PDA

View Full Version : Σχιστο σκαραμαγκα κυριακη 7/10

GIXXERAKIAS
08/10/2007, 12:40
Χθες καθως γυρνουσα απο το σκ με το τουτου κατα τις 10.00 το βραδυ στο φαναρι που γινεται το παζαρι ειδα κοσμο πολυ μαζεμενο στο ρευμα προς καβαλας (εγω ημουν προς περαμα) και δυστηχως εκοψα ταχυτητα.Γιατι το λεω αυτο?

Ενα παληκαρι ηταν στο διαζωμα σκυμμενος να κλαιει και διπλα του ειχε βγαλει το κρανος (ευτυχως λεω απο μεσα μου ειναι καλα αμ δε!:sad: ) αναμεσα στον κοσμο στην δεξια λουριδα κοιτωταν μια κοπελα με μακρια μαυρα μαλλια που ειχαν τυλιχτει στο προσωπο της και ηταν μπρουμυτα ακινητη με διχως σημαδι ζωης πανω της.ΟΧΙ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΜΟΥ ΛΕΩ και εφυγα δεν αντεξα να κατσω να δω αλλο,παγωσα.Οι υποψιες μου επειβεβαιωθηκαν οταν περασε το ασθενοφορο στο φαναρι του σκλαβενιτη αργα και σταθερα προς τα πανω χωρις σειρηνες,μονο τους φαρους.Μαλλον η κοπελα δεν ειναι πια μαζι μας.Δεν φοραγε κρανος οσο ειδα εγω αλλα ειχε μπουφαν και γαντια.Δεν ξερω αν εφυγε απο την πτωση.Μηχανη δεν ειδα πουθενα ισως την ειχαν κανει ακρη.

Κριμα ρε γαμωτο,δεν πρεπει να χανομαστε ετσι αδικα.:sad:

apav
08/10/2007, 12:49
:sad:

lamoun
08/10/2007, 13:15
Ανατρίχιασα.. :(

Έχω πέσει μαζί με την κοπέλα μου, και θυμάμαι την αγωνία και τον πόνο μου ώσπου να γυρίσω και να δω αν είναι καλά..

Κρίμα ρε γαμώτο..

Edit: Και ας φορούσαμε και οι δύο κράνος.. πόσο μάλλον χωρίς..:(

DimChios
08/10/2007, 13:25
:sick: εχω κουραστει ρε γμτ!

Τραγικο πραγματι!

Ταξιδευτής
08/10/2007, 13:26

costas81
08/10/2007, 13:44
όσες φορές χρειάστηκε να πάρω συνεπιβάτη και να μην έχω δευτερο κράνος μαζί πάντα το κράνος το έδωσα στο πίσω.

κρίμα!

LsKostas
08/10/2007, 13:55
Να πω κατι
...οταν ανεβαζω 2 ατομο
...και δεν εχω 2ο κρανος του δινω το δικο μου...

Αν δεν θελει ΤΟΝ/ΤΗΝ ΒΡΙΖΩ...

Κι αν με σταματησει η αστυνομια ΝΑ ΜΟΥ!!!

ας με σταματησει...:sick:

Παιδια ειναι τραγικο αυτο που γινεται...δεν υπαρχουν λογια...

Stelth
08/10/2007, 14:04
Κάτι τέτοια ακούω και ……………:sad:
Εγώ πάντως δεν ξαναβάζω δεύτερο επάνω αν δεν έχει κράνος.
Κρίμα για την κοπελιά, άδικο να χανόμαστε έτσι :sad:

nikmak3
08/10/2007, 14:34
τελικα ξερουμε τι εγινε με την κοπελα;:(

sogokou
08/10/2007, 14:54
:sad: distixos ftaime kai emeis giati polloi skeftode ela more edo dipla 8a pame kai ayto to dipla mas troei :sad:

Druuna
08/10/2007, 15:00

H.A.Balafoutre
08/10/2007, 17:45
Κρίμα και πάλι κρίμα. Τρομερό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

FZMAN
08/10/2007, 18:50
Κρίμα πολύ κρίμα για την κοπέλλα.:(

grigorisr1
08/10/2007, 18:53
αυτες τις μερες ολο τετοια γινονται γμτ :(

apolon10
08/10/2007, 23:36
νομιζω οτι το να μη δωσουμε το κρανος στο συνεπιβατη αλλα να το φοραμε εμεις ισως ειναι πιο συνετο, γιατι αν κατι μπει στο ματι μας και δε βλεπουμε και πεσουμε τι να το κανει μετα το κρανος ο συνεπιβατης. Ο οδηγος πρεπει ΠΑΝΤΑ να νιωθει ανετα και ασφαλης οταν οδηγαει.
Εγω συνιστω να φορατε εσεις το κρανος και να πηγαινετε 100% πιο προσεκτικα.
Και θυμιζω παρομοια κατασταση (οσοι ταξιδευετε με αεροπλανο το εχετε ακουσει).
Αν παρουσιασθει ελλειψη οξυγονου στη καμπινα και πεσουν οι μασκες, οι γονεις να φορεσουν πρωτα αυτοι τη μασκα και μετα να τη φορεσουν στα παιδια. Αν κανουν το αντιθετο τα παιδια δε θα μπορεσουν να τους βαλουν ποτε τη μασκα και μαλον θα μεινουν ορφανα.

GIXXERAKIAS
08/10/2007, 23:56
Σωστος φιλε απολλων αλλα πες οτι γινεται η στραβη (που δυστηχως εγινε στην πειπτωση αυτη:( ) πως εξηγεις στην μητερα και στον πατερα αυτης της κοπελα οτι,ναι εγω οδηγαγα και την ανεβασα χωρις κρανος!Δεν εχει σημασια το ποσο τρεχεις και το ποσο εσυ προσεχεις,εχουν σκοτωθει παιδια με 20-30 χιλιομετρα γιατι απλα δεν φοραγαν κρανος και εκατσε να χτυπησουν στο πιο ευαλωτο σημειο μας,το κεφαλι.

Παντα κρανος αδερφια,τα γδαρσιματα και τα σπασιματα θεραπευονται,πονανε βεβαια αλλα αφου πονανε σημαινει οτι εχουμε μαθει απο το λαθος και ζουμε ακομα.Μακαρι να ειμαι λαθος και η κοπελια αυτη να την γλυτωσε,πραγματικα το ευχομαι!:(