View Full Version : Ειλικρινά
Πείτε μου ένα λόγο για να μου αλλάξετε την απόφαση να σβήσω ΟΛΑ τα threads από τις γενικές και να ζητήσω απο τους Admin να κλειδωθεί η κατηγορία.
Νίκο κακώς ασχολείστε εσύ και όλοι οι mods / admins...
Αν θέλετε να "φτιάξει" το moto.gr σας έχω πει (κατ' ιδίαν) ποια είναι η λύση...
Τσεκούρι (σφάξιμο με τη μία) και φωτιά (ban χωρίς κίτρινες κάρτες και μ@λ@κίες)...
Κάνετέ το συστηματικά για ένα δυο - μήνες και τα ξαναλέμε...
Φιλικά πάντα,
Θωμάς
Κι εγώ ρε φίλε με ποιόν θα κουβεντιάσω ότι μου ήρθε περίοδος; Πλάκα κάνεις; Άραξε στα κυβικά σου ρε φασίστα κυβερνομπάτσε μαεθρατ μη σου σβήσω όλα τα ποστ σου!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πείτε μου ένα λόγο για να μου αλλάξετε την απόφαση να σβήσω ΟΛΑ τα threads από τις γενικές και να ζητήσω απο τους Admin να κλειδωθεί η κατηγορία.
talk - action = 0
:D
γιατι εκει μεσα υπαρχουν κ αρκετα καλα πραγματα [οχι τα δικα μου, εγω μαλακιες λεω συνηθως] σαν κ αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47121) καλη ωρα...
κ επειδη ειναι πολυ δουλεια για να διαχωριστουν κ βαριεσαι μεσημεριατικα να τα διαχωρισεις
:beer:
costas81
11/10/2007, 14:05
θα αρχίσει ο makis το spam για να ξαναφτασει το όριο των 20,000 post!
ε??
Akatanomastos
11/10/2007, 14:07
prin ta sviseis ola peite mou pos tha forao to kranos, me lastixaki? me kordela? kai i psalida? xeiroterevei me to kranos?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Πριν απο πολυ καιρο αν θυμασαι σναιπερ ειχα γραψει στην ζωνη οτι ειναι αποκλειστικα θεμα δυσαναλογου μεγεθους του φορουμ και των μελων, σε σχεση με τον αριθμο των γενικων μοντς και με την προσπαθεια που καταβαλλεται απο την πλευρα τους για "επιτηρηση" τοσο ποσοτικα οσο και "ποιοτικα".
Μπατσοκρατια θα το χαρακτηρισουν καποιοι αυτο που προτεινω, αλλα αν στο μπαικνετ των σαφως πολυ λιγοτερων μελων και καθημερινων συζητησεων γινονται τοσο δραστικες κινησεις τωρα τελευταια (και πολυ σωστα γινονται) τοτε σκεψου εδω τι θα επρεπε να γινει.
Αν μεσα στην πολυφωνια ενος τετοιου μεγαλου φορουμ ξεφευγουν καθημερινα δεκαδες κειμενα που εχουν ως σκοπο να δημιουργησουν κακο κλιμα,και περιεργες κλικες που βλεπουμε καθημερινα, και για τον Α η Β λογο δεν μπορειτε να τα παρακολουθειτε και να φαινεται οτι υπαρχετε και εσεις ωστε το πραγμα να μην ξεφευγει, μην κλαιγεστε τωρα που η κατασταση εφτασε εκει που λες οτι εφτασε.
Με καθε σεβασμο στον προσωπικο χρονο και στην προσπαθεια καθ'ενος,
Γιωργος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γιωργος. EISAI KAI ATRIXOS?
Vourkoufales
11/10/2007, 14:21
με όλη την ειλικρίνεια πλέων!
:a12:
Vasilis_Strom
11/10/2007, 14:22
Απ' την στιγμή που υπήρξε ανοχή στην ακατάσχετη μπουρδολογία-παπαρολογία και το ανελέητο spam τo αποτέλεσμα έπρεπε να ήταν αναμενόμενο, ένα forum που δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρων, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που πρέπει να τις ψάξεις μέσα σε χιλιάδες kb σαβούρας.
Από την στιγμή που το forum είναι θεματικό, moto.gr, έπρεπε να είχε πιο αυστηρή επιτήρηση και γραμμή. Καλή η ελευθερία που δώσατε αλλά δεν έπρεπε να αφήσετε το μαστίγιο :winka:
Προσωπική άποψη και χωρίς καμία διάθεση κριτικής προς admin-mods. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
EISAI KAI ATRIXOS?
Σαφως...
Και στον ογκο επισης!
Σαφως...
Και στον ογκο επισης! APHLH EINAI AYTO TORA TZOYTZOYKO MOY?:blush:
... μην κλαιγεστε τωρα που η κατασταση εφτασε εκει που λες οτι εφτασε.
Γιωργος.
Δεν κλαίγομαι Γιώργο. Δεν το έχω κάνει κι ούτε θα το κάνω ποτέ.
Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι αντμιν, οι μοντ κλπ. Αν οι ίδιοι οι "χρήστες" θέλουν ένα φόρουμ για να έχουν κάπου να κάνουν χαβαλέ ή να γαμοσταυρίζονται μεταξύ τους, τότε μάλλον χάσαμε τον σκοπό μας.
Απλά η κατάσταση, λόγω της απέραντης ελευθερίας και του επιπέδου των ποστ, έφτασε στο να μην είναι διαχειρίσιμη πλέον η κατάσταση.
Γιώργο, αν εφαρμοστεί ο "νόμος του bikenet" ξέρεις πόσοι ωρυόμενοι σήμερα δεν θα γράφουν αύριο;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
με όλη την ειλικρίνεια πλέων!
:a12:
Πλέων..... :(
Γιώργο, αν εφαρμοστεί ο "νόμος του bikenet" ξέρεις πόσοι ωρυόμενοι σήμερα δεν θα γράφουν αύριο;
Αύριο και για 15-20 μέρες, max :winka: ...
Vasilis_Strom
11/10/2007, 14:33
Και τι θα χάσετε- χάσουμε ρε Νίκο, το πως ζευγαρώνει ο θηλυκός πιγκουίνος ή το τι να κάνω για να μην φεύγει το μακιγιάζ;; :sick:
...αν εφαρμοστεί ο "νόμος του bikenet" ξέρεις πόσοι ωρυόμενοι σήμερα δεν θα γράφουν αύριο;
so?
Spammer®
108334
Vourkoufales
11/10/2007, 14:37
Το απάντησες!
Απλά η κατάσταση, λόγω της απέραντης ελευθερίας και του επιπέδου των ποστ, έφτασε στο να μην είναι διαχειρίσιμη πλέον η κατάσταση.
Με το νταβατζιλίκι επίσης μπορείς να χάσεις ακόμα περισσότερους!
μήπως υπάρχει στο φόρουμ κάποια ενότητα να γράφετε του καθενός η μλκια!?
και σ όλα τ αλλα τσεκούρι!
αν γινει αυτο ποίος θα γυρίσει μετα να σου πει γτ το έσβησες?
τέσπα! εγω εδω μπίκα για της αγγελίες, μετα άρχισα μονο να διαβάζω και αυτο πιθανόν να συνεχίσω να κάνω!
:wave2:
alximistis
11/10/2007, 14:38
Να το κάνεις Νίκο και να τα σβήσεις! Μέσα!
Αλλά πριν αυτό δεν εξηγείς καλύτερα και με σαφήνεια ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ πρέπει ή τεσπα μπορούμε να γράφουμε στις γενικές;
Γιατί ο όρος γενικές αυτό σημαίνει ή όχι;
Ο καθένας περίπου ότι θέλει. Περίπου λέω.
Ας γίνει λοιπόν φίλτατε Νίκο μία ξεκάθαρη δήλωση εκ μέρους του moto.gr τι πρέπει να γράφουμε και ακολουθούμε.
Αλλιώς... οι γενικές παραμ'ένουν γενικές. Απλό.
Ακολουθεί παράδειγμα δυναμικής επέμβασης (lock) σε θρεντ που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα καταλήξουν στις διαμάχες ή στη ζώνη.
Ο χρήστης sniper έχει προταθεί στην ολομέλεια για ban :wacko:
Εδώ δεν πατάμε το κουμπί search και ρωτάμε τα ίδια και τα ιδια συνέχεια.....
Το τι πρέπει να γράφουμε ή να μην γράφουμε μας μάρανε...
Αν δείτε τα στατιστικά του φόρουμ, θα το ονομάσετε anekdota_spam.gr
Δεν ασχολούμαστε με τις μηχανές γιατί πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρουν. Πόσοι απο τους "αδικημένους" έχουν ρωτήσει για το πως φρενάρουν, πως στρίβουν, πως πως πως.....
Τέλος πάντων.....
Τζάμπα σάλιο χαλάμε