PDA

View Full Version : Το κακό εδω μέσα.....

GyPsy
17/10/2007, 11:22
Είναι οτι ΠΟΛΛΟΙ εδω μέσα, έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο ρε πούστη μου....:smokin: :smokin:

Και ως γνωστόν "Αργία μήτηρ πάσης Μαλακίας"

Υ.Γ. Εγώ είμαι απο τους "υποτακτικούς...τους δούλους ντε,τους γλύφτες της διοίκησης"
εάν αναρωτιέστε για ποιούς τα λέω.

Για να σας δω τώρα που έχουμε και μεις λίγο χρόνο να τα πούμε....

soichiro_cbf
17/10/2007, 12:34
Ρε δεν βαριόσαστε με τίποτα ε ???

Vourkoufales
17/10/2007, 12:43
Το κακό δεν είναι εδώ μέσα. . .

Το ΚΑΚΟ είνια στα βιντεοκλάμπ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

108993

GyPsy
17/10/2007, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
Ρε δεν βαριόσαστε με τίποτα ε ???

Εσύ δεν βαριέσαι ρε μάστορα?

Ναι εσένα εννοώ που κάθε τρείς και λίγο ρίχνεις
τις μπηχτές σου για αυτούς που σε φιλοξενούν.

Prince-Garbage
17/10/2007, 13:26
Φιλαράκι με συγχωρείς κιόλας αλλά νομίζω πως το μόνο που δεν χρειάζεται είναι άλλο ένα thread στο οποίο να συζητείται το ίδιο θέμα, είτε από τη σκοπιά των "θιγμένων" είτε από την άλλη σκοπιά. Ήδη υπάρχουν αρκετά threads στα οποία η φλόγα σβήνει σιγά σιγά και η ύπαρξη νέων αντίστοιχων threads σαν το παρόν την αναζωπυρώνει...

Είσαι εγγεγραμμένος από το 03, πράγμα που σημαίνει πως μάλλον έχεις δει πολλά εδώ μέσα, παρόμοια, ίσως και πιο χοντρά... Σε τελική ανάλυση, μήπως θα ήταν καλό να το αφήσουμε το θέμα να ξεκουραστεί, εφόσον δεν βλέπω να γίνεται κάτι δραστικό από τους mods (δεν ξέρω αν προσπαθούν να το αποφύγουν ή έχουν κι άλλη υπομονή)...

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να σου υποδείξω τι να κάνεις... απλά γνώμη μου...

:wave2:

soichiro_cbf
17/10/2007, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Εσύ δεν βαριέσαι ρε μάστορα?

Ναι εσένα εννοώ που κάθε τρείς και λίγο ρίχνεις
τις μπηχτές σου για αυτούς που σε φιλοξενούν.

Ωπα ρε...μάστορας δεν είμαι.Που ρίχνω μπηχτές για πε ?

Χίλια συγγνώμη δηλαδή άλλη φορά θα παίρνω την άδειά σου να γράψω κάτι...μάστορα.

+1000000000000000 στον από πάνω.

GyPsy
17/10/2007, 14:54
Και πάμε.....

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=938593#post938593

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=938589#post938589

Αυτά εδώ ΔΕΝ είναι μπηχτές?

Και όλα αυτά ΧΤΕΣ....σε κάλυψα τώρα....μάστορα?

stavrobeis
17/10/2007, 15:15
Γεια και απο μενα...
Με ελαχιστα ποστ,σε αρκετο καιρο εδω μεσα (99% παρακολουθηση και οχι γραψιμο)
εχω δει αρκετα, και μιας και εχω ελευθερο χρονο ας γραψω καμια μαλκια...:winka:

Σχετικα με τους "κλικαδορους"

- Ειναι απολυτα φυσικο να υπαρχει ειδικη μεταχειριση σε ατομα τα οποια γνωριζονται και πινουν μπυρες, ή μεταξυ ατομων που "γνωριζονται" πολυ καιρο εστω μεσω του φορουμ.
Δεν βρισκω κατι το περιεργο με αυτο, και απορω γιατι διαμαρτυρονται οι "αλλοι"...
Ετσι ειναι στη ζωη, ετσι και εδω.
Απο την αλλη πλευρα ομως, απορω και με αυτους, "κλικα" (σε εισαγωγικα, για να μη παρεξηγουμαστε), που εξοργιζονται οταν τους κατηγορουν για ειδικη μεταχειριση ορισμενων μελών.
Ειναι οφθαλμοφανες οτι συμβαινει, και μου κανει η εντυπωση η ¨μανια" ορισμενων πολλες φορες να το διαψευσουν.
(Υ.Γ. Πολυ παλια, ειχα εμπλακει σε κατι τετοιο (διαμαχη), κακως βεβαια, και τα παρατησα λιγο αργοτερα αποφασιζοντας να μην συμμετεχω σε τιποτα αλλο εκτος απο τα μοντελα, και τεχνικα που και που)

Για τους "μαχητες" της "κλικας"

-Και ποιο πανω ειπα, ειναι φυσιολογικο....deal with it!
Και στη τελικη, γιατι τοσο μανια να υπερασπιστητε το "δικιο"?
Αν δε γουσταρετε, μην γραφεται σε τετοια θεματα (οπως και εγω) ή βρειτε καποιο φορουμ που σας εκφραζει, υπαρχουν παρα πολλα...
Γιατι προσπαθειτε να διορθωσετε τα κατα το πιστευω σας "κακως κειμενα" σε εναν χωρο που ελεγχουν ατομα που δεν γουσταρετε?

Γενικα, πολυ κακο για το τιποτα....
Κλικες εντος ή εκτος εισαγωγικων υπαρχουν και θα υπαρχουν....
Γιατι δινεται και οι μεν και οι δεν, τοση βαρυτητα σε ενα φορουμ που ο καθε ενας ανωνυμα γραφει τη μαλακια του, και χαλιεστε, λες και ο καθε ενας θα πεισει τον αλλον με επιχειρηματα...

:a019:

Το φορουμ ειναι μια εικονικη πραγματικοτητα, στην οποια δεν πρεπει να δινεται και ιδιαιτερη βαρυτητα...

Αυτα...
Τα λεμε σε κανα χρονο παλι (για τετοια θεματα).....

Alchimistis
17/10/2007, 16:41
Μας τα εχεται κανει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ (http://www.tsourekia.com/) με την φιλοξενία και την μεγαλοψυχία του φορουμ...

Και την κλίκα των αντα που προσπαθει να ξανανιώσει Hell's Angels μην χεσω

cityfly
17/10/2007, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Prince-Garbage

Είσαι εγγεγραμμένος από το 03, πράγμα που σημαίνει πως μάλλον έχεις δει πολλά εδώ μέσα, παρόμοια, ίσως και πιο χοντρά... .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: δεν απαντώ σε σένα προσωπικά απλά με βολεύει αυτό που έγγραψες για να αναπτύξω τη σκέψη μου.

δεν είναι όλα τα "χοντρά" τα ίδια

δυστυχώς όσο μεγαλώνει μια κοινότητα η καλή και αρμονική λειτουργία της γίνεται δυσκολότερη και για να λειτουργεί σωστά πρέπει να υπάρχει καλή θέληση και κοινή λογική από όλες τις μεριές

τελυταία τα "χοντρά" έχουν ... χοντρύνει και δεν υπάρχει αυτή η διάθεση, στον κάθε χώρο έχεις δικαιώματα υπάρχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις, όταν κάποιος νομίζει ότι έχει μόνο δικαιώματα τότε θα δημιουργηθούν προβλήματα

soichiro_cbf
17/10/2007, 18:29
Και πάμε.....

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=938593#post938593

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=938589#post938589

Αυτά εδώ ΔΕΝ είναι μπηχτές?

Και όλα αυτά ΧΤΕΣ....σε κάλυψα τώρα....μάστορα?

Και από πότε είναι "μπηχτές" δυό αυτονόητες απαντήσεις σε ένα φόρουμ ? Και μάλιστα από ανθρώπους που ΔΕΝ γνωρίζονται μετάξύ του παρά μόνο δικτυακά ?

Και φυσικά τις βρήκες χτές αφού εχω περίπου ένα μήνα στο φόρουμ δεν είμαι εδώ 5-6 χρόνια...

Και φυσικά δεν με κάλυψες...μάστορα.!!!!!!!!!!!!!

GyPsy
18/10/2007, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
Και από πότε είναι "μπηχτές" δυό αυτονόητες απαντήσεις σε ένα φόρουμ ? Και μάλιστα από ανθρώπους που ΔΕΝ γνωρίζονται μετάξύ του παρά μόνο δικτυακά ?

Και φυσικά τις βρήκες χτές αφού εχω περίπου ένα μήνα στο φόρουμ δεν είμαι εδώ 5-6 χρόνια...

Και φυσικά δεν με κάλυψες...μάστορα.!!!!!!!!!!!!!

Eπειδή ακριβώς εσύ θεωρείς αυτονόητες απαντήσεις
οι οποίες είναι ΚΑΤΑ των mod, γι' αυτό σου λέω οτι είναι μπηχτές.

Και ακριβώς επειδή είσαι ένα μήνα εδω μέσα και έχεις "καταφέρει"
να έχεις "άποψη" ΚΑΤΑ των mod γι' αυτό δεν γουστάρω τη πάρτη σου.

Κατάλαβες τώρα ή να τα ξανασπάσω?

GyPsy
18/10/2007, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Μας τα εχεται κανει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ (http://www.tsourekia.com/) με την φιλοξενία και την μεγαλοψυχία του φορουμ...

Να πας αγόρι μου....σε άλλη τουαλέτα όμως
γιατί αυτή είναι κατειλημένη.

Αντε και μας τα πρηξες.

Να πας και στο bikenet να κάνεις τα παράπονά σου
γιατί δεν σε παίζουν εδω μέσα.

Αλλά ξέχασα.....και εκεί στα χώσαν τα παιδια έτσι?:rolleyes: :rolleyes:

GyPsy
18/10/2007, 09:03
Φιλαράκι με συγχωρείς κιόλας αλλά νομίζω πως το μόνο που δεν χρειάζεται είναι άλλο ένα thread στο οποίο να συζητείται το ίδιο θέμα, είτε από τη σκοπιά των "θιγμένων" είτε από την άλλη σκοπιά. Ήδη υπάρχουν αρκετά threads στα οποία η φλόγα σβήνει σιγά σιγά και η ύπαρξη νέων αντίστοιχων threads σαν το παρόν την αναζωπυρώνει...

Είσαι εγγεγραμμένος από το 03, πράγμα που σημαίνει πως μάλλον έχεις δει πολλά εδώ μέσα, παρόμοια, ίσως και πιο χοντρά... Σε τελική ανάλυση, μήπως θα ήταν καλό να το αφήσουμε το θέμα να ξεκουραστεί, εφόσον δεν βλέπω να γίνεται κάτι δραστικό από τους mods (δεν ξέρω αν προσπαθούν να το αποφύγουν ή έχουν κι άλλη υπομονή)...

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να σου υποδείξω τι να κάνεις... απλά γνώμη μου...

Φίλε μου να σου πώ τι έχω βαρεθεί:

Έχω βαρεθεί κάθε τρεις και λίγο να σκάνε μέσα σε ένα φόρουμ διάφοροι "δημοκρατικοί"
ο οποίοι μπορούν και κάνουν χρήση του "δικαιώματός" τους
να λένε την όποια ΠΑΠΑΡΙΑ τους,
ενώ ο διαχειριστής όταν κάνει χρήση του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ δικαιώματος να "προστατέψει"
το φόρουμ όπως νομίζει, τότε είναι Φασίστας.

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ

Δεν γίνεται να έχουμε δυο μέτρα και σταθμά.
Τι να κάνουμε τώρα.

