View Full Version : μονόδρομος το Drz-400?
Θέλω να πάρω ένα μηχανάκι για να κάνω εντούρο.
Εκδρομικό εντούρο, να μπορώ να βολτάρω την Πελοππόνησο από βουνό σε βουνό.
Θέλω να περνάω φλαταδούρες και μονοπάτια, λασπωμένα δασικά περάσματα, και να γουστάρω
Θέλω να μπορεί να σηκώνεται σουζα στις νερολακούβες
Θέλω να έχει φτηνή συντήρηση και όχι πολλή συχνή όπως τα αγωνιστικά εντούρια
Θέλω φυσικά να μπορώ άνετα να συμμετέχω σε enduro, trail rides και τέτοιου είδους διοργανώσεις, όχι για διάκριση, αλλά να μπορεί το μηχανάκι να βγάλει τον αγώνα
Θέλω να μάθω όχι απλώς να πηγαίνω - περνάω, αλλά να εφαρμοζω τις τεχνικές εντούρο στο μηχανάκι και να δουλεύουν
Φυσικά θα επιχειρήσω και οδηγηση σε πιστάκια εντούρο και μοτοκρος, αλλά χωρίς απαιτήσεις για τρελλά άλματα
Θα με βοηθούσε να μην είναι πολύ ψηλό μηχανάκι, ούτε πολύ βαρύ
Εχω πίστα καρτ-μοταρ δίπλα στο σπίτι μου και θέλω με λίγες αλλαγές να μπορώ να έχω ένα μηχανάκι μοταρ. Να μπορώ να συμμετέχω σε αγώνα -δε με ενδιαφέρουν οι διακρίσεις
Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο εκτός από drz για να έχω εναλλακτικές?
Το ξέρω ότι ζητάω πολλά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά! :beer:
Vstrommer71
21/10/2007, 14:06
Και μονος σου το ειπες,DRZ για να βλεπεις αυτα(και αλλα πολλα....)
109603
:bigcry: θελω και εγώ....
Stergios69
21/10/2007, 14:20
drz... :wave2:
Vstrommer71
21/10/2007, 14:20
(...)Θέλω να πάρω ένα μηχανάκι για να κάνω εντούρο....
Σαφως το DRZ ειναι καταλληλο,εννοειται ΟΧΙ για 100% αγωνιστικο εντουρο,υπαρχουν καταλληλοτερα μηχανακια για αυτη την χρηση
(...)Θέλω φυσικά να μπορώ άνετα να συμμετέχω σε enduro, trail rides και τέτοιου είδους διοργανώσεις, όχι για διάκριση, αλλά να μπορεί το μηχανάκι να βγάλει τον αγώνα
Πηγαμε!
109605
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο εκτός από drz
Oxι
Ασε που ένας συμφορίτης μας πουλάει ένα Drz400E (το γρήγορο) με πινακίδες :wacko:
Vstrommer71
21/10/2007, 14:25
(...)Θέλω να περνάω φλαταδούρες και μονοπάτια, λασπωμένα δασικά περάσματα, και να γουστάρω
Κι οχι ΜΟΝΟ λασπωμενα!
Κανουμε κι αλλα γουστα!
109606
Vstrommer71
21/10/2007, 14:36
(...)Θέλω να μπορεί να σηκώνεται σουζα στις νερολακούβες
Γιατι να κανεις σουζα?Μπαινεις μεσα και βγαινεις σαν αμφιβιο!
Περναει και ποταμια,αλλα δεν εχω προσφατες φωτο απο την προσφατη διπλη διαβαση στον Μεγδοβα:mad:
(...)Θέλω να έχει φτηνή συντήρηση και όχι πολλή συχνή όπως τα αγωνιστικά εντούρια
Λαδια καθε 6000χλμ,βαλβιδες στα 24000χλμ
ΔΥΟ χρονια εγγυηση...
(...)Θέλω να μάθω όχι απλώς να πηγαίνω - περνάω, αλλά να εφαρμοζω τις τεχνικές εντούρο στο μηχανάκι και να δουλεύουν
Φυσικά θα επιχειρήσω και οδηγηση σε πιστάκια εντούρο και μοτοκρος, αλλά χωρίς απαιτήσεις για τρελλά άλματα
Το μηχανακι αυτο ειναι σχολειο κατα κοινη ομολογια!
(...)Θα με βοηθούσε να μην είναι πολύ ψηλό μηχανάκι, ούτε πολύ βαρύ
Εδω ατυχησαμε.Για να εχει διαδρομη αναρτησεων 280 χιλ πισω και 300χιλ μπροστα πρεπει να ειναι ψηλο.Και ο εξοπλισμος δρομου το παχαινει λιγο,στα 135 κιλα:smokin:
Γινεται και motard σχετικα φτηνα με ενα ζευγαρι ζαντολαστιχα...
Οποτε...
ξερεις....
109607
Vstrommer71
21/10/2007, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Aσε ρε Καφαο,θες και DRZ!
Πλακα πλακα,πηγαινοντας μονο ασφαλτο χανεις το 90% των ομορφων περιοχων της Ελλαδας....
Παρτε μια για να ζηλεψετε οι γΛηγοροι:lol:
109608
Ρε Γιάννη εντάξει με έπεισες. Αυριο πρωί πρωί έξω απο την suzuki της γειτονιάς μας!!
:lol: :rotflmao: :lol: :beer: :wave2:
Γιατί δεν περιμένεις και για το WR250F (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47071); :wave2:
Stergios69
21/10/2007, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Γιατί δεν περιμένεις και για το WR250F (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47071); :wave2:
Γιατι μάλλον θα κάνει όσο το drz... και θαναι και 250...
Vstrommer71
21/10/2007, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ρε Γιάννη εντάξει με έπεισες. Αυριο πρωί πρωί έξω απο την suzuki της γειτονιάς μας!!
Ενταξει,μια που εχω λιγο καιρο ειπα να απαντησω αναλυτικα στις αποριες:smokin:
Εννοειται βεβαια οτι μιλαμε για αγορα ενος playbike οπως το DRZ κι οχι ενος αγωνιστικου οπου εκει εχουμε αλλες καλυτερες επιλογες,ΟΚ?:beer:
Vstrommer71
21/10/2007, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Mε το WRF να αναμενεται να παιξει η τιμη του στα 6500? μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε αυτο το οποιο θα ειναι στο ''πνευμα'' του DRZ.Τρεμω στην ιδεα ενος αντιστοιχου σε κιλα εντουρο με τα διπλα αλογα!:look:
Εννοειται ΟΧΙ με αυτα τα λαστιχα ε?:yuck:
109611
OPOTE, MONODROMOS TO DRZ...
road spirit
23/10/2007, 10:20
επειδή βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοιο στάδιο, με διάφορα να παίζουν στο μυαλό μου, έριξα μια ματιά στο site της σουζουκι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά δεν αναφέρει τα περι συντήρησης.
Vstrommer71, κάθε πότε θέλει βαλβίδες? και πέρα απο το κλασσικά και τα αυτονόητα (λάδια ξύδια, φίλτρα), καμια ιδιαιτερότητα ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
επειδή βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοιο στάδιο, με διάφορα να παίζουν στο μυαλό μου, έριξα μια ματιά στο site της σουζουκι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά δεν αναφέρει τα περι συντήρησης.
Vstrommer71, κάθε πότε θέλει βαλβίδες? και πέρα απο το κλασσικά και τα αυτονόητα (λάδια ξύδια, φίλτρα), καμια ιδιαιτερότητα ?
Καποιο προβληματακι παιζει με τα πηνεια, τουλαχιστον στα παλιοτερα.
Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τιποτα στο καινουργιο.
Αλλα ας απαντησει καποιος γνωστης.
:wave2:
grigorisr1
23/10/2007, 11:34
6.000 λαδια φιλτρο στις 12.000 μπουζι και στις 24.000 βαλβιδες αυτα λεει το μανουαλ
el_hymador
23/10/2007, 12:22
ωραιο το 690 enduro αλλα για φλαταδουρες...στα στενα και στα μονοπατι θελει χερια και σε εξαντλει σε 5' ...τουλαχιστον αυτα παθαινα εγω με το 640E.
παιζει και το GAS GAS Pampera 450 σαν playbike κατω απο τα 6000€ νομιζω.
orizontas
23/10/2007, 12:38
ερωτησης .....
ποσο κανουν αυτα τα δρζ μεταχειρω?
υπαρχει σε πανω 650 ?
παλαιοτερα μοντελα ..... ας πουμε 99
Monodromos oxi. arxika exeis sygekrimeno budjet?
to DRZ400E ean to vreis me pinakida einai oti prepei gia thn douleia pou theleis, me extra kostos kana 1000ari+ exeis deytera zantolastixa me kentra mama kai diskoplakes (+apostati gia to prostino, yparxei etoimos sto emporio) kai alalzeis apo SM se enduro se 15leptakia eykola.
to mixanaki den spaei den xalaei, meionektima toy E einai oti den exei patakia gia ton synodigo, exei anoikto ypoplaisio kai den seikonei idietero varos, den exei stop sto kolofanaro, kanei thorivo, den exei mama organa. protereimata.... to perisotero gazi apo to aplo S to opoio ean pareis S gia na vgaleis thn apodosh toy E... prepei na valeis toso vathia to xeri sthn tsepi poy den symferei (ase pou xaneis se aksiopistia me ta mastoria pou tha sou anoiksou minitira)
poly kalh epilogh alla ligo poio hardcore einai episeis to wr450f to opoio omos thelei poio syxni sinthrish
isos to neo wr to 250 na einai telika to katalilo motosako gia thn douleia pou to theleis
pantos ean theleis na to kaneis SM kai na to vazeis pista..... mhn pas me tipota se DRZ400S
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
ερωτησης .....
ποσο κανουν αυτα τα δρζ μεταχειρω?
υπαρχει σε πανω 650 ?
παλαιοτερα μοντελα ..... ας πουμε 99
Υπαρχει το DR 650SE το οποιο δεν ξερω ακριβως μεχρι ποτε εβγαινε ή αν βγαινει ακομα.
Παντως με μια γρηγορη ματια στη χρυση ευκαιρια ειδα οτι παιζουν γυρω στα 2500 ευρω πανω κατω για 99 μοντελο.
@ Julius
στο S οσον αναφορα τις αλλαγες απο enduro σε sm και πισω γινονται με τον ιδιο τροπο ? ή εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα ?? (φανταζομαι πως οχι ε ?)
Επισης μηπως ξερει περι πηνειων τι παιζει ?
:confused:
fantacid
23/10/2007, 13:40
κοιτα αυτα που λες οτι θεα απο τη μηχανη σου το κανουν ΟΛΕΣ οσες χαρακτηριζονται εντουρο!
δεν θες τπτ συγκεκριμενο αλλα θες λιγο απο ολα,
κοινως θες λιγο χωματακι στη ζωη σου
παρε ενα μεταχειρο γιαπωνικο με φτηνα ανταλλακτικα που να μη το φοβασε αν σου πεσει κατω κ απολαυσαι το βουνο της γειτονιας σου!
taxydromos
23/10/2007, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κοιτα αυτα που λες οτι θεα απο τη μηχανη σου το κανουν ΟΛΕΣ οσες χαρακτηριζονται εντουρο!
δεν θες τπτ συγκεκριμενο αλλα θες λιγο απο ολα,
κοινως θες λιγο χωματακι στη ζωη σου
παρε ενα μεταχειρο γιαπωνικο με φτηνα ανταλλακτικα που να μη το φοβασε αν σου πεσει κατω κ απολαυσαι το βουνο της γειτονιας σου!
..ναχει ομως μιζα,ετσι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
@ Julius
στο S οσον αναφορα τις αλλαγες απο enduro σε sm και πισω γινονται με τον ιδιο τροπο ? ή εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα ?? (φανταζομαι πως οχι ε ?)
Επισης μηπως ξερει περι πηνειων τι παιζει ?
nai me ton idio tropo, den exoune kamia diafora
109894
fantacid
23/10/2007, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..ναχει ομως μιζα,ετσι?
ε ναι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
nai me ton idio tropo, den exoune kamia diafora
109895
patakia gia ton synodigo
Από αυτά που έχουν μια γατούλα και γράφουν Wellcome ??? :smokin:
minitira
Αυτόν που κάνει τις μηνύσεις, εννοείς ??? :confused:
Γιάννη τι εννοάς....? Ο Πήγασος....?:confused:
road spirit
23/10/2007, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Γιάννη τι εννοάς....? Ο Πήγασος....?:confused:
o πήγασος για την ώρα παραμένει... απλά αρχίζω και κοιτάζω διάφορα για να βλέπω τι παίζεται γενικώς στα offroad μηχανάκια, για να σχηματίζω σιγα σιγά άποψη. Έχω και τον DimTrelameno που πήρε το ktm200 και τα είπαμε χτες απο κοντα....
δες εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48516), με χιουμοριστική διάθεση για την ώρα, καθώς το σενάριο αυτό για μένα θα αργήσει, απο του χρόνου και βλέπουμε... νο money
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Από αυτά που έχουν μια γατούλα και γράφουν Wellcome ??? :smokin:
Αυτόν που κάνει τις μηνύσεις, εννοείς ??? :confused:
:a33:
:a024:
δηλαδή Τσούλιε, το S θα μου φανεί τόσο αργό στην πίστα σε σχέση με το E ?
Στο αγγλικό ebay έχω βρει 2-3 E... Από ότι κατάλαβα έχεις περάσει ακριβώς από τη φάση που περιγράφω ε?:beer:
δηλαδή Τσούλιε, το S θα μου φανεί τόσο αργό στην πίστα σε σχέση με το E ?
Στο αγγλικό ebay έχω βρει 2-3 E... Από ότι κατάλαβα έχεις περάσει ακριβώς από τη φάση που περιγράφω ε?:beer:
nai nai thn exo perasei, symviosa 1,5 xrono peripou me to DRZaki
mia xara einai den spaei den xalaei, apo anartiseis pasxei ligo alla kai stis motosykletes ysxyei to "oti pliroseis perneis"
to "s" sto motard kai ston dromo tha sou fanei "ligo" kai gia na mhn pareksigitho.... gia politiko on-off 400ari mia xara paei, alla safestata to "E" paei kalytera (oxi dramatika kalytera).
και μιας και εχω φαει κολλημα να μαθω τι παιζει με τα πηνεια :lol: :lol:
ενα χρησιμο θρεντ !!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48706&perpage=15&pagenumber=1
:beer: :wave2:
protereimata.... to perisotero gazi apo to aplo S to opoio ean pareis S gia na vgaleis thn apodosh toy E... prepei na valeis toso vathia to xeri sthn tsepi poy den symferei
Τι διαφορές έχουν ρε Τζουλιους? Νόμιζα ότι γίνεται εύκολα, αλλάζοντας τη φλάντζα ώστε να αλλάξει η συμπίεση.... Για τι κόστος μιλάμε? Ρωτάω γιατί τα περισσότερα που πουλάνε είναι S
Και κάτι άλλο, το DRZ-sm που πουλάνε ποιο μοτέρ έχει? Το S ή το E ?
fantacid
28/10/2007, 22:58
για δες κ εδω (http://www.gasgasmotos.es/esp/pampera/any2007/450/07pamp450.htm)
ουτε 6 χηνες.................καινουργιο 2007!!!
:winka:
για δες κ εδω (http://www.gasgasmotos.es/esp/pampera/any2007/450/07pamp450.htm)
ουτε 6 χηνες.................καινουργιο 2007!!!
:winka: Wraio deixnei... 8a einai arage a3iopisto oso to dr? kai ka8e pote service? 8elei psaksimo, alla apo to kinhto pou mpainw einai ligo dyskolo. Thanks 4 the link
Τι διαφορές έχουν ρε Τζουλιους? Νόμιζα ότι γίνεται εύκολα, αλλάζοντας τη φλάντζα ώστε να αλλάξει η συμπίεση.... Για τι κόστος μιλάμε? Ρωτάω γιατί τα περισσότερα που πουλάνε είναι S
Και κάτι άλλο, το DRZ-sm που πουλάνε ποιο μοτέρ έχει? Το S ή το E ?
R U NUTS? siga na mhn alazes mono ta autokolita re man apo S se E kai eisouna okeik.
Exei ena soro diafores sto kinitira - sthn trofodosia, kai episeis ena soro eksoteikes allages, plastiko ntepozito, ypoplaisio, blah blah
Ean den kano lathos (exoune perasei kai 4 xronia) oi vasikotes allages einai o diaforetikoa ekentroforoa, diaforetiki mpiela kai pistoni (me poio konti fousta)
nai to DRZ-SM exei ton kinitira toy S
R U NUTS? siga na mhn alazes mono ta autokolita re man apo S se E kai eisouna okeik.
Γιατί ρε ανόητε, αν του βάλω αυτοκόλητα "No fear" δε θα πάρει στάνταρ 10 αλογάκια που του λείπουν?
:rotflmao: :rotflmao:
(Οκ, δεν ήξερα... :blush: Πάντως έχουν και διαφορετική φλάντζα :smokin::rotflmao: )
nai to DRZ-SM exei ton kinitira toy S
Δηλαδή για μαλακία των γιαπωνέζων πρόκετιται?
Vstrommer71
29/10/2007, 14:24
ΜΗΝ παρεις το motard!
ΔΕΝ θα παει στο χωμα με τιποτα
Το S γινεται μοταρντ σχετικα ευκολα και φτηνα(με δευτερες ζαντες κλπ)
Το Ε ειναι λιγο πιο δυνατο και πιο ελαφρυ γιατι δεν εχει εξοπλισμο δρομου,ειναι κοντα γραναζωμενα κλπ
Το DRZ το βρισκεις μεταχειρισμενο στα 3500? περιπου,συμφερει πιστευω
Για πιο φτηνα,κοιτα και κανα Dominator.Πολυ καλο μηχανακι και θα κανει την δουλεια σου.Οχι τοσο χωματινα,αλλα ειναι μια χαρα για την περιπτωση.Χοντρικα να πουμε οτι το dominator ειναι 50-50 ενω θα ελεγα οτι το DRZ ειναι στο 60χωμα-40ασφαλτος
Διαλεγεις και παιρνεις!
fantacid
30/10/2007, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Το S γινεται μοταρντ σχετικα ευκολα και φτηνα (με δευτερες ζαντες κλπ)
δλδ...1500?
grigorisr1
30/10/2007, 11:23
to motard ομως φοραει και αναποδο μπροστινο και ειναι πιο ομορφο...
και βρισΚεις μεταχειρισμενες ζαντες.. μοτοκροσσ το κανεις για χωμα πιο ευκολα πιο φτηνα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
και βρισΚεις μεταχειρισμενες ζαντες.. μοτοκροσσ το κανεις για χωμα πιο ευκολα πιο φτηνα..
Me tipota omos
H diadromh ton anarrtiseon einai gia SM man kai oxi gia xoma
Re mhn "simvoulevete" ton kosmo ean den eisaste sigouroi gia kati.
Stergios69
30/10/2007, 13:35
Την κάνουν την μόντα κάτι αμερικανάκια με αμφίβολα αποτελέσματα...
Αυτό που γίνεται, είναι να βάλεις αναποδο πηρούνι απο RM, οχι RMZ...
grigorisr1
30/10/2007, 14:26
Me tipota omos
καλα οταν το κανω εγω θα βαλω και φωτος να το δεις :wave2:
fantacid
30/10/2007, 14:40
Me tipota omos
οσο ειναι κ ΣΜ τα μισα ΣΜ που κυκλοφορουν στους δρομους,
βλεπεις κατι xt, afrika transalp κ δε ξερω κ γω τι αλλο με 16αρια κ γιναν με τι μια ΣΜ!
:sick:
οσο ειναι κ ΣΜ τα μισα ΣΜ που κυκλοφορουν στους δρομους,
βλεπεις κατι xt, afrika transalp κ δε ξερω κ γω τι αλλο με 16αρια κ γιναν με τι μια ΣΜ!
:sick:
17"
alla to thema den einai ean tha tsoulaei etsi? kai 13"ria stefania na desei sto drz tha tsoulaei.
to thema einai oti ean valeis sto sm me tis sm anartiseis (ligoteri diadromi - sfixtes rithmiseis) enduro stefania kai enduro lastixa.... safestata kai ta pernei alla to thema den einai apla na tsoulaei sto xoma alla na "pigenei"
καλα οταν το κανω εγω θα βαλω και φωτος να το δεις :wave2:
To θέμα δεν είναι αν μπορεί κάποιος να το κάνει , αλλα το κατα πόσο είναι σωστό. :wave2:
grigorisr1
30/10/2007, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
To θέμα δεν είναι αν μπορεί κάποιος να το κάνει , αλλα το κατα πόσο είναι σωστό. :wave2:
ξερω πολλους που το εχουν κανει και δεν εχουνε κανενα προβλημα...
οποτε γιατι να υπαρχει προβλημα και να μην πηγαινει στο χωμα?
γιατι να υπαρχει προβλημα και να μην πηγαινει στο χωμα?
Με διαδρομή ανάρτησης για μοτάρ ? :confused: :confused:
Θα αστειεύεσαι μάλλον :wave2:
DimChios
30/10/2007, 19:40
ξερω πολλους που το εχουν κανει και δεν εχουνε κανενα προβλημα...
οποτε γιατι να υπαρχει προβλημα και να μην πηγαινει στο χωμα?
:rolleyes:
:nono: :winka:
grigorisr1
30/10/2007, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rolleyes:
:nono: :winka:
χμμ για να λετε εσεις κατι θα ξερετε παραπανω...
δλδ τι αλλο θελει να αλλαξεις μπουκαλες :confused:
Να ρωτήσω κάτι ακόμα, ένα XR400 μπορεί να γίνει αξιοπρεπές μοταρ? και αν ναι με τι κόστος σε σχέση με ένα DRZ ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εγω να δεις :bigcry:
fantacid
31/10/2007, 12:35
Να ρωτήσω κάτι ακόμα, ένα XR400 μπορεί να γίνει αξιοπρεπές μοταρ? και αν ναι με τι κόστος σε σχέση με ένα DRZ ?
πρωτα πρεπει να γινει αξιοπρεπες στο χωμα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πλακα κανω, για αρχη το εξαρακι ειναι μια χαρα στο χωμα εαν δεν εχεις τρελες απαιτησεις κυνηγωντας χρονους, μια χαρα το παταει το χωματακι του!
κ τουρινγκ κανει κ μονοπαταδα κανει!
:winka:
για να το κανεις μοταρ κ να στεκεται, θελει οληκη αναπροσαρμογη
αν κ εχω δει κ 400αρι μοταρ κ ηταν αρκετα ομορφο, αλλα δεν ειναι το θεμα μας η ομορφια!
αν εχεις λεφτα κ ορεξη ολα γινονται, το θεμα ειναι να μη πετας ενα σωρο φραγκα χωρις "ουσια" ..... ονοματα δε λεμε!:a13:
Apo thn allh blepw kati tetoia sta idia lefta kai psinomai... http://cgi.ebay.co.uk/2005-KTM-450-EXC-racing-enduro-supermoto-450exc_W0QQitemZ230186230435QQihZ013QQcategoryZ9926QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Einai polla ta e3oda service?
SeNNinhA
02/11/2007, 09:34
Μιας και ψάχνεσαι για motard, ο τύπος που πούλησε το DRZ στον kosdros έχει στην αυλή του ακόμη, ενα KTM620 μετατροπή σε motard, νομίζω μοντέλο 99. Μπορεί να είναι παλιό μοντέλο αλλα το δείνει μόνο 2000 γιατί του το άφησαν αμανάτι για χρέος. Δεν ξέρω εαν αξίζει, ας μας πουν τα παιδιά εδώ μέσα που τα ξέρουν καλύτερα τα μοντέλα. Αν θέλεις σου δίνω το τηλέφωνο να πας να το δεις. Φθηνό είναι άλλωστε.
imolt_drz
02/11/2007, 10:43
Αν ενδιαφερεσαι πουλαω το δικο μου drz E με πινακιδες....
Αρχικά δημιουργήθηκε από imolt_drz
Αν ενδιαφερεσαι πουλαω το δικο μου drz E με πινακιδες....
An exeis aggelia dwse link. Pou brisketai? Na to kanw mia bolta an ginetai...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μιας και ψάχνεσαι για motard...
Exw skeftei enallaktika na parw 2 mhxanakia, kati san auto pou les kai ena enduro 250 dixrono, me idio budget dhladh <4000?. Omws etsi periorizomai sto ekdromiko enduro...
SeNNinhA
02/11/2007, 12:36
Νομίζω οτι ζητάς με ενα μηχανάκι να καλύψεις 3 διαφορετικά πράγματα και μάλιστα χωρίς πολλές παραχωρήσεις.
Δεν νομίζω οτι γίνεται και μάλιστα με έυκολο τρόπο.
- Το εκδρομικό εντούρο θέλει μηχανή τετράχρονη, με καλή αυτονομία, σέλα που να μην κουράζει πολύ και κάποιο μέσο βάρος για να είναι σταθερή στα πολλά
- Το απλό εντούρο θέλει πιο ελαφριά μηχανή, με καλές αναρτήσεις, μικρότερο βάρος και αυτονομία με θέση οδήγησης που να ευνοεί πιο πολύ την όρθια οδήγηση.
- Το motard θέλει αλλους τροχους, κέντρα, φρένα κλπ, αναρτήσεις πιο σκληρές και με μικρότερο εύρος, μικρό βάρος και αυτό, και σελα που να σε βοηθάει στον έλεγχο της μηχανής και όχι να σε ξεκουράζει.
Μια μηχανή που να την βάζεις μπροστά και να τα κάνει όλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Το πιο εύκολο όπως ειπώθηκε και πιο πριν είναι να βρείς ενα εντουράκι (όχι δίχρονο) όπως το DRZ που κάνεις και εκδρομικό εντούρο (όχι όπως με το απλό DR) πάει αρκετά καλά στο χώμα (ειδικά για τον ερασιτέχνη) και να βρείς και ενα ζευγάρι κομπλέ τροχούς που να μετατρέπεται μεν σε motard αλλα ουσιαστικά μόνο εμφανισιακά γιατί λόγω αναρτήσεων δεν θα μπορείς να το πιέσεις πολύ αν σκοπεύεις να μπεις στην πίστα.
Αν έχεις απαιτήσεις και απο τα 3 τότε αναγκαστικά πας σε τουλάχιστον 2 μηχανές (αν όχι 3)
Στην χρυσή ευκαιρία κοίταξες?
Πχ μόλις είδα την παρακάτω αγγελία:
SUZUKI DRZ 400Ε, μοντ. '00, μπλε, 45 ΗΡ, 22.000 χλμ., super motard, ζάντες, enduro, wp αναρτήσεις, μπαγκαζιέρα, extra, συναγερμός, δεκτός έλεγχος, τιμή 4.000 ευρώ
αντίστοιχες υπάρχουν και για ΚΤΜ με εξοπλισμό και εντούρο και motard
Για ρίξε μια ματιά
Kai thn eixa auth thn aporia gia tis anarthseis... Na ypothesw dhladh oti aplws allzontas ellathria mprosta den kanw kai polla pragmata e?
SeNNinhA
02/11/2007, 17:05
O Julius ξέρει όλες τις λεπτομέρειες που το είχε το DRZ βάλε-βγάλε. Διχασμένη προσωπικότητα ήταν το καημένο. Ούτε αυτό ήξερε τι ήταν.....:confused: :confused: :confused: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
O Julius ξέρει όλες τις λεπτομέρειες που το είχε το DRZ βάλε-βγάλε. Διχασμένη προσωπικότητα ήταν το καημένο. Ούτε αυτό ήξερε τι ήταν.....:confused: :confused: :confused: :lol: :lol: :lol:
Oi anartiseis sto DRZ einai ena skotino simeio distixos
me elatyria WP empros pizo kai psagmeno oso eperne stis rythmiseis to mprostino........ to mprostino eitane poly skliro sto xoma (mono sta polla epeze eikanopoihtika) kai to pizo eitane para poly malako (eidika SM sto pistaki estrive varka-gialo)
isos me ena after market piso amortiser kai revalving sta mrostina na epeze eikanopoihtika
Oi anartiseis sto DRZ einai ena skotino simeio distixos
me elatyria WP empros pizo kai psagmeno oso eperne stis rythmiseis to mprostino........ to mprostino eitane poly skliro sto xoma (mono sta polla epeze eikanopoihtika) kai to pizo eitane para poly malako (eidika SM sto pistaki estrive varka-gialo)
isos me ena after market piso amortiser kai revalving sta mrostina na epeze eikanopoihtika
:wave2: Dhladh na parw ena 250 dixrono enduro... kai na perimenw mia kalh eukairia gia ena fthno motar... Den 3erw kai ti ginetai kai me tis kathgories agwnwn.
CCM 404 DS Trail & Supermoto version....
DRZ400E κινητήρας
WP ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
Keihin FCR 39mm
Brembo φρένα
Magura Fatbar τιμόνι
Ηλεκτρονικό κοντέρ με ολικό κ μερικό χιλιομετρητή
12λιτρο ρεζερβουάρ
το DRZ δεν είναι μονόδρομος.... υπάρχει και αυτό και με 2 χρόνια εγγύηση και βγάζει και πινακίδα
ανταλλακτικά.... μοτέρ, ηλεκτρονική Suzuki - πλαστικά κάνουν από διάφορα άλλα και υπάρχουν από UFO,Polisport, Acerbis, μόνο το ψαλίδι, υποπλαίσιο είναι κατασκευής CCM.
για Trail-ride, ταξιδιωτικά χώματα κλπ και πίστα είναι σούπερ
αυτά για όποιον άλλο ενδιαφέρεται να μάθει τί άλλο υπάρχει εκτός από DRZ....
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ullyses
για Trail-ride, ταξιδιωτικά χώματα κλπ και πίστα είναι σούπερ
Aντέχει και σε γκρεμούς !!!!!!!
build quality όχι μαλακίες !! :p