View Full Version : Super Moto Racer Achieves World Record Lean Angle
Και δεν έπεσε ..... τι να πω . Και μεις ιδρώνουμε να ξύσουμε κάνα γόνατο . Μήπως να ξύσουμε τίποτα άλλο καλύτερα ???
ΛΙΝΚ (http://www.motor-f orum.nl/forum/list_message/8201793) :hypnotize
Επειδή ξέρω πως βαριέστε να ανοίγετε λινκς ....
109410
johnnyestia
20/10/2007, 08:40
Ω ρε μάνα μου, αυτός δεν ξύνει μαρσιπιέ, ξύνει πηρούνια !! :uplate:
stefanos
20/10/2007, 08:45
Νομίζω οτι έχει πέσει πάνω στο πόδι του και δεν το κατάλαβε:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
τι? μαρσπιε?
ρε αυτος ξυνει συμπλεκτη λεμε...:lol:
:beer:
DrIoannis
20/10/2007, 12:32
Καλά μιλάμε για πολύ πλάγιασμα.Αν βλέπω καλά έχει βγάλει καπνούς η μπότα του από το τρίψιμο.Τα λάστιχα έχουν τελειώσει προ πολλού και αυτό που πιστεύω ότι γίνετε είναι ότι απλά ισορροπεί με το πόδι:eyepop: :eyepop: :eyepop:
stefanos
20/10/2007, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Καλά μιλάμε για πολύ πλάγιασμα.Αν βλέπω καλά έχει βγάλει καπνούς η μπότα του από το τρίψιμο.Τα λάστιχα έχουν τελειώσει προ πολλού και αυτό που πιστεύω ότι γίνετε είναι ότι απλά ισορροπεί με το πόδι:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Λες να είναι καινούργια τεχνική?
Γιατί και εγώ νομίζω οτι το μόνο που τον κρατάει όρθιο είναι οτι το τιμόνι που ακουμπάει στην μπότα που έχει πάρει φωτιά.
Τσάμπα τόση κλίση, το πιθανότερο είναι ότι θα έμπαινε με περισσότερα με λιγότερη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Τσάμπα τόση κλίση, το πιθανότερο είναι ότι θα έμπαινε με περισσότερα με λιγότερη...
Δε μπορει σε καμια περιπτωση να το ξερεις αυτο. Εδω γραφει οτι εκανε λαθος και για να παραμεινει στο δρομο αναγκαστηκε να παρει τοση κλιση.
Στο επιπεδο αυτο κανενας δε παιρνει κλιση χωρις λογο, ολοι θελουν να πανε γρηγορα και οχι να παρουν κλισεις για να εντυπωσιασουν τους φωτογραφους, ειναι δε δεδομενο οτι η εχουν καλη ως αριστη τεχνικη και δε κανουν τα συνηθη λαθη που οδηγουν σε μεγαλη κλιση (δηλ να στριβεις νωρις και να αργεις να ανοιξεις το γκαζι). Απλα μετα το λαθος του βρεθηκε με πολλη φορα για τη συγκεκριμενη γραμμη/στροφη
lampros_fazer
22/10/2007, 18:37
OMG.. :uplate: :uplate: :eek:
Πολύ θα'θελα να το δω σε βίντεο αυτό..
siakattackj
22/10/2007, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
OMG.. :uplate: :uplate: :eek:
Πολύ θα'θελα να το δω σε βίντεο αυτό..
δε θα το δεις γιατί απλά δεν υπάρχει.....:rolleyes:
ο τύπος στιρίζεται στο πόδι του και είναι και γυμνασμένος....
δε βλέπετε τη μπότα που έχει πιστικάρει από το βάρος??
εύχομαι να με διαψέυσει κάποιος με ένα βίντεο....
Da.Vintage
24/10/2007, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Kαι τιμόνια...:eek:
makis206
24/10/2007, 08:08
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
H κλιση ειναι πολυ μεγαλη γιατι σε μια ελαφρια μηχανη η θεση του σωματος παιζει ακομα πιο σημαντικο ρολο απο οτι σε μια βαρια. Ετσι αν δειτε τον κορμο του και το προεκτεινετε σε κλιση ειναι μια κλιση που την βλεπουμε και στα τρακντεις εδω .
devil's animal
25/10/2007, 07:31
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ωραιο θα ηταν να περναγε το ποδι πανω απο το τιμονι....:eek: :eek:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Δε μπορει σε καμια περιπτωση να το ξερεις αυτο. Εδω γραφει οτι εκανε λαθος και για να παραμεινει στο δρομο αναγκαστηκε να παρει τοση κλιση.
Στο επιπεδο αυτο κανενας δε παιρνει κλιση χωρις λογο, ολοι θελουν να πανε γρηγορα και οχι να παρουν κλισεις για να εντυπωσιασουν τους φωτογραφους, ειναι δε δεδομενο οτι η εχουν καλη ως αριστη τεχνικη και δε κανουν τα συνηθη λαθη που οδηγουν σε μεγαλη κλιση (δηλ να στριβεις νωρις και να αργεις να ανοιξεις το γκαζι). Απλα μετα το λαθος του βρεθηκε με πολλη φορα για τη συγκεκριμενη γραμμη/στροφη
Αναφερόμουνα στη κλασική παγίδα που πέφτουμε όλοι μας κάποια στιγμή βλέποντας ένα αναβάτη τέτοιου επιπέδου να το σώνει έτσι σε πίστα και να υποθέτουμε ότι τέτοιες κλίσεις είναι εφικτές σε απλούς δρόμους με ποταπή πρόσφυση, και με τα περυσινά βρόχινα λάστιχα πάνω στα πραπρά μας κλπ...
Σαν σώσιμο είναι για πολλά σχετικά εμότικονς... :eyepop: :eek: :eyepop: :eek: καθώς ξύνει πηρούνια, συμπλέκτες, κλπ, και επαληθεύει τη θεωρία που λέει ότι να χρησιμοποιείς το πόδι για να σηκώσεις τη μηχανή όταν μπεις με παραπάνω -η κλίση του σώματος του δείχνει ότι ο τύπος σε αντίθεση με το άλλο διπλανό ποστ με το motogp στυλ σε sm, ξέρει τι κάνει και πάει πιθανότατα πολύ πιο γρήγορα.
Αλλά δε παύει να είναι σώσιμο, που σημαίνει ότι παίζει και να έχασε χρόνο στην έξοδο...
Έχω -και έχετε- δει και Έλληνες να έχουν παρόμοιες υπερβολικές κλίσεις, που ενώ στις φωτό είναι άψογες, στους αγώνες μάλλον δε παίζουν το κύριο λόγο, που είναι να έχεις το καλύτερο χρόνο.
Μπορεί να είμαι και λάθος πάντως... μπορεί απλά ο τύπος να βγήκε από τη στροφή επειδή κανένας δε του είπε ότι τελειώσανε τα λάστιχα πρίν κάτι μέτρα, και είχε μαλακή (και ζεσταμένη από πριν) γόμα στη... σόλα, τίποτα κρυφά μανιτάρια, κάνα ροδάκι ψηλότερα κλπ. :lol:
αφηστε τις θεωριες και τις αμφισβητησεις και θαυμαστε με το στομα ανοικτο :lol: :lol: :lol:
gixxerpap
19/11/2007, 19:56
εμενα παντως αυτη μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση.....
ειναι στον μπραλο και η μηχανη ειναι ενα παλιο tiger...:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
112445
gixxerpap
19/11/2007, 20:04
αν και γω πιστευω οτι στη συνεχεια επεσε, ο οδηγος επιμενει πως εστριψε!!!!
περιμενω να ακουσω γνωμες!
Giorgos19
19/11/2007, 20:47
Για φωτοσοπια μου φαινεται αυτο ρε Γιωργη
Στανταρ ειναι πραγματικη η φωτο??
vangelis 64
19/11/2007, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
περιμενω να ακουσω γνωμες! Υπερβολική κλίση για τέτοιο μηχανάκι.:eyepop: :eyepop: Όχι πως η πρώτη φωτογραφία τού thread δεν είναι άξια θαυμασμού,αλλά έχω δει τύπο σε gs 1200(μάλλον ο Dim ήτανε :p )σε βίντεο που έστριβε όρθιος,κάνοντας κύκλους με ακουμπισμένο τον ένα κύλινδρο κάτω.
Για τον οδηγό τού Tiger,που απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν βγαίνει από τη μοτοσυκλέτα,έχω να πω πολλά repect αν τελικά έστριψε χαλαρός χωρίς ταχυδακτυλουργικά.Απίστευτος!!!
el_hymador
19/11/2007, 21:15
:a55:
...σας εχω ολους ακομα και με το 600αρι Transalp που οδηγουσα το καλοκαιρι...:smokin:
.
112450
el_hymador
19/11/2007, 21:16
περα απ την πλακα αν οντως εστριψε ετσι το παλικαρι με τον Τιγρη ....
:a23: :a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Επειδή ξέρω πως βαριέστε να ανοίγετε λινκς .... καλα αν ειχα κι εγω τετοια μηχανη!(αστειευομαι βεβαιως βεβαιως)
η κλιση αυτη ειναι 57 μοιρες. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει τετοια περιθωρια το Ταιγκερ και να μη βρισκει κατι κατω. Ειναι ψευτικη.
Operater
20/11/2007, 16:02
Παίδες γύρω γύρω από τη μηχανή έχει πιο αραια πίξελ από την υπόλοιπη φωτο
οπότε σημαίνει ότι κροπαρίστηκε και έπειτα την εφαρμόσαν εκεί.
Και ο δρόμος έχει μία ασυνέχεια... ΄Έχει γίνει μια κάποια επέμβαση στη φωτο!!
Τόση δα! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Παίδες γύρω γύρω από τη μηχανή έχει πιο αραια πίξελ από την υπόλοιπη φωτο
οπότε σημαίνει ότι κροπαρίστηκε και έπειτα την εφαρμόσαν εκεί.
Και ο δρόμος έχει μία ασυνέχεια... ΄Έχει γίνει μια κάποια επέμβαση στη φωτο!!
Τόση δα! :wave2:
+1 :rolleyes:
blackbusa
20/11/2007, 17:40
περιμενω να ακουσω γνωμες!
και τι αλλα ειπε ο Στεφανακ'ς???:lol: :lol: :lol:
οχι μονο φωτοσοπια,αλλα και κακης ποιοτητας θα ελεγα.....
παλικαρια απλα δειτε οτι εχει σκια μονο ο οδηγος και οχι η μηχανη.
καλη προσπαθεια . . .
Operater
20/11/2007, 19:02
Και είναι πολύ λεπτή η σκιά και για τον αναβάτη ακόμα! :wave2:
gixxerpap
20/11/2007, 19:38
εμενα παλι η σκια μου φαινεται φυσιολογικη, ολα τα αλλα με παραξενευουν......κατι στην κλιση μου φαινεται αφυσικο...
blackbusa
20/11/2007, 20:16
εμενα παλι η σκια μου φαινεται φυσιολογικη, ολα τα αλλα με παραξενευουν......κατι στην κλιση μου φαινεται αφυσικο...
δεν ειμαι και ο ειδικος στο photoshop, αλλα η προσπαθεια ειναι πολυ ερασιτεχνικη......
και για ρωτα τον Στεφανακ' τι τσιγαρο αναψε,οταν το σκουλαρικι του εβγαλε σπιθες στην ασφαλτο....:look:
:lol: :lol: :lol:
112538
Η γνήσια φωτό είναι η ακόλουθη. Δεν την έβαλε απ΄την αρχή για να μην σας κομπλάρει.:D
112540
Είχα δε κάπου τριγύρω μία φωτό με δύο πιτσιρικάδες με ποδήλατα που ρίχνανε στα αυτιά σε όλους που αναφέρατε μέχρι τώρα...
Δεν ξερω τι λετε για κλισεις, παντως ο τυπος μας εχει ολους στεγνα... (http://www.youtube.com/watch?v=6GNB7xT3rNE)
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
DimChios
23/11/2007, 05:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Υπερβολική κλίση για τέτοιο μηχανάκι.:eyepop: :eyepop: Όχι πως η πρώτη φωτογραφία τού thread δεν είναι άξια θαυμασμού,αλλά έχω δει τύπο σε gs 1200(μάλλον ο Dim ήτανε :p )σε βίντεο που έστριβε όρθιος,κάνοντας κύκλους με ακουμπισμένο τον ένα κύλινδρο κάτω.
:blush:
Ειχα ζητησει να μη πει κανεις οτι ειμαι εγω!γιατι λες να μη το εχω κανει ποτε "φορα-παρτιδα" μπροστα σε γνωστους?
DimChios
23/11/2007, 05:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Δεν ξερω τι λετε για κλισεις, παντως ο τυπος μας εχει ολους στεγνα... (http://www.youtube.com/watch?v=6GNB7xT3rNE)
:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :eyepop:
devil's animal
23/11/2007, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν ειμαι και ο ειδικος στο photoshop, αλλα η προσπαθεια ειναι πολυ ερασιτεχνικη......
και για ρωτα τον Στεφανακ' τι τσιγαρο αναψε,οταν το σκουλαρικι του εβγαλε σπιθες στην ασφαλτο....:look:
:lol: :lol: :lol:
+100000000
ειδικα στην ασφαλτο τα πιξελ κανουν μπαμ!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Επειδή ξέρω πως βαριέστε να ανοίγετε λινκς ....
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ !!!!!!!!
Aggelos_SV
23/11/2007, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Είχα δε κάπου τριγύρω μία φωτό με δύο πιτσιρικάδες με ποδήλατα που ρίχνανε στα αυτιά σε όλους που αναφέρατε μέχρι τώρα...
:D
112879
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
:D
ναι αυτή
ευτυχώς δεν πέρασε κάνα αμάξι τόση ώρα που έμειναν σταματημένοι στην στροφή για τη φωτογραφία
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλοστημένη πάντως
αν δεν κοίταζε κι ο μπροστά χάμο θα ήταν τέλεια