Δηλαδή ο ένας να λέει ότι γουστάρει, με όποιο πρόβλημα ψυχολογικό, λεκτικό, συντακτικό,ορθογραφικό έχει και ο Διαχειρηστής να μην κάνει τίποτα για να μην
χαρακτηριστεί Φασίστας? (Ρε πούστη μου έχω αρχίσει και τους συμπαθώ, πρέπει να το κοιτάξω)΄

Που το έχουν δει αυτό?

Παντού υπάρχουν ΚΑΝΟΝΕΣ, εάν δεν του σέβεσαι το ΜΠΟΥΛΟ ρε φίλε.

Πας στην Αστραλία:eyepop: να δουλέψεις και ΞΕΡΕΙΣ οτι εαν
έχεις περιουσία ΔΕΝ παίρνεις συνταξη,ΤΙΠΟΤΑ.

Και μετά απο 35 χρόνια δουλειάς πας και διαμαρτήρεσαι και φωνάζεις
για σύνταξη.

Ξέρεις τι θα πάρεις? ΕΝΑ (1) ΠΑΠΑΡΙ και κανένα 6μηνο φυλάκα να γουστέρνεις.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Και πάνε σε δίπλα φόρουμ (bikenet για να μην νομίζουν οτι κρυβόμαστε) να κλαφτούνε
ΧΤΕΣ και ακούνε τα ίδια και απο κεί.
Και έρχονται ΣΗΜΕΡΑ να μας ξανακάνουν μάθημα δεοντολογίας.

ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ?

Και επειδή εγώ ΔΕΝ είμαι στην κλίκα (που δεν υπάρχει αλλά θα τα πούμε παρακάτω αυτά)
ούτε συχνάζω Δέλεαρ πλέον,ας έρθουν να κατηγορήσουν ΕΜΕΝΑ ως ΚΩΣΤΑ οτι είμαι Φασίστας.
Που ΔΕΝ μπορώ να τους κάνω και τίποτα,πλην όμως δεν έχω να σκεφτώ
και καμία ΘΕΣΗ εδω μέσα,οπότε θα τα ακούσουν χωρίς @#$# και άλλα
μαλακισμένα σύμβολα.ΟΠΩΣ είναι.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.....γιατί είπαμε οτι έχω χρόνο πλέον και είμαι "στις μέρες μου".:wave2: :wave2:

zero
18/10/2007, 09:09

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.....γιατί είπαμε οτι έχω χρόνο πλέον και είμαι "στις μέρες μου".:wave2: :wave2:

Όταν σπάσουν τα νερά πάρε τηλέφωνο τον γιατρό :lol:

DimChios
18/10/2007, 09:54

Έχω βαρεθεί κάθε τρεις και λίγο να σκάνε μέσα σε ένα φόρουμ διάφοροι "δημοκρατικοί"

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ

Τι να κάνουμε τώρα.

Δηλαδή ο ένας να λέει ότι γουστάρει, με όποιο πρόβλημα ψυχολογικό, λεκτικό, συντακτικό,ορθογραφικό έχει και ο Διαχειρηστής να μην κάνει τίποτα για να μην
χαρακτηριστεί Φασίστας? (Ρε πούστη μου έχω αρχίσει και τους συμπαθώ, πρέπει να το κοιτάξω)΄

Που το έχουν δει αυτό?

για σύνταξη.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Και πάνε σε δίπλα φόρουμ (bikenet για να μην νομίζουν οτι κρυβόμαστε) να κλαφτούνε

Και επειδή εγώ ΔΕΝ είμαι στην κλίκα (που δεν υπάρχει αλλά θα τα πούμε παρακάτω αυτά)
ούτε συχνάζω Δέλεαρ πλέον,ας έρθουν να κατηγορήσουν ΕΜΕΝΑ ως ΚΩΣΤΑ οτι είμαι Φασίστας.

:a10: :a013: :a20:

Prince-Garbage
18/10/2007, 10:14
Φίλε μου να σου πώ τι έχω βαρεθεί: .....

Συμφωνώ με αυτά που λες... εγώ παρόλα αυτά δεν ήθελα να θίξω το αν έχεις δίκιο (που έχεις) ή όχι.. απλά ότι με το να συντηρείται μία τέτοια κατάσταση δεν κάνει καλό στα υπόλοιπα μέλη που κατανοούν τι συμβαίνει...

Η λύση κατ' εμέ θα πρέπει να δοθεί από τους mods και τους admins με δραστικά μέτρα τα οποία να έχουν εφαρμογή σε όλους τους χρήστες... φυσικά και θα πρέπει να υπάρχει ελαστικότητα, κατανοώ απόλυτα την επαφή / φιλία μερικών μελών και διαχειριστών... άσχετα αν εγώ δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο.. αν επιθυμούσα να συναντήσω άτομα από το forum ευκαιρίες είχα και θα έχω άπειρες (και βόλτες με το μηχανάκι μου κάνω, και μπύρες πίνω άφθονες, και για μπαλίτσα θα ψηνόμουν)

Αν οι διαχειριστές λοιπόν του forum επιθυμούν να αλλάξει κάτι θα πρέπει μάλλον να αναμορφώσουν ελαφρώς τους κανόνες λειτουργίας του forum, αν πάλι διαθέτουν τεράστια υπομονή και θυσιάζουν ένα μέρος της κάθε φορά στο βωμό της παρεΐστικης κατάστασης εδώ μέσα είναι επιλογή τους (αρκεί να μην επηρεάζεται από αυτό η διάθεση των λοιπών χρηστών να συμμετέχουν εδώ)...

Καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτησή σου και το γεγονός ότι βρήκες χρόνο να αφιερώσεις εδώ, άλλωστε και εγώ βρήκα χρόνο τώρα για να συμμετέχω πιο ενεργά.

:wave2: :beer:

idi
18/10/2007, 10:19

Αλλά ξέχασα.....και εκεί στα χώσαν τα παιδια έτσι?:rolleyes: :rolleyes:

μα γιατι... ειναι καλο παιδι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
18/10/2007, 12:21

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ

Τι να κάνουμε τώρα.

Που το έχουν δει αυτό?

για σύνταξη.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να εκφράσω καλύτερα τις απόψεις μου (για διάφορους λόγους), συνεπώς + όσα γουστάρεις GyPsy-man.:beer: :beer:

Kαι δυστυχώς, είναι πια ξεκάθαρο ότι όλες αυτές οι ΧΟΝΤΡΕΣ μπούρδες που γράφονται τον τελευταίο καιρό, ΔΕΝ αντιμετωπίζονται ούτε με σιωπηλή ανεκτικότητα, ούτε με -λεπτό,χοντρό,ειρωνικό- χιούμορ, ούτε με φιλικά επιχειρήματα.

Ας κάνει ο καθένας τις επιλογές του και ας αφήσει τους υπόλοιπους στην ησυχία τους.... :smokin: :smokin:

SF
18/10/2007, 12:27

ALT-F4

(Για να μη σου γίνονται τσουρέκια, γιατί μετά μας τα κάνεις ακόμα μεγαλύτερα τσουρέκια εσύ)

sniper
18/10/2007, 12:30
....

H κλίκα των αντα σας παρακαλεί να μην κυκλοφορείτε στον δρόμο με μηχανάκια γιατί μας προσβάλετε σαν μοτοσυκλετιστές και είσαστε και αργοί.....

Ασχετα αν γράφατε καμιά μπαρουφα πότε πότε στον ειδικό τύπο και την είδατε γρήγοροι και γνώστες.

Ξεχάσατε και ποιος έβαλε εκείνο το ποστάκι με εκείνη την δουλίτσα στον ειδικό τύπο....

Α ρε μαλάκες της κλίκας των αντα....

GIXXERAKIAS
18/10/2007, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ALT-F4

(Για να μη σου γίνονται τσουρέκια, γιατί μετά μας τα κάνεις ακόμα μεγαλύτερα τσουρέκια εσύ)

Τον μλκ πατησα αυτα τα δυο για να δω τι κανει και εχασα το μπουσουλα!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
18/10/2007, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τον μλκ πατησα αυτα τα δυο για να δω τι κανει και εχασα το μπουσουλα!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι εγινε για πες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
18/10/2007, 12:44

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ

Τι να κάνουμε τώρα.

Που το έχουν δει αυτό?

για σύνταξη.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

:a18: :a19: :a18: :a20: :a19: :a18:

byron
18/10/2007, 13:11

GyPsy for mod....

well said :beer:

GyPsy
18/10/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
GyPsy for mod....

Φίλε μου, ούτε θέλω, ούτε ΜΠΟΡΩ να γίνω mod,
ούτε ξέρω απο υπολογιστές, ούτε τόσο εγκρατής, όσο τα παιδιά της Διαχείρησης είμαι.

Αλλά ξέρω τον Στάθη, τον Νίκο,τον Κώστα και κάποια άλλα παιδια απο δω και ξέρω οτι
συρικνώνουν τον ήδη λίγο ελεύθερο χρόνο τους για να κάνουν το χόμπυ τους.
Και τα ακούνε και απο πάνω.

Ξαναλέω, ούτε στο Δέλεαρ πάω πιά, ούτε κολλητός τους είμαι.
Συνάδελφοι Μοτοσυκλετιστές είναι σαν και εμάς, που έχουμε πιεί
5 καφέδες μαζί.

Περι κλίκας χώσιμο τώρα.....

:D:D

Και εκεί που λες "με αυτόν έχουμε ιδωθεί 3 (τρείς) φορές στη ζωή μου"
έρχεται ο ΑΛΛΟΣ και σου λέει "ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΛΙΚΑ"
με ύφος Γάλλου επαναστάτη που ανακάλυψε την
Συνομωσία των Βερσαλλιών.
Και τον ρωτάς εσύ "ποιά κλίκα ρε μάστορα? Πού την είδες?"

Και απαντά ο Μέγας Επαναστάτης που "επιζητά την κεφαλή επι πινάκι"
των Μεγαλειωτάτων.

"Αφού συμφωνείτε μεταξύ σας, "ΓΝΩΡΙΖΟΣΑΣΤΕ "κιόλας, μου την λέτε ΕΜΕΝΑ του Μέγα,
και εγώ είμαι στου διαόλου το κώλο και ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ, μπουχουχου-μπουχουχού

ΕΙΣΤΕ ΚΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΕΛΟΣ.

Κατάλαβες φίλε μου?

Τον ορισμό της ΠΑΡΕΑΣ, των γνωστών, των φίλων ρε παιδί μου
τον θεωρεί ο Άλλος, ΚΛΙΚΑ.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.....

Για να γράφω εδώ τόσο καιρό (που δεν γράφω αλλά λεμε τώρα)
πάει να πει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Πάει να πει οτι ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ συμφωνώ με το Στάθη και ΟΛΟΥΣ
τους άλλους εδώ σε ΑΡΚΕΤΑ πράγματα τα οποία γίνονται ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ του ΦΟΡΟΥΜ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥΣ.

Εαν με βρίσει ο Sniper θα τον πάρει και θα τον σηκώσει.
Εάν με θίξει ο SF το ίδιο.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΛΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ.

Για αυτού που έχουν μια κοινή συνισταμένη στη λογική τους
και τις αντιδράσεις τους?

Δηλαδή εσύ είσαι ο φτωχός και κατατρεγμένος που όλοι βάλλουν εναντίον του
και πρέπει να καταστρατηγήσουμε όλες τις πολιτικές του Φόρουμ και της λογικής μας
για να μην καταπιέζεσαι και να πετάς τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ "ελεύθερά"?

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΙ ΧΑΡΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Υ.Γ Τα απο πάνω δεν απευθήνονται κατά ανάγκη
στους συμετέχοντες στο παρόν ποστ.

Εάν παρόλα αυτά κάποιος θιχτεί, περιμένω απάντηση να τον "λούσω" και άλλο.

:D

Cpt. Haddock
18/10/2007, 15:59

έτσι, έτσι

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
18/10/2007, 16:13
Φίλε μου, ούτε θέλω, ούτε ΜΠΟΡΩ να γίνω mod,
ούτε ξέρω απο υπολογιστές, ούτε τόσο εγκρατής, όσο τα παιδιά της Διαχείρησης είμαι.

Αλλά ξέρω τον Στάθη, τον Νίκο,τον Κώστα και κάποια άλλα παιδια απο δω και ξέρω οτι
συρικνώνουν τον ήδη λίγο ελεύθερο χρόνο τους για να κάνουν το χόμπυ τους.
Και τα ακούνε και απο πάνω.

Ξαναλέω, ούτε στο Δέλεαρ πάω πιά, ούτε κολλητός τους είμαι.
Συνάδελφοι Μοτοσυκλετιστές είναι σαν και εμάς, που έχουμε πιεί
5 καφέδες μαζί.

Περι κλίκας χώσιμο τώρα.....

:D:D

Και εκεί που λες "με αυτόν έχουμε ιδωθεί 3 (τρείς) φορές στη ζωή μου"
έρχεται ο ΑΛΛΟΣ και σου λέει "ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΛΙΚΑ"
με ύφος Γάλλου επαναστάτη που ανακάλυψε την
Συνομωσία των Βερσαλλιών.
Και τον ρωτάς εσύ "ποιά κλίκα ρε μάστορα? Πού την είδες?"

Και απαντά ο Μέγας Επαναστάτης που "επιζητά την κεφαλή επι πινάκι"
των Μεγαλειωτάτων.

"Αφού συμφωνείτε μεταξύ σας, "ΓΝΩΡΙΖΟΣΑΣΤΕ "κιόλας, μου την λέτε ΕΜΕΝΑ του Μέγα,
και εγώ είμαι στου διαόλου το κώλο και ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ, μπουχουχου-μπουχουχού

ΕΙΣΤΕ ΚΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΕΛΟΣ.

Κατάλαβες φίλε μου?

Τον ορισμό της ΠΑΡΕΑΣ, των γνωστών, των φίλων ρε παιδί μου
τον θεωρεί ο Άλλος, ΚΛΙΚΑ.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.....

Για να γράφω εδώ τόσο καιρό (που δεν γράφω αλλά λεμε τώρα)
πάει να πει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Πάει να πει οτι ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ συμφωνώ με το Στάθη και ΟΛΟΥΣ
τους άλλους εδώ σε ΑΡΚΕΤΑ πράγματα τα οποία γίνονται ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ του ΦΟΡΟΥΜ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥΣ.

Εαν με βρίσει ο Sniper θα τον πάρει και θα τον σηκώσει.
Εάν με θίξει ο SF το ίδιο.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΛΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ.

Για αυτού που έχουν μια κοινή συνισταμένη στη λογική τους
και τις αντιδράσεις τους?

Δηλαδή εσύ είσαι ο φτωχός και κατατρεγμένος που όλοι βάλλουν εναντίον του
και πρέπει να καταστρατηγήσουμε όλες τις πολιτικές του Φόρουμ και της λογικής μας
για να μην καταπιέζεσαι και να πετάς τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ "ελεύθερά"?

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΙ ΧΑΡΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Υ.Γ Τα απο πάνω δεν απευθήνονται κατά ανάγκη
στους συμετέχοντες στο παρόν ποστ.

TA ΣΠΑΣ ΛΕΜΕ!!!!!

:beer: :beer: :beer:

OldMan
18/10/2007, 16:13
ΡΕ σεις, πέστε μΕ γιατί θα σκάσω...

Εγώ είναι mod, αλλά είμαι στην ΣαΛΛΛονίκη (most of the time) και δεν πηγαίνω στο Δέλεαρ !!

Που συγκαταλέγομαι ??? :confused:

Cpt. Haddock
18/10/2007, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Εγώ είναι mod, αλλά είμαι στην ΣαΛΛΛονίκη (most of the time) και δεν πηγαίνω στο Δέλεαρ !!

Θες να μπεις στη δική μου κλικα; :blush:

zero
18/10/2007, 16:15

Θές να έρθεις στην δικιά μου κλίκα? Ψάχνουμε για μαχητές.

spive82
18/10/2007, 16:25
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???????????????

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....................

:look:

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ :a015: :a16: :a4: :alien:

OldMan
18/10/2007, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θες να μπεις στη δική μου κλικα; :blush:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
Θές να έρθεις στην δικιά μου κλίκα? Ψάχνουμε για μαχητές.
Καταστατικό λειτουργίας ???

Προγραμματικές δηλώσεις ???

Έστω κανα μανιφέστο, κάτι ?? :blush:

ronin1
18/10/2007, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από spive82
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???????????????

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....................

:look:

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ :a015: :a16: :a4: :alien:

:a013:

Cpt. Haddock
18/10/2007, 16:31
Καταστατικό λειτουργίας ???

Προγραμματικές δηλώσεις ???

Έστω κανα μανιφέστο, κάτι ?? :blush:

Δωρεάν τσίπουρο εφ' όρου ζωής

sniper
18/10/2007, 16:34

Εγώ που έχω και πείρα στις κλίκες γίνομαι δεκτός; :D

OldMan
18/10/2007, 16:35
Να τι ΔΕΝ ειπώθηκε στην Τρίτη Διεθνή ...!!!

(και πήγε κατά διαβόλου...) :sad:

:wave2: :beer: :wave2:

Cpt. Haddock
18/10/2007, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ που έχω και πείρα στις κλίκες γίνομαι δεκτός; :D

yeap!

sniper
18/10/2007, 16:38
Να τι ΔΕΝ ειπώθηκε στην Τρίτη Διεθνή ...!!!

(και πήγε κατά διαβόλου...) :sad:

:wave2: :beer: :wave2:

Δεν θα υπάρξει 4η; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OldMan
18/10/2007, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν θα υπάρξει 4η; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάτι ετοίμαζε ο κουτσός, αλλά χάθηκε.... :confused:

Cpt. Haddock
18/10/2007, 16:45

και όμως :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

http://www.politikokafeneio.com/kinisi/idrisi285.htm

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

OldMan
18/10/2007, 16:54
και όμως :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Τρότσκα η κουτσάβλα ...??? :eyepop: :look:

Cpt. Haddock
18/10/2007, 16:57
Τρότσκα η κουτσάβλα ...??? :eyepop: :look:

Και ρεβιζιονιστής :mad:

αστική προδοσία μου μυρίζει

109193

OldMan
18/10/2007, 17:01
Και ρεβιζιονιστής :mad:
αστική προδοσία μου μυρίζει
Θα τον "δώσω" στεγνά στην γυναίκα μου ... :D

(τόπαιζε Σταλίνα για να την καλοπιάσει και να τΟΝ δώσει το τελευταίο σουβλάκι με χαλούμι και μανιτάρια !!!) :smokin:

TROOPER
18/10/2007, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
GyPsy for mod....

+1

:beer: :beer: :beer:

filipp0s
18/10/2007, 22:47
.....

:a013:

marios8
18/10/2007, 23:14

+1

Μήν ξεχνάτε οτι η δημοκρατία έχει πολλά πρόσωπα.
Κάποτε είχαμε "βασιλευόμενη δημοκρατία"

cityfly
18/10/2007, 23:54

στην κΛΛΛίκα

marulis
19/10/2007, 00:28
:eek: :eek: :eek: :eek:

Πως το έκανες αυτό ρε GyPsy? Πως κατάφερες μέσα σε μερικά ποστ να γράψεις πιο πολλά απ’ ότι σε 10δες θρεντ ?
Όλη η αλήθεια συμπυκνωμένη .

GyPsy :a23: :a23: :a23:

Αν και είπα να μην ξανά γράψω σε θρεντ που ασχολιέται με αυτό το θέμα , οφείλω να σε παραδεχτώ.

:a10: :wave2:

makis206
19/10/2007, 07:05
Τι έγινε τώρα εδώ; Όλοι συμφωνούμε με τον GyPsy ;

Που είναι η κλίκα να γίνει η διαμάχη, ΟΕΟ ;

:rotflmao: :rotflmao:

GyPsy :a19:

devil's animal
19/10/2007, 07:18
GyPsy well said!!:a013:
:a18:

Cpt. Haddock
19/10/2007, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
+1

Μήν ξεχνάτε οτι η δημοκρατία έχει πολλά πρόσωπα.
Κάποτε είχαμε "βασιλευόμενη δημοκρατία"

Πολύ Αριστοτέλη διαβάζουμε :evil: :D

:lol:

crs-k
19/10/2007, 08:30

Εχει φωτιες ο κωλος του... :sick:

Cpt. Haddock
19/10/2007, 10:12
Up...

Μπας και το διαβάσουν καποιοι και καταλάβουν μερικά πράγματα

Gypsy για άλλη μια φορά :beer:

Akatanomastos
19/10/2007, 10:47
Gypsy den akoume tipota..

ta les afta epeidi eisai kai si stin klika.

okso

ΙΠΠΕΑΣ
19/10/2007, 10:51
@ mods

Έχετε σκεφτεί να συντάξετε ένα αναλυτικό κανονισμό λειτουργίας του moto.gr ;

Εννοώ ένα κείμενο που θα πρέπει να σέβονται και να αναγκάζονται να αποδεχτούν κατά την εγγραφή τους τα μέλη του φόρουμ ώστε να έχετε, με όσο το δυνατόν αντικειμενικά κριτήρια , την δυνατότητα να επιβάλλετε κάποια συγκεκριμένη δεοντολογία ;

Σκεφτείτε ότι εάν υπήρχε κάποιος "μπούσουλας" αναρτημένος σε κάποιο σημείο του φόρουμ, τον οποίο θα εφάρμοζαν κατά γράμμα οι Mods, θα ήταν δυνατόν να ενκλιματιστεί το οποιοδήποτε νέο ή παλαιό μέλος του φόρουμ στο χαρακτήρα και το ήθος που θέλει να περάσει ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου. Από την άλλη όταν θα παρουσιάζονταν κάποιοι αμφισβητίες της αντικειμενικότητας της ΑΡΧΗΣ του φόρουμ(Mods) θα υπήρχε η δυνατότητα της απόκρουσης από τους Mods αυτών των κατηγοριών, με παραπομπή του αμφισβητία σε συγκεκριμένη παράγραφο του εν γένει αποδεκού Κανονισμού !!!!

Να υπάρχει δηλαδή αυτομάτως μία ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ και γενικά αποδεκτή λύση-ποινή(προσωρινής ή μόνιμης διάρκειας) για κάθε "πρόβλημα" ενός επίδοξου αμφισβητία.

Πολλοί από εσάς ίσως είχατε στο παρελθόν εργασιακές εμπειρίες όπου στην αρχή όλοι οι συνάδελφοι σας ήταν μία οικογένεια μεταξύ τους γιατί ήταν λίγοι. Εν συνεχεία και αφού μεγάλωσε το οικοδόμημα έγινε περισσότερο δυσκίνητο και ως εκ τούτου μπήκαν δικλείδες ελέγχου και μεγαλύτεροι περιορισμοί στην επίβλεψη του προσωπικού. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και στα φόρουμ όταν μετά από χρόνια γιγαντώνονται. Τα προβλήματα που εμφανίζονται αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο σε σχέση με την αύξηση της εγγραφής μελών.

Φυσικά εσείς έχετε το μαγαζί, ότι θέλετε το κάνετε. Εγώ απλά πάράθεσα μερικές γνώμες και σκέψεις που είχα στο παρελθόν σχετικά με το φαινόμενο "forums".

Nostra
19/10/2007, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
............

http://www.moto.gr/about.htm

ΙΠΠΕΑΣ
19/10/2007, 11:09
Γι'αυτό μίλησα για αναλυτικό. Εννοώ κάτι το οποίο να γίνεται πολύ πιο συγκεκριμένο και να καλύπτει κάθε σήμείο τριβής μεταξύ Μέλους και Συντονιστή.

