PDA

View Full Version : Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα....

vangelis 64
11/10/2007, 20:28
....τώρα δεν βλέπω απ' τη μύτη μου πιο πέρα.

Λογικό είναι λοιπόν να μη δίνω δεκάρα για τον συνάνθρωπο,το φίλο,το παιδί μου.
Ίσως γιατί η μύτη μου έχει σηκωθεί πολύ ψηλά και τα μάτια μου εστιάζουν πάνω της.Η συμφορά και το κακό είναι πράγματα που συμβαίνουν στούς άλλους."Ρε τον κακομοίρη τι τον βρήκε,κρίμα το παιδί..." θα σχολιάσω και θα συνεχίσω.
Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα σαν να μην τρέχει τίποτα.Θα συνεχίσω να μαζεύω χρήμα,δόξα και επιβεβαίωση,θα συνεχίσω να χαίρομαι και να κρυφογελώ με τη δυστυχία τού άλλου διότι εγώ....ξέρεις ποιός είμαι γω ρε;

Λοιπόν φίλοι μου πριν μερικές μέρες,αγανακτισμένος και θυμωμένος από την παραπάνω συμπεριφορά πολλών ανθρωποειδών τού νησιού(και εμού συμπεριλαμβανομένου)πρότεινα να οργανώσουμε μια κουβέντα σε παιδιά και γονείς με κεντρικό θέμα τον εξοπλισμό.
Αν και ήμουν σίγουρος για την προθυμία σας,η κινητοποίηση που έγινε με άφησε άφωνο.Ήσασταν όλοι πρόθυμοι να δώσετε ό,τι θα μπορούσατε για να σωθεί έστω και μια ζωή.
Άφησε όμως ασυγκίνητους αυτούς που τούς δόθηκε το δώρο να έχουν παιδιά.Αυτούς στούς οποίους ανήκει ο πρόλογος.
Θα ήθελα να μιλήσω με πολύ άσχημα λόγια αλλά δεν αξίζει.Δεν αξίζουν ούτε καν την περιφρόνηση,όταν έμαθα ότι λυπούνται τα έξοδα αυτής τής συνάντησης.:sad:
Σταματάω εδώ ευχαριστώντας σας γιά ό,τι κάνατε και ό,τι θα κάνατε αν όλα πήγαιναν καλά...λογικά.

Άκη,θυμάσαι πού πρότεινες να βάλεις από την τσέπη σου 500? και να βγάλουμε 2-3 κράνη για λοταρία;Τα "έξοδα τής μετακίνησης και φιλοξενίας σας,θα ήταν λιγότερα.....

project.breeze
11/10/2007, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
....τώρα δεν βλέπω απ' τη μύτη μου πιο πέρα.

Λογικό είναι λοιπόν να μη δίνω δεκάρα για τον συνάνθρωπο,το φίλο,το παιδί μου.
Ίσως γιατί η μύτη μου έχει σηκωθεί πολύ ψηλά και τα μάτια μου εστιάζουν πάνω της.Η συμφορά και το κακό είναι πράγματα που συμβαίνουν στούς άλλους."Ρε τον κακομοίρη τι τον βρήκε,κρίμα το παιδί..." θα σχολιάσω και θα συνεχίσω.
Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα σαν να μην τρέχει τίποτα.Θα συνεχίσω να μαζεύω χρήμα,δόξα και επιβεβαίωση,θα συνεχίσω να χαίρομαι και να κρυφογελώ με τη δυστυχία τού άλλου διότι εγώ....ξέρεις ποιός είμαι γω ρε;

Λοιπόν φίλοι μου πριν μερικές μέρες,αγανακτισμένος και θυμωμένος από την παραπάνω συμπεριφορά πολλών ανθρωποειδών τού νησιού(και εμού συμπεριλαμβανομένου)πρότεινα να οργανώσουμε μια κουβέντα σε παιδιά και γονείς με κεντρικό θέμα τον εξοπλισμό.
Αν και ήμουν σίγουρος για την προθυμία σας,η κινητοποίηση που έγινε με άφησε άφωνο.Ήσασταν όλοι πρόθυμοι να δώσετε ό,τι θα μπορούσατε για να σωθεί έστω και μια ζωή.
Άφησε όμως ασυγκίνητους αυτούς που τούς δόθηκε το δώρο να έχουν παιδιά.Αυτούς στούς οποίους ανήκει ο πρόλογος.
Θα ήθελα να μιλήσω με πολύ άσχημα λόγια αλλά δεν αξίζει.Δεν αξίζουν ούτε καν την περιφρόνηση,όταν έμαθα ότι λυπούνται τα έξοδα αυτής τής συνάντησης.:sad:
Σταματάω εδώ ευχαριστώντας σας γιά ό,τι κάνατε και ό,τι θα κάνατε αν όλα πήγαιναν καλά...λογικά.

Άκη,θυμάσαι πού πρότεινες να βάλεις από την τσέπη σου 500? και να βγάλουμε 2-3 κράνη για λοταρία;Τα "έξοδα τής μετακίνησης και φιλοξενίας σας,θα ήταν λιγότερα.....

Βαγγέλη,μην το βάζεις κάτω.Αν αυτοί τόσο κοστολογούν την ζωή των παιδιών τους είναι δικό τους πρόβλημα.Ο καθένας μας έκανε ό,τι μπορούσε από την πλευρά του.Η Ελληνική νοοτροπία (ηλιθιότητα καλύτερα) δεν αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη.Όρεξη να έχουμε να ασχολούμαστε.Κάντε υπομονή μια λεμονιά θ'ανθίσει στην γειτονιά:wave2:

675
11/10/2007, 20:45
βαγγελη πραγματικα λυπαμαι που δεν εγιναν ολα οσα οργανωνατε,:(

επισης θελω να σου πω ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια σου και γενικοτερα για τον τροπο που σκεφτεσαι!

ειναι ειλικρινα πολυ ομορφο αυτο που προσπαθησατε να κανετε... οσοι προσπαθησατε τελικα!:beer: :a10:

:wave2: μπραβο και παλι:wave2:

Meni0s
11/10/2007, 20:55
Βαγγελη και σε οσους καταφερατε οσα κανατε :keep up the good work

Δεν τρεχει τιποτα οσοι ηταν να πιασουν το μηνυμα που στελνατε (δλδ τα παιδια)
το καταλαβαν και ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη της ζως τους θα σας ευχαρηστησουν για αυτο που κανατε :evil:

Τωρα οσο για τους υπολοιπους ...λεει μια παροιμια... you cant teach an old dog new tricks Ειμαστε ελληναρες και δεν αλλαζουμε

:rolleyes:

Και παλι μπραβο σας ομοιδεατες συναδελφοι!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
11/10/2007, 21:05
Βαγγέλαρε ότι σού'πανε και τα παιδιά !

Και κάτι ακόμα, ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ νικά !:winka:

Εύγε !

:beer:

Giorgos19
11/10/2007, 21:20
:sad: :sad: :sad:

Τι κριμα...Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω...

cartman
11/10/2007, 21:42
Τί κρίμα...γεννάμε παιδιά αλλά δεν ασχολούμαστε να τους κάνουμε ανθρώπους! Τί είναι η παιδεία μπροστά στα λεφτά...ωραία νοοτροπία!
:sick:

trigger
11/10/2007, 21:46
Βαγγέλη... :(
Το πρωί μίλησα με τον Τrooper και μου είπε τα νέα :mad:
Τελικά ξέρεις τι πιστεύω; Κάθε άνθρωπος είναι άξιος της τύχης του!
Το τραγούδι λέει "κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα" Λυπάμαι τους ανθρώπους χωρίς όνειρα...
Χωρίς όνειρα... παιδιά χωρίς μέλλον...!
Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, στην εντατική έκανα όνειρα με εμένα να ταξιδεύω και πάλι
με τη μηχανή! Έχουν περάσει 9 μήνες και δεν έχω σταματήσει να ονειρεύομαι!
Τρελαίνομαι λοιπόν όταν ακούω για μανάδες και πατεράδες που δεν τους ενδιαφέρει το αύριο
και το αν θα υπάρξει αυτό για τα παιδιά τους!
Τέλος θα σου πω πως καλύτερα που ναυάγησαν τα σχέδια!
Ξέρεις γιατί; Γιατί όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις ανθρώπους ενήλικες χωρίς παιδεία πως θα
περάσεις το μήνυμα στα παιδιά; Όταν καταλάβει το παιδί οτι πρέπει να φοράει κράνος και
βρεί την οικογένειά του αντίθετη τότε τι γίνεται;
Λυπάμαι... και ξέρεις ποιούς; Λυπάμαι τα παιδιά που θα γίνουν σαν τους γονείς τους γιατί
δυστυχώς ή ευτυχώς είναι τα πρότυπα τους!
Όσο γι'αυτούς... αυτοί δεν αξίζουν τη λύπη κανενός...
Στο επόμενο ατύχημα που θα γίνει στο νησί σου και χαθεί μια ακόμη ψυχή ας γυρίσει ο ένας
να κοιτάξει τον άλλο και ας πουν γιατί...;
Γιατί άφησαν να κλείσει άλλο ένα σπίτι; Για 500 ευρώ;
Μπά... και χωρίς έξοδα να ήταν πάλι κανείς δε θα ερχόταν!

ΠΑΙΔΕΙΑ! Πολύ μεγάλη λέξη.... :sad:

675
11/10/2007, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
\Γιατί άφησαν να κλείσει άλλο ένα σπίτι; Για 500 ευρώ;
Μπά... και χωρίς έξοδα να ήταν πάλι κανείς δε θα ερχόταν!

ΠΑΙΔΕΙΑ! Πολύ μεγάλη λέξη.... :sad:

:sad:

ελα ντε...

caesarsk
11/10/2007, 21:54
KAI NA ΕΡΘΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ...

Ωραία αυτοί τσιγγουνεύονται και έχουν ανάγκη την ενημέρωση

Εμείς από την άλλη θέλουμε να δώσουμε την γνώση και την πληροφορία

Πρώτα πρέπει να μάθεις στον άλλον ότι την έχει ανάγκη και μετά να την εκτιμήσει.

Αρα μια βόλτα για τους περίσσοτερους από εμάς για 2 μέρες δεν είναι τόσο μεγάλο κόστος...Πόσο περισσότερο αν αυτό το κόστος το μοιραστούμε όλοι (αυτοί που θα πάνε, και αυτοί που δεν θα πάνε).

ΤΟ EVENT ΘΑ ΓΙΝΕΙ...Με κάλυψη του κόστους δικού μας. Κάποιοι θά πάρουν την γνώση, και ακόμη περισσότεροι θα μάθουν ότι έχουν ανάγκη την γνώση ώστε να συμβάλλουν την επόμενη φορά!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ???

vangelis 64
11/10/2007, 21:54
Σήμερα που είδα κάτι φάτσες στο δρόμο,ήθελα να τούς πω αιδοία.

vangelis 64
11/10/2007, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
KAI NA ΕΡΘΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ...

Ωραία αυτοί τσιγγουνεύονται και έχουν ανάγκη την ενημέρωση

Εμείς από την άλλη θέλουμε να δώσουμε την γνώση και την πληροφορία

Πρώτα πρέπει να μάθεις στον άλλον ότι την έχει ανάγκη και μετά να την εκτιμήσει.

Αρα μια βόλτα για τους περίσσοτερους από εμάς για 2 μέρες δεν είναι τόσο μεγάλο κόστος...Πόσο περισσότερο αν αυτό το κόστος το μοιραστούμε όλοι (αυτοί που θα πάνε, και αυτοί που δεν θα πάνε).

ΤΟ EVENT ΘΑ ΓΙΝΕΙ...Με κάλυψη του κόστους δικού μας. Κάποιοι θά πάρουν την γνώση, και ακόμη περισσότεροι θα μάθουν ότι έχουν ανάγκη την γνώση ώστε να συμβάλλουν την επόμενη φορά!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ??? Το σκέφτηκα κι εγώ για λίγο Σοφιανέ.Δεν τούς αξίζει....δεν τούς αξίζει ούτε φτύσιμο.

stavrogin
11/10/2007, 22:14
Επειδη τα πραγματα ειναι αρκετα σοβαρα .
Επειδη σε πειραξε οτι εγινε.
Επειδη προδοθηκε η καλη σου πιστη προς αυτους,
οτι θα ενδιαφερθουν γι αυτο που γινεται,
για τα παιδια τους,
για σενα που το οργανωνεις,
γι αυτους τους αθηναιους που θα συμμετασχουν.

Καταλαβε οτι το σφαλμα ειναι δικο σου.
Ζεις σε μια κοινωνια και θα επρεπε στην ηλικια που εισαι και με τις εμπειριες που φενεσαι οτι εχεις σαν ανθρωπος,να τους ξερεις καλητερα.Κανονικα θα επρεπε να εχεις σταματησει να απογοητευεσαι απο αυτους εδω και καμια δεκαετια.
Πηγες να βασιστεις στην συμετοχη τους οικονομικα σε αυτη την προσπαθεια για να μην επιβαρηνεις τα παιδια του φορουμ .Κακως .Επρεπε να οργανωσεις μια προσπαθεια να τους την επιβαλεις να τους τη φορεσεις εξ απροοπτου και στους ελαχιστους που θα ερχονταν θα πρεπε (σε απολυτη αντιθεση με οτι εχω πει ως τωρα) να τους τριψεις στη μουρη καμια δωδεκαδα σπασμενα κεφαλια και χειμενα μυαλα σε αναλογα βιντεο .Ταρακουνημα και φτυσιμο.

Το οτι αυτοι οι μαπες δε μπορουν να αξιολογησουν μια κατασταση (γιατι περι αυτου προκειτε) δε πρεπει σε καμια περιπτωση ουτε να σε θλιβει ουτε να σε φρεναρει .Εμεις τη δουλεια μας κι αυτοι τη δικη τους. Αλλα αμα τα ζωα που κλωτσανε χρειαζονται χαλιναρι.Δεν τα χαιδευεις.Τους το φορας στον υπνο. Το πως θα το βρουμε

Tropeas
11/10/2007, 22:22
ρε παιδιά για ποια έξοδα μιλάμε?
όσοι πάμε καλύπτει ο καθένας τα δικά του,
τώρα αν έχει η διοργάνωση έξοδα απο χόρο και άλλα τέτοια όπως μικροφωνικές κλπ,
συγνώμη αλλά ένα σχολείο που να τα χει δεν υπάρχει?
δεν ξέρω αλλά σίγουρα δεν τους αξίζει, να τους περάσει να μην γίνει!
εγω θα το κανα και ας μην ερχόταν κανένας επειδή ήθελε να πάει να πιει καφέ το Σάββατο το πρωί...
μήπως εμείς να το κανονίσουμε?:confused:

vangelis 64
11/10/2007, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Επειδη τα πραγματα ειναι αρκετα σοβαρα .
Επειδη σε πειραξε οτι εγινε.
Επειδη προδοθηκε η καλη σου πιστη προς αυτους,
οτι θα ενδιαφερθουν γι αυτο που γινεται,
για τα παιδια τους,
για σενα που το οργανωνεις,
γι αυτους τους αθηναιους που θα συμμετασχουν.

Καταλαβε οτι το σφαλμα ειναι δικο σου.
Ζεις σε μια κοινωνια και θα επρεπε στην ηλικια που εισαι και με τις εμπειριες που φενεσαι οτι εχεις σαν ανθρωπος,να τους ξερεις καλητερα.Κανονικα θα επρεπε να εχεις σταματησει να απογοητευεσαι απο αυτους εδω και καμια δεκαετια.
Πηγες να βασιστεις στην συμετοχη τους οικονομικα σε αυτη την προσπαθεια για να μην επιβαρηνεις τα παιδια του φορουμ .Κακως .Επρεπε να οργανωσεις μια προσπαθεια να τους την επιβαλεις να τους τη φορεσεις εξ απροοπτου και στους ελαχιστους που θα ερχονταν θα πρεπε (σε απολυτη αντιθεση με οτι εχω πει ως τωρα) να τους τριψεις στη μουρη καμια δωδεκαδα σπασμενα κεφαλια και χειμενα μυαλα σε αναλογα βιντεο .Ταρακουνημα και φτυσιμο.

Το οτι αυτοι οι μαπες δε μπορουν να αξιολογησουν μια κατασταση (γιατι περι αυτου προκειτε) δε πρεπει σε καμια περιπτωση ουτε να σε θλιβει ουτε να σε φρεναρει .Εμεις τη δουλεια μας κι αυτοι τη δικη τους. Αλλα αμα τα ζωα που κλωτσανε χρειαζονται χαλιναρι.Δεν τα χαιδευεις.Τους το φορας στον υπνο. Το πως θα το βρουμε Συμφωνώ άν όχι σε όλα,στα περισσότερα.
Αυτό που δεν μπορούσα να περιμένω,όσο κι αν τούς ξέρω,είναι ότι θα κόλλαγαν σε 10? ανά οικογένεια.Τόσα,για να μην πω λιγότερα αντιστοιχούν στον καθένα.
Δεν μπορούσα να περιμένω ότι μ' ένα 20άχρονο παιδί νεκρό και μια κοπέλλα να χαροπαλεύει παράλυτη,η σκέψη τους δεν θα πήγαινε πέρα από τα λεφτά.
Γράφω αυτές τίς γραμμές και αδυνατώ να περιγράψω πώς αισθάνομαι.

trigger
11/10/2007, 22:25
Tropea καλά τα λες αλλά σκέψου οτι υπάρχουν άνθρωποι που στη σκέψη να βοηθήσουν παρατάνε δουλειές υποχρεώσεις κλπ για κάποιους αγνώστους! Και ποιό το αποτέλεσμα; Δεν τους δέχονται...:(

675
11/10/2007, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Δεν τους δέχονται...:(

προσωπικα λυπαμαι για λογαριασμο τους...:sad:

vangelis 64
11/10/2007, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ρε παιδιά για ποια έξοδα μιλάμε?
όσοι πάμε καλύπτει ο καθένας τα δικά του,
τώρα αν έχει η διοργάνωση έξοδα απο χόρο και άλλα τέτοια όπως μικροφωνικές κλπ,
συγνώμη αλλά ένα σχολείο που να τα χει δεν υπάρχει?
δεν ξέρω αλλά σίγουρα δεν τους αξίζει, να τους περάσει να μην γίνει!
εγω θα το κανα και ας μην ερχόταν κανένας επειδή ήθελε να πάει να πιει καφέ το Σάββατο το πρωί...
μήπως εμείς να το κανονίσουμε?:confused: Κοίτα πώς έχει η ιστορία Λάμπρο.

Για να μιλήσεις σε σχολείο η σε κάποιο δημόσιο χώρο καλεσμένος τού Δήμου,πρέπει να είσαι κάποιος επίσημος φορέας(με καταστατικό,προεδρείο κλπ).
Επειδή εμείς δεν είμαστε ούτε σύλλογος ούτε τίποτα τέτοιο,ο Δήμαρχος(και μπράβο του)πρότεινε στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων(που είναι επίσημος φορέας)να αιτηθεί γι' αυτήν τη συγκέντρωση.
Μίλησα με τίς 2 προέδρους Γυμνασίου και Λυκείου και,όπως όλοι οι άλλοι,χάρηκαν με την ιδέα αυτή.

Όταν όμως η τού Γυμνασίου μίλησε στούς πέντε πρώτους πήρε αρνητική απάντηση.Και κόκκαλο ο σακάτης!:(

Tropeas
11/10/2007, 22:36
Όταν όμως η τού Γυμνασίου μίλησε στούς πέντε πρώτους πήρε αρνητική απάντηση.Και κόκκαλο ο σακάτης!:(
εδω δεν καταλαβα, ποιος σε ποιους μίλησε? και δεν?

stavrogin
11/10/2007, 22:37
Συμφωνώ άν όχι σε όλα,στα περισσότερα.
Αυτό που δεν μπορούσα να περιμένω,όσο κι αν τούς ξέρω,είναι ότι θα κόλλαγαν σε 10? ανά οικογένεια.Τόσα,για να μην πω λιγότερα αντιστοιχούν στον καθένα.
Δεν μπορούσα να περιμένω ότι μ' ένα 20άχρονο παιδί νεκρό και μια κοπέλλα να χαροπαλεύει παράλυτη,η σκέψη τους δεν θα πήγαινε πέρα από τα λεφτά.
Γράφω αυτές τίς γραμμές και αδυνατώ να περιγράψω πώς αισθάνομαι.

Οκ
οι απογοητευσεις πεφτουν βαριες παντα.
Ας περασουν λιγες μερες
Αν ομως υπο αυτες τις καλητερες για μενα συνθηκες ,κανονιστει τελικα η επισκεψη τοτε θα εχουμε ολοι ενα λογο να ειμαστε ικανοποιημενοι και κυριως εσυ.

Οι συνθηκες ειναι καλες γιατι ειναι στην κοντρα.Ο καπετανιος στη φουρτουνα φαινεται κλπ.Στην καλμα ολοι ειμαστε καλοι.

εγω προσωπικα ειμαι διατεθημενος να πληρωσω κι αν θεωρηθει οτι χρειαζομαι να συμετασχω ως παρουσια.

Στην τελικη αν γινει εστω και καθηστερημενα καποιοι εκει θα αισθανθουν οτι τους τριβεται στη μουρη το 10ευρο που δεν εδωσαν.
Ταρακουνημα

vangelis 64
11/10/2007, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εδω δεν καταλαβα, ποιος σε ποιους μίλησε? και δεν? Η πρόεδρος τού συλλόγου στα μέλη τού συλλόγου.

sotpag
11/10/2007, 22:39
Μίλησα με τίς 2 προέδρους Γυμνασίου και Λυκείου και,όπως όλοι οι άλλοι,χάρηκαν με την ιδέα αυτή.

οι 5 πρωτοι τι- ποιοι ειναι δλδ

sotpag
11/10/2007, 22:40
Η πρόεδρος τού συλλόγου στα μέλη τού συλλόγου.

μαλιστα

και το κοστος πιο ειναι

vangelis 64
11/10/2007, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
μαλιστα

και το κοστος πιο ειναι Το κόστος τής φιλοξενίας 10 ατόμων ,που περιλαμβάνει ύπνο και ένα γεύμα,ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό τών 500?

trigger
11/10/2007, 22:49
Πολλά τα λεφτά για να έρθουν κάποιοι να μας αραδιάσουν δυο μ@λ@κίες... :a024:

EVI
11/10/2007, 22:52
δεν αναρωτιεστε ποτε γιατι να ασχοληθουμε για κατι που οι αμεσα ενδοιαφερομενοι δεν ασχολουντε? (ειτε απο εγωισμο ειτε απο συμφερον?ειτε απο αγνοια που δεν θελουν να χασουν?):sick:

vangelis 64
11/10/2007, 22:56
Ξέρετε τι με τσαντίζει περισσότερο;

Το ότι ο σταρχιδισμός διάλεξε αυτή τη μορφή για να εκφραστεί." Άλλου το παιδί σκοτώθηκε":sad:

trigger
11/10/2007, 23:00
EVI μιλάμε για 10 ευρώ ανά οικογένεια... το θέατρο έχει 25 ρε γαμώτο μου και δεν έχει σχέση με τη ζωή σου και όμως θα τα δώσουν χωρίς να το σκεφτούν ούτε στιγμή!

catmaster
11/10/2007, 23:03
Βαγγέλη..... το έχω ξαναδεί το έργο αυτό ..... μην στεναχωριέσαι και μην νευριάζεις με τους συνανθρώπους σου ... κατέβα την Δευτέρα αν μπορείς να σου δώσω φυλλάδια περί προστασίας και ασφάλειας , τουλάχιστον να δοθούν στα παιδάκια από το σχολείο και μπορούμε να γράψουμε μερικά cd με βίντεο ....

Μην ξεχνάς ... θα τα διαβάσουν όσοι θέλουν να διαβάσουν και θα καταλάβουν όσοι θέλουν να καταλάβουν ...

trigger
11/10/2007, 23:03
Άλλου το παιδί σκοτώθηκε":sad:
Έτσι είναι! Στα @@ μας μέχρι να χτυπήσει το δικό μας τηλέφωνο...

hidefnick
11/10/2007, 23:04
Ακριβώς φίλε Βαγγέλη. Αλλού σκοτώθηκε το παιδί. Γιατί του ήταν γραφτό. Και σε "εμάς" δεν είναι...........

Γ@μησέ τους και προχώρα παρακάτω. Δεν έχει νόημα.

zephyr1
11/10/2007, 23:09
Μολις βλεπεις οτι δεν υπαρχει καμια σπιθα στο βλεμμα των ανθρωπων τοτε καταλαβαινεις ποσο λαθος πιστεψες, δεν ειναι τα λεφτα -ουτε η ταλαπωρια και το χασιμο χρονου- ειναι η απαθεστατη σταση μας απεναντι σε ολα.

Αυτο βλεπει ο Βαγγελης και αυτο τον πληγωνει, οπως και τον καθενα απο μας που σκεφτεται ετσι.
Αν ειμαι λαθος πες μου.

Το οπλο εναντια στην κινηση.Αδρανεια , μπερδεμενα μυαλα και βολεμα, μεχρι να μας χτυπησει το κακο την πορτα ,αφυπνιση για 2 μερες και αντε παλι κατρακυλα.

Τελικα μονο η πρωσοπικη δραση μας απομεινε(χρονια τωρα).

catmaster
11/10/2007, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
.....Τελικα μονο η πρωσοπικη δραση μας απομεινε(χρονια τωρα).

+1 Παναγιώτη ....

matsamitsou
11/10/2007, 23:16
Το κόστος τής φιλοξενίας 10 ατόμων ,που περιλαμβάνει ύπνο και ένα γεύμα,ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό τών 500?

Εμένα πάλι μου φαίνεται εξωφρενικό ότι περιμέναμε να καλύψει ο σύλλογος τα έξοδα διαμονής και σύτισης. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα μας τη ελέγαν κιόλας ότι δεν πήγαμε σωστά προετοιμασμένοι να βάλουμε λίγο μυαλό στους μπόμπιρες .... θα είχαν και απαιτήσεις για τις υπηρεσίες που εμμέσως πλήρωσαν... "τσάμπα" κόπος και έξοδα.
Τέσπα, Βαγγέλη νομίζω ότι η κατάσταση ακόμη σώζεται, εφόσον έχεις ακόμη διάθεση ... εσύ και τα παιδιά που συμφωνήσατε ότι θα κατέβαιναν Πόρο.

:wave2:

LsKostas
11/10/2007, 23:16
Βαγγελη εχεις pm:wave2:

stavrogin
11/10/2007, 23:24
Ναι η προσωπικη ,αλλα εδω δεν ειμαστε 1 και 1 ειμαστε 5-10-30 που μπορουν να κανουν κατι μαζι.

1.Οπως και να χει η γκρινια δεν οφελει

"Γιατι να ενδιαφερθουμε ενω δεν ενδιαφερονται αυτοι που τους αφορα;"

Γιατι τοτε θα δρουμε συμφωνα με τα δικα τους μετρα και σταθμα.Θα μας εχουν βγαλει εκτος πριν κανουμε το ελαχιστο.

Γιατι εμεις ενδιαφερομαστε κι αυτοι οχι.

Γιατι δεν ειναι θεμα τοπου, εδω ή εκει.

Γιατι εμεις ξερουμε κατι παραπανω κι αυτοι οχι.

marulis
11/10/2007, 23:25
Παιδιά δεν εκπλησομε καθόλου . οι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μόλις σε δουν σου κολάν την ταμπέλα του αλήτη. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αν απαντούσαν ειλικρινά θα έλεγαν καλά να πάθουν τα κωλόπαιδα με τα παλιό μηχανάκια ( αυτό βεβαία μέχρι το κακό να χτυπήσει την πόρτα μας ). Άσχετα με την αντιμετώπιση μερικών ανόητων , η προσπάθεια πρέπει να ολοκληρωθεί. Αν πρέπει να γίνει 100 φορές για να ακούσει και να σωθεί ένα παιδί δεν είναι χαμένος κόπος . δεν είχα δηλώσει πρόθεση λόγο του τραυματισμού μου ( όπως ξέρουν οι περισσότεροι ) . τώρα όμως θέλω πολύ να έρθω σαν ζωντανή απόδειξη ( αυτό βεβαία αν είναι επιθυμητό από αυτούς που ανάλαβαν αυτό το έργο και εφόσον κάποιος κατέβει με αυτοκίνητο που δεν νομίζω) .

ΥΓ Βαγγελη πραγματικά δεν αξίζει να σε στεναχωρεί αυτό, και ακόμα κι αν αλλάξουν γνώμη για το οικονομικό δεν θα δεχόμουν ποτέ να πλερωθω για να κατέβω . πιστεύω πως ισχύει για όλους τους εθελοντές , τα λεφτά να τα κάνουν μνημόσυνο σε όλους όσους έχουν χαθεί στην άσφαλτο

trigger
11/10/2007, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
τα λεφτά να τα κάνουν μνημόσυνο σε όλους όσους έχουν χαθεί στην άσφαλτο
:a013:

vangelis 64
11/10/2007, 23:29
Λοιπόν είναι μεγάλο πράμα ν' ακούς κάποιες σωστές κουβέντες κι εκεί που λες "Αει στο διάολο" να το σκεφτείς πιο ήρεμα το πράμα(ναι ηρέμησα)και όχι εγωιστικά,όπως πριν.

Αύριο θα πιάσω προσωπικά μερικούς...τέλος πάντων γονείς να δω και μόνος μου πώς σκέφτονται.Ίδωμεν.

Να είστε όλοι καλά!:beer: :beer: :wave2:

marulis
11/10/2007, 23:32
Λοιπόν είναι μεγάλο πράμα ν' ακούς κάποιες σωστές κουβέντες κι εκεί που λες "Αει στο διάολο" να το σκεφτείς πιο ήρεμα το πράμα(ναι ηρέμησα)και όχι εγωιστικά,όπως πριν.

Αύριο θα πιάσω προσωπικά μερικούς...τέλος πάντων γονείς να δω και μόνος μου πώς σκέφτονται.Ίδωμεν.

Να είστε όλοι καλά!:beer: :beer: :wave2: Ειλικρινά νομίζω πως δεν πρέπει. Δεν πιστεύω οτι αυτοί που έτρεξαν αυτήν την ιστορία τους ενδιαφέρει αν θα κοιμηθούν τσάμπα.

:beer: :wave2:

Nikoskazer2000
11/10/2007, 23:34
Βαγγέλη μη στεναχωριέσαι γι' αυτούς που περιφρονούν τη ζωή επειδή ο Θάνατος δεν τους χτύπησε την πόρτα.

Ντρέπομαι γι' αυτό που σου λεω αλλα κι' ο δικός μου ο πατέρας έτσι είναι, σαν αυτούς τους πατεράδες που μισείς. :sad:
Μόνο ενα κράνος μου πε να πάρω οταν πρωτοκαβάλησα κι' αυτό για να μη με γράψουν οι μπάτσοι.
Άσχετα με το τι πίστευε αυτός εγω το 'θελα πρώτα για το κεφάλι μου και μετά για την τσέπη μου και με τον καιρό (και τις οδυνηρές διαπιστώσεις απο τις πτώσεις) εξοπλιζόμουν σιγά-σιγά πάντα με το δικό μοτ πορτοφόλι και για την δικιά μου ασφάλεια.
Και τώρα τόσα χρόνια μετά το ίδιο μυαλό κουβαλάει και ΠΑΝΤΑ τσακωνόμαστε αμα του φωνάζω να φοράει ενα βασικό full face κράνος για την ασφάλειά του κι' οχι εκείνο το πλαστικό που μου θυμίζει το εσωτερικό πράσινο που φορούσαμε στο στρατό.

Μην προσπαθείς, δε θέλουν ν' αλλάξουν...

vangelis 64
11/10/2007, 23:34
Ειλικρινά νομίζω πως δεν πρέπει. Δεν πιστεύω οτι αυτοί που έτρεξαν αυτήν την ιστορία τους ενδιαφέρει αν θα κοιμηθούν τσάμπα.

:beer: :wave2: Δηλαδή;Δεν σε κατάλαβα Χρήστο.:smilea:

VegasKitty
11/10/2007, 23:37
Μερικες φορες αδυνατω να κατανοησω πως σκευτοντε αυτοι οι "γονεις"... :rolleyes:

Δε ξερω για τι ειχε αναφερθει, αλλα πιστευω οτι και οι αλλοι, οπως και γω, οταν προσφερθηκαμε να βοηθησουμε, το σκευτηκαμε γιατι θελουμε να κανουμε οτι μπορουμε να βοηθησουμε εστω και ενα ατομο να αποφυγει την κακια στιγμη, με οποιο τροπο μπορει να συμβαλει ο καθενας. :wacko:

Τωρα αν οι "γονεις" σκευτοντε "δε θα τυχει στο παιδι μου" και ειναι στο κοσμο τους, για να μη πω τπτ αλλο, δε νομιζω οτι ειναι αρκετο να μας αποθαρινει, και ισα-ισα, μαλλον θα μας σπροξει και θα μας πισμοσει να κανουμε κατι ακομα παραπανω.

Εγω παντος εξακολουθω να προσφερομαι, και οτι χρειαστει και μπορω να βοηθησω εδω ειμαι :winka:

υ.γ. Πριν πει κανεις τπτ, σορρυ για την ορθογραφεια γιατι ξερω τα εχω κανει λιγο π@τανα... :smilea:

catmaster
11/10/2007, 23:37
Δηλαδή;Δεν σε κατάλαβα Χρήστο.:smilea:

Εννοεί να μην μιλήσεις για χρήματα που θα καταβληθούν από την τοπική κοινότητα Βαγγέλη ... ούτε υποχρεωμένοι είναι οι άνθρωποι να πληρώσουν κάτι, αλλά ούτε και χρειάζεται...

marulis
11/10/2007, 23:38
Δηλαδή;Δεν σε κατάλαβα Χρήστο.:smilea: Θέλω να πω να μην πας να τους παρακαλάς και να χαλάς την ζαχαρένια σου , όσο αφορά το οικονομικό. Όσο αφορά την εκδήλωση να επιμένεις και να απατήσεις κατά κάποιο τρόπο .

trigger
11/10/2007, 23:42
Βαγγέλη στην τελική τους λες "κάποιοι άνθρωποι έρχονται από ενδιαφέρον για τα παιδιά σας
και εσείς το αρνείστε; Μήπως αυτοί ενδιαφέρονται για αυτά τα παιδιά περισσότερο απο εσάς;"
Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα υπάρξει άνθρωπος που δεν θα τον αγγίξει κάτι τέτοιο :(

vangelis 64
11/10/2007, 23:47
Ρε παιδιά ναι νταξει....αλλά αν κάτσω και σάς πω για το πώς ξοδεύονταν χιλιάρικα ολόκληρα σε "εστιάσεις",θα φρίξετε.

Και τέλος πάντων,κάποιοι άνθρωποι θα πάρουν άδεια από τη δουλειά τους,θ' αφήσουν στη μέση πράγματα σημαντικά γιατί;

Γιατί αγαπάνε τη μοτοσυκλέτα,γιατί ξέρουνε από πόνο και γιατί νοιάζονται γαμώ την τρέλλα μου!

Ε, ας το τιμήσουν αυτό που να πάρει!:mad:

Anyway,θα φορέσω το διπλωματικό μου αύριο και θα δούμε.:wave2:

sotpag
11/10/2007, 23:48
το θεμα ειναι πως και να γινει δεν θα αλλαξει τιποτα

αν αφυσουμε λιγο τους γονεις στην ακρη, τα παιδια δεν θα δωσουν σημασια

το μονο που θα χασουν μαθημα και θα "παιξουν" με τις μηχανες

(αυτη ειναι η πραγματικοτητα και το μονο σιγουρο, και το ξερω προσωπικα σε κατι αναλογο στην Πατρα με δημους κλπ μεσα...)

η ομιλια θα επρεπε να γινει στους γονεις, οι μονοι που μπορουν να κανουν κατι....

αν εκπαιδευτουν σωστα:wave2:

vangelis 64
11/10/2007, 23:51

(αυτη ειναι η πραγματικοτητα και το μονο σιγουρο, και το ξερω προσωπικα σε κατι αναλογο στην Πατρα με δημους κλπ μεσα...)

η ομιλια θα επρεπε να γινει στους γονεις, οι μονοι που μπορουν να κανουν κατι....

αν εκπαιδευτουν σωστα:wave2: Το ακριβώς αντίθετο πιστεύω Σωτήρη.Τα παιδιά είναι ανοιχτά,εύπλαστα και έχουν τρομερή ικανότητα μάθησης,αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο.
Από την αρχή τής ιδέας αυτής για τούς γονείς είχα ενδοιασμούς που δυστυχώς βγήκαν.:wave2:

stavrogin
11/10/2007, 23:57

αν εκπαιδευτουν σωστα:wave2:

λες σαχλαμαρες.

εισαι αρνητικος.πραγμα που εμενα με αφηνει αδιαφορο

προδιαγραφεις το αποτελεσμα.Κι αυτο με αφηνει αδιαφορο

Η πραγματικοτητα που επικαλεισε με αφηνει αδιαφορο οσο πραγματικη κι αν ειναι

Οταν πας να κανεις ΚΑΤΙ .Το μονο που δε σε απασχολει ειναι η πραγματικοτητα

Γιατι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αξιζει σ'αυτη την πουτανα τη ζωη ειναι εκτος πραγματικοτητας.

ξεκολα και μην σπερνεις αρνητισμο.

sotpag
11/10/2007, 23:57
Το ακριβώς αντίθετο πιστεύω Σωτήρη.Τα παιδιά είναι ανοιχτά,εύπλαστα και έχουν τρομερή ικανότητα μάθησης,αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο.
Από την αρχή τής ιδέας αυτής για τούς γονείς είχα ενδοιασμούς που δυστυχώς βγήκαν.:wave2:

το εχω ζησει

δεν το λεω ετσι...

οχι πως δεν θα γινει κατι

αλλα θελει δουλεια και οργανωση, με δυο λογια δεν κανεις κατι

σιγουρα κατι ειναι απο το τιποτα, και εγω μαζι σας ειμαι,

απο εκει και περα δεν ξερω το προγραμμα αλλα θα μπορουσε να γινει σε μια μερα

Παρασκευη δεν ηταν, 2-3 ωρες το πολυ οποτε μεχρι δυο το μεσημερι θα ειναι ελευθεροι

αυτη ειναι η γνωμη μου :wave2:

marulis
12/10/2007, 00:03

Φίλε ξέρεις πόσο σε εκτιμώ αλλά αυτό είναι μηδενιστικό, και αν είναι αλήθεια εμείς θα έχουμε κάνει το σωστό, αν όμως έστω και ένα παιδί σκεφτεί λίγο και φορέσει κράνος ε τότε κάτι θα έχει γίνει.
Να πω και κάτι που βλέπω και μου αρέσει. Το ποσοστό των ανθρώπων που δίνει κάποια λεφτά παραπάνω για καλύτερο εξοπλισμό διαρκώς αυξάνεται. Δεν μιλώ για αυτούς που έχουν μια κάσκα για να μην τους γράψουν

sotpag
12/10/2007, 00:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
λες σαχλαμαρες..... μην σπερνεις αρνητισμο.

μπορει να εχεις δικιο

αλλα μην μπερδευεις την πραγματικοτητα με τον "αρνητισμο"

εγω δεν ειπα να μην πανε αλλα σε ποιους πρεπει να μιλησουν πρωτα

ποιοι πρεπει να ξυπνησουν

τελος οταν γινετε μια ενημερωση με φυλαδια, βιντεο εξοπλισμο προστασιας κλπ

και οι καρεκλες γεμιζουν με δημαρχους και λοιπους.... (τα καναλια κανουν δουλεια)

και δεν πατα ενα παιδι τι σου λεει αυτο

αν λοιπον δεν μαθουν οι γονεις τα παιδια

αν εμεις δεν βαζουμε κρανος και ζωνη μην περιμενει να δει τα παιδια να το κανουν

πριν 5-6 μηνες σκοτωθηκε ενας 17χρονος στην Πατρα

οι φιλοι του πολλοι

εχουν γεμισει οι δρομοι σπρευ "Πιπι ζει" " αντιο φιλε " κλπ

δεν ηρθε ενας στην κηδεια με κρανος

vangelis 64
12/10/2007, 00:12
Παίρνω το θάρρος να αντιγράψω ένα post τού Κώστα(el hymador)που μόλις διάβασα και μού άρεσε ιδιαίτερα,ειδικά προς το τέλος.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σημερα για επαγγελματικους λογους ημουνα στο Μοναχο. Δεν εκατσα στην πολη αλλα διενυσα 250 χλμ στην ευρυτερη περιοχη της Βαυαρικης επαρχιας...

Τι να πω ρε γαμοτο!!;

Οι ανθρωποι έχουν καταφερει με την συμπεριφορα τους μια ποιοτητα ζωης που εδω δεν προκειτε να βιωσουμε ποτε!!

Δρομοι; γυαλοχαρτο αλφαδιασμενο, σημανση που και τυφλος παει στον προορισμο του, συμπεριφορα οδηγων αψογη!

Κουκλιστικα χωρια - μακετες, πεντακαθαρα. Νομιζα οτι ημουν σε παραμυθι.

Ευγενικοι. Ειναι συνηθεια τους πλεον....οπως εμεις αραδιαζουμε Χριστοπαναγιες και καντιλια για ψιλου πηδημα, αυτοι μοιραζουν χαμογελα...

Επαθα πολιτισμικο σοκ μιλαμε.

Σκηνη πρωτη:

Στον ενα και μοναδικο δρομο που συναντησα και δεν υπηρχε λωριδα για ποδηλατες, ειχε σχηματιστει ουρα 20-25 αυτοκινητων που πηγαινα σημειωτον υπομονετικα πισω απο εναν ποδηλατη μεχρι που αυτος να ξαναμπει στον ποδηλατοδρομο...ουτε κορνες, ουτε μπινελικια...για κανα δυο χιλιομοετρα πηγαιναμε με 20χ.α.ω. πισω απο τον ποδηλατη

Μικρα παιδακια συνοδεια ενηλικων παντα, εκαναν και αυτα ποδηλατο φορωντας ολα ανεξαιρετως Κ-Ρ-Α-Ν-Ο-Σ !!! ναι...ολα ανεξαιρετως!!! πρεπει να ειδα εκατονταδες παιδακια με ποδηλατο, ουτε ενα ομως χωρις προστατευτικο εξοπλισμο.

Σκηνη δευτερη:

Εργα στον δρομο στο δικο μου ρευμα κυκλοφοριας, προειδοπητικη σημανση -φυσικα- κανα χιλιομετρο πιο πριν.... πλησιαζω και βλεπω στον αδειο κατα τα αλλα δρομο, ενα αυτοκινητο να με περιμενει....περιμενε ο ανθρωποις να περασω ενω ειχε ολη την ευχαιρεια και το δικαιωμα να συνεχισει την πορεια του χωρις προβλημα ...

τι να πει κανεις; ολα ηταν αψογα σχεδιασμενα, τακτοποιημενα, προγραμματισμενα...

τρομερη εντπωση μου εκανε οτι παρ ολο που κινηθηκα ως επι το πλειστον σε επαρχιακους δρομους με καλλιεργειες δεξια - αριστερα, το χορταρι στην ακρη του δρομου ηταν αλφαδιασμενο λες και το ειχες κοψει με το κοπιδι!!...μιλαμε χιλιομετρα ολοκληρα και ουτε ενα κοτσανι φυτου δεν επμπαινε στον δρομο!!!! λεπτομερεια, αλλα κατι τετοια ειναι που κανουν την διαφορα....

Δαση; ...δαση να δουν τα ματια σου! απαλαγμενα απο αυθαιρετες αγροικιες, σκουπιδια και ολες τις κλασσικες μαλακιες που συναντας εδω...

Ως ποτε θα επικαλουμαστε το κλιμα και το γονιδιο για τις καφριλες μας ρε γαμοτο;
Αν αυτος ο λαος ειναι ''ξενερωτοι'' και ''ελα μωρε με τους μαλακες τωρα'' πολυ θα ηθελα να ειμαι μαλακας και ξενερωτος.

Σιγουρα απολλαμβανουν πολυ περισσοτερο την ζωη απο εμας...

α! και αρκτετες μοτοσικλετες, BMW οι περισσοτερες φυσικα..... για προστατευτικο εξοπλισμο και τετοια δεν το συζητω καθολου...το R1200SΤ κανει θραυση εκει πανω, πρεπει να ειδα πανω απο 15!

sotpag
12/10/2007, 00:14
Φίλε ξέρεις πόσο σε εκτιμώ αλλά αυτό είναι μηδενιστικό, και αν είναι αλήθεια εμείς θα έχουμε κάνει το σωστό, αν όμως έστω και ένα παιδί σκεφτεί λίγο και φορέσει κράνος ε τότε κάτι θα έχει γίνει.
Να πω και κάτι που βλέπω και μου αρέσει. Το ποσοστό των ανθρώπων που δίνει κάποια λεφτά παραπάνω για καλύτερο εξοπλισμό διαρκώς αυξάνεται. Δεν μιλώ για αυτούς που έχουν μια κάσκα για να μην τους γράψουν

κοιτα δεν διαφωνω με αυτα που λες ή λενε γενικος και που πανε να κανουν

απλα ειπα τι πιστευω

και τελος για να μην περεξηγηθω δεν θα πω κατι αλλο

γιατι η κουβεντα αυτη ειναι πολυ σοβαρη για να γινει απο εδω

το σιγουρο ειναι πως εχω βιωσει καποια πραγματα και μιλαω

:wave2: :wave2:

675
12/10/2007, 00:20
Παίρνω το θάρρος να αντιγράψω ένα post τού Κώστα(el hymador)που μόλις διάβασα και μού άρεσε ιδιαίτερα,ειδικά προς το τέλος.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σημερα για επαγγελματικους λογους ημουνα στο Μοναχο. Δεν εκατσα στην πολη αλλα διενυσα 250 χλμ στην ευρυτερη περιοχη της Βαυαρικης επαρχιας...

Τι να πω ρε γαμοτο!!;

Οι ανθρωποι έχουν καταφερει με την συμπεριφορα τους μια ποιοτητα ζωης που εδω δεν προκειτε να βιωσουμε ποτε!!

Δρομοι; γυαλοχαρτο αλφαδιασμενο, σημανση που και τυφλος παει στον προορισμο του, συμπεριφορα οδηγων αψογη!

Κουκλιστικα χωρια - μακετες, πεντακαθαρα. Νομιζα οτι ημουν σε παραμυθι.

Ευγενικοι. Ειναι συνηθεια τους πλεον....οπως εμεις αραδιαζουμε Χριστοπαναγιες και καντιλια για ψιλου πηδημα, αυτοι μοιραζουν χαμογελα...

Επαθα πολιτισμικο σοκ μιλαμε.

Σκηνη πρωτη:

Στον ενα και μοναδικο δρομο που συναντησα και δεν υπηρχε λωριδα για ποδηλατες, ειχε σχηματιστει ουρα 20-25 αυτοκινητων που πηγαινα σημειωτον υπομονετικα πισω απο εναν ποδηλατη μεχρι που αυτος να ξαναμπει στον ποδηλατοδρομο...ουτε κορνες, ουτε μπινελικια...για κανα δυο χιλιομοετρα πηγαιναμε με 20χ.α.ω. πισω απο τον ποδηλατη

Μικρα παιδακια συνοδεια ενηλικων παντα, εκαναν και αυτα ποδηλατο φορωντας ολα ανεξαιρετως Κ-Ρ-Α-Ν-Ο-Σ !!! ναι...ολα ανεξαιρετως!!! πρεπει να ειδα εκατονταδες παιδακια με ποδηλατο, ουτε ενα ομως χωρις προστατευτικο εξοπλισμο.

Σκηνη δευτερη:

Εργα στον δρομο στο δικο μου ρευμα κυκλοφοριας, προειδοπητικη σημανση -φυσικα- κανα χιλιομετρο πιο πριν.... πλησιαζω και βλεπω στον αδειο κατα τα αλλα δρομο, ενα αυτοκινητο να με περιμενει....περιμενε ο ανθρωποις να περασω ενω ειχε ολη την ευχαιρεια και το δικαιωμα να συνεχισει την πορεια του χωρις προβλημα ...

τι να πει κανεις; ολα ηταν αψογα σχεδιασμενα, τακτοποιημενα, προγραμματισμενα...

τρομερη εντπωση μου εκανε οτι παρ ολο που κινηθηκα ως επι το πλειστον σε επαρχιακους δρομους με καλλιεργειες δεξια - αριστερα, το χορταρι στην ακρη του δρομου ηταν αλφαδιασμενο λες και το ειχες κοψει με το κοπιδι!!...μιλαμε χιλιομετρα ολοκληρα και ουτε ενα κοτσανι φυτου δεν επμπαινε στον δρομο!!!! λεπτομερεια, αλλα κατι τετοια ειναι που κανουν την διαφορα....

Δαση; ...δαση να δουν τα ματια σου! απαλαγμενα απο αυθαιρετες αγροικιες, σκουπιδια και ολες τις κλασσικες μαλακιες που συναντας εδω...

Ως ποτε θα επικαλουμαστε το κλιμα και το γονιδιο για τις καφριλες μας ρε γαμοτο;
Αν αυτος ο λαος ειναι ''ξενερωτοι'' και ''ελα μωρε με τους μαλακες τωρα'' πολυ θα ηθελα να ειμαι μαλακας και ξενερωτος.

Σιγουρα απολλαμβανουν πολυ περισσοτερο την ζωη απο εμας...

α! και αρκτετες μοτοσικλετες, BMW οι περισσοτερες φυσικα..... για προστατευτικο εξοπλισμο και τετοια δεν το συζητω καθολου...το R1200SΤ κανει θραυση εκει πανω, πρεπει να ειδα πανω απο 15!

κι ομως φιλε μου οπως εγραψες παραπανω αν οχι ολοι οι ελληνες, τοτε σιγουρα το 90% ολα τα παραπανω τα θεωρει φλωρια και μαλακιες...

καθως επισης αυτους που μοιραζουν τα χαμογελα κι οχι τα γαμοσταυριδια ρομαντικους και αδερφες...:a31:

sotpag
12/10/2007, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
.... τοτε σιγουρα το 90% ....

και φυσικα εμεις ειμαστε το 10%

τελικα θα μου πει καποιος

ποιοι ειναι αυτοι που που κανουν τις παραβασεις ;;;

Maira
12/10/2007, 00:31
Βαγγέλη πραγματικά αν καταφέρει τελικά να γίνει η συνάντηση θα είναι καλό! Παρόλη την ξεροκεφαλιά τους και την λύπηση για τα λεφτουδάκια τους κατά κάποιο τρόπο το θεωρώ υποχρέωσή μας, αφού μπορούμε, να δώσουμε σε 5-10 ανθρώπους να δουν λίγο παραπέρα!!!

Ακόμα και ένας να σωθεί αξίζει!!!!

675
12/10/2007, 00:36
και φυσικα εμεις ειμαστε το 10%

τελικα θα μου πει καποιος

ποιοι ειναι αυτοι που που κανουν τις παραβασεις ;;;

δε ξερω να σου απαντησω πραγματικα...
αν ηξερα θα λυνοταν και το προβλημα..

ενα θα σου πω ομως που το θυμαμαι πολυ καλα!
την πρωτη μου μερα στο δρομο με το παπι στο δρομο ενιωθα λες και ημουν μεσα στη ζουγκλα..

και παντα αναρωτιομουν γιατι τοσος εκνευρισμος και τοση βιασυνη απο ολους!!
κατα τη γνωμη μου οι ριζες ολων αυτων των προβληματων ειναι αλλου κ ουδεμια σχεση με την οδηγηση εχουν

το προβλημα πρεπει να αναζητηθει στο λογο που ωθει τον καθενα να οδηγησει παρανομα ή και επιθετικα...ετσι πιστευω...:rolleyes:

sotpag
12/10/2007, 00:45
δε ξερω να σου απαντησω πραγματικα...
αν ηξερα θα λυνοταν και το προβλημα..

ενα θα σου πω ομως που το θυμαμαι πολυ καλα!
την πρωτη μου μερα στο δρομο με το παπι στο δρομο ενιωθα λες και ημουν μεσα στη ζουγκλα..

και παντα αναρωτιομουν γιατι τοσος εκνευρισμος και τοση βιασυνη απο ολους!!
κατα τη γνωμη μου οι ριζες ολων αυτων των προβληματων ειναι αλλου κ ουδεμια σχεση με την οδηγηση εχουν

το προβλημα πρεπει να αναζητηθει στο λογο που ωθει τον καθενα να οδηγησει παρανομα ή και επιθετικα...ετσι πιστευω...:rolleyes:

καπως ετσι ειναι τα πραγματα

και μετα λεμε

τι μου εκανε αυτο και τον πο$^%η κλπ

και τα ιδια ο αλλος για εμας

και ολοι εχουμε δικιο

και ολοι εχουμε αδικο

και δεν λεω ολα καλα στο Μοναχο

ΑΛΛΑ εχουν δρομου εχουν χωρους σταθμευσης εχουν συγκοινωνια γενικα εχουν

οποτε γιατι τα παραπονα

675
12/10/2007, 00:50

ΑΛΛΑ εχουν δρομου εχουν χωρους σταθμευσης εχουν συγκοινωνια γενικα εχουν

οποτε γιατι τα παραπονα

και εδω θα ειχαν απ ολα ,

αν η πολιτεια τους ειχε "επιτρεψει" να ξεκολλησουν απο τις πολεις, να μεινουν και λιγο παραπερα,
αν δεν επικρατουσε το κοινωνικο προτυπο που λεει στον καθενα να εχει το προσωπικο ή τα προσωπικα του αυτοκινητα,
αν δεν ηταν στη μοδα να πηγαινουμε για καφε επιδεικνυοντας το καινουριο μας αυτοκινητο
(δεν λεω μηχανη μιας και δε νομιζω αυτες να δημιουργουν το προβλημα, χωρις βεβαια αυτο να ειναι οποιοδηποτε ειδος ρατσισμου)
++++

ολα ειναι θεμα κοινωνικων προτυπων που προβαλλοντε ητε μεσα απο την οικογενεια ητε μεσα απο φιλους ητε απο τα ΜΜΕ , ητε ητε ητε...

sotpag
12/10/2007, 00:56
,
(δεν λεω μηχανη μιας και δε νομιζω αυτες να δημιουργουν το προβλημα, χωρις βεβαια αυτο να ειναι οποιοδηποτε ειδος ρατσισμου)

κανε μια βολτα απο το Μπουρναζι και τα αντιστοιχα σε καθε πολη στεκια

και τα λεμε μετα

675
12/10/2007, 00:59
κανε μια βολτα απο το Μπουρναζι και τα αντιστοιχα σε καθε πολη στεκια

και τα λεμε μετα

κοιτα επειδη μενω μπουρναζι και ξερω οτι γινεται της πουτ@νας,
επιμενω οτι δεν δημιουργουν προβλημα εκει που ειναι γιατι στην ουσια στο συγκεκριμενο μερος που τις παρκαρουν δεν επιτρεπεται καν η σταθμευση αυτοκινητων,
επισης δεν δυσκολευεται καθολου η κυκλοφορια των πεζων..:wave2:

sotpag
12/10/2007, 01:03
κοιτα επειδη μενω μπουρναζι και ξερω οτι γινεται της πουτ@νας,
επιμενω οτι δεν δημιουργουν προβλημα εκει που ειναι γιατι στην ουσια στο συγκεκριμενο μερος που τις παρκαρουν δεν επιτρεπεται καν η σταθμευση αυτοκινητων,
επισης δεν δυσκολευεται καθολου η κυκλοφορια των πεζων..:wave2:

δεν ειναι το προβλημα μονο το κυκλοφοριακο

και μη μου πεις πως δεν παρκαρουν μηχανες στα πεζοδρομια

τεσπα καποτε θα γινουμε Ευρωπη (αν και δεν το θελω γιατι εδω μεγαλωσα και εγω)

675
12/10/2007, 01:10

και μη μου πεις πως δεν παρκαρουν μηχανες στα πεζοδρομια

σιγουρα ειναι και αυτο προβλημα αλλα πολυ μικρο σε σχεση με τη ζουγκλα του κυκλοφοριακου...

θα μου πεις τωρα τα ατομα με ειδικες αναγκες τι φταινε να εχουν και 2ο προβλημα στο κεφαλι τους?:mad:
δεν τους φτανει η ατυχια τους...

θα σου πω οτι σε μερικα σημεια ουτε υγιης ουτε αναπηρος κυκλοφορεις...
αντε καλη μας νυχτα και καλο μας ξημερωμα!

καλο ειναι να γραφονται καπου ολα αυτα και να ξαναγραφονται...ποιος ξερει υπαρχουν ακομη θαυματα...:ZZZ:

DimChios
12/10/2007, 05:35

devil's animal
12/10/2007, 07:31
:sad: :rolleyes: :mad:

παιδια ελπιζω τελικα να βρεθει μια λυση.
μονο αυτο.

TROOPER
12/10/2007, 07:44
γραφω-σβηνω, γραφω-σβηνω τοση ωρα....

τελικα αποφασισα να μη γραψω....

καλημερα θλιψη.....(ξανα) :sad:

kalesin
12/10/2007, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γραφω-σβηνω, γραφω-σβηνω τοση ωρα....

τελικα αποφασισα να μη γραψω....

καλημερα θλιψη.....(ξανα) :sad:

+1 αλλα κ -1

+1: εχω γραψει κατεβατα υποστηριξης
εχω γραψει τηλεγραφηματα με καταρες
τα εχω σβησει ολα κ παλι απο την αρχη
εχω αλλαξει αποψη κ ψυχολογια δεκαδες φορες

-1: εγω απο την αλλη αποφασισα να γραψω

Δεν συμμετειχα απο την αρχη στην προσπαθεια γιατι η συμμετοχη μου θα ηταν μονο λογια κ απο ουσια μηδεν [λογω αποστασης]. Ας καταθεσω λοιπον κ εγω μερικες δικες μου σκεψεις

Αν δεν κανω λαθος η κινηση αυτη ειναι να γινει Παρασκευη. Δεν μπορει να γινει μονοημερη; Το προτεινε κ καποιος αλλος πιο πριν. Σιγουρα θα ηταν καλα να υπαρχει κ αλη μια μερα για συμπληρωματικα πραγματα αλλα πορευομαστε με οσα εχουμε κ αξιοποιουμε οσα μας διατιθονται

Καποιοι δω μεσα εχουν προσβαση κ λογο σε Μεσα Μαζικης Εξημερωσης. Εχω δει με τα ματακια μου ενα συνφορουμιτη να καλυπτει ρεπορταζ μεγαλου καναλιου. Ισως θα μπορουσε να γινει ενα αντιστοιχο ρεπορταζ. Αν οργανωθει σωστα, μπορει να αποτελεσει ενα καλο οπλο απεναντι στην αδιαφορια.

Σιγουρα οπως εχει ειπωθει κ απο πιο αρμοδιους απο μενα, δεν μπορει να κατεβει κανεις σαν moto.gr. Φανταζοαι οτι δεν υπαρχει προβλημα η παρεα που θα κατεβει ειτε για να μιλησει ειτε σαν υποστηριξη, να ειναι ''μια παρεα μοτοσυκλετιστων που συναντιεται κ σε βολτες αλλα κ ιντερνετικα σε διαφορα φορουμ''. Αυτο φανταζομαι δεν δημιουργει προβλημα στο φορουμ κ στα ''αφεντικα'' του
ΘΑ ηθελα να δω εκτος απο λογοτυπα του μοτο σε μπλουζακια, κ λογοτυπα απο αλλα forum αλλα κ λογοτυπα απο λεσχες. Να φανει σαν μια συνολικη κινηση απο μοτοσυκλετιστες διαφορων χωρων.

Βαγγελη συμμεριζομαι την τσαντιλα κ την απογοητευση σου. ΟΜΩΣ...

Ε ΚΑΙ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

αν τα πραγματα αλλαζαν τοσο ευκολα, το προσδοκιμο θα ηταν η σταθεροτητα κ οχι η εξελιξη.

Ας χτυπηθει αυτη η αδιαφορια με τον μονο τροπο που μπορουμε. Με το ξεγυμνωμα. Η αδιαφορια μονο με το ενδιαφερον κ το ξεμπροστιασμα μπορει να χτυπηθει

Μερικες σκεψεις γραφω. Υπαρχουν κ καποια αλλα στο μυαλο μου για την υλοποιηση αυτων των σκεψεων, ομως ας τις κανω πρωτα ολοκληρωμενες ιδεες κ τα ξαναλεμε

LIBYKOS
12/10/2007, 09:07
Βαγγέλη.....

Δεν έχεις άλλο δρόμο από το να είσαι το παράδειγμα προς μίμηση. Δεν ξέρω πόσες ζωές θα πρέπει να χαθούν ακόμη για να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι ( και περισσότερο οι συγγενείς τους - αυτό και αν είναι τραγικό - ), όμως το μεγαλύτερο κέρδος θα είναι να σε πιάσει ένα πιτσιρίκι στο δρόμο και να σε ρωτήσει, να ενδιαφερθεί για θέματα ασφάλειας.

Θα έρθουν εκεί αρκετοί φίλοι αύριο αλλά δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να είμαι. Προτείνω το εξής και πιστεύω ότι πολλοί θα είναι της ίδιας άποψης :
εάν ξαναζεσταθεί το πράγμα για ενημέρωση περί οδικής ασφάλειας, δεν έχω καμία αντίρρηση να έρθω με δικά μου έξοδα. Αλλωστε το να κάνεις μια καλή βόλτα, να δεις καλούς φίλους και να ενημερώσεις για τόσο σοβαρά θέματα, είναι η καλύτερη αμοιβή.

jen
12/10/2007, 09:19
:rolleyes: Βρε παιδιά αν είναι να γίνει κάτι καλύτερα να το κάνουμε τελείως μόνοι μας.
Αν αξίζει ή όχι είναι πολύ δύσκολο να ειπωθεί έτσι απλά. Ετσι νομίζω. Το οργανώσατε, δουλέψατε, θα αφήσετε υποχρεώσεις, δουλειές, την βολή σας στην τελική και είναι ικανό να σας σταματήσει κάτι τέτοιο? ;)
Σε ότι αφορά το οικονομικό είμαι μέσα 1000% και αν μη τι άλλο χαίρομαι που θα μπορέσω να συνεισφέρω έστω και έτσι.
Και μια ζωή να σωθεί από αυτό αξίζει! Και καμια να μην σωθεί τουλάχιστον θα νιωθουμε ότι κόντρα σε όλα δεν καθίσαμε στον καναπέ με την πρώτη δυσκολία αλλά το παλέψαμε. :beer:
Μην τα παρατάτε... :)
Υ.Γ. Vangelis έχεις p.m.

tai
12/10/2007, 20:52
ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ!!!!!! :mad:
Ουτε φαί ζήτησε κάποιος, ούτε ξενοδοχείο.
Μια βόλτα στον Πόρο και επιστροφή το βράδυ είναι κάτι που το κάνουμε για ξεσκούριασμα.
Προ τί λοιπόν τα έξοδα και οι παρελάσεις???:confused:

Βαγγέλη αν μπορείς να κάνεις την μάζωξη να ξέρεις οτι ομιλητές τσαμπατζήδες θα βρεις.
Ξέχνα τα έξοδα και φρόντισε να μαζευτούν αυτοί οι κουφιοκεφαλάκηδες, να τους τα πούμε μπας και σώσουμε κάποιο παιδί.

άιντε που σ'επιασε το μοιρολατρικό σου μαρθα βούρτση:rotflmao: :rotflmao:

gcrook
12/10/2007, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ!!!!!! :mad:

Βαγγέλη αν μπορείς να κάνεις την μάζωξη να ξέρεις οτι ομιλητές τσαμπατζήδες θα βρεις.
Ξέχνα τα έξοδα και φρόντισε να μαζευτούν αυτοί οι κουφιοκεφαλάκηδες, να τους τα πούμε μπας και σώσουμε κάποιο παιδί.

άιντε που σ'επιασε το μοιρολατρικό σου μαρθα βούρτση:rotflmao: :rotflmao:

Νομιζω οτι στην παρουσα φαση το χειροτερο θα ηταν να τους εξαναγκασεις να ασχοληθουν με αυτο που θα επρεπε απο μονοι τους.
Φοβαμαι οτι αν φτασουμε σε σημειο να τους πιεσουμε και τελικα να πραγματοποιηθει μια τετοια κινηση θα βρεθουμε προ δυσαρεστων εκπληξεων.

KaTaNaS
12/10/2007, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Νομιζω οτι στην παρουσα φαση το χειροτερο θα ηταν να τους εξαναγκασεις να ασχοληθουν με αυτο που θα επρεπε απο μονοι τους.

εγω λεω να παμε κατω σε 2 ομαδες

μια με ρόπαλα και μια με κράνη στα χέρια...

θα τους περικυκλώσουμε και θα αρχίσουμε τις κατακεφαλιές....

όποιος εχει κότσια ας μη το φορεσει! :mad:

θα με κόλλησε ο άφρο :rolleyes:

gcrook
12/10/2007, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εγω λεω να παμε κατω σε 2 ομαδες

μια με ρόπαλα και μια με κράνη στα χέρια...

θα τους περικυκλώσουμε και θα αρχίσουμε τις κατακεφαλιές....

όποιος εχει κότσια ας μη το φορεσει! :mad:

θα με κόλλησε ο άφρο :rolleyes:

Σιγουρα αστειευεσαι Σταυρο...
Αλλα οπως και να'χει δεν ξερω αν ειστε προετοιμασμενοι για την χειροτερη δυνατη υποδοχη.
Εγω δεν ειμαι.

Αν ξερεις απο επαρχια Σταυρο (γιατι για επαρχια μιλαμε και δεν το λεω υποτιμητικα γιατι και εγω απο επαρχια καταγομαι και εχω ριζες και δεσμους εκει) ,τοτε σαφως ξερεις οτι το μηχανακι οι ανθρωποι το βλεπουν σαν εργαλειο δουλειας και τα λοιπα που εμας μας φαινονται αδιανοητα (κρανη μπουφαν κτλ) τους φανταζουν αστεια;
Εχεις σκασει ποτε με δερματινα για καφε στην πλατεια χωριου Αυγουστο μηνα;
Και να σε ξερουν κιολας,και να λενε στους γονεις σου "τι επαθε το παιδι" και τετοια;
Γιατι φοβαμαι οτι για κατι τετοιο βαδιζουμε.:sad:

o_gavros
12/10/2007, 21:24
Μια ιδέα θα ήθελα να ρίξω και γω,καθώς αυτά που μπορώ να προσφέρω για αυτή την ενέργεια είναι ελάχιστα.
Σε συνδυασμό με τα λόγια του kalesin και την προτροπή του για ανάμειξη των ΜΜΕ σε μια πιθανή τέτοια προσπάθεια,θα ήθελα να γνωστοποιήσω (αν δεν το ξέρετε ήδη φυσικά) ότι το κανάλι του ΣΚΑΙ δείχνει να υιοθετεί μια νέα στάση & αντιμετώπιση προς την χρησιμοποίηση νέων τεχνολογιών και σε πολλές περιπτώσεις δίνει "βήμα" στους πολίτες.
Κάντε μια επίσκεψη απο την ιστοσελίδα του καναλιού και -πιθανώς- οι "διοργανωτές" της ενέργειας αυτής,καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους του σταθμού,για να διαπιστώσουν αν μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία ή/και κάλυψη του όλου θέματος.

Ελπίζω να φανεί χρήσιμηαυτή η πληροφορία.Καλή συνέχεια.

Υ.Γ.: Βαγγέλη μην απελπίζεσαι...

KaTaNaS
12/10/2007, 21:27
Σιγουρα αστειευεσαι Σταυρο...

ναι αστειευομαι... απλά αν δεν πονεσουν στην κεφαλα δεδν θα καταλαβουν την χρησιμοτητα δυστηχως! :sad:

gcrook
12/10/2007, 21:28
Τηλεοπτικη καλυψη σε ενα τετοιο event;
Επειδη καποιοι πουθεναδες που δεν εχουν τιποτα στα χερια τους να πιστοποιησουν την γνωση τους,κυνηγανε με το δικανο ενα ματσο ανθρωπους που δινουν παπι στα 15χρονα βλασταρια τους για να φανε τα μουτρα τους;
Να μπει στα αθλητικα τοτε μετα τα ατυχηματα στο κατς.:rotflmao:

o_gavros
12/10/2007, 21:34
Τηλεοπτικη καλυψη σε ενα τετοιο event;
Επειδη καποιοι πουθεναδες που δεν εχουν τιποτα στα χερια τους να πιστοποιησουν την γνωση τους,κυνηγανε με το δικανο ενα ματσο ανθρωπους που δινουν παπι στα 15χρονα βλασταρια τους για να φανε τα μουτρα τους;
Να μπει στα αθλητικα τοτε μετα τα ατυχηματα στο κατς.:rotflmao:

Πως θα σου φαινόταν αν οι εν λόγω πουθενάδες,παρουσιάζονταν κάτω απο το πρίσμα μιας άλλης/επιπλέον ιδιότητας?αυτής των ανθρώπων που νοιάζονται?

όπως και να'χει,εγώ την είπα τη χαζομάρα μου.αν μπορεί να βοηθήσει έχει καλώς.
αν πάλι όχι,τότε ας την πάρει το μάυρο σκότος της "ζώνης"...

gcrook
12/10/2007, 21:36
Μπορει να φαινομαι αρνητικος,αλλα το ολο πραγμα μου κανει φοβερη εντυπωση.
Εδω κατω απο την μυτη μας γραφονται και πραττονται χειροτερα ακομα και στο ιδιο το φορουμ,
και ξαφνικα παθαμε πλακα επειδη μερικοι ανθρωποι αγνωστοι δεν συμμεριζονται την αναγκη μας να τους προσφερουμε αφιλοκερδως δυο πραγματα;
Τεσπα θα δειξει...

gcrook
12/10/2007, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Πως θα σου φαινόταν αν οι εν λόγω πουθενάδες,παρουσιάζονταν κάτω απο το πρίσμα μιας άλλης/επιπλέον ιδιότητας?αυτής των ανθρώπων που νοιάζονται?

Γιατι ειπε κανενας οτι θα παμε σαν μοτο.Gr να τους τριψουμε στα μουτρα χαρτια πραγματογνωμοσυνης;
Μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει το θεμα απο την αρχη.
Επισης γιατι να σου φαει το κειμενο το μαυρο σκοτος της ζωνης;

vangelis 64
12/10/2007, 21:40
Λοιπόν μιάς και ηρέμησα(από χθες)και έκανα έκανα ένα σχέδιο δράσης,πήγα και βρήκα όσους γονείς μπόρεσα και τούς τούμπαρα.
Αφού ξαλαφρώσαν από το δυσβάσταχτο βάρος τών 5-10?,δέχθηκαν να γίνει η συνάντηση.
Αυτό τώρα που λέω είναι στα λόγια,προσέξτε!

Την Δευτέρα,κατά 99% τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.Η ημερομηνία παραμένει ως έχει,η φιλοξενία θα ισχύει-την αναλαμβάνει ο Δήμος-και κατά πάσα πιθανότητα όλα θα πάνε καλά.

Το μόνο που φοβάμαι είναι η γραφειοκρατία και τίποτ' άλλο.

Παιδιά,και ιδιαίτερα οι διαχειριστές τού φόρουμ και όσοι πρόκειται να έρθετε,συγχωρείστε με για την ανακατωσούρα...η πρώτη μου φορά είναι που κάνω τέτοιο πράγμα και υπάρχουν συνισταμένες που δεν είχα υπολογίσει.

Αν δεν το έχετε ξεγράψει από τα σχέδιά σας,ενημερώστε με μέχρι τη Δευτέρα το πρωί ώστε να ξέρω αν πρέπει να προχωρήσω.

Και πάλι ευχαριστώ.:beer: :beer: :wave2: