PDA

View Full Version : Σήμα κυκλοφορίας για μοτοσυκλέτες.

mixalakis
07/10/2007, 17:35
Ρε παιδιά δεν αντέχω να βλέπω άλλο τα σήματα κυκλοφορίας κολλημένα όπως όπως πάνω στις πινακίδες!
Δεν χωράει καλά και είτε καβαλάει τα νούμερα είτε περισσεύει!

Αφού όλοι εκεί τα κολλάνε, σωστά κατά την γνώμη μου, γιατί επιτέλους δεν γίνεται κάτι για να υπάρχει ειδικό σήμα για τις μοτοσυκλέτες το οποίο θα είναι μικρότερο και θα ταιριάζει σε συγκεκριμένο σημείο στην πινακίδα;

Ξέρει κανείς αν έχει κάνει κανένα σχετικό αίτημα η ΛΕΜΟΤ ή άλλη οργάνωση μοτοσυκλετιστών;

STOYBI
07/10/2007, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Ρε παιδιά δεν αντέχω να βλέπω άλλο τα σήματα κυκλοφορίας κολλημένα όπως όπως πάνω στις πινακίδες!

Αφού όλοι εκεί τα κολλάνε, σωστά κατά την γνώμη μου, γιατί επιτέλους δεν γίνεται κάτι για να υπάρχει ειδικό σήμα για τις μοτοσυκλέτες το οποίο θα είναι μικρότερο και θα ταιριάζει σε συγκεκριμένο σημείο στην πινακίδα;

Ξέρει κανείς αν έχει κάνει κανένα σχετικό αίτημα η ΛΕΜΟΤ ή άλλη οργάνωση μοτοσυκλετιστών;

Εχουν λυσει ολα τα αλλα προβληματα που αφορουν την μοτοσυκλετα που......

Πραγματικα...... Αυτο ηταν κατι που δεν ειχαν σκεφτει....... :uplate:

:hypnotize

HateNord
07/10/2007, 17:52
ΛΕΜΟΤ άκουσα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: καλόοοοοοοοοοοοοοοο...

Χωρίς πλάκα τώρα υπάρχουν κάτι ωραία μπάτζερ που απλά τα βιδώνεις σε ένα σημείο και βάζεις το σηματάκι εκεί.Αλλά έτσι κι αλλιώς αφού δεν υπάρχει αστυνόμευση και έλεγχοι για το σήμα (που συνήθως γίνονται στα μέσα του Ιανουαρίου) το βάζω με τα χαρτιά κάτω από τη σέλα.Δεν σε συμβουλευω να κάνεις το ίδιο αλλά εγώ αυτό κάνω.:beer:

lampros_fazer
07/10/2007, 18:19
Για να καταλάβω,'σκας' γιατί τα περισσότερα μηχανάκια έχουν στραβοκολλημένα τα τέλη..; :look:

Ή το θεωρείς τόσο σοβαρό ζήτημα το μέγεθος σήματος..;

Τι σε κόφτει εσένα που κ πως κολλάει ο άλλος το σήμα του..

(εγώ δεν το'χω πάνω στην πινακίδα)..

mixalakis
07/10/2007, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Για να καταλάβω,'σκας' γιατί τα περισσότερα μηχανάκια έχουν στραβοκολλημένα τα τέλη..; :look:

Ή το θεωρείς τόσο σοβαρό ζήτημα το μέγεθος σήματος..;

Τι σε κόφτει εσένα που κ πως κολλάει ο άλλος το σήμα του..

(εγώ δεν το'χω πάνω στην πινακίδα)..

Όχι φίλε μου δεν σκάω καθόλου, ούτε το θεωρώ σημαντικό ζήτημα, ούτε με νοιάζει που βάζει ο καθένας το σήμα του.

Αυτό που ενοχλεί είναι η αδιαφορία της πολιτείας και ο τρόπος που λαμβάνονται αποφάσεις στα ζητήματα μοτοσυκλέτας. Η αντιμετώπιση ακόμα και σε τέτοια ασήμαντα θέματα είναι ενδεικτική της γενικότερης στάσης.
Αποφάσισαν ότι πρέπει να υπάρχει σήμα κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα και προφανώς κάποιος είπε ότι πρέπει να κολλάει και στις μηχανές και για αυτό το έκαναν ανθεκτικό.
Πού θα μπει όμως;

Η πιο κατάλληλη θέση είναι στην πινακίδα, αφού οπουδοίποτε αλλού θα φαίνεται άσχημα. Δεν λέω ότι έπρεπε να είχε προβλεφθεί κάτι τέτοιο από την αρχή, αλλά μετά από τόσα χρόνια εφαρμογής του μέτρου και καθώς το 90% των μοτοσυκλετιστών το βάζουν εκεί, δεν κοστίζει τίποτα να κάνουν ένα νέο ειδικό σήμα που να εξυπηρετεί καλύτερα.

Με ενοχλέι όπως με ενόχλησε και το θέμα με τις πινακές ταψιά! Έπρεπε να υπάρξουν αντιδράσεις για να αντικατασταθούν αυτές οι απαράδεκτες πινακίδες και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος αποφάσισε κάτι τέτοιο.

Επαναλαμβάνω ότι το θέμα δεν είναι σοβαρό και δεν σκάω, αφού υπάρχουν πολύ σοβαρότερα άλυτα. Όμως αν υπήρχε κάποιος από τον χώρο της μοτοσυκλέτας στις επιτροπές που εισηγούνται προτάσεις για τα ζητήματα αυτά λογικά θα είχε προτείνει κάτι ανάλογο.

HateNord
07/10/2007, 18:44
Αν σε ικανοποιεί και στις υπόλοιπες χώρες τις Ευρώπης τα σηματάκια των τελών είναι τα ίδια και για τις μοτό και για τα αυτοκίνητα.Οπως και οι πινακίδες των μοτό είναι μεγάλες (βλέπε Γερμανία Αυστρία Ισπανία και Αγγλία) σαν ταψιά.Και μιλάμε για χώρες με τρομερή μοτοσυκλετιστική παιδεία και παροχές.Αλλά εδώ ο άλλος δεν εχει καν πινακίδα το σηματάκι θα τον πειράξει ????

zubitos
07/10/2007, 19:10
δουλειά δεν είχε ο διάολος γ....... τα παιδιά του.:a29:

Stelth
07/10/2007, 20:48
Εγώ δεν το έχω καν κολλήσει

perastikos
07/10/2007, 21:12
(εγώ δεν το'χω πάνω στην πινακίδα).. [/B]

Αυτό έλειπε, αφού δεν έχεις την πινακίδα στο fazer! :p

Εγώ το έχω μαζί με τα χαρτιά... Πάντως μια φορά που με έχουν σταματήσει ούτε καν το ζήτησαν. Μόνο τα κλασικά (άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια) :)

Aggelos_SV
07/10/2007, 22:28
:look:

Μια χαρά κολλάει στην πινακίδα,ούτε προεξέχει ούτε τίποτα....

mixalakis
08/10/2007, 11:46
Το ξέρω ότι κανείς δεν το ελέγχει ποτέ αλλά θεωρητικά είναι παράνομο να μην το έχεις κολλήσει, όπως φυσικά είναι παράνομο (και με ακριβό πρόστιμο) να μην έχεις καθόλου πινακίδα!

Για μια ακόμη φορά, λέω ότι δεν είναι καθόλου σοβαρό το θέμα (μόνο σοβαρά πρέπει να συζητάμε εδώ δηλαδή;) και ξαναλέω ότι θα ήταν μια πολύ εύκολη και απλή λύση να διμιουργηθεί ένα σήμα για μηχανές όπως αυτό των ΚΤΕΟ το οποίο θα ταιριάζει καλύτερα στην πινακίδα (αφού εκεί το βάζουν σχεδόν όλοι) για όσους θέλουν να έχουν πινακίδα και να κολλάνε το σήμα!

:winka:

kakofonixx
08/10/2007, 11:52
Δηλωσε απωλεια πινακιδων και ζητα να σου δωσουν απο τις προηγουμενες που ηταν σαν ταψακια! :a08: :a08:

στη σειρα να τα βαζεις τα αυτοκολλητα, χωραν για 5-6 χρονια
:a24:

toulis
08/10/2007, 12:30
Εγώ τώρα είμαι χαζός που πιστεύω ότι είναι γελοίο να αποδεικνύω το ότι έχω πληρώσει τέλη κολλώντας ένα αυτοκόλλητο

Αφού μπορούν να το διαπιστώσουν πολύ εύκολα στην εφορία γατί μας σπάνε τα νεύρα

AFTER
08/10/2007, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth

Και εγω
Αν με σταματησουν να με γραψουν για αυτο, την στιγμη που διπλα μας θα περνανε εκατονταδες μηχανες με ακρανωτους, τοτε ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ

OrEsTiS82
08/10/2007, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth

Σωστος! ουτε και εγω και δεν μου εχουν πει ποτε τιποτα :)

lanselot
08/10/2007, 14:51
Εμενα μου την ειπαν μια φορα στα πρωτα χρονια εφαρμογης του μετρου. Μαλιστα ο μπατσουλης -που μαλλον ψαχνοταν-μου ειχε ζητησει να το κολλησω εκεινη την στιγμη σε εμφανες σημειο (το ειχα μαζι με τα χαρτια μου). οταν του ειπα οτι θα το κανω μολις δω που το εχει κολλημενο στο δικο του ΙΧ το εκοψε. απο τοτε ποτε ξανα δεν ειχα προβλημα το εχω παντα μαζι με τα χαρτια και την αποδειξη πληρωμης

mixalakis
08/10/2007, 17:01
OK το 'πιασα!

Το μήνυμα είναι δεν κολλάμε το σήμα!:sun:

AFTER
08/10/2007, 17:56
OK το 'πιασα!

Το μήνυμα είναι δεν κολλάμε το σήμα!:sun:

Δεν ειναι οτι παμε κοντρα, αλλα αυτο το μετρο ειναι ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ

Ποιο το κερδος να εχεις ενα σημα, εφοσον υπαρχει αντιστοιχο εγγραφο που το δηλωνει(και αμα θελουν, ας ψαξουν και στα αρχεια τους)

apav
08/10/2007, 18:16
Για έλεγχο όταν δεν βρίσκεσαι στο όχημα. :p

mixalakis
10/10/2007, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Για έλεγχο όταν δεν βρίσκεσαι στο όχημα. :p

Δηλαδή μπορούν να σε γράψουν επειδή δεν έχεις κολλημένο το σήμα σε εμφανές σημείο, ακόμα και όταν είναι παρκαρισμένη η μηχανή;

:a011:

lanselot
10/10/2007, 15:58
Δηλαδή μπορούν να σε γράψουν επειδή δεν έχεις κολλημένο το σήμα σε εμφανές σημείο, ακόμα και όταν είναι παρκαρισμένη η μηχανή;

:a011:

και βεβαια μπορουν. Εξαρταται τον χαρακτηρα αυτου που σε ελεγχει. Εαν θελει οπωσδηποτε να σε γραψει για κατι θα σε γραψει παντως

TROOPER
11/10/2007, 07:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

+10000000

:beer: :beer: :beer:

toulis
11/10/2007, 08:11
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Νομίζω ότι αν πετύχεις σπαστικό μπορεί να σε γράψει για δυσδιάκριτη πινακίδα

apav
11/10/2007, 11:55
Μα δεν γίνεται δυσδιάκριτη η πινακίδα. :p

mixalakis
11/10/2007, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Μα δεν γίνεται δυσδιάκριτη η πινακίδα. :p

Υπάρχουν μερικοί που το βάζουν πάνω στα νούμερα και κρύβεται ο οριθμός.

dynogix
11/10/2007, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Σωστος! ουτε και εγω και δεν μου εχουν πει ποτε τιποτα :)

Σε λίγο καιρό θα βγει η σούμα και θα δει ο δοιήκητης του κάθε τμήματος τροχαίας :
Έσοδα από κλήσεις : 10000 e π.χ.
Και θα πει :
-Mόνο 10000 χιλίαδες από κλήσεις ενώ κυκλοφορούν τόσοι? Τσακιστήτε έξω και ΓΡΑΦΤΕ , ΘΕΛΩ ΕΣΟΔΑ!!!
Και θα καβαλάς εσύ αμέριμνος με το κρανάκι σου , την πινακιδούλα σου τα σέα σου τα μέα σου...και θα σε σταματήσει το βλαχαδερό και θα σου κόβει κλήση όχι μονο για το σήμα αλλά και γιατί είσαι αξύριστος και ακομβίοτος!!!!

:lol: