PDA

View Full Version : Περί (δήθεν) μοτοσυκλετιστικής αλληλεγγύης

Σελίδες : 1 [2]

TROOPER
14/10/2007, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αυτά φυσικά που γράφω είναι προσωπική άποψη από αυτά που βλέπω στην πόλη που ζω,σε άλλες πόλεις πιθανότατα και να μην ισχύουν.Η διαφωνία είναι βασικό στοιχείο της δημοκρατίας έτσι κ αλλιώς :wave2:

πρωφανως και ειναι προσωπικη αποψη ρε συ !!!

ωστοσο δε διαφωνησα πουθενα προσωπικα,οπως δεν συμφωνησα κιολας :winka:

:wave2:

STOYBI
14/10/2007, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Πάντως εδώ που τα λέμε, γιατί να μείνεις από βενζίνη?

Όπως πχ γιατί να ρίξεις το κράνος κάτω όταν δεν το φοράς?

Ξεγελαει το δασος........Ασε που δεν εχει βενζιναδικα...... :rolleyes:

Οπως και καποιες δυο-τρεις χαζοτουμπες απο τις οποιες εχεις χασει τοση ποσοτητα βενζινης , οσο χρειαζετε ακρβως , ωστε να σε βγαλει εκτος στους υπολογισμους σου ως προς την αυτονομια σου...... :(

Συμβαινει συχνα και σε ολους μας...... :smilea:

Χωμάτινος
14/10/2007, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
...

Μου φαινεται εως απιστευτο στον συγκεκριμενο χωρο να ειπες σε καποιον οτι εμεινες απο βενζινη και να σηκωθηκε να εφυγε η να μην σου εδωσε σημασια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Mάνο και μένα.

Απλα έπρεπε να το πείς.

...

Έχετε και οι δύο δίκιο

Όχι, δεν έκανα σήμα σε κάποιον, στο κάτω κάτω δεν ήταν και τόσο μεγάλη ταλαιπωρία να το σπρώξω μέχρι τη μπάρα και μετά μέχρι την BP. Ο μαζοχισμός μου όμως δεν έχει καμία σχέση με την εξωτερική εικόνα..

.. βλέπεις έναν αναβάτη να σπρώχνει το παρτάλι του, γιατί λες να το κάνει, από γούστο; Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα !!

STOYBI
14/10/2007, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Έχετε και οι δύο δίκιο

Όχι, δεν έκανα σήμα σε κάποιον, στο κάτω κάτω δεν ήταν και τόσο μεγάλη ταλαιπωρία να το σπρώξω μέχρι τη μπάρα και μετά μέχρι την BP. Ο μαζοχισμός μου όμως δεν έχει καμία σχέση με την εξωτερική εικόνα..

.. βλέπεις έναν αναβάτη να σπρώχνει το παρτάλι του, γιατί λες να το κάνει, από γούστο; Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα !!

Σου εξηγησα παραπανω..... :rolleyes:

Ειναι ενας χωρος που τις Κυριακες σπανε ουκ ολιγα μηχανακια........

Οταν κοβω τις γυρες μου στην πιστα προσπαθω να πιασω εναν ρυθμο.......
Να τον κοψω βλεποντας τον καθενα να σπρωχνει το μηχανακι του προς την εξοδο δεν θα το κανω.... Μπορει να περιμενει να σταματησω και να τον εξυπηρετησω οπως και οσο μπορω.....

Να σταματησω γιατι μου εκανε νοημα ..... Απλα αμεσως και χωρις δευτερη σκεψη........

Αντιθετα ....

Θα το θεωρουσα "εγκληματικο" ( και πολυ χειροτερο απο το να σου τυχει σε δημοσιο δρομο )να ειχες μεινει σε ενα ερημο μονοπατι και να σε προσπερνουσαν εντουραδες χωρις καν να σου κανουν μια ερωτηση..... :rolleyes:

Η ενσταση μου εχει να κανει ως προς το σημειο που σου ετυχε να μεινεις απο βενζινη ......
Οτι δεν ειχες να κανεις μονο με περαστικους αναβατες , αλλα και με αναβατες που γυρναγαν γυρω--γυρω σε συγκεκριμενα σημεια.......:rolleyes:

marios8
14/10/2007, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Θα το θεωρουσα "εγκληματικο" ( και πολυ χειροτερο απο το να σου τυχει σε δημοσιο δρομο )να ειχες μεινει σε ενα ερημο μονοπατι και να σε προσπερνουσαν εντουραδες χωρις καν να σου κανουν μια ερωτηση..... :rolleyes:

Σήμερα ψάχναμε πάνω απο το Κρυονέρι , 5 άτομα, για μισή ώρα, μια τάπα κάποιου "άσχετου" .

Δυστυχώς τζίφος :sick:

urinam
15/10/2007, 13:30
Ενώ το να πηγαίνεις βόλτα στο βουνό και να μην λες τίποτα είναι μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη.:a22:

Χωμάτινος
15/10/2007, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από urinam
Ενώ το να πηγαίνεις βόλτα στο βουνό και να μην λες τίποτα είναι μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη.:a22:

Εσύ κοίτα ν΄αλλάξεις κανένα λάστιχο γιατί αρχίζει να υπάρχει "υποψία" λάσπης :a22:

Χωμάτινος
15/10/2007, 19:03
Προς urinam :

Ρε μουλοχτέ! Μόλις είδα το profile σου, πως να εκλάβω το VOR MX 530 :eyepop: :confused:

hornet
16/10/2007, 08:20
Ρε συ αμα εχει μεινει απο βενζινα...σηκωσες το χερι σου για να δειξεις οτι θες βοηθεια?
Οταν ο αλλος οδηγει και ειναι προσυλωμενος δεν κοιταει για να βγαλει πορισμα εαν προβλημα..ποσες φορες σε εντουροβολτα εχετε δει να σπρωχνουν τα μηχανακια ειτε για να τα πανε σε καποιο σημειο ειτε γιατι βαριουνται να τα βαλουν μπροστα...σηκωνετε το χερακι και αμα σε ειδαν και σε εγραψαν τοτε αλλο θεμα

urinam
17/10/2007, 21:01
Το πήρα για ταξίδια:a08

urinam
17/10/2007, 21:02
:a08: :a08:

marios8
17/10/2007, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από urinam
Το πήρα για ταξίδια:a08

Άριστη επιλογή :D

:beer: :wave2: