PDA

View Full Version : Βαρυμπόμπη - πιστάκια

Σελίδες : 1 2 [3] 4

tati
22/10/2007, 07:25
:(

Zid
22/10/2007, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
[B]Μη νοιάζεσαι για μένα, μιά χαρά πέρασα (50 χλμ περίπου από στενούς, εώς πολύ στενούς -βρίσκει το μαρσπιε- ατραπούς) :D

Άλλος είναι ο καημός μου ..

Θα καταφέρουμε καμιά φορά να συναντηθούμε, να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε όλοι μαζί :rotflmao:

Εδώ το σάββατο είμασταν εγώ και ο Σωτήρης και στο γυρισμό από τη πηγή χαθήκαμε ... και γύρισε ο καθένας μόνος του....
Βέβαια υπήρχε και ένα θέμα γιατί κάποιος (ονόματα δε λέμε!!!) ,δεν σήκωνε το κινητό του και ο άλλος τον έψαχνε στις τραχανοπλαγιές....:mad:

tati
22/10/2007, 10:26
βρε παιδιά γιατί χάνεστε συνέχεια μεταξύ σας? πώς τα καταφέρνετε?

απ τη στιγμή που ξεκινάτε εννοοώ στην ίδια παρέα και δεν είστε και πολλοί........

Τέσπα.....εγώ πάντως αν καταλαβαινα πως ειμαι μόνη μου μπορεί ΄να βαζα και τα κλάματα αν δεν ήξερα το δρομο επιστροφής:rotflmao: :rotflmao:

ίσως για αυτό προσέχω παραπάνω να μη χάνω τους μπρος ή τους πίσω:lol:

Zid
22/10/2007, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati

απ τη στιγμή που ξεκινάτε εννοοώ στην ίδια παρέα και δεν είστε και πολλοί........

Τέσπα.....εγώ πάντως αν καταλαβαινα πως ειμαι μόνη μου μπορεί ΄να βαζα και τα κλάματα αν δεν ήξερα το δρομο επιστροφής:rotflmao: :rotflmao:

ίσως για αυτό προσέχω παραπάνω να μη χάνω τους μπρος ή τους πίσω:lol: Ντάξει δεν είναι και τόσο δύσκολο να χαθείς... απλά πρέπει να διατηρούνται σωστές αποστάσεις...
ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! :)

tati
22/10/2007, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ντάξει δεν είναι και τόσο δύσκολο να χαθείς... απλά πρέπει να διατηρούνται σωστές αποστάσεις...
ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! :)

oxi ειναι πανεύκολο να χαθείς.........απλά πρέπει να χεις το νου σου στον απο πίσω σου αν ακόμα υπάρχει:lol:

dirtbird
22/10/2007, 10:54
β...

Tati.........

Κανείς μας δεν τον ξέρει, με τον ήλιο πάμε:bigcry: :bigcry:

Και εάν έχει συννεφιά όπως χτες έχουμε πρόβλημα.....:lol: :lol: :lol:

Trickster
22/10/2007, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Και εάν έχει συννεφιά όπως χτες έχουμε πρόβλημα.....:lol: :lol: :lol: [/B]

Γιαυτό και πέσαμε στη τσιμπίδα του νόμου.. :lol:

best quotes: Συγγνώμη είστε αστυνομικός εσείς;; (καθότι ήταν με πολιτικά)

Με γουρλομένα μάτια: Είμι ου ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ!!! :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
22/10/2007, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Με γουρλομένα μάτια: Είμι ου ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ!!! :rotflmao: :rotflmao:

Τώρα δεν μένει παρά να βρούμε και το τμήμα...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Zid
22/10/2007, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Γιαυτό και πέσαμε στη τσιμπίδα του νόμου.. :lol:

best quotes: Συγγνώμη είστε αστυνομικός εσείς;; (καθότι ήταν με πολιτικά)

Με γουρλομένα μάτια: Είμι ου ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ!!! :rotflmao: :rotflmao: Χμμ 2 στα 2 ...!!!
Ο κατσικοπόδαρος ο Ταχυδρόμος φταίει!!!!! Και το προηγούμενο weekend πάλι σε μπάτσους πέσαμε...
:lol: :lol:

tati
22/10/2007, 12:21

Και εάν έχει συννεφιά όπως χτες έχουμε πρόβλημα.....:lol: :lol: :lol:

τότε αρχίζουμε το χωρό της βροχής....:lol: :lol:

Julius
22/10/2007, 12:33
τότε αρχίζουμε το χωρό της βροχής....:lol: :lol:

kai ksekinaei h vroxi kai mas parasyrei to rema mexri thn thallasa... olo kai se kamia gnosth paralia tha mas ksevgalei :rotflmao:

Ego tha elega oti exoume dyo enalaktikes ama xathoume...... efoson eimaste mesa sto monopati..... sta @@ mas synexizoume olo kai kapou tha vgoume 'h enalaktika gyrname pros ta piso ston kontinotero xomatodromo pou perasame kai ton pame pros thn katethinsi pou theroume oti vriskete o politismos.

DimChios
22/10/2007, 13:03
:mad:

Cpt. Haddock
22/10/2007, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

:confused:

DimChios
22/10/2007, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:confused:

ΑΡΓΕΙ ΤΟ Σ/Κ!

:sad:

Λεωνίδας
22/10/2007, 13:21
:confused: τίποτα, προσπαθεί να μπει εδώ (http://www.moto.gr/forums/memberlist.php?s=&what=topposters&perpage=10) (ότι κάνεις και συ Λιάκο μου τόσους μήνες, απορώ πώς δεν το 'πιασες :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: )

χιχιχιχιχιχιχι

Cpt. Haddock
22/10/2007, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τίποτα, προσπαθεί να μπει εδώ (http://www.moto.gr/forums/memberlist.php?s=&what=topposters&perpage=10) (ότι κάνεις και συ Λιάκο μου τόσους μήνες, απορώ πώς δεν το 'πιασες :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: )

χιχιχιχιχιχιχι

πφφφ...

αστειότητες...

:smokin:

ΑΡΓΕΙ ΤΟ Σ/Κ!

Πάντα πέντε μέρες κάνει να έρθει :p

:D

road spirit
22/10/2007, 13:23

dim, με αυτά που κάνετε εσεις ο βρωμιάρηδες, και που πήρα μια γέυση σε δόση σφηνάκι τη προηγούμενη βδομάδα, μου έχετε δημιουργήσει πρόβλημα, το ξέρεις? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48516)

tati
22/10/2007, 13:24

πες μας εντυπώσεις.........

για το 200άρι..........

taxydromos
22/10/2007, 13:25
..λοιπον στο βιντεο(37.7min) που ακολουθει προσεξτε το freestyle του Dim200!:cool: :cool:

:beer:

plz press the button>>> :@ (http://video.google.com/videoplay?docid=-5367252598379984496&hl=en)

:wave2:

Zid
22/10/2007, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..λοιπον στο βιντεο(37.7min) που ακολουθει προσεξτε το freestyle του Dim200!:cool: :cool:

plz press the button>>> :@ (http://video.google.com/videoplay?docid=-5367252598379984496&hl=en)

:wave2: Φέρτεεεεεε το πριόνιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!:lol:

marios8
22/10/2007, 14:28

Να φανταστώ στο επόμενο πλάνο απο την στιγμή που τελειώνει το βίντεο συναντηθήκατε με τα στρουμφάκια !!! :look:

Σας έτρωγε και ο κώλος σας. Τί το θέλατε και στρίψατε απο τον τσιμεντόδρομο δεξιά ? :lol:

Μπράβο σε όλους :beer: :beer:

Υγ Σωτήρη στα βίντεο ασε τον φυσικό ήχο (γκιιιιιιιιν γκιιιιιιν και πρρρρρρρρ πρρρρρρρρρρ) γιατί 1 λεπτό ακόμα να είχε θα έσπαγα την οθόνη :lol: :rotflmao: :lol:

:beer: :beer: :wave2: :wave2:

OldMan
22/10/2007, 14:53
Γκουχ ... γκουχ .... :rolleyes:

Πανταβρέχει... :winka:
(εσύ κλαις βρίζοντας Θεούς και Δαίμονες ???) :lol:

crs-k
22/10/2007, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γκουχ ... γκουχ .... :rolleyes:

Πανταβρέχει... :winka:
(εσύ κλαις βρίζοντας Θεούς και Δαίμονες ???) :lol:

Ου μην και Θνητους... :rolleyes:

:lol: :rotflmao: :lol:

STOYBI
22/10/2007, 15:09

Ποιος χαθηκε χτες ??? :confused:

Δεν χαθηκε κανεις.....:)

dirtbird
22/10/2007, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ποιος χαθηκε χτες ??? :confused:

Δεν χαθηκε κανεις.....:)

Ναι, σωστά....:confused:

Όλοι οι χαμένοι παρέα ήμασταν.....:bigcry: :bigcry:

dirtbird
22/10/2007, 15:16
ΑΡΓΕΙ ΤΟ Σ/Κ!

Πεστο ρε Μήτσο

... και εγώ νόμιζα ότι δεν σου'βγαίναν τα τριακοστά δεύτερα... :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
22/10/2007, 15:21
Πεστο ρε Μήτσο

... και εγώ νόμιζα ότι δεν σου'βγαίναν τα τριακοστά δεύτερα... :rotflmao: :rotflmao:

Ρε επειδη δεν ενιωθα τα δαχτυλα μου χτες, τους ηπια το αιμα!

ΔΕ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝΕ!!!

:lol: :lol: :lol:

Το ζειμπέκικο το κανα χασαποσέρβικο σου λεω!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

$py
22/10/2007, 15:39
:bigcry:

DimChios
22/10/2007, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
:bigcry:

Ελα να περνετε σειρα λεμε!!!

Zid
22/10/2007, 15:52
Ελα να περνετε σειρα λεμε!!!

:D To πήρες τελικά το motori?Aποφάσισες Mits?:)

DimChios
22/10/2007, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
To πήρες τελικά το motori?Aποφάσισες Mits?:)

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48527

Γραφω και αλλο ενα ποστακι σε λιγο... υπομονη!

Cpt. Haddock
22/10/2007, 15:57

ωχ... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ποιος κακομοίρης ειναι μοντ στα ΚΤΜ; :bigcry: :a021:

Zid
22/10/2007, 16:00
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48527

:wave2: Mεγειές Μήτσο τότε!!!!!!!!:) Να βρεθούμε να στο ασημώσουμε(λασπώσουμε) χεχεχεχ:lol: :a18:

crs-k
22/10/2007, 16:00
ωχ... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ποιος κακομοίρης ειναι μοντ στα ΚΤΜ; :bigcry: :a021:

Θα μας πεις οτι λυπηθηκες και τον Μπιμπικο τωρα... :wacko:

Cpt. Haddock
22/10/2007, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα μας πεις οτι λυπηθηκες και τον Μπιμπικο τωρα... :wacko:

Σωστά, δεν έχει ανάγκη αυτός :lol: :lol: :lol:

DimChios
22/10/2007, 16:19
ΩΧ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!

:lol: :lol:

109726

DimChios
22/10/2007, 16:54
Ξεκινώντας απο αυτό:

πες μας εντυπώσεις.........

για το 200άρι..........

και θελωντας να γράψω πολλα ακομα, μπείτε στον κοπο να διαβασετε παρακατω!

Δε ξερω πως να τα βαλω σε σειρα αλλά θα προσπαθείσω!

Γενικως η ιστορια με το χωμα κι εμενα, ξεκινησε πολυ περίεργα και ισως με εναν ανορθόδοξο τρόπο!
Απο τη πρωτη στιγμη μου αρεσε και παρεα με την Africa τότε το ειχαμε παρει "Ζεστα" το θεμα!

Μεγαλη ιστορια, σε μερικους γνωστή, αλλά ας μη μπω σε αυτη τη διαδικασια, παμε στο προκείμενο!!!

Ανοιγω λοιπον αυτο το θρεντακι τις προάλλες (πολυ μετα αφου μου ειχανε μπει οι ιδέες, μάλιστα μερικοί τους ειχαν πρηστεί τα @@δια απο τις πολλες μου ερωτησεις με π.μ και τηλεφωνα) και ζητωντας προσφορες για test, "εσκασε" μυτη η πρώτη που ηταν και η μοιραία τελικώς!

Αφου εξηγησα στον DUKASII πως εχουν τα πράγματα,
χτες πήρα το KTM 200 EXC του να ανέβω στη Βαρυμπομπη!

Λιγο πολύ παλι απο δω και περα τα ειδατε και τα διαβασατε!

Το μηχανάκι είναι οπως μου το λέγανε! Οτι πρέπει για καποιον που ξεκιναει τωρα το εντουρο!
Ελαφρύ, πραγμα δε φανταζεστε ποσο θετικο για καποιον αγυμναστο και απειρο σαν κι εμενα!
Θα μου πειτε, καλα ρε, εσυ πηγαινες με το Αfrica και το BMW και το μικρο θα σε δυσκόλευε?
Ας σταθουμε λιγο σε αυτο!
Δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση το που πηγαινα με τα μεγαλα, με τα κομματια (το πλείστον αυτων) που πηγαμε χτες!
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ το μεγαλο απο εκει το κωλο σας να χτυπάτε!
Ειχα παει σε αρκετά σημεια με τα μεγαλα που αλλοι ισως να μη διανοούνται να πανε, παρ ολα αυτα, ΔΕΝ εκανα enduro τοσο καιρό κι ας νομιζα κατι τετοιο, αλλα εκδρομικό enduro!
Πανω σε αυτο το τελευταιο θελω να ζητησω συγνωμη απο τους εντουραδες που τους ειχα κατα νου με βαση τα κριτηρια μου στα μεγαλα! Εκανα μεγαλο λαθος!

Στο θεμα μας παλι γιατι εφυγα...

Το μικρο λοιπον σηκώνεται για πλάκα σουζα και περνάει πάνω απο τα σαμαρια, κορμους, "δοντια", στουμπια (γεια σου Κωστα :lol: ) για πλάκα! Τα περισσότερα μηχανακια αυτης της κατηγοριας φανταζομαι το κανουν!
Πας με 4η και βλέπεις τη λακουβα, τραβας λιγο το τιμονι, ανοιγεις γκαζι και τσουπ, εισαι με τη μια να περνας χωρις κοπο χαλαρα και εντυπωσιακα τη λασπωλακουβα στη μια! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ! Νομιζεις οτι εισαι ο...δε ξερω, πειτε καποιον! :D

Βλεπεις το μπερμ, κοιτας εκει και παει ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ!
Θες να στριψεις, ριχνεις μια με το ποδι στο τεποζιτο και το μηχανακι εχει αλλαξει τροχιά!
Μπλοκάρεις το πισω και σαν σε ποδηλατο εχεις σημαδεψει 9 η ωρα ή 3 αναλογα που θες να πας!
Σκραρφαλωνει σε σημεια που εμενα μου φαινονταν αδυνατα να τα περασω!
Με λιγα λογια ειναι ΕΥΚΟΛΟ!

Οδηγησα και το 300! Μου φανηκε πιο βαρυ! Ισως βεβαια να ειναι και απο τη κουραση που ηδη ειχα μιας και παλι ξενυχτης ημουνα! Θεωρω ΠΟΛΥ το 300 για μενα!
Καπακι πηρα και το 450! Αυτο κι αν ειναι βαρυ και δυσκολο, για μενα παντα!
Το τελευταίο το θεωρώ ιδανικο για κομματια σαν και αυτα που πηγαινα με τα μεγαλα αλλα με περισσότερο παιχνιδι μεσα! Σουζαρει με την ιδεα και η ροπη του 4Τ ειναι καυλα σκετη!
Μολις ξεκαβαλησα το 450 αναρωτηθηκα πως το καταφερνει η tati μας! ΜΠΡΑΒΟ! Εγω δυσκολεύτηκα να το παω στη μισή ταχύτητα απ οτι το 200 στο πιστακι! Δε μιλαω για μονοπατι, εκει θα το παραταγα!

Παιδια, μη κρινετε με βαση την ασφαλτο ή το βατό χωματοδρομο! Εκει ναι, γουσταρετε κυβικά αλλα στο μονοπατι ειναι αλλιως τα πράγματα! ΠΟΛΥ αλλιως!

Για να καταληγω σιγα σιγα!

Τα χερια μου μακρύνανε 1-2 πόντους, τα ποδια μου πονανε ακομα απο το σφιξιμο κι εγω σκεφτομουν για 300+?? :alien:

Αντε 250 το πολυ σας λεω!

Δεν εχω την εμπειρια να κρινω και να συγκρινω με αλλα μοτορια αυτης της κατηγοριας! Δεν ειμαι ο καταλληλος!
Γνωρισα ομως αυτο και νιωθω οτι μου παει!
Αν φτάσω να το τελειώσω ή να μη με γεμίζει πλέον το γκάζι του τοτε θα εχω αποκτησει την εμπειρία να γνωριζω τι παραπάνω και συγκεκριμενα θελω!

Μεχρι τότε, εχω το μεγαλο για ταξιδια ασφάλτινα και μη, και το μικρο για τους λογους ακριβως που το πηρα...
Ξεκ@υλωμα, παιχνιδι, προπονηση, ασκηση και βελτιωση της φυσικης μου καταστασης, κανενα αγωνα καποια στιγμη και μερη που δε θα εβλεπα ποτε μου μιας και δεν ειμαι της πεζοπορείας!

Να ναι καλα η παρεα, οι ανθρωποι που μου εδωσαν τις καταλληλες συμβουλες στην επιλογη μου, όλοι εσεις που θα πηγαινουμε παρεα απο δω και μπρος και το μικρόβιο που μου πινει το αιμα καθε στιγμή μεχρι την επόμενη βόλτα!!!

Τα λεμε.... πάνω! :winka:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

marios8
22/10/2007, 20:56
Δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση το που πηγαινα με τα μεγαλα, με τα κομματια (το πλείστον αυτων) που πηγαμε χτες!
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ το μεγαλο απο εκει το κωλο σας να χτυπάτε!
Ειχα παει σε αρκετά σημεια με τα μεγαλα που αλλοι ισως να μη διανοούνται να πανε, παρ ολα αυτα, ΔΕΝ εκανα enduro τοσο καιρό κι ας νομιζα κατι τετοιο, αλλα εκδρομικό enduro!
Πανω σε αυτο το τελευταιο θελω να ζητησω συγνωμη απο τους εντουραδες που τους ειχα κατα νου με βαση τα κριτηρια μου στα μεγαλα! Εκανα μεγαλο λαθος!

+ 1000 Αυτό ειναι μια μεγάλη αλήθεια.

Πολλές φορές αναγκάζομαι να πώ όχι σε άτομα που με παίρνουν για βόλτα και ξέρω οτι ακούγεται κάπως. Σκέφτεται ο άλλος και αναρωτιέται " Μα καλά ποιός νομίζει οτι είναι ο παπαρας και την εχει δεί οτι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε με το χ , ψ βαρύ μηχανάκι" . Το κακό με αυτήν την ιστορία, είναι οτι δεν μπορεις να του δώσεις να καταλάβει. Αν δεν ζήσεις κάτι δεν μπορείς να το καταλάβεις. Και απο το το να πάρεις κάποιον στο λαιμό σου προτιμάς να σε κακολογήσει.

Μήτσο σκέψου να το έβλεπες εγωιστικά και να έλεγες "οχι ρε εγω θα ακολουθήσω με το GS , τί είστε εσείς μάγκες?".
Στο πρώτο κιόλας χιλιόμετρο της βόλτας (πέρασμα κάτω απο τις γραμμές) θα έμενες και δεν θα είχες και σημείο διαφυγής. :sick:

Και πάλι μπράβο. Πιστεύω οτι λόγο χαρακτήρα οι βελτιώσεις σου βόλτα με την βόλτα θα είναι εντυπωσιακές :beer: :beer: :wave2:

DimChios
23/10/2007, 00:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
+ 1000 Αυτό ειναι μια μεγάλη αλήθεια.

Πολλές φορές αναγκάζομαι να πώ όχι σε άτομα που με παίρνουν για βόλτα και ξέρω οτι ακούγεται κάπως. Σκέφτεται ο άλλος και αναρωτιέται " Μα καλά ποιός νομίζει οτι είναι ο παπαρας και την εχει δεί οτι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε με το χ , ψ βαρύ μηχανάκι" . Το κακό με αυτήν την ιστορία, είναι οτι δεν μπορεις να του δώσεις να καταλάβει. Αν δεν ζήσεις κάτι δεν μπορείς να το καταλάβεις. Και απο το το να πάρεις κάποιον στο λαιμό σου προτιμάς να σε κακολογήσει.

Μήτσο σκέψου να το έβλεπες εγωιστικά και να έλεγες "οχι ρε εγω θα ακολουθήσω με το GS , τί είστε εσείς μάγκες?".
Στο πρώτο κιόλας χιλιόμετρο της βόλτας (πέρασμα κάτω απο τις γραμμές) θα έμενες και δεν θα είχες και σημείο διαφυγής. :sick:

Και πάλι μπράβο. Πιστεύω οτι λόγο χαρακτήρα οι βελτιώσεις σου βόλτα με την βόλτα θα είναι εντυπωσιακές :beer: :beer: :wave2:

:winka: :beer: :beer:

Αν μη τί άλλο, ξεροκέφαλος δεν ήμουν ποτε, νομιζω! :D

Τα λέμε "πάνω"!

ktmboy
23/10/2007, 02:21
bravo pedia poy perasate kala!#

tati
23/10/2007, 08:56
δηλαδή έκλεισε το 200 άρι? για πες για τη διχρονίλα αυτό με "καίει" εμένα....μιας και νομίζω πως δεν έχεις ξανακαβαλήσει 2τ ΄σωστά?

¨Οσο για το κατσίκι μου επειδή ανέφερες το όνομά μου, εδώ παίζει και το επίμονο μυαλό μου.....πως ήθελα αυτό το μηχανάκι χωρις να το έχω δοκιμάσει ποτέ.....αλλά τότε κανένα αλλο δε μου κανε.........αυτο ήθελα αυτο πήρα.

Ετσι ξεκίνησα χώμα με ένα πολύ δύστροπο μηχανάκι, εννοείται πως δε το 'παω' όπως μπορεί αλλοι να το πανε, αλλά με αυτό έμαθα και μαθαίνω ακόμα. Και βαρύ ειναι και οχι τόσο φιλικό αλλά αφου αρχισα με αυτό για αυτό και εχω εξικοιωθεί με το γκάζι και τις ιδιαιτερότητές του. Παντως πλέον, πιστεύω με καποιο άλλο μηχανάκι οι δυνατότητες μου θα μπορούσαν να ειναι περισσότερες ιδίως σε σφιχτά κομμάτια και με λιγότερο κόπο.

Για αυτό ψάχνομαι και εγώ τώρα...ίσως και για κανα 2τ αλλά φοβάμαι μιας και δεν έχω καμία πειρα σε αυτά μήπως θα ξεκινήσω παλι απο το 0:(

ευχαριστώ πάντως;)

OldMan
23/10/2007, 09:08
...ίσως και για κανα 2τ αλλά φοβάμαι μιας και δεν έχω καμία πειρα σε αυτά μήπως θα ξεκινήσω παλι απο το 0:(
H "πείρα" δεν είναι στα μηχανάκια ...:nono:

(στις 2-3 πρώτες βόλτες θα πηγαίνεις όπως και με το WRF !!!) :wave2: :beer:

KaTaNaS
23/10/2007, 09:25
to ξαναδιαβασα ντιμακο και οντως τελικα το πηρες ε; :lol:

συγχαρητηρια για την πολυ καλή αγορά, και καλή διασκεδαση πλέον...

αναλογα με τα κεφια σου καθε Κυριακη μπορεις να κανεις αχαλινωτο σεξ πανω στο σελακι του, αρκει να με παιρνεις τηλ να σε κανω τα κονέ! Ο εντουρονταβας σου :lol: :lol: :lol:

:wave2: ορθιος πάντα! :wave2:

Χωμάτινος
23/10/2007, 10:16
Βίντεο σΕ κάνει?:D :evil:

Ανεβαίνοντας πάνω από την πηγή.. (http://www.youtube.com/watch?v=ZosD-iIk-cs)

zubitos on camera :beer:

Αυτό είναι το αριστερό ή το δεξί μονοπάτι που ξεκινάει ακριβώς πάνω από την Πηγή;

KaTaNaS
23/10/2007, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Αυτό είναι το αριστερό ή το δεξί μονοπάτι που ξεκινάει ακριβώς πάνω από την Πηγή;

το αριστερο, το δυσκολο!

dirtbird
23/10/2007, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το αριστερο, το δυσκολο!

Aκόμα και με αυτό το λάστιχο, της κούτας της φάνηκε εύκολο :smokin: :smokin:

109846

DimChios
23/10/2007, 11:26
δηλαδή έκλεισε το 200 άρι? για πες για τη διχρονίλα αυτό με "καίει" εμένα....μιας και νομίζω πως δεν έχεις ξανακαβαλήσει 2τ ΄σωστά?

¨Οσο για το κατσίκι μου επειδή ανέφερες το όνομά μου, εδώ παίζει και το επίμονο μυαλό μου.....πως ήθελα αυτό το μηχανάκι χωρις να το έχω δοκιμάσει ποτέ.....αλλά τότε κανένα αλλο δε μου κανε.........αυτο ήθελα αυτο πήρα.

Ετσι ξεκίνησα χώμα με ένα πολύ δύστροπο μηχανάκι, εννοείται πως δε το 'παω' όπως μπορεί αλλοι να το πανε, αλλά με αυτό έμαθα και μαθαίνω ακόμα. Και βαρύ ειναι και οχι τόσο φιλικό αλλά αφου αρχισα με αυτό για αυτό και εχω εξικοιωθεί με το γκάζι και τις ιδιαιτερότητές του. Παντως πλέον, πιστεύω με καποιο άλλο μηχανάκι οι δυνατότητες μου θα μπορούσαν να ειναι περισσότερες ιδίως σε σφιχτά κομμάτια και με λιγότερο κόπο.

Για αυτό ψάχνομαι και εγώ τώρα...ίσως και για κανα 2τ αλλά φοβάμαι μιας και δεν έχω καμία πειρα σε αυτά μήπως θα ξεκινήσω παλι απο το 0:(

ευχαριστώ πάντως;)

Νομιζω οτι σου απαντησα με το προηγουμενο ποστ μου!
Βασικα μη το παίρνεις στραβα που ανεφερα εσενα, οκ? Το ειπα με respect υφος οτι εσυ οπως εχω μαθει μιας και καιρο εχουμε να βγουμε παρεα, το πας πολυ καλα το μηχανακι και γι αυτο απόρησα! Εμενα μου φανηκε θηρια το 450!
Το 2Τ λοιπον ειναι πολυ ευκολο και νομιζω πως αν παρεις ενα τετοιο σε 250 θα πηγαινεις παρα πολυ καλα στη 2-3 βολτα! Καλυτερα από το 450! Πιο εύχρηστο, πιο ελαφρυ, πιο ...δε ξερω ρε γμτ, φοβαμαι μη πεταω κοτσανες μιας και δεν εχω εμπειρια αλλα...δοκιμασε 1-2 2Τ να δεις και μονη σου! Εγω οποτε παμε παρεα στο δινω ευχαρίστως να δεις!

Εν ολιγοις δε θεωρω οτι θα ξεκινησεις απο το 0!

Α, βεβαια ξεχνας την ασφαλτο οπως την κανεις με το 450 τωρα,ε! Θες αλλο μηχανακι για εκει!

DimChios
23/10/2007, 11:28
to ξαναδιαβασα ντιμακο και οντως τελικα το πηρες ε; :lol:

συγχαρητηρια για την πολυ καλή αγορά, και καλή διασκεδαση πλέον...

αναλογα με τα κεφια σου καθε Κυριακη μπορεις να κανεις αχαλινωτο σεξ πανω στο σελακι του, αρκει να με παιρνεις τηλ να σε κανω τα κονέ! Ο εντουρονταβας σου :lol: :lol: :lol:

:wave2: ορθιος πάντα! :wave2:

ΣΕΞ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑ ΤΟΥ????? :eyepop: :eek:

Ειναι πολυ σκληρη ρε γμτ!!! :blush:

:beer: :beer: :wave2:

DimChios
23/10/2007, 11:29

Ειπε ο αυτοματος... :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao:

tati
23/10/2007, 11:33
Νομιζω οτι σου απαντησα με το προηγουμενο ποστ μου!

καλορίζικο τότε!!! ειχα απλά στο νου μου κατι που διαβασα τις προάλλες απο το ταχυδρομο οτι θα ψαχνόσουν για κάτι μεγαλύτερο:sick:

τέλεια!!!!!!!!:beer: :beer: :beer:

και βέβαια δε το πήρα στραβά Δημήτρη!! Αντιθέτως..............:blush:

θα τα πούμε στο βουνό τότε:beer: :beer: :wave2:

el_hymador
23/10/2007, 11:35
Ειχατε δεν ειχατε με βαλατε σε σκεψεις!!! :mad:

και σε εξοδα μαλλον!!!

αϊ σιχτιρ μας κ@υλωσατε ολο αυτο τον καιρο....

πουλαει κανεις 200 - 250 exc;

DimChios
23/10/2007, 11:37
καλορίζικο τότε!!! ειχα απλά στο νου μου κατι που διαβασα τις προάλλες απο το ταχυδρομο οτι θα ψαχνόσουν για κάτι μεγαλύτερο:sick:

τέλεια!!!!!!!!:beer: :beer: :beer:

και βέβαια δε το πήρα στραβά Δημήτρη!! Αντιθέτως..............:blush:

θα τα πούμε στο βουνό τότε:beer: :beer: :wave2:

Oooops, παρεξηγηση! :blush:

Οταν εγραψα
"νομιζω οτι σου απαντησα στο προηγουμενο ποστ μου" δεν εννοουσα οτι το πηρα! Ναι, το πηρα αλλα εγω εγραψα απαντηση στο "για πες για τη διχρονίλα αυτό με "καίει" εμένα....μιας και νομίζω πως δεν έχεις ξανακαβαλήσει 2τ ΄σωστά?"

:winka:

:beer: :beer: :wave2:

dirtbird
23/10/2007, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

manual?:smokin: :smokin: :smokin: :confused:

OldMan
Τι έχει ρε φιλαράκι το λάστιχο ??? :confused: :look:

(εμείς έτσι τα αγοράζουμε καινούρια !!!) :winka:

DimChios

Και να σουν ο μονος! :a01:

και σε εξοδα μαλλον!!!

Ετσι ειναι στη ζωη φίλε! Τα καλά πληρώνονται! :winka:

Μη χυσεις εδω μεσα σε παρακαλω! :lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΓΕΣ, ΘΕΛΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ!!!!

el_hymador
23/10/2007, 11:43
manual?:smokin: :smokin: :smokin: :confused:

γιατι βγαινει και σε αυτοματο;:confused:

:lol:

kosdros
23/10/2007, 11:43
αφού θα ξεκινήσετε προπονησούλες πάρτε και μια ιδέα

http://www.youtube.com/watch?v=_wyAUcyPqKE

tati
23/10/2007, 11:44

και σε εξοδα μαλλον!!!

450 WRF θες??

πουλάει κανείς 200-250 exc??

el_hymador
23/10/2007, 11:45
Και να σουν ο μονος! :a01:

Ετσι ειναι στη ζωη φίλε! Τα καλά πληρώνονται! :winka:

Μη χυσεις εδω μεσα σε παρακαλω! :lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΓΕΣ, ΘΕΛΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ!!!!

ειναι ΙΟΣ το μ@μημενο δεν φευγει με τιποτα....

βεβαια οι βολτα το ΠΣΚ στο Καρπενησι και τα γυρω βουνα μου βαζει και σκεψεις για κατι μεγαλυτερο...

OldMan
Πιο εύχρηστο, πιο ελαφρυ, πιο ...δε ξερω ρε γμτ,
Πιο "μανιτζέβελο" είναι ο Επιστημονικός όρος !!! :winka:

Cpt. Haddock
Μήτσε δεν αλλάζεις το πορτοκαλί στη γραμματοσειρά;

θα πάθουμε δαλτωνισμό στα γεράματα :lol: :lol: :lol:

dirtbird
23/10/2007, 11:46

Ι will de-clutch anything!!!1:D :D

αηδίες μόνο με προιστορικά Husqvarna δεν θέλω... :o

dirtbird
23/10/2007, 11:47

manual? :smokin: :smokin: :smokin: :confused:

DimChios
23/10/2007, 11:48

βγαινει αλλα μη τα πετας ετσι σε παρακαλω αυτα, ειναι νωρις ακομα! :sick:

tati
23/10/2007, 11:49

automatic:smokin:

:rotflmao:

DimChios
23/10/2007, 11:49
450 WRF θες??

:lol: :lol: :lol: :lol:

εχει ο Κατανας ενα υπ οψην του :a13:

DimChios
23/10/2007, 11:50

τρειλερ!

:smokin:

DimChios
23/10/2007, 11:50
Πιο "μανιτζέβελο" είναι ο Επιστημονικός όρος !!! :winka:

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

:a23: :a23:

DimChios
23/10/2007, 11:51
Μήτσε δεν αλλάζεις το πορτοκαλί στη γραμματοσειρά;

θα πάθουμε δαλτωνισμό στα γεράματα :lol: :lol: :lol:

ΟΧΙ!!!

dirtbird
23/10/2007, 11:52
Τι έχει ρε φιλαράκι το λάστιχο ??? :confused: :look:

(εμείς έτσι τα αγοράζουμε καινούρια !!!) :winka:

Μάλλον έχεις καιρό να δεις καινούργιο..;)

αν όμως εσύ το αγοράζεις ως καινούργιο, πολύ ευχαρίστως στο πουλάω μισοτιμής (το καινούργιο αφού άλλωστε για καινούργιο σου φαίνεται και εγώ σκοπεύω να πάρω άλλο καινούργιο τώρα που είανι ακόμα καινούργιο το ..... :rolleyes: :wacko: :bigcry:

DimChios
23/10/2007, 11:53

Ρε τον π00στη!!!

:lol: :cry: :cry: :lol:

el_hymador
23/10/2007, 11:54
450 WRF θες??

εεεε

οχι...

θες εσυ ενα cbf600;

tati
23/10/2007, 11:55
εεεε

οχι...

θες εσυ ενα cbf600;

τι ειναι αυτο??:confused:

el_hymador
23/10/2007, 11:55
Ι will de-clutch anything!!!1:D :D

αηδίες μόνο με προιστορικά Husqvarna δεν θέλω... :o

κατω απο την σελα τι κρανος χωραει;

jet η full face;

el_hymador
23/10/2007, 11:59
τι ειναι αυτο??:confused:

θεριζοαλωνιστικη κανει και για καλαμποκι.

τελειωνει 2 στρεματα σε 1 ωρα, λιγα χιλιομετρα, δωρο φρεζα και cd live διπλο απο Λαμιωτικο πανηγυρι

KaTaNaS
23/10/2007, 13:04
μου βαζει και σκεψεις για κατι μεγαλυτερο...

χμμμ

πωλειται 640 οτι πρεπει για μακρυνα και κοντινά... (πρεσβυωπία και μυωπία :lol: )

εγω εχω αστιγματισμό, χρειαζομαι ενα 200-250 :lol:

δινει κανείς; :lol: :lol: :lol:

KaTaNaS
23/10/2007, 13:11
εχει ο Κατανας ενα υπ οψην του :a13:

ειναι ενα στο hellinstore στη βουλιαγμενης, 01' στα 2500 μου φαινεται, αριστα συντηρημενο, εχει κανει τους αγωνες του αλλά ειναι καλα συντηρημενο, με την τρομπα λαδιου ακομα πανω...

el_hymador
23/10/2007, 13:12
χμμμ

πωλειται 640 οτι πρεπει για μακρυνα και κοντινά... (πρεσβυωπία και μυωπία :lol: )

εγω εχω αστιγματισμό, χρειαζομαι ενα 200-250 :lol:

δινει κανείς; :lol: :lol: :lol:

τετοιο ειχα...

κανα αλλο;

STOYBI
23/10/2007, 15:56
ειναι ενα στο hellinstore στη βουλιαγμενης, 01' στα 2500 μου φαινεται, αριστα συντηρημενο, εχει κανει τους αγωνες του αλλά ειναι καλα συντηρημενο, με την τρομπα λαδιου ακομα πανω...

Τρομπα λαδιου ??? :confused:

KaTaNaS
23/10/2007, 16:00
Τρομπα λαδιου ??? :confused:

nai , προκειμενου η μιξη να μη γινεται στο ντεποζιτο... το σπαστικο και κουραστικο των διχρονάκηδων (βγαλε μετρητη μετρα λαδι-ανακατεψε με την πιεση του καυσιμου)

taxydromos
23/10/2007, 16:03
nai , προκειμενου η μιξη να μη γινεται στο ντεποζιτο... το σπαστικο και κουραστικο των διχρονάκηδων (βγαλε μετρητη μετρα λαδι-ανακατεψε με την πιεση του καυσιμου)

ακουσα ομως οτι κολαει η τρομπα...

KaTaNaS
23/10/2007, 16:04
ακουσα ομως οτι κολαει η τρομπα...

ναι, για αυτο και όλοι την αφαιρουν στην ουσία και κανουν την μιξη χειρονακτικά...

ρωτησα τον χελιωτη επι αυτού και μΕ είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά ξεχνιούνται οι αναβατες να συμπληρωσουν λάδι στο ειδικο δοχείο...

STOYBI
23/10/2007, 16:06

Αυτα τα ξερουμε Σταυρο μου......

EXC με τρομπα λαδιου δεν υπηρξε ποτε.... :winka:

OldMan
23/10/2007, 16:10
και ποιος σΕ είπε ρε φιλαράκι ότι το 200άρι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ EXC ??? :winka:

Υ.Γ.
Έχουν βγεί 2 "παρτίδες" 200άρια Κώστα !!

(κσι μια 3η συλλεκτική που όλο το μηχανάκι ήταν γαλάζιο !!!):eyepop:

DimChios
23/10/2007, 16:12

Υ.Γ.

(κσι μια 3η συλλεκτική που όλο το μηχανάκι ήταν γαλάζιο !!!):eyepop:

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ!!!

:confused: :confused:

KaTaNaS
23/10/2007, 16:14

οκ, δεν το ηξερα αυτο... :wave2:

STOYBI
23/10/2007, 16:20

Υ.Γ.

(κσι μια 3η συλλεκτική που όλο το μηχανάκι ήταν γαλάζιο !!!):eyepop: ]

Αν μιλαγατε μονο για 200σαρι ( και οχι για 250 ) υπηρχε μια "πολιτικη εκδοση" ( δεν θυμαμαι τωρα πως την ονομαζε ) που οντως ειχε δοχειο λαδιου ( αρκετα πιο χαμηλο, με πιο φαρδια σελα, και πισω μαρσπιεδες, απο το EXC ... )
Το συγκεκριμενο 200σαρι του Μητσου οταν αγοραστηκε καινουργιο παντως δεν ειχε δοχειο λαδιου και ηταν ready to race σαν τα 250 ...... Και γιατι σαν το συγκεκριμενο να μην ειναι πραγματικο EXC βρε Αντωνιε ???? :confused:

OldMan
23/10/2007, 16:21
Μην τρελένεστε ρε σεις ...

(και θα σαλτάρει και ο Μήτσος...!!) :lol:

Τα ίδια μηχανάκια είναι στην ουσία !!!

(το ένα έβγαινε με φλας, καθρέφτες, κόρνα, λάστιχα trail, λασπωτήρα και τρόμπα λαδιού και το άλλο τα είχε στην κούτα που το συνόδευε ...) :wave2:

STOYBI
23/10/2007, 16:22
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ!!!

:confused: :confused:

Αστον αυτον... Ζηλευει .... Αμα ηξερε θα ειχε 450 - 03 ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OldMan
23/10/2007, 16:23
Και γιατι σαν το συγκεκριμενο να μην ειναι πραγματικο EXC βρε Αντωνιε ???? :confused:
Γιατί είναι σαν του Μήτσου, Κωνσταντίνε ...!!! :winka:

DimChios
23/10/2007, 16:23
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ READY2RACE ΚΤΜ Ή ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ!!! ΑΠΟ-ΦΑΣΙΣΤΕ-Σ!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

OldMan
23/10/2007, 16:24
[COLOR=orange]ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ READY2RACE ΚΤΜ Ή ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ!!!
Το θέμα είναι εσύ πως αισθάνεσαι ..??? :lol:

DimChios
23/10/2007, 16:24
Γιατί είναι σαν του Μήτσου, Κωνσταντίνε ...!!! :winka:

δεν το "πιασα"!

:alien: :blush:

DimChios
23/10/2007, 16:25
Το θέμα είναι εσύ πως αισθάνεσαι ..??? :lol:

ΑΝΤΡΑΣ! :blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OldMan
23/10/2007, 16:28
ΑΝΤΡΑΣ! :blush:
Τοτε γιατί πήρες ΚΤΜ ??? :look:

(πως θα βγαίνεις στο βουνό χωρίς καλτσόν για σκίσιμο ???) :confused:

OldMan
23/10/2007, 16:30
δεν το "πιασα"!
:alien: :blush:
Τόση ώρα προσπαθούμε να σΕ πούμε ότι πήρες GAY μηχανάκι ...!!! :smokin:

DimChios
23/10/2007, 16:31
Τόση ώρα προσπαθούμε να σΕ πούμε ότι πήρες GAY μηχανάκι ...!!! :smokin:

ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΩΠΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

:evil: :mad: :evil:

:cry: :cry: :cry: :cry: οχι ρε γμτ!!!!!

OldMan
23/10/2007, 16:37
Εγώ δεν ξέρω τίποτα ... :a13:

σΕ άρεσε, πάρτο !!! :wave2:

Julius
23/10/2007, 16:38
[B[/B]

Nai re leme, ready to race exeis, to kanoniko EXC kai oxi to light

se exoune parei xamparei oi ypereonovioi oti tsimpas kai se doulevoune

:rotflmao:

STOYBI
23/10/2007, 16:40
ΕΧΕ 200 !!! :D

Ετσι λεγοταν το συγκεκριμενο 200σαρι με την τρομπα λαδιου...

Και ειχε αρκετες διαφορες με EXC με ποιο τρανταχτες δοχειο λαδιου -- υψος αναρτησεων !!

Αν θυμαμαι καλα....

:look: