογή στο "όχι" δεν εγγράφομαι αυτομάτως ούτε στα thread που ανοίγω εγώ.

Την ξαναγύρισα στο "ναι". Για να δούμε έχει σχέση? Θα εγγραφώ τώρα αυτομάτως στο thread αυτό?

Nik0s
04/10/2007, 18:18
Ειδοποιήσεις από συζητήσεις που ήταν κάποιος γραμμένος πριν απενεργοποιήσει την επιλογή θα εξακολουθούν να έρχονται.

Όσο για το πρώτο ερώτημα, έτσι είναι νομίζω. Αν θες να γραφτείς σε κάποια συζήτηση θα πρέπει να το κάνεις "χερουκλάτα" :D

McTalas
04/10/2007, 18:20
απορια:::

ποιο το χρηστικο οφελος του να ειμαι γραμενος σε μια συζητηση??

βοηθαει καπου ουσιαστικα??

npat
04/10/2007, 18:22
Ναι τελικά έχει σχέση!

Με την επιλογή "Χρήση της ειδοποίησης μέσω e-mail" ενεργοποιημένη, εγγράφομαι αυτόματα ως συνδρομητής σε όποια συζήτηση απαντώ (πράγμα πολύ λογικό κατ' εμένα και ωραίο). Φυσικά λαμβάνω email για νέα ποστ σε κάθε συζήτηση που είμαι γραμμένος (όπως και θα έπρεπε).

Με την επιλογή απενεργοποιημένη ΔΕΝ λαμβάνω email (σωστό και λογικό αυτό), αλλά ταυτόχρονα ΔΕΝ εγγράφομαι αυτόματα στις συζητήσεις που συμμετέχω....

Τώρα αν αυτό είναι bug ή feature δεν ξέρω. Εμένα πάντως για bug μου κάνει...

McGyver
04/10/2007, 18:24
Ποιος ο λόγος να εγγραφείς σε μία συζήτηση αν δε θέλεις να λαμβάνεις emails;

npat
04/10/2007, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
απορια:::

ποιο το χρηστικο οφελος του να ειμαι γραμενος σε μια συζητηση??

βοηθαει καπου ουσιαστικα??

Πολύ νόημα και βοηθάει ουσιαστικά!

Πηγαίνοντας στην σελίδα "π.δ. μέλους" βλέπεις συνοπτικά όλες τις συζητήσεις στις οποίες είσαι γραμμένος και υπάρχουν απαντήσεις τις οποίες δεν έχει διαβάσει (περίπου). Αυτό είναι ΥΕΡΒΟΛΙΚΑ χρήσιμο για να παρακολουθείς τις συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προφανώς συζητήσεις στις οποίες έχεις συμμετάσχει σε ενδιαφέρουν, άρα καλώς εγγράφεσαι σε αυτές αυτόματα.

npat
04/10/2007, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ποιος ο λόγος να εγγραφείς σε μία συζήτηση αν δε θέλεις να λαμβάνεις emails;

Ελπίζω το παραπάνω να απαντάει στην ερώτηση σου. Εμένα πάντως η σελίδα "π.δ. μέλους" και η παρακολούθηση, μέσω αυτής, των συζητήσεων στις οποίες είμαι εγγεγραμμένος είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιώ το φορουμ τις περισσότερες φορές.

McGyver
04/10/2007, 18:34
Ελπίζω το παραπάνω να απαντάει στην ερώτηση σου.

Ok, κατανοητό...

:wave2:

Ταξιδευτής
04/10/2007, 18:49
Μπα... :o Εγω παταω το Δες τα νεα μπαρμπουτσαλα σπαμ και μετα οτι μου κανει κλικ του κανω κ γω! :lol: :rotflmao:

(δεν παω καλα λεμε.... πρεπει να βρω γκομενα επειγοντως...) :sad:
:lol:

npat
04/10/2007, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Μπα... :o Εγω παταω το Δες τα νεα μπαρμπουτσαλα σπαμ και μετα οτι μου κανει κλικ του κανω κ γω! :lol: :rotflmao:

(δεν παω καλα λεμε.... πρεπει να βρω γκομενα επειγοντως...) :sad:
:lol:

Ναι, για μένα αυτό είναι το mode κωλοβαρέματος. Αλλα στις συζητήσεις που έχω συμμετάσχει δεν θέλω με τίποτε να χάσω στο σπάμ.

Επίσης ένα άλλο πολύ πολύ χρήσιμο query για μένα θα ήταν κάτι σαν:

view threads with unread posts from friends since X days ago

για κάτι τέτοιο θα ήμουν διατεθειμένος μέχρι και να παραβώ τις αρχές μου και να γράψω το SQL query μαισέλφ. Τόσο θα το γούσταρα λέμε... :a8: :a8: Μέχρι και κέρσορες θα καθόμουν να ξαναθυμηθώ πως δουλεύουν, για τέτοιο βίτσιο μιλάμε, γαμώ τα outer joins μου μέσα!! :rotflmao: :rotflmao:

gcrook
04/10/2007, 20:04

view threads with unread posts from friends since X days ago

για κάτι τέτοιο θα ήμουν διατεθειμένος μέχρι και να παραβώ τις αρχές μου και να γράψω το SQL query μαισέλφ. Τόσο θα το γούσταρα λέμε... :a8: :a8: Μέχρι και κέρσορες θα καθόμουν να ξαναθυμηθώ πως δουλεύουν, για τέτοιο βίτσιο μιλάμε, γαμώ τα outer joins μου μέσα!! :rotflmao: :rotflmao:

Και γαμω ρε συ... απο το να καθεσαι να κοιτας απο το προφιλ του καθενος...
Για ενα τετοιο feature Νικο θα ημουν διατεθειμενος και εγω ακομα να σου επιτρεψω να το γραψεις μονος σου.:rotflmao: :rotflmao:

road spirit
08/09/2009, 12:28
Με την επιλογή απενεργοποιημένη ΔΕΝ λαμβάνω email (σωστό και λογικό αυτό), εγώ γιατί συνεχίζω και λαμβάνω?? :confused:

OldMan
08/09/2009, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εγώ γιατί συνεχίζω και λαμβάνω?? :confused:
2 χρόνια μετά ??? :lol:

McGyver
08/09/2009, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εγώ γιατί συνεχίζω και λαμβάνω?? :confused:

Τα τελευταία δύο χρόνια;;;

road spirit
08/09/2009, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
2 χρόνια μετά ??? :lol: ξανανακαλύπτω άγνωστες πτυχές του φόρουμ :lol:

McGyver
08/09/2009, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
2 χρόνια μετά ??? :lol:

Τα τελευταία δύο χρόνια;;;

:eyepop:

Θα έλεγα κάτι για μεγάλα πνεύματα τώρα, αλλά έχε χάρη που είμαι μικρός.

road spirit
08/09/2009, 12:36
Τα τελευταία δύο χρόνια;;; οχι ρε μαν, τόσο καιρό δεν χρησιμοποιούσα την "συνδρομή" σε threads, γιατί θυμάμαι και παλιότερα που το είχα επιλέξει τα mail ερχόντουσαν παρόλο που είχα απενεργοποιήσει τα mail...

ε, σήμερα που βαριόμουν είπα να δοκιμάσω αλλά τπτ
:alien: