View Full Version : FZ6 Fazer S2 Full Fairing
morpheus
15/10/2007, 10:16
Όπως και στο χιλιάρι η Yamaha προσφέρει full fairing και στο 600.
Στις φώτο εμφανίζονται και μανιτάρια για τα οποία δεν υπάρχει κωδικός και ΔΕΝ είναι τα γνωστά του fazer γιατί η βίδα που βιδώνουν στο πλαίσιο είναι κρυμμένη από το fairing.
Μοιάζουν (από την τρύπα στη μέση) με μανιτάρια του R1.
Έχεις κανείς καμιά ιδέα / άκρη να μάθουμε ποιος είναι ο κωδικός τους?
108722
morpheus
15/10/2007, 10:18
Αντίστοιχα μανιτάρια έχει βγάλει και η R & G racing αλλά για να μπουν πρέπει να τρυπηθεί το fairing :(
108723
Από το site της Yamaha
http://www.yamaha-motor-europe.com/accessories/acc_details.jsp?productId=52578$2$PRD&accessoryId=481739
http://accessories.yamaha-motor-europe.com/files/images/EU/4S8W07126000_2_HR.jpg
captaincarnaval
25/10/2009, 16:31
Τα ψαχνω εδω κ μερες. Πως γινεται να τα αγορασω? Στο site της yamaha europe δε βγαζω ακρη.
captaincarnaval
28/10/2009, 09:07
Τα βρηκα!!! Αναμονη λιγες μερες κ θα τα δειτε!!!
Nisterman
16/02/2012, 14:22
captaincarnaval τελικα το έβαλες το full fairing. Ωραίο ειναι? Εχεις δει καμιά ουσιαστική διαφορά στην μηχανη, ή ειναι μονο αισθητικό το ζήτημα?? Και αν το εβαλες τελικα μήπως μπορείς να ανεβασεις και μια φωτο να το δουμε?
captaincarnaval
16/02/2012, 15:32
Φίλε μου πανε δυο χρόνια απο τότε που τα έβαλα τα φερινκ.
Αισθητική διαφορα, είδα σίγουρα. Επίσης παρατήρησα ότι με καύσωνα (40 βαθμούς) κ τέρμα γκάζι με 200+ βγάζει πολυ θερμοκρασία απο την δεξιά πλευρά του φερινκ κ καίγεται το μπουτί μου. Δεν υπερθερμενεται ο κινητήρας απλα όλος ο ζεστός αέρας βγαίνει απο σημείο που πέφτει απευθείας πάνω στο δεξι μπουτί.
Το παραπάνω το διαπίστωσα Ιούλιο μήνα του 2010 στην ιονια οδό έξω απο το Αγρίνιο.
15-20 χιλιόμετρα ατελειωτης ευθείας με τέρμα γκάζι.
Φωτο άλλη ώρα που θα μπω απο υπολογιστή.
Nisterman
16/02/2012, 17:36
Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.. Οποτε το μονο που περιμενω ειναι οποτε μπορεις να ανεβασεις και μια φωτο αν μπορεις για να δω και τα εμφανησιακα αποτελεσματα.. Και κατι τελευταιο. Μηπως θα μπορουσες να μου πεις και ποσο περιπου σου κόστησε η ολη ιστορια. Αγορα βαφή και μονταρισμα?? Και αν μπηκε ευκολα, ή με πατεντα ζορικη? (Καταλαβαινω οτι αφου το εχεις σχεδον 2 χρονια οι τιμες θα εχουν αλλαξει, αλλα να ξερω στο περιπου που κημαινετε η ολη ιστορια)
Σε ευχαριστω και παλι :sun:
captaincarnaval
16/02/2012, 19:10
Επειδη φωτο δε προλαβαίνω να βάλω, Τσεκαρε το παρακάτω λινκ.
Είναι η μηχανη μου.
Λέγω τα πλήρωσα περίπου στα 500 συν το βάψιμο απο Γαλλία.
Πλέον μπορω να στα βρω στα 250 Ευρω.
http://www.fz6-forum.com/forum/fz6-mods/27122-my-fz6-project.html
Nisterman
17/02/2012, 18:10
Και πάλι σε ευχαριστω captaincarnaval
για ολο το ενδιαφερων που δειχνεις. Πολυ ομορφο ειναι.. Και αμα μου λες οτι μπορεις να το βρεις με 250 αγορά ειναι πολυ καλη τιμή.. Οποτε κατσε να περασει το φετινο καλοκαιρι ( μιας και την μηχανη την εχω παρει προσφατα και θελω να δω τι θερμοκρασιες βγαζει το καλοκαιρι ) και με το που μπει ο σεπτεμβριος θα σε εχω υποψη μου. (αν μπορεις βεβαια και εσυ να με φτοιαξεις τοτε). Παντως αξιζει πιστευω γινονται πολυ ομορφα τα εργαλεια!!
:beer: