Σύνδεση

View Full Version : Δεν εχω λογια!!!

Σελίδες : [1] 2

el_hymador
24/10/2007, 16:36
Δειτε το video και συμπερανετε μονοι σας το ποσο ψυχανωμαλοι κυκλοφορουν αναμεσα μας....δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχει ''ανθρωπος'' που διασκεδαζει την ανια του με αυτον τον τροιπο!!!

αυτα που σημερα κανει στο σκυλο, αυριο μπορει καλιστα να τα κανει σε ανθρωπο.

ο ''κυριος'' ειναι φοιτητης του Πανεπιστημιου Αιγαιου στο τμημα ''Μηχανικών οικονομιας και διοικησης''

μετα απο το σχετικο σαλο που εχει δημιουργηθει, γνωριζουν πλέον το ονομα του (με π.μ. οποιος το θελει)

σε αυτα τα mails (φοιτικος συλλογος & γραμματεια του παν.Αιγαιου) στειλτε τις διαμαρτυριες σας και ζητηστε την διαγραφη του απο το πανεπιστήμιο και την παραδειγματικη τιμωρια αυτου του μουνοπ@νου!!!

FoititikosSyllogos@fme.aegean.gr

fme@aegean.gr

το video ειναι αυτο....

http://www.youtube.com/watch?v=8_avyVTv-Cw

σκατοψυχε να σαπισεις ζωντανος!!!!

soundstorm
24/10/2007, 16:51
Πρεπει να εχει φαει πολυ ξυλο το παλικαρι....
Εδω και πολλες μερες εχει γινει αυτο.
Και η αηδια ειναι οτι τραβουσε ο ιδιος το βιντεο.:mad:

project.breeze
24/10/2007, 17:19
Κάτι τέτοιες στιγμές θα ήθελα να είμαστε σε κάποιο άλλο κράτος.Να του κόψουν τα χέρια από την ρίζα και να τον ευνουχίσουν,να μην τον σκοτώσουν,να τον εξευτελίσουν και να τον αφήσουν να πεθαίνει κάθε μέρα

filipp0s
24/10/2007, 17:22
Ρε μ@λ@κ@ δεν αντέχω καν να το δω...:mad:

devil's animal
24/10/2007, 17:25
εγω θα τον εβαζα μεσα σ'να κλειδωμενο δωματιο με 2-3 αγριεμενα και πεινασμενα doberman!:a01: :a01: :a01:

:evil: :evil: :evil:

DimChios
24/10/2007, 17:26
Μαλακα ανατριχιασα!

:sick:

EDIT: Το ονομα του υπάρχει και στα σχόλια που εχουν γινει στο youtube!

:mad:

kawasaki ZX-12
24/10/2007, 17:35
ρε τον πουσταρα!!!!!!!!!!!!!

το καθικι να ψοφησει και να μην τον κλαψει κανεις!!!!!

tai
24/10/2007, 17:45
να τον είχα μόνο στα χέρι μου τον πούστη:mad: :sick: :a52: :a37:

adam_tsouk
24/10/2007, 17:47
κ να υποθεσω πως ειναι περι τα 20 ο τυπος? αμα φτασει τα 30-40 τι θα κανει δλδ?

Φανταζομαι οτι εχουν ηδη γινει μηνυσεις. Αν τον διωξουν κ απο το πανεπιστημιο μετα να δουμε τι θα κανει το λαμογιο...

el_hymador
24/10/2007, 18:00
Kυπριος (δεν μας ενδιαφερει αυτο...) κατοικος Λονδινου (φραγκα δηλαδη...) και περασε σε Ελληνικο πανεπιστημιο με τον γνωστο ''ευκολο'' τροπο που περνουν οι Κυπριοι (καλως κανουν...)

δηλαδη ολα στρωμενα και καλα...το σκατα παιδικη ηλικια ειχε ο μαλακας για να καταληξει ετσι;;;!!!

υγ. δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τους Κυπριους, αντιθετως εινα γαμω τα παιδια οι χαλουμι - Brothers....αλλωστε τετοιες ανουσιες συναθροισεις κυτταρων εχουμε και στην Ελλαδα....

tai
24/10/2007, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Kυπριος (δεν μας ενδιαφερει αυτο...) κατοικος Λονδινου (φραγκα δηλαδη...) και περασε σε Ελληνικο πανεπιστημιο με τον γνωστο ''ευκολο'' τροπο που περνουν οι Κυπριοι (καλως κανουν...)

δηλαδη ολα στρωμενα και καλα...το σκατα παιδικη ηλικια ειχε ο μαλακας για να καταληξει ετσι;;;!!!

υγ. δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τους Κυπριους, αντιθετως εινα γαμω τα παιδια οι χαλουμι - Brothers....αλλωστε τετοιες ανουσιες συναθροισεις κυτταρων εχουμε και στην Ελλαδα....

η μαλακία δεν έχει ούτε χρώμα ούτε εθνικότητα:mad:

costas81
24/10/2007, 18:36
πραγματικα λυπαμαι για αυτόν τον άνθρωπο!!

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

TROOPER
24/10/2007, 19:04
σκοτωστε τον μετα απο 5 μερες ασταματητων βασανιστηριων !!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!!!!!!!!

apav
24/10/2007, 19:37
:sad:

xampos
24/10/2007, 19:53
:mad: :sad:

grigorisr1
24/10/2007, 20:01
αυτον το μπασταρδο ειναι να τον βαλεις σε ενα δωματιο με 5 bull dog και να τον γαμισουν το αρχηδι!!

Lupo
24/10/2007, 20:12
Δεν απειλώ ποτέ.

Προειδοποιώ πάντα.

Αφού είναι Κύπριος , κάποια στιγμή θα έρθει στην χώρα του.
Εδω είμαι.
Ελπίζω να είμαι εδώ, και όταν θα έρθει.
Ελπίζω να τον πετύχω.

Σκατόψυχε.
Είναι προειδοποίηση μέσα σε άσχημα νεύρα. Δεν είδα όλο το βιντεο.

Δεν κολλάνε φατσούλες.
Θα βρεθούμε, που θα πάει.

kaps
24/10/2007, 20:12
Προ μιας ώρας χαζεύω από το μπαλκόνι μου 4 γατάκια που παίζουν ανέμελα τα οποία έχω άτυπα υιοθετήσει και τα ταίζω . Παρατηρώ 3 νεαρούς ηλικίας 20-22 χρονών να διέρχονται στο δρόμο . καθώς πλσιάζουν στα γατιά και δεν με έχουν πάρει χαμπάρι :evil: πάει το ένα κολόπαιδο και καλά να χαιδέψει τα γατάκια και τον βλέπω να έιναι έτοιμος να τα κλωτσήσει . ΕΕΕΕΕΕΕ είδαν το Χριστό φαντάρο :evil: :evil: :evil: . Υπάρχουν αρρωστημένοι γονείς που μεγαλώνουν ανώμαλα βλαστάρια ..

gcrook
24/10/2007, 21:09
Απο ποτε δημοσιογραφος δικαιουται να εκφρασει προσωπικη αποψη στο τελος του ρεπορταζ;
"Ειναι κριμα που αυτος ο υπανθρωπος κυκλοφορει ελευθερος" ειπε με στομφο η καριολα στο τελος, και οι μισοι "παραγoντες" και στελεχη του καναλιου που ετυχε να περνανε απο διπλα προσπαθησαν να κρυφτουν μεχρι να λυθει η παρεξηγηση.

Αι στα γαμιδια!
(εδω επιτρεπεται να λεμε την γνωμη μας)

gcrook
24/10/2007, 21:13
Και ωπα λιγο ρε παιδες με την αυτοδικια,ντροπη ειναι....

Ας ελπισουμε οτι θα του συμβει καποιο ατυχημα.
Ξερετε ποσος κοσμος μεσα στην παρανοια του αυτογρονθοκοπειται μεχρι θανατου την σημερον ημερα;:rotflmao:

Lupo
24/10/2007, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και ωπα λιγο ρε παιδες με την αυτοδικια,ντροπη ειναι....

Ας ελπισουμε οτι θα του συμβει καποιο ατυχημα.
Ξερετε ποσος κοσμος μεσα στην παρανοια του αυτογρονθοκοπειται μεχρι θανατου την σημερον ημερα;:rotflmao:
Θα το δηλώσεις και επίσημα το παραπάνω, αν χρειαστεί να σε καλέσω ως μάρτυρα?

gcrook
24/10/2007, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Θα το δηλώσεις και επίσημα το παραπάνω, αν χρειαστεί να σε καλέσω ως μάρτυρα?

Σαφως.
Εγω ο Βασιλης Μπαρδουκας του Βρασιδα, κατοικος των Ανω Πορδανων του Νομου Ευρυτανιας, δεσμευομαι να παρουσιαστω ως Μαρτης...:look:

LsKostas
24/10/2007, 21:35
Παναγιώτης Κυριάκου
Κύπριος, κάτοικος Λονδίνου, σπουδαστής Χίου.

Και αν τυχον την γλυτωσεις στην Χιο,παρε μεταγραφη στην Αθηνα!!!

Μ@λ@κ@!!!

marulis
24/10/2007, 21:42
:a7: :yuck:
:a29:
:a37:
:a52:

:a023: :a023: :a023:

Rezeguet
24/10/2007, 21:50
ενταξει παλι καλα που του εριξε απλα το λαδι και δεν εβρασε το σκυλο στο λαδι (γιατι οταν ειδα συνδυασμο σκυλος στον κηπο και λαδι να ψηνεται ανατριχιασα στη σκεψη του τι θα γινοτανε) :uplate:

Δεν τον υπερασπιζομαι, και καλο θα ειναι να χρησημοποιηθει ο εν λογω κυριος για παραδειγματισμο, αλλα υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που αξιζουν το μισος σας απο τον εν λογω νεαρο.

cityfly
24/10/2007, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Πρεπει να εχει φαει πολυ ξυλο το παλικαρι....
Εδω και πολλες μερες εχει γινει αυτο.
Και η αηδια ειναι οτι τραβουσε ο ιδιος το βιντεο.:mad:

άμα το τραβούσε άλλος θα ήταν χειρότερα
γιατί θα σήμαινε ότι θα ήταν δύο του ίδιου ακριβώς χαρακτήρα με τον "κύριο" του βίντεο

DimChios
24/10/2007, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
άμα το τραβούσε άλλος θα ήταν χειρότερα
γιατί θα σήμαινε ότι θα ήταν δύο του ίδιου ακριβώς χαρακτήρα με τον "κύριο" του βίντεο

2 ηταν! δεν ακουσατε που λεει: "τραβα και το σκυλο"?

project.breeze
24/10/2007, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
2 ηταν! δεν ακουσατε που λεει: "τραβα και το σκυλο"?

Όντως ήταν δύο,ξαναδείτε το video.Και οι 2 για λιθοβολισμό ειναι...

SUPERMARIO
24/10/2007, 23:36
δεν ειδα το βιντεο (δεν θα μπορουσα ουτε απο περιεργεια να το δω) και δεν ξερω λεπτομερειες.αλλα για να φωναζετε εσεις ετσι κατι σοβαρο θα εκανε.
πριν τον βασανισουμε και τον κλεισουμε σε ενα δωματιο με αλλα αγρια σκυλια (οπως διαβασα παραπανω) καλο θα ηταν να το παρουν αυτο το "παιδι" (αλλη λεξη μου ηρθε στο μυαλο) οι ειδικοι-ψυχιατροι να δουν μηπως μπορουν να το βοηθησουν, γιατι σιγουρα ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ.:a24: :a24: :a24:

el_hymador
24/10/2007, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
δεν ειδα το βιντεο (δεν θα μπορουσα ουτε απο περιεργεια να το δω) και δεν ξερω λεπτομερειες.αλλα για να φωναζετε εσεις ετσι κατι σοβαρο θα εκανε.
πριν τον βασανισουμε και τον κλεισουμε σε ενα δωματιο με αλλα αγρια σκυλια (οπως διαβασα παραπανω) καλο θα ηταν να το παρουν αυτο το "παιδι" (αλλη λεξη μου ηρθε στο μυαλο) οι ειδικοι-ψυχιατροι να δουν μηπως μπορουν να το βοηθησουν, γιατι σιγουρα ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ.:a24: :a24: :a24:

αυτοι οι ψυχιατροι και οι ψυχολογοι εχουν κανει μεγαλη ζημια τελικα...

οτι μαλακια και αν κανεις τσαμπουνας ενα ψυχολογικα προβλημτα, διαταραγμενη προσωπικοτητα κτλ και καθαρισες.....δεν μιλαω για περιπτωσεις κλινικες οπου πραγματικα ο αλλος ειναι JAZZ εντελως...μιλαω για τυπακια σαν και αυτον που λειτουργουν απολυτα φυσιολογικα, ειναι πληρως ενταγμενα στο κοινωνικο συνολο και κανουν αρχιδιες...

επειδη εχω βαρεθει την πολιτκως ορθη αντιμετωπιση που εχουμε πλεον σε ολα τα θεματα και επειδη μου κανει λιγο γιαλαντζι η ολη φαση .....

ενα τηγανακι καυτο λαδι στον κυριο και χωρις νοσηλεια μετα...αυτο του αξιζει!!! ουτε ψχ κλινικες ουτε τιποτα....

σας κανει βαρβαρο αυτο;

εναλακτικα 10 χρονια υποχρεωτικη εργασια σε κυνοτροφεια-φιλοζωϊκες οργανωσεις...να ξεσκατιζει σκυλους!!

DimChios
24/10/2007, 23:53
αυτοι οι ψυχιατροι και οι ψυχολογοι εχουν κανει μεγαλη ζημια τελικα...

οτι μαλακια και αν κανεις τσαμπουνας ενα ψυχολογικα προβλημτα, διαταραγμενη προσωπικοτητα κτλ και καθαρισες.....δεν μιλαω για περιπτωσεις κλινικες οπου πραγματικα ο αλλος ειναι JAZZ εντελως...μιλαω για τυπακια σαν και αυτον που λειτουργουν απολυτα φυσιολογικα, ειναι πληρως ενταγμενα στο κοινωνικο συνολο και κανουν αρχιδιες...

επειδη εχω βαρεθει την πολιτκως ορθη αντιμετωπιση που εχουμε πλεον σε ολα τα θεματα και επειδη μου κανει λιγο γιαλαντζι η ολη φαση .....

ενα τηγανακι καυτο λαδι στον κυριο και χωρις νοσηλεια μετα...αυτο του αξιζει!!! ουτε ψχ κλινικες ουτε τιποτα....

σας κανει βαρβαρο αυτο;

εναλακτικα 10 χρονια υποχρεωτικη εργασια σε κυνοτροφεια-φιλοζωϊκες οργανωσεις...να ξεσκατιζει σκυλους!!

+πολλά!!!

Μαθαμε και για ολα την εχουμε ετοιμη τη δικαιολογία!

HolyDiver
25/10/2007, 00:12
Να σου πέσουν τα @@ κ@λοπαίδι:a57:

makis206
25/10/2007, 00:27
Μετά από κάμποσα ποτάκια έκανα μαλακία που το είδα το βίντεο..

Αλλά το αρχιδάκι έπρεπε να το'χα δίπλα μου τώρα

Άντε να χωνέψεις ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσά μας κάτι τέτοιες στιγμές..

Άνθρωποι.. αυτή η λέξη έχει καταντήσει να είναι χειρότερη απ'τα σκατά τα ίδια.. και κάτι τέτοιοι την κατάντησαν έτσι..

Έπρεπε να ήσουν δίπλα μου καργιόλη τώρα..

Ε ρε μπάσταρδε και να σε φέρει η μοίρα δίπλα μου μια μέρα

HolyDiver
25/10/2007, 00:54
Μπούμπης
Μπουμπίτσα
Μαύρος
Τομ
Τζέρυ
Ρόκυ
Ντάστυ
Σκύλα (ανώνυμη)
Μαξ
Πούπα
Μπούλης1
Μπούλης2
Γουλφ
Ασυνείδητος
Ρούντη
Ποντίκι
Μπόμπος

Είναι και άλλα που δεν τα θυμάμαι......δεν θέλω να θυμάμαι να χτυποιούνται σαν λυσσασμένα και να ξερνάνε αίμα .... να κάνω απεγνωσμένα ατροπίνες .... να με κοιτάν στα μάτια και να ξεψυχάνε......

el_hymador
25/10/2007, 00:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
Μπούμπης
Μπουμπίτσα
Μαύρος
Τομ
Τζέρυ
Ρόκυ
Ντάστυ
Σκύλα (ανώνυμη)
Μαξ
Πούπα
Μπούλης1
Μπούλης2
Γουλφ
Ασυνείδητος
Ρούντη
Ποντίκι
Μπόμπος

Είναι και άλλα που δεν τα θυμάμαι......δεν θέλω να θυμάμαι να χτυποιούνται σαν λυσσασμένα και να ξερνάνε αίμα .... να κάνω απεγνωσμένα ατροπίνες .... να με κοιτάν στα μάτια και να ξεψυχάνε......

ξερω ανθρωπο καθ ολα σοβαρο και ωριμο στην σκεψη ο οποιος εχει χασει δυο σκυλια απο φολα μεσα σε λουκανικο....ενα κομματι το εχει φυλαξει στην καταψυξη εδω και χρονια και μου εχει ορκιστει μιλωντας πολυ σοβαρα οτι αν πιασει ποτε κανενα απο αυτους θα τον αναγκασει να το φαει!

....καλα θα του κανει

HolyDiver
25/10/2007, 01:11
ξερω ανθρωπο καθ ολα σοβαρο και ωριμο στην σκεψη ο οποιος εχει χασει δυο σκυλια απο φολα μεσα σε λουκανικο....ενα κομματι το εχει φυλαξει στην καταψυξη εδω και χρονια και μου εχει ορκιστει μιλωντας πολυ σοβαρα οτι αν πιασει ποτε κανενα απο αυτους θα τον αναγκασει να το φαει!

....καλα θα του κανει
To έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο....
Ότι κάνει ο τυπας στο 1:25 θέλω να κάνω....
Ξύλο της αρκούδας (http://youtube.com/watch?v=ds36EeXhh-Y)

orizontas
25/10/2007, 01:41
κατι τετοιοι τυποι με κανουν να ............

κανω περιεργες σκεψεις ......

και να εχω φαντασιωσεις επικυνδινες ...

τον εχω αναποδα κρεμασμενο

τρεις μερες στο κρυο

και να του ριξω λαδ καυτο

οταν δεν θα χει το νου του

και αλλα πολλα αλλα θα αιδιασουμε και δεν ειναι σωστο ......
:mad: :mad:

Baggelhs20
25/10/2007, 02:31
θελει σκοτωμα ο τυπος

MitsosNaked
25/10/2007, 02:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
Μπούμπης
Μπουμπίτσα
Μαύρος
Τομ
Τζέρυ
Ρόκυ
Ντάστυ
Σκύλα (ανώνυμη)
Μαξ
Πούπα
Μπούλης1
Μπούλης2
Γουλφ
Ασυνείδητος
Ρούντη
Ποντίκι
Μπόμπος

Mεγάλωσα με σκυλιά και ακόμα έχουμε πόσα σκυλιά στο πατρικό σπίτι μου. Ευτυχώς δέ μου συνέβη τίποτα τέτοιο γιατί αυτά που θα έκανα σε όποιον έκανε τη μαλακεία θα κάνανε το SAW και το HOSTEL να φαίνονται παιδικό πάρτυ.

Όσον αφορά τον Κυριακού τώρα για να μή μπώ σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες εύχομαι όπως είπε και ο Pinhead στο Hellraiser, ότι "Your Suffering will be Legendary even for Hell".....

makis206
25/10/2007, 08:18
Στα σχόλια αναφέρεται πως το σκυλί δεν την έβγαλε..

mourgakos
25/10/2007, 11:51
χρειαζεται μια απο τα ιδια:mad:

KaterinaX2
25/10/2007, 12:43
Ολα εδω πληρωνονται!
Θαρθει κι η σειρα του.....

airamhag
25/10/2007, 13:01
μεχρι να πληρωθουν ομως θα εχει ταλαιπωρησει πολυ κοσμο κ ζωα.

ετσι γινεται συνηθως..η πληρωμη ερχεται στο τελος..

εκτος απο το να λεμε τι θα του καναμε αν κ αν ..
εστειλε κανεις κανα μαιλ?

el_hymador
25/10/2007, 14:30
τεχνη....

http://www.marcaacme.com/blogs/analog/index.php/2007/08/22/5_piezas_de_habacuc

αλλος μ@λ@κ@ς αυτος ...

makis206
25/10/2007, 14:41
τεχνη....
http://www.marcaacme.com/blogs/analog/index.php/2007/08/22/5_piezas_de_habacuc
αλλος μ@λ@κ@ς αυτος ...

Έργο τέχνης έχει κάνει το μαρτύριο του σκύλου...:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

odt
25/10/2007, 15:06
Καλύτερα τα έχει πει με ένα σχόλιό του κάποιος στο youtube...παραθέτω το σχόλιο παρακάτω...

"Γαμω το σκουλικιασμενο κορμι της νεκρης μανας σου καριολη.

Που να δεις τον νεκροθαφτη να σου γαμαει τα παιδια σου στην κωλοτρυπιδα μεσα στο φερετρο τους.

Γαμωψυχε"

Κάτι τέτοιο του χρειάζεται...---> http://www.nothingtoxic.com/media/1174962874/Extremely_Brutal_Beating_Caught_on_Tape

DimChios
25/10/2007, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Καλύτερα τα έχει πει με ένα σχόλιό του κάποιος στο youtube...παραθέτω το σχόλιο παρακάτω...

Που να δεις τον νεκροθαφτη να σου γαμαει τα παιδια σου στην κωλοτρυπιδα μεσα στο φερετρο τους.

Γαμωψυχε"

Προσωπικά ειμαι ενάντια τέτοιων σχολίων!

:sick:

el_hymador
25/10/2007, 15:15
αν δειτε το τελευταιο video της peta σχετικα με το απο που και πως προερχονται τα γουναρικα θα καταλαβατε οτι το πραγματικο κτηνος και το ζωο ειναι ο ανθρωπος...

costas81
25/10/2007, 15:44
όσο αηδία προκαλέι η πράξη του ανθρώπου αυτού τόσο αηδία βγάζουν και τα σχόλια ορισμένων!

CIRUS
25/10/2007, 16:28
αηδία απλα, κάποιοι δεν αξίζουν να λέγονται άνθρωποι ούτε ζώα παρά μόνο υποκείμενα και λιγο λέω!!

vangelis 64
25/10/2007, 17:41
Δεν αντέχω να το δω,δεν μπορώ.Θα έβλεπα όμως με ευχαρίστηση τον βασανιστικό και αργό θάνατο αυτού τού αρχιδιού.

SPORAKIAS
25/10/2007, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν αντέχω να το δω,δεν μπορώ.Θα έβλεπα όμως με ευχαρίστηση τον βασανιστικό και αργό θάνατο αυτού τού αρχιδιού.

+636....

SUPERMARIO
25/10/2007, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
+πολλά!!!

Μαθαμε και για ολα την εχουμε ετοιμη τη δικαιολογία!

εισαι ειδικος ΡΕ;;;;;

εισαι γιατρος ΡΕ;;;;

δουλευεις με απροσαρμοστα ΡΕ;;;;

εχεις εμπειριες παρομοιου τυπου ΡΕ;;;

τα ξερεις ολα ΡΕ;;;;

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ποια δικαιολογια ΡΕ εχω ετοιμη;;;;;;;;;
υποστηριζω αυτο το ΑΙΣΧΟΣ που εκανε ΡΕ;;;;

το να πεις οτι καποιος ειναι αρρωστος και χρειαζεται βοηθεια δικαιολογει την πραξη του;;;;;

:a31: :a31: :a31:

el_hymador
25/10/2007, 21:21
εισαι ειδικος ΡΕ;;;;;

εισαι γιατρος ΡΕ;;;;

τα ξερεις ολα ΡΕ;;;;

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

το να πεις οτι καποιος ειναι αρρωστος και χρειαζεται βοηθεια δικαιολογει την πραξη του;;;;;

supermarie αδικα τα χωνεις στον Μητσο αφου εγω ημουν αυτος που εκανε πρωτος ενσταση στο post σου

και αυτο που εννοοω (χωρις να ειμαι ειδικος) ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που συμπεριφερονται με ασχημο τροπο στα ζωα χωρις αυτο να συνιστα κατ αναγκη ψυχικη διαταραχη...

απλα δεν εχουν συναισθηση του τι σημαινει ζωη και εχουν μια απαξιωτικη σταση απεναντι τους.

νοοτροπια ειναι.

mats8282
25/10/2007, 21:35
Μακαρι να τον κλεισουν φυλακη.Εαν διαπιστωθει οτι ειναι :a21: στο ψυχιατρειο.

Αλλα για να κανω τον συνηγορο του διαβολου.....

Το ιδιο πρεπει να κανουνε και σε ατομα που ξοδευουν κατι χιλιαδες ευρω ή $ τον χρονο για το σκυλι τους ενω πεθαινουν παιδια σε ολο τον κοσμο.Καπου ειχα διαβασει μονο στις ΗΠΑ ο ετησιος τζιρος ειναι κατι δις δολαρια.Εστω ενα ποσοστο απο αυτα θα γλυτωνε χιλιαδες παιδια.

el_hymador
25/10/2007, 21:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Το ιδιο πρεπει να κανουνε και σε ατομα που ξοδευουν κατι χιλιαδες ευρω ή $ τον χρονο για το σκυλι τους ενω πεθαινουν παιδια σε ολο τον κοσμο.Καπου ειχα διαβασει μονο στις ΗΠΑ ο ετησιος τζιρος ειναι κατι δις δολαρια.Εστω ενα ποσοστο απο αυτα θα γλυτωνε χιλιαδες παιδια.

σε αυτο εχεις απολυτο δικιο! ασε που ειναι ασεβεια προς την φυση να κανεις τον σκυλο σαν τα μουτρα σου! ρουχαλακια, κορδελακια και αξεσουαρ του κολου δεν εχουν θεση πανω στα ζωα

VanDiemen
25/10/2007, 23:53
Το να βρίζει κανείς τόσο χυδαία, με μια στάση τόσο εκδικητική, κάποιον που έκανε αυτές τις πράξεις, επειδή τις βλέπουμε στην οθόνη, όχι μόνο δεν εξυπηρετεί σε απολύτως τίποτα, αλλά όποιος πιστεύει πραγματικά πως θα έκανε πράξη τις γελοιότητες που προειπώθηκαν, δε διαφέρει σε τίποτα από το φοιτητή.

project.breeze
26/10/2007, 01:38
Το γεγονός και μόνο ότι έγινε γνωστό το περιστατικό,το όνομα του φοιτητή,το τμήμα στο οποίο σπουδάζει και όλα τα στοιχεία του είναι πλέον υπόθεση χρόνου να τιμωρηθεί.Όχι τόσο από τον νόμο όσο από την περιθωριοποίηση που θα υποστεί.Η ζωή του θα γίνει κόλαση και οι τύψεις που θα έχει θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία γι'αυτόν ακόμα και αν η δικαιοσύνη τον αθωώσει.Ελπίζω να τον αποβάλουν από το πανεπιστήμιο...

DimChios
26/10/2007, 05:10
εισαι ειδικος ΡΕ;;;;;

εισαι γιατρος ΡΕ;;;;

τα ξερεις ολα ΡΕ;;;;

ΜΑΖΕΨΟΥ!

noble
26/10/2007, 08:08
supermarie αδικα τα χωνεις στον Μητσο αφου εγω ημουν αυτος που εκανε πρωτος ενσταση στο post σου

και αυτο που εννοοω (χωρις να ειμαι ειδικος) ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που συμπεριφερονται με ασχημο τροπο στα ζωα χωρις αυτο να συνιστα κατ αναγκη ψυχικη διαταραχη...

απλα δεν εχουν συναισθηση του τι σημαινει ζωη και εχουν μια απαξιωτικη σταση απεναντι τους.

νοοτροπια ειναι.

Δεν ξερω αν καταλαβα καλα αυτο που λες...Ειναι οπωσδηποτε ψυχικα διαταραγμενος,πως αλλωστε θα γινοταν σαδιστης!Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι τρελος!!!:nono: ,οτι δεν εχει επιγνωση του τι κανει!Κι οτι γι αυτο θα αθωωθει!
Ενας τρελος ανθρωπος,δεν θα ενεργουσε ετσι!!
Υπαρχει διαφορα στις εννοιες τρελος και ψυχικα διαταραγμενος.Ισως αν θελεις στο βαθμο.
Δεν ειδα το βιντεο,απλα λιγο μου το ειπαν...Λατρευω τα σκυλια!Εχω μια σκυλιτσα την Ηρα.
Αυτο που θα παρακαλουσα εδω,ειναι ν αγαπησετε λιγο περισσοτερο τα ζωα,με οποιον τροπο μπορειτε,ακομα και να τους βαλετε ενα φαγακι η να τους δωσετε μια κουβερτουλα το χειμωνα.
Υπαρχουν απειρα περιστατικα με βασανισμο ζωων,με εγκαταλειψη,με προβληματα...
Ολοι μπορουμε να βριζουμε πισω απο ενα pc...:sad:
:wave2:

mourgakos
26/10/2007, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

ποιος τους ειπε ρε ματς να γενοβολανε σαν τα κουνελια ενω δεν εχουν να φανε και
να πιουνε?
εγω πιστευω οτι ακομα να κανω παιδι με τη γυναικα μου δεν εχει ερθει η ωρα,
(αλλο αν ερθει ξαφνικα) και δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι να αναλαβουμε αυτη την ευθυνη.
αντι αυτου εχουμε την Μαγια που ειναι τωρα 3 μηνων κουταβι,το οποιο σε πληροφορω
ειναι σχολειο και για εμας.
αν λοιπον παω και κανω 15 παιδια και δεν εχω να τα ταισω
επειδη γουσταρω να μην τραβιεμαι στο σεξ και χανω τη γλύκα,τραβηχτε εσεις το λουκι
να μου τα ταισετε ποτισετε ντυσετε,ε μια ψυχη και γω ακομα τι βλαπτει?να παρω
δυναμεις να κανω και κανα ακομα μη κοπει η επιχορηγηση....

mats8282
26/10/2007, 13:42
Εγω λεω να στειρωσουμε τους φτωχους ανθρωπους.Να απαγορευτει δια νομου σε ολες τις χωρες να κανουνε παιδια,με ποινη σε περιπτωση μη συμμορφωσης τον θανατο.Καθε λεπτο πεθαινει ενα παιδακι,τωρα αμα θες να πεις οτι φταινε οι γονεις του,η κακη του η τυχη ή δεν ξερω εγω τι.....Και αμα θες να δεις ποιος φταιει ειδικα για τις χωρες του 3ου κοσμου μαθε οτι μονο ο Bill Gates εχει το εισοδημα των 600,000,000 πιο φτωχων ανθρωπων στον πλανητη.

:a35:

DimChios
02/11/2007, 20:48
εισαι ειδικος ΡΕ;;;;;

εισαι γιατρος ΡΕ;;;;

τα ξερεις ολα ΡΕ;;;;

Ελεγα οτι ενα edit θα το ειχες κανει αλλα...

:rolleyes:

εσυ λοιπον για πες μας τι δουλεια κανεις εκτος απο μαλακας?

Akatanomastos
02/11/2007, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt

Γαμωψυχε"
[/url]

eixa xronia na aidiaso me vrisia

nakedorange
02/11/2007, 21:29
edit grapse lathos

:rotflmao:

marulis
02/11/2007, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
:winka:

requiem
04/01/2008, 09:43
Den xreiazetai na deite to video. apla voitheiste na kikloforisei to onoma..

http://www.youtube.com/watch?v=8_avyVTv-Cw

Edw o kyprios (kamia empa8eia me ayto) foithths

Edit by crs-k: Ονοματεπωνυμο :nono:

pou spoudazei sth XIO sto tmhma "Mhxanikwn Oikonomias kai Dioikhshs

tou Panepisthmiou AIgaiou " vasanizei me kayto ladi ena adespoto skyli ...

Kai afta einai a) to mail tou Foititikou Syllogou sto sygekrimeno tmima b) to mail tis grammateias tou.

Nomizo oti efoson toulaxiston emmesa dysfimizei to Panepistimio, tha borousame na steiloume merika minymata zitontas na paroun thesi kai na min deixoun epieikia.

__ __.,_._

FoititikosSyllogos@fme.aegean.gr

fme@aegean.gr

Sapadak
04/01/2008, 09:51
Νομιζω οτι το ονοματεπωνυμο πρεπει να διαγραφει απο το μοτο.γρ

kapeos
04/01/2008, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak

Δεν σε βλέπω για φιλόζωο :(

Edit by crs-k: Ονοματεπωνυμο :nono:

Γαμίστε τον πούστη και διωξτετον από το πανεπιστήμι, την Ελλάδα και την Ε.Ε.

crewdriver
04/01/2008, 09:58
πιαστηκε ο νεαρος και μπηκε μεσα...

Sapadak
04/01/2008, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Δεν σε βλέπω για φιλόζωο :(
Γαμίστε τον πούστη και διωξτετον από το πανεπιστήμι, την Ελλάδα και την Ε.Ε.

Δεν σε βλεπω για δικαστη

Οπως πολυ καλα κανεις και χρησιμοποιεις 3ο προσωπο, μιας ουτε εσυ ουτε εγω θα δικασουμε το ατομο το οποιο ομολογουμενος εκανε μια αποτροπεα πραξη.

edit

Μιας και με προλαβαν δεν ηξερα οτι πιαστηκε και καταδικαστηκε.
Να κυκλοφορουμε ενα ονομα στο ιντερνετ σε διαφορα φορα κρυμενοι πισω απο ενα nickname ειναι οτι ποιο ευκολο.

Τελικα δικαιοσυνη αποδοθηκε

Και οπως αποδεικνυετε αυτο πρεπει να ηταν εκαν ακομα chain mail

;)

LsKostas
04/01/2008, 10:03

να διαγραφει...?
Γιορταζει σημερα ο "Αγιος Υπερασπιστης των κωλοπαιδαραδων"?

να καταλαβω κι εγω ο αγραμματος δηλαδη...:rolleyes:

kapeos
04/01/2008, 10:04
Δεν σε βλεπω για δικαστη

Οπως πολυ καλα κανεις και χρησιμοποιεις 3ο προσωπο, μιας ουτε εσυ ουτε εγω θα δικασουμε το ατομο το οποιο ομολογουμενος εκανε μια αποτροπεα πραξη.

edit

Οποτε να κυκλοφορουμε ενα ονομα στο ιντερνετ σε διαφορα φορα κρυμενοι πισω απο ενα nickname ειναι οτι ποιο ευκολο.

;)

Αδερφέ, δεν ξερω αν είχες ποτέ κατοικίδιο αλλά εμένα μου έχουν σκοτώσει γάτες και σκύλο και είναι άσχημη η εικονα να τα βλέπεις να υποφέρουν και να μην μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Έχω πει πως αν πιάσω κανέναν θα το τραβήξω το σκοινί.

Noela
04/01/2008, 10:15
Δεν ήξερα ότι πιάστηκε. Από το νοσοκομείο πέρασε όμως.

Sapadak
04/01/2008, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
να διαγραφει...?
Γιορταζει σημερα ο "Αγιος Υπερασπιστης των κωλοπαιδαραδων"?

να καταλαβω κι εγω ο αγραμματος δηλαδη...:rolleyes:

Λοιπον δεν κανω ουτε ειμαι ο υπερασπιστης των βασανιστων, παιδεραστων, κωλοπαιδαραδων.

Δεν μπορουμε να καταδικασουμε καποιον για μια ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ αποτροπαια πραξη μιας και δεν ειναι η δουλεια μας.

Δεν αποφασιζουμε εμεις για την τυχη καποιου που επραξε κατι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Αδερφέ, δεν ξερω αν είχες ποτέ κατοικίδιο αλλά εμένα μου έχουν σκοτώσει γάτες και σκύλο και είναι άσχημη η εικονα να τα βλέπεις να υποφέρουν και να μην μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Έχω πει πως αν πιάσω κανέναν θα το τραβήξω το σκοινί.

Δημήτρης Καπούτσης

(Για το τελευταίο που είπες)

Οπως αναφερω και αποπανω θεωρω πως δεν πρεπει να βγουμε να καταδικασουμε καποιον εσυ/εγω/οποισδηποτε.

Ειχα κατοικιδιο αλλα πανε πολλα χρονια απο τοτε.

Δεν εχει διαφορα αυτο που εκανε αν το εκανε σε ζωο ή σε ανθρωπο για μενα προσωπικα αλλα παλι δεν με βρισκει συμφωνω να τον καταδικαζουμε εμεις.

Η αναφορα ενος ονοματος το οποιο ειναι ελεγχομενο σωστα, μπορει να δημιουργησει διαφορες αλλες αποτροπεες πραξεις εναντιων καποιου ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ λογο μιας αναφορας ενος ονοματος.

Αν το ονομα που αναφεροναν ηταν Παυλος Σιδηροπουλος και τον πετυχαινες τυχαια στο δρομο και τον εκανες μαυρο (οπως αναφερεις οτι θα το τραβουσες το σχοινι) και αποδεικυοταν οτι ηταν λαθος το ονομα που αναφερθηκε στο "φορουμ" στο μπλογκ" κοκ τοτε ποιος θα ηταν λαθος?

Εσυ που ενεργησες εν βρασμο ή εγω που αναφερα εσφαλμενα το ονομα καποιου (του οποιου μπορει να εχω και προηγουμενα)

Για να το ξεκαθαρισω οτι την καταδικαζω την πραξη του αλλα δεν θα τον δικασω ΕΓΩ

gdevelek
04/01/2008, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από crewdriver
πιαστηκε ο νεαρος και μπηκε μεσα...

κάτι περισσότερο γνωρίζει κανείς;

requiem
04/01/2008, 10:20
makari na mporousame na ton dikasoume emeis alla den ginetai......
to swsto omws einai kati tetoia,....NA AKOYGONTAI!!!!!!!!!!!

Sapadak
04/01/2008, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium
makari na mporousame na ton dikasoume emeis alla den ginetai......
to swsto omws einai kati tetoia,....NA AKOYGONTAI!!!!!!!!!!!

Ησουν 100% σιγουρος οτι λεγετε ετσι και οχι καπως αλλιως?

Γιατι και σε σενα καποιος στο σφυριξε οπως και σε εμενα κτλ.

Σκεψου τι μπορει να συμβει σε περιπτωση αναφορας εσφαλμενα ή οχι λαθος ονοματος.

Γιαυτο και δεν ειναι καλο να αναφερονται δημοσια

;)

requiem
04/01/2008, 10:29
to mail exei kukloforisei idi apo ton oktwmvri to onoma tou uparxei se para polla forum(na to googlareis to onoma tou kai tha deis).o idios anevase to videaki sto internet kai auto dinei to dikaiwma ston kathena na dimosiopoiei to onoma tou
H DRASH FERNEI ANTIDRASH KAI TO EGLHMA TIMWRIA!!!

crs-k
04/01/2008, 10:43
Δυο ποστ εχουν τροποποιηθει!

Θα παρακαλουσα να σεβαστουμε τους νομους... :wacko:

project.breeze
04/01/2008, 10:49
Από την στιγμή που έχει ήδη καταδικαστεί το όνομα και να μπει δεν έγινε τίποτα.Δεν βλέπω τον λόγο να "προστατεύουμε" τους υπανθρώπους

crs-k
04/01/2008, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Από την στιγμή που έχει ήδη καταδικαστεί το όνομα και να μπει δεν έγινε τίποτα.Δεν βλέπω τον λόγο να "προστατεύουμε" τους υπανθρώπους

Εχεις τον αριθμο της αποφασης?

Γιατι την τυχουσα μηνυση θα την φαει το moto.gr κι οχι οι χρηστες... :winka:

SPORAKIAS
04/01/2008, 11:14

Να κυκλοφορουμε ενα ονομα στο ιντερνετ σε διαφορα φορα κρυμενοι πισω απο ενα nickname ειναι οτι ποιο ευκολο.

;)

ξερεις πιο ειναι το θεμα ομως εδω...?

οτι αν δεν ειχε ποσταρει απο μονος του το βιντεο ..(να γινει απο μονος του ρομπα και να σκαψει το λακκο του)...και δεν υπηρχε γενικη κατακραυγη απο τα φορα(και ναι..με το ονομα του αναρτημενο)...αυτος θα ηταν ακομα εξω και θα συνεχιζε τις διαστροφες του...:rolleyes:

project.breeze
04/01/2008, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ξερεις πιο ειναι το θεμα ομως εδω...?

οτι αν δεν ειχε ποσταρει απο μονος του το βιντεο ..(να γινει απο μονος του ρομπα και να σκαψει το λακκο του)...και δεν υπηρχε γενικη κατακραυγη απο τα φορα(και ναι..με το ονομα του αναρτημενο)...αυτος θα ηταν ακομα εξω και θα συνεχιζε τις διαστροφες του...:rolleyes:

Με πρόλαβες Σποράκια

+1000

LsKostas
04/01/2008, 11:22
Εχεις τον αριθμο της αποφασης?
Η "πολυ" δημοκρατια θα μας φαει τελικα...

Γιατι την τυχουσα μηνυση θα την φαει το moto.gr κι οχι οι χρηστες...
πες του να με μηνυσει...

Εχουνε παει απατα καλα θεματα που κοβουνε σαν ξυραφι...:sick:
Δεν μαμιεται...

requiem
04/01/2008, 11:28
η αλήθεια πάντα πονάει κωστάκη......:beer:

requiem
04/01/2008, 11:37
ΜΗΝΥΣΤΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΤΕ ΜΕ...ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΕΜΙΣΤΕ ΜΕ...

ΜΗΝΥΣΤΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΤΕ ΜΕ...ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΜΕ...

:beer: :beer: :beer: :beer:

crs-k
04/01/2008, 11:40
Don't push me pleaaase... :smilea:

gousgoun_69
04/01/2008, 12:46
Τέτοιοι τύποι υπάρχουν εκατοντάδες στην Ελλάδα.Το θέμα είχε προβληθει πριν πολύ καιρό και μετά έσβησε...

Αν θέλει ας μυνήσει εμένα το υπανθρωπάριο.

Νίκος Μήτσιας
Ιπποκράτους 13 Νίκαια
Πειραιάς

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

mourgakos
04/01/2008, 20:50
προτεινω να βγαλουμε κανα ευρω.
τελευταια διαβασα οτι της μοδας ειναι κατι ταινιες που πιανουν κατι τετοια
κωλοπαιδα και αφου τους βαλουν στο κωλο και οποια αλλη τρυπα βρουνε καυτο λαδι
μετα βαζουν σκυλους αλογα ιπποποταμους ελεφαντες να τους γεμιζουν.......με αλλα κολπα!

p@nos
04/01/2008, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Τέτοιοι τύποι υπάρχουν εκατοντάδες στην Ελλάδα.Το θέμα είχε προβληθει πριν πολύ καιρό και μετά έσβησε...

Αν θέλει ας μυνήσει εμένα το υπανθρωπάριο.

χμμμμμ...
κατσε να δω το προφιλ σου...

Αααααα,χρειαζομαι ανταλλακτηκα απο CBF600
:lol: :lol: :lol:

ΡΕ 'ΣΥ ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ!!!!

dammed_kittin
05/01/2008, 00:06
:a016: :a018: :a023: :a37: :a53:

τραγουδαει κιολας ο γ@μι0λ#$
μπροστα μου να τον ειχα
1μετρο πανω απ την φωτια θα τον κρεμαγα :mad:

ρε παιδια μην βαζετε τετοια video
υπαρχουν κ ευαισθητακια παιδακια :( :sad:

marulis
05/01/2008, 00:41

Μήπως να τα ενώσουμε? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48655)

blackbusa
05/01/2008, 07:12
......:rolleyes: :( :bawl:

στο tube επεσε πολυ κραξιμο....μειλαμε για 2000 μπινελικια.....και λιγα λεω.....αλλα ενα με εκανε να γελασω,με το ποσο μαλακες ειναι καποιοι....καποιος εγραψε....

''ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΓΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤ@ ΤΟΥ!!!

Τα σκυλακια ειναι μια χαρα πλασματα, οι γατες ειναι τα μ@υνακια της υποθεσης....τις ταϊζεις και σε γραφουν στα π@π@ρια τους.

Αλλα τα σκυλακια ειναι αξιαγαπητα ρε γαμωτο!''

τα σχολια δικα σας...εγω παντως χασκογελασα.....:blush: :blush: :blush: :blush:

crs-k
05/01/2008, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis

Μήπως να τα ενώσουμε? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48655)

Η επιθυμία σας διαταγη... :D

BELZEBOYLIS
05/01/2008, 10:43
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι ψυχίατρος για να καταλάβεις ότι έχει ανώμαλη ψυχή ! Ελπίζω να τιμωρηθεί αυστηρά, όπως ορίζει ο νόμος !!!
Από την άλλη , ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι οι αντιδράσεις σας είναι υπερβολικές και ως ένα βαθμό απαράδεκτες !!! Φαντάζομαι να γνωρίζετε ότι συμβαίνουν πολύ πιο φρικτά πράγματα στον κόσμο από τον βασανισμό ενός ζώου! Τελειώνοντας να υπενθυμίσω ότι με τους αφορισμούς δεν καταφέρνουμε τίποτα, απλά ξεσπάμε !
:wave2:

dammed_kittin
05/01/2008, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
......:rolleyes: :( :bawl:

στο tube επεσε πολυ κραξιμο....μειλαμε για 2000 μπινελικια.....και λιγα λεω.....αλλα ενα με εκανε να γελασω,με το ποσο μαλακες ειναι καποιοι....καποιος εγραψε....

''ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΓΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤ@ ΤΟΥ!!!

Τα σκυλακια ειναι μια χαρα πλασματα, οι γατες ειναι τα μ@υνακια της υποθεσης....τις ταϊζεις και σε γραφουν στα π@π@ρια τους.

Αλλα τα σκυλακια ειναι αξιαγαπητα ρε γαμωτο!''

τα σχολια δικα σας...εγω παντως χασκογελασα.....:blush: :blush: :blush: :blush:

πες του ρε πανο να ρθει να το πει σε μενα
που απ οταν βγηκα απ το νοσοκομειο
η γατα μου ερχεται καθεται διπλα μου
κ με γλεφει συνεχεια

οι γατες ειναι μ0υν@κια!!
κ αυτος κρεμασμα θελει.... :a023:

VanDiemen
05/01/2008, 22:11
Αν εννοείτε ορισμένοι τα μισά από αυτά που λέτε πως θα του κάνατε, είστε πολύ χειρότεροι από το φοιτητή που έκανε ότι έκανε. Επίσης η κακία της πράξης κάποιου, είναι αντικειμενικό χαρακτηριστικό, εύκολα αναγνωρίσιμο. Δεν εξαρτάται από την υποκειμενική άποψη τρίτων, όσον αφορά τις επιμέρους λεπτομέρειες που διέπουν ένα περιστατικό όπως το παραπάνω. Αυτό, γι' αυτούς που λένε πως αν το έκανε σε γάτα, δε θα έτρεχε τίποτα (και σε νυφίτσα να το έκανε, η κακία του είναι η ίδια)!

marulis
05/01/2008, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
........... Αυτό, γι' αυτούς που λένε πως αν το έκανε σε γάτα, δε θα έτρεχε τίποτα (και σε νυφίτσα να το έκανε, η κακία του είναι η ίδια)! :confused: Ποιος το είπε αυτό?

VanDiemen
05/01/2008, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
:confused: Ποιος το είπε αυτό?

Ok.. Διορθώνω! Είπε "τουλάχιστο να το έκανε σε γάτα" κι όχι "δε θα έτρεχε τίποτα".