View Full Version : Φτιαξτε ρε παιδια εναν Χωρο Σκουπιδιων...
Μετα τα τελευταια απαραδεκτα γεγονοτα με τα ποστ και τα ξυρισματα και τα μπαν και τα κικ.εχω να προτεινω να δημιουργηθει ανα κοματι στο φορουμ και να το ονομασεται ΑΣΧΕΤΑ,ΑΚΥΡΑ,SPAM,ΧΩΡΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ή οπως θελετε και εκει να γραφει Ο ΚΑΘΕΝΑς οτι του αρεσει.Ρε παιδια εμεις τι φταιμε να διαβαζουμε την καθε μαλακια του καθενος?Εμεις μπαινουμε εδω να διαβασουμε και να μαθουμε κατι της προκοπης μπας και ξεστραβωθουμε και τον τελευταιο καιρο ημαστε θεατες σε ενα θεατρο του παραλογου με βρισιδια,επιθεσεις κτλ.Ουτε το μπαν αλλα ουτε και το ξυρισμα θεωρω πως ειναι λυσεις,φτιαξτε ενα χορο να μπενει ο καθε καυλωμενος και να ξεκαυλωνει!!!
Αυτα!Και συγχωρεστε με για το ξεσπασμα αλλα δεν αντεχω να βλεπω ενα παλε ποτε αξιολογο φορουμ να κατρακυλα μεσα στον βουρκο...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Μετα τα τελευταια απαραδεκτα γεγονοτα με τα ποστ και τα ξυρισματα και τα μπαν και τα κικ.εχω να προτεινω να δημιουργηθει ανα κοματι στο φορουμ και να το ονομασεται ΑΣΧΕΤΑ,ΑΚΥΡΑ,SPAM,ΧΩΡΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ή οπως θελετε και εκει να γραφει Ο ΚΑΘΕΝΑς οτι του αρεσει.Ρε παιδια εμεις τι φταιμε να διαβαζουμε την καθε μαλακια του καθενος?Εμεις μπαινουμε εδω να διαβασουμε και να μαθουμε κατι της προκοπης μπας και ξεστραβωθουμε και τον τελευταιο καιρο ημαστε θεατες σε ενα θεατρο του παραλογου με βρισιδια,επιθεσεις κτλ.Ουτε το μπαν αλλα ουτε και το ξυρισμα θεωρω πως ειναι λυσεις,φτιαξτε ενα χορο να μπενει ο καθε καυλωμενος και να ξεκαυλωνει!!!
Αυτα!Και συγχωρεστε με για το ξεσπασμα αλλα δεν αντεχω να βλεπω ενα παλε ποτε αξιολογο φορουμ να κατρακυλα μεσα στον βουρκο...
Τα 'χουν πει (πριν απο 'σενα) κι αλλοι αυτα... :a13: :lol:
μα υπαρχουν οι γενικές ηδη....:D :smokin:
περα απο την πλακα εχεις δικο! και εγω εχω βαρεθει αυτα που αναφερεις...
αλλα λεω να ακολουθησω αλλη τακτική απο εδω και πέρα..........
ΘΑ ΑΓΝΟΩ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ THREAD/ΠΟΣΤ/ΧΡΗΣΤΗ!!!! απλα στα ματια μου δεν θα υπαρχει!
:winka: :smokin: :wave2:
Alki_Viades
17/10/2007, 10:12
Δημητρη υπαρχει ενα προβλημα σ'αυτο που λες. Στο 95% των ποστ που εχουν καποιο συγκεκριμενο θεμα, αρχιζεις και διαβαζεις το 1ο ποστ, την 1η απαντηση, αντε τη 2η, απο την 3η (το πολυ) αρχιζει το εξης μοτιβο:
Ασχετη απαντηση 1-10 λεξεις, 5-10 emoticons
Αρχιζεις και κανεις scroll down και βλεπεις:
.
.
.
...για 3-5 σελιδες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τα 'χουν πει (πριν απο 'σενα) κι αλλοι αυτα... :a13: :lol:
Ναι ε; :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Και ποιός θα ορίζει τι είναι "ΑΣΧΕΤΑ,ΑΚΥΡΑ,SPAM,ΧΩΡΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ" ?
Επίσης ποιός θα ορίζει τι είναι "ΣΧΕΤΙΚΆ, ΕΓΓΥΡΑ, NOT-SPAM, ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ"?
Κανένας δεν σε υποχρέωσε να διαβάζεις τις Γενικές ή τους Προβληματισμούς ή τα Ανέκδοτα. Αν δεν θέλεις να βλέπεις άσχετα μην τα διαβάζεις? Αν δεν κάνω λάθος σε όλες τις άλλες κατηγορίες δεν βλέπεις ποτέ όχι τέτοιου είδους therad ούτε καν post.
Με λίγα λόγια αυτό που ζητάς υπάρχει ήδη. Εκτός αν θές να φτιαχτεί μια κατηγορία στην οποία θα γράφουν μόνο συγκεκριμένα άτομα οπότε δεν θα μπαίνεις εκεί καθώς ξέρεις ότι θα διαφωνείς μαζί τους εκ προοιμίου.
Cpt. Haddock
17/10/2007, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
Και ποιός θα ορίζει τι είναι "ΑΣΧΕΤΑ,ΑΚΥΡΑ,SPAM,ΧΩΡΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ" ?
Επίσης ποιός θα ορίζει τι είναι "ΣΧΕΤΙΚΆ, ΕΓΓΥΡΑ, NOT-SPAM, ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ"?
Οι admins και οι mods...
Τι δεν καταλαβαίνεις;
el_hymador
17/10/2007, 10:39
αντε να πω και εγω την μ@λ@κι@ μου...
ενα forum, οποιοδηποτε forum, το διαμορφωνουν οι χρηστες του...
Το κατα ποσο υπαρχει χαλαροτητα η επικρατει απολυτη συμμορφωση με τους κανονες ειναι αποτελεσμα των γραπτων και της συμπεριφορας ολων των μελων.
θυμαμαι οτι οταν εγινα μελος, προσπαθησα πρωτα να καταλαβω το υφος του moto.gr και μετα σταδιακα αρχισα να συμμετασχω και εγω ολο και πιο ενεργα...καταλάβα οτι υπαρχει χαβαλες, πειραγμα και spam και ακολουθησα και εγω...
τι θελω να πω με αυτο;
οτι οι νεοι χρηστες που υποτιθεται οτι εχουν δημιουργησει τα προβληματα, βρηκαν ενα προσφορο εδαφος για να γραφουν οτι γραφουν...χαβαλε ειδαν, χαβαλε πρτοσπαθησαν να κανουν με τον δικο τους τροπο...αν υπηρχαν αποκλειστικα και μονο συζητησεις που αφορουν την μοτοσικλετα αυτη καθε αυτη δεν νομιζω οτι θα εβγαινε ο οποιοσδηποτε να γραφει οτι του γουσταρει.(συμπεριλαμβανομενου και εμου φυσικα)
το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ορισμενα πολυ δυσδιακριτα ορια για το που σταματει ο χαβαλες και αρχιζει η μ@λ@κι@, αλλα αυτο δεν εινει σιγουρο -και δεν πρεπει κανεις να εχει απαιτηση- να το καταλαβαινουν/ αντιλαμβάνονται ολοι....
το λοιπον,
Η θα πρεπει να εφαρμοσθουν αυστηροι κανονες και να ξυριζονται ολα ανεξαιρετως τα ασχετα με το θεμα μηνυματα η θα συνεχιστει αυτη η κατασταση με τα οποια θετικα και αρνητικα της...γιατι το λιγο, το περιπου και το μπορει στο spam και στον χαβαλε δεν μπορει κανεις να το ορισει για 20.000+ μελη...ειναι σιγουρο πως αλλιως το αντιλαμαβανεται ο καθενας.
Υπαρχουν, οπως ειπωθηκε πιο πανω, κατηγοριες προσφορες για να χαβαλεδιαζουμε οπως οι Γενικες και τα Ανεκδοτα.
Αλλα πειτε μου ποιος θα μπορεσει να ''καθαρισει'' την θανατερη ατακα που θα πεταξει καποιος στα Τεχνικα, την εμπνευση ενος αλλου που θα μας κανει ολους να γελασουμε στους προβληματσιμους κτλ-κτλ....
εν ολιγοις, κατα την αποψη μου παντα, πρεπει να καταλαβουμε τι σκατα θελουμε απο αυτο το Forum...ενα δικτυακο χωρο συναντησης ανθρωπων (με κοινη αγαπη την μοτοσικλετα) ζωντανο και ζεστο, η ενα αποστειρωμενο χωρο αυστηρα τεχνο-μοτοσικλετιστικης θεματολογιας;
εγω ειμαι μεσα και στα δυο παντως!
απλα αυτο να αποτελεσει κοινη αποφαση ολων και οι κανονες να εφαρμοζονται επισης σε ολους ανεξαιρετως, γιατι αλλιως ειναι αδικο να κατακρινουμε πραγματα και καταστασεις που εμεις οι ιδιοι αναπαραγουμε...(εμου συμπεριλαμβανομενου παλι λεγω)
αυτα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οι admins και οι mods...
Τι δεν καταλαβαίνεις;
+1
και να προσθεσω επισης οτι μπορει να μιλαμε για γενικες η προβληματισμους η ανεκδοτα η δε ξερω και εγω τι....αλλα κατα βαση μιλαμε για μοτοσυκλετα η για ατομα που εχουνε να κανουνε με τη μοτοσυκλετα.
παρε 1 παραδειγμα για να γινει πιο κατανοητο:
μια λαθος διαμαχη (δικο μου θρεντ) : iriniaa μονομαχουμε ???
σε αυτη εκανα πλακα βεβαια αλλα δε παυει να ειναι ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΜΑΧΗ !!!!
μια σωστη διαμαχη : iriniaa σε εχω !!! ποτε και σε ποια πιστα θα σε πατησω ???
διακρινεις τη διαφορα???
απο το γενικες μεχρι το οτι του φανει του λολοστεφανη...εχει διαφορα.μιλαμε για γενικες αλλα ειμαστε στο MOTO.gr.
φυσικα αυτο το λαθος το κανουμε ολοι και οπως μολις παραδεχτηκα το εχω κανει και εγω.αλλα μηπως να αλλαξει αυτο σιγα-σιγα ???
Ρε παιδια μηλισε κανενας για αποστειρωμενα γραπτα??
δεν αναφερομαι στον χαβαλε και στης χαζομαρες που πεταμε ολοι και που αυτες ομορφενουν το φορουμ,Αναφερωμαι στο πανικο που υπαρχει εδω και λιγες μερες,που τσακωνονται και βριζονται!!
Και ποιος σας ειπε πως οι γενικες ειναι για να γραφει οτι αχρηστο θελει ο καθενας??
και επεναλαμβανω.Αναφερομαι στο χαλι που επικρατει τις τελευταιες μερες που καθετε ο καθενας και τσακωνεται με τους μοτν. γιατι του ξυρισαν το κειμενο.Γιανα το ξυρισαν καποιο λογο θα ειχαν!!Δεν νομιζω πως οι μοντ. εχουν προσωπικα σκαλωματα.
Και αν μου πει καποιος πως υπαρχει ειδικο κομματι για τσακωμους,οι διαμαχες,τοτε να πατε να τα γραψετε εκει!!Γιατι ολα ειναι γραμενα οπουδηποτε αλλου εκτος απο τις διαμαχεσ???
Και να βαζετε τιτλο πχ. "ΚΥΡΙΑΚΟΣ vs ΜΑΙΡΑ" ή "ΟΡΕΣΤΗΣ vs ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ"
ωστε και εγω που δεν μου κοβει και τοσο πολυ να μπορω να το ξεχωριζω ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ και να μην σας πριζω μετα με τις δικες μου μαλακιες και κατανταω και εγω γραφικος οπως πολυ αλοι!
και το κομματι χθιουμορ ειναι για να το διαβαζουμε και να γελαμε οχι να τσακωνομαστε.
Οι admins και οι mods...
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Εντάξει όκ,
αφού είναι έτσι ας φτιαχτεί μια τέτοια κατηγορία που ότι δεν σας αρέσει να το πετάτε εκεί.
Ετσι θα ησυχασετε από ενοχλητικούς τύπους και θα ησυχάσουν και οι ενοχλητικοι τύποι απο εσάς.
Cpt. Haddock
17/10/2007, 11:32
Εντάξει όκ,
αφού είναι έτσι ας φτιαχτεί μια τέτοια κατηγορία που ότι δεν σας αρέσει να το πετάτε εκεί.
Ετσι θα ησυχασετε από ενοχλητικούς τύπους και θα ησυχάσουν και οι ενοχλητική τύποι απο εσάς.
Άντε πάλι... :rolleyes:
(ειλικρινά, προσπαθώ αλλά ώρες-ώρες κάνετε σα να τρώτε πολύ καταπίεση στη ζωή σας... :sad: )
Αντί να κάνεις πνεύμα, γιατί δε μας λες ΕΣΥ ποιος προτείνεις να κρίνει αν ενα θρεντ/ποστ ειναι καλό ή όχι;
Μήπως να το θέτουμε σε ψηφοφορία;
Μήπως να εκλέξουμε ΔΣ
Μήπως θέλετε και καμια παστούλα; (c) Αστερίξ Λεγεωναριος
Το ότι ΟΛΑ τα fora σε ΟΛΟ τον κόσμο δουλεύουν κάτω απο τους κανόνες που θεσπίζουν οι webmasters/admins και εφαρμόζουν οι mods δε σου λέει κάτι;
Τον τροχό θα ανακαλύψουμε;
δεν μπορώ να τα γράψω και πιο απλά... λυπάμαι
Μήπως να εκλέξουμε ΔΣ[/SIZE]
εσυ τωρα απο τη κλικα του Oldman εισαι και μιλας για ΔΣ ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
17/10/2007, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εσυ τωρα απο τη κλικα του Oldman εισαι και μιλας για ΔΣ ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σσςςςςς ρε :sick:
αμα ειναι να καρφωνόμαστε μεταξύ μας... :sad:
Άντε πάλι... :rolleyes:
(ειλικρινά, προσπαθώ αλλά ώρες-ώρες κάνετε σα να τρώτε πολύ καταπίεση στη ζωή σας... :sad: )
Αντί να κάνεις πνεύμα, γιατί δε μας λες ΕΣΥ ποιος προτείνεις να κρίνει αν ενα θρεντ/ποστ ειναι καλό ή όχι;
Μήπως να το θέτουμε σε ψηφοφορία;
Μήπως να εκλέξουμε ΔΣ
Μήπως θέλετε και καμια παστούλα; (c) Αστερίξ Λεγεωναριος
Το ότι ΟΛΑ τα fora σε ΟΛΟ τον κόσμο δουλεύουν κάτω απο τους κανόνες που θεσπίζουν οι webmasters/admins και εφαρμόζουν οι mods δε σου λέει κάτι;
Τον τροχό θα ανακαλύψουμε;
δεν μπορώ να τα γράψω και πιο απλά... λυπάμαι
Δεν ειρωνεύτικα. Ας φτιαχτεί ένας τέτοιος χώρος το εννοώ. Σιγά σιγά μου αρέσει η ιδέα. Έτσι θα μπορούμε να γράφουμε και τίποτα που δεν είναι μοτοσυκλετιστικό εμείς που δεν είμαστε παλιά μέλη χωρίς να μας ξεσκίζετε στο σπαμ. Γιατί όταν γράφει κάτι μη μοτοσυκλετιστικό κάποιος νέος είναι κατα κανόνα εκτός θέματος, ενώ αμα το γράψει κάποιος παλιουρας είναι σεβαστή άποψη.
Το ίδιο ισχύει για τα μπινελίκια και τις προσβολές. Ο νέος είναι κάφρος ενώ ο παλιός κάνει πλάκα.
Γαμάτη ιδέα τελικά ο χώρος σκουπίδια. Φτίάξετε την. Για εμάς τα μηδενικά. Το λέει και το όνομά μου άλλωστε. ;)
σσςςςςς ρε :sick:
αμα ειναι να καρφωνόμαστε μεταξύ μας... :sad:
ωχ σορυ ρε...ξεχασα οτι ειμαι και εγω στη κλικα...!!!!!!:hypnotize
:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
17/10/2007, 11:41
[....] εμείς που δεν είμαστε παλιά μέλη
[.....] Γιατί όταν γράφει κάτι μη μοτοσυκλετιστικό κάποιος νέος είναι κατα κανόνα εκτός θέματος, ενώ αμα το γράψει κάποιος παλιουρας είναι σεβαστή άποψη.
[.....]Το ίδιο ισχύει για τα μπινελίκια και τις προσβολές. Ο νέος είναι κάφρος ενώ ο παλιός κάνει πλάκα.
[....]Για εμάς τα μηδενικά...
ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοιο κόμπλεξ...
Και μιλάω σοβαρά (δυστυχώς)
Ξαναδες το λίγο
Είναι κρίμα για σένα, τον εγωισμό σου και την αξιοπρέπειά σου να τα πιστεύεις αυτά
:sick:
αν δεν τα πιστεύεις και απλά ειρωνεύεσαι είναι χειρότερο....
ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοιο κόμπλεξ...
Και μιλάω σοβαρά (δυστυχώς)
Ξαναδες το λίγο
Είναι κρίμα για σένα, τον εγωισμό σου και την αξιοπρέπειά σου να τα πιστεύεις αυτά
:sick:
αν δεν τα πιστεύεις και απλά ειρωνεύεσαι είναι χειρότερο....
Ρε το είπαμε. Είμαι κομπλεξικός, δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί σου.
Φτιάξτε μου μια κατηγορία για να γράφω με τους όμοιούς μου. Δεν ειρωνεύομαι ποτέ.
μα γιατι κανετε ετσι
υπαρχει αυτο (http://www.kamenoi.gr/mpineliki.php)
και δεν θα σε παρεξηγησει κανεις :wave2:
Φτιάξτε μου μια κατηγορία για να γράφω με τους όμοιούς μου. Δεν ειρωνεύομαι ποτέ.
αφου δεν ειρωνευεσαι και παραδεχεσαι οτι εισαι κομπλεξικος γιατι να σου φτιαξουνε κατηγορια και να μη πας σε αλλο blog (http://yperoptix.blogspot.com/2007/04/blog-post_30.html) ας πουμε ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αφου δεν ειρωνευεσαι και παραδεχεσαι οτι εισαι κομπλεξικος γιατι να σου φτιαξουνε κατηγορια και να μη πας σε αλλο blog (http://yperoptix.blogspot.com/2007/04/blog-post_30.html) ας πουμε ?
Δεν ήταν δική μου η πρόταση αυτή ρε Trooper.
Εγώ το άνοιξα αυτό το Thread?
Εγώ συμφώνησα.
Όπως και ο κάπταιν.
edit: και ο sniper
Δεν ήταν δική μου η πρόταση αυτή ρε Trooper.
Εγώ το άνοιξα αυτό το Thread?
Εγώ συμφώνησα.
Όπως και ο κάπταιν.
edit: και ο sniper
οκ
Cpt. Haddock
17/10/2007, 11:56
τι να πω, κρίμα...
:sad: :sad: :sad:
τι να πω, κρίμα...
:sad: :sad: :sad:
Πράγματι