View Full Version : Fcmoto.de
Kαλημερα
ρε παιδια εχει ψωνισει κανεις απο το συγκεκριμενο site απο ασφαλεια συναλλαγων τι λεει και σε ποσες μερες ερχονται τα πραγματα,εχει κατι κουφες τιμες για κρανακια μηπως βρομαει τιποτα
thanks.:dizzy:
road spirit
11/10/2007, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από PROST
...εχει κατι κουφες τιμες για κρανακια μηπως βρομαει τιποτα
οι κλέφτες οι δικοί μας έμποροι/αντιπρόσωποι, αυτό βρωμάει....
έχει ψωνίσει αρκετός κόσμος απο fc-moto, όχι εγω προσωπικά ακόμα, αλλά ετοιμάζομαι...
sapila racing
11/10/2007, 11:13
Kαλημερα
ρε παιδια εχει ψωνισει κανεις απο το συγκεκριμενο site απο ασφαλεια συναλλαγων τι λεει και σε ποσες μερες ερχονται τα πραγματα,εχει κατι κουφες τιμες για κρανακια μηπως βρομαει τιποτα
Δεν βρωμάει τίποτα, εχω ψωνίσει κράνος Arai RX7, σε 10 μέρες περίπου ηρθε με UPS σπίτι μου.
Αυτη την εποχή οι προσφορές που εχει δεν ειναι και πολλές, εχει λίγα νούμερα.
Πρέπει να πας στα details για να δεις σε τι νούμερα υπάρχει διαθέσιμο κάθε κράνος.
:wave2:
Και εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος απο το εν λόγω κατάστημα.
Επίσης μπόρεις να πληρώσεις και με αντικαταβολή.
:beer:
Αυτό το θεματάκι με βασανίζει καιρό...αλλά είναι πολλά τα λεφταααααααά...:bawl: :bawl:
108308
liakaros
11/10/2007, 11:37
Και εγω εχω ψωνησει απο εκει....
Σε 10 μερες ειχαν ερθει με ups οπως προειπε και ενας φιλος...και ολα μια χαρα...
Εχε υπ οψιν οτι μπορεις να πληρωσεις και cash on delivery...ουτε πιστωτικες καρτες ουτε τπτ...
απο εξοδα ειναι οντως 10,90 ευρω η εχει και τιποτα τελωνεια και μαλακιες;
liakaros
11/10/2007, 11:48
απο εξοδα ειναι οντως 10,90 ευρω η εχει και τιποτα τελωνεια και μαλακιες;
τπτ απολυτως...
Άντε να βάζουν μυαλό σιγά σιγά οι αντιπρόσωποι λέμεεεεε :mad:
Έψαχνα για Schuberth και μου ζητάγανε 450άρες για το S1 εδώ οι πονηρίδηδες και στο fcmoto με 350 καθάρισες:D
Στο ebay πάλι βρίσκεις ρέπλικες Arai RX7 από 300 ευρώ όταν εδώ ζητάνε 700 :eek: :eek:
panosER5
11/10/2007, 14:37
Πραγματικα αυτη η ICON εχει κατι φοβερα σχεδια. Δεν τα εχω βρει πουθενα εδω για δοκιμη και επιτοπια εκτιμηση. Γουρουνι στο σακι δεν λεει.
bentouza
11/10/2007, 15:06
αντικαταβολη;
δεν το'χα δει.δηλαδη πληρωνεις την εταιρεια ντελιβερι οταν στο φερει;πολυ καλο!:D
οσοι πηρατε κρανη ειναι τα ευρωπαικα μοντελα;εννοω αν εχουν εγκριση ευρωπαικης ενωσης(ECE);
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
Πραγματικα αυτη η ICON εχει κατι φοβερα σχεδια. Δεν τα εχω βρει πουθενα εδω για δοκιμη και επιτοπια εκτιμηση. Γουρουνι στο σακι δεν λεει.
Είναι και αυτό βασικό , το κακό είναι πως δε τα εισάγει κανείς εδώ , ειδικά τα ICON ώστε να τσεκάρουμε νούμερα ...κατά τα άλλα μόλις παρράγγειλα ένα ζευγάρι alpinestars moto gp κάτι που τα περιτρυγίριζα από καιρό ...γύρω στα 180 λάκια.:blush:
sapila racing
11/10/2007, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
αντικαταβολη;
δεν το'χα δει.δηλαδη πληρωνεις την εταιρεια ντελιβερι οταν στο φερει;πολυ καλο!:D
οσοι πηρατε κρανη ειναι τα ευρωπαικα μοντελα;εννοω αν εχουν εγκριση ευρωπαικης ενωσης(ECE);
Καλά κατάλαβες. Αντικαταβολή, δηλαδή πληρωνεις με μετρητα τον κούριερ.
Εγω άνοιξα κιόλας το δέμα κι ελεγξα οτι το κράνος αιναι ΟΚ πριν τον πληρώσω.
Φυσικα και ειναι κράνη Ερωπαικων προδιαγραφων CE, το μαγαζι ειναι στην Γερμανία και πουλαει μόνο τέτοια.
Αλλο αν σαν ιδιώτης μπορείς να αγοράσεις απο αλλες χώρες κράνη αλλων προδιαγραφών και πιο φτηνα.
Και εγω κρανάκι, όλα καλά! Μη το φοβάσαι.
costas_k
11/10/2007, 18:47
Εγω παλι εχω παραγγειλει 2 μπλουζακια alpine stars απο τις 25.09 και ακομα τιποτα.βεβαια εχω επιλεξει να πληρωσω cash on delivery οποτε δεν αγχωνομαι ,αλλα ψηνομαι για ενα μπουφαν revit που εχει αλλα αν κανουν κανα μηνα να το στειλουν δεν λεει..
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
Εγω παλι εχω παραγγειλει 2 μπλουζακια alpine stars απο τις 25.09 και ακομα τιποτα.βεβαια εχω επιλεξει να πληρωσω cash on delivery οποτε δεν αγχωνομαι ,αλλα ψηνομαι για ενα μπουφαν revit που εχει αλλα αν κανουν κανα μηνα να το στειλουν δεν λεει..
Σου στείλανε απάντηση μετά την αγορά, tracking number?
Δοκίμασε να τους στείλεις ένα μαιλ.
makis206
11/10/2007, 21:01
Θέλει λίγη προσοχή πάντως στις τιμές..
Το X-Spirit το Norick TC-2 συγκεκριμένα το έχει μεν σε άψογη τιμή στα 500 ευρώ όταν εδώ το πουλάνε 800 αλλά παρατήρησα μεγάλη διαφορά στη ζελατίνα.
Την κλασική των X-Spirit και XR-1000 την δίνουν 49,95ευρώ συν τα μεταφορικά πάει πανω από 60 όταν εδώ την πουλάνε 50 κι εγώ προχτές την πήρα από μαγαζί στην Καλλιρόης 40.
Εντάξει, μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό αλλά δεν χάνουμε τίποτα αν κάνουμε κι ένα έλεγχο πριν προχωρήσουμε στην παραγγελία.:winka:
:beer:
ΛαμπροΦέϊζερ αυτό το μαγαζί μου'λεγες ;
costas_k
12/10/2007, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Σου στείλανε απάντηση μετά την αγορά, tracking number?
Δοκίμασε να τους στείλεις ένα μαιλ.
Δεν ξερω to μονο που βλεπω στο account μου ειναι ο αριθμος της παραγγελιας(μηπως ειναι αυτο)και στο status λεει "in process".:confused:
liakaros
12/10/2007, 12:55
Δεν ξερω to μονο που βλεπω στο account μου ειναι ο αριθμος της παραγγελιας(μηπως ειναι αυτο)και στο status λεει "in process".:confused:
Bασικα θα σου στειλουν mail που θα γραφει dispached οταν ολοκληρωσουν την παραγγελεια...
Αν δεν σου στειλουν tr.num μπορεις,ακομα και με τον αριθμο της παραγγελειας σου να δεις την προοδο του δεματος σου,αρκει να μπεις στο site της ups και να ρυθμισεις τις καταληλες παραμετρους στην ανιχνευση:winka:
costas81
12/10/2007, 13:24
μόλις έβαλα και γω ένα κράνος
περιμένουμε και βλέπουμε!
costas81
12/10/2007, 16:51
Σήμερα έβαλα την παραγγελία και μόλις μου ήρθε αυτό από την ups.
***Παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η UPS και η ο/η FC-MOTO.DE δεν θα λάβουν το απαντητικό σας μήνυμα.
Το μήνυμα αυτό σας έχει σταλεί μετά από αίτημα του/της FC-MOTO.DE για να σας ειδοποιήσει ότι οι κατωτέρω πληροφορίες δέματος έχουν μεταδοθεί στην UPS. Το δέμα / τα δέματα ενδέχεται να μην έχει/έχουν δοθεί στην UPS για αποστολή. Για να επαληθεύσετε αν και πότε η αποστολή δόθηκε στην UPS, καθώς και την τρέχουσα κατάσταση διακίνησής της, κάντε κλικ στη σύνδεση αναζήτησης παρακάτω ή επικοινωνήστε απευθείας με τον/την FC-MOTO.DE.
Σημαντικές πληροφορίες παράδοσης
--------------------------------------------------------------------------------
Ποσό αντικαταβολής: EUR ***,**
Πληρωμή: Μόνο μετρητά
Προγραμματισμένη παράδοση: 19-Οκτώβριος-2007
Λεπτομέρειες αποστολής
--------------------------------------------------------------------------------
Αποστολή προς:
ATHENS
GR
Αριθμός δεμάτων 1
Υπηρεσία UPS: STANDARD
Βάρος: 2,0 KGS
Αριθμός φορτωτικής: 1Z6*************
Αριθμός αναφοράς 1: RE*****************
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
lampros_fazer
12/10/2007, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Αυτό το θεματάκι με βασανίζει καιρό...αλλά είναι πολλά τα λεφταααααααά...:bawl: :bawl:
:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ΛαμπροΦέϊζερ αυτό το μαγαζί μου'λεγες ;
nai re.. ;)
costas81
16/10/2007, 11:45
μπες με τον αριθμο παραγγελίας στο site της ups και θα δου δεις αναλυτικα την κατασταση της παραγγελίας σου.
για παραδειγμα δες σε εμενα!
το γυρω της ευρωπης εχει κανει το κρανος μου πλάκα πλάκα!!
108806
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
μπες με τον αριθμο παραγγελίας στο site της ups και θα δου δεις αναλυτικα την κατασταση της παραγγελίας σου.
καλοοοο:beer: :beer: :beer:
costas_k
16/10/2007, 12:43
costas 81 ευχαριστω.Αυτο εκανα αλλά @@@@..λογικα λοιπον η παραγγελια δεν θα εχει καν εκτελεστει.
>>> UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later(αυτο το μηνυμα βγαζει οταν παταω αριθμο παραγγελιας)
costas81
19/10/2007, 09:52
costas 81 ευχαριστω.Αυτο εκανα αλλά @@@@..λογικα λοιπον η παραγγελια δεν θα εχει καν εκτελεστει.
>>> UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later(αυτο το μηνυμα βγαζει οταν παταω αριθμο παραγγελιας)
εγώ πάντος χθές κι όλας παρέλαβα μια μερα πριν από το αναμενόμενο!!
Όλα ήταν οκ όπως τα περίμενα και μαζί και μια ζελατίνα δώρο την οποία και δεν περίμενα αφού δεν ανέφεραν τίποτα κατα την παραγγελία!
Σύντομα θα σας ανεβάσω και φωτο!
Σίγουρα έχεις εκτελέσει την παραγγελία ή έχει μείνει ακόμα στο πεδίο προς εκτέλεση?
Στείλε τους ρε συ ένα mail αναφεροντας τους το πρόβλημα!
Είναι σοβαρή εταιρία θα σου απαντήσουν αμέσως!
costas_k
19/10/2007, 13:00
Εχω στειλει ηδη mail.τελοσπαντων θα δοκιμασω να παρεγγειλω τελικα και το μπουφαν που ηθελα,οσο για την προηγουμενη παραγγελια αν και οταν εκτελεστει θα τα επιστρεψω
Α!να μη ξεχασω...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ το κρανακι!
costas81
19/10/2007, 13:22
Εχω στειλει ηδη mail.τελοσπαντων θα δοκιμασω να παρεγγειλω τελικα και το μπουφαν που ηθελα,οσο για την προηγουμενη παραγγελια αν και οταν εκτελεστει θα τα επιστρεψω
Α!να μη ξεχασω...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ το κρανακι!
να σαι καλα φιλαρακι!
την εκανα και γω τη παραγγελια..αλλα αυτο που το βρηκες??:confused:
δες εδω αυτο μ εστειλαν..http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=945468#post945468
costas_k
20/10/2007, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
δες εδω αυτο μ εστειλαν..http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=945468#post945468
αυτο μου ειχε ερθει κ εμενα,αλλα εκτοτε........"in process" εδω και 20 μερες
αυτο μου ειχε ερθει κ εμενα,αλλα εκτοτε........"in process" εδω και 20 μερες
:sick:
ρε λες να καναμε τπτ λαθος?
παντως εμενα η παραγγελια μου μεσα στο site γραφει viewed 20-10-07 οποτε μαλλον θα την ειδανε
costas_k
20/10/2007, 17:18
παντως εμενα η παραγγελια μου μεσα στο site γραφει viewed 20-10-07 οποτε μαλλον θα την ειδανε
και εμενα απο τις 25/09 viewed ειναι!!!βρε λες να ειμαι μαυρογατος και να μη το ξερω?:lol:
και εμενα απο τις 25/09 viewed ειναι!!!βρε λες να ειμαι μαυρογατος και να μη το ξερω?:lol:
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
e-mail εστειλες?
εγω υποψιαζομαι πως "μαζευουν" παραγγελιες να τις στειλουν μαζι..
λες τωρα που εβαλα και γω να τα φερουν?:lol:
costas_k
21/10/2007, 15:04
e-mail εστειλες?
εγω υποψιαζομαι πως "μαζευουν" παραγγελιες να τις στειλουν μαζι..
λες τωρα που εβαλα και γω να τα φερουν?:lol:
εχω στειλει και mail.μπα δεν παιζει να "μαζευουν" παραγγελιες,αφου το παιδι πιο πανω παραγγειλε κρανος ΜΕΤΑ απο μενα και ΗΔΗ το χει στα χερια του!
σ ενα site της ups που εμπαινε ενα αλλο παιδι και εβλεπε που ειναι το δεμα του μπηκες?
αν ξερεις ποιο ειναι αυτο το site?:confused:
costas81
22/10/2007, 11:32
σ ενα site της ups που εμπαινε ενα αλλο παιδι και εβλεπε που ειναι το δεμα του μπηκες?
αν ξερεις ποιο ειναι αυτο το site?:confused:
www.ups.com
το κράνος το παρέλαβα σε 6 μέρες από την μέρα που έστειλα την παραγγελία!
here it is!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48501
www.ups.com
το κράνος το παρέλαβα σε 6 μέρες από την μέρα που έστειλα την παραγγελία!
here it is!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48501
κωστα το βρηκα αυτο που μ παρεθεσες αλλα δεν εχω καποιο tracking number στο μαιλ που μ στειλανε ειχανε μονο order number αλλα μ αυτο δε μ βγαζει τπτ..:confused:
pavlaras1
02/11/2007, 01:49
Εγω αγορασα πριν απο λιγους μηνες μου το καινουργιο μου κρανος Nolan N102 SECRET N-COM στα 300€ με αντικαταβολη και μου ηρθε σε μια εβδομαδα.
Ο λογος που το πηρα απο εκει ειναι επειδη το συγκεκριμενο μοντελο το εψαχνα σε ολη την Ελλαδα απο Θεσσαλονικη εως Αθηνα και κανενας δεν το ειχε ετοιμοπαραδωτο και επρεπε να γινει παραγγελια απο Ιταλια και μου λεγανε οτι θα κανουνε απο μια εβδομαδα εως εναν μηνα περιπου για να μου το φερουνε και οταν εδω στην Ελλαδα σου λενε εως ενα μηνα να ξερετε οτι θα κανει σιγουρα εναν μηνα.
Αφηστε που μου το εδιναν στα 330€ και επρεπε να τα δωσω τα μισα τουλαχιστον προκαταβολη.
Ειπα να δοκιμασω να κανω την παραγγελια μεσω Ιντερνετ και μεσω του FCMoto.De και τελικα χαιρομαι για την επιλογη μιας και μου ηρθε ποιο γρηγορα και ποιο φθηνα και χωρις να δωσω τιποτα για προκαταβολη και με UPS στο σπιτι μου ενημερωνοντας μου καθημερινα μεσω email για το που βρισκεται το κρανος μου και αν εχει τιμολογηθει και αλλα τετοια.
Προβλεπω και η επομενη μου αγορα να γινει απο εκει παλι :)
110869
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Εγω αγορασα πριν απο λιγους μηνες μου το καινουργιο μου κρανος Nolan N102 SECRET N-COM στα 300€ με αντικαταβολη και μου ηρθε σε μια εβδομαδα.
Ο λογος που το πηρα απο εκει ειναι επειδη το συγκεκριμενο μοντελο το εψαχνα σε ολη την Ελλαδα απο Θεσσαλονικη εως Αθηνα και κανενας δεν το ειχε ετοιμοπαραδωτο και επρεπε να γινει παραγγελια απο Ιταλια και μου λεγανε οτι θα κανουνε απο μια εβδομαδα εως εναν μηνα περιπου για να μου το φερουνε και οταν εδω στην Ελλαδα σου λενε εως ενα μηνα να ξερετε οτι θα κανει σιγουρα εναν μηνα.
Αφηστε που μου το εδιναν στα 330€ και επρεπε να τα δωσω τα μισα τουλαχιστον προκαταβολη.
Ειπα να δοκιμασω να κανω την παραγγελια μεσω Ιντερνετ και μεσω του FCMoto.De και τελικα χαιρομαι για την επιλογη μιας και μου ηρθε ποιο γρηγορα και ποιο φθηνα και χωρις να δωσω τιποτα για προκαταβολη και με UPS στο σπιτι μου ενημερωνοντας μου καθημερινα μεσω email για το που βρισκεται το κρανος μου και αν εχει τιμολογηθει και αλλα τετοια.
Προβλεπω και η επομενη μου αγορα να γινει απο εκει παλι :)
καλοφορετο!:beer: :wave2:
Κι εγω παρηγγειλα πριν 9 μερες τις μποτες sidi tepor και μου ηρθαν χτες ανω θα επρεπε να ερθουν σημερα απο fc.moto.Με αντικαταβολη ηρθαν σπιτι μου και δεν υπηρχε κανενα προβλημα.Τουλαχιστον στη περιπτωση μου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Κι εγω παρηγγειλα πριν 9 μερες τις μποτες sidi tepor και μου ηρθαν χτες ανω θα επρεπε να ερθουν σημερα απο fc.moto.Με αντικαταβολη ηρθαν σπιτι μου και δεν υπηρχε κανενα προβλημα.Τουλαχιστον στη περιπτωση μου!
οι δικες μου ακομα...:a35: :a35: :a35: :a35:
costas_k
06/11/2007, 13:21
Σημερα ελαβα νεο mail απο fc-moto.de!!
Status Date
Order was received 30/10/2007 13:24
Viewed 31/10/2007 08:49
In process 02/11/2007 13:23
Dispatched 06/11/2007 10:40
Delivered 06/11/2007 10:40
Invoiced 06/11/2007 10:40
Thank you for your order:
No. Quantity Product no. Name UP VAT Discount TP
οποτε λογικα μεχρι το τελος της εβδομαδας θα τα εχω στα χερια μου!
:a25: :a25: :a25:
costas81
06/11/2007, 14:10
Status Date
αντε με το καλο!
costas_k
06/11/2007, 14:14
αντε με το καλο!
σε ευχαριστω φιλε(ελπιζω το επομενο ποστ εδω να περιεχει και τα καλουδια που περιμενω)
Status Date
η δικη μου ακομα δεν εχει ερθει...:bawl:
in process ειναι 2 βδομαδες τωρα:bawl:
costas_k
06/11/2007, 19:27
η δικη μου ακομα δεν εχει ερθει...:bawl:
in process ειναι 2 βδομαδες τωρα:bawl:
στειλε mail(s) φιλαρακι.πρηξ τους!
στειλε mail(s) φιλαρακι.πρηξ τους!
για ριξε καμια ιδεα...
εσυ τι τους ειπες??:confused:
project.breeze
06/11/2007, 19:43
για ριξε καμια ιδεα...
εσυ τι τους ειπες??:confused:
Δεν μπορεί να τους γράψει τί τους είπε,θα φάει ban:rotflmao: :rotflmao:
Επειδη δεν εχω κανει ποτε παραγγελια μεσω διαδικτιου και δεν εχω την εμπειρια, θα μπορουσε να μου πει καποιος (που το εχει κανει), τι ημερομηνια παραγωγης ειχε το κρανος που παρελαβε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Δεν μπορεί να τους γράψει τί τους είπε,θα φάει ban:rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
εξυπνο:lol:
costas_k
06/11/2007, 22:43
εγω τους ειπα----------->λοιπον κυριοι εχω κανει μια !@$@#!%@#$παραγγελια που στον!#@$!@#$!$βρισκεται?αν δεν ερθει σε δεκα μερες απο σημερα την εχετε γα#@$σει!:lol: :lol: :lol: :lol:
περα απον την πλακα εστειλα email με αριθμο πελατη +αριθμο παραγγελιας και μου απαντησαν.δοκιμασε να παρεις και τηλεφωνο(καπου το χω γραψει σε παραπανω ποστ)
1)εγω τους ειπα----------->λοιπον κυριοι εχω κανει μια !@$@#!%@#$παραγγελια που στον!#@$!@#$!$βρισκεται?αν δεν ερθει σε δεκα μερες απο σημερα την εχετε γα#@$σει!:lol: :lol: :lol: :lol:
2)περα απον την πλακα εστειλα email με αριθμο πελατη +αριθμο παραγγελιας και μου απαντησαν.δοκιμασε να παρεις και τηλεφωνο(καπου το χω γραψει σε παραπανω ποστ)
1) :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
2):wave2: :beer:
μπορει να μου εξηγησει καποιος τη διαδικασια παραγγελίας??
χρειαζεται πιστωτικη ?
γιατι δε βγαζω ακρη στα γερμανικα..
κ δεν εχω ξανακανει αγορα μεσω νετ..
ευχαριστω..
απο το λουισ ντε..οκ το καταλαβα οτι τα φερνει ο πισσαμαν...
απο το φσι???
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
γιατι δε βγαζω ακρη στα γερμανικα..
στο fc - moto δε χρειαζεται να ξερεις γερμανικα εχει μια σημαιουλα αγγλικη στα δεξια και στα δειχνει στα αγγλικα:wave2:
stratosZX10
11/11/2007, 23:46
εγω ρε παιδια εχω ψωνισει οτι μπορειτε να φανταστειτε απο το e-bay χωρις κανενα προβλημα
απο φαναρι πισω με φλας, μεχρι κρανος, στολη ολοσωμη διαιρουμενη, σταμπιλιζατερ κτλπ
σε τιμες μισες απο το fc-moto.....
πηρα προσφατα κρανος shark 100 ευρω με μεταφορικα....
μονο με πιστωτικη καρτα ομως ετσι!!!!!!!
costas_k
14/11/2007, 10:31
λοιπον λοιπον λοιπον.....χθες ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΛΑ οσα ειχα παραγγειλει απο fc-moto.de.φωτο μολις επιστρεψω αθηνα(γμτη μου το μπουφανακι μου με περιμενει και εγω λειπω εκτος αθηνας για δουλεια:bawl: :bawl: :bawl:)
costas81
14/11/2007, 10:40
www.fc-moto.com
ειναι το ιδιο site απλα στα αγγλικα!
ή αλλιώς όπως είπε ο φίλος το αγγλικό σημαιάκι
δεν χρειάζεσαι πιστωτική μιας και μπορείς να παραγγείλεις με αντικαταβολή
και γω απο εκει πηρα ενα shoei x-spirit και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα
:wave2:
costas_k
16/11/2007, 18:28
σας χρωσταω κατι φωτο ε?λοιπον να το το μπουφανακι απο το fc.moto-de που λεγαμε και μαζι ηρθε και ΔΩΡΟ!!!ενα neck warmer της REV"IT!!
112208
costas_k
16/11/2007, 18:30
σας χρωσταω κατι φωτο ε?λοιπον να το το μπουφανακι απο το fc.moto-de που λεγαμε και μαζι ηρθε και ΔΩΡΟ!!!ενα neck warmer της REV"IT!!
112210
Stergios69
16/11/2007, 18:35
ΠΟλύ ωραίο το μπουφανάκι...
Από μέγεθος πως είναι;
costas_k
16/11/2007, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Καλοριζικο! :beer:
ευχαριστω!αυριο θα του κανω κ ενα test...:wave2: :wave2:
@stergios.μια χαρα ειναι και απο μεγεθος.βασικα ειχα δοκιμασει το cayenne της ρεβιτ(οταν παραγγειλα στο site το off track δεν ειχε ερθει ακομα εδω)που στην ουσια ειναι πανω κατω τα ιδια και βαση αυτου παραγγειλα και το δικο μου
καλοριζικο φιλε!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
costas_k
16/11/2007, 23:28
καλοριζικο φιλε!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
thanx φιλαρακι!με τη δικη σου παραγγελια τι γινεται?