PDA

View Full Version : αναβαθμισει του φορουμ μας

xampos
12/10/2007, 23:03
γιατι κατω απ το αβαταρ μας εκει που λεει τοπος διαμονης δεν υπαρχει απο κανεναν το σχετικο :confused:

καλο θα ητανε να φαινεται ( αν το επιθυμει ο χρηστης βεβαια ) απο που ειναι ο καθενας

επισης θα ητανε καλο ( λεω εγω τωρα:lol: ) να μπορουσαμε να βαλουμε καμοια εικονα και στην υπογραφη μας οπως και στα περισσοτερα μοτοσυκλετιστικα φορουμς

νομιζω οτι το μοτο .γρ εχει μηνει λιγο πισω και θυμιζει λιγο αρχαιο φορουμ σε σχεσει με τα αλλα

οπως κι αν ειναι εγω το γουσταρω

με ολη την καλη διαθεση μια γνωμη ειπα , μην πεσετε να με φατε :lol: :lol:

τι λετε :confused:

vassilis88
12/10/2007, 23:05
θελει ενα ριφρες η αληθεια ειναι.. απο το 2004 που εμπαινα το ιδιο το θυμαμαι..:D

kalesin
12/10/2007, 23:21
απο την αλλη, ειναι ελαφρυ ετσι κ ευκολοδιαβαστο

μπαινω κ εγω σε πολλα φορουμ κ ναι μεν ειναι ωραια να εχεις εικονιτσες κτλ, αλλα μερικες φορες δεν βγαζεις ακρη που ειναι το κειμενο κ που ειναι οι υπογραφες κ οι εικονες τκλ

Μια αισθητικη αναβαθμιση θα την ηθελα βεβαια, να την πω την αμαρτια μου

:beer: :beer:

McGyver
12/10/2007, 23:28
Έχουμε εισηγηθεί από τον Αύγουστο στους κ.κ. Julius και Webmaster τις προτάσεις μας και ακόμα περιμένουμε να συναντηθούμε...

Άντε ρε Σίμοοοοοοοοοοοοοο!!!

:wave2:

675
12/10/2007, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
απο την αλλη, ειναι ελαφρυ ετσι κ ευκολοδιαβαστο

μπαινω κ εγω σε πολλα φορουμ κ ναι μεν ειναι ωραια να εχεις εικονιτσες κτλ, αλλα μερικες φορες δεν βγαζεις ακρη που ειναι το κειμενο κ που ειναι οι υπογραφες κ οι εικονες τκλ

Μια αισθητικη αναβαθμιση θα την ηθελα βεβαια, να την πω την αμαρτια μου

:beer: :beer:

οντως και γω το θεωρω μακραν το πιο ευχρηστο και το πιο ευκολοχειριστο-ευκολοδιαβαστο!

:beer: :wave2:

xampos
12/10/2007, 23:33
ειναι ευχρηστο και ανοιγει ευκολα απο θεμα συνδεσης ταχυτητας

αλλα τωρα πλεον συνδεση adsλ εχουνε ΟΙ περισσοτεροι και δεν ειναι και θεμα σοβαρο η ταχυτητα

θα μπορουσαμε ας πουμε να βαζουμε εικονες στις υπογραφες κι απο κει και περα αν ξεφευγε σε μεγεθος καποιος να γινει καποια προηδοποιηση απο αντμιν και να διορθωθη ( ετσι λειτουργουν αλλα φορουμ, δεν μπορω εγω ας πουμε να βαλω μια εικονα 1024 επι 1024 πιξελς στην υπογραφη μου αλλα μια μικροτερη

το πρωτο που λεω ( τον τοπο διαμονης ) ειναι κατι ευκολο πιστευω και δε ξερω το λογω που δε δουλευει :wacko:

vassilis88
12/10/2007, 23:37
η να μπαινουν φωτος μεγαλυτερες των 100 kb που ειναι τωρα

κ αλλα

πιο μοντερνα εμφανιση θελει

υπογραφες τωρα κλπ οντως καποιους μπορει να τους καθυστερουν οποτε δν πειραζει κ τοσο

kiriakost
12/10/2007, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos

το πρωτο που λεω ( τον τοπο διαμονης ) ειναι κατι ευκολο πιστευω και δε ξερω το λογω που δε δουλευει :wacko:

Και εγώ συμφωνώ , η ένδειξη τόπος διαμονής έπρεπε να δουλεύει .

Δεν είναι λογικό να βάζουμε τόσα στοιχεία στο προφίλ , και να μην φαίνεται τουλάχιστον η πόλη .

Nikoskazer2000
13/10/2007, 00:09
Για τον τόπο διαμονής, ναι οκ, συμφωνώ οτι πρέπει να διορθωθεί αλλα που και που που πέφτω σε κανενα forum έτσι πάνω στην τρέλα μου επειδή ψάχνω για info και έχει φωτογραφίες στην υπογραφή......γίνεται εξαιρετικά αργό και δυσκολοδιάβαστο.

Προτιμώ να μείνουν οι υπογραφές έτσι οπως είναι και να μεγαλώσει η λίστα με τα emoticons.

fantacid
13/10/2007, 01:18
βασικα καποιος μαστορας πρεπει να ενεργοποιησει το img code!

τσαμπα βαρενουμε το σερβερονι μας με καθε φωτο που ανεβαίνει!

οσο οι αδσλ μπαινουν στη ζωη μας δε παιζει ζήτημα ταχητητας σε 10 εικονες απο 50kb της sig!

φυσικα πρεπει να μπει ενα limit στις sig σε σχεση με το μεγεθος!

ακομα κ τωρα θα επρεπε να ισχυει κατι τετοιο. πχ ΜΑΧ 7 σειρες text κ οχι ολοκληρα κατεβατα που η sig ειναι μεγαλυτερη απο την απαντηση!

αλλα moderating δεν υπαρχει οποτε .................καλα ειμαστε κ αφου ειμαστε εδω!

:sad:

675
13/10/2007, 01:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
η να μπαινουν φωτος μεγαλυτερες των 100 kb που ειναι τωρα

κ αλλα

πιο μοντερνα εμφανιση θελει

υπογραφες τωρα κλπ οντως καποιους μπορει να τους καθυστερουν οποτε δν πειραζει κ τοσο

+675:winka:

xampos
17/10/2007, 11:04
:sick: