View Full Version : τι είναι αγάπη;
Ρεβέκκα, 8 ετών
"Όταν κάποιος σε αγαπά, ο τρόπος που προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του"
Βασίλης, 4 ετών
"Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον"
Κάρολος, 5 ετών
"Αγάπη είναι όταν βγαίνεις για φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να του ζητάς να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του"
Χριστίνα, 6 ετών
"Αγάπη είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς όταν είσαι κουρασμένη"
Λευτέρης, 4 ετών
"Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε"
Δανιήλ, 7 ετών
"Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον και να μιλάτε. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία".
Αιμιλία, 8 ετών
"Αγάπη είναι όταν είσαι στο δωμάτιό σου τα Χριστούγεννα κι ανοίγεις τα δώρα. Αν σταματήσεις το άνοιγμα... θ` ακούσεις την αγάπη"
Πάνος, 7 ετών
"Αν θέλεις να μάθεις να αγαπάς καλύτερα, πρέπει να ξεκινήσεις από έναν... φίλο που δεν χωνεύεις"
Τζένη, 8 ετών
"Αγάπη είναι όταν λες σ` ένα αγόρι ότι σου αρέσει το πουκάμισό του, κι αυτός το φοράει μετά κάθε μέρα"
Θωμάς, 7 ετών
"Σε μία σχολική εκδήλωση και πριν παίξω πιάνο, μ` έπιασε φόβος πάνω στη σκηνή. Τότε κοίταξα κάτω και είδα τον μπαμπά μου να με χαιρετάει χαμογελώντας. Ήταν ο μόνος που το έκανε αυτό. Τότε μου πέρασε ο φόβος"
Μαρία, 8 ετών
"Η μαμά μου με αγαπάει πιο πολύ απ` όλους. Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω για ύπνο"
Κλαίρη, 6 ετών
"Η αγάπη είναι όταν η μαμά δίνει στον μπαμπά το καλύτερο κομμάτι από το φαγητό"
No comments!!!!!!!!
αγάπη ειναι.................................
κάτι που το έχουμε ξεχάσει και μας το θυμίζουν τα αθώα μυαλά αυτών των παιδιών.
γιατί απο τρελό κι απο μικρό μαθαίνεις την αλήθεια
Akatanomastos
07/10/2007, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
"Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα.
? ego ta ksera allios.
otan filiese oli tin ora eisai erotevmenos.meta variese na filas kai kaneis mono sex.
tote einai i agapi
kiriakost
07/10/2007, 23:19
Αγαπη είναι να ξαναχτίζεις ένα μισοδιαλυμένο Honda AX-1, που είναι κομμάτι της ζωής σου για δεκατέσσερα χρόνια .
Οταν το καταφέρεις , έχεις ρόδα να κινείσαι , και τις αναμνήσεις σου, πάλι ζωντανές . ;)
Αμα κερδίσεις δε, και δυο δράμια θαυμασμό για το κατόρθωμα ... εεεε χαλάλι σου !!
Οποιος αγαπά πραγματικά , είναι ήρωας στις μέρες μας , και τον αξίζει το θαυμασμό !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Αγαπη είναι να ξαναχτίζεις ένα μισοδιαλυμένο Honda AX-1, που είναι κομμάτι της ζωής σου για δεκατέσσερα χρόνια .
Οταν το καταφέρεις , έχεις ρόδα να κινείσαι , και τις αναμνήσεις σου, πάλι ζωντανές . ;)
Αμα κερδίσεις δε, και δυο δράμια θαυμασμό για το κατόρθωμα ... εεεε χαλάλι σου !!
Οποιος αγαπά πραγματικά , είναι ήρωας στις μέρες μας , και τον αξίζει το θαυμασμό !!
μου'κανες παρατηρηση ότι σε καποιες ευχες μου δεν συμπεριέλαβα την λέξη αγάπη...
με το ανωθεν γραπτό σου δείχνεις πώς όχι μονο δεν ξερεις τι σημαινει αγάπη (συναισθημα απο ζώντα οργανισμό πρός ζώντα )
αλλά εισαι και ο ορισμός της μετριοφροσυνης
stavrogin
07/10/2007, 23:39
Δεν ειναι ολα αυτα τα παιδια αθωα.
Καποια ειναι παρατηριτικα ,καποια αντιλαμβανονται την αγαπη ως ερωτοτροπια,και καποια αναπαραγουν τα λογια γονεων.
Σιγουρα ομως ειναι χαριτομενα
kiriakost
08/10/2007, 00:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μου'κανες παρατηρηση ότι σε καποιες ευχες μου δεν συμπεριέλαβα την λέξη αγάπη...
με το ανωθεν γραπτό σου δείχνεις πώς όχι μονο δεν ξερεις τι σημαινει αγάπη (συναισθημα απο ζώντα οργανισμό πρός ζώντα )
αλλά εισαι και ο ορισμός της μετριοφροσυνης
Αμα ήξερες τι είναι αγάπη , θα ήξερες και να αγαπήσεις ...
Η αγάπη φίλτατε !! είναι η ΔΥΝΑΜΗ ... μια δύναμη που σε κάνει, να κάνεις, τα αδύνατα, δυνατά .
Για να αποκτήσεις αυτήν την δύναμη , πρέπει να υπάρξει ένας λόγος , για να μπορέσεις να φρενάρεις την λογική σου , που σου υποβάλει την υπερπροστασία του εγώ σου !!
Ετσι ώστε να είσαι έτοιμος να θυσιαστής για έναν σκοπό , χωρίς δεύτερη σκέψη !!
Η φράση ..... συναίσθημα από ζώντα οργανισμό προς ζώντα ... ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ που εχω ακούσει στα 38 χρόνια της ζωής μου ..
Κατά προέκταση, των δικών σου, φράσεων ... η αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ .
Αυτα τα λίγα ... και γεια μας !!
Η αγάπη φίλτατε !! είναι η ΔΥΝΑΜΗ ... μια δύναμη που σε κάνει, να κάνεις, τα αδύνατα, δυνατά .
συμφωνώ
Για να αποκτήσεις αυτήν την δύναμη , πρέπει να υπάρξει ένας λόγος , για να μπορέσεις να φρενάρεις την λογική σου , που σου υποβάλει την υπερπροστασία του εγώ σου !!
Ετσι ώστε να είσαι έτοιμος να θυσιαστής για έναν σκοπό , χωρίς δεύτερη σκέψη !!
πάλι συμφωνώ...
Η φράση ..... συναίσθημα από ζώντα οργανισμό προς ζώντα ... ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ που εχω ακούσει στα 38 χρόνια της ζωής μου ..
δεν καταλαβαινω πώς μπορεί κάποιος να αγαπήσει κάτι που δε μπορεί να ανταποδώσει την αγαπη του, κατι που δεν μπορεί να την κατανοησει και να την δεχθέι; πώς μπορεί να νοιωσει κανείς την ολοκλήρωση της ψυχης μεσα απο κατι άψυχο;
Κατά προέκταση, των δικών σου, φράσεων ... η αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ .
μα η πατριδα δεν ειναι το χώμα... είναι η ιδέα, ειναι κατι άϋλο, ειναι ενα πιστευω...
Κι εγω σ'αυτον που 8α αγαπησω...8α του δωσω το ΚΛΡ μου....
Αλλα 8α εχω παρει το ΧΜΟΤΟ πρωτα...
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
08/10/2007, 01:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Χιλιόμετρα;Πρώτο χέρι είναι;Φωτογραφίες;
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
08/10/2007, 01:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
mmm
xalasan oi kairoi, palia oi nifes dinane proikia, xorafia, za, elies, kai simera tis pairnoume me to vraki tous, ante ke me ena KLR..
Χωρίς να ξέρω γιατί αυτή η "διαφωνία", μένω εκτός και λέω τα εξής, επειδή μου φαίνονται όμορφα και ρομαντικά :blush:
δεν καταλαβαινω πώς μπορεί κάποιος να αγαπήσει κάτι που δε μπορεί να ανταποδώσει την αγαπη του, κατι που δεν μπορεί να την κατανοησει και να την δεχθέι;
Ο Βούδας λέει, Το λουλούδι ανθίζει επειδή έτσι είναι η φύση του, οχι επειδή το θαυμάζουμε, αγάπα γιατι έτσι είναι η φύση σου, όχι επειδή περιμένεις αντάλλαγμα..
πώς μπορεί να νοιωσει κανείς την ολοκλήρωση της ψυχης μεσα απο κατι άψυχο;
Όταν φτάνεις σε ένα στόχο που έχεις βάλει, δε νιώθεις ολοκληρωμένος;
Δε σε ολοκληρώνει αυτό το κάτι, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός, που κατάφερε και έφτασε λίγο ποιο ψηλά. Νιώθεις ωραία για τον εαυτό σου, όχι για το ένα δευτερόλεπτο μείον, ή για το γόνατο που έξυσες.. (είπαμε MOTO.gr :lol: )
Akatanomastos
08/10/2007, 02:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ο Βούδας λέει, Το λουλούδι ανθίζει επειδή έτσι είναι η φύση του, οχι επειδή το θαυμάζουμε, αγάπα γιατι έτσι είναι η φύση σου, όχι επειδή περιμένεις αντάλλαγμα..
o voudas leei: min kaneis kati gia to antalagma alla kanto an to theleis
den sou leei agapa mia petra epeidi eisai vlamenos kai as min pareis antalagma:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
o voudas leei: min kaneis kati gia to antalagma alla kanto an to theleis
den sou leei agapa mia petra epeidi eisai vlamenos kai as min pareis antalagma:)
Σαφώς.. :winka:
My precious
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
107817
Akatanomastos
08/10/2007, 02:10
My precious
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
la mamounia
you rock:lol:
εγω να ρωτησω γιατι ειναι στα ανεκδοτα αυτο το θρεντακι??:confused:
Όταν φτάνεις σε ένα στόχο που έχεις βάλει, δε νιώθεις ολοκληρωμένος;
Δε σε ολοκληρώνει αυτό το κάτι, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός, που κατάφερε και έφτασε λίγο ποιο ψηλά. Νιώθεις ωραία για τον εαυτό σου, όχι για το ένα δευτερόλεπτο μείον, ή για το γόνατο που έξυσες.. (είπαμε MOTO.gr :lol: )
πραγματι αστοχη η εκφραση της "ανταποδωσης" , εννοησα την δυνατοτητα να λαβεις συναισθημα κι όχι το αντάλλαγμα...
άλλωστε σε μια αγαπη όλες τις θυσιες τις κανουμε στην ουσία για εμάς... για να νοιωσουμε αυτη την υπέρβαση, να νοιωσουμε την ευχαριστηση να ευχαριστείς...
συμφωνω επισης με την ολοκληρωση του στόχου , κι εγω οταν τερματιζα και ανεβαινα στο βαθρο ενοιωθα πολυ όμοφα, αλλά δεν περναέι, ουτε καν αγγίζει την μεγαλειοτητα της αγάπης που γεμιζει το ειναι σου... πιστευω οτιδηποτε εχει να κανει με ύλη και ασκηση και σάρκα και αισθηματα αυτης καθαυτης δεν μπορει να εχει σχεση αμεση με την αγαπη...
η ολοκληρωση ενος εργου δεν σε κανει να νοιωσεις αγαπη... ημαρτων... σε κανει να νοιωσεις παραγωγικος και υπερηφανεια...
και αν εν τελει αγαπας με αυτον τον τροπο... και νοιωθεις χαρα που ολοι αναγνωριζουν την αγαπη σου αυτη... απλά μόνος σου παραδεχεσαι πως η "αγαπη " σου αυτη απο μονη της δε σε γεμισε... αλλά επιβραβεβεσαι και απο τις επεφημειες
γιατι αν ηταν αληθινο συναισθημα αγαπης δε χρειαζεται να το αποδείξεις.. απλά το ζείς, και νοιωθεις γιατί τελικά γεννηθηκαμε... το πολύ πολύ να το λές συνεχως παντού επειδη δε μπορεις να το κρατησεις μεσα σου... αν και συνηθως ειναι τοσο βαθυ που οτιδηποτε προσπαθει να το εξηγησει απλά το υποτιμά!
γιατι αν ηταν αληθινο συναισθημα αγαπης δε χρειαζεται να το αποδείξεις.. απλά το ζείς, και νοιωθεις γιατί τελικά γεννηθηκαμε...
αν και συνηθως ειναι τοσο βαθυ που οτιδηποτε προσπαθει να το εξηγησει απλά το υποτιμά!
Πολύ ωραίο αυτό, και όντως έτσι είναι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
εγω να ρωτησω γιατι ειναι στα ανεκδοτα αυτο το θρεντακι??:confused:
και γω ξανα-ξανα ρωταω...:rolleyes:
kiriakost
08/10/2007, 15:04
Θεωρία τόνους .. ουσία μηδέν .
Εγκαταλείπω το θέμα , λόγο έλλειψης ουσίας .
Θεωρία τόνους .. ουσία μηδέν .
Μα δε νομίζω οτι μπορείς να μιλήσεις αλλιώς για αυτό το θέμα.
Δεν είναι κάτι απτό, δεν είναι μαθηματικά.. αλλιώς το καταλαβαίνει ο καθένας μας ανάλογα με την συναισθηματική του νοημοσύνη (έτσι δε λέγεται; )
Τελικα πολυ σωστα μπηκε στα ανεκδοτα...
Ειναι αστειο να μιλαμε γι αγαπη οταν οι περισσοτεροι ανθρωποι ξερουμε λιγοτερα πανω στην αγαπη, απο ενα παιδι που εχασε τον σκυλο του χτες βραδυ......
:smokin: :wave2:
stavrogin
08/10/2007, 17:22
Ρεβέκκα, 8 ετών
"Όταν κάποιος σε αγαπά, ο τρόπος που προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του"
Σα ψυχρος παρατηρητης,και χωρις να εχω σχεση με το "αθλημα" θεωρω (θεωρια) πως η Ρεβεκκα εδωσε τον καταλληλοτερο ορισμο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Σα ψυχρος παρατηρητης,και χωρις να εχω σχεση με το "αθλημα" θεωρω (θεωρια) πως η Ρεβεκκα εδωσε τον καταλληλοτερο ορισμο.
ηταν ενας πολυ ομορφος ορισμος οπως και ολοι οι υπολοιποι...:winka:
fantacid
08/10/2007, 19:10
....................
αγαπη ειναι οταν οι λεξεις ειναι πολυ μικρες για να αποδωσουν τα συναισθηματα σου!
κ εσεις καθεστε κ μαλωνετε ποιος αγαπαει καλυτερα/περισσοτερο!
τελικα ειμαστε ανεκδοτο!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
....................
αγαπη ειναι οταν οι λεξεις ειναι πολυ μικρες για να αποδωσουν τα συναισθηματα σου!
τελικα ειμαστε ανεκδοτο!
τωρα που αρχιζω και το επεξεργαζομαι στον εγκεφαλο μου,
αυτος που ποσταρε την αγαπη εδω βρηκε και αυτο που ειναι !!
ενα ανεκδοτο...
:look:
ή μηπως οχι?
εγω παντως πιστευω πως ειναι ισως η πιο υποκειμενικη εννοια απ ολες...:wave2:
stavrogin
08/10/2007, 20:36
τελικα ειμαστε ανεκδοτο!
"τελικα" αυτο το τελευταιο ονομαζετε απορριψη και δεν ειναι καθολου αγαπισιαρικη ενεργεια.Δεν εχει καμια σημασια αν εχεις δικιο ή οχι.
λεγεται οτι η αγαπη ειναι υποκειμενικη εννοια.Ειναι,αλλα... καποιοι προσπαθησαν να την ορισουν .Τι να κανουμε τωρα! Ας τους δειξουμε λιγη "αγαπη" κι ας τους αποδεχτουμε.
Ενας φιλος παλαιος λεει: Αγαπη ειναι να προαγεις τον αλλον. Να τον καλητερευεις ,να του δινεις ζωη να τον χερεσαι να προοδευει, να τον αφηνεις να φυγει αν ειναι αναγκη.Η αγαπη δεν θελει δεκανικια
Μια σκληρη πραξη μπορει να ειναι πραξη ειληκρινους και ανιδιοτελους αγαπης.
Μια αγαπησιαρικη πραξη μπορει να ειναι μια ανοησια και μονο.
Αγαπη σημαινει αποδοχη απολυτη και ανεφ ορων.
Δυσκολο συναισθημα που δεν χωραει κουβεντα απο την μια .Απο την αλλη ομως ...να μη πω;
....................
τελικα ειμαστε ανεκδοτο!
:wave2: Προφορικά , με δυνατότητα χρήσης τρισεκατομμυρίων λέξεων :dizzy: και γίνονται παρεξηγήσεις.
Γραπτά σε ένα φόρουμ με κείμενα 10 – 100 λέξεων οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιο εύκολο να συμβούν .
Είναι μάλλον αδύνατον να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει αυτή η λέξη για εμάς , πόσο για οποιονδήποτε άλλον που δεν γνωρίζουμε παρά από μερικές φράσεις και από ένα μέσο επικοινωνίας που βρίσκετε σε βρεφική ηλικία. Από ένα μέσο επικοινωνίας που θα αργήσει πολύ να αποδώσει το ρίγος , την θέρμη το δάκρυ και την ματιά οποιουδήποτε ανθρώπου.
επειδή έχουμε μέρες να σου πούμε χρόνια πολλά και καλά δεν σημαίνει πως δεν σ’ αγαπάμε :blush: πια
:beer: :wave2:
kakws poy egrapsa :sad:
Τζαμπα χαλιεσαι Σταυρη:wave2:
kakws poy egrapsa :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τζαμπα χαλιεσαι Σταυρη:wave2: συμφωνώ με τον gcrook , δεν αλλάζει αυτό που είσαι από μια ( καλοπροαίρετη θέλω να πιστεύω ) αρνητική κρητική .
το ότι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς θέλεις να πεις δεν σημαίνει τίποτα για αυτούς που σε γνωρίζουν προσωπικά και ξέρουν την αξία σου .
ένεκα μαλ…….. εεεεεεεε ρομαντικός, πιστεύω ακόμα στην αξία κάθε ανθρώπου και ο μόνος τρόπος που ξέρω για να την ανακαλύπτω είναι να τον ακούω προσέχτηκα και να σκέπτομαι 10 φορές τι θέλει να πει ο ποιητής πριν απαντήσω.
Δεν τα καταφέρνω πάντα με αποτέλεσμα να σφάλουν για της προθέσεις μου όπως εγώ για αυτούς
φιλικά Χρήστος. :wave2:
... αν και συνηθως ειναι τοσο βαθυ που οτιδηποτε προσπαθει να το εξηγησει απλά το υποτιμά!
Εγω παλι νομιζω πως με την τελευταια φραση σου τα ειπες ΟΛΑ, τα αλλα απλα ηταν πλεονασμος.....
:beer: :sun: :wave2:
εγω με τη σειρα μου νομιζω οτι πρεπει να το διωξω απο τα ανεκδοτα για μου φερνει αναφυλαξια εδω μεσα τετοιο θρεντ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εγω με τη σειρα μου νομιζω οτι πρεπει να το διωξω απο τα ανεκδοτα για μου φερνει αναφυλαξια εδω μεσα τετοιο θρεντ!
ουφ! το 'π(ι)α + το κανα! :smokin:
stavrogin
09/10/2007, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Εγω παλι νομιζω πως με την τελευταια φραση σου τα ειπες ΟΛΑ, τα αλλα απλα ηταν πλεονασμος.....
:beer: :sun: :wave2:
Μερικα απο τα μεγαλητερα λογοτεχνικα εργα εχουν σαν θεμα την αγαπη,οπως ο Ντοστογιεφσκυ σχεδον ολος με πρωτα ,το "Ο Ηλιθιος" και το "Αδερφοι Καραμαζωφ".
Σιγουρα η αγαπη ειναι μια ιδεα και η λογικη δεν ειναι και τοσο καταλληλο εργαλειο για να την αδραξει
Ο λογος ομως δε βουταει την πενα του μοναχα στην λογικη ,αλλα και στην ποιηση (φαντασια εμπειρια και ψυχη)
αλλα και στη Δοκιμιογραφια που ειναι ο ενδιαμεσος χωρος μεταξι ποιησης και λογικης,η "δοκιμη" η "Ουτοπια".Το τυφλο σημειο του "ούτε ονειρο,ουτε πραγματικοτητα,ουτε και τα δυο ,ουτε κανενα απο τα δυο.
Το ανθρωπινο πνευμα εχει αυτο το εργαλειο για να μιλα για την αγαπη και για πολλα αλλα με εξαιρετικη ακριβεια.
Αγάπη είναι μια γλυκιά ουτοπία που όταν την πλάσει ο καθένας μας στα χέρια του παίρνει τη μορφή που λαχταράς στα όνειρά σου . Μπορεί να είναι αγάπη για μια ανθρώπινη ψυχή μέχρι μια σταγόνα βροχής στο φύλλο κάποιου δένδρου . ...
:confused:
αν και δε πολυκαταλαβα καλα εκανες...:beer: :wave2:
Aggelos_SV
14/10/2007, 22:33
Ρεβέκκα, 8 ετών
Χριστίνα, 6 ετών
"Αγάπη είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς όταν είσαι κουρασμένη"
Αυτά τα δύο ξεχώρισα!
Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι που επιβεβαιώνω μέσω των επιλογών μου το γεγονός ότι τα κοριτσάκια και οι μετέπειτα γυναίκες ,είναι πιο κοντά στον ''ορισμό'' της αγάπης.
Μάλλον θα χαρώ... :)
metaltheo
14/10/2007, 22:55
αγαπη ειναι να δινεις χωρις να περιμενεις να παρεις
stavrogin
14/10/2007, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αυτά τα δύο ξεχώρισα!
Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι που επιβεβαιώνω μέσω των επιλογών μου το γεγονός ότι τα κοριτσάκια και οι μετέπειτα γυναίκες ,είναι πιο κοντά στον ''ορισμό'' της αγάπης.
Μάλλον θα χαρώ... :)
καλη παρατηρηση:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
αγαπη ειναι να δινεις χωρις να περιμενεις να παρεις
κουράζει όμως αυτό, δε κουράζει?
και κάποια στιγμή χαλάει........
stavrogin
20/10/2007, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Ειπαμε να δινεις.Οχι να δινεις οπου να ναι. Προσεχουμε για να εχουμε.
Αν δίνεις καί σ'αρέσει δέν κουράζει ποτέ. Αν δίνεις γιατί πρέπει περιμένοντας να πάρεις, τότε σε κουράζει το περίμενε και δεν σου αρκεί το δόσιμο του άλλου ποτέ.
Στην πραγματική αγάπη, δέν δίνουμε γιατί πρέπει αλλα γιατί μας αρέσει.Πάρουμε δεν πάρουμε.
fantacid
21/10/2007, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Αν δίνεις καί σ'αρέσει δέν κουράζει ποτέ. Αν δίνεις γιατί πρέπει περιμένοντας να πάρεις, τότε σε κουράζει το περίμενε και δεν σου αρκεί το δόσιμο του άλλου ποτέ.
Στην πραγματική αγάπη, δέν δίνουμε γιατί πρέπει αλλα γιατί μας αρέσει.Πάρουμε δεν πάρουμε.
η αγαπη σιγουρα δεν ειναι συμφωνια, δωσε/παρε!
οταν ομως δινεις-δινεις-δινεις κ δε περνεις ΤΠΤ .....εεεεε καπου εκει ειναι που χαλαει!
Ναι αλλά δεν παύει να ισχύει αυτό που έδωσες εσύ και το καλύπτει ο πιο πάνω ορισμός. :winka:
Αγάπη είναι να ξέρεις ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να τις εκτιμάς γι' αυτό που είναι, να απευθύνεσαι στα συναισθήματά τους, να νιώθουν ασφάλεια μαζί σου, να ακούς αυτά που σου λένε με ενδιαφέρον καθότι τους αρέσει να μιλάνε -και όχι να τους δίνεις λύσεις- και ειδικά για δραματικά γεγονότα, και να φροντίζεις ώστε να μην κατακρεουργείς τη προσωπική τους κοσμοθεωρία επιβάλλοντας τη δικιά σου, τουλάχιστον όχι με απότομο τρόπο...
Πσσσσσσ, 'νταξει κορίτσια; καλός;
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες από τις υπόλοιπες που απλά θέλουν σεξ να μη στέλνουν με ΠΜ φωτογραφίες από φίλες τους...
:rotflmao:
Λες να ξαναπάει τώρα στα ανέκδοτα;
Nikoskazer2000
22/10/2007, 02:28
Να κάνω copy-paste αυτό που είχα γράψει και στο θέμα του Νίκου (Ταξιδευτή).
Εγω Αγάπη λεω να είσαι με το αλλο σου μισό ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! Στεναχωριούνται και οι δυό, χαίρονται κι' οι δυο, αρρωσταίνουν κι' οι δυό, παθιάζονται κι' οι δυό.
Αμα κρατάς το κεφάλι της άρρωστης γυναίκας/κοπελιάς σου στον ώμο σου και ξαγρυπνάς δίπλα της μετρώντας τις ανάσες της σα να τανε δικιές σου τότε το ξέρεις οτι την αγαπάς.
Nikoskazer2000
22/10/2007, 02:29
+1
:sad:
Nikoskazer2000
22/10/2007, 02:34
Χρήστο έτσι την πάτησα κι' εγω. Έδινα, έδινα, έδινα...κι' ημουν ευτυχισμένος γιατί την αγαπούσα. Ηταν πιο πολύ ενα "σ' αγαπώ" απο "σε θέλω, δε σε θέλω, μπορεί να μου κάνει τη ζωή μου μαύρη και να μην τον αντέχω αλλα τον θέλω ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ αλλα δεν ξέρω τι θα κάνω, ολα θα πάρουν το δρόμο τους" κ.α τέτοια ωραία;
Πονάει πολύ να περιμένεις το ενα "σ' αγαπώ" απ' τη στιγμή που εσύ το δίνεις συνέχεια. :sad:
notakos600
22/10/2007, 04:05
Αγάπη είναι ο παντοτινός έρωτας...
109671
η αγαπη σιγουρα δεν ειναι συμφωνια, δωσε/παρε!
οταν ομως δινεις-δινεις-δινεις κ δε περνεις ΤΠΤ .....εεεεε καπου εκει ειναι που χαλαει!
ακριβώς αυτό εννοώ. Η μόνη αγάπη που θα αντεχε σε κατι τέτοιο δώσε δώσε και ποτε το αντίστροφο ειναι η μητρική. Θα έλεγα και η πατρική (θελω να πιστεύω) αλλά και παλι......παίζεται αυτο
αν μιλάμε για ερωτική αγάπη, δώσε δώσε και δε παίρνεις εστω και το ελάχιστο απ αυτό που θα ηθελες κουράζει και τελειώνει....
Χωμάτινος
23/10/2007, 21:53
Να πληγώνεσαι και να συγχωρείς
stavrogin
24/10/2007, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Να πληγώνεσαι και να συγχωρείς
Και καμια φορα αμα εχεις κανει πολλα "σφαλματα" ,πολλες αγαπες λουλουδια τρυφεροτητες,υποχωρησεις κι αλλες πιπες και τελικα δε πηρες αυτο που ηθελες ειτε απο γυναικα ειτε απο αγαπημενα-δικα σου προσωπα και νιωθεις να σε πνιγει η εξεγερση και δωσεις μια και τα κανεις ολα πουτανα,κι αρχισεις να δαγκωνεις και να κοβεις κεφαλια.,και δικια κι αδικα...και τελικα πληγωσεις και τον εαυτο σου που δεν κρατησες χαρακτηρα,που δε προστατεψες τους αλλους απο εσενα κι εσενα απο τους αλλους.
Τοτε συνχωρεις τον εαυτο σου και πας παρακατω.Αν αγαπας τον εαυτο σου κομματι...Ε! του πουστη θα μπορεις να αγαπας και καναν αλλον.
Ή να το πουμε εις το πιο θρησκευτικο. "αγαπα αλληλους ως εαυτον"
monstermind
24/10/2007, 16:12
η αγάπη είναι μια μλκία και μισή, αλλά ανάποδα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Και καμια φορα αμα εχεις κανει πολλα "σφαλματα" ,πολλες αγαπες λουλουδια τρυφεροτητες,υποχωρησεις κι αλλες πιπες και τελικα δε πηρες αυτο που ηθελες ειτε απο γυναικα ειτε απο αγαπημενα-δικα σου προσωπα και νιωθεις να σε πνιγει η εξεγερση και δωσεις μια και τα κανεις ολα πουτανα,κι αρχισεις να δαγκωνεις και να κοβεις κεφαλια.,και δικια κι αδικα...και τελικα πληγωσεις και τον εαυτο σου που δεν κρατησες χαρακτηρα,που δε προστατεψες τους αλλους απο εσενα κι εσενα απο τους αλλους.
Τοτε συνχωρεις τον εαυτο σου και πας παρακατω.Αν αγαπας τον εαυτο σου κομματι...Ε! του πουστη θα μπορεις να αγαπας και καναν αλλον.
Ή να το πουμε εις το πιο θρησκευτικο. "αγαπα αλληλους ως εαυτον"
:smokin: :a10: :a46: :a39: + 1945 απο μενα βρε παλικαρι......:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Χρήστο έτσι την πάτησα κι' εγω. Έδινα, έδινα, έδινα...κι' ημουν ευτυχισμένος γιατί την αγαπούσα. Ηταν πιο πολύ ενα "σ' αγαπώ" απο "σε θέλω, δε σε θέλω, μπορεί να μου κάνει τη ζωή μου μαύρη και να μην τον αντέχω αλλα τον θέλω ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ αλλα δεν ξέρω τι θα κάνω, ολα θα πάρουν το δρόμο τους" κ.α τέτοια ωραία;
Πονάει πολύ να περιμένεις το ενα "σ' αγαπώ" απ' τη στιγμή που εσύ το δίνεις συνέχεια. :sad:
Στην πραγματική αγάπη, δέν δίνουμε γιατί πρέπει. αλλα γιατί μας αρέσει Πάρουμε δεν πάρουμε.
άμα περιμένεις έχασες
Nikoskazer2000
25/10/2007, 00:30
άμα περιμένεις έχασες
Και πάλι ομως: Δεν είναι πολύ ενα "σ' αγαπώ".
2 χρόνια σχέσης, 1 φορά μόνο το άκουσα, 5-6 φορές το "είδα"... :sad:
Anyway, τώρα είμαι "καλύτερος" :smilea:
Και το ίδιο σου εύχομαι και 'σενα.
fantacid
25/10/2007, 12:17
:a9: :a9:
τσωπα τσωπα
σ'αγαπαμε εμεις!!
Και πάλι ομως: Δεν είναι πολύ ενα "σ' αγαπώ".
2 χρόνια σχέσης, 1 φορά μόνο το άκουσα, 5-6 φορές το "είδα"... :sad:
Anyway, τώρα είμαι "καλύτερος" :smilea:
Και το ίδιο σου εύχομαι και 'σενα.
5-6 φορες στα 2 χρονια?
δηλαδη καθε 4 μηνες ειχε μονο :a021: ????
:sad: :sad: :sad:
:blush: :D :blush:
adam_tsouk
25/10/2007, 16:58
5-6 φορες στα 2 χρονια?
ναι, τις υπολοιπες απο τον κ....
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ναι, τις υπολοιπες απο τον κ....
απο κεί ΔΕν το βλέπεις Ε?:blush:
adam_tsouk
25/10/2007, 21:18
απο κεί ΔΕν το βλέπεις Ε?:blush:
μα ποσο σιχαμενος μπορεις να γινεις?
πολυ το ξερω αλλα μη το κανουμε θεμα.
:lol: :lol: :lol:
Nikoskazer2000
26/10/2007, 01:59
:a9: :a9:
τσωπα τσωπα
σ'αγαπαμε εμεις!!
:blush: ...και 'γω Αλέξη μου σ' αγαπαώ ακόμα κι' αν δεν εχω τα $$$ να σου πάρω το κίτρινο Cayene...:blush:
:beer:
Nikoskazer2000
26/10/2007, 02:04
5-6 φορες στα 2 χρονια?
:rolleyes:
Ξέρεις, το "βλέπω" την αγάπη δεν σημαίνει απαραίτητα και :a021:
@Τσούκης: Καλά εσένα με το που είδα το nick σου το 'ξερα πως θα έλεγες καφρίλα :evil:
@Χρήστος: Με απογοητεύεις... :sad:
orizontas
26/10/2007, 02:26
αγαπη ειναι
να μην σε ενοχλη οταν δεν θες
να κανει οτι θες
οταν θες
να μην δινεις μονο να παιρνεις
και αν σου πει και τιποτε να το πεταξεις στο κεφαλι της αυτο που σου πηρε δωρο
αγαπη ειναι να πηγαινεις σπιτι και να εχει ετοιμο το νερο
το φαι
τησ παντουφλες και να σε ρωταει .......σηκωνει χερι και αν τις δωσεις τον λογο τοτε μονο ακουγεται η φωνη της
αγαπη ειναι να την χτυπας οταν δεν θελει ...
να σου δινει τα λεφτα α[ο την δουλεια της για να αγορασεις καινουργια μοτο
να σου δινει λεφτα να πηγαινεις εκδρομες με τους φιλους σου
και ενιοτε με τις φιλες σου
αγαπη ειναι να σε κοιτα μονο οταν την φωναζεις
αγαπη ειναι να φερνει και τις ομορφες φιλες της να κανετε παρεα
να σφουγγαριζει με κουβα και σφουγγαροπανο
να σου ραβει τα κουμια
να πληρωνει το σερωις της μηχανης
και πολλα αλλα ......
αλλα ..... πανε οι καλες παλιες εποχες ....:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
αλλα ..... πανε οι καλες παλιες εποχες ....:rotflmao: :rotflmao:
λεω κι εγω... τι λεει???:lol:
ουπς :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
αλλα ..... πανε οι καλες παλιες εποχες ....
Α! ρε τι μου θύμησες :a23: :a23: :a23:
adam_tsouk
26/10/2007, 17:12
:rolleyes:
Ξέρεις, το "βλέπω" την αγάπη δεν σημαίνει απαραίτητα και :a021:
@Τσούκης: Καλά εσένα με το που είδα το nick σου το 'ξερα πως θα έλεγες καφρίλα :evil:
φιλε η καφριλα δεν γεννιεται, δημιουργειται
:smokin:
stratosZX10
26/10/2007, 18:03
αγαπη ειναι εκεινη η μοναδικη στιγμη οταν βλεπεις για πρωτη φορα το παιδι σου.....
τοτε καταλαβαινεις πως νιωθουν οι γονεις σου τοσα χρονια, και τοτε αγαπας ή μαλλον καταλαβαινεις
ποσο πολυ αγαπας τον ανθρωπο που ειναι διπλα σου.....
Nikoskazer2000
27/10/2007, 21:38
φιλε η καφριλα δεν γεννιεται, δημιουργειται
:smokin:
Συμφωνώ...παραδόξως, με εκπλήσεις...ευχάριστα.
Δεν το περίμενα!
:beer: :beer: :beer:
adam_tsouk
28/10/2007, 16:57
Συμφωνώ...παραδόξως, με εκπλήσεις...ευχάριστα.
Δεν το περίμενα!
:beer: :beer: :beer:
ειχα πιει δε φταιω!
:bigcry: :bigcry:
:lol:
Nikoskazer2000
31/10/2007, 12:20
ειχα πιει δε φταιω!
:bigcry: :bigcry:
:lol:
ρε τι μλκ είναι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: