PDA

View Full Version : Σκυλιά

DooKie
30/10/2007, 20:06
Αφού πέρασα 2 υπέροχες εβδομάδες στο νοσοκομείο και αφού δεν έπαθα τίποτα σοβαρότερο(Θλάση χιαστών και συνδέσμων δεξιού γόνατος και πολύ αίμα μέσα σε αυτό) επισκέπτομαι το forum για να με βοηθήσετε να λύσω το πρόβλημά μου, το οποίο είναι τα σκυλιά. Αδέσποτα και μη, κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει καμιά οργάνωση στην οποία μπορώ να απευθυνθώ για να γίνει κάτι? Επίσης σε περίπτωση ατυχήματος με σκύλο ο οποίος ανήκει σε κάποιον τί ακριβώς γίνεται? Ευχαριστώ

Akatanomastos
30/10/2007, 20:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DooKie
Αφού πέρασα 2 υπέροχες εβδομάδες στο νοσοκομείο και αφού δεν έπαθα τίποτα σοβαρότερο(Θλάση χιαστών και συνδέσμων δεξιού γόνατος και πολύ αίμα μέσα σε αυτό) επισκέπτομαι το forum για να με βοηθήσετε να λύσω το πρόβλημά μου, το οποίο είναι τα σκυλιά. Αδέσποτα και μη, κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει καμιά οργάνωση στην οποία μπορώ να απευθυνθώ για να γίνει κάτι? Επίσης σε περίπτωση ατυχήματος με σκύλο ο οποίος ανήκει σε κάποιον τί ακριβώς γίνεται? Ευχαριστώ

perastika file,
distixos den nomizo na vrethei pote lisi me ta adespota

cityfly
30/10/2007, 20:25
νομίζω ότι αν ο σκύλος δεν είναι αδέσποτος μπορείς να κυνηγήσεις τον ιδιοκτήτη αλλά λεπτομέρειες πολλές δεν ξέρω

el_hymador
30/10/2007, 21:50

πρωτα απο ολα φιλε μου ταχεια αποθεραπεια σου ευχομαι και ποτε ξανα...
προφανως ειχες πτωση εξαιτιας σκυλου...οκ συμβαιανουν αυτα...

αλλα να ρωτησω κατι;

απο οοοοοοοοοολα αυτα που αντιμετωπιζεις οταν κινεισαι με μοτοσικλετα θεωρεις τα σκυλια το νο 1 προβλημα;

εκστρατεια μαζικης εκκαθαρισης των αδεσποτων δεν μπορει να γινει (ευτυχως) οπου και αν απευθυνθεις.

τωρα αν η πτωση σου οφειλεται σε σκυλο που ''ανηκε'' σε καποιον μπορεις να στραφεις εναντιον του νομικα...θα το κανεις;

:wave2:

675
30/10/2007, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
θεωρεις τα σκυλια το νο 1 προβλημα;

:lol:

συγνωμη αλλα ηταν αστειο..:p

σοβαρα τωρα δε λεω σιγουρα δεν ειναι και το σοβαροτερο πραμμα του κοσμου απλα επειδη στη γειτονια μου τυχαινει να υπαρχει μια συγκεκριμενη "συμμορια" να το πω σκυλων που ειλικρινα πιστεψτε με κανενας απ αυτους δεν κουν ατην ουρα του...

εχω δει μετα απο πολλες ενοχλησεις που ειχα μεχρι τωρα, οτι αν σταματησεις επιτοπου και δεν συνεχισεις για να σε κυνηγησουν καποια στιγμη φευγουν μονοι τους...
προσωπικα σταματαω και κατεβαινω απο το μηχανακι αν χρειαστει...:wave2:

el_hymador
30/10/2007, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
:lol:

συγνωμη αλλα ηταν αστειο..:p

σοβαρα τωρα δε λεω σιγουρα δεν ειναι και το σοβαροτερο πραμμα του κοσμου απλα επειδη στη γειτονια μου τυχαινει να υπαρχει μια συγκεκριμενη "συμμορια" να το πω σκυλων που ειλικρινα πιστεψτε με κανενας απ αυτους δεν κουν ατην ουρα του...

εχω δει μετα απο πολλες ενοχλησεις που ειχα μεχρι τωρα, οτι αν σταματησεις επιτοπου και δεν συνεχισεις για να σε κυνηγησουν καποια στιγμη φευγουν μονοι τους...
προσωπικα σταματαω και κατεβαινω απο το μηχανακι αν χρειαστει...:wave2:

αμα πιασεις και κολητηλικια μαζι τους να δεις που δεν θα σε ενοχλουν καθολου:wave2:

Maira
30/10/2007, 22:57
αμα πιασεις και κολητηλικια μαζι τους να δεις που δεν θα σε ενοχλουν καθολου:wave2:

ορμόμενη από τα λόγια του el_hymador

Είναι πράγματι αλήθεια ότι αν σταματήσεις εκείνη την ώρα και κατέβεις από τη μηχανή δε σε πειράζουν! Σε όλους έχει τύχει! Απλά θέλει ψυχραιμία! Τώρα αν καταφέρεις και σε πλησιάσει και κάποιο με καλές διαθέσεις τότε δε θα έχεις ξανά πρόβλημα!!!

mako
30/10/2007, 23:02
Αν τα κερασεις και καμμια λιχουδια, μετα απο λιγο καιρο, ουτε λουκετο δεν θα βαζεις στο μηχανακι!!!!!!!

DooKie
30/10/2007, 23:49
Eννοείται ότι όταν δεις σκύλο σταματάς και φεύγει... Όταν όμως οδηγείς σε δρόμο με 30-40 χιλιόμετρα και ξαφνικά πεταχτεί μπροστά σου εκεί τι κάνεις?Εδώ που μένω (Παπάγου-Χολαργο) είναι καθημερινό πρόβλημα για όσους οδηγούν μηχανάκια και όχι μόνο.

dodos 900
31/10/2007, 00:46
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DooKie

Όταν όμως οδηγείς σε δρόμο με 30-40 χιλιόμετρα και ξαφνικά πεταχτεί μπροστά σου εκεί τι κάνεις?

Άν σε αιφνιδιάσει τρομάζεις,λογικό είναι.
Τί κάνεις;
Κοιτάς να μήν πέσεις και σταματάς ή συνεχίζεις αναλόγως τί έχεις μπροστά σου.
Συνιστώ το πρώτο γιατί το δεύτερο είναι πιο επικίνδυνο συνήθως.

mourgakos
31/10/2007, 09:27
οι ιδιοκτητες σκυλων ειναι υποχρεωμενοι να βγαζουν εξω τα σκυλια τους παντα δεμενα και σε ελεγχομενη απο αυτους αποσταση.επισης το φιμωτρο.απο κει και περα αν προκαλεσει το οτιδηποτε
τον κυνηγας.επειδη εχω σκυλο στο λεω.εγω ειμαι στο τσακ με εναν με μπουλ τεριε να τον τρεχω.παντα χωρις λουρι και φιμωτρο και αγριευει συνεχεια σε ανθρωπους και σκυλια

αν τα αδεσποτα ειναι της γειτονιας,ο καλυτερος τροπος ειναι να τους δωσεις μερικες
φορες καμια λιχουδια,παντα βραδυ ομως σε ωρες που δεν θα βλεπουν και οι αλλοι
καλοι συνανθρωποι
οτι κατι τους δινεις ωστε να εχουν λαβες μετα εναντιον σου
η καβαλα φευγοντας ,σταματας ,δινεις-πετας λιχουδια μακρυα απο τη μηχανη και συνεχιζεις.
με τα αδεσποτα ,ας γινουμε εμεις πιο υπευθυνοι και να μην τα πεταμε απο εδω και εκει,
επειδη μας περασε...και καλο ειναι οποιος εχει να κανει στα θηλυκα μια στειρωση ωστε να γλυτωσει και την πυομητρα οταν μεγαλωσει.
μεχρι τοτε,το προβλημα θα παραμενει..:(

la_villa
31/10/2007, 10:07
πρόβλημα νο1 μπορέι να μην ειναι αλλά ότι σημαντικό πρόβλημα όταν οδηγάς μοτό είναι....
αν τα βλέπεις καλώς ΑΝ όμως είναι "κρυμμένα" πίσω απο αυτοκίνητο και σου πεταχτούν ξαφνικά??

αν κυνηγήσω τον ιδιοκτήτη?φυσικά...

αν πέσω σε πεζό επειδή με έβγαλε σκύλος απο την πορεία...ο πεζός θα με κυνηγήσει?ή θα πει το καημένο το σκυλάκι και θα με ευχαριστεί που δεν το πάτησα?

σκυλί είχα...αλλά όταν είμαι πάνω στην μοτό ούτε λουκάνικα ούτε σοκολάτες θα πάρει...

el_hymador
31/10/2007, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πρόβλημα νο1 μπορέι να μην ειναι αλλά ότι σημαντικό πρόβλημα όταν οδηγάς μοτό είναι....
αν τα βλέπεις καλώς ΑΝ όμως είναι "κρυμμένα" πίσω απο αυτοκίνητο και σου πεταχτούν ξαφνικά??

αν κυνηγήσω τον ιδιοκτήτη?φυσικά...

αν πέσω σε πεζό επειδή με έβγαλε σκύλος απο την πορεία...ο πεζός θα με κυνηγήσει?ή θα πει το καημένο το σκυλάκι και θα με ευχαριστεί που δεν το πάτησα?

σκυλί είχα...αλλά όταν είμαι πάνω στην μοτό ούτε λουκάνικα ούτε σοκολάτες θα πάρει...

la_villa, ταξιτζηδες, Ι.Χ., παιδακια και οτιδηποτε αλλο πεταγεται ξαφνικα μπροστα μας, δεν ειναι μονο οι σκυλοι ...δυστυχως ειναι απροβλεπτη η πολη και οι συνθηκες που οδηγουμε επικινδυνες.

Τα ματια μας δεκατεσσερα, αυτο χρειαζεται!

δεν μπορω να σκεφτω ''λυση'' στο συγκεκριμενο προβλημα παντως...

CIRUS
31/10/2007, 10:50
la_villa, ταξιτζηδες, Ι.Χ., παιδακια και οτιδηποτε αλλο πεταγεται ξαφνικα μπροστα μας, δεν ειναι μονο οι σκυλοι ...δυστυχως ειναι απροβλεπτη η πολη και οι συνθηκες που οδηγουμε επικινδυνες.

δεν μπορω να σκεφτω ''λυση'' στο συγκεκριμενο προβλημα παντως...

μια λυση δεν θα ηταν η στειρωση σε αυτα τα σκυλια ωστε τουλαχιστον να μην πολλαπλασιαζονται?

επισης θα ηταν καλο τα γαιδουρια οι ιδιοκτητες που παρατανε τα σκυλακια που δεν τα θελουν και γινονται αδεσποτα να ΜΗΝ το κανουν.

la_villa
31/10/2007, 10:57
...δυστυχως ειναι απροβλεπτη η πολη και οι συνθηκες που οδηγουμε επικινδυνες.

αυτό εννοόυσα κι εγώ...μαζι με τα υπόλοιπα και οι σκύλοι αποτελούν κίνδυνο για μια μοτο
:rolleyes: :wave2:

bsari
31/10/2007, 11:21
τα σκυλιά αν υπάρχουν όπως και ένα παιδί ,μπορούν να πεταχτούν ανα πάσα στιγμή και ΔΕΝ γίνεται κάτι για αυτό (αδέσποτα ) αν δε πέσεις κάνε το σταυρό σου και συνέχισε ,τώρα για αυτά που επιτίθενται -υπάρχει πα΄ντα κάποιος λόγος βλέπε καλός συνάνθρωπος που τα χτύπησε με μοτό η αυτοκίνητο...τι να κάνουμε δε πιστευω να θεωρεις λύση την ευθανασία εεεεε

για τους υπόλοιπους εμάς τους ιδιοκτήτες σκύλων ειναι υποχρέωση μας να ειναι δεμενοι-φιμωμενοι αλλα παραδέχομαι οτι πολλές φορες τον λυπάμαι και ότεν βρίσκομαι σε καμιά ερημιά τον αμολάω ,αλλα ο δ......ος έχει πολλα ποδαρια μπορει να ειναι κανείς και να κάνει εντουράδα ,ποτέ δε ξέρεις...

υπάρχουν τόσοι κίνδυνοι που και στατιστικα τα σκυλάκια μοιάζουν ....

Gandalf dr685sm
31/10/2007, 12:18
Μην πιάσουμε το θέμα των αδέσποτων μεμονωμένα... γιατί εκεί θα πρέπει να κάνουμε λοβοτομή και στείρωση σε εκείνους που τα πήραν και μετά τα πέταξαν στους δρόμους.

Επειδή όμως μιλάμε για το τι μπορεί να γίνει εκείνη την στιγμή και οχι γενικά..

1. Σταματάς και συνήθως φεύγει.

2. στρίβεις και πας πάνω του με έμφαση , έτσι ώστε να τρομάξει και να φύγει.

3. Αν πας με πολλά και σου πεταχτεί , άνοιξε γκάζι και φύγε... μην φρενάρεις και γενικά απέφυγε κάθε επαφή μαζί του.

4. τάισε το αν είναι στην γειτονιά σου, για να μην σου στήνει καραούλι κάθε φορά που περνάς.

5. να φοράς πάντα εξοπλισμό , μιας και εκτός απο σκυλιά , υπάρχουν και πεζοί, Ι.Χ. , λάδια στο οδόστρωμα, πανό που πέφτουν απο πάνω, γλάστρες απο μπαλκόνια (ναι έχει συμβεί και αυτό!) , σπουργίτια (να χαρείτε ....οχι πάλι το ανέκδοτο με το R1 :rotflmao: :rotflmao: ), ΤΑΧΙ , σακούλες που κολάνε στην εξάτμιση, νερά μπουγάδας κοκ. Ο εξοπλισμός μπορεί να μετριάσει το πάθημα σου.

Gandalf

Noela
31/10/2007, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
για τους υπόλοιπους εμάς τους ιδιοκτήτες σκύλων ειναι υποχρέωση μας να ειναι δεμενοι-φιμωμενοι

Δεμένοι ναι, φιμωμένοι όχι, παρά μόνο σε πλοία κλπ.

"Για την αποφυγή ατυχημάτων ο ιδιοκτήτης ή ο συνοδός του σκύλου υποχρεούται κατά τη διάρκεια του περιπάτου να κρατάει το σκύλο του δεμένο και να βρίσκεται σε μικρή απόσταση από αυτόν."

mourgakos
31/10/2007, 14:21
νοελα,για την ασφαλεια μας(των ιδιοκτητων σκυλων)τα σκυλια πρεπει να φορανε φιμωτρο.
πανω στο παιχνιδι με ενα παιδακι του παταει μια δαγκωνιτσα για να το προκαλεσει σε παιχνιδι
σε σημειο που του κανει ζημια...τι κανεις μετα?η καπου τα παιρνει ,και βρισκει εναν οποιοδηποτε
ευκολο στοχο οπως π.χ ενα μικροτερο σκυλο και του την παταει.καλυτερη η προληψη.
και με αλλα λογια οσο υπευθυνοι ειμαστε οταν καβαλαμε την μηχανη μας ,αλλο τοσο πρεπει να ειμαστε
και με τα σκυλια μας.

καμια φορα δεν πρεπει να αρκουμαστε τι λεει ο νομος,αλλα να παιρνουμε επιπροσθετα μετρα,και για την δικη μας ασφαλεια αλλα και των ομογυρων μας

Noela
31/10/2007, 18:19
Ένας υπεύθυνος ιδιοκτήτης θα έχει φροντίσει να κοινωνικοποιήσει το σκυλί του στην κατάλληλη ηλικιά και με σκυλιά και με παιδιά. Ένα σωστά κοινωνικοποιημένο σκυλί πάνω στο παιχνίδι ποτέ δε θα προκαλέσει ζημιά, έχουν απόλυτο έλεγχο της πίεσης που ασκούνε στο σαγώνι τους. ;)

Όσο για τα αδέσποτα, ίσως το να κατευθυνθείς κατά πάνω τους να είναι λύση καθώς θα κάνουν πίσω και δε έχεις εκτεθειμένο το πλάϊ.

mako
31/10/2007, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μην πιάσουμε το θέμα των αδέσποτων μεμονωμένα... γιατί εκεί θα πρέπει να κάνουμε λοβοτομή και στείρωση σε εκείνους που τα πήραν και μετά τα πέταξαν στους δρόμους.

Επειδή όμως μιλάμε για το τι μπορεί να γίνει εκείνη την στιγμή και οχι γενικά..

1. Σταματάς και συνήθως φεύγει.

2. στρίβεις και πας πάνω του με έμφαση , έτσι ώστε να τρομάξει και να φύγει.

3. Αν πας με πολλά και σου πεταχτεί , άνοιξε γκάζι και φύγε... μην φρενάρεις και γενικά απέφυγε κάθε επαφή μαζί του.

4. τάισε το αν είναι στην γειτονιά σου, για να μην σου στήνει καραούλι κάθε φορά που περνάς.

5. να φοράς πάντα εξοπλισμό , μιας και εκτός απο σκυλιά , υπάρχουν και πεζοί, Ι.Χ. , λάδια στο οδόστρωμα, πανό που πέφτουν απο πάνω, γλάστρες απο μπαλκόνια (ναι έχει συμβεί και αυτό!) , σπουργίτια (να χαρείτε ....οχι πάλι το ανέκδοτο με το R1 :rotflmao: :rotflmao: ), ΤΑΧΙ , σακούλες που κολάνε στην εξάτμιση, νερά μπουγάδας κοκ. Ο εξοπλισμός μπορεί να μετριάσει το πάθημα σου.

Gandalf

Αυτες τις οδηγιες ΜΗΝ τις παρεις στο ψιλο. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ!!!!!!!!!

mourgakos
01/11/2007, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Ένας υπεύθυνος ιδιοκτήτης θα έχει φροντίσει να κοινωνικοποιήσει το σκυλί του στην κατάλληλη ηλικιά και με σκυλιά και με παιδιά. Ένα σωστά κοινωνικοποιημένο σκυλί πάνω στο παιχνίδι ποτέ δε θα προκαλέσει ζημιά, έχουν απόλυτο έλεγχο της πίεσης που ασκούνε στο σαγώνι τους. ;)

Όσο για τα αδέσποτα, ίσως το να κατευθυνθείς κατά πάνω τους να είναι λύση καθώς θα κάνουν πίσω και δε έχεις εκτεθειμένο το πλάϊ.

εμενα το ενα απο τα σκυλια ηταν μια χαρα.επαιζε με παιδακια-σκυλακια και ποτε δεν ειχα προβλημα.
οταν ηταν περιπου 3 ετων ,συναντησε ενα σκυλο στη γειτονια ,περιπου 1 χρονου,και επαιζαν.το
μικρο του εχωσε 1 δαγκωνια πανω στο παιχνιδι που αν ημουν εγω θα μου ειχε κοψει δαχτυλο,και του εκανε μια πληγη 7 εκατοστων μηκος και 1 εκ πλατος,οποτε ο δικος μου τον αρπαξε απο το λαιμο και τον ξαπλωσε κατω χωρις να
του κανει ζημια.η ιδιοκτητρια του εφριξε και εγινε χαμος...εκει τι γινεται?
μανουλα.....δακωνει? οχι ..να παιξουμε λιγο? οκ...παει το παιδακι ολα καλα...μετα απο λιγο πηγε λιγο πιο περα το παιδακι μαζι με το σκυλο...και τι κανει το
ουφο? εκει που παιζουν αρχιζει να κλωτσαει το σκυλο και να κανει κουνγκ φου,φταιει και ο σκυλος αμα τον αρπαξει?

αφου παιζανε....
οποτε ασε την κοινωνικοποιηση στη ακρη,καλη και χρησιμη ειναι δε λεω,και βαλτε ενα φιμωτρο
στους σκυλους.

η θα εχουν ψυχολογικα?

φιλικα

LittleJohn
01/11/2007, 10:45
Ένα σκυλι θέλει σωστή κοινωνικοποίηση ακόμα και αν προορίζεται για καθήκοντα φύλακα...
Με την ελεγχόμενη επαφή μαθαίνει τι είναι σωστή και τι λάθος συμπεριφορά και μπορεί να ξεχωρίζει τον καλό από τον κακό...

Βέβαια, μεγάλο ρόλο παίζει και ο χαρακτήρας του σκυλιού.

Ο δικός μου είναι εκπαιδευμένος (υπακοή και φύλαξη) αλλά τρώει χοντρό κόλλημα με τους deliverαδες. Αλλά μόνο με αυτούς...:lol:

Αν δεί παπάκι με κουτί delivery πίσω, παθαίνει υστερία... :lol: Δεν επιτίθεται, αλλά ``φουσκώνει`` παίρνει αμυντική στάση και γαυγίζει σαν τρελός.

Με τις μεγάλες μηχανές τα πάει μια χαρά, γιατί έχει συνηθίσει από εμένα.

Με τα παιδιά είναι ιδιαίτερα τρυφερός και πολύ προστατευτικός, ακόμα και αν πρόκειται για παιδιά ξένων...Προ μηνών έγινε ο ήρωας της γειτονιάς όταν δυό αδέσποτα παρενόχλησαν με κακές διαθέσεις, κοριτσάκι που έπαιζε έξω. Όταν άκουσε το παιδί να κλαίει, πήδησε την καγκελόπορτα της αυλής μας ύψους 1,80 και όρμηξε στους σκύλους. Είδαμε και πάθαμε να ξεκολλήσουμε από τα σαγόνια του (τα κατάφερα με ένα σκουπόξυλο, που το χρησιμοποίησα σαν μοχλό μέσα στο στόμα του) το σβέρκο ενός από των κόπρων.. Είταν η μοναδική φορά που δεν με υπάκουσε, μιλάμε για τέτοια πόρωση... :lol:

110771

OldMan
01/11/2007, 15:57
Τα σκυλιά παλεύονται ....

Με τις γριές με τις σακούλες της λαϊκής, τι γίνεται ??? :sad:

stefanos
01/11/2007, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τα σκυλιά παλεύονται ....

Με τις γριές με τις σακούλες της λαϊκής, τι γίνεται ??? :sad:

Γιατί σε δάγκωσε γριά?

OldMan
01/11/2007, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Γιατί σε δάγκωσε γριά?
3 καρφωμένες μασέλες έχω πάνω στις μπότες ...!!!
(η μια έχει και 2 χρυσούς προγόμφιους...) :winka:

Υ.Γ.
Έχεις πέσει από νεροκρέμυδο που έφυγε από σακούλα γριάς την ώρα που έλεγες " Την απέφυγα την γ...." ???:smokin:

jen
01/11/2007, 16:38
Καλή ανάρρωση! Αν το ζώο που προξένησε την σωματική βλάβη έχει ιδιοκτήτη εννοείται ότι μπορείς να τον κυνηγήσεις.
Τα σκυλιά απο τότε που κυκλοφορώ με μηχανή τα φοβάμαι... :(
Σε καμμια περιπτωση δεν θεωρώ οτι φταίνε σε κάτι... Απλά θα ήθελα να μπορώ να καταλάβω τί παθαίνουν :look: για να αντιδράσω ανάλογα.
Το να βλέπεις 3-4 να ορμάνε από το απέναντι ρεύμα να διασχίζουν 3 λωρίδες και τσιμεντένιο διαχωριστικό με αποκλειστικό σκοπό εσένα... εμένα προσωπικά με τρομοκρατεί... :rolleyes:

stefanos
01/11/2007, 17:05
Αμα μου πείς τι είναι και το νεροκρέμυδο:p

OldMan
01/11/2007, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αμα μου πείς τι είναι και το νεροκρέμυδο:p
Είναι σαν κανονικό κρεμύδι (λίγο μεγαλύτερο) αλλά έχει 2 extra ιδιότητες :

1. Καίει πολύ ...

2. Αν το πατήσεις με τον μπροστιό τροχό ΔΕΝ φεύγει, αλλά διαλύεται επί τόπου ...

OldMan
01/11/2007, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Μάλλον δεν κάνεις συχνά enduro κοντά σε στάνες ...:winka:

STOYBI
01/11/2007, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μάλλον δεν κάνεις συχνά enduro κοντά σε στάνες ...:winka:

Με ειχε παρει ενας κωλοτραγος στο κυνηγι κοντα σε μια στανη.....:(

Χεστηκα...... :(

Σκασμενη τριτη και ο βρωμοφουστας με το κερατο στην μπουκα της εξατμισης

:cry:

Τον αρχισα στις απραγιαρισιες και ξενοιασα.....:uplate:

zzr2005
01/11/2007, 19:49
να κάνω μια ερώτηση προς όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων???
τα κουράδια τους τα μαζεύετε οταν τα βγάζετε βολτα για χέσιμο???
ή στα @ για την μπόχα στα πεζοδρόμια???

οχι τιποτα άλλο γιατι προσφατα πάτησα μια τεράστια τούρτα και έκανα αμάν να την βγάλω απο τα μποτάκια...:lol: :lol:

αμα δω κανεναν να αφήνει το σκύλο να χέζει στο πεζοδρόμιο θα τον ακουλουθήσω και θα χέσω στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει...:lol:

για να μην πω το άλλο...που τρώνε κόλλημα με τα λάστιχα και κατουράνε τις ρόδες απο τις μηχανές...και πας εσύ να βγάλεις το λουκέτο και ειναι τιγκα στο κάτουρο...:lol: :lol:

SUPERMARIO
01/11/2007, 21:44
τα σκυλια ειναι ενα προβλημα καθημερινο.εχω χασει παπουτσι απο σκυλο σε κεντρικο δρομο της Αττικης (γυρισα με το ενα σπιτι).ειναι ορισμενα που οχι μονο γαβγιζουν αλλα εχουν σκοπο και να δαγκωσουν.απλα ανοιγω γκαζι.αν τωρα ο δρομος μου εχει εμποδιο μπροστα, μεχρι και στη σελα με τα γονατα ειμαι ικανος να ανεβω:cry: αλλα δεν τολμαω να σταματησω.

-παρ'οτι εχω σκυλο και ειμαι εξοικειωμενος.

TROOPER
01/11/2007, 23:31

περαστικα...:wave2:

noble
02/11/2007, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
εμενα το ενα απο τα σκυλια ηταν μια χαρα.επαιζε με παιδακια-σκυλακια και ποτε δεν ειχα προβλημα.
οταν ηταν περιπου 3 ετων ,συναντησε ενα σκυλο στη γειτονια ,περιπου 1 χρονου,και επαιζαν.το
μικρο του εχωσε 1 δαγκωνια πανω στο παιχνιδι που αν ημουν εγω θα μου ειχε κοψει δαχτυλο,και του εκανε μια πληγη 7 εκατοστων μηκος και 1 εκ πλατος,οποτε ο δικος μου τον αρπαξε απο το λαιμο και τον ξαπλωσε κατω χωρις να
του κανει ζημια.η ιδιοκτητρια του εφριξε και εγινε χαμος...εκει τι γινεται?
μανουλα.....δακωνει? οχι ..να παιξουμε λιγο? οκ...παει το παιδακι ολα καλα...μετα απο λιγο πηγε λιγο πιο περα το παιδακι μαζι με το σκυλο...και τι κανει το
ουφο? εκει που παιζουν αρχιζει να κλωτσαει το σκυλο και να κανει κουνγκ φου,φταιει και ο σκυλος αμα τον αρπαξει?

αφου παιζανε....
οποτε ασε την κοινωνικοποιηση στη ακρη,καλη και χρησιμη ειναι δε λεω,και βαλτε ενα φιμωτρο
στους σκυλους.

η θα εχουν ψυχολογικα?

φιλικα

Εξηγησε μου σε παρακαλω γιατι να του βαλεις φιμωτρο ενω,πολυ απλα αν εχεις τετοιους φοβους,μπορεις να μην το λυνεις ποτε?Να ειναι παντα κοντα σου και να φροντιζεις να μην πλησιαζει παιδια?Μου φαινεται τραγικο το φιμωτρο και ακομα πιο τραγικο που το υποστηριζεις εσυ που εχεις και σκυλι.
Μαθε το σκυλο σου,γνωρισε τον οπως και εναν ανθρωπο και θα μπορεις μια χαρα να προστατευσεις κι εσενα και τους γυρω σου και τα παιδια σου και ολους,χωρις να πρεπει να βασανιζεις το ζωακι.Αφου διαλεγουμε να εχουμε ζωα,υπαρχουν κι αλλα πραγματα περα απο τα βασικα.
Η κοινωνικοποιηση που σου λεει η Νοελα δεν ειναι να την αφηνεις στην ακρη,αλλα μιλα καλυτερα με καποιον ειδικο,μηπως σε πεισει για τη σημασια της.

Στα αδεσποτα ειναι ολα διαφορετικα...Σκεφτειτε εσας,σε μια ζουγκλα να προσπαθειτε να επιβιωσετε...Μ αυτα που περνανε απο το "φιλοζωικο" λαο μας μια χαρα ειναι!
Σου ευχομαι περαστικα και γρηγορα να γινεις καλα!Αν θελεις κατι να κανεις,για να μην ξαναπεσει καποιος και χτυπησει,βαλε μεσα και το ενδιαφερον σου για κεινα.Και κανε κατι και για κεινα...
Ισως με καποια οργανωση που πραγματικα ενδιαφερεται...

toulis
02/11/2007, 14:45

Πρώτα από όλα περαστικά

Για το θέμα του σκύλου που έχει κάποιων < ιδιοκτήτη > αν πέσεις απλός από την μηχανή σου λόγο επίθεσης από τον σκύλο του, μαζεύεις μάρτυρες και διεκδικείς αποζημίωση από των ιδιοκτήτη.

Αν είσαι ακόμα πιο άτυχος και σε δαγκώσει κιόλας η διαδικασία από ότι ξέρω είναι πιο δύσκολη

Πρέπει να κανείς αναφορά του συμβάντος στην αστυνομία να ζητήσεις το βιβλιάριο εμβολιασμού του σκύλου ( αν δεν το τηρεί σωστά ο ιδιοκτήτης την γ μισε )

Και μετά από το αντιλυσσικό ορό που θα κάνεις θα πρέπει να έχεις επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του σκύλου για κάπου 6 μήνες από ότι έχω ακούσει και να ενημερώνεσαι για την υγεία του σκύλου ,ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να διατηρήσει των σκύλο στην κατοχή του για αυτό το διάστημα και να ελέγχει με γιατρό την υγεία του σκύλου του.

Αν το σκυλί είναι αδέσποτο δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις ( αν και αυτά τα σκυλιά συνήθως δεν είναι και πολύ επιθετικά )

Αν είναι ιμι αδέσποτο το ταΐζει δηλαδή συστηματικά κάποιος έξω από το σπίτι του έχω την εντύπωση ότι πάλι βρίσκεις μάρτυρες και τον κυνηγάς