PDA

View Full Version : Μηχανικοί για Bmw

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
27/10/2007, 12:31
Μηχανικοί για BMW

Εχτες με κάλεσε ο Φαίδωνας Ευθύμιου να πάω με την μηχανή στο μαγαζί του και να πάμε στον ………… (δεν αναφέρω το όνομα για να μην μου κάνει μήνυση για δυσφήμηση ) ο όποιος είναι 30 χρόνια μηχανικός σε BMW και θεωρείτε ο κορυφαίος στην Ελλάδα μηχανικός για BMW. Στον δρόμο ήθελε και ο Φαίδωνας να ακούσει αυτόν τον θόρυβο που λέω. Ξεκινήσαμε και μετά από 4-5 χιλιόμετρα άρχισε να κάνει η μηχανή τον γνωστό θόρυβο ο όποιος μόλις έγερνα την μηχανή αριστερά αλλά και δεξιά γινόταν έντονος. Κάποια στιγμή εκεί που πηγαίναμε σταματούσε τελείως για να ξαναρχίσει μετά από λίγο πάλι . φτάσαμε στον μηχανικό και αφου εκανε μια βολτα με την μηχανή εβγαλε το πορισμα.

<< Δεν πλαγιαζεις την μηχανή και έχει κάνει τετράγωνο το λάστιχο πίσω και γιαυτο κάνει θόρυβο αν αρχίσεις να την πλαγιάζεις θα στρώσει. Πρέπει να φαγωθεί λίγο και μετά θα στρώσει>>

Εγώ.
Συγγνώμη ρωταω αλλά γιατί όσο προχωρω περισσότερα χιλιόμετρα κάνει όλο και περισσότερο θόρυβο αν είναι από το λάστιχο?

<< όσο προχωρας ζεσταίνετε και γιαυτο κάνει περισσότερο. Μην φοβάσαι πλάγιασε την κραταει δεν θα σου γλιστρήσει να φαγωθεί το λάστιχο και θα στρώσει >>

Εγώ
Συγγνώμη και πάλι μάστορα αλλά αν είναι το λάστιχο που λες ότι έχει τετραγωνίσει δεν θα έπρεπε να κάνει συνέχεια? Γιατί κάποια στιγμή να σταματά και μετά από λίγο ξαναρχίζει τόσο γρήγορα στρογγυλεύει και τετραγωνίζει?

Αυτός ενοχλημένος
<< εγώ ξέρω ότι αυτό φταίει δεν είναι ούτε ρουλεμάν ούτε από την μετάδοση αν αρχίσεις να μην φοβάσαι και την πλαγιάζεις θα στρώσει.>>

Εγώ
Αν κάνει έτσι θόρυβο μάστορα ποιος έχει τα κότσια να την πλαγιάσει περισσότερο ? αλλά και πόσο περισσότερο αφού δεξιά και αριστερά την έχω φτάσει και βρίσκει…

Απάντηση καμία
Απευθύνετε στον Φαίδωνα
Κανονίστε να του αλλάξετε το λάστιχο και θα στρώσει δεν έχει τίποτα η μηχανή.

Επιστροφή στο μαγαζί του Φαίδωνα.
Ο Ερρίκος μόλις το άκουσε κάλεσε έναν λάστιχα που είναι δίπλα από το μαγαζί του να ακουση την γνώμη του.
Ο λαστιχας
<< όχι το λάστιχο είναι μια χαρά δεν είναι τετράγωνο και έχει πλαγιάσει η μηχανή όσο παίρνει. Ε πόσο θέλετε να πλαγιάσει ακόμα 90 μοίρες? Θα πέσει κάτω αν προσπαθήσει να γύρη και άλλο γιατί θα βρει κάτω η μηχανή..>>

Σκέψεις δικες μου…….
Αν αυτός θεωρείτε ο κορυφαίος μηχανικός της BMW τότε μόλις μου αλλάξουν την μηχανή θα πάρω σέρβις μανιουαλ και θα της κάνω μόνος τα σέρβις αυτοί δεν είναι ικανοί ούτε να μου ξεσκονίσουν την μηχανή…

trigger
27/10/2007, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Μηχανικοί για BMW

Κανονίστε να του αλλάξετε το λάστιχο και θα στρώσει δεν έχει τίποτα η μηχανή.

Σκέψεις δικες μου…….
Αν αυτός θεωρείτε ο κορυφαίος μηχανικός της BMW τότε μόλις μου αλλάξουν την μηχανή θα πάρω σέρβις μανιουαλ και θα της κάνω μόνος τα σέρβις αυτοί δεν είναι ικανοί ούτε να μου ξεσκονίσουν την μηχανή…

Τι να σου πω... έχεις μπλέξει με ποδηλατάδες...
Πρίν χτυπήσω έλεγα να πάρω το 1200 adventure αλλά με αυτά που ακούω από εσένα... :nono:
Τρελαίνομαι όταν το παίζουν έξυπνοι θεωρώντας με μ@λάκα! :a023:

Ελπίζω κάποια στιγμή να βγάλεις άκρη με τους άχρηστους και για αυτούς εύχομαι να τους πάρουν την αντιπροσωπεία! :mad:

H.A.Balafoutre
27/10/2007, 13:58
Ναί ρε συ. Κι ο Ρόσσι για το λάστιχο φωνάζει.....της μόδας είναι. Michelin φοράει το εργαλείο?

Για το Θεό....μα το λάστιχο του φταίει....σαν το HRC........το μόνο πράγμα που δεν είναι χονδα πάνω στο RCV212...και φυσικά δεν δουλεύει.......

Αστεία πράγματα...ούτε τα παιδάκια με τα ποδήλατα δεν κάνουν έτσι.

Κουράγιο.

vangelis 64
27/10/2007, 16:09
Tιιιιιιιιιιιιιιιιιι;Θα σού κάνει μήνυση για δυσφήμιση;
:eyepop:

:a29: :a29: :a31: :a31: :a31: :a023: :a023: :a023:

Γιώργο....σκίσ'τους όπως μπορείς σε παρακαλώ.Με κάθε τρόπο,Ανάσκελα,στα τέσσερα....ό,τι γουστάρεις τέλος πάντων.

Μη μασάς,σκίσ'τα τα καργιόλια!!!Ακου μήνυση....και δαρμένος και γαμημένος δηλαδή.

Φτου σας παλιοξεφτίλες τού κερατά.Στα διάλα απο δω....

DimChios
29/10/2007, 14:43
Εγω θα ήθελα εστω με π.μ να μαθω το ονομα αυτου του.....

δε ξερω πως να τον χαρακτηρίσω!!

makis206
29/10/2007, 14:49
Ένα ρημαδολάστιχο πόσο δύσκολο είναι ν'αλλαχτεί επιτέλους να δείτε μπας και ;

Εννοείται πως δεν κατηγορώ εσένα Γιώργη, ας κάνουν μια κίνηση να δοκιμάσουν ένα γαμήδι λάστιχο κι αν το ξανακάνει πηγαίντε ξανά στον λεγάμενο !

Τόση ταλαιπωρία ρε πούστη μου..:mad:

trigger
29/10/2007, 14:57
Μάκη όταν παίζεται η αφάλεια σου σαφώς και δεν υπολογίζεις το κόστος ενός ελαστικού!
Το θέμα όμως εδώ είναι η ειρωνεία του στυλ "έλα μωρέ ένα λάστιχο είναι και νομίζει οτι διαλύεται όλη η μηχανή... :o "

SeNNinhA
29/10/2007, 15:00
Ρε συ, μιας και εχεις κάνει τόσες γύρες, κάνε και αλλη μια. Πήγαινε στο MOTION N' STYLE στην Εθνικής Αντιστάσεως 15, 15232 Χαλάνδρι 210-6855441. Έχει εκεί ενα μάστορα, όχι μεγάλο σε ηλικία αλλα το παιδί είναι πολύ καλός και προσεκτικός και δεν λέει και μπούρδες. Ας ρίξει κι αυτός μια ματιά.

el_hymador
29/10/2007, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
<< Δεν πλαγιαζεις την μηχανή και έχει κάνει τετράγωνο το λάστιχο πίσω και γιαυτο κάνει θόρυβο αν αρχίσεις να την πλαγιάζεις θα στρώσει. Πρέπει να φαγωθεί λίγο και μετά θα στρώσει>>

αυτη τωρα ειναι σοβαρη απαντηση μηχανικου σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο BMW;;;!!!:uplate:

τελικα καθε μερα επιβαιβεωνεται ολο και περισσοτερο...

στην μπανανια που λεγεται Ελλαδα (και που εμεις την εχουμε καταντησει ετσι)

οτι δηλωσεις εισαι!!!

Ημαρτον ρε πουστη μου!!

βαλε τον δικηγορο σου ανθρωπε μου να επικοινωνησει με το νομικο τμημα των Βαυαρων!!

κατεγραψε ολες τις παπαριες που εχεις ακουσει τον τελευταιο καιρο και στειλτες πακετο,για να καταλαβουν ποσο ζημια κανουν στην εταιρεια τους οι Ελληνες κομπογιαννιτες ''συναδελφοι'' τους.

ακομα και να εκτιμας της BMW, με τετοια συμπεριφορα δεν προκειται να αγορασει κανεις....το παιζουν και ''χαϊστες'' τρομαρα τους!!

makis206
29/10/2007, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Μάκη όταν παίζεται η αφάλεια σου σαφώς και δεν υπολογίζεις το κόστος ενός ελαστικού!
Το θέμα όμως εδώ είναι η ειρωνεία του στυλ "έλα μωρέ ένα λάστιχο είναι και νομίζει οτι διαλύεται όλη η μηχανή... :o "

Αυτό εννοώ Δημητρό, προς Θεού δεν λέω με την καμμία στον Γιώργη να πληρώσει απ'την τσέπη του ένα λάστιχο απλά και μόνο για τσεκάρισμα σε μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα (δεν υπολογίζω το κόστος της, χεσμένο τό'χω εξάλλου, υποχρεωμένοι είναι ακόμα κι αν μιλούσαμε για παπί), γι'αυτούς τους βιολάτορες λέω πως αφού το έχουν για τόση απλή λύση δεν κάνουν κάτι ουσιαστικό για να τον διώξουν ικανοποιημένο απ'το μαγαζί τους.

Απορώ δηλαδή ρε παιδιά, πως μπορεί κάποιος να βλέπει ένα πελάτη να ταλαιπωρείται τόσο και να τον αφήνει με ελαφρά την καρδίαν να φεύγει απ'το μαγαζί ξέροντας πως δεν του διόρθωσαν τη βλάβη..

Δεν μπορώ να το συλλάβω, τι λένε δηλαδή ; "Εντάξει Γιώργο, το είδαμε και σήμερα και τα ξαναλέμε αύριο ;"

Προσπαθούν να τον πείσουν ότι το μηχανάκι δεν έχει τίποτα και προς στιγμήν τα καταφέρνουν μέχρι την επόμενή του βόλτα ;

Κανονίζουν ραντεβού για άλλη μέρα για να το κοιτάξουν πιο σχολαστικά ;

Είμαι περίεργος ρε Γιώργη να μάθω σε τι κατάσταση βρίσκεσαι όταν φεύγεις απ'το μαγαζί.. έχω διακρίνει τη σοβαρότητά σου και νομίζω πως ξέρω τον τρόπο που ζυγίζεις τα πράγματα, απορώ πως δεν τους έχεις φέρει ακόμα τη μηχανή κολλάρο..

jasondakar
29/10/2007, 21:54
Συγνωμη παιδια αλλα μην συγκεντρωνεστε στο οτ η μηχανη ειναι bmw.

αυτα που λεει η γιαγια αρκουδα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Gandalf dr685sm
31/10/2007, 12:26
οχι....... να το πούμε οτι είναι BMW....., γιατί χάριν φίρμας χρεώνουν την μηχανή του Γιώργου κοντά στα 20.000€.

Γιατί κάθε φορά που θα πάρεις κάτι με trademark BMW θα το πληρώσεις ανάλογα. κοκ.

Μόνο μόστρα είναι δηλαδή; Αν είναι έτσι να το λένε για να ξέρει κάποιος το τι θα αγοράσει.

Γιώργο εγώ απορώ γιατί ακόμα τρέχεις και δεν πας με τον δικηγόρο να κάνεις μια ωραία Γερμανική μεταφρασμένη επιστολή , που θα στείλεις στην εκεί αντιπροσωπεία , θα την δημοσιεύσεις στον Ειδικό τύπο εδώ και μετά βάσει του νόμου της Ε.Ε.

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗ, καθώς απο όσο φαίνεται ο ήχος είναι απο το κεντρικό μοτέρ και δεν επιδιορθώνεται.

Gandalf

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
01/11/2007, 07:31
Sehr geehrter Herr Roussos,

Thank you for your e-mail. We appreciate your efforts to direct your request to us.

We have forwarded your e-mail to the relevant subsidiary, BMW Hellas AE, for further assessment. You will be contacted as soon as possible.

Kind Regards,
BMW Motorrad Direct

-------------------------------------------------------
Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft
Vorstand: Norbert Reithofer, Vorsitzender, Frank-Peter Arndt, Ernst Baumann, Herbert Diess, Klaus Draeger, Friedrich Eichiner, Michael Ganal, Stefan Krause Vorsitzender des Aufsichtsrats: Joachim Milberg Sitz und Registergericht: Muenchen HRB 42243
--------------------------------------------------------