View Full Version : Εξηγήστε μου κάτι...
kiriakost
06/10/2007, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Προτιμώ την μηχανική ρευστών,την ρευστοδυναμική,τους τόρνους,τις εργαλειομηχανές και τα CNC,δεν μπορώ τα θεωρητικά:wave2:
Αντε να δουμε πόσο καλός είσαι στα CNC ..
Θελω να μου γραψεις τι σημαίνουν οι προσδιορισμοί : CNC CAM CAD με την πλήρη Αγγλική περιγραφή ανά γραμμα !!
Εχεις ένα λεπτό χρόνο .
project.breeze
06/10/2007, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Θελω να μου γραψεις τι σημαίνουν οι προσδιορισμοί : CNC CAM CAD με την πλήρη Αγγλική περιγραφή ανά γραμμα !!
Εχεις ένα λεπτό χρόνο .
Βάλε μου κάποια ερώτηση που να μην μπορεί αν βρει ο καθένας την απάντησή της στο google.Έχεις ενα λεπτό καιρό:beer:
kiriakost
06/10/2007, 12:53
Θα στην βάλω την ερώτηση , όταν θα πίνουμε καφέ στην πλατεία ταχυδρομείου , για μην μπορείς να έχεις σκονάκια .... εξυπνάκια μου !! :lol:
Τότε θα σε μετρήσω !!
Προς το παρόν είσαι ελεύθερος από μένα ... dismiss ;)
project.breeze
06/10/2007, 12:54
Θα στην βάλω την ερώτηση , όταν θα πίνουμε καφέ στην πλατεία ταχυδρομείου , για μην μπορείς να έχεις σκονάκια .... εξυπνάκια μου !! :lol:
Τότε θα σε μετρήσω !!
Προς το παρόν είσαι ελεύθερος ... dismiss
Πάλι πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα ρε γαμώτο;Μόλις τελείωσε η εξεταστική...:rolleyes:
Akatanomastos
06/10/2007, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Οι άλλοι βλέπουν το δάσος και εμείς ακόμη ψάχνουμε να βρούμε που είναι το δέντρο...
otan oi alloi trogane vatomoura emeis eixame xolisterini
Από την μία σκέφτομαι να το καθαρίσω.... αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχουν ποστ που απαντάνε στο 1ο ποστ.
Από την άλλη σκέφτομαι να το στείλω στις διαμάχες μια που ο VanDemien κι ο TROOPER τσακώνονται για έναν όρο άσχετο γενικώς.
Μετά σκέφτομαι να το στείλω στα αζήτητα γιατί είναι ένας αχταρμάς αχρηστων ποστ (καλά στις γενικές είμαστε αλλά ας μην μ@λ@κιζόμαστε ασύστολα).
Τελικά, λέω να το αφήσω εδώ που είναι και να το κοιτάω συνέχεια. Αν ξαναδώ όμως ποστ του στυλ VanDemien με κρίσεις στον επαγγελματισμό του άλλου και την τεχνική του κατάρτιση, θα φύγει ΟΛΟ το thread και ίσως κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο ασχοληθώ μαζί του.
Επίσης VanDemien, αυτό που κάνεις μπορεί να εκλιφθεί και σαν συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του τύπου και είναι ποινικά κολάσιμο. Μπορεί να γράφουμε "ανώνυμα" αλλά τα στοιχεία όλων υπάρχουν.
Αυτά και ειρήνη ημίν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Από την μία σκέφτομαι να το καθαρίσω....
Αυτά και ειρήνη ημίν.
εσυ αλλη δουλειά δεν έχεις απο το να παρακολουθείς της μ@λ@κίες που γράφονται??
ασε και τίποτα να διαβάζουμε όταν γυρνάμε απο την δουλειά που έχουμε πήξει στα σοβαρά και στα καλώς δομημένα.
αι σιχτίρ πια κολλημένη καθαρίστρια
:rotflmao: :rotflmao:
kristallia
08/10/2007, 17:44
δυστυχως κανενας σε τετοια ηλικια δεν καταλαβαινει τισ αρνητικεσ επιπτωσεισ του να οδειγεις χωρίς κράνος. αυτο δεν το βλεπεισ μονο στην Λαρισα που εζησα την μιση μου ζωη αλλα και στην Αθηνα και παντου. περιστατικα απειρα. απο που να αρχισω και που να τελειωσω..... κατεβαινα την Λενορμαν Σαββατο βραδυ και κατι παιδια παραπανω απο 18 δεν θα ηταν με παπακια που ηταν φτιαγμενα υποτιθετε ειχαν βαλει και καλα ψυκτρα (λεσ και πιανουν τρελη ταχυτητα) την κλασσικη σε ολουσ εξατμιση που κανει απιστευτο θορυβο (σπαστικοοοοο) και κατι λαστιχα ποδηλατου στην κυριολεξια, οχι μονο δεν φορουσαν κρανη αλλα παραβιαζαν και τα κοκκινα το ενα μετα το άλλο. πιο παλια πριν παρω το runnerακι μου ειχα ενα μηχανακι που δεν πηγαινε βημα. κι ομωσ φοραγα κρανοσ χειμωνα καλοκαιρι. και στην δουλεια με κοροιευαν οτι θα κανω φαλακρα αμα φοραω κρανοσ. παιδια καλυτερα με λιγοτερα μαλλιά παρα χωρισ κεφαλι
:)
DimChios
08/10/2007, 23:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
....κριμα ρε και τις τελευταιες 3 μερες ησουνα ενταξει...[/SIZE]
Εγω στα ειπα τις προάλλες στον καφε, αλλα δεν "μ΄επιασες" φαινεται!
:rolleyes:
DimChios
08/10/2007, 23:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
.
Εδω τι ειχε γραφτει και σβήστηκε?
Απο ποιόν?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
:mad:
Band(age)it
08/10/2007, 23:39
Εχεις ένα λεπτό χρόνο .
Ποσο ανωριμος μπορει να ναι καποιος στα 38 του...:sad:
DimChios
08/10/2007, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Ποσο ανωριμος μπορει να ναι καποιος στα 38 του...:sad:
Δεν ειμαι ο μονος που τα λεει!!!
:a09: :a25: :a30: