PDA

View Full Version : Τράμπα!!!!!

phantomas
17/10/2007, 17:16
Αν και δεν το εχω ακομα φτιαξει ικανοποιητικα στο μυαλο μου,κατι που μπορει να ειναι πιο ευκολο για τους ειδικοτερους του φορουμ,τι θα λεγατε για μια θεματικη κατηγορια που να απευθυνεται σε οσους θελουν,επιθυμουν να κανουν τραμπα το μηχανακι τους προκειμενου να βιωσουν την εμπειρια καβαληματος καποιου αλλου!!!!:eek:
Σιγουρα θα μπορουσε να κρυβει πολλους κινδυνους,οχι ομως περισσοτερους απο αυτους που ουτως η αλλως βιωνουμε καθημερινα-τον φοβο κλοπης η ατυχυματος,γι αυτο και θα τιθενται στη διαθεση των συνναλασομενων οι οροι με τους οποιους θα γινεται η ανταλλαγη συν τ οτι θα γινεται με δικη τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθυνη.....:wacko:
Ισως να ειναι ενας καλος τροπος να ερθουν πιο κοντα μεταξυ τους μελη διαφορετικων ομαδων και νοοτροπιων που ανταλασσοντας μηχανες(για μια βολτα,για μια μερα,μια εβδομαδα....ισως και μονιμα)θα ανταλλασουν και εμπειριες!
Εαν καποιος θα ηθελε να το διευρυνει θα μπορουσε να προσθεσει και την επιλογη ατυπης ενοικιασης,εναντι συμβολικου ποσου,με καποιες εγγυησεις απο μερους του νοικαρη!Ισως ετσι καποιοι βρουν και οικονομικα κινητρα και παει λεγοντας......(απλα μην πειτε οτι το προτεινα εγω γιατι η εφορια καραδοκει:lol: ).......Στο μυαλο μου ειναι σε πειραματικο σταδιο,ισως καποιος μπορεσει να το τελειοποιησει!!!!!:beer: :beer:

TROOPER
17/10/2007, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από phantomas
.......................

μιλα με τον gixxerpap τον οποιο προτεινω και για μοντ στη συγκεκριμενη κατηγορια ο οποιος το εχει ηδη τελειοποιησει στη πραξη και οχι μονο στο μυαλο του μεσα !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

phantomas
17/10/2007, 22:52
εκεινος θα χρηστει προεδρος και επιτιμο μελος παραλληλα,χωρις ομως προνομια γιατι θα μας ξετιναξει ολους.....:rotflmao: θα τον βλεπουμε και στον υπνο μας αν τον αφησουμε λασκα!!!

DimChios
18/10/2007, 03:03
:lol: :lol: :lol:

project.breeze
18/10/2007, 09:29
Δημήτρα έλα να κάνουμε τράμπα το BMW σου για ένα runner 125 που έχω.Και για να μην νομίζεις πως πάω να σε ρίξω σε ενημερώνω πως είναι το SP (Sport Production) παρακαλώ:wave2:

DimChios
18/10/2007, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Δημήτρα έλα να κάνουμε τράμπα το BMW σου για ένα runner 125 που έχω.Και για να μην νομίζεις πως πάω να σε ρίξω σε ενημερώνω πως είναι το SP (Sport Production) παρακαλώ:wave2:

ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΝΕΟΥΣ??

:mad: :mad: :mad:

:look:

Θελει λαστιχα ρε το μηχανακι, μη σε ριξω εγω, κριμα ειναι!

:lol: :lol: :lol:

costas81
18/10/2007, 09:59
εγω ανταλασω το GLX μου με ενα κ7 1000!!

δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις!

:smilea: