View Full Version : Προστατευτικο προβολεων-μπαρακι τιμονιου
skiathian
16/10/2007, 22:18
Σημερα εβαλα 1)προστατευτικο προβολεων.Τ Ε Λ Ε Ι Ο.Το ON OFF εγινε πιο OFF και πιο αγριο.Δεν πιστευα οτι θα εδενε τοσο πολυ στο V STROM.(κοστος 72 ευρω)
2)μπαρακι τιμονιου.Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο.Εκτος απο αισθητικης πλευρας που δενει αρμονικα με το τιμονι ,χρησιμευει για στηριξη GPS ,MP3,κινητου κλπ.Το καλυτερο ομως ειναι οτι εξουδετερωνει τους κραδασμους και τον συντονισμο του τιμονιου ειδικα σε μακρυνες διαδρομες οποτε δεν μουδιαζουν τα χερια.(μου το συστησε και το αγορασα φιλος Γερμανος VSTROMER αφου δοκιμαστηκε απο μελη του Γερμανικου VSTROM CLUB).(κοστος 26 ευρω)
Και τα δυο ειναι προιοντα της Touratech .:beer:
δωσε και καμια φωτογραφια να δουμε το αποτελεσμα.:beer:
low__rider
17/10/2007, 16:35
:a014:
skiathian
17/10/2007, 16:45
foto
109046
skiathian
17/10/2007, 16:46
...:beer:
109047
skiathian
17/10/2007, 16:48
:lol:
109048
skiathian
17/10/2007, 17:00
:lol:
109052
skiathian
17/10/2007, 17:03
:sun:
109054
Στη φωτογραφία που το βλέπω πάντως δε μου αρέσει. Ειδικά αυτά τα δύο σιδεράκια που στηρίζουν το προστατευτικό πολύ άκομψα μου φαίνονται...
Το μπαράκι δε βγαίνει σε μαύρο; Θα πρέπει να το βάψουμε;
skiathian
17/10/2007, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Στη φωτογραφία που το βλέπω πάντως δε μου αρέσει. Ειδικά αυτά τα δύο σιδεράκια που στηρίζουν το προστατευτικό πολύ άκομψα μου φαίνονται...
Το μπαράκι δε βγαίνει σε μαύρο; Θα πρέπει να το βάψουμε;
Υπαρχει και σε μαυρο χρωμα με 17 ευρω στο www.motoraid.eu.
Παντως σημερα που εκανα ταξιδι αυθημερον Βολο-Θεσσαλονικη-Βολο διαπιστωσα και στην πραξη οτι το μπαρακι αποσβαινει εν μερει τους κραδασμους που μεταφερονται στο τιμονι και προσφερει πολυ καλη στηριξη σε GPS.:smilea:
Το μπαράκι τιμονιού έχει ως μοναδική λειτουργία τη στήριξη αξεσουάρ τύπου GPS, PDA κτλ. Δεν νομίζω οτι φτιάχτηκε για να απορροφάει κραδασμούς (ή για να ομορφαίνει τα μηχανάκια...:) )
kiriakost
17/10/2007, 21:53
Βρε skiathian , έβαλες κανέναν συναγερμό !! ?
Η σήτα στα φώτα , μου δημιούργησε ουδέτερα συναισθήματα .
κάτι τέτοιο, έλεγα να βάλω στο πίσω φανάρι , γιατι έχω φάει καμπόσα κρύσταλλα ,
κάνοντας όπισθεν. :D
skiathian
17/10/2007, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Βρε skiathian , έβαλες κανέναν συναγερμό !! ?
Η σήτα στα φώτα , μου δημιούργησε ουδέτερα συναισθήματα .
κάτι τέτοιο, έλεγα να βάλω στο πίσω φανάρι , γιατι έχω φάει καμπόσα κρύσταλλα ,
κάνοντας όπισθεν. :D
Συναγερμο θα βαλω μεσα στον μηνα .Να βρεθουμε να το συζητησουμε γιατι μου αρεσε ο δικος σου.Στειλε ΠΜ
costas81
18/10/2007, 09:56
δεν μου αρεσει καθολου λεμε το προστατευτικο στα φωτα!
:sick:
low__rider
18/10/2007, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Το μπαράκι τιμονιού έχει ως μοναδική λειτουργία τη στήριξη αξεσουάρ τύπου GPS, PDA κτλ. Δεν νομίζω οτι φτιάχτηκε για να απορροφάει κραδασμούς (ή για να ομορφαίνει τα μηχανάκια...:) )
Συμφωνω γιατι και εγω το ιδιο εχω βαλει! ...και δεν εχει να κανει με τα υπολοιπα που ειπες...ενα απλο σιδερακι ειναι για στήριξη gps pda κτλ
Οσο για την σιτα χμμ... Ετσι και ετσι δεν ξερω απο τις foto δεν με ενθουσιασε... αν το δω απο κοντα θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη!
skiathian
18/10/2007, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Συμφωνω γιατι και εγω το ιδιο εχω βαλει! ...και δεν εχει να κανει με τα υπολοιπα που ειπες...ενα απλο σιδερακι ειναι για στήριξη gps pda κτλ
Οσο για την σιτα χμμ... Ετσι και ετσι δεν ξερω απο τις foto δεν με ενθουσιασε... αν το δω απο κοντα θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη!
Οι foto το αδικουν.Οσοι παντως το εχουν δει πανω στην μηχανη απο κοντα,τους εχει αρεσει οπως εξαλλου και σε μενα.
Ισως επειδη δεν εχει κυκλοφορησει πολυ στην Ελλαδα το συγκεκριμενο αξεσουαρ να μην το εχει συνηθησει το ματι μας.
lampros_fazer
18/10/2007, 18:32
Σαν κλούβα των ΜΑΤ έγινε το μηχανάκι.. :lol::lol:
Προσωπικά δε μου αρέσει..
Ούτε μένα αρέσει η σίτα. Εκτός αυτού μήπως θα είναι δυσκολο το καθάρισμα των προβολέων απο μυγάκια κλπ που κολλάνε πάνω τους?
skiathian
18/10/2007, 18:47
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
[B]Συμφωνω γιατι και εγω το ιδιο εχω βαλει! ...και δεν εχει να κανει με τα υπολοιπα που ειπες...ενα απλο σιδερακι ειναι για στήριξη gps pda κτλ
Ενα απλο σιδερακι μπορει να ειναι,αλλα αυτα που ειπα πιο πανω τα κανει και με το παραπανω.
Ειναι απλη φυσικη.Δυναμεις και ταλαντωσεις (στο σημειο που ενωνεται με το τιμονι ανακατευθυνει μερος αυτων με την γεφυρωση που γινεται)
kiriakost
18/10/2007, 20:32
Αντώνη , αφού σου κάνει την καρδιά το όλο πακέτο , μην ψάχνεις τίποτα .. :)
Είπαμε , η μοτοσυκλέτα είναι προσωπικό δεδομένο . ;)
Δικιά μας είναι , και ότι θέλουμε, βάζουμε .
Το Σάββατο φέρτην από δω , να την κάνω επιθεώρηση :lol:
Οποτε θέλεις , πρωί η απόγευμα .
Αυτό το μπαράκι ρε παιδιά που συζητάτε, τι μουσική παίζει και που είναι?
skiathian
18/10/2007, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
Αυτό το μπαράκι ρε παιδιά που συζητάτε, τι μουσική παίζει και που είναι?
1)www.motoraid.eu .Σε μαυρο και στο χρωμα του αλουμινιου.
2)www.makan.gr.Στο χρωμα του αλουμινιου.