Σύνδεση

View Full Version : Ατύχημα στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ 26/10/07-18:15

Innersense
27/10/2007, 18:49
Μπήκα στο forum και ήμουνα σχεδόν σίγουρος ότι θα διαβάσω κάτι σχετικά...

ο Λόγος για ένα ατύχημα του οποίου έγινα μάρτυρας χθές Παρασκευή (αρκετά λεπτά αφού συνέβη) στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο. Δεν θυμάμαι το ύψος ακριβώς, με απασχολούσε περισσότερο το να έχω την προσοχή μου στα αυτοκίνητα που σχημάτισαν τεράστιες ουρές (πάντως ήταν μετά το mall).

Οι εμπλεκόμενοι, δυο αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι (παίζει να ήταν Strom) έκλειναν σχεδόν και τα τρία ρεύματα του οδοστρώματος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου ήρθα αντιμέτωπος φευγαλέα με την θέα ενός ανθρώπου - συνάδελφου μοτοσικλετιστή - ξαπλωμένου πάνω στο οδόστρωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος με το πρόσωπο του να αγγίζει την άσφαλτο.

Δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε κουβέντα σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή με την κοπέλα μου, που ακόμα και όταν φτάσαμε στο πόρτο Ράφτη που ήταν ο προορισμό μας έτρεμε.

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως συνέβη μιας και το σώμα του αναβάτη ήταν πολύ κοντά στην πεσμένη μηχανή υποδηλώνοντας πως η σύγκρουση δεν έγινε με μεγάλη ταχύτητα παρόλο που βρισκόμασταν σε ευθύγραμμο σημείο της οδού.

Η καρδιά μου σφίχτικε σκεπτόμενος ότι το παλικάρι είχε μια μάνα και αρκετούς ακόμα ανθρώπους που θα τους πληροφορούσαν για πολύ δυσάρεστα νέα…

Αν έχει κάποιος κάποια πληροφορία, αν ειπώθηκε οτιδήποτε στις ειδήσεις ή υπάρχει κάποιο άλλο νέο ας το αναφέρει…

Καλή δύναμη σε όλους…

SPORAKIAS
27/10/2007, 19:00
ηταν συναδελφος απο την δουλεια...

εγινε στο υψος της ανθουσας...και πηγαινε στη δουλεια....

δεν το ηξερα το παλληκαρι (35 ετων) πολυ καλα...μονο ενα γεια ...μια καλημερα.....αλλα απο οτι μου ειπε φιλος που τον ηξερε καλυτερα ηταν απο τα λιγα παιδια...ολοι οι συναδελφοι στη δουλεια ηταν χαλια απο οτι εμαθα...σοκαρισμενοι...

ακριβως πως εγινε δεν εχω μαθει ακομα....και εγω σημερα το πρωι το εμαθα....

ας ειναι ελαφρυ το χωμα....:sad:

project.breeze
27/10/2007, 19:01
Μου έφτιαξες την μέρα.Μακάρι να είναι ζωντανός:sad:

project.breeze
27/10/2007, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

ας ειναι ελαφρυ το χωμα....:sad:

Όχι κι άλλος...:sad:

takis1964
27/10/2007, 19:03
Εμαθα απο εναν φιλο για το ατυχημα
ηταν συναδελφος της γυναικας του και οδηγουσε στρομ
απ οτι μου ειπε ηταν γυρω στα 38 πατερας ενος παιδιου και δουλευε στον alpha
τρακαραν 2 μπροστα του πατησε φρενο και πεσαν απο πισω του:(

Tropeas
27/10/2007, 19:09
:sad:

lamoun
27/10/2007, 19:10
Ω ρε γαμώτο.. :(

GIXXERAKIAS
27/10/2007, 19:15
Δυστηχως δεν υπαρχουν λογια για να εξηγησεις σε αυτους τους ανθρωπους τις ιοκογενειας του,οτι δεν θα τον ξαναδουν,αγκαλιασουν,φιλησουν η ακουσουν την φωνη του....:sad:

Ας ειναι ελαφρυ το χωμα...:sad:

Innersense
27/10/2007, 19:18
μάλλον επιβεβαώνεται το βέβαιο λοιπόν... το γράφω αυτό γιατί τα facts που είδα εγώ ήταν ένα σώμα ακίνητο στην άσφαλτο.

μια άλλη ερώτηση ρε παιδιά γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βγούν λάθος συμπεράσματα, να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις κλπ.

Ξερει κανείς αν φορούσε κράνος; Δεν είδα κάτι κοντά, αλλά όπως είπα ήδη η ματιά μου ήταν φευγαλαία...

Δεν υπάρχουν λόγια παιδιά για να σας περιγράψω τον τόπο του δυστηχήματος... ακόμα και εγώ που το είδα δεν μπορώ να εξιγίσω με σιγουριά το τι συνέβει...

apav
27/10/2007, 19:24

tzimakos13
27/10/2007, 19:53
Μολις το ειπαν στις ειδησεις του ALPHA,ηταν τεχνικος του σταθμου..

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ:(

TROOPER
27/10/2007, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Για πρώτη φορά στη ζωή μου ήρθα αντιμέτωπος φευγαλέα με την θέα ενός ανθρώπου - συνάδελφου μοτοσικλετιστή - ξαπλωμένου πάνω στο οδόστρωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος με το πρόσωπο του να αγγίζει την άσφαλτο.

για αυτο φρικαρες φιλε μου.....

αδερφια ειμαστε ολοι υποψηφιοι. βαλτε το καλα στο μυαλο σας!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!

κουραγιο στην οικογενεια του.

devil's animal
27/10/2007, 20:16
δυναμη και κουραγιο στην οικογενεια του.

εκει που πηγε ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολυ καλυτερα απο εδω.

κριμα.
:sad: :sad: :sad: :sad:

Frezas
27/10/2007, 20:46
Επι προσθέτως, αν και δεν εχει τωρα καποια σημασια, να συμπληρωσω κατι που ακουσα σημερα το πρωι απο εναν υπεύθυνο της Αττικης, οτι το ασθενοφορο δυσκολεύτηκε πολυ να προσεγγισει το τοπο του ατυχηματος γιατι ηταν κλειστη απο αυτοκινητα η λωριδα εκτακτης αναγκης.......

.....ισως να μην ειχε φυγει το παλικαρι....

Κουραγιο και δυναμη στους δικους του.....

TROOPER
27/10/2007, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Επι προσθέτως, αν και δεν εχει τωρα καποια σημασια, να συμπληρωσω κατι που ακουσα σημερα το πρωι απο εναν υπεύθυνο της Αττικης, οτι το ασθενοφορο δυσκολεύτηκε πολυ να προσεγγισει το τοπο του ατυχηματος γιατι ηταν κλειστη απο αυτοκινητα η λωριδα εκτακτης αναγκης.......

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AFTER
27/10/2007, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS

Εχει γινει συζητηση σε παρα πολλα φορουμ αυτο το θεμα
ΓΙΑΤΙ Η Α.Ο. Α.Ε. δεν κανει τιποτα?

Συλλυπητηρια στους δικους του :(

sakisvolos
27/10/2007, 22:23
:sad: :sad: :sad:

LsKostas
27/10/2007, 22:39
Εχει γινει συζητηση σε παρα πολλα φορουμ αυτο το θεμα
ΓΙΑΤΙ Η Α.Ο. Α.Ε. δεν κανει τιποτα?

Mηπως μια μηνυση κατα παντως υπευθυνου θα τους ταρακουναγε????:mad:

Και δεν εννοω υπευθυνους αυτους που μπαινουν στην ΛΕΑ -ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΕΣ-:mad:

αλλα αυτους που πληρωσε το παλικαρι πιο πριν για να μπει στην Α.Ο. !!! :mad:

Οτι και να πεις ,ας γινει ομως κατι οργανωμενο-ας μιλησει και κανας δικηγορος για το θεμα

Τιθεται η οχι ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ,εμμεσα, η Ζωη αυτω που χρησιμοπιουνε την Α.Ο. με μποτιλιαρισμενη Λ.Ε.Α.????

xampos
27/10/2007, 22:46

και εμεις τα ΖΩΑ αν εχει μποτιλιαρισμα στην εθνικη οδο ποιανουμε και την λοριδα εκτακτης αναγκης λες και θα κερδισουμε τιποτα αφου μετα απο λιγο κληνει και ΑΥΤΗ :sad:

mako
27/10/2007, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos

και εμεις τα ΖΩΑ αν εχει μποτιλιαρισμα στην εθνικη οδο ποιανουμε και την λοριδα εκτακτης αναγκης λες και θα κερδισουμε τιποτα αφου μετα απο λιγο κληνει και ΑΥΤΗ :sad:

Στο χερι σου ειναι να μην το επαναλαβεις, αφου καταλαβαινεις το λαθος, αλλωστε γι'αυτο λεγεται ''ασφαλειας''. Εχεις δει ομως ποτε, τροχαιο να γραφει καποιον γιατι βρισκεται εν κινησει εκει? ΟΧΙ!!!! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ειδικα τις μερες επιστροφης γινεται μπροστα τους και ειναι σαν να μην συμβαινει. Αν πας ομως 5-10 χλμ παραπανω σε σταματανε αμεσως, γιατι εισαι επικινδυνος. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.-

gdevelek
27/10/2007, 23:29
είναι εντελώς απαράδεκτη η οδήγηση στη ΛΕΑ

καθώς και η απουσία αστυνόμευσης στο θέμα αυτό (λες και αστυνομεύεται και τίποτε στο μπαχαλιστάν, όπως το πέρασμα με κόκκινο π.χ.)

ωστόσο το θύμα, όπως φαίνεται, δεν φορούσε κράνος... οπότε αν είναι όντως έτσι εκεί βρίσκεται και το πρώτιστο δίδαγμα αυτής της τραγωδίας...

orizontas
28/10/2007, 02:10
οτι και να γινετε οτι και να λεμε

παντα υπαρχουν τα ασχημα νεα

παντα...

τελικα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο

γιατι ?

γιατι ολοι μας ξεχναμε ? γιατι οδηγουμε κολητα στον μπροστινο?

γιατι δεν κανουμε κατι ?

γιατι να φυγω εγω ρε φιλε απο αυτον τον κοσμο οταν κανεις μαλακια εσυ?

τι μπορουμε να κανουμε ......

για αυτους που φευγουν ενα χαμογελο

για αυτους που μειναν να τους θυμουνται.......τιποτε ...

:mad: :mad: :mad:

δηναμη στο πιτσιρικι και στην οικογενεια του να δωσει

αυτος ο κερατας ο θεος .......

:sad: :sad: :sad:

DimChios
28/10/2007, 04:51

Akatanomastos
28/10/2007, 05:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek

ωστόσο το θύμα, όπως φαίνεται, δεν φορούσε κράνος... οπότε αν είναι όντως έτσι εκεί βρίσκεται και το πρώτιστο δίδαγμα αυτής της τραγωδίας...

den einai afto to didagma
den simainei oti epeidi den foras kranos prepei na to pliroseis me tin zoi sou.

to didagma einai oti eimaste zoa, kai an eixe mia elpida na sothei to paidi, tou tin klepsane kapoioi malakes, oi opoioi den einai apo ton ari, einai kapoioi apo tous filous mas, aderfia mas, paterades mas, theioi mas klp klp

mazi me tin efkeria tou klepsane tin zoi tou, tin eftixia tou, tin oikogenia tou..

kouragio stous dikous tou..

irinia
28/10/2007, 06:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

to didagma einai oti eimaste zoa, kai an eixe mia elpida na sothei to paidi, tou tin klepsane kapoioi malakes, oi opoioi den einai apo ton ari, einai kapoioi apo tous filous mas, aderfia mas, paterades mas, theioi mas klp klp

mazi me tin efkeria tou klepsane tin zoi tou, tin eftixia tou, tin oikogenia tou..

kouragio stous dikous tou..

Ξευτελίστηκαν οι αξίες φίλε.

Φθήνηνε πολύ και η ζωή.

:wave2:

FZMAN
28/10/2007, 06:53

gdevelek
28/10/2007, 10:20

δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο :nono:

αν όμως φορούσε κράνος πιθανότατα δεν θα καναμε καν αυτή την κουβέντα, και το πιτσιρίκι του θα είχε απλά ένα μπαμπά με σπασμένο πόδι ή χέρι, για τους δύο επόμενους μήνες

εκτός αν πρέπει πάντα να ψάχνουμε τις ευθύνες σε όλους τους άλλους πλην ημών...

cityfly
28/10/2007, 12:04

μάλλον δε κατάλαβες πιο είναι το δίδαγμα

ακριβώς επειδή κατά τη δική σου οπτική

πρέπει να φροντίζουμε να λαμβάνουμε όσα περισσότερα μέτρα μπορούμε για να ελαχιστοποιούμε τους κινδύνους

675
28/10/2007, 12:54
οτι και να πουμε δεν θα φερει το παλικαρι πισω ...

σκεφτομαι τους φιλους και την οικογενεια του:sad:

προσεχετε ρε μαγκες... οσο μπορειτε...:(

346iason
28/10/2007, 14:41
Apo oti mou eipe h kopelamou pou douleyei ston alpha kai htan synadelfosths forouse kranos emene aigaleo pigaine sthn douleia kai to atyxima htan karampola frenarane oi mprostinoi frenare kai aytos kai hrthan apo pisw 2 amaxia gynekes odhgoi kai ton phran apo katw.
Htan se lathos shmeio kai stigmh,htan grafto na ginei magges.An einai graftosou oti kai na kaneis den to apofeygeis,xesta na pane.

ktmakis
28/10/2007, 17:19
Αμα σου μέλλει να πνιγείς......
Καθε στιγμή που είμαστε καβάλα όλα περνάνε από το μυαλό μας...
Και αυτό είναι που με χαλάει....

XTakias
29/10/2007, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
είναι εντελώς απαράδεκτη η οδήγηση στη ΛΕΑ

καθώς και η απουσία αστυνόμευσης στο θέμα αυτό (λες και αστυνομεύεται και τίποτε στο μπαχαλιστάν, όπως το πέρασμα με κόκκινο π.χ.)

Δεν διαφωνώ, απλά αν δεν μπορεί ο καθένας να ελέγξει τον εαυτό του και να βάλει το ακατοίκητο μυαλό του σε λειτουργία τι να σου κάνει η αστυνομία;

SPORAKIAS
29/10/2007, 19:50
το παλληκαρι φοραγε κρανος.....

....εγινε ατυχημα μπροστα του αλλα δεν προλαβε να σταματησει και επεσε πανω τους...

εφυγε πανω απο την μηχανη κτυπησε στο ενα αυτοκινητο με τον ωμο και συρθηκε 150μετρα....αν και μου φαινετε παραξενο τοσα μετρα..δεν ηταν ατομο που θα το πηγαινε με χιλια....δεν ξερω...

το κρανος ειχε μια τρυπα....αυτο ειναι που του στοιχησε τη ζωη...κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις και ενας σπασμενος ωμος...

...και για το κρανος τι να πω....ή βρηκε καπου ασχημα ή ηταν κανα φτηνιαρικο...

το λυπηρο ειναι οτι συνδειτοποιησαμε σε συζητηση εδω με τους συναδελφους οτι τα τελευταια 2 χρονια απο τον σταθμο εχουν ''φυγει'' 5 παλληκαρια... :( .....ολοι τους με μηχανες....

αλλοι εχασαν τον ελεγχο μονοι τους και αλλοι σε συγκρουσεις...

παιδια τα ματια μας 1014...ειμαστε με το ενα ποδι στον ταφο....τι αλλο να πω...

Innersense
29/10/2007, 21:02
Φίλε sporakia δεν ξέρω τι ακριβώς σου μετέφεραν και θεωρώ αρκετά μακάβριο να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις ειρικά όταν βλέπω ότι πολλά πράγματα παρεξηγούνται εδώ μέσα.

παρ'ολα αυτά επαναλαμβάνω ότι στον τόπο του δυστηχήματος, το σώμα του άτυχου παλικαριού, απείχε απο 2 εως 5 μέτρα απο την μηχανή και αυτό ήταν που μου προξένεισε την περιέργια για τις συνθήκες υπο τις οποίες έγινε το ατύχημα, αφού όλα έδιχναν κατα ένα περίεργο τρόπο ότι δεν είχε προσκρούσει κάπου με τρελά χιλιόμετρα, αλλιώς όντως θα ηταν αρκετά μακρύτερα απο τη μηχανή του.

χωρίς σε καμία περίπτωση να είμαι ειδικός σε τέτοια θέματα εικάζω ότι πρέπει να παίζει γλύστρημα μπροστινού (απο το απότομο φρενάρισμα) και ίσως χωρίς να είμαι σίγουρος (το ξεκαθαρίσμε αυτό) χτύπημα απο πίσω.

cartman
29/10/2007, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
...το λυπηρο ειναι οτι συνδειτοποιησαμε σε συζητηση εδω με τους συναδελφους οτι τα τελευταια 2 χρονια απο τον σταθμο εχουν ''φυγει'' 5 παλληκαρια... :( .....ολοι τους με μηχανες....

Έλεος ρε παιδιά! :(

SPORAKIAS
29/10/2007, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Φίλε sporakia δεν ξέρω τι ακριβώς σου μετέφεραν και θεωρώ αρκετά μακάβριο να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις ειρικά όταν βλέπω ότι πολλά πράγματα παρεξηγούνται εδώ μέσα.

παρ'ολα αυτά επαναλαμβάνω ότι στον τόπο του δυστηχήματος, το σώμα του άτυχου παλικαριού, απείχε απο 2 εως 5 μέτρα απο την μηχανή και αυτό ήταν που μου προξένεισε την περιέργια για τις συνθήκες υπο τις οποίες έγινε το ατύχημα, αφού όλα έδιχναν κατα ένα περίεργο τρόπο ότι δεν είχε προσκρούσει κάπου με τρελά χιλιόμετρα, αλλιώς όντως θα ηταν αρκετά μακρύτερα απο τη μηχανή του.

χωρίς σε καμία περίπτωση να είμαι ειδικός σε τέτοια θέματα εικάζω ότι πρέπει να παίζει γλύστρημα μπροστινού (απο το απότομο φρενάρισμα) και ίσως χωρίς να είμαι σίγουρος (το ξεκαθαρίσμε αυτό) χτύπημα απο πίσω.

στην αρχη για χτυπημα απο πισω λεγανε αλλα σημερα μου ειπαν αυτα που εγραψα (το πηραν και οι καμερες της Α.Ο)....αλλα αν ειδες και εγω δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι εγιναν ετσι....ειχα τις αμφιβολιες μου...

το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο....:(

346iason
29/10/2007, 22:23
Εμενα παιδια μου ειπαν παιδι που ηταν συναδελφοστου οτι το κρανοσ με την προσκρουση του βγηκε γι αυτο και τον ειδε και καποιος φιλος απο εδω που τυχαια περναγε χωρις κρανος.Επεσε αυτοκινιτο απο πισωτου και δεν ετρεχε.

mihalck
30/10/2007, 11:08
Παιδια γεια σας. Επειδη ειχα τη τυχη να τον εχω συναδελφο και φιλο, μπορω να σας πω τα πραγματικα γεγονοτα. Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ηταν ενας συντηριτικος οδηγος τον θυμαμε με ενα παπι μετα ενα GS650 και απο το καλοκαιρι VSTROM650. Κρανος φορουσε παντα (αν λεει κατι FM). Εγεινε συγκρουση μπροστα του προσπαθησε να την αποφυγη και πηγε δεξια, αλλα ηρθε ενα απο τα αυτοκινητα και του εκλησε το δρομο, εγινε συγκρουση και μαλλον του εφυγε το κρανος, η κοπηκε το λουρακι. Η δευτερη προσκρουση στο δρομο ηταν χωρις το κρανος, και μαλλον ηταν η μοιραια. Το αν ηταν η μηχανη κοντα του δεν μπορω να ξερω τη πορεια της. Επειδη θα πρεπει να μαθαινουμε απο τα ατυχηματα, η κινηση σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας δεν πρεπει να γινετε αναμεσα απο τα αυτοκινητα αλλα να κρατατε μια ολοκληρη λωριδα και παντα τη σωστη αποσταση αναλογα τη ταχυτητα. Και την ημερα τη μεγαλη σκαλα στα φωτα, και παντα να προσπερναμε απο τα αριστερα και γρηγορα αφου καταλαβουμε οτι ο οδηγος μας εχει δει. Παιδια ειναι αστειο να περνουμε μηχανες που κανουν χιλιαδες ευρω, και μας πιανει η τσιγκουνια για τα λεφτα του κρανους. Οχι αλλο αιμα στην ασφαλτο. Κουραγιο στη γυναικα και το παιδακι σου που χασανε το προστατη τους. ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ? ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ.

346iason
30/10/2007, 13:46
Τζαμπα ρε εφυγε ο φιλος.Γαμω την γκαντεμια. Σε αυτα που λεει ο mihalck εχει απολυτο δικιο περι κρανους,αποστασεων, μεγαλων φωτων κτλπ.Τουλαχιστον να ελαχιστοποιουμε οσο γινετε το ατυχημα.Και παντα το ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ σωζει και καλα δεμενο.
Και να ξερετε ο χαρος παιρνει παντα τα καλα παιδια για τον απλουστατο λογο δεν του αρεσει να τρωει σκατα και το λεω γιατι απο την κοπελαμου και τον θειοτης που δουλευουν στον alpha xronia και το ξεραν το παιδι ηταν απο τα καλυτερα παιδια.δεν εχει σημασια που το λεω αλλα απλα το λεω.

costas81
30/10/2007, 14:07
ολα αυτε δεν εχουν μεγαλη σημασια!

σημασια εχει το αποτελεσμα!

κριμα για το παιδι το ακουσα και εγω στις ειδησεις του αλφα!

καλο κουραγιο στους δικους του!

CIRUS
30/10/2007, 14:13
αλλο ενα παλικάρι θυμα της ασφάλτου ρε γαμωτο!!:sad: ο,τι και να πουμε ειναι λίγο, ενα ακομα παιδακι θα μεγαλωσει χωρις πατερα και δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο αυτο, ευχομαι κουραγιο στην οικογενεια του και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει. μακαρι να ηταν το τελευταιο ατυχημα αλλα δυστηχως ο αριθμος των παιδιων θυματα της ασφαλτου μεγαλωνει και δεν γινεται τιποτα γιαυτο. καλο ταξιδι φιλε και ο θεος ας αναπαυσει την ψυχη σου!!! :sad:

Λεωνίδας
30/10/2007, 14:15
:sad: :sad: :sad: :sad:

XTakias
31/10/2007, 05:25
http://www.youtube.com/watch?v=_a2H2Q8r_b0

Δείτε αυτό εγώ απλά ανατρίχιασα(στο τέλος έχει μια εικόνα ίσως λίγο ακατάλληλη αν κριθεί λάθος ας σβηστεί)...

Απλά το βίντεο μιλάει για όσα γράφουμε.

Tpap
31/10/2007, 12:15
Το μικρο μου ξαδελφακι, εχει πεσει 8 περιπου φορες.
Με σκουτερ, με nsr, με r1, με φιλο του, μονος του, με ολους τους τροπους δλδ..γιατι εκανε βλακειες, ταρζανιες, ηταν μεθυσμενος, ηταν κοιμισμενος γιατι γενικα ειναι ΒΛΑΚΑΣ.
Τωρα κυκλοφορει με ενα κτμ.
Και συνεχιζει να μην φορα κρανος και ουτε καν την πλεον υποτυπωδη ενδυση για μηχανη..
Το αραι ειναι σπιτι οταν αυτος ειναι βολτα.
Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να του πω, τα εχω πει κ τα εχω κανει ολα--του εχω παρει και τα κλειδια για μερες..
Δεν φταιει το παιδι-οι γονεις του ειναι ηλιθιοι.

346iason
31/10/2007, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
http://www.youtube.com/watch?v=_a2H2Q8r_b0

Δείτε αυτό εγώ απλά ανατρίχιασα(στο τέλος έχει μια εικόνα ίσως λίγο ακατάλληλη αν κριθεί λάθος ας σβηστεί)...

Απλά το βίντεο μιλάει για όσα γράφουμε.

Αυτο το βιντεο ειναι η σημαια της ελλαδας δειτετο η απολυτη καφριλα!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yWrBxtEXp10

Tpap
31/10/2007, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από 346iason
Αυτο το βιντεο ειναι η σημαια της ελλαδας δειτετο η απολυτη καφριλα!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yWrBxtEXp10

αυτος(η) ΔΕΝ θελει απλως εκτελεση...θελει δεσιμο στο συνταγμα και να περναμε ΟΛΟΙ να τον(την) φτυνουμε...