View Full Version : Γρηγορη Ερωτηση για R1
Θελω να (προσπαθησω) να βαλω τις εξαπιστονες ακτινικες του R1 07 σε ενα Κ5,μη ρωτησετε γιατι,ετσι...:D :D Ξερει κανενας ποια ειναι η αποσταση μεταξυ των 2 σημειων εδρασης της δαγκανας? Στο Κ5 και στο προηγουμενο R1 ειναι ακριβως ιδια,στα 108 mm...
Οπτικα μου φαινεται μεγαλυτερη η αποσταση στα R1 '07,αλλα μπορει να με ξεγελαει το ματι μου...και επειδη δεν εχω κανενα εδω προχειρο να μετρησω,μηπως καποιος μπορει να βοηθησει...
Ευχαριστω...:smokin:
Ρε κανενα παλιοπαιδο δεν εχει παχυμετρο? Αντε ρε θα ληξει η δημοπρασια...:D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R
Στο κ5 ειναι 108 χιλ.
Nαι εχεις δικιο,το αλλαξα...Οπως και σε ολα τα Ιαπωνικα μαλλον...:D :D
Σωστα λες, νομιζω μονο μερικες ντουντουκες εχουν 100χιλ
Σωστα λες, νομιζω μονο μερικες ντουντουκες εχουν 100χιλ
Ωραια,το μονο που μενει να δω ειναι αν θα πατανε κανονικα πανω στην δισκοπλακα...:smokin:
Οχι φιλε, συγγνωμη που δεν στο ξεκαθαρισα απο την αρχη, νομιζα οτι ηξερες την διασταση του ρ1, ειναι 130 χιλ, δεν μπορεις να τους βαλεις....................
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Θελω να (προσπαθησω) να βαλω τις εξαπιστονες ακτινικες του R1 07 σε ενα Κ5,μη ρωτησετε γιατι,ετσι...:D :D Ξερει κανενας ποια ειναι η αποσταση μεταξυ των 2 σημειων εδρασης της δαγκανας? Στο Κ5 και στο προηγουμενο R1 ειναι ακριβως ιδια,στα 108 mm...
Οπτικα μου φαινεται μεγαλυτερη η αποσταση στα R1 '07,αλλα μπορει να με ξεγελαει το ματι μου...και επειδη δεν εχω κανενα εδω προχειρο να μετρησω,μηπως καποιος μπορει να βοηθησει...
Ευχαριστω...:smokin:
Τι ξεπεσμός...:sad:
Οχι φιλε, συγγνωμη που δεν στο ξεκαθαρισα απο την αρχη, νομιζα οτι ηξερες την διασταση του ρ1, ειναι 130 χιλ, δεν μπορεις να τους βαλεις....................
Ευχαριστω...:a10:
:a35:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Καλα,να μην με κανενε παρεα μετα...:a36: :a36:
Da.Vintage
01/11/2007, 13:09
Έτσι έτσι...σε λίγο θα μας ζητήσετε και μοτέρ...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Έτσι έτσι...σε λίγο θα μας ζητήσετε και μοτέρ...:lol:
Τα βλέπεις φίλε ΤRE? Τα βλέπεις? Αίντε καλά ξεμπερδέματα τώρα ...άιντε και καλά κρασσά!
:mad:
Τα βλέπεις φίλε ΤRE? Τα βλέπεις? Αίντε καλά ξεμπερδέματα τώρα ...άιντε και καλά κρασσά!
:mad:
Να με συγχωρεις που εστω μου περασε απ'το μυαλο να βαλω πραγμα απ'το R1 πανω στο gixxer...:sad: :sad: :sad:
Eιμαι αιρετικος,διωξτε με και απο το club... :sad: :sad:
Θα το πάμε σε διαμάχη R1 vs GSXR;
Da.Vintage
02/11/2007, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Θα το πάμε σε διαμάχη R1 vs GSXR;
Όχι θωμά έχουμε ήδη τέτοιο θρέντ....:lol: