View Full Version : Μερικα συνεργεια θελουν καλο Γ@μ$#σι!
OrEsTiS82
10/10/2007, 16:13
Τωρα τελευταια ακουω για γνωστα συνεργεια οτι κανουν πολλες μ@λ@κιες, φιλος μου πηγε ενα Ktm προχθες σε γνωστο συνεργειο κοντα στο ΟΑΚΑ που ασχολειται με Husq,ktm,ducati και αλλα ευρωπαικα και του λεει το παιδι ακου λιγο το μηχανακι μου, ακουσε το. και του απανταει γνωστος μαλακας και καλα "μηχανικος" -> "Ε τι να ακουσω , αμα σου κολλησει φέρτο απο εβδομαδα".
Αλλος φιλος το πηγε παλι στο ιδιο και ενω μιλουσαν για αυτα που θα αλλαξει στην μηχανη του περνουσε μια γκομενα και ελεγε ο μηχανικος "δες ενα μ...νι" και κατι τετοια δε μπορουσε να βγαλει ακρη.
Σε αλλον γνωστο μου τον κοροιδεψε οτι του εκανε service και ενω του ζητησε το παιδι τεντωτηρα,λαδια,μπαταρια,καδενα, του αλλαξε μονο καδενα και λαδια και πηγε να τα βαρεσει μετα απο καιρο ολα μεσα στο μοτερ το μηχανακι ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ.
Καποιοι κανουν εγκληματα και μας εχουν για μαλακες,το ονομα του συνεργειου δεν μπορω να το γραψω αλλα το ονομα του εχει 3 γραμματα.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
kiriakost
10/10/2007, 16:32
Και εγώ , τα ίδια σχεδόν έπαθα , και αναγκάστηκα να κάνω rebuild μόνος μου .
Εγω, έχω τέχνη στα χέρια μου , δεν χρειαζόμουν και δεύτερη .
τέλος πάντων , το θέμα συνεργεία είναι πολύ αμαρτωλό , και δεν υπάρχει άλλη λύση,
απο την αυτοδιαφώτιση του πελάτη .
Ακομα και εάν χρειαστεί να εισχωρησει σε μηχανολογικά θέματα .
Οποιος δεν μπει στο κόπο , να μάθει πως λειτουργεί αυτό που καβαλάει , θα είναι θύμα μια ζωή.
OrEsTiS82
10/10/2007, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κι αυτο ειναι κακο τωρα? :look:
Εγω θα ανησυχουσα αν ο δικος μου ΔΕΝ το 'λεγε... :dizzy:
:lol: :rotflmao: :lol:
Δεν ηταν κακο που το ειπε αλλα οταν ενα παιδι σκεφτεται τι θα αλλαξει στην μοτοσυκλετα του ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ υποτιθεται οτι μιλαει με εναν σοβαρο μηχανικο, δε μπορει την ωρα που του λεει τι θα βαλει ο αλλος πανω στη μηχανη του ο αλλος να του δειχνει με αυτο τον τροπο ποσο στα @@ του τον γραφει.
Μην ξεχνατε οτι η μοτοσυκλετα σας ειναι περιουσιακο στοιχειο, δεν σας την χαρισαν δουλεψατε για να την αγορασετε και κοστιζει αρκετα χρηματα,δε μπορει κανενας τσογλανος να παιζει με τα νευρα σας και φυσικα με τα λεφτα σας.
OrEsTiS82
10/10/2007, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Και εγώ , τα ίδια σχεδόν έπαθα , και αναγκάστηκα να κάνω rebuild μόνος μου .
Εγω, έχω τέχνη στα χέρια μου , δεν χρειαζόμουν και δεύτερη .
τέλος πάντων , το θέμα συνεργεία είναι πολύ αμαρτωλό , και δεν υπάρχει άλλη λύση,
απο την αυτοδιαφώτιση του πελάτη .
Ακομα και εάν χρειαστεί να εισχωρησει σε μηχανολογικά θέματα .
Οποιος δεν μπει στο κόπο , να μάθει πως λειτουργεί αυτό που καβαλάει , θα είναι θύμα μια ζωή.
Kuriako εσυ εχεις το μεράκι και τον χρονο να ασχοληθεις και να κανεις Rebuild, υπαρχουν 2 ειδων μηχανικοι, αυτοι που οικονομάνε γιατι κανουν σωστα την δουλεια τους και εχουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ πισω τους, και οι αλλοι μηχανικοι που τα οικονομανε επειδη κλεβουν απο οπου μπορουν.
Και μετα βγαινουν μερικοι και λενε μου χαλασε η μοτοσυκλετα μου στα τοσα χιλιομετρα και εγινε αυτο και εκεινο, Ε ΒΕΒΑΙΑ ΡΕ ΑΜΑ ΣΑΣ-ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η APRILIA ΦΤΑΙΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ APRILIA...
kiriakost
10/10/2007, 17:32
ΟΡΕΣΤΗ .. Πρόσεχε, μην τα βάζεις ολα στην κρεατομηχανή !!
Αλλο πράγμα η αντιπροσωπεία ... άλλο τα μικρά συνεργεία .
Μου ελεγαν .. Μην πας στην Honda !! θα σου τα αλλάξουν όλα, και θα σου πάρουν το κεφάλι .
Πηγα στο καραγκιόζη .. πλήρωσα γνήσια υλικά , και μου έβαλε ανώνυμα σκουπίδια .
Μου χάλασε τον αυτόματο τεντοτήρα καδένας , και έβαλε μια βίδα .
Δεν μου άλλαξε μια γλίστρα , και έγινε ο κινητήρας στραπάτσο , όταν πήδηξε η καδένα δόντι ,
διοτι κόπηκε η γλίστρα .
Εγω βρίζω το μικρο συνεργείο , όχι την εταιρεία !
Μαλλον δεν μιλα για μικρο συνεργειο...
stefanos
10/10/2007, 22:05
Παιδειά οταν πάς συνεργείο και τα σκάς παίρνεις και ένα μηχανογραφημένο χαρτάκι που έχει πάνω όλα τα υλικά και την εργασία που έκανε ο μάστορας, και πληρώνετε και το ΦΠΑ.
Αυτό καλό είναι να το διαβάζετε κιόλας.
Και να έχετε πάντα στο μυαλό σας οτι όποια οικονομία κάνει ο μάστορας για να σας δώσει την καλή τιμή δεν είναι απο την δουλειά του μόνο αλλά και απο τα ανταλακτικά σας.
Γι αυτό όταν πρόκειται για χοντρές δουλειές σε καλό συνεργείο και απόδειξη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
.....Ε ΒΕΒΑΙΑ ΡΕ ΑΜΑ ΣΑΣ-ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η APRILIA ΦΤΑΙΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ APRILIA...
Για το ποιοί ανοίγουν και διατηρούν ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΈΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ η εταιρεία είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ !!!!!!!!!!!!!
Και για άλλη μια φορά θα το πω ότι ως επί το πλείστον τα συνεργεία για ευρωπαϊκά μηχανάκια είναι Γ.Τ.Π.
Δυστυχώς ένα σωρό καταπληκτικά οχήματα όπως τα Ducati, Aprilia, KTM και πολλά άλλα ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ μαζί με τους ιδιοκτήτες τους για αυτόν ακριβώς το λόγο !!!!!!!!! (πολλές φορές παθών - ποτέ ξανά)
:mad: :mad: :mad:
el_hymador
10/10/2007, 23:59
Τωρα τελευταια ακουω για γνωστα συνεργεια οτι κανουν πολλες μ@λ@κιες, φιλος μου πηγε ενα Ktm προχθες σε γνωστο συνεργειο κοντα στο ΟΑΚΑ που ασχολειται με Husq,ktm,ducati και αλλα ευρωπαικα και του λεει το παιδι ακου λιγο το μηχανακι μου, ακουσε το. και του απανταει γνωστος μαλακας και καλα "μηχανικος" -> "Ε τι να ακουσω , αμα σου κολλησει φέρτο απο εβδομαδα".
Αλλος φιλος το πηγε παλι στο ιδιο και ενω μιλουσαν για αυτα που θα αλλαξει στην μηχανη του περνουσε μια γκομενα και ελεγε ο μηχανικος "δες ενα μ...νι" και κατι τετοια δε μπορουσε να βγαλει ακρη.
Σε αλλον γνωστο μου τον κοροιδεψε οτι του εκανε service και ενω του ζητησε το παιδι τεντωτηρα,λαδια,μπαταρια,καδενα, του αλλαξε μονο καδενα και λαδια και πηγε να τα βαρεσει μετα απο καιρο ολα μεσα στο μοτερ το μηχανακι ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ.
Καποιοι κανουν εγκληματα και μας εχουν για μαλακες,το ονομα του συνεργειου δεν μπορω να το γραψω αλλα το ονομα του εχει 3 γραμματα.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
επειδη καταλαβα για ποιον μιλας, απο προσωπικη πειρα σου λεω
α) ναι κοταζει τα μουνι@
β) ειναι πολυ καλος μηχανικος
OrEsTiS82
11/10/2007, 00:59
Ειναι απο τους καλυτερους μηχανικους αλλα κανει και πονηριες, εσεις κολλησατε στο "ΝΙΜΟΥ" που ειπε στον αλλον οταν περνουσε απεναντι η στις πονηριες που εκανε;
ΥΓ: Αμα ειναι Μουνακιας να παει σε κανα μπουρδ#$λο να στρωσει, δεν φταινε σε τιποτα τα κοροιδα που πανε,οσο για εκεινον που ειπε οτι κοβει αποδειξη με το τι σου εκανε, @@ αποδειξεις εκοψε στα παιδια...
OrEsTiS82
11/10/2007, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Μαλλον δεν μιλα για μικρο συνεργειο...
Δεν ειναι μικρο συνεργειο ειναι πολυ γνωστο,ειναι αλυσιδα με 2-3 καταστηματα και απο οσο θυμαμαι 3 συνεργεια,εγω μιλαω συγκεκριμενα για εκεινο κοντα στο Ο.Α.Κ.Α ,αυτοι που ασχολουνται με ευρωπαικα μηχανακια καταλαβαν ποιο ειναι, πολυ καιρο ακουγα διαφορα και δεν ειχα γραψει αλλα με το τελευταιο που ειπε σε ενα παιδι "τι να ακουσω το μηχανακι σου,αμα σου κολλησει φερτο απο βδομαδα..." ειπα να σας τα γραψω.
Ευτυχως η Husqvarna του εχει παρει πισω την εξουσιοδότηση, αλλα αμα συνεχισει τις μ@λ@κιες θα βγαλει και το ονομα της Husq απο την ταμπελα...
Alki_Viades
11/10/2007, 10:07
Στο συγκεκριμενο συνεργειο ειχα παει το Duke και οι μαλακες δεν κανανε σωστη εξαερωση στην αλλαγη λαδιων με αποτελεσμα να χτυπησει ρουλεμαν στροφαλου μετα απο 800χλμ. Ευτυχως επισκευαστηκε σε ΑΛΛΟ συνεργειο στην εγγυηση αλλα φαντασου να ηταν εκτος...... :eek:
Παιδιά μία είναι η λύση: Στο μηχανάκι μας ότι μπορούμε το κάνουμε μόνοι μας (λάδια-μπουζί-φίλτρα-τακάκια κ.λ.) και στα χοντρά όπου λόγω έλλειψης χώρου-χρόνου-εργαλείων το πάμε σε μηχανικό και είμαστε ΔΙΑΡΚΩΣ από πάνω του και άμα του αρέσει...
mourgakos
11/10/2007, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Παιδιά μία είναι η λύση: Στο μηχανάκι μας ότι μπορούμε το κάνουμε μόνοι μας (λάδια-μπουζί-φίλτρα-τακάκια κ.λ.) και στα χοντρά όπου λόγω έλλειψης χώρου-χρόνου-εργαλείων το πάμε σε μηχανικό και είμαστε ΔΙΑΡΚΩΣ από πάνω του και άμα του αρέσει...
γιαυτο δεν αλλαζω μηχανακι και καθομαι με το παππου και την μανιβελα του....
δλδ τι να πω και εγω την αλλη φορα ειχαν ξεχασει χαρτια μεσα (απο το καρτερ βγηκαν),πηγα να
αλλαξω λαδια και φιλτρα και επαθα πλακα,
την αλλη πατησα φρενο και εφυγαν τα τακακια πισω,ουτε 5 χλμ δεν ειχα κανει,πηγα να στουκαρω..την αλλη κοπαναγε ,ειχε βιδωσει το μπουζι ισα ισα 2 βολτες//////
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
γιαυτο δεν αλλαζω μηχανακι και καθομαι με το παππου και την μανιβελα του....
δλδ τι να πω και εγω την αλλη φορα ειχαν ξεχασει χαρτια μεσα (απο το καρτερ βγηκαν),πηγα να
αλλαξω λαδια και φιλτρα και επαθα πλακα,
την αλλη πατησα φρενο και εφυγαν τα τακακια πισω,ουτε 5 χλμ δεν ειχα κανει,πηγα να στουκαρω..την αλλη κοπαναγε ,ειχε βιδωσει το μπουζι ισα ισα 2 βολτες//////
:confused: Οτι πεις!!!
mourgakos
11/10/2007, 11:09
:confused: Οτι πεις!!!
τι να πω........τσακο μια :beer: και κανα κερι που και που ,οσοι σεν εχουν ιδεα τι κανει
ο μηχανικος τους και τους τα παιρνει και αδρα,.........
Ρε κουμπάρε σόρρυ αλλά δε σε πιάνω στα μεσαία ...διακρίνω μία ειρωνία μήπως?:beer:
Συγνώμη αλλά θα συμφωνήσω πως πολλά συνεργεία είναι για μπουρλότο!!!!
Κι αυτό το λέω μετά από εμπειρία σε αντιπροσωπεία! Δεν μπορεί να μην ξέρει εκείνη ότι το φίλτρο λαδιού στη δικιά μου μηχανή δεν αλλάζεται παρά μόνο αν κοπεί και να το ξέρω εγώ!!!
Δεν έχω χρόνο να τα κάνω μόνη μου, άρα εξαρτώμαι! Και μάλιστα εκεί ήξεραν ότι δεν είμαι καμιά άσχετη με το θέμα!!! παρόλα αυτά που τα κοπάνεισαν τα 27€ουλάκια για το φίλτρο!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad:
blackbusa
12/10/2007, 01:20
Ειναι απο τους καλυτερους μηχανικους αλλα κανει και πονηριες, εσεις κολλησατε στο "ΝΙΜΟΥ" που ειπε στον αλλον οταν περνουσε απεναντι η στις πονηριες που εκανε;
ΥΓ: Αμα ειναι Μουνακιας να παει σε κανα μπουρδ#$λο να στρωσει, δεν φταινε σε τιποτα τα κοροιδα που πανε,οσο για εκεινον που ειπε οτι κοβει αποδειξη με το τι σου εκανε, @@ αποδειξεις εκοψε στα παιδια...
Αποδειξη ειναι υποχρεωμενα να σου κοβουν ολα συνεργεια.Απο εκει και περα οταν μειλαμε για μεγαλο ποσο το ΦΠΑ μπορει να ανεβασει το ποσο αρκετα (της εργασιας).Αρα φανταζομαι τα παιδια θα ειπαν να μην τους κοψουν για να γλυτωσουν καποια λεφτα.Απο εκει και περα ειναι ποσο καλος ειναι ο μηχανικος σου και ποσο τον εμπιστευεσαι.Το θεμα μουνακιας δεν λεει οτι δεν ειναι και καλος μηχανικος καποιος.Και στον χωρο που ειναι το συνεργειο απαγορευεται να ειναι ο πελατης απο επανω για να μην τους σπανε πολλοι ξερολες τα @@.Αν δεν σου κανει το συνεργειο για τον ενα η τον αλλο λογο ψαχνεις για αλλο.
mourgakos
12/10/2007, 07:46
Ρε κουμπάρε σόρρυ αλλά δε σε πιάνω στα μεσαία ...διακρίνω μία ειρωνία μήπως?:beer:
καμια ειρωνια...απλα λεω οτι καποια πραγματα αναγκαστηκα τα κανω μονος μου
και οσοι αναγκαστηκα πανε σε συνεργειο για το οτιδηποτε,εκτος απο τα χρηματα που
χωνουν ,πρεπει να αναβουν και κανα κερι για τις μαλακιες του μαστορα
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
επειδη καταλαβα για ποιον μιλας, απο προσωπικη πειρα σου λεω
α) ναι κοταζει τα μουνι@
β) ειναι πολυ καλος μηχανικος
+1
:lol: :lol: :lol:
επισης απο προσωπικη πειρα (3 μηχανακια)
OrEsTiS82
12/10/2007, 15:45
Δεν του ειπαν τα παιδια να μην κοψει αποδειξη,τους ειπε το ποσο και τα εσκασαν και εφυγαν, ειδικα ο ενας οταν τα βαλανε κατω εγραψε σε χαρτι τι θα του αλλαξει ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ.
Οταν μετα απο καιρο ο ενας αλλαξε συνεργειο διαπιστωσε οτι ουτε τεντοτηρα ειχε αλλαξει οπως διαπιστωσε το επομενο συνεργειο αλλα ουτε και μπαταρια,αλλα ο πελατης το κοροιδο ειχε πληρωσει και για αυτα...
ΥΓ: Εγω δεν ειπα οτι ειναι κακος μηχανικος, εγραψα και σε αλλο μηνυμα οτι ειναι απο τους καλυτερους,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σου κανει και καλη δουλεια γιατι πολυ απλα βαριεται,αλλοι μηχανικοι δεν εχουν γνωσεις για ευρωπαικα μηχανακια,αυτος εχει φοβερες γνωσεις αλλα δεν ασχολειται πραγματικα με τον πελατη,στον αλλον δεν αλλαξε τεντοτηρα και πηγε να του τα βαρεσει ολα, δεν ηταν οτι δεν το ηξερε απλα εγραψε στα @@ του τον πελατη.
Εχει ενημερωθει η αντιπροσωπεια της Husqvarna, παντως να το ξερετε μερικοι "φιλοι" του οποτε απο δω και περα να προσεχει και να βγαλει και απο την ταμπελα το σημα της husqvarna γιατι δεν ειναι πλεον εξουσιοδοτημενο συνεργειο για Husqvarna απο οσο ξερω.
blackbusa
12/10/2007, 16:52
Δεν του ειπαν τα παιδια να μην κοψει αποδειξη,τους ειπε το ποσο και τα εσκασαν και εφυγαν, ειδικα ο ενας οταν τα βαλανε κατω εγραψε σε χαρτι τι θα του αλλαξει ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ.
Οταν μετα απο καιρο ο ενας αλλαξε συνεργειο διαπιστωσε οτι ουτε τεντοτηρα ειχε αλλαξει οπως διαπιστωσε το επομενο συνεργειο αλλα ουτε και μπαταρια,αλλα ο πελατης το κοροιδο ειχε πληρωσει και για αυτα...
ΥΓ: Εγω δεν ειπα οτι ειναι κακος μηχανικος, εγραψα και σε αλλο μηνυμα οτι ειναι απο τους καλυτερους,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σου κανει και καλη δουλεια γιατι πολυ απλα βαριεται,αλλοι μηχανικοι δεν εχουν γνωσεις για ευρωπαικα μηχανακια,αυτος εχει φοβερες γνωσεις αλλα δεν ασχολειται πραγματικα με τον πελατη,στον αλλον δεν αλλαξε τεντοτηρα και πηγε να του τα βαρεσει ολα, δεν ηταν οτι δεν το ηξερε απλα εγραψε στα @@ του τον πελατη.
Εχει ενημερωθει η αντιπροσωπεια της Husqvarna, παντως να το ξερετε μερικοι "φιλοι" του οποτε απο δω και περα να προσεχει και να βγαλει και απο την ταμπελα το σημα της husqvarna γιατι δεν ειναι πλεον εξουσιοδοτημενο συνεργειο για Husqvarna απο οσο ξερω.
1.Το συγκεκριμενο συνεργειο δεν τον ξερω....αρα αυτοματα ο μηχανικος ουτε φιλαρακι μου ειναι ουτε τον καλυπτω...
2.Δηλαδη το οτι δεν του ειπαν για αποδειξη τι αποδεικνυει.....εγω απο προσωπικη πειρα ξερω οτι σχεδον ολοι λεμε στον μηχανικο να μην μας κοψει η να μας την κανει με χαμηλωτερη τιμη για να γλυτωσουμε το Φπα....αρα αυτο που λες δεν στεκει....
3.Οταν πας για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σερβις και ξερεις ακριβως τι θελεις,το ποσο που θα πληρωσεις το ξερεις με μια αποκλιση 10 πανω 10 κατω.....αμα πας και του πεις ''μαστορα φτιαξε οτι βρεις'' τι περιμενεις να σου απαντηση ο αλλος???
4.Για τον τεντωτηρα ενταξει...δεν μπορεις να το τσεκαρεις.....την μπαταρια ομως ρε φιλε οσο και ασχετος και να εισαι βλεπεις αν ειναι καινουργια η οχι....μην τρελλαθουμε κιολας.....
υ.γ. δεν ξερω τι μηχανικος ειναι αρα και δεν μπορω να εκφρασω γνωμη.....και συνηθως οταν πας σε εναν καινουργιο μηχανικο ΑΠΑΙΤΕΙΣ αποδειξη για την δουλεια που σου εχει κανει ωστε αν γινει η στραβη να εχεις καποια καλυψη....ειναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ θεωρω....
και απαντησα στο ιδιο μοτιβο με σενα γιατι απαντησες σε δικο μου ποσταρισμα......και θα ξαναπω οτι δεν ξερω για ποιον μιλαμε......εχω japan.....
OrEsTiS82
12/10/2007, 17:37
Blackbusa δεν ειπα για σενα οτι ειναι "φιλος" σου, τον ξερουν αρκετα παιδια εδω μεσα σε εκεινους αναφερομαι, δεν την τσεκαρε την μπαταρια το παιδι γιατι υποτιθεται οτι το πηγε το μηχανακι του σε συνεργειο με "ονομα" καλο και γνωστο,εχεις δικιο επρεπε να την τσεκαρει,τον τεντωτηρα τον ειδα και εγω και ηταν στα τελευταια του!
Για αυτο εγραψα το θεμα, οποιοι πηγαινουν στον συγκεκριμενο (εφοσον καταλαβαν ποιος ειναι) να μην παθει καποια ζημια η μοτοσυκλετα τους.
red_monster
17/10/2007, 14:10
Δεν ακούγονται και τα καλύτερα λόγια για το συγκεκριμένο συνεργείο...
Κρίμα τις εταιρίες που έχει:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Συγνώμη αλλά θα συμφωνήσω πως πολλά συνεργεία είναι για μπουρλότο!!!!
Κι αυτό το λέω μετά από εμπειρία σε αντιπροσωπεία! Δεν μπορεί να μην ξέρει εκείνη ότι το φίλτρο λαδιού στη δικιά μου μηχανή δεν αλλάζεται παρά μόνο αν κοπεί και να το ξέρω εγώ!!!
Δεν έχω χρόνο να τα κάνω μόνη μου, άρα εξαρτώμαι! Και μάλιστα εκεί ήξεραν ότι δεν είμαι καμιά άσχετη με το θέμα!!! παρόλα αυτά που τα κοπάνεισαν τα 27€ουλάκια για το φίλτρο!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad:
:confused:
Για το TTR μιλαμε? κανονικο φιλτρο εχει οπως τα υπολοιπα.. περιπου στα 10 ευρω (Αν δεν μπερδευω κατι..:dizzy: )