View Full Version : Σας ευχαριστώ πολύ
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Δεν παλευεσαι ρε φιλε!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!
Καθε φορα που γραφεις οτι γραφεις τα ''σπαει''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ.Το μονο κακο που εχεις ειναι οτι εισαι Βαζελος:lol: :lol: :lol: :lol:
δεν λες παλι καλα που δεν μπαινει και ο κλανοστρας να ξεκινησουν και οι 2 τους και να μην μας μεινει αντερο? :lol: :lol: :lol:
dirtbird
15/10/2007, 18:54
Ειλικρινά πιστεύω ότι δύσκολα θα αναπληρωθεί η δουλειά που πρόσφεραν.
Όπως και το -δυσδιάκριτο μάλλον για τους πολλούς- χιούμορ του sniper*.
@ Orestis : μην παρασύρεσαι σε λάθος συμπεράσματα και υπερβάλλεις. :wave2:
*για τους conspiracy theorists, δεν τον γνωρίζω.
dirtbird
15/10/2007, 18:57
.... και αστεία αλλά μάλλον σοβαρά, μήπως θα έπρεπε να αναλάβει το 'general maintenance' ο bart*, που επίσης είναι αντικειμενικός (εκτός εάν πρόκειται για αγγελία μου :D )?
*τον έχω 2 φορές από κοντά και έχουμε ανταλλάξει απειλητικά pm's.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
.... και αστεία αλλά μάλλον σοβαρά, μήπως θα έπρεπε να αναλάβει το 'general maintenance' ο bart*, που επίσης είναι αντικειμενικός (εκτός εάν πρόκειται για αγγελία μου :D )?
*τον έχω 2 φορές από κοντά και έχουμε ανταλλάξει απειλητικά pm's.
στο υποσχομαι οτι αν γινω, η αγγελια σου θα σβηνεται εν τη γενεσει της. :evil: :evil: :evil:
αν θελεις επιπλεον σου-ξου μου-ξου, μονο με τη γνωστη οδο των απειλητικω(τερω)ν πμς.
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΩΗΝ MODERATOR,
Παρε φόρα και ελα να μας Γ.@##!σεις με την οπισθεν...
Επιτελους ξηλωθηκε απο Moderator ενα ατομο που στηριζε τις κλικες και τις μ@λ@κιες στο moto.gr!
Θα ερθουν καλυτερες μερες στο moto.gr καιρος ηταν!
Μπραβο στο moto.gr!
ΥΓ:Ελα παμε τωρα ας γραψουν παρακατω οι γλυφτες του μηπως γελασουμε και σημερα λιγο!
ΥΓ2:Επρεπε να ξυπνησει ο κοσμος να κραξει το ΜΟΤΟ για να παρουν καποιοι αποφασεις!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
The truth is out there...........
(Πίνουν μπύρες οι εξωγήινοι; )
108761
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πέρα από την πλάκα, για να γίνει κάποιος γενικός πρέπει να είναι ένα από τα παρακάτω
άνεργος
εισοδηματίας
δημόσιος υπάλληλος (από τους άλλους, που δε δουλεύουν, μην αρπαχτείτε όλοι οι δουλευταράδες δημόσιοι υπάλληλοι)
συνταξιούχος
insomniac
επίσης με υπομονή στο 75% τουλάχιστον του Ιώβ και στομάχι στο 20% του Ρόκι Μπαλμπόα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι όχι, είναι 130% Ιώβ και 80% Μπαλμπόα. Αλλιώς δε βγάζεις τη μέρα με τα ΠΜ που σου στέλνει ο κάθε πικραμένος της γης!!!
:rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
15/10/2007, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αν δεν το δηλώσεις στο Ζάππειο δεν μετράει....:D
Επειδή το Ζάππειο μου πέφτει λίγο μακρυά μετράει αν πάω στην Κεντρική πλατεία στην Λάρισα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
...τα ΠΜ που σου στέλνει ο κάθε πικραμένος της γης!!!
πλακα πλακα, αλλο κομματι τα πμ... :sad:
Και επι την ευκαιρία, επειδή το φαίνεσθαι είναι όντως λίγο παραπλανητικό και ο γάιδαρος ο κατεμάς ο χούλιος δεν ποστάρισε τίποτα... κανείς δεν ξήλωσε κανέναν.
Εγώ και ο σλίπερ απλώς κουραστήκαμε υπερβολικά με το βιολί του καθενός, κι επειδή κανείς δεν ξέρει πόοοοοοοοοοοοοοοοοσο κοπιαστικό και χρονοβόρο είναι το γενικό μοδινγκ σε φόρουμ τέτοιας κλίμακας... δικαιολογείται να πει (λίγες) κουταμάρες.
Βέβαια αν κάτι που γράφτηκε παραπάνω είναι σωστό, είναι οι κλίκες. Α) Στο Δέλεαρ όντως μαζευόμαστε με τους φίλους, και η ΥΠΑΨΟ* μας δίνει πολλά λεφτά, ανάλογα με το πόσους κόψαμε κλπ. Β) Επίσης κανονίζουμε να έχουμε κάποιους στο μάτι γιατι οι χορηγοί μας δίνουν επίσης αρκετά ??? όταν συντηρούμε αντιπαλότητες. Γ) Τέλος, τα λεφτά από τις συνδρομές των χρηστών τα μοιραζόμαστε ως εξής 2*25% οι δύο αδμινς, και από το υπόλοιπο 50% τα 2/3 πάνε στους γενικούς και τα υπόλοιπα στους άλλους μοδς. Συνεπώς η συνοχή της ΚΛΙΚΑΣ είναι ύψιστης σημασίας για εμάς...
Aυτά, για να μαθαίνετε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
* Υπέρτατη Ανώτερη Ψηφιακή Οντότητα
Akatanomastos
15/10/2007, 19:30
na miliso kai go na po tin malakia mou, (opa tha pareksigithoume)
einai malkia na figete epeidi vgenoun kapoioi kai krazoun.
ksanaskeftite to.
edit: thelo tora na katevei kanenas ipertatos arxontas pou tha ksirizei ta panta na do pou tha spammarete meta..:mad:
Βέβαια αν κάτι που γράφτηκε παραπάνω είναι σωστό, είναι οι κλίκες. Α) Στο Δέλεαρ όντως μαζευόμαστε με τους φίλους, και η ΥΠΑΨΟ* μας δίνει πολλά λεφτά, ανάλογα με το πόσους κόψαμε κλπ. Β) Επίσης κανονίζουμε να έχουμε κάποιους στο μάτι γιατι οι χορηγοί μας δίνουν επίσης αρκετά ??? όταν συντηρούμε αντιπαλότητες. Γ) Τέλος, τα λεφτά από τις συνδρομές των χρηστών τα μοιραζόμαστε ως εξής 2*25% οι δύο αδμινς, και από το υπόλοιπο 50% τα 2/3 πάνε στους γενικούς και τα υπόλοιπα στους άλλους μοδς. Συνεπώς η συνοχή της ΚΛΙΚΑΣ είναι ύψιστης σημασίας για εμάς...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
* Υπέρτατη Ανώτερη Ψηφιακή Οντότητα
...να συμπληρωσω οτι και τωρα η αναλογια συνεχιζει εις βαρος των τοπικων μοντς, μιας και οι αντμιν που σας ειχαν βαλει στο ματι και εποφθαλμιουσαν το κομματι της πιτας των 2/3 του 50% σας πεταξαν ενα τσουρμο εγκαθετους για να σιχτηριαστειτε, και ετσι να παρουν τα ποσοστα σας. :mad: :mad: :sad: :sad:
stavrogin
15/10/2007, 19:32
:rotflmao:
"Φτιαχτηκατε" πουλακια μου και σιγα σιγα την κανετε ε;
adam_tsouk
15/10/2007, 19:59
:beer: :beer:
καλη συνεχεια παιδες...
και εδω κ απο κοντα....
Δεν μπορώ παρα να σεβαστω την (εθελοντική) δουλεια που ρίχνουν κάποια άτομα.
:beer: :wave2:
Ευχαριστουμε για το κουραγιο που δειξατε κ την δουλεια που κανατε εδω μεσα
καλη ξεκουραση πια
:beer: :beer: :beer:
κ για να μην ξεχνιωμαστε
108766
GIXXERAKIAS
15/10/2007, 21:05
Εχοντας διαβασει ολα τα ποστ που εγραφτηκαν εδω μεσα εχω να πως καποια πραγματακια.
Μακη χαλασες :lol: ,el hymador δεν παλευεσαι ρε φιλε:winka: :beer: ,sniper στα φρυδια μου σε γραφω εσενα (ουτως η αλλως εισαι πλεον σαν και εμενα ενας απλως χρηστης εθισμενος στην μοτοσυκλετα του :winka: ) ,bart χαλαρωσε και πιες καμμια μπυρα κερασμενη απο εμενα:beer: (ολα θα ξαναφτιαξουν τωρα που εφυγαν απο mods αυτοι οι αλητες sniper.SF):rotflmao:
Kαι τελος εχω να πω............:D
Ψηφιστε με για mod!!:lol:
Θα εξαντλησω τους spammers ανοιγοντας πολλα σπαμοθρεντακαι μεχρι να βαρεσουν μπιελα και να υσηχασουμε απο δαυτους,θα ξυριζω χωρις λογο (ετσι επειδη θα ειμαι στον ογκο:lol: ) οτι και οποτε μου ερθει και ας ερθει καποιος να μου την πει να παει για banακι:evil: :smokin: ,θα ειμαι καλος με τους παλιους και δεν θα τους την λεω αν σπαμμαρουν,θα ...θα.....θααα και αλλα πολλα!:lol:
Κανω για κλικα mod??:confused: :D
Καλη συνεχεια παιδια........ :beer: :beer:
Και μπραβο για την δουλεια σας ως mods !!!
:beer: :beer: :beer:
:wave2:
Sniper & SF, καλό κατευόδιο απ' τα καθήκοντά σας και καλή ξεκούραση.
athandim
15/10/2007, 21:50
Sniper & SF.....:beer: :sun: :beer:
Exontas Diavasei 8 selides me diafores apopseis, spam, klp
Exo na po ena MEGALO eyxaristo ston Nikola Sniper kai ton Xostaki SF gia tis ores, thn faia ousia, thn psixiki toys diathesi kai ygeia :lol: pou afierosan gia na rolaroun ta pragmata ligo poio omala sto MotoFurum
An kai Hondakides orkismenoi kai oi dyo..... mporo na po oti me eyxaristisi toys edina to prioni na to pane mia volta na toys asprisoune ta malia kai na toys fygoune ta fragismata eeee ksefyga pali o mpagasas :rotflmao:
@orestis, file h lysh einai mia, DIMITRIAKA!, tha niotheis poio analafros kai tha ftiaksei kai h diathesi sou.
@makis307cabrio....... opos idi gnorizeis........RESPECT bro.
Τι ευχαριστώ και αηδίες ρε χούλιε!!! Δεν ντρέπεσαι λίγο που τώρα θα τρως μόνος σου τα λεφτά από τις συνδρομές.... ασταδιάλαααααα!!! Τουλάχιστον δώσε μου μια 400άρα ? να βάλω λάστιχα στο φορτηγό το 13 ρε φίλε
:bigcry: :bigcry:
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...να συμπληρωσω οτι και τωρα η αναλογια συνεχιζει εις βαρος των τοπικων μοντς, μιας και οι αντμιν που σας ειχαν βαλει στο ματι και εποφθαλμιουσαν το κομματι της πιτας των 2/3 του 50% σας πεταξαν ενα τσουρμο εγκαθετους για να σιχτηριαστειτε, και ετσι να παρουν τα ποσοστα σας. :mad: :mad: :sad: :sad:
Γμσε τα ρε μπαρτ... Είναι τόσο χάλια το θέμα με τα λεφτά που είτε οι μοδς θα χρειαστεί να συνδικαλιστούν και να υπογράφουν συλλογική σύμβαση με χορνετ και χουλιο, είτε θα χρειαστεί να μπει ο ΣΔΟΕ να κάνει έναν καλό έλεγχο και να βάλει την κλίκα στη θέση της. Είναι πολλά τα λεφτά μπαρτ...
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε μήπως να ξαναβάλω το νινί για άβαταρ ; Μαλάκας δεν είναι αυτός με την ταμπέλα ;
:lol: :rotflmao: :lol:
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
MAKHS FOR MOD ΑΠAIΧΤΟς ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟς , Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
el_hymador
15/10/2007, 22:41
Παντως περα απο την πλακα και εγω ψηφιζω makis
respeCt στην ψυχαρα του FORUM
Να ειστε καλα παιδια να τα λεμε.:beer:
powerphot
15/10/2007, 22:49
Νίκο και Κωστή τι να πω ρε?
Είπα να μη γράψω, μια και θα είσαστε στο δέλεαρ για να μαζέψτε για τελευταία φορά τις συνδρομές, και την προμήθεια σας, αλλά τεσπα θα γράψω.:D
Αν υποψιαστώ ότι οι λόγοι που «την κάνετε» είναι μερικά παιδάκια από αυτά που βλέπω τελευταία να κόβουν βόλτες στα ποστ και κάνουν αγορεύσεις επί παντός, :a024: κάνετε μλκια. και δεν σας δικαιολογώ. (δεν πιστεύω να έχετε την απαίτηση να διαβάσω όλες τις διαμάχες?) :uplate:
Αν πάλι είναι άλλοι, προσωπικοί, οι λόγοι, τότε είναι δική σας η απόφαση και δικαίωμα σας.
Φυσικά δεν λέω ότι στεναχωριέμαι, σπάστηκα, κουφάθηκα, τι θα κάνουμε τώρα, κλπ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σπαστώ, με την ίδια οθόνη που διάβαζα πριν αυτά που γράφατε με την ίδια θα τα διαβάζω. Δηλαδή….και τι έγινε? Το πολύ πολύ να πέσει περισσότερη δουλειά στον bartlouli. Έτσι κι αλλιώς τώρα που θα πάρει και μεγάλη μηχανή θα πάρει τα πάνω του.:lol: :lol:
Θέλω να απαντήσω σε μια «βλαμμένη» παράγραφο που διάβασα παραπάνω σχετικά με το Δέλεαρ και τα πόσα ποσοστά δίνει.:a31:
Και λέω «βλαμμένη» παράγραφο για να μην την πω «δειλή».
Το Δέλεαρ και κάθε Δέλεαρ είναι ένα σημείο αναφοράς, σημείο συνάντησης για αυτούς που τόλμησαν να πετάξουν την μάσκα της δειλίας η οποία είναι το πληκτρολόγιο, και να συναντήσουν κάποια άτομα που είχαν πρωτίστως ανταλλάξει δυο-τρεις γραπτές κουβέντες.
Όταν είσαι «χέστης» (κι αυτό πάει μόνο στους εντός των τειχών, οι άλλοι είναι μακριά) όχι μόνο δεν τολμάς, (γιατί είσαι ντολμάς) να πάς σε καμιά συνάντηση αλλά το πολεμάς κιόλας.
Οι ενδιαφερόμενοι είμαι σίγουρος ότι κατάλαβαν και φυσικά αν θέλει κάποιος ανάλυση, δεν αναλύω τίποτα εδώ, την άλλη βδομάδα στο Δέλεαρ!
ΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ! :eek:
εγω παντως δεν σας φοβαμαι, βαλτε τα εισητηρια για το αεροπλανο και κατεβαινω δελεαρ τη δευτερα να σας δω :smokin: :smokin: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
τι εχουμε εκλογες???:a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:
μακηηηηηη!! τσιμπα μια ψηφο ρε αλανι!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
makis206
15/10/2007, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Mωρέ για υιοθέτηση είμαι εγώ αλλά άντε να πετύχεις τη Σκλεναρίκοβα σε αναζήτηση αρσενικού βρέφους με πλούσια τα ελέη :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα
Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι εδώ μέσα που θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά με τον Κώστα και τον Νίκο, εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να λειτουργήσω τόσο άψογα όσο λειτούργησαν αυτοί, εννοείται πως δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να τους αφήσουν όλους ικανοποιημένους όμως εγώ που βρίσκομαι μακρυά και στην απόσταση αλλά και στις συχνές παρέες των παιδιών του φόρουμ νομίζω πως έχω διακρίνει απόλυτα όλα αυτά που έδωσαν απ'τον εαυτό τους εδώ μέσα..
Προς Θεού δεν λέω πως ήταν πάντοτε τέλειοι στα δικά μου τα μάτια όμως στην τελική άνθρωποι είμαστε, δεν ξυπνάμε με το ίδιο πλευρό κάθε πρωί.. αυτό που έχει σημασία είναι η γεύση που μου έμεινε μ'αυτή τους την απόφαση που ειλικρινά με στεναχώρησε.. όμως τους παραδέχομαι που έφτασαν μέχρι εδώ.
Τέλος από μένα αυτό το θέμα, ξέρω πως θα συνεχίσουν να δίνουν το παρόν κι αυτό μετράει !
Καλά κουράγια στους επόμενους !:a021:
:lol:
Mωρέ για υιοθέτηση είμαι εγώ αλλά άντε να πετύχεις τη Σκλεναρίκοβα σε αναζήτηση αρσενικού βρέφους με πλούσια τα ελέη :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα
Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι εδώ μέσα που θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά με τον Κώστα και τον Νίκο, εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να λειτουργήσω τόσο άψογα όσο λειτούργησαν αυτοί, εννοείται πως δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να τους αφήσουν όλους ικανοποιημένους όμως εγώ που βρίσκομαι μακρυά και στην απόσταση αλλά και στις συχνές παρέες των παιδιών του φόρουμ νομίζω πως έχω διακρίνει απόλυτα όλα αυτά που έδωσαν απ'τον εαυτό τους εδώ μέσα..
Προς Θεού δεν λέω πως ήταν πάντοτε τέλειοι στα δικά μου τα μάτια όμως στην τελική άνθρωποι είμαστε, δεν ξυπνάμε με το ίδιο πλευρό κάθε πρωί.. αυτό που έχει σημασία είναι η γεύση που μου έμεινε μ'αυτή τους την απόφαση που ειλικρινά με στεναχώρησε.. όμως τους παραδέχομαι που έφτασαν μέχρι εδώ.
Τέλος από μένα αυτό το θέμα, ξέρω πως θα συνεχίσουν να δίνουν το παρόν κι αυτό μετράει !
ωχ...
για ναγραφει ο μακης απαντησεις ανω των 2 προτασεων κατι περιεργο παιζει...:rotflmao:
Δε μας χέζεις ρε κυβερνομπάτσε μαεθρατ κακομαθημενε!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα ρε τον για τον αλλο το καταλαβαινω
ηταν ολα στα α@@ του εσυ μωρη λουγκρα γιατι την κανεις;;;
θα φαμε κουφετα και τρεχεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γμσε τα ρε μπαρτ... Είναι τόσο χάλια το θέμα με τα λεφτά που είτε οι μοδς θα χρειαστεί να συνδικαλιστούν και να υπογράφουν συλλογική σύμβαση με χορνετ και χουλιο, είτε θα χρειαστεί να μπει ο ΣΔΟΕ να κάνει έναν καλό έλεγχο και να βάλει την κλίκα στη θέση της. Είναι πολλά τα λεφτά μπαρτ...
αλλα εσυ τιποτα εεε
αν ειναι ρε φιλε να βαλουμε ολοι μαζι κανα ψιλο να μεινεις
κριμα ειναι τρωει πολυ το "φορτηγο":rotflmao:
makis206
15/10/2007, 23:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
ωχ...
για ναγραφει ο μακης απαντησεις ανω των 2 προτασεων κατι περιεργο παιζει...:rotflmao:
Απ'τα CBF δεν έχεις περάσει ακόμα έτσι ;:evil:
:lol: :lol: :lol:
ωχ...
el_hymador
15/10/2007, 23:07
Σοβαρά τώρα
κριμα παντως ....ειχες δημιουργησει ταση...ρευμα, πως να στο πω.....anyway, οι ψηφοροι σου θα ειμαστε παντα στο πλευρο σου...
την επομενη τετραετια θα τα ξανασυζητησουμε :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οι υπόλοιποι γαμιέστε! :lol:
αυτο ηταν:a25:
τωρα ολοι μαζι επανω του
τεσπα
μπορει να ειναι και καλυτερα :beer:
Απ'τα CBF δεν έχεις περάσει ακόμα έτσι ;:evil:
:lol: :lol: :lol:
σιγα να μην περασω απ τα χρεπια...:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
15/10/2007, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
κριμα παντως ....ειχες δημιουργησει ταση...ρευμα, πως να στο πω.....anyway, οι ψηφοροι σου θα ειμαστε παντα στο πλευρο σου...
Ναι ρε συνάδελφε θα κατέβουμε με το ΠΑθαμεΣΟΚ :lol: :lol:
το συνθημα μετο νινι.. θα γραφει στην ιστορια!
:beer: :lol:
ρε συ μηπως να ιδρυσεις κανα μοτοσυκλετιστικο κομμα?:lol:
:beer: :wave2: :beer:
makis206
15/10/2007, 23:17
σιγα να μην περασω απ τα χρεπια...:rolleyes:
Τώρα εγώ θα φταίω να του γράψω μια Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα να διαβάζει κανα μήνα χωρίς sign out ;
:evil:
:lol: :beer: :lol:
Ο τιτλος gay ιζει λιγο :look: ή ειναι που δεν ειμαι στην κλικα.:sick:
Τώρα εγώ θα φταίω να του γράψω μια Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα να διαβάζει κανα μήνα χωρίς sign out ;
:evil:
:lol: :beer: :lol:
οχιιιιιι
παραδινομαι!:look:
el_hymador
15/10/2007, 23:35
ΠΑΚΟΣ προεδρε....ΠΑΚΟΣ...
Πανελληνιο Κινημα Οργανωμενων Σπαμερς
Επειδή μπορώ σε έναν βαθμό να καταλάβω μια απόφαση αποχώρησης θα πω ότι τα τελευταία γεγονότα από μόνα τους δεν θα ήταν ικανά να κάνουν δυο υπευθύνους μοντ’ς φύγουν . όταν εργάζεσαι αφιλόκερδος για την λειτουργία μιας παρέας είναι απαραίτητη η αγάπη προς το αντικείμενο.
Για την υπομονή και το στομάχι που θες τα είπαν άλλοι.
Αν κατάλαβα καλά ο sniper και ο SF άντεξαν αυτή την κατάσταση 2 χρόνια .το 90% όσων γράφουν δεν θα άντεχαν ούτε 6 μήνες ( είναι βάρια η καλογερική ).
Χίλια μπράβο να ακούσεις θα τα χαλάσει μια και μόνο αρνητική και άδικη κρητική ( είναι αυτό που λένε το γαμοτο ), φαντάζομαι πως η φθορά έγινε σε όλη την διάρκεια της υπηρεσίας τους για να λειτούργει το φόρουμ και να μπορούμε να χαβαλεδιαζουμε με την ησυχία μας .
Προς τους sniper και SF ,τους εύχομαι καλή συνέχεια και ένα ευχαριστώ για το moto.gr που γνώρισα .
σε αυτούς που πιστεύουν πως θα καλυτερέψει η κατάσταση έχω να τους ευχηθώ περαστικά, και αν θέλουν να φτιάξουν ένα φόρουμ δεν είναι δύσκολο , έχω άκρες να τους βοηθήσω μπας και γλιτώσουμε απ τους επαναστάτες χωρίς αιτία.
Μια τελευταία ευχή, να μην πληρώσουμε αυτή την αποχώρηση σε ρευστό , κωλύομαι τώρα αν γίνετε με δόσεις οκ.
:ninja:
ΠΑΚΟΣ προεδρε....ΠΑΚΟΣ...
Πανελληνιο Κινημα Οργανωμενων Σπαμερς
:dizzy:
καλοοοο:a23:
πως γινομαι μελος??:a8:
Δε ξερω τι πρεπει να απαντησω
πρωτη απαντηση
παρακαλουμε νασαι καλα ας ελπισουμε οτι ο επομενος θα κανει αυτα που κανατε
δευτερη απαντηση
εμεις παμε για σενα δε ξερω :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :lol:
ολα καλα :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
δευτερη απαντηση
εμεις παμε για σενα δε ξερω :smokin:
:eek: Θες να πεις ότι δεν. οοοοοοοοοο
:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
:eek: Θες να πεις ότι δεν. οοοοοοοοοο
:look:
ελπιζω να κανεις πλακα οπως και εγω :wave2:
μετά από εντολή του τρισμέγιστου πρέπει να σταματήσετε το σπαμ
και να ανοίξετε πολιτικοφλορουμικά γραφεία
με το όφελος τα κέρδη (οικονομικά φυσικά ..) και τη θέση στη νέα κλίκα που θα έχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
:confused:
τι δε καταλαβαινεις ομορφια μου?:blush: :blush: :blush: :blush:
εγω ειμαι μια κλικα μονη μου και οι εγγραφες σταματησαν :alien: :alien: :ninja: :smokin: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ελπιζω να κανεις πλακα οπως και εγω :wave2:
πλακα :confused: :confused:
ποιος κανει πλακα
εδω ειναι σοβαρα τα πραγματα :mad:
:uplate: :uplate: :eyepop:
:rotflmao: :lol:
@EVI
Εννοείτε κάνω πλάκα ( ρίχνω και μπετα τα σαββατοκύριακα )
:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
πλακα :confused: :confused:
ποιος κανει πλακα
εδω ειναι σοβαρα τα πραγματα :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εσύ μη μιλάς θα σε μπαν(ι)αρω:mad:
θα σε μπαν(ι)αρω:mad:
τι ?
εγινε κιολας η ψηφοφορια?:confused:
Εσύ μη μιλάς θα σε μπαν(ι)αρω:mad:
τι λες ρε νεο
τι θα μας πεις που σε εω σε ολα
15 -8 μηνες
4- 2 χειρουργεια
5-0 χρονια στο μοτο
1976 -1975 στην ηλικια
θελεις και αλλα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι ?
εγινε κιολας η ψηφοφορια?:confused: Τι είναι αυτά που λες , μα που ζεις , άκου ψηφοφορία .
ένα δαχτυλιδάκι μου έδωσαν .
:evil: :evil: :evil:
τι ?
εγινε κιολας η ψηφοφορια?:confused:
του εταξε ο Σπαμερακης υπουργειο και το εχει παρει σοβαρα:mad:
τελος το σπαμ εδω, παμε αλλου να τα πουμε αν ειναι
4- 2 χειρουργεια
μ αρεσει που το αντιμετωπιζετε με χιουμορ...;)
μπραβο ρε παιδια...:beer: :beer: :beer: :wave2: :D
τι λες ρε νεο
τι θα μας πεις που σε εω σε ολα
οκ αλλά ξεχνάς το πιο σημαντικό , είμαι καλύτερος στο γλείψιμο σλουρπ
:a9: :a9:
του εταξε ο Σπαμερακης υπουργειο και το εχει παρει σοβαρα:mad:
τελος το σπαμ εδω, παμε αλλου να τα πουμε αν ειναι
παντως δε μπορεις να πεις και γ@μω τους σπαμμερ εχω γινει!
σπαμμαρω και φευγω απαρατηρητος:cool:
μ αρεσει που το αντιμετωπιζετε με χιουμορ...;)
μπραβο ρε παιδια...:beer: :beer: :beer: :wave2: :D
τι να κανω :) αν δεις τι γινετε γυρο σου αστα να πανε μια χαρα ειμαι εγω
οκ αλλά ξεχνάς το πιο σημαντικό , είμαι καλύτερος στο γλείψιμο σλουρπ
:a9: :a9:
:a23: :a23: :a23:
τι να κανω :) αν δεις τι γινετε γυρο σου αστα να πανε
μια χαρα ειμαι εγω +1000:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
108784
τι να κανω :) αν δεις τι γινετε γυρο σου αστα να πανε
μια χαρα ειμαι εγω
και ακομα καλυτερα συντομα σου ευχομαι...!:beer:
αντε.. spam off:lol:
είμαι πάλι όπως το 2003 που πρωτοείδα το φόρουμ.
Κριμα....τουλαχιστον εμαθες να οδηγεις καθολου η αρχιδια;:p
Nikoskazer2000
16/10/2007, 03:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
...Όλοι εκεί θα καταλήξετε :evil: :D
Όπως λέει κι' ενας φίλος μου "ο κώλος είναι το νινί του μέλλοντος" δλδ.; :rotflmao: :evil:
SF+Sniper: Πολλά όρθια κι' απροβλημάτιστα (πλέον) cyber χιλιόμετρα. :beer: :beer: :beer:
Μαλλον ειναι αργα (η πολυ νωρις, οπως το δει κανεις) αλλα το μυαλο παιρνεις αναποδες τωρα.
Πισω απο την κινηση του SF και του sniper κρυβονται μεγαλες αληθειες,και εχουν μεσολαβησει πραγματα και καταστασεις που μαλλον πολυ δυσκολα αντιλαμβανονται οι περισσοτεροι,και ισως και εγω να μην ξερω τι παιζει λεπτομερως.
Οπως και να εχει θα ειναι πολυ μεγαλο κριμα αυτη η κοινοτητα να παρει την κατω βολτα λογω ελλειψης ενδιαφεροντος η λογω δυσαρεσκειας η οτιδηποτε αλλο.
Και σιγουρα οταν πριν απο πολυ καιρο εγραψα στην ζωνη στα παιδια "κοιταξτε να "στρατολογησετε" κοσμο που αγαπαει και ενδιαφερεται εξίσου γιατι την κατσατε" νιωθω κατα καποιο τροπο δικαιωμενος (δυστυχως) γιατι ηξερα καλα τι εγραφα τοτε.
Επεσα εξω καμια δεκαρια μηνες θα μου πεις....
Βεβαια κανενας μοντ και κανενας αντμιν δεν μπορει να βοηθησει το μοτο απο την στιγμη που εμετικα ατομα που μπορει εκ πρωτης οψεως να μην δινουν τετοια εντυπωση,συνεχιζουν να υπαρχουν σε εναν χωρο στον οποιο οχι μονο δεν προσφερουν, αλλα συνειδητα "σαμποταρουν".
Αν τελικα η κοινοτητα του μοτο δεν μπορει να τους αντιληφθει και να τους περιθωριοποιησει,τοτε μαλλον ειμαστε ολοι αξιοι της μοιρας μας.Ισως να μας λειπει τελικα και λιγο συλλογικο πνευμα. :wave2:
Υ.Γ Αν δεν καταλαβατε να παμε σε κανα βουνο να τα πουμε:winka: (Καλοπουλα is just fine)
sniper...
SF...
Ευχαριστώ πολύ :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαλλον ειναι αργα (η πολυ νωρις, οπως το δει κανεις) αλλα το μυαλο παιρνεις αναποδες τωρα.
Πισω απο την κινηση του SF και του sniper κρυβονται μεγαλες αληθειες,και εχουν μεσολαβησει πραγματα και καταστασεις που μαλλον πολυ δυσκολα αντιλαμβανονται οι περισσοτεροι,και ισως και εγω να μην ξερω τι παιζει λεπτομερως.
Οπως και να εχει θα ειναι πολυ μεγαλο κριμα αυτη η κοινοτητα να παρει την κατω βολτα λογω ελλειψης ενδιαφεροντος η λογω δυσαρεσκειας η οτιδηποτε αλλο.
Και σιγουρα οταν πριν απο πολυ καιρο εγραψα στην ζωνη στα παιδια "κοιταξτε να "στρατολογησετε" κοσμο που αγαπαει και ενδιαφερεται εξίσου γιατι την κατσατε" νιωθω κατα καποιο τροπο δικαιωμενος (δυστυχως) γιατι ηξερα καλα τι εγραφα τοτε.
Επεσα εξω καμια δεκαρια μηνες θα μου πεις....
Βεβαια κανενας μοντ και κανενας αντμιν δεν μπορει να βοηθησει το μοτο απο την στιγμη που εμετικα ατομα που μπορει εκ πρωτης οψεως να μην δινουν τετοια εντυπωση,συνεχιζουν να υπαρχουν σε εναν χωρο στον οποιο οχι μονο δεν προσφερουν, αλλα συνειδητα "σαμποταρουν".
Αν τελικα η κοινοτητα του μοτο δεν μπορει να τους αντιληφθει και να τους περιθωριοποιησει,τοτε μαλλον ειμαστε ολοι αξιοι της μοιρας μας.Ισως να μας λειπει τελικα και λιγο συλλογικο πνευμα. :wave2:
Υ.Γ Αν δεν καταλαβατε να παμε σε κανα βουνο να τα πουμε:winka: (Καλοπουλα is just fine)
Giorgo, sto telos tis selidas #7 sou exei apantisei o kostas o SF idi file
κωστακη και νικολακη σας ευχαριστουμε πολυ για τον χρονο και τη δουλεια που εχετε ριξει .
sniper + SF thanks για τον χρόνο σας. Τελικά οι «κλίκες» μάλλον λειτουργησαν απ΄την ανάποδη....
:beer:
dirtbird
16/10/2007, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Giorgo, sto telos tis selidas #7 sou exei apantisei o kostas o SF idi file
Ο Κώστας, ο SF ή ο idi?
:confused: :confused:
Ρε, δεν πας να πιείς κανά βυτίο νερό γιατί έχεις στραγγίξει λέμε.....:bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
periklisk
16/10/2007, 10:00
πολλές αλλαγές ρε παιδί μου :wave2:
Στάθη και Γιώργο,
Εμείς σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε τόσο καιρό και κάναμε ό,τι κάναμε....
Οι υπόλοιποι μας συγκινήσατε....
Επειδή όμως τώρα που χάσαμε τις κλίκες και τα έσοδα απο την διαχείρηση, θα πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους.....
Κανένας που να βάζει τις άδειες για καμμιά φιλική; Χρειαζόμαστε και λάστιχα για τις Σέρρες..... :lol: :lol: :lol:
Χρειαζόμαστε και λάστιχα για τις Σέρρες..... :lol: :lol: :lol:
Με το γυρολόγιο που ΄χεις, και με ζάντες να πας μια χαρά είσαι ... :D :a48: :wave2:
project.breeze
16/10/2007, 10:10
Με την σειρά μου να ευχαριστήσω κι εγώ τα παιδιά για την υπομονή και το ήθος που επέδειξαν.Χαμηλών τόνων,αποτελεσματικοί και σκυλιά μαύρα (ξέρω τί δουλειά απαιτείται για να κρατήσεις ένα forum σε καλό επίπεδο,πόσο μάλλον ένα από τα μεγαλύτερα forums της Ελλάδας).Ήρθε η ώρα γι'αυτούς να χαλαρώσουν και να απολαύσουν σαν χρήστες το forum και να πούνε και κάποια πράγματα που ίσως επειδή ήταν διαχειριστές δεν είχαν την ευκαιρία να πούνε.Παιδιά να 'στε καλά:beer:
DimChios
16/10/2007, 10:14
Στάθη και Γιώργο,
Εμείς σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε τόσο καιρό και κάναμε ό,τι κάναμε....
Οι υπόλοιποι μας συγκινήσατε....
Επειδή όμως τώρα που χάσαμε τις κλίκες και τα έσοδα απο την διαχείρηση, θα πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους.....
Κανένας που να βάζει τις άδειες για καμμιά φιλική; Χρειαζόμαστε και λάστιχα για τις Σέρρες..... :lol: :lol: :lol:
ΒΛΑΚΑ!!!
Θα επρεπε να εχεις προνοήσει τοσο καιρο να καβατζωθείς! Τωρα τρεχεις και δε φτανεις πουλακι μου,ε?
Δε βλεπεις τον ΣΦ? Τα κονομισε και στ @@δια του τωρα!
Αλλα βεβαια, καλα τα λενε μερικοι, δεν εχεις γυναικα να σε βαλει στο σωστο δρομο!
Τεσπα! Εμεις ψαχνουμε 2--3 λουλουδουδες και καποια να μας κανει καφεδες, εισαι? Να μιλησω?
Οι λουδουδουδες κυκλοφορουν με την καταλληλη ενδυμασια και αφηνουν να τους πιανουν και λιγο κ@λαρακι και η κοπελα για τους καφεδες, τα ξηροκάρπια, τα νερα, τα φαγητα και οτι αλλο χρειαζόμαστε, στο τελος της δουλειας μας παίρνει και μια πιπ@ για να ξεκουραστουμε!
ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ!
:smokin:
Που θα μου πεις εμενα οτι γ@μιεμαι!
Cpt. Haddock
16/10/2007, 10:16
Κανένας που να βάζει τις άδειες για καμμιά φιλική;
Μέσα... :smokin:
να μη προλάβω να σε βγάλω φωτό πάνω στο tiger ρε γμτ... :D :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κριμα....τουλαχιστον εμαθες να οδηγεις καθολου η αρχιδια;:p
Ρε φιλαράκι, πλάκα με κάνεις;
57" Μέγαρα, και 1.17 Σερρες..... τι να λέμε.... Σε έχω χαλαρά... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε φιλαράκι, πλάκα με κάνεις;
57" Μέγαρα, και 1.17 Σερρες..... τι να λέμε.... Σε έχω χαλαρά... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλαράκι όταν το κόβεις ίσια απ΄την Κ5 στην Κ9 βρίσκει στις πέτρες το faíring???:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φιλαράκι όταν το κόβεις ίσια απ΄την Κ5 στην Κ9 βρίσκει στις πέτρες το faíring???:confused:
Όχι.... κατεβάζω φλαπς και μπαίνω σε μετάκαυση.... και βγαίνω στην 11 :D
Cpt. Haddock
16/10/2007, 11:30
Όχι.... κατεβάζω φλαπς και μπαίνω σε μετάκαυση....
τα css μου μέσα :mad:
μετάκαυση με κατεβασμένα φλαπς....
Και μετά λέτε γιατί δε βγαίνει το immelman....
κουλάδια :D :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τα css μου μέσα :mad:
μετάκαυση με κατεβασμένα φλαπς....
Και μετά λέτε γιατί δε βγαίνει το immelman....
κουλάδια :D :evil:
Aυτά ρε χαμένε μας τα έδειξαν στο Top Gun.... Γύρνα στο PZL σου και ψέκασε τα καλαμπόκια τώρα.... :lol: :lol:
Γύρνα στο PZL σου και ψέκασε τα καλαμπόκια τώρα.... :lol: :lol:
ψέκασε τα καλαμπόκια
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
16/10/2007, 11:51
Aυτά ρε χαμένε μας τα έδειξαν στο Top Gun.... Γύρνα στο PZL σου και ψέκασε τα καλαμπόκια τώρα.... :lol: :lol:
:a35:
δεν λες παλι καλα που δεν μπαινει και ο κλανοστρας να ξεκινησουν και οι 2 τους και να μην μας μεινει αντερο? :lol: :lol: :lol:
ούτε μήνα δεν έλειψα και τα κάνατε ban-ana....
ω μάι γόδ κλπ. κλπ.
Καλά ρε....γιατί τους χαιρετάμε λες και παν στο πόλεμο?
Κανονικά, απο τον πόλεμο γυρίζουν.
Καλως ήρθατε στα φτωχά πλην τίμια μέλη του moto.gr
ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΑΤΟΡΕΣ.....
Κανονίστε να βρείτε μοντ απο το ίδιο καλούπι με δαύτους.
Μια χαρά παιδιά είναι.:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΑΤΟΡΕΣ.....
Κανονίστε να βρείτε μοντ απο το ίδιο καλούπι με δαύτους.
Μια χαρά παιδιά είναι.:beer: :beer:
τα καλούπια τα σπάσανε και τους όποιους από-επί-προγόνους τους πνίξανε στο νεροχύτη να μη χαλάσει η ράτσα.... :D
α ρε φάδερ... :(
καλη ξεκουραση (και διασκεδαση:winka: ) guys :beer: :wave2:
καμια σχεση το μοτο ρε γμτ με αυτο που ηταν πριν 2 χρονια :sad:
Vasilis_Strom
16/10/2007, 12:48
Κωστάκη αν και τα είπαμε, καλή ξεκούραση και να συνεχίσεις να προσφέρεις και σαν μέλος στο forum :beer: :beer:
Νίκο τα ίδια και για σένα :beer: :beer:
Προβλέπω ότι θα έχουμε βαρύ χειμώνα
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
Μπα, ζεις; Καλά που γίνετε τίποτα τέτοιο και σε βλέπουμε, μου. :D :D :wave2: :wave2:
και το ιδιο λεγοταν για τους τοτε νεους απο αυτους που εχουν προλαβει το μοτο.γρ 4 χρονια πριν κ.ο.κ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Μπα, ζεις; Καλά που γίνετε τίποτα τέτοιο και σε βλέπουμε, μου. :D :D :wave2: :wave2:
καθε μερα εδω ειμαι καλε...μου :look: :lol:
απλα ειμαι ησυχη :smilea: :wave2: :beer:
και το ιδιο λεγοταν για τους τοτε νεους απο αυτους που εχουν προλαβει το μοτο.γρ 4 χρονια πριν κ.ο.κ.
γνωριζω πολυ καλα τι ελεγαν οι τοτε παλιοι :D :beer: :wave2:
γνωριζω πολυ καλα τι ελεγαν οι τοτε παλιοι :D :beer: :wave2:
Εγώ να δεις τι θυμάμαι....
Κ....δες! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε με τέτοιες ημερομηνίες εγγραφής και μιλάτε;;;
ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΨΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ να δεις τι θυμάμαι....
Κ....δες! :lol: :lol: :lol: :lol:
κοτοπουλαδες?
κουτακηδες?