PDA

View Full Version : Χανιώτες του forum !

Nikoskazer2000
16/10/2007, 03:58
Tι θα λέγατε για Κυριακή τ' απογευματάκι να πηγαίναμε για ενα καφέ στη Λίμνη της Αγιάς έτσι για να μαζέψουμε κανα χιλιόμετρο παραπάνω και να γνωριστούμε καλύτερα;

ΡΠΜ μεσ' την ίδια πόλη κι' ανάθεμα κι' αν έχουμε χαιρετηθεί πίσω απο κλειστές ζελατίνες σε καμιά Σούγια... :rolleyes: :(

Προσωπικά εχω σιχαθεί τη γκλαμουριά του "πάμε καφέ = κουμ καπί" για παρασέλα και για το ποιός θα είναι που, τι θα καβαλάει (ή ξεκαβαλάει) πιο ξεκωλάκι μας σερβίρει κ.τ.λ λες και ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκεί δλδ. :mad:

+του οτι μετά αμα γουστάρουμε πάμε και στα Δρακιανά καπάκι για κανα τσικουδάκι! :winka:
(αν και εδω επιφυλάσομαι για το αν είναι ανοικτά)

Συμμετοχές εδω και τα κινητό μας προτείνω μέσω p.m. Ο makis206 ξέρει το δικό μου και 'γω το δικό του (ξεραινόμαστε δλδ. :rotflmao: ).

Υ.Γ: Εγω εχω ρεπό Τετάρτη και Πέμπτη αλλα επειδή είναι καθημερινές και ξέρω πως οι πιο πολλοί θα έχετε πρόβλημα λόγω δουλειάς ενδεχομένως το λεω για Κυριακή.

makis206
16/10/2007, 07:07
Εννοείται καραμέσα !

Ρωτάω και τον τσοκαροκράτορα κι επιβεβαιώνω ευθύς αμέσως !:lol:

Είναι περίεργη μέρα η Κυριακή :look:

:lol: :wave2:

Λεωνίδας
16/10/2007, 08:29
περιμένετε ρε το ΣΚ 10-11 Νοεμβρίου :blush:

makis206
16/10/2007, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

Εσένα θα σε πάμε στα τρέντυ !:lol: :lol: :beer:

Λεωνίδας
16/10/2007, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσένα θα σε πάμε στα τρέντυ !:lol: :lol: :beer: ωραία γιατί για ξεκάρφωμα το είπα :lol: :lol: :lol:

jskf16
16/10/2007, 13:22
εμεις Κυριακες και εφοσον ο καιρος βοηθαει , μαζευομαστε στης Καιτης το καφενειο στο Καλαμι!

Nikoskazer2000
16/10/2007, 22:22
Εννοείται καραμέσα !

Ρωτάω και τον τσοκαροκράτορα κι επιβεβαιώνω ευθύς αμέσως !:lol:

Είναι περίεργη μέρα η Κυριακή :look:

:lol: :wave2:

:beer: :beer: :beer:

Nikoskazer2000
16/10/2007, 22:26

Αφού ΔΕΝ έχουμε διόδια ρε! :a24: (ευτυχώς ακόμα)

Κανόνισε 10-11 του μηνός να μας το παίζεις "εχω περίοδο αγάπη μου δε μπορώ" :a26:

Nikoskazer2000
16/10/2007, 22:27
ωραία γιατί για ξεκάρφωμα το είπα :lol: :lol: :lol:

τι μλκ!!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Nikoskazer2000
16/10/2007, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
εμεις Κυριακες και εφοσον ο καιρος βοηθαει , μαζευομαστε στης Καιτης το καφενειο στο Καλαμι!

Είναι ανοιχτά και το χειμώνα; :look:

Ωραίο μέρος! Γουστάρω ΚΑΙ εκεί με τα 1000, more info please... :beer:

liakaros
17/10/2007, 01:13
Νικολα οτι σου ειπα για το τριημερο...αλλα επειδη ολα σε αυτη τη ζωη ειναι ρευστα, το αφηνω

ανοιχτο ακομα...Το αργοτερο μεχρι την πεμπτη θα ξερω σιγουρα και θα σου πω.

Ψηνομαι αγρια παντως...

bajas
17/10/2007, 01:39
rethymniotes de sas kanoune dil de katalaba:D :D :D

Nikoskazer2000
17/10/2007, 01:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από bajas
rethymniotes de sas kanoune dil de katalaba:D :D :D

Οχι ρε φιλαράκι, προς Θεού... :beer: :beer: :beer:

Απλά το έθεσα ως "Χανιώτες του forum" γιατί είμαστε λίγο-πολύ κοντά και η απόσταση δε θα είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Και 'γω θέλω να κανονίσουμε μια για Ρέθυμνο αλλα μετά απο κάμποσο καιρό γιατί πρέπει να κατεβάσω κινητήρα σε λίγες μέρες (ελατήρια πιστονιού) και δε θέλω να το ζορίζω πολύ.

Οπότε you are VERY WELCOME!

makis206
17/10/2007, 06:12

Καρακαρακαραμέσα !!

Εκεί που δουλεύει ο Γιαννιός λες έτσι ;

Θα πιούμε καφέ στη ρομαντζάδα !:lol:

:beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
18/10/2007, 10:15
Λέτε ρε !:mad:

:lol: :lol: :lol:

makis206
19/10/2007, 09:36
Θα πάω να πιω τον καφέ της παρηγοριάς..:sad:

:rotflmao: :rotflmao:

Nikoskazer2000
19/10/2007, 22:37
17:00 την Κυριακή στη "Λίμνη" είναι καλά;

ή μήπως θέλετε στης Καίτης στο Καλάμι την ίδια (ή αλλη ώρα) αν και 21:30 πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί δουλεύω πιο αργά.

Nikoskazer2000
19/10/2007, 22:39
Εχετλαίε θα τα πούμε εκεί έτσι; (δες παραπάνω).

:wave2:

Εχετλαίος
20/10/2007, 11:07
Νίκο κάποια κοπέλια θα πάνε γύρο της Κρήτης αυτό το ΣΚ οπότε κανονίζουμε το άλλο ΣΚ; Σαββάτο απόγευμα στης Καίτης στο Καλάμι είναι καλή ιδέα όπως και στη λίμνη στην Αγιά. Συμμερίζομαι τα περί κουμ-καπί 100% και επαυξάνω. Θα επικοινωνήσουμε, αν και από τώρα μπορούμε να το κλέισουμε για το άλλο Σάββατο 27/10 απόγευμα στης Καίτης κατευθείαν ώστε να μην υπάρχουν άλλες αναβολές. Γνώμες;

Tropeas
20/10/2007, 11:27
μακάρι να μουνα κάτω να κανονίζαμε μια χειμωνιάτικη βόλτα όλοι μαζί...:rolleyes:
έτσι τώρα με τις μυρωδιές της φύσης!

Nikoskazer2000
20/10/2007, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Νίκο κάποια κοπέλια θα πάνε γύρο της Κρήτης αυτό το ΣΚ οπότε κανονίζουμε το άλλο ΣΚ; Σαββάτο απόγευμα στης Καίτης στο Καλάμι είναι καλή ιδέα όπως και στη λίμνη στην Αγιά. Συμμερίζομαι τα περί κουμ-καπί 100% και επαυξάνω. Θα επικοινωνήσουμε, αν και από τώρα μπορούμε να το κλέισουμε για το άλλο Σάββατο 27/10 απόγευμα στης Καίτης κατευθείαν ώστε να μην υπάρχουν άλλες αναβολές. Γνώμες;

Σύμφωνοι!

Με βολεύει και 'μένα γιατί θα 'χουμε κλείσει το ξενοδοχείο και ετσι δε θα 'χω κανένα περιορισμό.

Οπότε 27/10 στις Καίτης και για ώρα να πω 18:00. (Γνώμη έτσι; )

Nikoskazer2000
20/10/2007, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
μακάρι να μουνα κάτω να κανονίζαμε μια χειμωνιάτικη βόλτα όλοι μαζί...:rolleyes:
έτσι τώρα με τις μυρωδιές της φύσης!

Ο χειμώνας μόλις άρχισε. Το δρόμο για τα Χανιά τον ξέρεις... ;)

Εχετλαίος
24/10/2007, 12:18
Νίκο από μένα ΟΚ για Σάββατο 18:00 το απόγευμα στην Καίτη στο Καλάμι. Πές το και σε όσους μπορείς να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε.

makis206
24/10/2007, 14:00
Νίκο από μένα ΟΚ για Σάββατο 18:00 το απόγευμα στην Καίτη στο Καλάμι. Πές το και σε όσους μπορείς να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε.

Μέσα κι εγώ παλίκαροι, Θεού θέλοντως και καιρού επιτρέποντως τα λέμε εκεί !

Βρε παιδιά ποιο είναι της Καίτης συγκεκριμένα ; Το μεγάλο που βρίσκεται πάνω στην εθνική οδό ή το γωνιακό καφενεδάκι όπως κατεβαίνουμε για Καλύβες κάτω απ'τα δέντρα ;

Αν και μάλλον πως θα σας βρω εύκολα :beer: :beer:

jskf16
24/10/2007, 14:35
Μέσα κι εγώ παλίκαροι, Θεού θέλοντως και καιρού επιτρέποντως τα λέμε εκεί !

Βρε παιδιά ποιο είναι της Καίτης συγκεκριμένα ; Το μεγάλο που βρίσκεται πάνω στην εθνική οδό ή το γωνιακό καφενεδάκι όπως κατεβαίνουμε για Καλύβες κάτω απ'τα δέντρα ;

Αν και μάλλον πως θα σας βρω εύκολα :beer: :beer:

θα το καταλαβεις απο τις μηχανες αν ο καιρος ειναι και καλος , αλλα το δευτερο που λες ειναι το σωστο , το γωνιακό καφενεδάκι όπως κατεβαίνουμε για Καλύβες κάτω απ'τα δέντρα

makis206
24/10/2007, 14:40
θα το καταλαβεις απο τις μηχανες αν ο καιρος ειναι και καλος , αλλα το δευτερο που λες ειναι το σωστο , το γωνιακό καφενεδάκι όπως κατεβαίνουμε για Καλύβες κάτω απ'τα δέντρα

Ωραιότατα και ρομαντικότατα !:lol:

Παιδιά να αντιπροτείνω για τις 17:00 αντί για τις 18:00 που θα έχει αρχίσει να πέφτει το σκοτάδι ;

Σας βολεύει όλους ;

Nikoskazer2000
25/10/2007, 00:20
Κι' εγω είμαι εντάξει για το Σάββατο. 17:00, 18:00 δε με νοιάζει οτι να 'ναι, κανένα πρόβλημα μιας και δε θα δουλεύω το βράδυ.

Θα το πω και του Ηλία (liakaros) μπας και μπορεί.

Ωστόσο μιας που η πλεοψηφία είπε για 18:00 κρατάω αυτή την ώρα κι' αμα δε μπορεί ο Μανώλης τότε πάμε για 17:00.

110086

makis206
25/10/2007, 00:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ωστόσο μιας που η πλεοψηφία είπε για 18:00 κρατάω αυτή την ώρα κι' αμα δε μπορεί ο Μανώλης τότε πάμε για 17:00.

Νικόλα εγώ μπορώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα στην μια ώρα πάνω-κάτω απλά σκέφτηκα να είναι ακόμα μέρα όταν βρεθούμε, αν στις 17:00 δεν βολεύει έστω και έναν από την παρέα τότε 18:00 !

Και πάλι εκεί θα είμαι !:winka:

:beer: :beer: :wave2:

liakaros
26/10/2007, 14:36
Κοπελια και γω μεσα...

Πρωτα ο θεος και αν δε μου στραβωσει τιποτα εν το μεταξυ, θα σας βρω και γω εκει...

Του π@υστη εστω και για ενα γεια και μια στα ορθια που λενε,θα μπορεσω να πεταχτω.:beer:

makis206
26/10/2007, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Του π@υστη εστω και για ενα γεια και μια στα ορθια που λενε,θα μπορεσω να πεταχτω.:beer:

Άντε ρε να έρθεις !

Εχουμε κι έναν κοινό φίλο να κουτσομπολέψουμε !

:lol: :lol: :beer: :beer:

MikeG
26/10/2007, 19:43
Χμμμμμμ....:smokin: :ninja:

arxaios
26/10/2007, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Λες ;;;;;;;;;; :smokin: :smokin: :smokin:

MikeG
26/10/2007, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Λες ;;;;;;;;;; :smokin: :smokin: :smokin:

To ψήνω....ανάλογα και πως θα πάει η αυριανή μέρα.:winka:

arxaios
26/10/2007, 20:52
Στείλε Π.Μ. ............ και βλέπουμε γιατί κι εγώ ........... μάλλον ............

Tropeas
26/10/2007, 21:08
κωλόπαιδα
:mad: να περάσετε καλά ρε...:wacko: :wave2:

(δεν με βγάζουν τα φράγκα να κατέβω κάτω γμτ 10/11 για γάμο τσι ξαδέρφης...)

makis206
27/10/2007, 00:16

To ψήνω....ανάλογα και πως θα πάει η αυριανή μέρα.:winka:

Να τα τα όμορφααααα..:cool:

Κύριοι το τηλέφωνό μου το έχετε, αν γουστάρετε απογευματινό καφεδάκι και αποφασίσετε να φτάσετε μέχρι Χανιά για να τον πιείτε, μπορείτε να με καλέσετε το πρωί να κάνω μια βόλτα μέχρι το Μπάλινγκτον ή κανα Ρέθυμνο (να βρούμε και τον Μάνθο και ΣΙΑ) να πιούμε ένα πρώτο καφεδάκι αν θέλετε και μια στάση πιο νωρίς για να μην το πάρετε σερί, και ερχόμαστε μαζί μέχρι τα Χανιά να συναντήσουμε και τα άλλα τα παιδιά στις 17:00 ! (η 18:00 ακόμα δεν κατάλαβα):lol:

Καλός καιρός προβλέπεται το Σάββατο, εγώ στους δρόμους θα τη βγάλω μετά τη μεσημεριανή μάσα έτσι κι αλλιώς, πρωί θα την κοπάναγα αλλά ας είναι καλά τα ρημαδοπισί που φροντίζουν να γ@μάνε τις κάρτες των γραφικών βράδια Παρασκευής :a11: :lol:

Ε ;:beer: :beer:

makis206
27/10/2007, 00:17
(δεν με βγάζουν τα φράγκα να κατέβω κάτω γμτ 10/11 για γάμο τσι ξαδέρφης...)

Δυο γάμους έχω εκείνη τη μέρα !!:hypnotize :hypnotize

Για πε για πε μπας βγούμε κι εμείς ξαδέρφια ;:look:

:lol:

Tropeas
27/10/2007, 15:05
Ξέρεις που θα πήγαινα, στις Μάνιας τον γάμο...
στην αδερφή του Χανιώτη ξαδέρφου που σου λεγα,
οτι έχω χάσει απο το ατύχημα που τον κλείσανε με το παπάκι στην εθνική στην Καντίνα.
ανηψιά του Παυλή.
:winka:

liakaros
29/10/2007, 02:50
Αν και δυστυχως δεν προλαβα να κατσω πολυ και οντας με την ψυχη στο στομα λογω υποχρεωσης, ομολογω οτι το χαρηκα παρα πολυ...

Μιας και απ οτι φανηκε,διαθεση και ωραιος κοσμος υπαρχει,ας μην ειναι η πρωτη και η τελευταια συναντηση...

Πρωτα ο θεος, σιγα σιγα να κανονιζουμε και την επομενη και λιγο πιο μακρινη ε??

Ας πουμε μια Μηλια τωρα που ψιλοχειμωνιαζει κιολας θα γουσταρε καπως...

Ξερετε...γ@ματη διαδρομη...και για ολα τα γουστα(και εθνικη,και στριφτερος επαρχιακος,και λιιιιγο χωματακι,και ρομαντικος για τα ευαισθητα αγορια...)

Οσο για το μερος αυτο καθ'εαυτο...οτι και να πεις ειναι λιγο...οσοι εχουν παει ξερουν τι εννοω...και απο πλευρας φυσικου καλους,και απο πλευρας γαστριμαργικου:D

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ...

αντε,αντε...για να ακονιζουμε τα μηχανακια μας σιγα σιγα....

liakaros
29/10/2007, 03:04
Α και τωρα που το θυμηθηκα...

Κυριε ''ΤΣΟΥΒ'' μηπως ετυχε να ξεκωλιαστειτε στο φτερνισμα το Σαβατο κατα τις 18:00???

Φαγατε το θαψιμο της αρκουδας λεμε:a029:

Μακη πες του εσυ που τον εχεις φιλεναδα γιατι εμενα δεν θα με πιστεψει και θα αρχισει παλι τις ιστοριες με την 5ημερη και τις ζαρτιερες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tropeas
29/10/2007, 05:20
για πε για πε....:a014: :a014: :a014:

makis206
29/10/2007, 06:52
Μακη πες του εσυ που τον εχεις φιλεναδα γιατι εμενα δεν θα με πιστεψει και θα αρχισει παλι τις ιστοριες με την 5ημερη και τις ζαρτιερες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δυστυχώς δεν με παίρνει κι εμένα να δημοσιεύσω τα του ''ΤΣΟΥΒ'' διότι έχει κι αυτός αρκετά ράμματα για τη δική μου γούνα που αν και αμφιβάλω για το πόσο θα μπορούσαν να γραφτούν μέσα σ'αυτό το φόρουμ, δεν μπορώ όμως παρά να κάνω τον Κινέζο :hypnotize :lol:

Ασ'το προς το παρόν Ηλία μου γιατί λόγω της υποχρεωσής σου αφήσαμε πολλά αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με το ποιόν του, δεσμεύομαι να συνεχίσουμε στη Μηλιά την κουβέντα/θάψιμο και δεν μένει παρά να υποσχεθώ ότι δεν θα κρατήσω τίποτα κρυφό :a10: :rotflmao:

Όντως περάσαμε όμορφα, καλή παρέα και ωραία κουβέντα, τόσο όμορφα που ξεχαστήκαμε κιόλας και εμένα με περίμενε ένας ζεστός και τρυφερός πλάστης στο σπίτι χαλάλι όμως, ήπιαμε και το ρακάκι μας, τσιμπίσαμε και το μεζεδάκι μας, γνωριστήκαμε καλύτερα και καταθέσαμε κι επιθυμία για μελλοντικές βόλτες !

Στο επανιδείν παίδες !

makis206
29/10/2007, 06:52
για πε για πε....:a014: :a014: :a014:

Κουτσομπόλη..:lol: :lol: :lol:

jskf16
29/10/2007, 13:51
Χωρις πολλα λογια! Στης Καιτης μετα της 9.30 καθε Κυριακη μαζευομαστε , ολο και καποιος ειναι εκει!

π.χ την επομενη μαλλον θα παμε στο Ακρωτηρι του Αφορεσμενου!
θεληση και ορεξη να υπαρχει , καλο θα ειναι βεβαια παιδια που δεν εχουν συνηθισει τα συνεχομενα χλμ , τα οποια για μερικους μπορει να καθιστουν δυσκολα και μετα κουραση να δειξουν υπομονη!
δε σημαινει οτι δε σταματαμε κιολας! αλλα οταν σε μια παρεα οδικα - οδηγικα η αναβατες δε γνωριζονται πολυ καλα μεταξυ τους πρεπει να δειχνεται κατανοηση εκατερωθεν!
παντα φιλικα και καλοπροαιρετα , η παρεα μετραει!

τελος!

Tropeas
29/10/2007, 17:17
κοιτάτε μόνο να μην έρθω φουρτουνιασμένος απο το εσπάνια και κατέβω και στα Χανιά.... :rolleyes: :bigcry: :wave2:
θα το προσπαθήσω όσο μπορώ!

Λεωνίδας
29/10/2007, 19:40
Hλία και Μανώλη ετοιμάστε τις γούνες και φέρνω τα ράμματα :evil: :evil:

makis206
29/10/2007, 20:50
Hλία και Μανώλη ετοιμάστε τις γούνες και φέρνω τα ράμματα :evil: :evil:

κάτσε να δεις που άφησα το εξαφανιζόλ :look:

:lol: :lol:

makis206
29/10/2007, 20:53
Χωρις πολλα λογια! Στης Καιτης μετα της 9.30 καθε Κυριακη μαζευομαστε , ολο και καποιος ειναι εκει!

Ωραιότατα ! :winka:

Γιάννη το Ακρωτήρι του Αφορεσμένου που βρίσκεται, κάπου νότια αν θυμάμαι καλά.. προς Σφακιά πέφτει ;

:beer: :beer:

jskf16
29/10/2007, 20:58
ναι προς τα εκει!

makis206
29/10/2007, 21:01
ναι προς τα εκει!

Aντέχουμε αντέχουμε !:lol:

Για να δούμε πόσο θα το επιτρέψουν οι συνθήκες και για μας τα ερωτευμένα !:p

:lol: :beer: :beer:

jskf16
29/10/2007, 21:02
Οδοιπορικό στο πανέμορφο ακρωτήρι και το φάρο του Αγίου Ιωάννη, στις εσχατιές του κρητικού νότου. Αποκαλείται και Ακρωτήρι του Αφορεσμένου γιατί σύμφωνα με το τοπικό θρύλο, εδώ θάφτηκε ο Καϊάφας. Ο διάσημος Ρωμαίος πέθανε μέσα στο καράβι που τον μετέφερε στη Ρώμη για να δώσει στον Καίσαρα λόγο για την Σταύρωση του Χριστού.

liakaros
29/10/2007, 22:47
Βασικα και γω αντεχω...

Το μεγαλυτερο σερι που εχω παει ειναι Σητεια-Χανια...

Τωρα ξερω γω...αν μιλαμε για καμμια 600αρια χλμ σερι δεν ξερω αν θα το αντεξω...παντως οτι θα το

παλεψω θα το παλεψω:lol:

makis206
30/10/2007, 06:54
Τωρα ξερω γω...αν μιλαμε για καμμια 600αρια χλμ σερι δεν ξερω αν θα το αντεξω...παντως οτι θα το
παλεψω θα το παλεψω:lol:

Θα σου κάνουμε το τεστ με τον μαγνήτη στον πωπό να δούμε αν είσαι σιδηρόκωλος !:p

:lol: :beer:

liakaros
30/10/2007, 17:42
Θα σου κάνουμε το τεστ με τον μαγνήτη στον πωπό να δούμε αν είσαι σιδηρόκωλος !:p

:lol: :beer:

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry::bigcry: :rotflmao::rotflmao:

Nikoskazer2000
31/10/2007, 11:45
...Ας πουμε μια Μηλια τωρα που ψιλοχειμωνιαζει κιολας θα γουσταρε καπως...

Ξερετε...γ@ματη διαδρομη...και για ολα τα γουστα(και εθνικη,και στριφτερος επαρχιακος,και λιιιιγο χωματακι,και ρομαντικος για τα ευαισθητα αγορια...)

Οσο για το μερος αυτο καθ'εαυτο...οτι και να πεις ειναι λιγο...οσοι εχουν παει ξερουν τι εννοω...και απο πλευρας φυσικου καλους,και απο πλευρας γαστριμαργικου:D

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ...

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ρε φίλε χθές πήγα με τον κολλητό μου στη Μηλιά!

Είχα να παω 3 χρόνια. Ο δρόμος είναι πολύ καλύτερος απο τότε. Δε λεω, στρώσανε το δρόμο και φύγανε τα λούκια που έμπαινε η μισή ρόδα μέσα, αλλα η εντουράδα εντουράδα οπως τότε.

Θα ποστάρω μερικές φώτο αύριο-μεθαύριο!

Nikoskazer2000
31/10/2007, 11:50

π.χ την επομενη μαλλον θα παμε στο Ακρωτηρι του Αφορεσμενου!
θεληση και ορεξη να υπαρχει , καλο θα ειναι βεβαια παιδια που δεν εχουν συνηθισει τα συνεχομενα χλμ , τα οποια για μερικους μπορει να καθιστουν δυσκολα και μετα κουραση να δειξουν υπομονη!
δε σημαινει οτι δε σταματαμε κιολας! αλλα οταν σε μια παρεα οδικα - οδηγικα η αναβατες δε γνωριζονται πολυ καλα μεταξυ τους πρεπει να δειχνεται κατανοηση εκατερωθεν!
παντα φιλικα και καλοπροαιρετα , η παρεα μετραει!

τελος!

Ρε Γιάννη τι να σου κάνω που μου λείπουνε αλλα 800cc και καμιά 15αρια λίτρα βενζίνας. :bigcry: :bigcry:

Καλά να περάσετε ρε!

Χθές μετά απο 4,5 ώρες αδιάφορης περιήγησης το 'παμε για Μηλιά, και με το σούρουπο πίσω στα Χανιά.

Ενας ορκισμένος σιδερόκωλος!
:sun: :smokin: :sun:

Nikoskazer2000
31/10/2007, 11:55
Οδοιπορικό στο πανέμορφο ακρωτήρι και το φάρο του Αγίου Ιωάννη, στις εσχατιές του κρητικού νότου. Αποκαλείται και Ακρωτήρι του Αφορεσμένου γιατί σύμφωνα με το τοπικό θρύλο, εδώ θάφτηκε ο Καϊάφας. Ο διάσημος Ρωμαίος πέθανε μέσα στο καράβι που τον μετέφερε στη Ρώμη για να δώσει στον Καίσαρα λόγο για την Σταύρωση του Χριστού.

Γιάννη την Κυριακή το μεσημέρι θα είμαι στον Πλακιά με συναδέλφους απ' το ξενοδοχείο. Το μεσημέρι λογικά θ' αναχωρήσουμε/επιστροφή στα Χανιά. Εσείς τι ώρα θα είστε οθε τα Σφακιά να δω μπας και συναντηθούμε εκεί κοντά να σας συνοδέψω ως το ακρωτήριο του Αφορεσμένου;

jskf16
31/10/2007, 13:16
Oταν κανονιζετε κατι γινεται Σαββατο βραδυ ή Κυριακη στης Καιτης!

οποτε ακομα ολα ειναι στον αερα!

Asaverle
01/11/2007, 11:14
Αν και δυστυχως δεν προλαβα να κατσω πολυ και οντας με την ψυχη στο στομα λογω υποχρεωσης, ομολογω οτι το χαρηκα παρα πολυ...

Μιας και απ οτι φανηκε,διαθεση και ωραιος κοσμος υπαρχει,ας μην ειναι η πρωτη και η τελευταια συναντηση...

Πρωτα ο θεος, σιγα σιγα να κανονιζουμε και την επομενη και λιγο πιο μακρινη ε??

Ας πουμε μια Μηλια τωρα που ψιλοχειμωνιαζει κιολας θα γουσταρε καπως...

Εγώ έχω πάει και δεν πέρασα καθόλου καλά. 3 μέρες ξενέρας...

liakaros
01/11/2007, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
Εγώ έχω πάει και δεν πέρασα καθόλου καλά. 3 μέρες ξενέρας...

E, μα και συ...

3 μερες εκει αγριευεις...ασκητικη ζωη πηγες να κανεις?:lol:

Βεβαια ειναι και το αλλο...πολλοι πανε με το αισθημα και σου λενε ωραια...3 μερες μαμ κακα νανι και...απο το αλλο,αλλα οπως και να χει μετα τα μεσα της δευτερης μερας...αρχιζεις και δεν την παλευεις...αμα δεν εχει ουτε καν τηλεοραση ρε παιδι μου...δραμα δραμα:lol: :lol:

Εχετλαίος
01/11/2007, 13:34
Διαφωνώ κοπέλια. Το μέρος είναι τέλειο! Ιδανικό για να ηρεμήσει κανείς και να τα μουντζώσει όλα πίσω του.
Μοναδική παραφωνία οι απαράδεκτα υψηλές τιμές τους. Ούτε πρώτο τραπέζι στο λιμάνι δεν κοστίζει τόσο και οι μερίδες του φαγητού μικρές. Πάς να ξεσκάσεις και σου ξεφουσκώνει το πορτοφόλι εν ριπή οφθαλμού!

Asaverle
01/11/2007, 16:20
E, μα και συ...

3 μερες εκει αγριευεις...ασκητικη ζωη πηγες να κανεις?:lol:

Βεβαια ειναι και το αλλο...πολλοι πανε με το αισθημα και σου λενε ωραια...3 μερες μαμ κακα νανι και...απο το αλλο,αλλα οπως και να χει μετα τα μεσα της δευτερης μερας...αρχιζεις και δεν την παλευεις...αμα δεν εχει ουτε καν τηλεοραση ρε παιδι μου...δραμα δραμα:lol: :lol:

Ποια τηλεόραση; Δεν έχει ρεύμα, το τζάκι κάπνιζε με αποτέλεσμα να κοιμηθώ με ανοικτή πόρτα, παράθυρα, κρύο του θανατά, φαγητό γ.τ.π., από το δίπλα σπίτι ακουγόντουσαν παράξενοι ήχοι σεξουαλικού περιεχομένου, αν έχει βρέξει κιόλας τίγκα στο λασπουριό, βρωμάνε τα γουρούνια από τον δίπλα στάβλο... να παρκάρεις τη μηχανή; ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...κόλασηηηη!

Αν ήθελα όλα αυτά, κατεβάζω την ασφάλεια του σπιτιού μου, βάζω μέσα κι έναν γάϊδαρο να μου χέσει γύρω - γύρω, παραγγέλνω και ό,τι πιο βρώμικο βρω...Ορίστε...Μηλιά! Αριστούργημα.

Nikoskazer2000
01/11/2007, 20:07
Διαφωνώ κοπέλια. Το μέρος είναι τέλειο! Ιδανικό για να ηρεμήσει κανείς και να τα μουντζώσει όλα πίσω του.
Μοναδική παραφωνία οι απαράδεκτα υψηλές τιμές τους. Ούτε πρώτο τραπέζι στο λιμάνι δεν κοστίζει τόσο και οι μερίδες του φαγητού μικρές. Πάς να ξεσκάσεις και σου ξεφουσκώνει το πορτοφόλι εν ριπή οφθαλμού!

Ακριβώς. Πολύ ακριβά!

Κατα τ' αλλα αφου θέλεις ηρεμία, ηρεμία παίρνεις.

Ποστάρω θέμα σε λίγο, stand by... ;)

JIMK7
01/11/2007, 20:26
Ποια τηλεόραση; Δεν έχει ρεύμα, το τζάκι κάπνιζε με αποτέλεσμα να κοιμηθώ με ανοικτή πόρτα, παράθυρα, κρύο του θανατά, φαγητό γ.τ.π., από το δίπλα σπίτι ακουγόντουσαν παράξενοι ήχοι σεξουαλικού περιεχομένου, αν έχει βρέξει κιόλας τίγκα στο λασπουριό, βρωμάνε τα γουρούνια από τον δίπλα στάβλο... να παρκάρεις τη μηχανή; ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...κόλασηηηη!

Αν ήθελα όλα αυτά, κατεβάζω την ασφάλεια του σπιτιού μου, βάζω μέσα κι έναν γάϊδαρο να μου χέσει γύρω - γύρω, παραγγέλνω και ό,τι πιο βρώμικο βρω...Ορίστε...Μηλιά! Αριστούργημα.

Καλο καλο δεν το ειχα σκεφτει ετσι :lol: :lol: :beer: :beer:

jskf16
01/11/2007, 22:14

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα θα μας τρελανεις λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!

jskf16
03/11/2007, 19:46
Και για να μην ξεχνιομαστε εχοντας καλως τον πραγματων αυριο καφεδακι στη Καιτη!
ξερετε ποια , ωρες και τετοια!(9.30)
Την αλλη Κυριακη παιζει εκδρομη σε ενα απο τα πεντε Λεκανοπεδια της Κρητης μαλλον προς Ηρακλειο μερια! ισως και αυριο ή την επομενη και το Ακρωτηρι του Αφορεσμενου!
βλεποντας και κανοντας!

θα δουμε λογω καιρου! αυριο..............

makis206
04/11/2007, 19:55
Μόλις γύρισα από Παλαιόχωρα εγώ που βρισκόμουν για το ΣΚ, για να δούμε τι θα καταφέρουμε το επόμενο γιατί είναι Σαββατοκύριακο γάμων !

Πολλών γάμων !:hypnotize :lol:

Ελπίζω να περάσατε καλά παλίκαροι !:beer: :wave2:

jskf16
04/11/2007, 21:47
μετα απο 11 ωρες οδηγηση γυρισα και εγω!:eek:

Tropeas
04/11/2007, 23:27
φωτό;

Asaverle
05/11/2007, 02:12
Και για να μην ξεχνιομαστε εχοντας καλως τον πραγματων αυριο καφεδακι στη Καιτη!
ξερετε ποια , ωρες και τετοια!(9.30)
Την αλλη Κυριακη παιζει εκδρομη σε ενα απο τα πεντε Λεκανοπεδια της Κρητης μαλλον προς Ηρακλειο μερια! ισως και αυριο ή την επομενη και το Ακρωτηρι του Αφορεσμενου!
βλεποντας και κανοντας!

θα δουμε λογω καιρου! αυριο..............

Έλα ρε γαμώτο, εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Ξύπνησα στις 8 το πρωί, πράγμα αδιανόητο για μένα, και κατά τις 11.00 έμαθα ότι όλοι είχατε πάει τις βόλτες σας. Αλήτες.

jskf16 πρέπει να βρεθούμε. Έχω μια ιδέα για το θέμα του ρεύματος στη μηχανή που συζητούσαμε και θέλω την βοήθεια σου. Θα σε πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα.

liakaros
05/11/2007, 09:01
Γαμωτο....:(

Εγω λογω κρεπαλης και ξυδιασματος το Σαββατο το βραδυ δεν ειχα σηκωμο την Κυριακη το πρωι...

Τελος παντων...καλα να ειμαστε μα δεν χαθηκαν οι μερες...

Ελπιζω να περασατε καλα παιδες...:wave2:

jskf16
05/11/2007, 10:15
Έλα ρε γαμώτο, εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Ξύπνησα στις 8 το πρωί, πράγμα αδιανόητο για μένα, και κατά τις 11.00 έμαθα ότι όλοι είχατε πάει τις βόλτες σας. Αλήτες.

jskf16 πρέπει να βρεθούμε. Έχω μια ιδέα για το θέμα του ρεύματος στη μηχανή που συζητούσαμε και θέλω την βοήθεια σου. Θα σε πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα.

εγω νομιζα οτι ο Στελιος θα σε ειχε ειδοποιησει! δε πειραζει το κινητο μου το εχει ο Στελιος!
παρε με οποτε θες! τα λεμε.....

Asaverle
05/11/2007, 11:49
εγω νομιζα οτι ο Στελιος θα σε ειχε ειδοποιησει! δε πειραζει το κινητο μου το εχει ο Στελιος!
παρε με οποτε θες! τα λεμε.....

Οκ μεγάλε. Με τα "φώτα" σου και την τρέλα μου, θα κάνω την μηχανή multimedia news agency να ούμε!

MikeG
05/11/2007, 11:55
Ρε μάγκες ήσασταν 2 μαύρα KTM 990 adv και ένα TDM κατά τις 6 και στα φανάρια της βιομηχανικής Ηρακλείου?

jskf16
05/11/2007, 12:07
NAI!
2 ΚΤΜ 990
2 ΤDM 900
1 GS 1200
1 VSTORM 600

MikeG
05/11/2007, 12:09
NAI!
2 ΚΤΜ 990
2 ΤDM 900
1 GS 1200
1 VSTORM 600

Εγώ είδα μόνο όσα ανέφερα. Ήμουνα με το 650GS γαλάζιο και ένας φίλος με ένα dr350S στα φανάρια που αράξατε και βγάλατε alarm.

:beer: :beer: :wave2:

jskf16
05/11/2007, 12:14
αααα!!!!!! ναι!!!!!! τωρα θυμηθηκα!
ειδες αυτους μονο γιατι υπολοιποι ηταν λιγο ποιο μπροστα!

εγω ημουνα το ενα TDM που ειδες !

makis206
05/11/2007, 12:20
Μοιραίες συναντήσεις...:a49:

:D

jskf16
05/11/2007, 12:24
:lol: :lol: :lol:

Tropeas
05/11/2007, 15:13
Μοιραίες συναντήσεις...:a49: