Σύνδεση

View Full Version : ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΑΠΟ Louiis.de

anixneyths
05/10/2007, 21:52
http://www.louis.de/_20a335568b14136b03728927442d1db86d/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=502108&anzeige=all&ADTRACTIONSLOT=home_502108

ΠΟΛΥ ΦΛΕΡΤΑΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΜΠΟΤΕΣ.. ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ. ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ (+15 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ UVEX ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΣΑΝ DESIGN... ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΕΙΣ, ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΡΕΧΗ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...) ;)

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ; ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ VALUE FOR MONEY ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ; ΑΝΤΕ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ,
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

MikeG
05/10/2007, 21:54
:a013: :a013: :a013:

:wave2:

catmaster
05/10/2007, 22:17
Στείλε ένα πμ στον Pissaman... φέρνει από Louis.de ότι θέλεις χωρίς να επιβαρυνθείς κόστος μεταφορικών και διαδικασίες πληρωμών με pay pal και πιστωτικές ...

:wave2: :wave2:

anixneyths
05/10/2007, 22:26
ENDIAFERON... an kai den katalabainw ti kerdizei..

Band(age)it
05/10/2007, 23:04
Θελω και γω !:a30: :a30:
αλλα αν μας πει ο φιλτατος πισσαμαν που μπορουμε να τα δουμε (οχι τιποτα αλλο απλα να ξερω οτι μου κανουν) ;)

anixneyths
05/10/2007, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Θελω και γω !:a30: :a30:
αλλα αν μας πει ο φιλτατος πισσαμαν που μπορουμε να τα δουμε (οχι τιποτα αλλο απλα να ξερω οτι μου κανουν) ;)

tora eipes kati kai esy... :) "No venture no Gain" lene... Kai egw problhmatizomai me to noumero... Alla riska einai ayta.:confused:

gcrook
05/10/2007, 23:11
Επειδη μπορει απλα να μην καταλαβαν καποιοι, ας πουμε απλα οτι ο pissaman σιγουρα εχει πολλα χομπυ, αλλα η διαδικασια, του να παραγγειλει πραγματα απο τον louis, ξεφευγει απο αυτα τα στενα πλαισια....

Ελπιζω να μην πειραζει που τον "εδωσα" :look: :lol: :wave2:

675
05/10/2007, 23:11
αν ειναι αδιαβροχα να τα παρεις, αλλα και να μην ειναι παλι καλη τιμουλα μου φαινεται:beer:

anixneyths
05/10/2007, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
αν ειναι αδιαβροχα να τα παρεις, αλλα και να μην ειναι παλι καλη τιμουλα μου φαινεται:beer:

έχει μια τεχνολογια από οτι λέει που σχετίζεται με την αδιαβροχοποίηση, την ονομάζει "water-rejection coating"... Τώρα αν αυτό σημαίνει και 100% water proof δεν το ξέρω...

μετέφρασα την σελίδα σε german-english translator, η απόδοση ίσως να μην είναι ακριβείας φυσικά... :wave2:

anixneyths
05/10/2007, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Επειδη μπορει απλα να μην καταλαβαν καποιοι, ας πουμε απλα οτι ο pissaman σιγουρα εχει πολλα χομπυ, αλλα η διαδικασια, του να παραγγειλει πραγματα απο τον louis, ξεφευγει απο αυτα τα στενα πλαισια....

Ελπιζω να μην πειραζει που τον "εδωσα" :look: :lol: :wave2:

πάντως έκανα τον κόπο να τον ενοχλήσω με π.μ.. R u there Pissa-Man? :confused: Pissa-Man we need you...:winka:

pissaman
05/10/2007, 23:32
Για αυτούς, που δεν ξέρουν, έχω μαγαζί και ένα από τα πράγματα που φέρνω είναι τα πράγματα του louis.
Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο, γιατί εδώ έχω όλα τα νούμερα, οπότε μπορείτε να τα δοκιμάσετε, και όποιο σας αρέσει το παίρνετε! ;)
:beer:

675
05/10/2007, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Για αυτούς, που δεν ξέρουν, έχω μαγαζί και ένα από τα πράγματα που φέρνω είναι τα πράγματα του louis.
Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο, γιατί εδώ έχω όλα τα νούμερα, οπότε μπορείτε να τα δοκιμάσετε, και όποιο σας αρέσει το παίρνετε! ;)

ωραιοοοος!

παιζει να σου ρθω και γω σε μισο μηνακι:beer:

Band(age)it
06/10/2007, 00:11

Αν δε θες να κανεις διαφημιση στειλε κανα π.μ. κατα που μπορουμε να σε βρουμε :D
Αν παλι θες να κανεις διαφημιση βγαλτα ολα στη φορα :D

kiriakost
06/10/2007, 00:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Στείλε ένα πμ στον Pissaman... φέρνει από Louis.de ότι θέλεις χωρίς να επιβαρυνθείς κόστος μεταφορικών και διαδικασίες πληρωμών με pay pal και πιστωτικές ...

:wave2: :wave2:

Βρε παιδια !! Ο άνθρωπος είναι στην ΡΟΔΟ !!

Αθήνα - Ρόδο ... δεν έχει μεταφορικά ?

Εντάξει ο pissaman είναι σπαθάτο παλικάρι , αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε .

Το άλλο ..... διαδικασίες πληρωμών ... το να χάσεις το μεροκάματο σου να τρέχεις στην τράπεζα ,να καταθέσεις τα λεφτά !! δεν είναι διαδικασία πληρωμής ??

Μην τα μπερδεύετε τα πράγματα , να τα λέτε όπως είναι .

gcrook
06/10/2007, 00:17

Αυριο ανοιγεις καθολου;
Να δουμε εκεινη την probiker σε 45 νουμερο...:D

Band(age)it
06/10/2007, 00:21
Δωσε διευθυνση στο λαο :wave2:

catmaster
06/10/2007, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Βρε παιδια !! Ο άνθρωπος είναι στην ΡΟΔΟ !!

Αθήνα - Ρόδο ... δεν έχει μεταφορικά ?

Εντάξει ο pissaman είναι σπαθάτο παλικάρι , αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε .

Το άλλο ..... διαδικασίες πληρωμών ... το να χάσεις το μεροκάματο σου να τρέχεις στην τράπεζα ,να καταθέσεις τα λεφτά !! δεν είναι διαδικασία πληρωμής ??

Μην τα μπερδεύετε τα πράγματα , να τα λέτε όπως είναι .

Ρε Κυριάκο.... τα μπέρδεψες χοντρά ρε συ ....

Στην Βαρυμπόμπη έχει ο πίσσαρης συνεργείο ρε ... τι σχέση έχει η Ρόδος;;

Band(age)it
06/10/2007, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ρε Κυριάκο.... τα μπέρδεψες χοντρά ρε συ ....

Στην Βαρυμπόμπη έχει ο πίσσαρης συνεργείο ρε ... τι σχέση έχει η Ρόδος;;

Ο anixneyths ειναι στη ροδο οχι ο pissaman...:wave2:

catmaster
06/10/2007, 00:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Ο anixneyths ειναι στη ροδο οχι ο pissaman...:wave2:

mea culpa .... sorry.. :blush:

(είναι και περασμένη η ώρα....)

anixneyths
06/10/2007, 08:20

PISSA MAN TA MPOTAKIA POSA THA MOU TA AFISIS GIA APOSTOLI STIN RODO (TIMI+METAFORIKA); GRIGORES APANTISIS THELO GIATI GIA DEKAPENTE KOLOEURO DEN THA XASO TIS ORES MOU STO INTERNET. AYTO POU ITHELA PANTOS NA MATHO TO EMATHA... MIA XARA EINAI TA MPOTAKIA...

KALHMERA KAI EYXARISTW OLOUS,
A

kiriakost
06/10/2007, 11:34
Φιλαράκι, πάρε τον άνθρωπο ένα τηλέφωνο , την Δευτέρα και πέστε τα !! 2108072935

pissaman
06/10/2007, 16:08
Κυριάκο ευχαριστώ για τα info! ;)
Ανιχνευτή, αν θα στα στείλω εγώ, άντε να γλιτώσεις κανα 10? οπότε, ίσως να μην αξίζει ο κόπος να στα στείλω εγώ. Απλά αν ήσουν στην αθήνα, έχω όλα τα νούμερα εδώ να τα δοκίμαζες για να μην έχεις το ρίσκο.
Πάρε με ένα τηλ να τα πούμε από δευτέρα.
Τα πράγματα του louis (όσα έχω φέρει μέχρι τώρα) είναι καλύτερα από την τιμή τους !!!

$py
06/10/2007, 20:40

Pissaman έχεις και shark κράνη?

pissaman
07/10/2007, 08:29
όχι.

anixneyths
07/10/2007, 17:55
όχι.

Τα πάντα είναι εφικτά!
Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!

:smokin:

pissaman
08/10/2007, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
Τα πάντα είναι εφικτά!
Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!

:smokin:
Αυτό να λέγετε! ;)
Η λύση έχει βρεθεί βέβαια, αλλά το έστειλα με πμ ! ;):smokin:

nadware
16/10/2007, 12:47
Yπάρχει κανένας συνεργάτης - μαγαζί (να φέρνει από louis, δηλαδή) στη Θεσσαλονίκη; Και νούμερα να δοκιμάζουμε κ εκεί που θα τα δίνουμε στα μεταφορικά, ας τα παίρνει αυτός, βρε αδερφέ ...

pissaman
16/10/2007, 22:40
Δεν ξέρω κάποιον. Υπάρχουν λύσεις όμως.
έχεις πμ

contravener
17/10/2007, 09:25
επειδή και εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρομαι, τι λύσεις υπάρχουν;

xampos
17/10/2007, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
επειδή και εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρομαι, τι λύσεις υπάρχουν;

kai γω το ιδιο :)

pissaman
17/10/2007, 10:03
έχετε πμ

makis206
17/10/2007, 10:27
Ρε'σεις ; Έχουμε τέτοιο άνθρωπο σαν το Χρήστο στο φόρουμ και μας αφήνετε να ψαχνόμαστε στα ι-μπέγια τόσο καιρό ;:a38:

:lol:

Χρηστάρα γερά με τσα-μπου-κά, όταν χρειαστώ κάτι θα σου μιλήσω !

:beer: :beer: