View Full Version : R6 2008
mini_yzf
01/04/2008, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
kalotaksido file!vale photos opwsdhpote giati eimai anamesa se mple kai mauro :o
http://img502.imageshack.us/img502/4207/31032008110vf2.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/8899/31032008111wq8.jpg
δες το χωρις πινακιδα πισω μιας και την εβγαλα πλεον!:)
likos600
03/04/2008, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από mini_yzf
ακριβώς ;)
Δυστηχώς χάνεται η γεωμετρία αλλα κάπως πρέπει να το φτάνω κι ολας..
Καλά θα κάνεις να το αλλάξεις!
θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στις στροφές και στις απότομες αλλαγές πορείας:nono:
τι ύψος έχεις?
:a55:
mini_yzf
03/04/2008, 08:58
αφου εκανα μια επισκεψουλα στην yamaha πρωι πρωι τα παιδια μου μαλακωσαν απλα την αναρτηση χωρις να χαμηλωσουν το μηχανακι,ετσι μωλις ανεβαινω καθεται πιο ευκολα και φτανω καλυτερα,οποτε γλυτωσαμε το κατεβασμα απο τις μπουκαλες!:beer:
τελικά δεν χαλασαμε το στησιμο στο μηχανακι,απλα μαλακωσαμε την αναρτηση και ολα οκ τωρα πλεον!το υψος μου ειναι 1.72
Xristos67
12/04/2008, 13:39
Sto diko mou (R6 2008) H 8ermokrasia einai se Farenait.
Gnorizete pos mporo na to giriso se Celcius, giati den brika kapoia pliroforia sto owners manual.
mini_yzf
12/04/2008, 19:58
αν δεν το εχει στο manual πηγαινε σε μια κοντηνη yamaha να στο φτιαξουν σε 1 λεπτο!
Farenaιτ ?
καλα ξεμπερδεματα !
παραεισαγωγης ......
Xristos67
14/04/2008, 21:33
αν δεν το εχει στο manual πηγαινε σε μια κοντηνη yamaha να στο φτιαξουν σε 1 λεπτο!
Den to exei sto manual,
den gnorizeis an ginete allagi apo F se C xoris na pao Yamaha.
Episis gnorizeis me sigouria oti stin Yamaha ginete auto ? kai me poio tropo ?
Euxaristo
Xristos67
14/04/2008, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Farenaιτ ?
καλα ξεμπερδεματα !
παραεισαγωγης ......
Nai, einai amerikaniko montelo (alla gia 5850 Euro, axizei ton kopo)
mini_yzf
14/04/2008, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
Den to exei sto manual,
den gnorizeis an ginete allagi apo F se C xoris na pao Yamaha.
Episis gnorizeis me sigouria oti stin Yamaha ginete auto ? kai me poio tropo ?
Euxaristo
Δεν γνωριζω πως να το κανεις μονος σου.
Μαλλον αν θελεις να το αλαξεις θα πρεπει να πας αναγκαστηκα στην yamaha και εκει λογικα θα μπορουν να το αλαξουν αν και δεν ειμαι 100% σιγουρη.Καντους ενα τηλ να ρωτησεις πριν πας.
extreme13
14/04/2008, 22:32
bale kai mia fwto na to doume. :)
Ean einai amerikaniko, tote prepei na leei kai milia anti gia Kmh.
Ean einai etsi, tote thes allo konter. 400-600euro diladi.
Den allazei diladi apo rithmiseis. Tsekare to tha deis oti exoun kai alla part number me ta europaika.
takistrigonis
15/04/2008, 07:50
Αν είναι να αλλάξεις όργανα, πάρε από τον τζορτζόπουλο με 290ε ενα που τα έχει όλα και χρονόμετρο, εγώ αυτό θα έπερνα, τάχει όλα οχι 800ε που έχουν τα μαμά.
Αυτά
Xristos67
15/04/2008, 13:21
Sto owners manual den grafei tipota sxetika.
Nomizo omos oti exei kai Km kai Millia, alla prepei na to tsekaro.
Exo parageillei apo tin Starlane telemetries GPS 12R oi opoies grafoun tin taxitita se Km, alla epeidi oi moto proorizontai gia enoikiasi stis edo pistes, protimo na blepei o anabatis 8ermokrasia se celcious.
Diaforetika 8a exei pliroforia gia high temp. otan anapsei i sxetiki lixnia.
Gia auto rotisa mipos gnorizei kapoios kati sxetika.
Euxaristo poli pantos.
foto sintoma...
Xristos67
17/04/2008, 17:00
1
127879
Xristos67
17/04/2008, 17:03
,
127880
Sto owners manual den grafei tipota sxetika.
Nomizo omos oti exei kai Km kai Millia, alla prepei na to tsekaro.
Exo parageillei apo tin Starlane telemetries GPS 12R oi opoies grafoun tin taxitita se Km, alla epeidi oi moto proorizontai gia enoikiasi stis edo pistes, protimo na blepei o anabatis 8ermokrasia se celcious.
Diaforetika 8a exei pliroforia gia high temp. otan anapsei i sxetiki lixnia.
Gia auto rotisa mipos gnorizei kapoios kati sxetika.
Euxaristo poli pantos.
foto sintoma...
Otan les "gia enoikiasei stis edo pistes" ti enooeis ?
Katarxas pou eisai ? Italia ?
Kostos ?
Kai fisika ta R6 poy pires den exoyn kamia sxesi ta xromata me ta europaika....
Xristos67
18/04/2008, 11:51
Des edo auta ta club motosikletas.
Organonoun track-days kai "Club-races" gia ta meli tous, kai episkeptontai sxedon oles tis pistes tis europis.
www.prospeed.de
www.bike-promotion.de
www.pomponebrescia.it
Ego fetos tha eimai stis parakato pistes :
Hungaroring Hungary
Pannoniaring Hungary
Lausitz Germany
Schleiz Germany
Brno Czech republic
Most Czech republic
Grobnik Rijeka
Poznan Poland
kai allou an iparxei endiaferon.
SeNNinhA
18/04/2008, 12:01
5850 ?????
Δεν μου πουλάς ενα? Η αν δεν περισσεύει, δεν παραγγέλνεις ενα παραπάνω?
:a011: :a011: :a011: :wave2: :wave2:
Xristos67
18/04/2008, 12:21
Exeis pm.
Nomizo oti exeis sxesi me ektelonismous ktl ? (an thimamai kala)
extremist
19/04/2008, 01:42
ti prepei na kaneis gia na to fereis apo to amerika?:confused:
5850 dld eleos..to pairnw TWRA.
Xristos67
19/04/2008, 16:37
H timi einai agora tis moto kai metaforika monon,xoris tous forous kai ta exoda gia pinakides, me timologio se etairia.
kai epeidi to Dollario epese poli xamila ara kai auti i timi...
ypo kanonikes sinthikes (foroi,pinakides,ola komple) i diafora timis apo tin antiprosopeia einai mono 2000-2500 Euro xamiloteri
johnnyestia
19/04/2008, 22:32
Όταν λές πινακίδες εννοείς και για Ελλάδα?
Οι μοτοσυκλέτες από αμερική παίρνουν εγκριση τύπου στην Ελλάδα για να βγάλουνε και πινακίδα, ή διαφέρουν τόσο οι αμερικάνικες προδιαγραφές από τις ελληνικές-ευρωπαϊκές?
Εκεί που έχει φτάσει το δολλάριο συμφέρει ομαδική από USA :D
Des edo auta ta club motosikletas.
Organonoun track-days kai "Club-races" gia ta meli tous, kai episkeptontai sxedon oles tis pistes tis europis.
www.prospeed.de
www.bike-promotion.de
www.pomponebrescia.it
Ego fetos tha eimai stis parakato pistes :
Hungaroring Hungary
Pannoniaring Hungary
Lausitz Germany
Schleiz Germany
Brno Czech republic
Most Czech republic
Grobnik Rijeka
Poznan Poland
kai allou an iparxei endiaferon.
Φιλε μου sorry για το σπαμ αλλα, εισαι too expensive! Στο Dubai Autodrome εγω για superstock μηχνακι Kawasaki ZX6R 2007, μηχανικο, λαστιχα, βενζινη εδωσα 1500drh και εγγυηση 5000drh....
extremist
20/04/2008, 02:39
Για συνεχίστε..και 2.000 πιο κάτω να βγαίνει το προτιμώ αν γίνεται να το φέρουμε;)
Xristos67
20/04/2008, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Φιλε μου sorry για το σπαμ αλλα, εισαι too expensive! Στο Dubai Autodrome εγω για superstock μηχνακι Kawasaki ZX6R 2007, μηχανικο, λαστιχα, βενζινη εδωσα 1500drh και εγγυηση 5000drh....
File mou geia sou,
Me rotises gia plirofories kai sou esteila PM.
Den einai kako na ma8ainoume kai kati neo opote:
Pliroses : 1500drh=240 Euro
5000drh=800 Euro
Exo merikes erotiseis gia to Dubaj :
To mixanaki pou odigises itan mama ?
H mixanaki pistas me agonistiko exoplismo ? (Ohlins/telemetria/full titanium exatmisi/kai alla)
Sou eixane tire warmers se ka8e session ?
Ta lastixa kai i benzines kai o mixanikos sumberilambanontousan stin timi ton 240 Euro?
Posin ora / imeres odigises me ta 240 Euro ?
Poios diorganonei auta ta event na paroume perissoteres plirofories ?
Pos odigousate stin pista , groupakia me instructors anmesa sas H Eleu8era dokimastika kai agonas sto telos tis ka8e imeras ?
Xristos67
20/04/2008, 20:53
Service manual R6 2008
www.r6messagenet.com/forums/pdf/LIT-11616-21-61.pdf
extremist
29/04/2008, 10:01
Λοιπόν παλικάρια.'Εφτασε η κρίσιμη στιγμή..
Θέλω να μάθω απο τους κατόχους r6 08 αν πραγματικά η μηχανή ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά της.
έχω 4 επιλογές και το R6 είναι το ακριβότερο.Μου αρέσει βέβαια περισσότερο απο όλα τα άλλα
μα δεν με χαλάνε και τα άλλα..+ήταν το όνειρο μου απο τη στιγμή που το παρουσίασαν.
Έχουμε και λέμε:
ninja 2008 - 9.900 euros
cbr 600 2008 - 10.700 euros
gsxr (άγνωστο,δεν με ενδιαφέρει.)
R6 11.700 euros.
Επειδή δεν θέλω να μετανιώσω ΤΙΠΟΤΑ απο την αγορά μιας τόσο ακριβής μηχανής παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας..:( :(
mini_yzf
29/04/2008, 10:12
αν και ακομα ειμαι στο στροσημο εχω παθει πλακα,το μηχανακι παει μονο του,αρκει να εχεις συνεση στο γκαζι,για αρχη βεβαια πανω στο στροσημο δεν θα το καταλαβεις αλλα εχει πολυ καλο στριψιμο αλλα γενικοτερα ειναι ζορικο μηχανακι σε πορωνει.
Εγω το εχω κατεβασμενο λογο του οτι δεν το εφτανα και ίσως να εχει πιο απολυτο πλαγιασμα αλλα σε γενικες γραμμες κι απο φιλους που το εχουν στημενο μαμα μου λενε τα ιδια.
Εγω πηγαινα για το κ8 750cc που θα επερνα σε αρκετα χαμηλωτερη τιμη και τελικα πειρα το R6 λιγο πιο ακριβο αλλα αξιζε πιστευω!
Με το καλο οτι αποφασισεις!
extremist
29/04/2008, 10:15
Σε ευχαριστώ για τις απόψεις σου.
Έχω μια απορία,γιατί δεν το φτάνεις;Γύρω στα 80 εκατοστά ειναι η σέλα αν θυμάμαι καλά:sick:
Έχω λιώσει να βλέπω και να διαβάζω και τώρα που ήρθε η στιγμή να αποφασίσω ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω..αν είναι όπως τα λές όμως..:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Λοιπόν παλικάρια.'Εφτασε η κρίσιμη στιγμή..
Θέλω να μάθω απο τους κατόχους r6 08 αν πραγματικά η μηχανή ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά της.
έχω 4 επιλογές και το R6 είναι το ακριβότερο.Μου αρέσει βέβαια περισσότερο απο όλα τα άλλα
μα δεν με χαλάνε και τα άλλα..+ήταν το όνειρο μου απο τη στιγμή που το παρουσίασαν.
Έχουμε και λέμε:
ninja 2008 - 9.900 euros
cbr 600 2008 - 10.700 euros
gsxr (άγνωστο,δεν με ενδιαφέρει.)
R6 11.700 euros.
Επειδή δεν θέλω να μετανιώσω ΤΙΠΟΤΑ απο την αγορά μιας τόσο ακριβής μηχανής παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας..:( :(
ninja oxi :nono: το θεωρω το καινουργιο το 6 αρι λιγο αποτυχημενο (εχετε δει κανενα στο δρομο? )
gsxr oxi
:nono: γιατι ετσι :o
cbr 600 rr , εδω μπορω να πω αν και χονδα :yuck: ειναι πολυ ωραιο και εχουν ακουστει παρα πολυ καλα λογια απο θεμα στησιματος κτλ !!
αλλα οπως και να το κανουμε το R6 ειναι μο*ναρα οποτε αυτο θα παρεις, θα βγαζεις και τα περισσοτερα γκομενακια με το Ρ6 :lol:
Γιαννη και τα 4 απο πανω ειναι κορυφαια με μικρες διαφορες μεταξυ τους , παρε οποιο σου καθετε καλυτερα στο ματι (δηλαδη το R6 )
:lol:
mini_yzf
29/04/2008, 10:21
αμα θα ηταν 80 θα ηταν καλα και θα το εφτανα κι ολας!!!
ειμαι 1.72 και το μηχανακι μαμα ήταν 87 εκατοστα απο το εδαφος και εγω δεν πατουσα καν!
http://img337.imageshack.us/img337/8916/26042008207fe9.jpg
extremist
29/04/2008, 10:24
Sorry gia ta greeklish alla den thn paleuw allo me ta ellhnika.
Otan phges na to pareis den anevhkes panw na deis an eisai ok?
H htan tetoia h kaula pou to phres?
mini_yzf
29/04/2008, 10:27
ειχα ανεβει σε ενως φιλου ο οπιος ειχε αλλαξει τις λαμες στην πισω αναρτηση κι ειχε χαμηλωσει!
εκτος του οτι το ηθελα παρα πολυ λοιπον πατουσα στις μυτες στο δικο του,κι ετσι στο δικο μου δεν εφτανα αλλα διορθωθηκε!
extremist
29/04/2008, 10:28
kalws..8a anevw an einai to apogeuma kai 8a krinw.:D
takistrigonis
30/04/2008, 07:36
.
128884
takistrigonis
30/04/2008, 07:37
,
128885
takistrigonis
30/04/2008, 07:37
/
128886
Xristos67
30/04/2008, 11:07
Ela Taki...
Xrisimopoieis tin mama basi organon/fairing ? kai tin mama eisagogi aera ?
Apo pou pires ta poliesterika kai poso ?
Ti Zelatina 8a xrisimopoieisis ?
Efarmogi kali ?
takistrigonis
30/04/2008, 12:12
Φιλαράκι χρόνια πολλά καταρχήν. Τα έφτιαξε ο μάστορας λαστιχάς στην Μιχαλακοπούλου 199
Χρίστος Κοντογιώργος συνεργάτης με Ψυχογυιό Ανδρέα 210-5154089, εκει βάζω λάστιχα εξατμήσεις και πολυεστερικά. Τα πολυεστερικά είναι από τον Perfect 380ε ελληνική κατασκευή μου τα ταίριαξε σχεδόν τέλεια ειναι στιβαρή κατασκευή δεν παίζουν και είναι μια χαρα με τη μαμά εξάτμηση ,δεν ακουμπάνε και περιμένω να έρθει η Arrow Full Racing Competition , και ένα δόντι κοντό μπροστά. Παρασκευή ανεβένω Σέρρες για ΣαββατοΚύριακο 2 μέρες πίστα με παρέα μεγάλη, και όπως πάντα Dunlop racing gp racer λάστιχα, για μενα είναι μακράν από όλα τα άλλα
Βάση και εισαγωγή όλα είναι μαμά και κάτσανε μια χαρά θα βάλω και σίτα στην εισαγωγή και μάλλον και στο ψυγείο
Αυτά
extreme13
02/05/2008, 20:13
Έχω πρόβλημα με το R6. Κάνει έναν περιεργο θόρυβο.
Γνωρίζετε τιποτε?
http://www.bikenet.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=89&topic=15673.0
takistrigonis
05/05/2008, 19:59
:
129631
takistrigonis
05/05/2008, 20:01
Αγωνιστική ζελατίνα δεν έχει τρύπες θέλει τρύπιμα, με καλήβει κανονικά δεν έχω πρόβλημα
Είναι ermax
Αυτά
129632
αν και ακομα ειμαι στο στροσημο εχω παθει πλακα,το μηχανακι παει μονο του,αρκει να εχεις συνεση στο γκαζι,για αρχη βεβαια πανω στο στροσημο δεν θα το καταλαβεις αλλα εχει πολυ καλο στριψιμο αλλα γενικοτερα ειναι ζορικο μηχανακι σε πορωνει.
Εγω το εχω κατεβασμενο λογο του οτι δεν το εφτανα και ίσως να εχει πιο απολυτο πλαγιασμα αλλα σε γενικες γραμμες κι απο φιλους που το εχουν στημενο μαμα μου λενε τα ιδια.
Εγω πηγαινα για το κ8 750cc που θα επερνα σε αρκετα χαμηλωτερη τιμη και τελικα πειρα το R6 λιγο πιο ακριβο αλλα αξιζε πιστευω!
Με το καλο οτι αποφασισεις!
Αν εχεις χαμηλωσει τη μοτο απο εμπρος το στριψιμο εγινε πιο γρηγορο με καποια επιπτωση στην ευσταθεια και πιθανως και στην αισθηση του μπροστινου (προς το χειροτερο), αλλα δε θα το χαμηλωνα περισσοτερο απο 10-12 χιλιοστα για δρομο
Αν αντιθετα τα εχετε χαμηλωσει πισω, μεσω καποιου αφτερ μαρκετ μοχλικου η αμορτισερ με ρυθμιση υψους (σωστοτερη απο ολες η λυση του μοχλικου, με καποια χιλ κατεβασμα και εμπρος ωστε να διατηρηθει η γεωμετρια κοντα στη στοκ) , εχεις κανει τη μοτο αργοτερη στο στριψιμο αλλα σταθεροτερη
mini_yzf
05/05/2008, 20:50
το μηχανακι μετα απο 330 χιλιομετρα που εχω κανει ως τωρα και την τελευταια μεγαλη διαδρομη που εκανα το ΣΚ παρατηρισα τα εξις:
πιο γρηγορο στριψιμο σε σχεση με αλλα,πιο "ευκολο",αρκετα σταθερο στον δρομο,δεν μπορω να πω οτι παρατηρισα καποια ασταθια μεχρη τα 135 τουλαχιστον χιλιομετρα που παω τωρα στο στρωσημο.
Το μηχανακι αφου διορθωθηκε 2 φορες στην Μοτοδυναμικη το κοιταξε και ενας φιλος παλιος αγωνιζομενος πανελληνιου και μου ειπε οτι γενικος το μηχανακι διατηρει την αρχικη του γεωμετρια σε πολυ λογικα πλαισια οποτε κι αφου με βολευει δεν το πειραζω καθολου πλεον..
παντως οσο πιο πολλα χμ κανω τοσο πιο πολυ το απολαμβανω!Το μονο μειων του ειναι λιγακι η θεση οδηγισης που ειναι πιο χαμηλα απο το προηγουμενο μου μηχανακι,αλλα ειναι θεμα συνηθειας!
Σας χερετω,
Καινουργιος στο forum , Καινουργιος οδηγος , Καινουργια μηχανη.
Ενθουσιασμενος μπορω να πω αν και ακομα στρωνω . Απο οτι ξερω οι μηχανες ερχονται στρωμενες απο το εργοστασιο χωρις βεβαια το βαρος της υπολοιπης μηχανης και το βαρος του οδηγου. Την περνω περιπου στις 8 , 9κ στροφες και πανω κατω 130 - 150 km.
Στο στρηψημο ακομα θελω δουλεια αλλα θα ερθει αυτο σιγα σιγα πιστευω.
Ριχτε κανενα tip , συμβουλες ειναι παντοτε δεχτες.
Θα εριχνα και μια foto αλλα το size ειναι πολυ μεγαλο , αναμενετε συντομα ομως.
takistrigonis
07/06/2008, 01:48
Καλορίζικος καλοτάξιδο, καλόστρωστο, και μετά πάντα πίστα, είναι ότι πρέπει έχει και πολύ δυνατά φρένα όταν τα χρειαστείς, στο λέω γιατί τα έχω δοκιμάσει στην πίστα στις Σέρρες.
απλά το καλύτερο από όλα. Αλλά είναι 600ράκι αυτό μόνο για εθνική οδό, άντε με το καλό και θέλει προσοχή πάντα ότι έχεις λιόστο δεν παθένει τίποτα, μετά τα 1600-1800χλμ στρώσιμο τελίκιασα 280χλμ και πάει και άλλο.
Αυτά
Πιστα δεν εχει στην Κυπρο δυστηχος.
Αυτο που θα ηθελα να ρωτισω σαν αρχαριος , αν χαμηλωσω την μηχανη , ποσο θα επηρεασει το οδηγημα ? Τωρα η μηχανη ειναι οπως ηρθε απο το εργοστασιο δεν πειραξα τιποτα , αλλα ακουμπανε μονο οι μυτες των ποδιων μου και μου ειναι δυσκολο να την μετακινω.
Ειναι θεμα συνηθειας ? Αν χαμηλωσω την μηχανη καλα θα κανω η οχι?
mini_yzf
08/06/2008, 22:54
Το Ρ6 ειναι απο τα πιο ψιλα 600αρια αυτην την στιγμη.Εγω ειχα μεγαλο προβλημα μιας και δεν ακουμπουσαν ουτε οι μυτες των ποδιων μου(ειμαι λιγο κοντουλα)επρεπε να ξεκαβαλαω για να ακουμπησω με το ενα ποδι κι ετσι το χαμηλωμα ηταν μονοδρομος.
Δοκιμασε αρχικα να βαλεις την πισω αναρτηση στο τερμα μαλακο.ανεβα πανω θα δεις οτι σιγουρα θα πατας καλυτερα,εμενα μου εδωσε αρκετα+++
Μετα χαμηλωσα λιγο το μπροστινο μηπως και ερθει λιγακι καλυτερα αλλα ηταν ανοφελο.
Τελικος επανεφερα το μηχανακι στις αρχικες του ρυθμισεις και αλλαξε ο μηχανικος μου τις λαμες στο μοχλικο και ηρθε το μηχανακι στο υψος που μου ειναι γαντι.
*αν κατεβασεις τις μπουκαλες να ξερεις πως θα γινει ενα τακ,αναλογα βεβαια ποσο θα ακτεβασεις,πιο αμεσο στο στριψιμο,εγω το οδηγισα ετσι απο την πρωτη μερα και ενιωθα αρκετα ανετα αλλα σιγουρα οι εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι οι καλυτερες για αρχη.
Αργοτερα θα δεις τι σε βολευει εσενα.
Με λιγα λογια,δεν θα κανεις κακο αλλα καντο με τον σωστο τροπο.
btw Καλοριζικος!
Τι χρωμα το πειρες?
με 1.74 ύψος παίζει πρόβλημα?
mini_yzf
08/06/2008, 23:10
Τι να σου πω...εγω ειμαι 1,72 και δεν πατουσα με τις εργοστασιακες ρυθμισεις πριν αλαξω τα λαμακια..ειναι θεμα σωματος.
Ευχαριστω για της συμβουλες .Το πηρα μαυρο το μωρο , θα ποσταρω foto καποια αλλη φορα .Μαλλον για χαμηλωμα παω αν και εχω κανει σχεδον 500km ως τωρα και απο οτι βλεπω ειναι λιγο και θεμα συνηθειας . Κανενα απροοπτο φοβαμαι σε καμια ανωμαλια του δρομου.
takistrigonis
16/06/2008, 07:37
Θέλει γρανάζωμα κοντίτερο νομίζω, ένα μικρότερο μπροστά και 2 μεγαλήτερα πίσω.
133521
extreme13
16/06/2008, 09:33
Έχει δυναμη το μηχανάκι, απλά την έχει στα ψηλά. Θέλει να το δουλεύεις μια ταχύτητα κάτω.
Xristos67
20/06/2008, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
Θέλει γρανάζωμα κοντίτερο νομίζω, ένα μικρότερο μπροστά και 2 μεγαλήτερα πίσω.
Geia sou Taki,
Opos les i mixani 8elei diaforetiko granazoma.
stis edo pistes idaniko granazoma exoume ena donti empros mikrotero kai dio piso megalitera, me teliki stis 16000 250km pragmatika.
Exo episis apotelesmata apo to dinamometro.
Power commander, BMC race , Tiforce full titanio exatmisi : 135 Ps/ 15750rpm
prin...Normal moto ola standard : 126Ps
Xristos67
20/06/2008, 10:57
Des edo ---> Agonistika Nea / Yamaha Czech Endurance Cup Most
ammon_ra
21/06/2008, 13:38
den ksero an exei allaksei kati apo tote pou psaxtika ego
alla to 2005 otan ithela na paro mabro R1 kai ebgene mono ameriki
KANENA amerikaniko oxima den eperne elliniki odigeia gia na bgalei pinakides
(EKTOS kai an pigene se kanena allo europaiko kratos ebgaze ekei pinakides kai meta erxotan san mexaxeira stin ellada)
ego den mporesa na bgalo akri kai apla perimena na erthei to 2006 to mabro stin ellada :yuck:
afta apo mena
Xristos67
23/06/2008, 19:03
Metrisame sto dinamometro tis treis R6 2008 pou xrisimopoioume stous agones endurance Yamaha Czech Endurance Cup stin Tsexia.
H proti motosikleta metrithike os Standard se dinamometro stin Praga kai edeixe 124ps.
H deuteri moto metrithike se allo dinamometro konta stin poli tou Brno.
Proti metrisi san standard 122ps.
Deuteri metrisi me Exatmisi , power commander kai filtro 127ps.
H triti motosikleta metrithike me exatmisi filtro kai power commander idia me tis deuteris motosikletas ( kai epipleon aferesi tou restrictor gia kafsaeria) se dinamometro sto Brno.
Meta apo arketes metriseis kai allages/beltioseis ston xarti trofodosias tou power commander
to dinamometro edeixe 135ps stis peripou 15700rpm
kai ola auta xoris tin boithia tou ram-air , opou H Yamaha dilonei epipleon +6ps
mini_yzf
23/06/2008, 21:34
βγαλτε και το AIS,ταπωστε το και θα δειτε κι αλλα σιγουρα!
να και οι ταπες
http://www.gravesport.com/cgi-bin/shopper?preadd=action&key=AB__011
takistrigonis
27/06/2008, 09:20
Επιτέλους ήρθε και την έβαλα.
134890
Xristos67
27/06/2008, 09:23
βγαλτε και το AIS,ταπωστε το και θα δειτε κι αλλα σιγουρα!
να και οι ταπες
http://www.gravesport.com/cgi-bin/shopper?preadd=action&key=AB__011
H moto me ta 127ps einai xoris tis tapes, eno i moto me ta 135 einai me tapes.
Kai oi duo moto forane full titanium exhaust TIforce.
Foveri exatmisi kai megali diafora stin moto...
takistrigonis
27/06/2008, 09:27
Κανει πολυ θωρηβο οπως ακριβως ηθελα
takistrigonis
27/06/2008, 09:29
Εχασε 6 κιλα περιπου μόνο απο εξάτμηση η μαμα ήταν σε βάρος σχεδον οσο ενα πύργος Η/Υ
takistrigonis
27/06/2008, 09:33
>
134893
takistrigonis
27/06/2008, 09:34
Δεν υπάρχει πλέον αυτό το κουτί ο καταλύτης τέλος. Με χάλαγε πολύ μόνο που τον έβλεπα
134894
Xristos67
27/06/2008, 09:37
Δεν υπάρχει πλέον αυτό το κουτί ο καταλύτης τέλος. Με χάλαγε πολύ μόνο που τον έβλεπα
Taki to servomoter tou exup to katargises ?
takistrigonis
27/06/2008, 09:38
'
134895
takistrigonis
27/06/2008, 09:40
?
134896
takistrigonis
27/06/2008, 09:40
\
134897
Xristos67
27/06/2008, 09:41
Επιτέλους ήρθε και την έβαλα.
Des kai tis dikes mas exatmiseis sta agonistrika nea : Yamaha Czech Endurance Cup.
H tiforce mas edose 135 ps / 15750 rpm ....
Πόσα έδωσε!?!? Τα μέτρησες σε δυναμόμετρο και έβγαλαν τέτοια απόδοση?
Πέραν απο power commander τι άλλες αλλαγές έχετε κάνει?
Είπαμε, απο τις καλύτερες εξατμίσεις στο κόσμο οι TiForce αλλά 145 βγάζουν τα full kit... μια απόδοση περίπου στα 125 στη ρόδα θα μου ακουγόταν πολύ πιο φυσιολογική:) ;)
:beer: :beer:
Xristos67
27/06/2008, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Πόσα έδωσε!?!? Τα μέτρησες σε δυναμόμετρο και έβγαλαν τέτοια απόδοση?
Πέραν απο power commander τι άλλες αλλαγές έχετε κάνει?
Είπαμε, απο τις καλύτερες εξατμίσεις στο κόσμο οι TiForce αλλά 145 βγάζουν τα full kit... μια απόδοση περίπου στα 125 στη ρόδα θα μου ακουγόταν πολύ πιο φυσιολογική:) ;)
Metrisame 3 moto.
1. complete Standard me 1200km---> 124 ps stis 13750 dinamometro stin Prague.
2. copmlete standard me 2300km---> 122 ps/13800 dinamomerto ligo exo apo to Brno.
moto no2. me Tiforce full titanium / power commander /bmc race ---> 127ps / 13800
3.Moto me Tiforce full titanium / Power commander / Bmc race / AIS removed and plugged / me 700km ---> 135ps /15750 dinamometrisi sto Brno se dinamometro etairias pou kataskevazei slipper clutches kai exartimata beltioseon TTS .
Xekinisame me ton xarti tis moto no2 kai meta apo arketi douleia ston xarti eidame to kalitero apotelesma 135ps.
Simeiosi1.: H moto no2 doulevei pio plousio migma ( den exoun aposindesi to AIS kai eno o sensor Lamda tou dinamometrou diabazei sosto meigma stin pragmatikotita i moto einai plousia ) giauto kai i diafora stin metrisi.
Simeiosi2.: H moto no2 kai no3 exoun tin idia ipodinami mexri tis 14000....apo ekei mexri tis 16000 h moto no2 kremaei (plousio migma) eno h moto no3 sinexizei tin anodo sta ps.... :)
Εντυπωσιακή απόδοση αν μη τι άλλο, προφανώς τα δυναμόμετρα είναι λίγο πιο αισιόδοξα, γι'αυτό και τα 135 άλογα.... στο δρόμο ποια δουλευει καλύτερα? η 2 ή η 3?
Xristos67
27/06/2008, 18:16
H moto 2 kai 3 exoun idia isxy mexri tis 13900 127ps ...
Apo kei kai pera H 2 kremaei eno H 3 sinexizei mexri tis 15809rpm opou kai dinei max 135.52 PS
H moto exoun akribos idia exatmisi filtro kai commander.
Moni diafora H kaliteri xartografisi stin moto 3 kai i katargisi tou sistimatos gia ta "ka8ara kausaeria "
Xristos67
03/07/2008, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Εντυπωσιακή απόδοση αν μη τι άλλο, προφανώς τα δυναμόμετρα είναι λίγο πιο αισιόδοξα, γι'αυτό και τα 135 άλογα.... στο δρόμο ποια δουλευει καλύτερα? η 2 ή η 3?
Den exoume metro sigrisis ektos apo to dinamometro.
Oi moto einai gia agonistiki xrisi mono stin pista
kai den tis exoume mexri stigmis dokimasei tautoxrona .
Γνωριζεται οτι στο display της μηχανης βγαινουν καποια errors οταν πχ η μηχανη πεσει κατω. Προσφατα ετυχε να συναντηθω με εναν μηχανικο απο την Yamaha ,η τουλαχιστον ετσι ισχυριστηκε , και ελεξε αν υπηρχε καποιο error στην μηχανη μου.
Επειδη μου εχει πεσει μια φορα η μηχανη (ευτηχως που εχω κοκαλους , μανιταρια τα λετε εσεις) το βρηκε ο τυπος και το εκανε erase.Δεν μπορεσα να συγκρατησω τον τροπο που το εκανε αλλα ειναι κατι παρομοιο με το configuration της φωτεινoτητας του display αλλα κατι ρολο επεξε και το kill switch. Αν γνωριζει κατι καποιος σας παρακαλω ας απαντησει.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
takistrigonis
09/07/2008, 11:01
exei tora kala fota gia volta bradyni
136151
takistrigonis
09/07/2008, 11:03
@
136152
takistrigonis
09/07/2008, 11:04
back lights
136153
extremist
09/07/2008, 13:53
Τάκη ανέβασε κανένα videaki.y0!~
χαχαχα σοβαρά θέλω vid να δώ το r6 γιατί έχω σκατοκ@υλαλαλα.
takistrigonis
21/07/2008, 15:50
"
137296
takistrigonis
21/07/2008, 15:50
;
137298
Lefterissss46
10/11/2008, 15:10
re paides... 3erei kaneis pote erxetai to r6 09?? k poso tha kanei sta eisagwghs??? kapou 10.500 exw akousei..???
mini_yzf
11/11/2008, 10:25
λογικα κατα τις αρχες φλεβαρη αλλα δεν νομιζω να ριξουν τοσο την τιμη
Lefterissss46
11/11/2008, 12:59
kapoios na mas pei tin tmh thn kanonikh k twn eisagwghs..!! tou R6 2009 IPARXEI???? prepei na mathw sintoman paides!!!
Otan to pira ego to 08 eixe 11.800 timi katalogou.
Tin idia tha exei giati mono ta xromata allaksane.
Fisika mporeis na to pareis to elliniko poly pio kato apo 11.800 an psaxtis ligo....
Lefterissss46
11/11/2008, 14:35
t ennoeis???
as poume to r6 08 twra exei 10.300 sta eisagwghs!!! to kainourgeio den 3erw alla kapou ekei to kovw.... 300-500 pio panw!!!
extremist
11/11/2008, 14:55
Στα παραεισαγωγής εννοείς;Κάτω απο 11.200 δεν το έχω βρεί μέχρι τώρα το 08 πάντως..
Lefterissss46
11/11/2008, 15:08
p ta fernoun apo e3w den einai ta eisagwghs???? i ta paraeisagwghs?? padws proxthes piga k m eipe 10.300 akrivws!!!
mini_yzf
13/11/2008, 10:52
δεν παιζει να ναι εισαγωγης απο yamaha και να εχει κατω απο 11200!!!
τα παραεισαγωγης ειναι πιο φθηνα!
takistrigonis
24/12/2008, 10:34
The Best! The Best! The Best!
150941
takistrigonis
24/12/2008, 10:36
Yes That is!
150942
mini_yzf
24/12/2008, 10:42
κυριε φιλε βλεπω σε αρεσε το χρωματακι στο 2009 ε?!
takistrigonis
27/12/2008, 13:46
Κυρία φίλη μου ε ναί, είναι το όνειρο! Το τέλειο χρώμα.
likos600
28/12/2008, 03:03
ότι χρώμα να πάρουμε , πάλι με άβαφτα πολυεστερικά θα το κάνουμε !!:a55: :a55:
extremist
28/12/2008, 04:51
Δε μου λέτε ρε παιδιά,σε γεωμετρία και γενικώς για πίστα αλλά και στριφτερές βόλτες έξω είναι καλό;Βάλτε σαν μέτρο σύγκρισης το 2005 636 γιατί ενδιαφέρομαι η για καινούριο 600 αλλιώς θα κοιτάξω για 1000..:uplate:
mini_yzf
28/12/2008, 11:02
Με γσχρ Κ8 600 θα σου πω πως το R6 ειναι πολυ πολεμικο και απο αποψη δυναμης,και απο θεση οδηγισης και απο στησιμο.Εγω το χω κατεβασει και λιγο μπροστα και εχει γινει πιο γρηγορο,με βολευει και μου αρεσει παρα πολυ.Το suzuki ειναι πολυ τουριστικο,και πιο χαμηλο σαν μηχανακι,και πιο ορθια η θεση οδηγισης,και πιο ψωφιο.
mini_yzf
28/12/2008, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
ότι χρώμα να πάρουμε , πάλι με άβαφτα πολυεστερικά θα το κάνουμε !!:a55: :a55:
όχι όλοι..απλα είναι υπερβολη να αλλαξουμε μιχανακι που δεν εχουν προλαβει να χρονισει ακομα!
extreme13
28/12/2008, 13:42
Λεω να βάλω πολυεστερικα στο μηχανάκι. Έχω δει κάποια ετοιμα σετ(βαμμένα). Μπορώ να τα βρω στην Ελλάδα? Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα?
takistrigonis
29/12/2008, 07:23
Μόνο άβαφα ξέρω, τον perfect και τον Σπηλιώτη που είναι καλήτερης ποιότητας ,και τα βάφης εσύ όπως θές.
extreme13
29/12/2008, 08:13
Ένα τηλέφωνο από τον perfect!? Ή κάποια σελιδα στο νετ αν υπάρχει.