Ο καλύτερος τρόπος ίσως να ήταν, με το που εμφανίζεται ένα "πρόβλημα τριβής" καταγράφεται από τον ιδιοκτήτη και εν συνεχεία γίνεται αναζήτηση κάποιας συγκεκριμένης λύσης που θα αποτυπωθεί σε νέα version του κανονισμού λειτουργίας. Μετά από 1 χρόνο το πολύ θα υπάρχει αρκετό υλικό για να έχουν καλυφθεί και απαντηθεί όλα τα μελλοντικά εμφανιζόμενα προβλήματα μεταξύ Συντονιστών και Μελών. Έτσι ο "υπερκανονισμός" του επόμενου έτους θα είναι σε θέση να αποκρούσει οποιαδήποτε προσπάθεια επίθεσης από αμφισβητίες, κρατώντας το κύρος των συντονιστών σε υψηλά επίπεδα.

Επίσης σε μερικά φόρουμ έχω δει να υπάρχει πίνακας με ποινές μελών στον οποίο καταγράφονται προσωρινά και εν συνεχεία μόνιμα ποινικά μέτρα(λ.χ ban για ένα μήνα ).

Nostra
19/10/2007, 11:18
Γι'αυτό μίλησα για αναλυτικό. Εννοώ κάτι το οποίο να γίνεται πολύ πιο συγκεκριμένο και να καλύπτει κάθε σήμείο τριβής μεταξύ Μέλους και Συντονιστή.

Ο καλύτερος τρόπος ίσως να ήταν, με το που εμφανίζεται ένα "πρόβλημα τριβής" καταγράφεται από τον ιδιοκτήτη και εν συνεχεία γίνεται αναζήτηση κάποιας συγκεκριμένης λύσης που θα αποτυπωθεί σε νέα version του κανονισμού λειτουργίας. Μετά από 1 χρόνο το πολύ θα υπάρχει αρκετό υλικό για να έχουν καλυφθεί και απαντηθεί όλα τα μελλοντικά εμφανιζόμενα προβλήματα μεταξύ Συντονιστών και Μελών. Έτσι ο "υπερκανονισμός" του επόμενου έτους θα είναι σε θέση να αποκρούσει οποιαδήποτε προσπάθεια επίθεσης από αμφισβητίες, κρατώντας το κύρος των συντονιστών σε υψηλά επίπεδα.

της ΚΝΕ είσαι? :hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε παιδιά...ένα πολύ καλό πληροφοριακό φόρουμ με έντονες τις ελευθεριότητες για σχηματισμούς παρεών και συναπάντημα ανθρώπων με τουλάχισοτν κοινό σημείο την αγάπη για τις μηχανές...

δεν είναι ήδη πολύπλοκη η ζωή μας για να την κάνουμε πιο δύσκολη?

τί τα θελουμε τα μανιφέστα? εποικοδομητική ζωή να έχουμε με υγεία και χωρίς κατευθυνόμενο άγχος....

αν κάποιοι ταράζονται τόσο πολύ με την ύπαρξη του φόρουμ έτσι όπως στήθηκε και διαχειρίζεται από τα παιδιά (τί παιδιά δηλαδή...κωλόγεροι του κερατά είναι πλέον :p ) τότε μπορεί κάλλιστα να σταματήσει να συμμετέχει αφού δεν τον καλύπτει τίποτα... δε τρέχει και τίποτα

και αύριο βενζίνη θα θέλουν τα μοτόρια

road spirit
19/10/2007, 11:28
...

:a18:

blackbusa
19/10/2007, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

ρε παιδιά...ένα πολύ καλό πληροφοριακό φόρουμ με έντονες τις ελευθεριότητες για σχηματισμούς παρεών και συναπάντημα ανθρώπων με τουλάχισοτν κοινό σημείο την αγάπη για τις μηχανές...

δεν είναι ήδη πολύπλοκη η ζωή μας για να την κάνουμε πιο δύσκολη?

τί τα θελουμε τα μανιφέστα? εποικοδομητική ζωή να έχουμε με υγεία και χωρίς κατευθυνόμενο άγχος....

αν κάποιοι ταράζονται τόσο πολύ με την ύπαρξη του φόρουμ έτσι όπως στήθηκε και διαχειρίζεται από τα παιδιά (τί παιδιά δηλαδή...κωλόγεροι του κερατά είναι πλέον :p ) τότε μπορεί κάλλιστα να σταματήσει να συμμετέχει αφού δεν τον καλύπτει τίποτα... δε τρέχει και τίποτα

και αύριο βενζίνη θα θέλουν τα μοτόρια

+1299

Cpt. Haddock
19/10/2007, 14:10
Up

makis206
19/10/2007, 14:12
Up

:lol: :lol: :lol:

(βοήθησα κι εγώ λίγο)

:lol: :wave2:

Cpt. Haddock
19/10/2007, 14:13
:beer:

zephyr1
19/10/2007, 15:28
@ mods

Έχετε σκεφτεί να συντάξετε ένα αναλυτικό κανονισμό λειτουργίας του moto.gr ;

Εννοώ ένα κείμενο που θα πρέπει να σέβονται και να αναγκάζονται να αποδεχτούν κατά την εγγραφή τους τα μέλη του φόρουμ ώστε να έχετε, με όσο το δυνατόν αντικειμενικά κριτήρια , την δυνατότητα να επιβάλλετε κάποια συγκεκριμένη δεοντολογία ;

Σκεφτείτε ότι εάν υπήρχε κάποιος "μπούσουλας" αναρτημένος σε κάποιο σημείο του φόρουμ, τον οποίο θα εφάρμοζαν κατά γράμμα οι Mods, θα ήταν δυνατόν να ενκλιματιστεί το οποιοδήποτε νέο ή παλαιό μέλος του φόρουμ στο χαρακτήρα και το ήθος που θέλει να περάσει ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου. Από την άλλη όταν θα παρουσιάζονταν κάποιοι αμφισβητίες της αντικειμενικότητας της ΑΡΧΗΣ του φόρουμ(Mods) θα υπήρχε η δυνατότητα της απόκρουσης από τους Mods αυτών των κατηγοριών, με παραπομπή του αμφισβητία σε συγκεκριμένη παράγραφο του εν γένει αποδεκού Κανονισμού !!!!

Να υπάρχει δηλαδή αυτομάτως μία ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ και γενικά αποδεκτή λύση-ποινή(προσωρινής ή μόνιμης διάρκειας) για κάθε "πρόβλημα" ενός επίδοξου αμφισβητία.

Πολλοί από εσάς ίσως είχατε στο παρελθόν εργασιακές εμπειρίες όπου στην αρχή όλοι οι συνάδελφοι σας ήταν μία οικογένεια μεταξύ τους γιατί ήταν λίγοι. Εν συνεχεία και αφού μεγάλωσε το οικοδόμημα έγινε περισσότερο δυσκίνητο και ως εκ τούτου μπήκαν δικλείδες ελέγχου και μεγαλύτεροι περιορισμοί στην επίβλεψη του προσωπικού. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και στα φόρουμ όταν μετά από χρόνια γιγαντώνονται. Τα προβλήματα που εμφανίζονται αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο σε σχέση με την αύξηση της εγγραφής μελών.

Φυσικά εσείς έχετε το μαγαζί, ότι θέλετε το κάνετε. Εγώ απλά πάράθεσα μερικές γνώμες και σκέψεις που είχα στο παρελθόν σχετικά με το φαινόμενο "forums".

:hypnotize

Ετσι δεν θα υπηρχαν ουτε μοντς ουτε χρηστες.:lol:

Nostra μας ελειψες,...........................σωστα?:winka:

:beer:

Vourkoufales
19/10/2007, 15:51
Σεξ και βια!

109346

Mr.T
19/10/2007, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Σεξ και βια!

BioSex :D

Vourkoufales
19/10/2007, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
BioSex :D

Πες το κ έτσι! :D

devil's animal
19/10/2007, 20:46

Fireball400
20/10/2007, 00:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

Το forum νοσεί:rotflmao:

Nikoskazer2000
20/10/2007, 01:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Το κακό δεν είναι εδώ μέσα. . .

Το ΚΑΚΟ είνια στα βιντεοκλάμπ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι καμμένη ταινία ηταν αυτή!!!!! Είχα κλάσει στο γέλιο με τις μλκς που λέγανε και κάνανε!

Χαρακτηριστική σκηνή: Χαμουρεύεται ο ταρίφας με μια απο την ομάδα και ενα ζόμπι πάει και δαγκώνει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της και αυτή παιθαίνει ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΧΝΑ κι' αυτός οταν το βλέπει του κοπανάει το κεφάλι και φωνάζει "οχι ρε φούστη μου μια γκόμενα πήγα να βγάλω και μου τη φάγανε!!!!!!!!!!!" :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Nikoskazer2000
20/10/2007, 01:17

Καλά τα λες.

+1

Nikoskazer2000
20/10/2007, 01:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
Γεια και απο μενα...
Με ελαχιστα ποστ,σε αρκετο καιρο εδω μεσα (99% παρακολουθηση και οχι γραψιμο)
εχω δει αρκετα, και μιας και εχω ελευθερο χρονο ας γραψω καμια μαλκια...:winka:

Σχετικα με τους "κλικαδορους"

- Ειναι απολυτα φυσικο να υπαρχει ειδικη μεταχειριση σε ατομα τα οποια γνωριζονται και πινουν μπυρες, ή μεταξυ ατομων που "γνωριζονται" πολυ καιρο εστω μεσω του φορουμ.
Δεν βρισκω κατι το περιεργο με αυτο, και απορω γιατι διαμαρτυρονται οι "αλλοι"...
Ετσι ειναι στη ζωη, ετσι και εδω.
Απο την αλλη πλευρα ομως, απορω και με αυτους, "κλικα" (σε εισαγωγικα, για να μη παρεξηγουμαστε), που εξοργιζονται οταν τους κατηγορουν για ειδικη μεταχειριση ορισμενων μελών.
Ειναι οφθαλμοφανες οτι συμβαινει, και μου κανει η εντυπωση η ¨μανια" ορισμενων πολλες φορες να το διαψευσουν.
(Υ.Γ. Πολυ παλια, ειχα εμπλακει σε κατι τετοιο (διαμαχη), κακως βεβαια, και τα παρατησα λιγο αργοτερα αποφασιζοντας να μην συμμετεχω σε τιποτα αλλο εκτος απο τα μοντελα, και τεχνικα που και που)

Για τους "μαχητες" της "κλικας"

-Και ποιο πανω ειπα, ειναι φυσιολογικο....deal with it!
Και στη τελικη, γιατι τοσο μανια να υπερασπιστητε το "δικιο"?
Αν δε γουσταρετε, μην γραφεται σε τετοια θεματα (οπως και εγω) ή βρειτε καποιο φορουμ που σας εκφραζει, υπαρχουν παρα πολλα...
Γιατι προσπαθειτε να διορθωσετε τα κατα το πιστευω σας "κακως κειμενα" σε εναν χωρο που ελεγχουν ατομα που δεν γουσταρετε?

Γενικα, πολυ κακο για το τιποτα....
Κλικες εντος ή εκτος εισαγωγικων υπαρχουν και θα υπαρχουν....
Γιατι δινεται και οι μεν και οι δεν, τοση βαρυτητα σε ενα φορουμ που ο καθε ενας ανωνυμα γραφει τη μαλακια του, και χαλιεστε, λες και ο καθε ενας θα πεισει τον αλλον με επιχειρηματα...

:a019:

Το φορουμ ειναι μια εικονικη πραγματικοτητα, στην οποια δεν πρεπει να δινεται και ιδιαιτερη βαρυτητα...

Αυτα...
Τα λεμε σε κανα χρονο παλι (για τετοια θεματα).....

Και 'συ καλά τα λες.

+1

(πω πω πως φαίνεται αυτός που βαριέται να γράψει...)