PDA

View Full Version : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

FZ1S
12/10/2007, 07:41
Αφήνω τη μηχανή στο garaz & πάω για καφέ στα everest της πλατείας ομονοίας.
Για όσους γνωρίζουν το κομάτι της οδού Αθηνάς από Σωκράτους μέχρι την πλατεία έχει αφετηρία λεωφορείων & γενικώς απαγορευτικό.
Στην έξοδο της Αθηνάς για την πλατεία είναι αραγμένο ένα φορτηγάκι καθαρισμού του Δήμου με 2 άτομα να καφεδιάζονται & τον οδηγό να έχει πάει για καφέ στα everest.
Η Αθηνάς εν τω μεταξύ έχει κολλήσει γιατί προσπαθούν να μπουν & να βγουν διερχόμενα λεωφορεία & αυτοκίνητα.
Δύο εκ των αυτοκινήτων που προσπαθούν μπουν στην Αθηνάς από την Πειραιώς είναι ένα jeep μπατσικό & ένα περιπολικό.Καμία παρατήρηση στον οδηγό του φορτηγού του Δήμου & καμία παρατήρηση στα ατοκίνητα που ήταν ήδη στην Αθηνάς.
Μετά από λίγο & ενώ περπατούσα την Αθηνάς προς τη Σωκράτους οι μπάστοι του jeep έχουν ανοίξει τις πόρτες από ένα Fiat Tipo που είναι στην γωνία της Αθηνάς & Σωκράτους που έχει κολλήσει & προσπαθούν να βγάλουν από μέσα τον οδηγό (μαύρος), λέγοντάς του "απαγορεύεται που πάς ρε αλήτη".
Εντάξει ήταν παράνομος όπως όλοι (ξέρετε τι γίνεται κάθε μέρα στο συγκεκριμένο κομμάτι το έλα να δεις) & ρε παιδιά ο μάγκας ο ένας από τους 3 του βάζει χειροπέδες, τον πιάνει από το τιμόνι & του χτύπαγε το κεφάλι πάνω σ' αυτό.
Ε δεν άντεξα πήγα πάνω του με τσαμπουκά.Με σταματά ο άλλος & τα κλασικά εσένα τι σε νοιάζει, τα στοιχεία σου κλπ, του δείχνω υπηρεσιακή ταυτότητα "Ελληνική Δημοκρατία Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς", τα δικά σου του λέω εγώ.
Του έφυγαν τα κακάκια.
Στο σκηνικό αυτό το περιπολικό αμέτοχο.Χωρίζει εμάς βάζει τον μαυρούκο στο jeep & φεύγουν.
Εν τω μεταξύ τα αυτοκίνητα να συνεχίζουν να μπαίνουν παράνομα.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

TROOPER
12/10/2007, 07:47
ρε φιλε με το που διαβαζω στο ποστ σου <<και του δειχνω υπηρεσιακη ταυτοτητα....>> πωωωωωω σου λεω......μου ανεβηκε η λιμπιντο !!!!:lol:

ωραιος !καλα εκανες.:a013:

Cpt. Haddock
12/10/2007, 08:36
Γιατί οι αστυνομικοί να διαφέρουν στη συμπεριφορά απο την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία;

Κομματι της ειναι κι αυτοί...

:sad: :sad: :sad:

H.A.Balafoutre
12/10/2007, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε φιλε με το που διαβαζω στο ποστ σου <<και του δειχνω υπηρεσιακη ταυτοτητα....>> πωωωωωω σου λεω......μου ανεβηκε η λιμπιντο !!!!:lol:

ωραιος !καλα εκανες.:a013:

Ακριβώς αυτό.....:lol:

Σωστόόόόός

odt
12/10/2007, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί οι αστυνομικοί να διαφέρουν στη συμπεριφορά απο την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία;

+...100...

azal
12/10/2007, 08:53
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
του χρειαζοτανε του μαγκα του αστυνομικου θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια να τον δω να :cry: χεζ@ται:D

CBF_1000
12/10/2007, 08:57
Τι έγινε τελικά με τους αστυνομικούς ?
Τους ανέφερες ?

LsKostas
12/10/2007, 09:01
http://www.youtube.com/watch?v=zOg3XXjk4Pg

Τα λεει ολα και συμφερει!!!

:a013:

FZ1S
12/10/2007, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF_1000
Τι έγινε τελικά με τους αστυνομικούς ?
Τους ανέφερες ?

Πήρα τηλ & μου είπαν "ευχαριστούμε κύριε θα επιλυφθούμε του θέματος"
Σιγά τώρα, τίποτα δεν θα γίνει.

Gandalf dr685sm
12/10/2007, 09:07
FZ1S...

παρήγορο οτι υπάρχουν και άτομα σε ικανές θέσεις , με κοινωνική συνείδηση. Όσο για την κατάχρηση εξουσίας....όπως όλοι μας , έτσι και αυτοί απο θέση εξουσίας δεν γνωρίζουν τα όρια τους.

Gandalf

ASTRAKITCAR
12/10/2007, 09:08
Ας μην εχουμε απαιτησεις απο δημοσιο υπαλληλο που φερει φορητο οπλισμο τον οποιο δεν ξερει να χρησημοποιει και παιρνει 1000€ το μηνα και το βραδυ κανει τον ντελιβερα για να τσονταρει στο εισοδημα του....

αυτο ειναι το κρατος οπου δεν εχει δωσει στον καθενα τον ρολο που του αρμοζει...
εδω στην αμερικη αμοιβονανται με 40.000 και 50000$ το χρονο και δουλευουν 3 με 4 10 ωρα την εβδομαδα και μετα παιρνουν υποχρεωτικα ρεπο για να γυμναζονανται και για να ειναι ξεκουραστοι προκειμενου να κανουν καλα την δουλεια τους..τον ελληνα αγραμματο αστυνομικο σχολιαζετε?

οι πιλοτοι της Π.Α. μας πετανε απο δευτερα εως πεμπτη και εχουν 3 μερες ξεκουρασης εκτος αν ειναι readiness σε διασπορα στις μοιρες ανα την ελλαδα....
απλα οπου το κρατος μεριμνει για τον υπαλληλο το ιδιο κανει και ο υπαλληλος για την δουλεια του..δηλ.υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος!
οπου το κρατος γραφει τον υπαλληλο οσο αφορα τα δικαιωματα του,μοιραιο και ο υπαλληλος να γραφει την δουλεια του..
οποιος εχει ταξιδεψει εξω θα καταλαβει για τι μιλαω...εδω στην μπανανια πλεον δεν σεβομαι ουτε οργανα,ουτε δικαστες,ουτε νοσοκομες...απλα κοιταω να επιβιωσω οπως μπορω...
υπαρχουν ελαχιστες εξαιρεσεις σε ολα τα επαγγελματα οπου οι ανθρωποι ειναι εξαιρετικοι...οι περισσοτεροι ειναι επικινδυνοι..παραδειγμα τα οργανα που ανεφερες παραπανω.

zero
12/10/2007, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
Για όσους γνωρίζουν το κομάτι της οδού Αθηνάς από Σωκράτους μέχρι την πλατεία έχει αφετηρία λεωφορείων & γενικώς απαγορευτικό.
Στην έξοδο της Αθηνάς για την πλατεία είναι αραγμένο ένα φορτηγάκι καθαρισμού του Δήμου με 2 άτομα να καφεδιάζονται & τον οδηγό να έχει πάει για καφέ στα everest.
Η Αθηνάς εν τω μεταξύ έχει κολλήσει γιατί προσπαθούν να μπουν & να βγουν διερχόμενα λεωφορεία & αυτοκίνητα.
Δύο εκ των αυτοκινήτων που προσπαθούν μπουν στην Αθηνάς από την Πειραιώς είναι ένα jeep μπατσικό & ένα περιπολικό.Καμία παρατήρηση στον οδηγό του φορτηγού του Δήμου & καμία παρατήρηση στα ατοκίνητα που ήταν ήδη στην Αθηνάς.
Μετά από λίγο & ενώ περπατούσα την Αθηνάς προς τη Σωκράτους οι μπάστοι του jeep έχουν ανοίξει τις πόρτες από ένα Fiat Tipo που είναι στην γωνία της Αθηνάς & Σωκράτους που έχει κολλήσει & προσπαθούν να βγάλουν από μέσα τον οδηγό (μαύρος), λέγοντάς του "απαγορεύεται που πάς ρε αλήτη".
Εντάξει ήταν παράνομος όπως όλοι (ξέρετε τι γίνεται κάθε μέρα στο συγκεκριμένο κομμάτι το έλα να δεις) & ρε παιδιά ο μάγκας ο ένας από τους 3 του βάζει χειροπέδες, τον πιάνει από το τιμόνι & του χτύπαγε το κεφάλι πάνω σ' αυτό.
Ε δεν άντεξα πήγα πάνω του με τσαμπουκά.Με σταματά ο άλλος & τα κλασικά εσένα τι σε νοιάζει, τα στοιχεία σου κλπ, του δείχνω υπηρεσιακή ταυτότητα "Ελληνική Δημοκρατία Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς", τα δικά σου του λέω εγώ.
Του έφυγαν τα κακάκια.
Στο σκηνικό αυτό το περιπολικό αμέτοχο.Χωρίζει εμάς βάζει τον μαυρούκο στο jeep & φεύγουν.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

Και μετά τι έγινε? Δηλαδή τον μαζέψανε τον μαύρο? Πρέπει να το συνεχίσεις το θέμα φιλε . Σε αυτή την περίπτωση δεν παίζει το "τέλος καλό όλα καλά".

FZ1S
12/10/2007, 09:20

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά τουλάχιστον σε δημόσιο χώρο οφείλουν τουλάχιστον αυτοί να είναι κόσμιοι.
Νομίζεις ότι αυτοί είναι υπεράνω του Νόμου έχοντας την εξουσία ;
Εχω φίλους στην ομάδα Ζ, στην προεδρική φρουρά & μου έχουν πει ότι κάποτε είχαν πέσει κάτι καταγγελίες & τους είχαν σκίσει.
Πάντα κάπου βρίσκεται & ένας ανώτερος από αυτούς με τσαμπουκά ανθρωπιά & αξιοπρέπεια. Κακοποιά στοιχεία έχουν όλα τα επαγγέλματα.

kaps
12/10/2007, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
Ας μην εχουμε απαιτησεις απο δημοσιο υπαλληλο που φερει φορητο οπλισμο τον οποιο δεν ξερει να χρησημοποιει και παιρνει 1000€ το μηνα και το βραδυ κανει τον ντελιβερα για να τσονταρει στο εισοδημα του....

αυτο ειναι το κρατος οπου δεν εχει δωσει στον καθενα τον ρολο που του αρμοζει...
εδω στην αμερικη αμοιβονανται με 40.000 και 50000$ το χρονο και δουλευουν 3 με 4 10 ωρα την εβδομαδα και μετα παιρνουν υποχρεωτικα ρεπο για να γυμναζονανται και για να ειναι ξεκουραστοι προκειμενου να κανουν καλα την δουλεια τους..τον ελληνα αγραμματο αστυνομικο σχολιαζετε?

οι πιλοτοι της Π.Α. μας πετανε απο δευτερα εως πεμπτη και εχουν 3 μερες ξεκουρασης εκτος αν ειναι readiness σε διασπορα στις μοιρες ανα την ελλαδα....
απλα οπου το κρατος μεριμνει για τον υπαλληλο το ιδιο κανει και ο υπαλληλος για την δουλεια του..δηλ.υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος!
οπου το κρατος γραφει τον υπαλληλο οσο αφορα τα δικαιωματα του,μοιραιο και ο υπαλληλος να γραφει την δουλεια του..
οποιος εχει ταξιδεψει εξω θα καταλαβει για τι μιλαω...εδω στην μπανανια πλεον δεν σεβομαι ουτε οργανα,ουτε δικαστες,ουτε νοσοκομες...απλα κοιταω να επιβιωσω οπως μπορω...
υπαρχουν ελαχιστες εξαιρεσεις σε ολα τα επαγγελματα οπου οι ανθρωποι ειναι εξαιρετικοι...οι περισσοτεροι ειναι επικινδυνοι..παραδειγμα τα οργανα που ανεφερες παραπανω.
+1

CBF_1000
12/10/2007, 09:24
"του δείχνω υπηρεσιακή ταυτότητα "Ελληνική Δημοκρατία Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς",

...τι δουλειά κάνεις στην Εισαγγελία ?

kaps
12/10/2007, 09:25
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά τουλάχιστον σε δημόσιο χώρο οφείλουν τουλάχιστον αυτοί να είναι κόσμιοι.
Νομίζεις ότι αυτοί είναι υπεράνω του Νόμου έχοντας την εξουσία ;
Εχω φίλους στην ομάδα Ζ, στην προεδρική φρουρά & μου έχουν πει ότι κάποτε είχαν πέσει κάτι καταγγελίες & τους είχαν σκίσει.
Πάντα κάπου βρίσκεται & ένας ανώτερος από αυτούς με τσαμπουκά ανθρωπιά & αξιοπρέπεια. Κακοποιά στοιχεία έχουν όλα τα επαγγέλματα. Εχεις δίκιο αλλά αν δεις το τι απόβρασμα έχει πιάσει καίριες θέσεις στον δημόσιο ιστό είναι να χτυπάς το κεφάλι σου

costas81
12/10/2007, 09:27
παίζει μία ταινεία "το πείραμα" όπου δείχνει ότι παίρνουν μια ομάδα 10 ανθρώπων και τους χωρίζουν σε δυο ομάδες των 5.

5 δεσμοφύλακες και 5 κρατούμενοι σε συνθήκες φυλακής

Πρέπει να το δείτε πως αντιδρούν οι 5 που νιώθουν αδικημένοι και περιορισμένοι και πώς οι άλλοι 5 που ξαφνικά τους δώθηκε εξουσία και νιώθουν ότι πρέπει να επιβάλουν την τάξη! (Βασισμένη σε πραγματική ιστορία)

Μόλις την είδα θυμήθηκα τον κάθε κατακαιμένο Έλληνα μπάτσο!

LsKostas
12/10/2007, 09:38

Μιλας λες και αναφερεσαι σε νηπιαγωγο,νεο γιατρο,καθηγητη,νοσηλευτη.

Ειλικρινα γνωριζω παρα πολλα ατομα των προαναφερθεντων εππαγγελματων

που και μορφωμενα ειναι-και εννοω κοινωνικη μορφωση,παιδεια-
και τελικα αυτοι ειναι που 'βγαινουν' το απογευμα και κανουν και δευτερη δουλεια...

η Ε.Α. απασχολει αυτην την στιγμη τους χειροτερους νεο-ελληνες,:uplate:
την πιο μιζερη παστα νεολεας,:uplate:
παιδια της σφαλιαρας που βρηκαν ως μοναδικο καταφυγιο μπροστα στο κινδυνο της ανεργιας
την στολη.:uplate:

Ειναι απολυτως φυσιολογικο ατομα που προσλαμβανονται σε θεσεις εξουσιας
ρουσφετολογικα και ΠΑΝΤΑ εν οψει εκλογων ,ΜΑ ΠΑΝΤΑ,
να συμπεριφερονται σαν ζωα και να σου ζητανε τα στοιχεια σου ακομα κι αν τους στραβοκοιταξεις...

Μπραβο λοιπον σ αυτους που μοχθησαν να μορφωθουν και να βρουν μα δουλεια της προκοπης
και οχι να γινουν "πιονια" στο συστημα που γενναει ανεργια,φτωχεια,παρα-παιδεια κοκ

Δεν μ ενδιαφερουν γνωμες που λενε "Μα κι αυτοι οικογενεια εχουν,παιδια ειναι(ενιοτε γαλαζια,πρασινα).

Απαξιω και τους αφηνω στην κοσμαρα τους...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΖΩΗ !:smokin:
και αυτο δειχνει οτι ισως μια μερα το αποστημα θα σπασει και οι ζαρντινιερες θα
ξαναβρουν την κανονικη τους ιδιοτητα:winka:

zero
12/10/2007, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
παίζει μία ταινεία "το πείραμα" όπου δείχνει ότι παίρνουν μια ομάδα 10 ανθρώπων και τους χωρίζουν σε δυο ομάδες των 5.

Πρέπει να το δείτε πως αντιδρούν οι 5 που νιώθουν αδικημένοι και περιορισμένοι και πώς οι άλλοι 5 που ξαφνικά τους δώθηκε εξουσία και νιώθουν ότι πρέπει να επιβάλουν την τάξη! (Βασισμένη σε πραγματική ιστορία)

Η ταινία γαμάει . Μέσα στο δικό μου top 5

project.breeze
12/10/2007, 09:41
Πωωω αυτά είναι,γουστάρω...:wave2:

zero
12/10/2007, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
.............

Ετσι χάνεις το δίκιο που μπορεί να έχεις.

Καλό ξύρισμα.

ASTRAKITCAR
12/10/2007, 09:55
για την ιστορια κανω δευτερη δουλεια και δεν εχω τιποτα με αυτους που κανουν....

ΑΛΛΑ στην πιτσαρια που τρωω και δουλευα γκαρσονι σαν φοιτητης ρε παιδια ο ντελιβερας ειναι αστυνομικος...να σεβαστω τι σε αυτον?δεν τον σεβεται ο εργοδοτης του,θα τον σεβαστω εγω αν μου κανει υποδειξη στον δρομο?ποσο μαλλον αν εδινε σφαλιαρα σε πολιτη?

Alchimistis
12/10/2007, 09:57
Ας μην εχουμε απαιτησεις απο δημοσιο υπαλληλο που φερει φορητο οπλισμο τον οποιο δεν ξερει να χρησημοποιει και παιρνει 1000? το μηνα και το βραδυ κανει τον ντελιβερα για να τσονταρει στο εισοδημα του....

Οχι ρε γμτ, ....να δώσουμε κανενα 50 ευρω ρε παιδια ολοι μαζι να τσοντάρουμε, κριμα τα παιδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

costas81
12/10/2007, 09:59
για την ιστορια κανω δευτερη δουλεια και δεν εχω τιποτα με αυτους που κανουν....

ΑΛΛΑ στην πιτσαρια που τρωω και δουλευα γκαρσονι σαν φοιτητης ρε παιδια ο ντελιβερας ειναι αστυνομικος...να σεβαστω τι σε αυτον?δεν τον σεβεται ο εργοδοτης του,θα τον σεβαστω εγω αν μου κανει υποδειξη στον δρομο?ποσο μαλλον αν εδινε σφαλιαρα σε πολιτη?

το ότι ειναι delivery τι πάει να πει? ότι δεν πρέπει να τον σέβεσαι σαν άνθρωπο?

εγώ σέβομαι πιο πολύ αυτόν που προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προσφέρει το κάτι παραπάνω στην οικογενειά του από τον άλλο τον μπάτσο που τα παίρνει και που πουλάει προστασία ή που πουλάει ναρκωτικά!!!!

Να σκεφτόμαστε και λίγο!!

SF
12/10/2007, 10:04

+10 εκατομύρια

(=ελ. πληθυσμος :) )

toyota
12/10/2007, 10:06

Μπορείς να πείς περισσότερες πληροφορίες γα τη ταινία;

FZ1S
12/10/2007, 10:07

Ε βέβαια ο εργοδότης του δεν τον σέβεται με τίποτα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Πριν από πολλά χρόνια απέναντι από το πατρικό έμενε ένα πολιστικό στέλεχος το οποίο ήταν & στην κυβέρνηση τότε.
Αφού τον πήγαινε στο υπουργείο (μπατσικό με συμβατικές πινακίδες, 2 ένστολοι & 1 με πολιτικά) ερχόταν πάλι πίσω στο σπίτι του & πήγαινε τη γυναίκα του για ψώνια.
Πόσες φορές τους είδα να κουβαλάνε σακούλες από super market δεν λέγεται.
Σίγουρα νομίζω ότι δεν θα τους άρεσε που το έπαιζαν φιλιπινέζες, αλλά τι να κάνουν.
Ε, όλες αυτές οι συμπεριφορές εγώ πιστεύω είναι διάφορα αποθημένα.

ASTRAKITCAR
12/10/2007, 10:09
οχι μεγαλε δεν σεβομαι την ιδιοτητα του.....οπως δεν την σεβεται και το κρατος..

πιστεψε με σκεφτομαι αρκετα πριν γραψω κατι!

σεβομαι οσους με σεβονται ως ανθρωπο...αλλο το επαγγελμα αλλο ο ανθρωπος...

δεν μπορει ενας ευσεινηδειτος ανθρωπος να ειναι ζωο στην δουλεια του..

ο gentleman ειναι gentleman παντου και παντα...

οι υπολοιποι ειναι γιδια!

costas81
12/10/2007, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Μπορείς να πείς περισσότερες πληροφορίες γα τη ταινία;

Λέγεται το πείραμα!!!

Έτσι είναι ο τίτλος!

Δυστηχώς δεν θυμάμαι πιο πολλά πράγματα.

Κάτσε να ψάξω στον θείο γούγλη μπας και πετύχω τίποτα...αν μπορεί να βοηθήσει κ κανείς...

costas81
12/10/2007, 10:14
Λέγεται το πείραμα!!!

Έτσι είναι ο τίτλος!

Δυστηχώς δεν θυμάμαι πιο πολλά πράγματα.

Κάτσε να ψάξω στον θείο γούγλη μπας και πετύχω τίποτα...αν μπορεί να βοηθήσει κ κανείς...

Έλα το βρήκα!!

http://www.provoles.gr/movie[/url]'s_02-03/030404.htm

κάνε copy paste to link

arisk
12/10/2007, 10:26
Η ταινία είναι γερμανικής παραγωγής και είναι πραγματικά συγκλονιστικήhttp://www.imdb.com/title/tt0250258/

675
12/10/2007, 10:33

μ αρεσε αυτο...+1000:rolleyes:

jskf16
12/10/2007, 12:13
Του έφυγαν τα κακάκια.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

πω ρε φιλε το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΛΕΜΕ!

Gandalf dr685sm
12/10/2007, 12:39
astrakitcar...

ASTRAKITCAR
Ας μην εχουμε απαιτησεις απο δημοσιο υπαλληλο που φερει φορητο οπλισμο τον οποιο δεν ξερει να χρησημοποιει και παιρνει 1000? το μηνα και το βραδυ κανει τον ντελιβερα για να τσονταρει στο εισοδημα του....

Δηλαδή αυτό είναι δικαιολογια για να βγάζει μετά αυτός τα απωθημένα του , επάνω σε πολίτες κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας που του έχει δοθεί για να τηρεί και οχι να επιβάλει τον νόμο;

Με αυτή την λογική και εγώ που δεν παίρνω αυτά που θέλω , τους πελάτες μου πρέπει να τους βρίζω και να καταστρέφω τους υπολογιστές τους, επειδή κάτι δεν το έκαναν όπως τους είπα;

Είμαστε σοβαροί τώρα;
Η θέση του αστυνομικού είναι υπέυθυνη και όποιος την επιλέγει σαν επάγγελμα πρέπει να έχει και το γνώθις αυτόν όσον αφορά το τι τον περιμενει. Αν τώρα δεν βγαίνει οικονομικά , αυτό είναι κάτι που όντως μπορεί να το καλυψει με άλλο επάγγελμα...

Αν απο εκεί και πέρα δεν τον σέβονται κάποιοι στον εργασιακό του χώρο, είναι ο ίδιος υπεύθυνος για την θέση που είναι. Δηλαδή αν έχω εγώ ενα αφεντικό που με βρίζει ή δεν με σέβεται νομίζεις οτι θα τον ανεχτώ ή θα του κάτσω καμία μέσα στο μάτι να βλέπει τον κόσμο μαύρο;
Πόσο μάλλον όταν έχεις αστυνομική ιδιότητα και με τρόπο μπορείς , όταν είσαι εν υπηρεσία να τον διώξεις νομίμως για τα χρέπια που θα έχει για μηχανάκια delivery (100% θα γίνεται αυτό).

Μην λέμε και οτι θέλουμε... άλλο το πόσο εμείς υπολογίζουμε τον εαυτό μας σε επίπεδο σεβασμού απο εμάς τους ίδιους και απο τους γύρω μας, και άλλο η αίσθηση καθήκοντος και η γνώση των ορίων σε τήρηση των νόμων.

Όσον αφορά τις ελλείψεις... όντως υπάρχουν και σε εξοπλισμό και σε εκπαίδευση... αυτό όμως τους δίνει το δικαίωμα να με σταματήσουν , και επειδή δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι και έχουν πρόβλημα , να με χτυπήσουν ή κακομεταχειριστούν σε ενα έλεγχο για ΚΟΚ ή οτι άλλο;

Gandalf

zzr2005
12/10/2007, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
Η ταινία είναι γερμανικής παραγωγής και είναι πραγματικά συγκλονιστικήhttp://www.imdb.com/title/tt0250258/

βασισμένη σε αληθινό πείραμα που σταμάτησε οταν αρχισαν να ταυτίζονται με τους ρόλους τους και να συμπεριφέρονται βίαια...

η μόνη ταινία που με έκανε να τη ζω πραγματικά.... είχα νευριάσει λες και παρακολουθούσα ντοκιμαντέρ....

618RR
12/10/2007, 13:04
Η ταινία στην οποία αναφέρεστε βασίζεται σε ένα από τα πλέον ιστορικά πειράματα της κοινωνικής ψυχολογίας, το οποίο έγινε στο πανεπιστήμιο του Stanford από τον Phillip Zimbardo.

Είναι τόσο βασικό πείραμα στην κοινωνική ψυχολογία, ώστε διδάσκεται από το 1ο ή το 2ο έτος στις πανεπιστημιακές σχολές.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: www.prisonexp.org και εδώ www.zimbardo.com

:wave2: :wave2: :wave2:

Akatanomastos
12/10/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
http://www.youtube.com/watch?v=zOg3XXjk4Pg

Τα λεει ολα και συμφερει!!!

:a013:

xxexexexe

telika ta spane

http://www.youtube.com/watch?v=VeHGeZv22Ec

lanselot
12/10/2007, 13:15
Μια ειναι η λυση. Την επομενη φορα που καποιος γινει μαρτυρας παρομοιου περιστατικου ας βγαλει το κινητο του και ας το βιντεοσκοπησει. Αν μαλιστα εχει και καμερα ακομη καλυτερα. Και μετα ας το ανεβασει στο διαδικτυο. Μολις το μυριστουν τα καναλια σε 1-2 ωρες να δεις τι εχει να γινει. Θα το ξανακανουν?

Και για να ξερετε ολοι κατι, και να μην μασησετε αν σας την πεσει κανεις αστυνομικος την ωρα που τραβατε και θελησει να σας παρει το τηλεφωνο η την καμερα. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΒΙΝΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ(οπως π.χ στρατοπεδα, αεροδρομια κτλ).

Greg61
12/10/2007, 13:18
υπηρεσιακή ταυτότητα

Γνωρίζεις τον τρόπο επίλυσης ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΣ παρομοίων ζητημάτων;

Τώρα που τά' πες και ξέσπασες, πιστεύεις πως συνέβαλες στη λύση του (πράγματι υπαρκτού και σοβαρού) θέματος που έθεσες εδώ;

Νικόλας
12/10/2007, 13:31
Του έφυγαν τα κακάκια.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

Το απαγορευτικό στην Αθηνάς το έχουν ξεχάσει απο ένα πείραμα που είχαν κάνει πριν απο χρόνια και σαν άνοδο είχαν αφήσει μόνο την Ευρυπίδου και απο εκεί και πέρα είχαν κλείσει την Αθηνάς προς Ομόνοια.
Απο το κυκλοφοριακό μπάχαλο όμως που είχε γίνει έβγαλαν όλα τα απαγορευτικά σήματα πλή αυτό που είναι Σωκράτους και Αθηνάς.
Ένας και ίσως ο κυριότερος απο τους λόγους που δεν ήθελαν αυτοκίνητα στην Αθηνάς ήταν οι πολλές τότε εκδηλώσεις που γινόντουσαν στο Δημαρχείο και η επιβάρυνση που θα είχε το κυκλοφοριακό στους επισήμους προσκεκλημένους για να διασχίσουν το δρόμο.
Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ρόλο έχει πια αυτό το σήμα όταν διασχίζοντας ένα δρόμο κοντά στο χιλιόμετρο στα τελευταία 40 μέτρα σου βάζουν όχι ένα αλλά τρία απαγορευτικά. Αριστερά, δεξιά και ευθεία. Τι να κάνεις τότε να περιμένεις το ασανσέρ?

Η Αθηνάς και τα στενά που τέμνουν αυτή είναι το πάρκινγκ των κολλητών και εξαιρετέων.
Οι τυχαίοι τιμωρούνται άμεσα και παραδειγματικά.
Για τους άλλους οι οποίοι έχουν κάνει κατάληψη και των θέσεων των μοτοπάρκινγκ του δήμου δεν τρέχει τίποτα.

Ο μαύρος μάλλον κάτι χρώσταγε, πιθανόν άλλη φορά να πείνει καφά μαζί τους.

Greg61
12/10/2007, 13:42
υπηρεσιακή ταυτότητα "Ελληνική Δημοκρατία Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς"

Σ' αυτό που έγραψες παραπάνω, έχεις απόλυτο δίκιο: Ήταν τόσο νέοι - άσχετοι, που τούς ψάρωσες.
Φαντάζεσαι τι θα γινόταν άν κάποιος εξ αυτών, μέ μόλις 3-4 χρόνια προϋπηρεσία, συνέχιζε το θέμα εξ αιτίας της ΤΟΠΙΚΗΣ ταυτότητάς σου; Μήπως θα ήσουν πίσω απ' τα κάγγελα σήμερα; Θυμάσαι (γνωρίζεις) τις σχετικές διατάξεις περι αναρμοδίου επεμβάσεως;
:lol:
:beer:

alximistis
12/10/2007, 13:42
Για άλλη μία φορά χάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δένδρο και για μια ακόμη φορά θα γίνω κουραστικός και σπασαρχίδης λέγοντας το.
ΔΕΝ είναι το ζήτημα τι έκανε ο συμφορουμίτης ο οποίς ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε!
Το ζήτημα είναι αλλού.
Πως πρώτον κανείς άλλος ή σχεδόν κανείς άλλος δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο θα γυρίζαμε το κεφάλι και θα κάναμε πως δεν βλέπουμε ή θα ρίχναμε μία δικαιολογία για να την ακούσει πιο πολύ ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ του στυλ ε κάτι θα έκανε δεν μπορεί έτσι.
Και δευτερον τι να λέμε τώρα. Άλλο το ότι οι άνθρωποι αυτοί ούτε καλά λεφτά παίρνουν ούτε σωστή εκπαίδευση έχουν και άλλο η επίσης παιδεία που ΔΕΝ έχουν.
Κι αυτός ο συνδυασμός είναι καταστροφικός!!!
Εν ολίγοις κάπου η κοινωνία μας ΘΕΛΕΙ να είναι σε αυτό το επίπεδο η αστυνομία. Βολεύει ΟΛΟΥΣ μας.

sober
12/10/2007, 13:47

Νομιζω πως 8α επρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ οτι οντες Δημοσιοι Υπαλληλοι ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τον πολιτη και δεν ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ την οποια εξουσια τους δινεται....αυτο φυσικα ισχυει και για τους υπολοιπους Δημοσιους υπαλληλους....

Αλλα δυστυχως οπως ειδαμε και σε αυτη και σε αλλες περιπτωσεις...ααααλλα συμβαινουν..

:mad:

Gandalf dr685sm
12/10/2007, 14:05
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΒΙΝΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ(οπως π.χ στρατοπεδα, αεροδρομια κτλ).

ΛΑΘΟΣ...ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ κιόλας...

μπορούν να επικαλεστούν διάταξη περί προσωπικών δεδομένων και επειδή θα τους έχεις φάτσα μόστρα χωρίς την άδεια τους, να σε καλέσουν σε δίκη με αγωγή και μύνηση.

Η μόνη περίπτωση μη προσφυγής τους , είναι να διαδραματιστεί το σκηνκό , τυχαία , ενώ κινηματογραφείς για άλλο σκοπό. Αυτό αποδυκνείεται απο το μήκος του video σε λήψη αλλά και απο το περιεχόμενο του.

Gandalf

LsKostas
12/10/2007, 14:20
Εν ολίγοις κάπου η κοινωνία μας ΘΕΛΕΙ να είναι σε αυτό το επίπεδο η αστυνομία. Βολεύει ΟΛΟΥΣ μας.

Συμφωνω με τα λεγομενα σου.Συνηθως ειναι συγκροτημενα και με αποψη.

Ομως η γενικοτητα που ειπες παραπανω μ αφηνει τουλαχιστον παραξενεμενο. :confused:
Μαλλον την αρχουσα ταξη την βολευει ΤΕΤΟΙΟΥ ειδους αστυνομια...

ΕΓΩ ως πολιτης ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ η κατασταση της Ε.Α.????!!!?????

Το να εχω υποτακτικους των 1000Ε (πολλα τους ειναι)

θα με βολευε στην περιπτωση που...

-ΑΝ ... Ειχα θωρακισμενη Μerceda, και χρειαζομουν 1 ασφαλιτικο αυτοκιν. να με
πηγαινει καθε μερα ειτε στο Υπουργειο μου,ειτε στο εργοστασιο μου.
γιατι απ εξω θα με περιμενε καθε μερα ενας ΟΧΛΟΣ εργαζομενων να με λιντζαρει
(η γιατι οχι και απολυμενων):evil: :evil: :evil:

-ΑΝ...επρεπε να περασω κανα νομοσχεδιο κατα της Παιδειας και εβαζα ασφαλητες
μεσα σε πανεπιστημια ωστε να ρουφιανευουν τις κινησεις των φοιτητων.:evil: :evil: :evil:

-ΑΝ...ηταν να προστατεψω απο διαδηλωτες κανα καζινο που επεκτεινεται μεσα σε κανα δρυμο
:a015: :a017: :a015: :a017:

Μαγκες παρτε το χαμπαρι...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
(Ισως το οικονομικο λομπυ αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια)

Μην ξεγελατε τον εαυτο σας οτι φταιει η 'ρημαδα η κοινωνια':rolleyes:
και "οχου τα παιδια δεν εχουνε παιδεια":rolleyes:

Οσοι αποφασιασαν να κανουν αυτο το επαγγελμα ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ...

costas81
12/10/2007, 14:30
το ότι ειναι delivery τι πάει να πει? ότι δεν πρέπει να τον σέβεσαι σαν άνθρωπο?

εγώ σέβομαι πιο πολύ αυτόν που προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προσφέρει το κάτι παραπάνω στην οικογενειά του από τον άλλο τον μπάτσο που τα παίρνει και που πουλάει προστασία ή που πουλάει ναρκωτικά!!!!

sotpag
12/10/2007, 14:38
του δείχνω υπηρεσιακή ταυτότητα "Ελληνική Δημοκρατία Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς", τα δικά σου του λέω εγώ.
Του έφυγαν τα κακάκια.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

καλα εκανες και καλα τα λες

το θεμα ειναι πως το παλικαρι το μαζεψαν χωρις αιτια ή ειχε κανει κατι;;;

alximistis
12/10/2007, 14:40
Συμφωνω με τα λεγομενα σου.Συνηθως ειναι συγκροτημενα και με αποψη.

Ομως η γενικοτητα που ειπες παραπανω μ αφηνει τουλαχιστον παραξενεμενο. :confused:
Μαλλον την αρχουσα ταξη την βολευει ΤΕΤΟΙΟΥ ειδους αστυνομια...

ΕΓΩ ως πολιτης ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ η κατασταση της Ε.Α.????!!!?????

Το να εχω υποτακτικους των 1000Ε (πολλα τους ειναι)

θα με βολευε στην περιπτωση που...

-ΑΝ ... Ειχα θωρακισμενη Μerceda, και χρειαζομουν 1 ασφαλιτικο αυτοκιν. να με
πηγαινει καθε μερα ειτε στο Υπουργειο μου,ειτε στο εργοστασιο μου.
γιατι απ εξω θα με περιμενε καθε μερα ενας ΟΧΛΟΣ εργαζομενων να με λιντζαρει
(η γιατι οχι και απολυμενων):evil: :evil: :evil:

-ΑΝ...επρεπε να περασω κανα νομοσχεδιο κατα της Παιδειας και εβαζα ασφαλητες
μεσα σε πανεπιστημια ωστε να ρουφιανευουν τις κινησεις των φοιτητων.:evil: :evil: :evil:

-ΑΝ...ηταν να προστατεψω απο διαδηλωτες κανα καζινο που επεκτεινεται μεσα σε κανα δρυμο
:a015: :a017: :a015: :a017:

Μαγκες παρτε το χαμπαρι...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
(Ισως το οικονομικο λομπυ αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια)

Μην ξεγελατε τον εαυτο σας οτι φταιει η 'ρημαδα η κοινωνια':rolleyes:
και "οχου τα παιδια δεν εχουνε παιδεια":rolleyes:

Οσοι αποφασιασαν να κανουν αυτο το επαγγελμα ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ...

ΟΧΙ φίλε μου. Κάνεις λάθος! Μπερδεύεις το μίζερο "η ρημάδα η κοινωνία" με αυτό που λέω.
Να πω λοιπόν.
Σαφώς και συμφέρει όλους μας ΑΥΤΗ η ΕΛΑΣ γιατί:

- Μας καταλαβαίνουν όταν κλαιγόμαστε για τις καθημερινές μαλακοπαραβάσεις μας.
- Όταν δούμε πως δεν μας παίρνει η κλαούρα το γυρνάμε στον τσαμπουκά και στο... "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" οι άνθρωποι συνήθως μαζεύονται. Επειδή στο Ελλαδιστάν οι διακριτοί ρόλοι είναι κάτι όπως... η Δικαιοσύνη στο άμπου ντάμπι ΣΥΜΦΕΡΕΙ να κάνουμε τους καμπόσους να πετυχαίνουμε και αυτόπου θέλουμε.
- Στα πολύ δύσκολα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε κάποιον διοικητή κάποιον "μπατσούλη" που θα μας... βοηθήσει να προσπεράσουμε έναν δύσκολο νομικό σκόπελο. Στο χωριό ο ντόπιος αστυνομικάκος θα κάνει τα στραβά μάτια στην καταπάτηση του κτήματος του διπλανού ο οποίος ας πούμε έχει πεθάνει και τα εγγόνια του ζουν στην Αυστραλία. Στην πόλη δεν θα πει τίποτα επειδή είναι γνωστός μας για την παράνομη αποθηκούλα καιπάει λέγοντας.
- Περισσότερο από όλα... συμφέρει φίλε μου να ΜΗΝ έχει παιδεία γιατί απλούστατα είμαστε ως λαός διχασμένοι απένατι της. Τη θέλουμε αλλά όχι και πολύ. Τη ζητάμε αλλά ε μέχρι ένα όριο. Παραφροσύνη το λέω εγώ αυτό! Και σε συζητήσεις ακούς κιόλας "μπάτσος θα πας να γίνεις"; Είναι και υποτιμητικό.
Γενικά είναι μία πάρα πολύ σκληρή δουλειά που... κανείς δεν θέλει να κάνει αλλά... πρέπει!

Αυτά δεν ε΄χουν σχέση με την μίζερη ρημάδα κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα. :D
Η κάθε κοινωνία φίλε είναι ο καθρέφτης μας. Εμείς τη φτιάχνουμε εμείς λειτουργούμε σε αυτήν. Και αναλόγως αυτήν την παιδία έχουμε αυτήν την αστυνομία αυτούς τους πολιτικούς κλπ κλπ.
ΚΑι μην είσαι τόσο απόλυτος πως ΟΛΟΙ τους διάλεξαν αυτό το επάγγελμα. Άλλοι άλλα περίμεναν άλλα ήθελαν και... αλλιώς τα βρήκαν.
Όταν σε πηδάει ο από πάνω όταν σε πηδάει ο βλάχος με τα φράγκα και σου λέει "θα σε στείλω στον Έβρο" όταν σε πηδάει ο δήμαρχο ςο νομάρχης και όταν οι πολιτικοί παίζουν τα δικά τους παιχνίδια κι αναλόγως "χορεύει" η αστυνομία και βλέπεις πως ο λαός ΔΕΝ σε συμπαθεί πραγματικά, ε πίστεψε με μαζεύονται τόσα πολλά μέσα σου που κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ φταίμε γι αυτό γιατί αυτό θέλουμε. Πάπαλα.

hidefnick
12/10/2007, 15:04
Τα ίδια και τα ίδια έχουμε γίνει εδώ μέσα. Οι κακοί μπάτσοι και εμείς οι άλλοι.

Και αφού επαναλαμβάνεστε εσείς θα το κάνω και εγώ.

Την επόμενη φορά που θα είστε να ανάσκελα στην άσφαλτο και θα τρέχουν τα αίματα, μην αφήσετε τον "κωλομπασκίνα" να σας βοηθήσει ή να σας πει καμιά κουβέντα για να ξεχαστήτε, γιατί κατα βάθος είναι πολύ κακός άνθρωπος.

Αν ζούσατε στην πολιτισμένη Βόρεια Ευρώπη η Αμερική (εκεί που σχεδιάζουν να σηκώσουν τοίχο με το Μεξικό) δεν θα βλέπατε το παραπάνω σκηνικό, για τον απλούστατο λόγο του ότι ο μαύρος δεν θα βρισκόταν στην χώρα. Θα είχε απελαθεί κατα πάσα πιθανότητα με κίνδυνο για την ζωή του, στην χώρα από την οποία ήρθε. Μήπως το προτιμάτε? (Να θυμίσω και μερικές χώρες και τους πρόσφατους νόμους τους για την μετανάστευση? Αγγλία-Γαλλία-Αυστρία-Δανία-ΟΛΛΑΝΔΙΑ - το τελευταίο με κεφαλαία γιατί κατά την γνώμη μου έχει ιδιαίτερη σημασία)

PS Δεν παίζουν προσλήψεις με μέσο πιά.
PS2 Ποιός μισεί ποιόν, και ποιός προάγει την συμπεριφορά τους φαίνετε πεντακάθαρα για άλλη μια φορά σε αυτό το post.
PS3 Εμείς είμαστε οι τέλοιοι εκπρόσωποι του ελληνικού ιδεόδους και η καθεμερινή συμπεριφορά μας μόνο θετική κρίνετε για τον τόπο και τον σεβασμό του συνανθρώπου. (και οι ακράπες δεν κάνουν παραπάνω θόρυβο από τις μαμήσιες-και όλοι κινούμαστε ΠΑΝΤΑ μέσα στα νόμιμα όρια ταχύτητας κλπ κλπ κλπ)
PS4 Και τεσπά για το μπουμπούκι που απαλοτρίωνε τράπεζες πολύ πιθανά εκμεταλευόμενο τις παροχές του κράτους στον ριζοσπάστη μπαμπά δεν είναι να γίνεται και κανένα θέμα εδώ μέσα. Να στηρίζουμε όμως και να γιγαντώνουμε το καπιταλιστικό σύστημα αγοράζοντας κίτρινα μηχανάκια κάθε που αλλάζει μοντέλο ξέρουμε.

