View Full Version : βοήθεια για ενδοεπικοινωνία...
Λοίπον..το έχει κανείς σας αυτό (http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductDet.asp?CatID=530&CatPosition=459&PID=1807) ? Λέει τίποτα?καμιά άλλη πρόταση σε αυτή την τιμή υπάρχει??(δοκιμασμένη ε???)Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεύχαριστ ώ:)
Εχετλαίος
11/10/2007, 12:48
Το κακό με τις ενδοεπικοινωνίες είανι ότι στα πολλά χλμ (>60) δεν ακούς και πολλά από το στροβολισμό του αέρα πάνω/μέσα στο κράνος. Και αν το έχεις και πολύ δυνατά (πχ ακούωντας μουσική) θα τα παίξουνε τα τύμπανα μια ώρα αρχνινότερα. Εγώ προσωπικά είχα 2 παλαιότερα (μια ασύρματη, μια ενσύρματη) και τση πούλησα και τση δυο. Για τη συγκεκριμένη δεν κατέω...
χχχχμ να το θέσω διαφορετικά..μεγάλο ρόλο παίζει και το κράνος..είχα την ενδοεπικοινωνία του lidl και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τα 100.ΚΑΝΕΝΑ..(δεν την έχω πλέον γιατί λόγω μαλ@κίας μου απογειώθηκε στην αττική οδό γκρρρρρρ...Για τα λεφτά του αυτ΄΄η που λέω στάνταρ είναι καλύτερη..απλά θέλω να μάθω από πρώτο χέρι πόσο καλή είναι η αν μπορώ με αυτά(άντε με ελάχιστα παραπάνω) να βρώ καλύτερη:)