PDA

View Full Version : H Μ@λ@κι@ δεν ξεχωρίζει 2 με 4 τροχούς

stvr1
22/10/2007, 19:41
Είπα να κάνω την επανεμφάνιση μου στο forum με λίγη γκρίνια!!! :D

Βράδυ, πριν λίγο καιρό, σε ένα κωλόστενο στο Παγκράτι που διασταυρώνεται με ένα άλλο κωλόστενο. Είμαι με το θηρίο και πάω χαλαρά την κοπέλα μου στο σπίτι. Κάνω να στρίψω και βλέπω εναν μ@λ@κ@ να έρχεται απο αριστερά, σε σχετική απόσταση, και να γκαζώνει για να προλάβει... Επειδή είμαι και λίγο κοπρίτης τον γράφω στα @ρχίδι@ μου και βγαίνω λίγο, ο τύπος αγχώνεται και πλακώνεται στα φρένα. Εγω έχω σταματήσει... Τον κοιτάω και βλέπω οτι ξεφυσά εκνευρισμένος...
Κοιτάω πίσω μου να βεβαιωθώ και του λέω:

Εγώ: Μεγάλε, ξέρεις είμαι απο δεξιά...
Μ@λ@κ@ς: Τι λες, ρε σοβαρά; Και τι θα πει αυτό;
Ε: Δεν έχω stop άρα έχω πρωτερεότητα...
Μ: Τι λές ρε, εδω είναι κεντρικός ο δρόμος δεν ισχύει αυτό.:hypnotize
Ε: (ακόμα ψύχραιμος) Το δίπλωμα πως το πηρες, με μέσο; Απο δεξιά έχω πρωτερεότητα...
Μ: Δηλαδή στην Βουλιαγμένης αν βγείς απο δεξιά έχεις πρωτερεότητα;
Ε: 1. Οι απο δεξιά κάθετοι στην Βουλιαγμένης έχουν όλοι stop και 2. εδώ δεν είναι λεοφώρος είναι στενό...
Μ: Λες μαλακίες... Εγώ ξέρω... Εχω τρακάρει με αυτοκίνητο και φορτηγό εδω και με πληρώνανε.:beer:
Ε: Και είπες απόψε να τρακάρεις και με μηχανή;;;;!!!! Και στο κάτω κάτω αν είσαι τόσο σίγουρος κανε λιγο πίσω και χτύπα με, να δούμε ποιός θα πληρώνει ποιόν.

Φυσικά δεν το έκανε και απο το να κάθομαι να χάνω το σάλιο μου του εδωσα μια ευχη σχετική με την λέξη ΓΑΜΟΣ και έφυγα. Το θέμα είναι οτι ο τύπος οδηγούσε ΜΗΧΑΝΗ!!! Έχω συνηθίσει να βλέπω μ@λ@κες με αυτοκίνητα που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4, αλλά αυτοι είναι έτσι γιατι νωμίζουν οτι το κουτί τους προστατεύει, αλλά με μηχανή ρε πού@#$%!!!
Βέβαια το οτι οδηγούσε Varadero και φόραγε ένα κρανάκι απο αυτά τα μισά που καλύπτουν μόνο το πάνω μέρος του κεφαλιού λέει πολλά για το τι οδηγός ήταν. Ελπίζω να είναι από αυτούς που μολις πιάσουν τα κρύα αφήνουν την μηχανη και παίρνουν το κουτί γιατι είναι ψυχοφθόρο να φυλάγεσαι απο αυτοκίνητα, λεωφορία, φορτηγά, πεζούς, παπάκια και μαζί με όλα αυτά και ΜΗΧΑΝΕΣ (τα παπάκια ειναι μια κατηγορία μόνα τους, εξίσου επικίνδυνα με τα taxi!!!!).
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ!!!!!! :mad:

AFTER
22/10/2007, 19:49
Μην ασχολεισαι, προκειται περι ασχετων καφρων που δεν βγαζεις ακρη μαζι τους, χανεις τον καιρο σου τελειως με το να τους μιλας, και πεφτεις και στο επιπεδο τους
Το οτι θα σε νικησει λογω πειρας σε μια λογομαχια βλακειας, φανταζομαι θα το εχεις ξανακουσει

Κοιτα εσυ να τους αποφευγεις, και ασε να το φανε το κεφαλι τους καπου αλλου(γιατι θα το φανε..), και να ανεβαζουν τις στατιστικες

H0NDAKIAS
22/10/2007, 20:22
Ω καλά δεν την πάλεβε ο τυπός ! ! ! Μ@λ@κ@ς foulllllllllllllllllllllll
Καλά κάνω εγώ και σταματάω παντού εχω δεν έχω προτεραιότητα.

stefanosER
22/10/2007, 20:51
φίλε μου μπορεί όντως να έχεις προτεραιότητα, αλλά το οτι βγαίνεις παρόλο που έχεις δει πως έρχεται μηχανάκι κ μάλιστα γκαζωμένο, γράφοντάς τον στα @@@ σου είναι εξίσου λάθος....

cityfly
22/10/2007, 21:22
έλα μωρέ αυτό δεν είναι τίποτα

εμένα ο άλλος προσπαθούσε να μου αποδείξει ότι εκείνο το σήμα που του έδειξα ρωτώντας τοω γιατί το προσπέρασε χωρίς να σταματήσει, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΠ;

μάλλον ταψί για μπακλαβά θα ήταν

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stvr1
22/10/2007, 21:23
Φίλε Στέφανε,
πιθανώς έχεις δίκιο αλλά γκάζωσε αφού με είδε (ήδη έβγαινα, δηλαδή) και απο την άλλη σταμάτησα αφήνοντάς του χώρο για ελιγμό αν ήταν τόσο μ@λ@κ@ς ώστε να μην φρενάρει, με λίγα λόγια φρέναρα λίγο αργότερα απ' όταν μπορούσα για να του σπάσω τον ψευτοτσαμπουκά. Βέβαια η αντίδρασή του, έδειξε μεγάλη ασχετοσύνη και συνεπώς ήταν ρίσκο που ίσως να μην χρειαζόταν να πάρω... Εδώ έχεις δίκιο. Εγω θα βάλω μυαλό στον κάθε κάγκουρα;;;
Απλά μην μου πεί κανείς οτι κάποια στιγμή δεν έχει βρεθεί στην θέση να θέλει να κάνει τον "παραβάτη" να χεστεί από τον φόβο του για την μαλακία που κάνει...

stefanosER
22/10/2007, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Φίλε Στέφανε,
πιθανώς έχεις δίκιο αλλά γκάζωσε αφού με είδε (ήδη έβγαινα, δηλαδή) και απο την άλλη σταμάτησα αφήνοντάς του χώρο για ελιγμό αν ήταν τόσο μ@λ@κ@ς ώστε να μην φρενάρει, με λίγα λόγια φρέναρα λίγο αργότερα απ' όταν μπορούσα για να του σπάσω τον ψευτοτσαμπουκά. Βέβαια η αντίδρασή του, έδειξε μεγάλη ασχετοσύνη και συνεπώς ήταν ρίσκο που ίσως να μην χρειαζόταν να πάρω... Εδώ έχεις δίκιο. Εγω θα βάλω μυαλό στον κάθε κάγκουρα;;;
Απλά μην μου πεί κανείς οτι κάποια στιγμή δεν έχει βρεθεί στην θέση να θέλει να κάνει τον "παραβάτη" να χεστεί από τον φόβο του για την μαλακία που κάνει...

έτσι ακριβώς.και γω έχω βρεθεί σ'αυτή την θέση πολλές φορές...απλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που προσπαθείς να "συνετίσεις", ούτε τι εμπειρίες, γνώσεις ή ακομά κ τρέλα μπορεί να έχει, προσπαθώ να το αποφεύγω όσο μπορω:beer: :beer:

apk
22/10/2007, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
.....θα σε νικησει λογω πειρας σε μια λογομαχια βλακειας.....

:a19:

SPORAKIAS
22/10/2007, 21:32

ειδικα εδω στη γειτονια μου που εχει κατι ωραια στενακια με στοπ.....και ειδικα με την παπια ...καθημερινα τους την κανω....:rotflmao:

παραλιγο να μου κατσει και μια φορα με μια καριολα....και τι εννοω να μου κατσει

....απο τον φοβο της ...οτι θα της πεταχτω .....λογω του ελιγμου που εκανε πηγε να στουκαρει στα απεναντι παρκαρισμενα....αλλα την γλυτωσε..... :smokin:

και ναι...στα αρχιδια μου τι θα παθαινε...:wave2:

kakofonixx
22/10/2007, 22:08
Δυστυχως φιλε μου εμεις οι Ελληναρες δεν εχουμε ποτε αδικο.
Παντα ειμαστε σωστοι και για ολα φταινε αποκλειστικα και μονο οι αλλοι :yuck:

Εγω 2 πραγματα εχω μαθει στους ελληνικουςε δρομους:
1. να οδηγαω αμυντικα και να προσπαθω να προβλεπω τη μαλακια που ενδεχεται να κανει ο καθενας στο δρομο
2. να μην τσαντιζομαι με τιποτα και για κανεναν

Και πιστεψε με, με εχουν σωσει ουκ ολιγες φορες, τοσο σωματικα οσο και ψυχικα... :wave2:

div400
22/10/2007, 22:20
απο ηθικης πλευρά εχεις απολυτο δίκιο φιλε stvr1!!!

αλλα να εκθέτεις τον εαυτό σου (ή/και συνεπιβατη) σε κινδυνο για να ''σπασεις τον τσαμπουκα'' σε καποιον....χμμμ :nono:

ξερω πως νιωθεις. και εγω θελω καθημερινα να κανω το ιδιο σε πολλους αλλα βαζω το τομαρι μου πανω απο ολους και πρωτα απο ολα!

:wave2: :beer: :wave2:

LsKostas
23/10/2007, 02:47
Βέβαια το οτι οδηγούσε Varadero και φόραγε ένα κρανάκι απο αυτά τα μισά που καλύπτουν μόνο το πάνω μέρος του κεφαλιού λέει πολλά για το τι οδηγός ήταν

Aνεμιζε κι η γραβατα???:smilea:

:lol: :rotflmao:

Alx 84
23/10/2007, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
έλα μωρέ αυτό δεν είναι τίποτα

εμένα ο άλλος προσπαθούσε να μου αποδείξει ότι εκείνο το σήμα που του έδειξα ρωτώντας τοω γιατί το προσπέρασε χωρίς να σταματήσει, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΠ;

μάλλον ταψί για μπακλαβά θα ήταν

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

όχι ρε! αχαχαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι άτομα παίζουν στον κόσμο!!

alximistis
23/10/2007, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
όχι ρε! αχαχαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι άτομα παίζουν στον κόσμο!!

Τι γελά ρε; Εδώ υπάρχουν άλλοι που έχουν την μοτοσικλέτα στο σαλόνι τους και τρέχουν με ένα πανάκι όλη την ώρα να την σκουπίζουν... ;)

πάντως άνευ παρεξήγησης προς τους κατόχους Βαρκαδέρο... θεωρώ ότι πολλοί από αυτούς είναι απίστευτοι παπάρες.
Καλό θα ήταν πάντως φιλαράκι ειδικά όταν έχεις την κοπελιά σου μαζί σου να τα αποφεύγεις αυτά. :)

ΙΠΠΕΑΣ
23/10/2007, 11:47

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ!!!!!! :mad:

Δεν αρκεί αυτό κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω ότι έχετε δει όλοι αυτό το βιντεάκι με τον εθελοντή τον Αύγουστο του 2004. Έπρεπε πριν πας να παραλάβεις το δίπλωμα , να αναγκάζεσαι να πας στο υπουργείο συγκοινωνιών και να δεις σε μία διαμορφωμένη αίθουσα προβολών 500 τέτοια βιντεάκια με φυσικό ήχο για να έχεις συναίσθηση του τι μπορει να προκαλέσεις εκεί έξω.

Τεσπα, παιδιά προσοχή εκεί έξω. Εγώ έχω ένα κανόνα που τον ακολουθώ κατά γράμμα. Δεν αλλάζω ποτέ διαδρομή όταν πηγαίνω στην εργασία μου ή επιστρέφω από αυτή. Θυμάμαι έτσι όλες τις λακούβες, όλα τα επικίνδυνα σημεία και κυρίως όλες τις διασταυρώσεις που οι ΑΛΛΟΙ έχουν stop ή κόκκινο ώστε να φυλλάγομαι από τον υποψήφιο...ΦΟΝΙΑ.

Βέβαια όταν είναι να πάω σε άλλη διαδρομή(εκδρομή κτλ) φροντίζω να πηγαίνω από κεντρικούς δρόμους που υπάρχει σχετικά μεγαλύτερη ορατότητα στις διασταυρώσεις και μεγαλύτερη συναίσθηση της ευθύνης από τους οδηγούς.

costas81
23/10/2007, 12:30
πρέπει να προσέχουμε όσο μπορούμε τόσο για μας όσο και για τους άλλους!

φαντάζεσαι το πλαληκάρι να νόμοζε ότι θα σταματήσεις και να μην έκοβε?

Την μαλακια θα την ειχε κανει αυτος οκ δεν λεω αλλά θα θελες τα βράδια που ξαπλώνεις να σκέφτεσαι ότι σκότωσες έναν άνθρωπο την στιγμή που θα μπορούσες να το αποφύγεις?

ronin1
23/10/2007, 14:13
επειδη ειχε τρακαρει κ με φορτηγο κ με ΙΧ..

μάλλον θα ειχες προβλημα αν εκανε πισω κ σε χτυπουσε..:lol: :lol: :lol:

stvr1
23/10/2007, 19:16
Το θέμα δεν είναι το φορτηγό και το Ι.Χ., ο τύπος είχε τρακάρει μάλλον με τρένο οταν ήταν μικρός και του έμεινε το κουσούρι! :hypnotize :lol: :lol:

mihalck
27/10/2007, 10:00
:bawl: Παιδια γεια σας. Γραφω αυτα τα λογια και κλαιω γιατι χθες το απογευμα σκοτωθηκε ενας συναδελφος μου στην αττικη οδο. Στο δρομο αυτο δεν εχει τραυματισμο οδηγου μοτο, ειναι ολα θανατηφορα. Μια Κα........λα με το τηλ στο χερι αφησε μια γυναικα 30 χρονων χηρα και ενα παιδακι 3 χρονων ορφανο απο πατερα. Οταν μεγαλωσει θα του πουν οτι ο πατερας του σκοτωθηκε με μηχανη και θα φταιει αυτος. Κανεις δεν θα πει του παιδιου οτι ο πατερας του διαλεξε να οδηγει μηχανη για να πηγαινει στη δουλεια του και στο σπιτι του γρηγορα χωρις να τον τρωει η κινηση καθε μερα. Σε 3 χρονια εχουν σκοτωθει 4 συναδελφοι 30 με 40 χρονων. Ο ασφαλεστερος δρομος της Ελλαδας εχει θυματα μονο οδηγους μοτο. Αυτους με τα τηλ. και τη μουσικη τερμα ποιος θα τους μαζεψει?Το νου σας παιδια κυκλοφορουν φονιαδες νομιμα. Σε σκοτωνουν και καθαριζουν οι ασφαλειες. Και παλι γεια σας..