LsKostas
12/10/2007, 15:35
Την επόμενη φορά που θα είστε να ανάσκελα στην άσφαλτο και θα τρέχουν τα αίματα, μην αφήσετε τον "κωλομπασκίνα" να σας βοηθήσει ή να σας πει καμιά κουβέντα για να ξεχαστήτε, γιατί κατα βάθος είναι πολύ κακός άνθρωπος.

Θα ηταν πολυ ενδιαφερων να μαθω την αποψη σου
για πολλες αλλες πλευρες τις Ε.Α. ...απο τα γραφομενα σου συμπεραινω οτι θα τις ξερεις...

Παραπανω ανεφερες ενα πραγμα που αν μη τι αλλο ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!(για ανθρωπο παντα)

To αν παιζουν προσληψεις με μεσον στην αστυνομια θα μου επιτρεψεις να το ξερω απο πρωτο χερι...δεν ειναι γαλαζια μονο στην στολη...:sick: ...πλεον...

Το μπουμπουκι που ξηλωνε τραπεζες δεν εχει κανενα ελαφρυντικο...
Και ανελαβε την ευθυνη νομιζω...

αντιθετα τα "μπουμπουκια" που τα στριμωξαν μεταξυ δακρυγονων,κροτου-λαμψης
στο Συνταγμα επειδη διαδηλωναν ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ (Ειδες η μοιρα τι παιχνιδια παιζει εεε?)

αυριο θα λενε στο παιδι τους "Διαβαζε,να μην γινεις σαν και μενα..."

Τελος παντων...ο καθενας κανει τις επιλογες του

:look:

ps. Να πατε να ρωτησετε καποιον καθηγητη "Βελτσο" για το ποιοι κατεβαιναν απο τις κλουβες των ΜΑΤ και τι φοραγαν...:smokin:

ps2 Εχει δει ποτε κανεις αστυνομικους να καταγγελουν τους ανωτερους τους???

hidefnick
12/10/2007, 15:55
Παραπανω ανεφερες ενα πραγμα που αν μη τι αλλο ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!(για ανθρωπο παντα)

To αν παιζουν προσληψεις με μεσον στην αστυνομια θα μου επιτρεψεις να το ξερω απο πρωτο χερι...δεν ειναι γαλαζια μονο στην στολη...:sick: ...πλεον...

Το μπουμπουκι που ξηλωνε τραπεζες δεν εχει κανενα ελαφρυντικο...
Και ανελαβε την ευθυνη νομιζω...

αντιθετα τα "μπουμπουκια" που τα στριμωξαν μεταξυ δακρυγονων,κροτου-λαμψης
στο Συνταγμα επειδη διαδηλωναν ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ (Ειδες η μοιρα τι παιχνιδια παιζει εεε?)

αυριο θα λενε στο παιδι τους "Διαβαζε,να μην γινεις σαν και μενα..."

Τελος παντων...ο καθενας κανει τις επιλογες του

ps. Να πατε να ρωτησετε καποιον καθηγητη "Βελτσο" για το ποιοι κατεβαιναν απο τις κλουβες των ΜΑΤ και τι φοραγαν...:smokin:

ps2 Εχει δει ποτε κανεις αστυνομικους να καταγγελουν τους ανωτερους τους???

Πόσοι από τους γράφοντες στο συγκεκριμένο post θεωρούν τους μπάτσους ανθρώπους?

Για τις προσλήψεις μπορεί να κάνω λάθος.

Το ποιός ανέλαβε ευθύνες και κάτω από ποιά πίεση το είδαμε στα κανάλια πολύ πρίν την "απολογία" του "επαναστάτη" "Το κόμμα δεν φέρει ευθύνη για τις πράξεις μελών οικογένιας των στελεχών του" Το είπε ο ίδιος που πρότεινε στο πιτσιρίκι να αφήνει τους συμαθητές του να αντιγράφουν, αν σε βοηθάω.

Αυτοί που διαδήλωναν τι ακριβώς ψήφισαν?

Και ποιός έλληνας θέλει το παιδί του να γίνει σαν τον ίδιο, τον αδικημένο από την κοινωνία, τον θεό, την φύση και όλες τις υπόλοιπες ρυθμιστικές οντότητες του σύμπαντος?

Τις επιλογές μας τις κάνουμε σε πολύ μικρότερο βαθμό από ότι φανταζόμαστε μόνοι μας. (εκτος αν ζεις στην Χριστιανία, αλλά και εκεί από ότι ακούω δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα τώρα τελευταία)

Τον Βέλτσο δεν τον καταλαβαίνει, και δεν θέλει να τον καταλάβει, ούτε ο Βέλτσος, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Και όσο για την καταγγελία ανωτέρων κάνε ένα search ΕΔΩ ΜΕΣΑ να δεις πόσοι συμφορουμίτες μας φοβούνται να πάνε στην επιθεώρηση εργασίας για το καθημερινό μαμήση που τρώνε που στην τελική σιγά μην ψάξει ο επόμενος εργοδότης σου τι έκανες πριν (με εξαίρεση κάποιους κύκλους επαγγελμάτων) και μετά έλα να συζητήσουμε τι θα πάθει ο νέοπας που θα καταγγείλει τον ανώτερο.

Αυτή την αστυνομία έχουμε γιατί αυτή μας βολεύει ΟΛΟΥΣ, είτε αρέσει σε κάποιους είτε οχι.

marios8
12/10/2007, 16:03

+ 1 :wave2:

LsKostas
12/10/2007, 16:18
Αυτή την αστυνομία έχουμε γιατί αυτή μας βολεύει ΟΛΟΥΣ, είτε αρέσει σε κάποιους είτε οχι.

Βολευει τους 300 και την "αυλη τους"...Aυτους και μονο...

Αν μου ελεγες οτι αηδιασα με την κατασταση που βλεπω στην Ε.Α. θα σε παραδεχομουν.

Δεν το ειδα πουθενα γραμμενο,ειδα μονο κατι αραδες για καποιους ληστες...

ΟΠΟΙΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ...:wave2:
δεν ψαχνει δικαιολογειες...

δουλειες,ανεργιες και ΤΟΥΦΕΣ!!!(Δες το διπλανο post)

και μην αλλαζεις τα γραφομενα μου.

ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

hidefnick
12/10/2007, 16:20
Δεν νομίζω ότι άλλαξα κάτι (έστω εσκεμμένα)

Καλό ΣΚ
:wave2: :wave2:

soichiro_cbf
12/10/2007, 16:21
Απ' όσο έχω διαβάσει στο συγκεκριμένο thread οι περισσότεροι θα έχετε χαρεί που ένας μπάτσος χαροπαλευει από πυροβολισμό στη Θεσσαλονίκη μετά από συμπλοκή με αλβανούς κακοποιούς.Με ευχαρίστηση θα κατουρούσατε πάνω στο πτώμα του.Και προφανώς @LsKostas για να ξέρεις από πρώτο χέρι όπως λες στην Αστυνομία και στις προσλήψεις της πρέπει να σε είχαν κόψει στις εξετάσεις για να έχεις τόσο μένος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσύ ρε φίλε στην Εισαγγελία του Πειραιά που είσαι τι παίζεται με τον Καλούση (ήθελε και δίμετρες τρομάρα του το βόδι) και τα άλλα μπουμπούκια εκεί κατω...ακόμα αποφάσεις κατα παραγγελία του Γιοσάκη βγάζετε ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο άλλος ο εισαγγελέας που τα είχε με το τραβέλι τη Χειλουδάκη στον Πειραιά ήταν ή στην Αθήνα...Σιγά ρε φίλε θα αγιάσεις λέμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

project.breeze
12/10/2007, 16:29
Οι αστυνομικοί το μόνο που θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους είναι ένα ρητό από την ταινία Spiderman

"With great power comes great responsibility..."

costas81
12/10/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
Απ' όσο έχω διαβάσει στο συγκεκριμένο thread οι περισσότεροι θα έχετε χαρεί που ένας μπάτσος χαροπαλευει από πυροβολισμό στη Θεσσαλονίκη μετά από συμπλοκή με αλβανούς κακοποιούς.Με ευχαρίστηση θα κατουρούσατε πάνω στο πτώμα του.Και προφανώς @LsKostas για να ξέρεις από πρώτο χέρι όπως λες στην Αστυνομία και στις προσλήψεις της πρέπει να σε είχαν κόψει στις εξετάσεις για να έχεις τόσο μένος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσύ ρε φίλε στην Εισαγγελία του Πειραιά που είσαι τι παίζεται με τον Καλούση (ήθελε και δίμετρες τρομάρα του το βόδι) και τα άλλα μπουμπούκια εκεί κατω...ακόμα αποφάσεις κατα παραγγελία του Γιοσάκη βγάζετε ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο άλλος ο εισαγγελέας που τα είχε με το τραβέλι τη Χειλουδάκη στον Πειραιά ήταν ή στην Αθήνα...Σιγά ρε φίλε θα αγιάσεις λέμε.

τι σχεση έχει το παιδί με όλα αυτα και του τα καταλογίζεις?

:confused: :confused: :confused: :confused:

:a21: :a21: :a21: :a21:

soichiro_cbf
12/10/2007, 16:43
Μπορεί και να μην έχει απλά ρωτάω...Γενικά μιλησα.:a24: :a24:

Alchimistis
12/10/2007, 17:34
Πόσοι από τους γράφοντες στο συγκεκριμένο post θεωρούν τους μπάτσους ανθρώπους?

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Alchimistis
12/10/2007, 17:58
Υπάρχει καποιος νομικός να μας διαφωτίσει...

επιτρέπεται η φωτογραφία ή βιντεοσκόπηση σε δημόσιους χώρους?

ASTRAKITCAR
12/10/2007, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
astrakitcar...

Δηλαδή αυτό είναι δικαιολογια για να βγάζει μετά αυτός τα απωθημένα του , επάνω σε πολίτες κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας που του έχει δοθεί για να τηρεί και οχι να επιβάλει τον νόμο;

Με αυτή την λογική και εγώ που δεν παίρνω αυτά που θέλω , τους πελάτες μου πρέπει να τους βρίζω και να καταστρέφω τους υπολογιστές τους, επειδή κάτι δεν το έκαναν όπως τους είπα;

Είμαστε σοβαροί τώρα;
Η θέση του αστυνομικού είναι υπέυθυνη και όποιος την επιλέγει σαν επάγγελμα πρέπει να έχει και το γνώθις αυτόν όσον αφορά το τι τον περιμενει. Αν τώρα δεν βγαίνει οικονομικά , αυτό είναι κάτι που όντως μπορεί να το καλυψει με άλλο επάγγελμα...

Αν απο εκεί και πέρα δεν τον σέβονται κάποιοι στον εργασιακό του χώρο, είναι ο ίδιος υπεύθυνος για την θέση που είναι. Δηλαδή αν έχω εγώ ενα αφεντικό που με βρίζει ή δεν με σέβεται νομίζεις οτι θα τον ανεχτώ ή θα του κάτσω καμία μέσα στο μάτι να βλέπει τον κόσμο μαύρο;
Πόσο μάλλον όταν έχεις αστυνομική ιδιότητα και με τρόπο μπορείς , όταν είσαι εν υπηρεσία να τον διώξεις νομίμως για τα χρέπια που θα έχει για μηχανάκια delivery (100% θα γίνεται αυτό).

Μην λέμε και οτι θέλουμε... άλλο το πόσο εμείς υπολογίζουμε τον εαυτό μας σε επίπεδο σεβασμού απο εμάς τους ίδιους και απο τους γύρω μας, και άλλο η αίσθηση καθήκοντος και η γνώση των ορίων σε τήρηση των νόμων.

Όσον αφορά τις ελλείψεις... όντως υπάρχουν και σε εξοπλισμό και σε εκπαίδευση... αυτό όμως τους δίνει το δικαίωμα να με σταματήσουν , και επειδή δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι και έχουν πρόβλημα , να με χτυπήσουν ή κακομεταχειριστούν σε ενα έλεγχο για ΚΟΚ ή οτι άλλο;

Gandalf
ΜΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ...
διαβασε τι γραφω παρακατω...

οχι μεγαλε δεν σεβομαι την ιδιοτητα του.....οπως δεν την σεβεται και το κρατος..

πιστεψε με σκεφτομαι αρκετα πριν γραψω κατι!

σεβομαι οσους με σεβονται ως ανθρωπο...αλλο το επαγγελμα αλλο ο ανθρωπος...

δεν μπορει ενας ευσεινηδειτος ανθρωπος να ειναι ζωο στην δουλεια του..

ο gentleman ειναι gentleman παντου και παντα...

οι υπολοιποι ειναι γιδια!

αν θες να εισαι γιδι στην δουλεια σου γινε....εγω ειμαι επαγγελματιας οσο μπορω,οπως και συνεπης και τακτικος!
σεβομαι πιο πολυ τον Βελγο,Γερμανο,Ολλανδο αστυνομικο απο τους περισσοτερους Ελληνες..
οπως εγραψα δυστυχως υπαρχουν εξαιρεσεις δημοσιοι-ιδιωτικοι υπαλληλοι και ανθρωποι στην ελλαδα του 2007..
πχ ρωτησα καποτε που ειχα ατυχημα τον μπατσο...καλα πως γραφεις με το δεξι χερι αλλα εχεις το 38 αρι στην θηκη στο αριστερο ποδι????

εκει που υπηρετησα το 9 αρακι μου και το MP 5 ηταν παντα ετοιμοπολεμα...το ιδιο και το χερι μου...και ομως εκανα την 20 μηνη θητεια μου...αυτος παιζει την ζωη του καθε μερα στην ρουλετα και ομως δεν σεβεται την δουλεια του!

lanselot
15/10/2007, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ΛΑΘΟΣ...ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ κιόλας...

μπορούν να επικαλεστούν διάταξη περί προσωπικών δεδομένων και επειδή θα τους έχεις φάτσα μόστρα χωρίς την άδεια τους, να σε καλέσουν σε δίκη με αγωγή και μύνηση.

Η μόνη περίπτωση μη προσφυγής τους , είναι να διαδραματιστεί το σκηνκό , τυχαία , ενώ κινηματογραφείς για άλλο σκοπό. Αυτό αποδυκνείεται απο το μήκος του video σε λήψη αλλά και απο το περιεχόμενο του.

Gandalf

Φιλε μου οπως ειδες εγραψα οτι κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σου απαγορευσει να τον τραβηξεις και οχι να τον προβαλεις. εννοειτε οτι αν δει την φατσα του σε ενα καναλι η μια εφημεριδα μπορει να σου κανει αγωγη ομως σε μια τετοια περιπτωση που θα τον εχεις να χτυπαει καποιον νομιζεισ οτι θα τολμησει να το κανει?

Η απαντηση και για σενα Alchimistis