View Full Version : Emo
βρήκα αυτό στα σημερινά νέα
Το δεκάχρονο αγόρι δυσκολευόταν να βρει επίθετα για να περιγράψει στους γονείς του τον συμμαθητή του. Ώσπου το βρήκε: «Να, είναι ΕΜΟ». Δηλαδή; Τι σημαίνει αυτή η λέξη; «Ε, ανοίξτε το ΥouΤube για να δείτε!».
Έχουμε αναφερθεί ξανά από αυτή τη γωνίτσα στον μαγικό εκείνο στίχο του Μιχάλη Γκανά «Με τα παιδάκια μας στον ώμο/ για να μας δείχνουνε τον δρόμο», που τον ακούμε δυστυχώς πλέον στο ραδιόφωνο μόνο όταν είναι να ντύσει μουσικά μια καινούργια φωτιά. Μα ο στίχος δεν είναι απαισιόδοξος, στην πραγματικότητα είναι ανατρεπτικός, προαναγγέλλει μια τάση, ένα καινούργιο παγκόσμιο φαινόμενο, μια νέα γενιά που αντιστρέφει τη φορά της μετάδοσης του πολιτισμού: δεν είναι πια (μόνο) από τους μεγάλους προς τους μικρούς, αλλά και από τους μικρούς προς τους μεγάλους. Τα παιδιά διδάσκουν τους γονείς πώς να μιλούν, πώς να ντύνονται, πώς να ζουν- αρκεί βέβαια εκείνοι να έχουν τον χρόνο να τα ακούσουν.
«Παιδιά των παιδιών τους»: έτσι χαρακτηρίζει η Ρεπούμπλικα τους σημερινούς γονείς. Ήδη πριν από δέκα χρόνια μιλούσαν γι΄ αυτό το θέμα στο βιβλίο τους «Εις το όνομα του υιού» ο διάσημος ψυχοπαθολόγος Μάσιμο Αμανίτι και ο γιος του ο Νικολό, που είναι σήμερα ειδικός στα ηλεκτρονικά παιχνίδια (απλή συνωνυμία με τον δικό μας Νίκο Αμανίτη, που δεν έχει και μεγάλη σχέση με τα ηλεκτρονικά). Από αυτά τα παιχνίδια, ή τουλάχιστον κάποια από αυτά τα παιχνίδια, μαθαίνουν σήμερα τα παιδιά αρχαία ιστορία και γεωγραφία, τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας και τις πολεμικές στρατηγικές των Ιαπώνων. Αν οι γονείς τους λάμβαναν τις γνώσεις με αργό και κοπιαστικό τρόπο ξεφυλλίζοντας τεράστιους τόμους στις βιβλιοθήκες, εκείνοι τις έχουν συνεχώς δίπλα τους κινώντας απλώς ένα ποντίκι. Εφήμερο, ίσως, αλλά αποτελεσματικό.
Το κοινωνικό τμήμα ενός από τα σημαντικότερα τραπεζικά ινστιτούτα της Ευρώπης, της ισπανικής La Caixa, οργανώνει σεμινάρια πληροφορικής για ηλικιωμένους: σε 421 εικονικές αίθουσες, σκορπισμένες σε 564 κέντρα όλης της Ισπανίας, σπουδάζουν αυτή τη στιγμή 300.000 μαθητές, όλοι άνω των εξήντα. Στη σχετική διαφήμιση, που μεταδίδεται διαρκώς από την τηλεόραση, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ταξιδεύει στη Ρώμη, στο Παρίσι, στη Βενετία. Εκείνος τη βγάζει μια φωτογραφία με το κεφάλι λίγο στο πλάι. Εκείνη τον βγάζει μια φωτογραφία με το χέρι σηκωμένο. Όταν επιστρέφουν στο σπίτι, ανοίγουν τον υπολογιστή και μοντάρουν τις φωτογραφίες με τη βοήθεια του Ρhotoshop. Στο τέλος της διαδικασίας, φαίνονται σε μια φωτογραφία να χαμογελούν αγκαλιασμένοι.
«Το να δίνεις στους ηλικιωμένους τη δυνατότητα να χειρίζονται τις νέες τεχνολογίες δεν είναι μόνο ένας τρόπος να ομορφαίνεις τα γηρατειά τους, αλλά και μια επένδυση», λέει ο 30χρονος Χαβιέρ Μολίνας, συντονιστής μιας από τις ομάδες εθελοντών που εργάζονται στο πρόγραμμα. Έχει αποδειχθεί ότι ένας ηλικιωμένος που ξέρει να χρησιμοποιεί το Ιnternet κοστίζει στις κοινωνικές υπηρεσίες 40% λιγότερο. Δεν είναι κάτι λοιπόν στο οποίο οι τράπεζες θα άξιζε να επενδύσουν;
και αυτό το βίντεο (http://www.youtube.com/watch?v=-6Dmg_4ZA2Y)
τι λέτε;
airamhag
02/11/2007, 17:40
εγω γιατι δεν καταλαβα τι ειναι ΕΜΟ ?
:look:
GIXXERAKIAS
02/11/2007, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
:look: Ειναι τα παιδια που πινουν H emo ακομα και τωρα!:D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
02/11/2007, 17:53
Emo είναι το στυλ των παιδιών που φοράνε περίεργα ρούχα,έχουνε μαλλιά με φράντζες που κρύβουν το ένα ή και τα δύο μάτια και η νοοτροπία τους είναι κόντρα στο σύστημα,κόντρα στο κατεστημένο,η ζωή δεν αξίζει,γιατί ζούμε;,ποιός είμαι;πού βαδίζω κτλ.Ονομάστηκαν emo από την μουσική που ακούνε και τους αντιπροσωπεύει η οποία είναι γνωστή σαν emotional
Πήγαινε αύριο το βραδύ Σύνταγμα στα ΜΑκΝτοναλτς και θα καταλάβεις . Βασικά ΕΜΟ μουσική ποτέ δεν υπήρξε . Μια στιλιστική μόδα είναι που θα περάσει
Σχετικά λινκς
http://godfathers.pblogs.gr/2007/07/emo-toso-idioi-k-toso-diaforetikoi.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_(music)
και το καλύτερο ίσως
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Emo
:wave2:
airamhag
02/11/2007, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Emo είναι το στυλ των παιδιών που φοράνε περίεργα ρούχα,έχουνε μαλλιά με φράντζες που κρύβουν το ένα ή και τα δύο μάτια και η νοοτροπία τους είναι κόντρα στο σύστημα,κόντρα στο κατεστημένο,η ζωή δεν αξίζει,γιατί ζούμε;,ποιός είμαι;πού βαδίζω κτλ.Ονομάστηκαν emo από την μουσική που ακούνε και τους αντιπροσωπεύει η οποία είναι γνωστή σαν emotional
αυτο μου ειπε κ τ ο ανιψουδι..
παει γερασα..
αλλα τι σχεση εχει αυτο με το ποστ του cityfly?
project.breeze
02/11/2007, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Πήγαινε αύριο το βραδύ Σύνταγμα στα ΜΑκΝτοναλτς και θα καταλάβεις . Βασικά ΕΜΟ μουσική ποτέ δεν υπήρξε . Μια στιλιστική μόδα είναι που θα περάσει
Σχετικά λινκς
http://godfathers.pblogs.gr/2007/07/emo-toso-idioi-k-toso-diaforetikoi.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_(music)
και το καλύτερο ίσως
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Emo
Emo is a style of rock music which describes several independent variations of music with common stylistic roots. As such, use of the term has been the subject of much debate. In the mid-1980s, the term emo described a subgenre of hardcore punk which originated in the Washington, DC music scene. In later years, the term emocore, short for "emotive hardcore"[1][2] or sometimes "emotional hardcore", was also used to describe the emotional performances of bands in the Washington DC scene and some of the offshoot regional scenes such as Rites of Spring, Embrace, One Last Wish, Beefeater, Gray Matter, Fire Party, and later, Moss Icon.
Δεν είναι στυλ μουσικής με την ευρεία έννοια (rock,punk,ethnic) αλλά έχει αρκετά αντιπροσωπευτικά δείγματα που είναι παρακλάδια άλλων στυλ μουσικής,κυρίως Punk και rock
Akatanomastos
02/11/2007, 19:09
κρύβουν το ένα ή και τα δύο μάτια και η νοοτροπία τους είναι κόντρα στο σύστημα,κόντρα στο κατεστημένο,η ζωή δεν αξίζει,γιατί ζούμε;,ποιός είμαι;πού βαδίζω κτλl
foveri kontra sto sistima:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Ελα ντε...:rolleyes:
... κόντρα στο σύστημα,κόντρα στο κατεστημένο,η ζωή δεν αξίζει,γιατί ζούμε;,ποιός είμαι;πού βαδίζω κτλ.
Αμ το άλλο ;;;;;;;;
Τι είναι ο κάβουρας ;;;;;; Τι ειν' το ζουμί του ;;;;;;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ;;;;;;;;
:confused: :confused: :confused:
μια βολτα απο νεο ηρακλειο-μαρουσι θα σε διαφωτιζε..:wave2:
οσο για τους εμο , ενα εχω να πω....:a31: :a31: :a31:
επισης να εχετε να εχετε υποψη οι ανυποψιαστοι περι εμο..
πως οχι μονο λενε μπαρουφες περι καταθλιψης λογω εκεινων των κακων που συμβαινουν γυρω τους και στην κοινωνια,
αλλα δεν ξερουν-εχουν την παραμικρη ιδεα του τι συμβαινει γυρω τους!
το να εισαι εμο, ή μαλλον το να ντυνεσαι εμο (αποκριες το λεω εγω) ειναι δυστυχως η μοδα της νεας γενιας...:rolleyes:
δοξα το θεο που δεν αργησα να γεννηθω 2-3 χρονια...!!
DimChios
03/11/2007, 05:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
δοξα το θεο που δεν αργησα να γεννηθω 2-3 χρονια...!!
Δεν εχει να κανει η ηλικια αλλα τα μυαλα που κουβαλας, οι εμπειριες και αλλα πολλα τα οποια ειναι προεκταση του "δρομου" που πηρες απο την οικογενεια σου φιλε!
:winka: :wave2:
Αμα κατεβω στο συνταγμα με μια ψιλη, θα σας πω εγω μετα για emo και hemo
...παει γερασα :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δεν εχει να κανει η ηλικια αλλα τα μυαλα που κουβαλας, οι εμπειριες και αλλα πολλα τα οποια ειναι προεκταση του "δρομου" που πηρες απο την οικογενεια σου φιλε!
:winka: :wave2:
τη σημερινη εποχη δυστυχως οι γονεις αδαιφορουν για την επικρατηση ή μη τετοιων προτυπων..
ητε δεν εχουν το χρονο να ασχοληθουν αφηνοντας τα παιδια τους ευαλωτα και επηρεασμενα απο τον γυρω τους συνομιληκο κοσμο...
DIMITRIS Z750
03/11/2007, 09:18
Eγω πιστευω οτι ειναι μια μοδα που θα περαση.και θα βγαλουν μετα μετα καποιο αλλο στυλ
και συμπεριφορα:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DIMITRIS Z750
Eγω πιστευω οτι ειναι μια μοδα που θα περαση.και θα βγαλουν μετα μετα καποιο αλλο στυλ
και συμπεριφορα:sad:
Μεχρι να γινουν ολοι οι αντρες αδερφαρες του κερατα..... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μεχρι να γινουν ολοι οι αντρες αδερφαρες του κερατα..... :rolleyes:
δυστυχως ετσι ειναι...
πουστρες κανονικες..
nikos force
03/11/2007, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
:D den'kako...
an kai mou peftei ligo mikri...
EMO my ass και peh blue.
Καταρχην ξερετε ποσο χρονο χρειαζεται στον καθρεφτη για να δειχνεις επαναστατης την σημερον ημερα;
Αυτο το ΕΜΟ για να το πετυχεις πρεπει να εισαι τουλαχιστον ο Σαμαρας.:D
Αλλα δεν ανησυχω
Παντα η νεολαια ηθελε να δειχνει ομοιομορφη και μεσα στα πραγματα.
Μοδα ειναι και θα περασει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
den'kako...
an kai mou peftei ligo mikri...
Εμενα παλι μια χαρα μου πεφτει.
Φετες λεμε
:D
φιλε χαμπο εγω κατακρινω τα "αγορακια"
με τα κοριτσακια δεν εχω κανενα προβλημα..!:lol:
μικρα ειναι, ξεκολακια ειναι , θα βρουνε το δρομο τους...(καταλαβαινεις τι εννοω:winka: )
οσο για τις αδερφουλες τα αγορακια που μ βαφουν τα ματακια και μου φτιαχνουν το μαλλακι..:blush:
ουτε στη συγγρου δεν εχουν μελλον...:sad:
nikos force
03/11/2007, 19:02
φιλε χαμπο εγω κατακρινω τα "αγορακια"
με τα κοριτσακια δεν εχω κανενα προβλημα..!:lol:
μικρα ειναι, ξεκολακια ειναι , θα βρουνε το δρομο τους...(καταλαβαινεις τι εννοω:winka: )
οσο για τις αδερφουλες τα αγορακια που μ βαφουν τα ματακια και μου φτιαχνουν το μαλλακι..:blush:
ουτε στη συγγρου δεν εχουν μελλον...:sad: skeftikes omws oti ayta na mamane perissotero apo oti esy??????
nikos force
03/11/2007, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
ayth h stylistiki moda yparxei edw kai 20+ xroninia...opws swsta eipe to binteo apo tous gothsters..san pio light katastaseis blepe ''cure''...
den katalabainw giatiomws einai aparaitita katakriteo...etsi goustaroun...etsi kanoun...mipws ginate ksafnika oloi polly dyskoilioi...polles genies eixan styl ekfraseis endymatologiko kai prwswpiko ...hippies-xara-lsd-sex
metallhaeds
grunge
ti asxoleiste????
skeftikes omws oti ayta na mamane perissotero apo oti esy??????
δυστυχως ισχυει αυτο που λες...
stellita
03/11/2007, 23:16
i alitheia einai pws ta koritsakia...einai kapws sibathitika me auto to stylaki...(merikes einai kouklitses...)
alla ta agorakia einai freaks me to malli mesa stin mouri!!!!
alla opws eipe kai o Boxer..moda einai kai tha perasei..
opote min agxwnestai..:lol:
δυστυχως ισχυει αυτο που λες...
οποτε γινε εμο μπας και ...... :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :bigcry:
dodos 900
04/11/2007, 02:30
Πολύ πρόστυχο το μικρό! :a8: :a8: :a8:
Άν κάνω μαλλί Emo θα χαλάει απ΄το κράνος; :a13:
Aggelos_SV
04/11/2007, 21:34
Γ.Τ.Π.Κ.
Δε πα ν'ακούσουν κάνα Joy Division, Bauhaus,Sisters,Clan of Xymox κλπ κλπ να μάθουν τι πα να πει μουσικό ''κίνημα'' και έκφραση.....
Ξου ρε άτριχα :lol: :lol:
Akatanomastos
04/11/2007, 23:52
oraio to gomenaki, alla kai mono pou tin vlepeis katalavaneis ti miala-skata kouvalaei..
eksartatai ti theleis
low__rider
05/11/2007, 00:45
Ποια κοντρα???
Τα παιδακια αυτα απλα ζουν την απολυτη απαθεια! Δεν αναγνωριζουν καποιο συστημα...πιθανον δεν γνωριζουν καν ιστορια...απλα δεν εχουν καμια αισθηση των πραγματων!
Ζουν σ'εναν δικο τους κοσμο κυριως ιντερνετικο ειτε μεσα απο το myspace ,hi5 κτλ ειτε μεσα απο παιχνιδια οπως το lineage και το wow...
Και αντε πες τα κοριτσακια ,κοριτσακια ειναι θα εχουν ετσι ενα στυλ! Αυτα τα φλωρια τα αγορακια πως εχουν γινει ετσι με το χερι μονιμα να φτιανχει στο playmobil-μαλι...ελεος! Πλεον δεν μιλαμε για αγορακια αλλα για την γνωστη metro sexual φαση ...με απλα λογια μιλαμε πλεον για αγοριτσια και καποιες φορες απλα geαδια! ...δεν ειμαι ρατσιστης με τους gay και με τους metro sexual απλα ολη αυτη η εικονα αισθητικα δεν μου καθεται καλα
Παρτε εδω παιδι! τα σχολια δικα σας!
111136
low__rider
05/11/2007, 00:50
...τα καημενα τα κοριτσακια λυπαμαι...!
111137
Akatanomastos
05/11/2007, 10:48
paidia, omos min ftanoume se mperdemata..
eimai "kata" aftou tou malako-stil alla gia mena toulaxiston i seksoualiki apelftherosi, omofilofilia, eterofilia, partouzofilia, klp klp einai kati entelos diaforetiko kai den exo provlima me afto..
allou exo antitheseis me ta paidia afta
αχχχ... μου φαίνετε όλοι κωλόγεροι είναι εδώ μέσα...
να δώ όσοι έχετε παιδιά στην εφηβεία ή όσοι θα έχετε πως θα τους συμπεριφερθητε... :rolleyes:
DimChios
05/11/2007, 15:44
paidia, omos min ftanoume se mperdemata..
eimai "kata" aftou tou malako-stil alla gia mena toulaxiston i seksoualiki apelftherosi, omofilofilia, eterofilia, partouzofilia, klp klp einai kati entelos diaforetiko kai den exo provlima me afto..
allou exo antitheseis me ta paidia afta
Θες να το συζητησουμε λιγακι αυτο?
ο ανθρωπος μου λεμε! :D
:beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
05/11/2007, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Παρτε εδω παιδι! τα σχολια δικα σας!
Πριν περάσουν 10 χρόνια θα φοράει τη γραβατούλα του και θα κάθεται στο γραφειάκι της πολυεθνικής που θα δουλεύει
Όλα αυτα θα είναι μια ανάμνηση και θα τη δείχνει σε συναδέλφους να γελάνε
that's the way of things
dukeandthecity
05/11/2007, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πριν περάσουν 10 χρόνια θα φοράει τη γραβατούλα του και θα κάθεται στο γραφειάκι της πολυεθνικής που θα δουλεύει
that's the way of things
ετσι ελεγε και ο μητσοτός για την μακεδονία..... :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
05/11/2007, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ετσι ελεγε και ο μητσοτός για την μακεδονία..... :lol: :lol: :lol:
ναι, αλλά δεν τα έλεγε οταν έπρεπε... :winka:
τα μαλακιστιρια που πανε σε κολλεγια κ κυκλοφορανε εξω με 1000 ευρω στην τσεπη για καφε ειναι κοντρα στο συστημα και εχουν ανησυχιες τι ειναι η ζωη και γιατι ζουμε?ελεος....
siakattackj
05/11/2007, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ειναι τα παιδια που πινουν H emo ακομα και τωρα!:D
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.................
αλήθεια, υπάρχει ακόμα το Η έμο????????
tattooman
05/11/2007, 18:43
Aραγε οι πατεραδες τους πανε κοντρα στο συστημα (απο τα γραφεια των δεκο και των πολυεθνικων) το πανε κοντρα παξιμαδι η ειναι απλως περηφανοι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
that's the way of things
:a018:
nikos force
06/11/2007, 08:01
:a018: de katalabainw to noima tou giati xtypame to kefali mas sto toixo??? kai malista kanontas parathesi sto mynima poy me apla kai liga logia parathetei ti pragmatikotita...???? ksanalew panta ypirxan tetoies eksarseis...panta i idia kataliksi... i diafora toy tote me tou simera einai oti ''tote'' oi ''dyskoilioi'' itan kapoias ilikias kai anw...antithetws simera oi ''dyskoilioi'' einai olwn ton ilikiwn...
grafei kapoios...''Ποια κοντρα???
Τα παιδακια αυτα απλα ζουν την απολυτη απαθεια! Δεν αναγνωριζουν καποιο συστημα...πιθανον δεν γνωριζουν καν ιστορια...απλα δεν εχουν καμια αισθηση των πραγματων!
Ζουν σ'εναν δικο τους κοσμο κυριως ιντερνετικο ειτε μεσα απο το myspace ,hi5 κτλ ειτε μεσα απο παιχνιδια οπως το lineage και το wow...
Και αντε πες τα κοριτσακια ,κοριτσακια ειναι θα εχουν ετσι ενα στυλ! Αυτα τα φλωρια τα αγορακια πως εχουν γινει ετσι με το χερι μονιμα να φτιανχει στο playmobil-μαλι...ελεος! Πλεον δεν μιλαμε για αγορακια αλλα για την γνωστη metro sexual φαση ...με απλα λογια μιλαμε πλεον για αγοριτσια και καποιες φορες απλα geαδια! ...δεν ειμαι ρατσιστης με τους gay και με τους metro sexual απλα ολη αυτη η εικονα αισθητικα δεν μου καθεται καλα
Παρτε εδω παιδι! τα σχολια δικα σας!''
ksanaleme...oi hippies ti kanane???pws itane??? oi tote geroi legame oti den ksexwrizane apo tis kopeles eksaitias tou malliou???? na milisoume gia tin passive aggresive antidrasi tou mpafou kai tou lsd??? oi mipws oi ''PARTA OLA'' seksoualiki kateyfthinsi den perielambane kai boy on boy...girl on girl taktiki????
to grunge ti ekane???? agorakia -koritsakia itane ola to idio apo tin mpixla...i idia taktiki antidrasis mono pou to acid egine irwini... sex ok...apla MHDEN...
oriste konta sta 50 xronia paromoia neolaia kinimata...ola sto grafeio kataliksane... RE mi bgazete apwthimena kai zileies ...tis sas enoxloun...YMARTON PIA...''Ποια κοντρα???
nikos force
06/11/2007, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τα μαλακιστιρια που πανε σε κολλεγια κ κυκλοφορανε εξω με 1000 ευρω στην τσεπη για καφε ειναι κοντρα στο συστημα και εχουν ανησυχιες τι ειναι η ζωη και γιατι ζουμε?ελεος.... OI FILOSOFIKES ANYSIXIES ERXONTAI EFOSWN EXEIS LYSEI TO PROBLIMA DIABIWSHS...KAI EKTOS AYTOU MOU FAINETE OTI KAI ESY KYKLOFOREIS ME ENA MIXANAKI 8.000EURO(KALOTAKSIDO ) ,I KANW LATHOS???? OPOTE OUTE ESY LOIPON ME AYTI TI LOGIKI EXEIS DIKAIWMA STIS ANHSYXIES???? SWSTA??? KAI GIA NA EXEIS SE ILIKIA 20+ - TETOIO MIXANAKI SIMAINEI OTI TA EXEIS KALA ME TO SYSTIMA OPOTE PALI DEN EXEIS ANHSYXIES???? OPOTE TO MONO THEMA OLWN SAS EINAI AYTOI OI EIKASTIKA APSIXOI PAREIES???? RE ...PRWTOU KSEKINISETE NA KSEMPOUKWNETE TA MIXANAKIA SAS ...KSEMPOUKWSTE GENIKA...
de katalabainw to noima tou giati xtypame to kefali mas sto toixo??? kai malista kanontas parathesi sto mynima poy me apla kai liga logia parathetei ti pragmatikotita...???? ksanalew panta ypirxan tetoies eksarseis...panta i idia kataliksi... i diafora toy tote me tou simera einai oti ''tote'' oi ''dyskoilioi'' itan kapoias ilikias kai anw...antithetws simera oi ''dyskoilioi'' einai olwn ton ilikiwn...
grafei kapoios...''Ποια κοντρα???
Παρτε εδω παιδι! τα σχολια δικα σας!''
ksanaleme...oi hippies ti kanane???pws itane??? oi tote geroi legame oti den ksexwrizane apo tis kopeles eksaitias tou malliou???? na milisoume gia tin passive aggresive antidrasi tou mpafou kai tou lsd??? oi mipws oi ''PARTA OLA'' seksoualiki kateyfthinsi den perielambane kai boy on boy...girl on girl taktiki????
to grunge ti ekane???? agorakia -koritsakia itane ola to idio apo tin mpixla...i idia taktiki antidrasis mono pou to acid egine irwini... sex ok...apla MHDEN...
oriste konta sta 50 xronia paromoia neolaia kinimata...ola sto grafeio kataliksane... RE mi bgazete apwthimena kai zileies ...tis sas enoxloun...YMARTON PIA...''Ποια κοντρα???
δεν χτυπησα τη κεφαλα μου διαφωνοντας με τον πακταιν...
αλλα δυστυχως την χτυπησα αποδεχομενος αυτο π ειπε...:wave2:
Meyaleleth
07/11/2007, 09:03
emo= monterna ekdoxh twn GOTHS... auto einai kai exei katanthsei ahdia...kai dysthxws exei mpei kai h aderfh mou mesa sto olo auto kyma... :evil: :a015:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
sto olo auto kyma... :evil: :a015:
κύμα... ή μήπως κιμά...:yuck:
σορυ κιολας για την αδερφή σου..:wave2:
Aggelos_SV
07/11/2007, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
emo= monterna ekdoxh twn GOTHS...
Αυτό μην το πεις σε κανέναν βαμμένο γκοθά γιατί θα σου πιει το αίμα με το μπουρί της σόμπας :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αυτό μην το πεις σε κανέναν βαμμένο γκοθά γιατί θα σου πιει το αίμα με το μπουρί της σόμπας :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ειναι και μερικοι "γκοθαδες" ομως φουστα μπλουζα..:rolleyes:
Gandalf dr685sm
07/11/2007, 15:39
δεν μπορώ θα πώ και εγώ την κωλ....εεεεεεε.... την γνώμη μου ... έχω και εγώ μία.
Μιλάει κάποιος φίλος για hippies κτλ... Μιλάς για την ηλικία δηλαδή σήμερα των 50-60 που ξεκίνησαν σαν "φυσιολάτρης και ειρινηστές" και σήμερα είναι οι μεγαλύτεροι στ@@ρχιδιστές.
Μιλάμε για παλαιότερες μόδες , μόνο που τότε ήταν στυλιστικές απόψεις και οχι "δήθεν μηνύματα ζωής".
Τα σημερινά παιδιά της μαμάς, θα βγούν απο ΕΜΟ-ΗΕΜΟ-...Φτου και βγαίνω. Οι γονείς τους (και ειδικά οι μανάδες) είναι εκείνες που τα έχουν οδηγήσει σε ενα στυλ φλώρου... γιατί μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω.
Να θυμίσω σε παλαιότερους οτι ειδικά σε εποχή μεταλλάδων - φλώρων και δεν συμαζευόταν , έπεφταν θρυλικά μαπίδια μεταξύ τους....όσο δε για το "τρίτο φύλο"...θυμάμαι κάτι άρβυλα* που έπεφταν πάνω τους που μόνο διαφήμιση δεν έκαναν στο οτι είναι εκεί και πρέπει να "προστατεύονται"...λες και είναι κανά θαύμα της φύσης.
(*vermaht, doc martin's ήρθαν μετά!)
Τα σημερινά τσογλανάκια , βλέπουν μάπες και αλλάζουν πεζοδρόμιο (ΟΧΙ ΟΛΑ!...έχει κάτι τζιμάνια προς Νίκαια και Κορυδαλλό μεριά που είναι γμτ...!!!).
Τους κάνεις "ου" και νομίζουν οτι θα φάνε καμιά σφαλιάρα και το πρώτο πράγμα που θα προφυλάξουν θα είναι το μαλλί.
Για το μυαλό δεν συζητάω..... αυτό είναι ανά παιδί και χαρακτήρα... όποια εμφάνιση και να έχει.
Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως ακόμα και όταν κάποιος είχε το κόλημα με "cure", "sisters of mercy" κτλ.. ποτέ δεν έφτανε σε όρια θηλυκοποίησης...
Gandalf
Αφού το πρόβλημα είναι η εμφάνιση των εμουδάκων, γιατί να μην είναι πρόβλημα και η ίδια συμπεριφορά που περιγράφει ο οζάκος, με κανονική εμφάνιση αυτή την φορά. Συν ότι η κανονική εμφάνιση θα σε βάλει πιο βαθειά στο κύκλωμα και θα έχεις περισσότερα από 1.000?/μήνα για να κάνεις την επανάσταση σου. :wave2:
vassilis88
07/11/2007, 16:02
den'kako...
'εν καθολου κακο..:D
skeftikes omws oti ayta na mamane perissotero apo oti esy??????
@@ ρε πως να γ@μησει αυτος φου να του κανεις θα πεσει σιγα που θα του κατσει κ γκομενα:a21:
οσο για το πως να προστατευσουν τα παιδια τους οι γονεις.....ΑΠΛΟ!:evil:
αθλητισμος.
αν ειναι κ μηχανοκινητος ακομα καλυτερα.:D
οταν εισαι σε μια ομαδα θες να αποδωσεις οσο καλυτερα μπορεις, κ να γινεις ο καλυτερος απ ολους. κ πρεπει απο μικρος να μαθεις να κερδιζεις.. οχι να σαι λουζερ σαν αυτα τα παιδια που απ οτι καταλαβα δν βρισκουν νοημα σε τπτ κ λοιπες παπαριες. εκτος απ αυτο κοινωνικοποιειται το παιδι γνωριζοντας τοσα ατομα. οσοι ηταν μικροι σε ομαδα ξερουν η εκαναν κολυμβητηριο καποιο αθλημα τελος παντων....
θυμηθηκα την εκθεση τωρα..:rotflmao: σημερινη νεολαια κ τετοια φαση! ε ρπμ δν ειναι τυχαιο το 16,6 πανελληνιες εεεεεεετσιιιιι?? :a17: :alien:
ε όχι και νέα εκδοχή των goths . ΗΜΑΡΤΟΝ!!!:evil:
hidefnick
07/11/2007, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Γ.Τ.Π.Κ.
Δε πα ν'ακούσουν κάνα Joy Division, Bauhaus,Sisters,Clan of Xymox κλπ κλπ να μάθουν τι πα να πει μουσικό ''κίνημα'' και έκφραση.....
Ξου ρε άτριχα :lol: :lol:
Δηλαδή οι Bauhaus και οι γκόμενες στους Sisters πόσο απείχαν στυλιστικά από δαύτα?
Και για την ιστορία EMO βγαίνει από το ΕΜΟtional (punks - λέμε τώρα) Τα παιδία εκφράζουν το συναίσθημα τους και αλληλοασπάζονται. Ενώ εδω μέσα ρε χαμένοι μισείται ο ένας τον άλλο και για αυτό δεν καταλαβαίνετε......... σνιφ :a48: :a48: :a14: :a14: :yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
'εν καθολου κακο..:D
@@ ρε πως να γ@μησει αυτος φου να του κανεις θα πεσει σιγα που θα του κατσει κ γκομενα:a21:
οσο για το πως να προστατευσουν τα παιδια τους οι γονεις.....ΑΠΛΟ!:evil:
αυτοι φιλε μου μαμανε κατι λαχταριστα μουν@@@ αλλο να σου λεω και αλλο να τα μαμας..:rolleyes:
μιλαμε παντα για μικρες ηλικιες ομως..17-18 και κατω που δυστυχως σ αυτες τις ηλικιες πια τα θυληκα εχουν χασει τελειως τη μπαλα οσον αφορα τις επιλογες τους...
πινουν μονο h-emo...
πινουν μονο h-emo...
ολα τα πινουν μεχρι τελευταιας σταγονας :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
...
:a18: :a20: :a19: :a23: :a012: :a013:
BELZEBOYLIS
12/11/2007, 22:29
Ο συντηρητισμός στο μεγαλείο του !!!
stefanos
12/11/2007, 23:23
Μια χαρά είναι τα παιδειά απλά θέλουν να ξεχωρίζουν.
Την δεκαετία του 80 ήταν καλύτερα?Μάλλον τότε ανακαλύφθηκε η πουστιά , η χρησή δεκαετία για τις αδελφές.
Το 90 τι να λέμε πέρασε και δεν φάνηκε.
Η πρώτη φορά που τα παιδάκια ακούγανε τα ίδια με τον πατέρα τους και χορεύανε μαζί στα σκυλάδικα.Αν είναι δυνατόν.
Και αυτή τη γενιά βέβαια τα ίδια την κόβω άσχετα αν κυκλοφοράνε και ελάχιστες εξαιρέσεις σαν αντίδραση να πούμε στους γέρους.
George-3-
14/11/2007, 03:56
Εκει που πιστευω οτι παιζει η διαφορα σε σχεση με παλαιοτερα ειναι οτι αυτη η εμο - προαστιακοαμφιεση εχει να κανει με παιδια που εχουν μεγαλωσει χωρις να εχουν την οποιαδηποτε επαφη με την πραγματικοτητα (βγαλε λεφτα να ζησεις τον εαυτο σου και κυνηγα τα ονειρα σου ταυτοχρονα)...καπως ετσι...βεβαια εχω να κοιμηθω και καμμια 20αρια ωρες οποτε δεν ειμαι να πληκτρολογω και πολλα πραματα.:dizzy:
Baggelhs20
16/11/2007, 05:54
εχουβ γινει νεα μοδα οι ΕΜΟ στους μικρους
EMO RULEZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
16/11/2007, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Εσυ αφου δε γ@μ@ς τετοια, τι χτυπιεσαι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εσυ αφου δε γ@μ@ς τετοια, τι χτυπιεσαι?
δε χτυπιεμαι ρε χαμενε.ειμαι μαζι τους, συμπαραστατης στον αγωνα εναντια.............εχμμμμμμμμ.....εναντια..............γενικα ρε παιδι μου.ωχουυυυυυυυ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε χτυπιεμαι ρε χαμενε.ειμαι μαζι τους, συμπαραστατης στον αγωνα εναντια.............εχμμμμμμμμ.....εναντια..............γενικα ρε παιδι μου.ωχουυυυυυυυ
αυτοι παντως καθε αλλο παρα εναντια σε κατι ειναι....
ετσι τους τη βαρεσε απλα ειδαν κατι διαφορετικο κι επειδη ειχαν ηδη μεσα τους θηλυπρεπες αδερφιστικο γουστο, ειχαν τη προδιαθεση που λεμε απλα ειπαν ρε δε γαμιεται αμα ειναι να βρω γκομενα....
σα τα τραβελια ενα πραμμα:rotflmao:
αυτοι παντως καθε αλλο παρα εναντια σε κατι ειναι....
ετσι τους τη βαρεσε απλα ειδαν κατι διαφορετικο κι επειδη ειχαν ηδη μεσα τους θηλυπρεπες αδερφιστικο γουστο, ειχαν τη προδιαθεση που λεμε απλα ειπαν ρε δε γαμιεται αμα ειναι να βρω γκομενα....
σα τα τραβελια ενα πραμμα:rotflmao:
τραβελια ειπες ????
μητσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τραβελια ειπες ????
μητσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και συ ρε παιδι μ δεν ειναι να σου λενε μυστικα..:blush:
:lol: :lol: :lol:
και συ ρε παιδι μ δεν ειναι να σου λενε μυστικα..:blush:
:lol: :lol: :lol:
makis206
16/11/2007, 22:56
:nono:
ΡΕΜΟ RULEZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :yuck:
112225
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Πες τα ρε Κώστα (και δε σε ξέρω κιόλας)! Διαβάζω μισή ώρα τώρα και δεν ξέρω αν άνοιξα το moto.gr ή την Χριστιανική επιθεώρηση!
"Αχ, εμείς παιδάκι μου δεν είμασταν έτσι! Οι άντρες ήταν άντρες, οι γυναίκες γυναίκες, κι άμα δεν υπήρχαν γυναίκες βολευόμασταν με κανα πρόβατο του Θεού..."
Για του οπαδούς των ανδροπρεπών, τσαμπουκαλεμένων, mainstream 80's:
http://youtube.com/watch?v=mXPUkrz7Uow
Και των mainstream 70's
http://youtube.com/watch?v=AD4xPMxw9cE
Και για τους γκοθάδες (απ' τα 80'ς κι αυτά, και κομματάρες αμφότερα):
http://youtube.com/watch?v=2HdLKCIcQv4
http://youtube.com/watch?v=-VyWNDxQQxM
Και για τους πιο πάνκιδες (απ' τα 70s):
http://youtube.com/watch?v=64Kz3D2OgAE
http://youtube.com/watch?v=s2-iwHbnXXo
ρε παιδια δεδομενου του οτι και εγω συγκαταλεγομουν (ισως και μεχρι τωρα απλα με πιο διευρημενους οριζοντες) σε μια συγκεκριμενη ομαδα ατομων μαλλον θα επρεπε να μην μιλησω καθολου για την νεα ''φυλη'' των emo.
αλλα για να δουμε που τρωω το στραβωμα....
ολες οι ''φυλες'' μεχρι τωρα ειχανε ενα κοινο σημειο αναφορας.π.χ.τη μουσικη (βλ. μεταλλαδες, ροκαδες, rave-αδες, σκυλαδες, καρεκλαδες, goth-αδες) καποιες αλλες ''φυλες'' χωνανε στη μεση και την πολιτικη (βλ.pank-ιδες, ρεμπετες).αλλες ''φυλες'' παλι ειχανε καθαρα πολιτικη κατευθυνση (βλ.σκιναδες, αναρχια).υπηρχε φυσικα και η ''φυλη'' που ασχολουνταν με τις αθλοπαιδιες (βλ.hooligans).
γενικα λοιπον ολες αυτες οι ''φυλες'' με τα καλα τους και τα κακα τους ειχανε τα κολληματα τους, τα στεκια τους, ενα κοινο παρονομαστη σε τελικη αναλυση.
αυτη η ''φυλη'' των emo μπορει να εξηγησει καποιος τι εχει ως κοινο παρονομαστη????ειναι απλα μια μοδα στυλιστικη που μπορει να ακουει λιγο placebo η him αλλα δεν ειναι και απολυτο αρα ως κοινο σημειο αναφορας δεν ειναι η μουσικη.ουτε η ιδεολογια μια και δεν εκφραζουν καμια ιδεολογια.και προφανως δεν ασχολουνται με αθλοπαιδιες (αυτα ειναι βαρβαρα πραματα και εμεις ειμαστε emos remember???).
κατι καλομαθημενα παιδακια ειναι βασικα σε ''καλα'' προαστια της αθηνας που μαζευοντε και προσπαθουνε να το παιξουνε open minded σε θεματα σεξουαλικοτητας (χωρις να χοντραινει το παιχνιδι μια και παιριοριζομαστε στα χαδακια και στα φιλια και οχι στον σχετικο αμαργαλο γιατι τσουυυυυυυυυζ') και ολα αυτα μετα απο πολυ κλαμα (που δεν ξερουμε τον λογο απλα κλαιμε για να εχουμε λογο υπαρξης) και σε τελικη αναλυση ειμαστε συναισθηματικα φορτισμενοι (ετσι μας ηρθε πανω στη τρελα μας) και αφοτου κλαψουμε ο ενας στον ωμο του αλλου πεφτει και ενα ψιλοχαμουρεματακι (ανεξαρτητως φυλου).
ολα αυτα λοιπον θα μπορουσα να τα δεχτω (οχι και να τα παραδεχτω βεβαια) αν υπηρχε εκεινος ο κοινος παρονομαστης που ελεγα στην αρχη.αλλα ελα μου ντε που δεν υπαρχει.......!!!!!ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΑ !!!!!!ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ !!!!!!!
και οπως προειπα...........EMO RULEZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε παιδια δεδομενου του οτι και εγω συγκαταλεγομουν (ισως και μεχρι τωρα απλα με πιο διευρημενους οριζοντες) σε μια συγκεκριμενη ομαδα ατομων μαλλον θα επρεπε να μην μιλησω καθολου για την νεα ''φυλη'' των emo.
ολες οι ''φυλες'' μεχρι τωρα ειχανε ενα κοινο σημειο αναφορας.π.χ.τη μουσικη (βλ. μεταλλαδες, ροκαδες, rave-αδες, σκυλαδες, καρεκλαδες, goth-αδες) καποιες αλλες ''φυλες'' χωνανε στη μεση και την πολιτικη (βλ.pank-ιδες, ρεμπετες).αλλες ''φυλες'' παλι ειχανε καθαρα πολιτικη κατευθυνση (βλ.σκιναδες, αναρχια).υπηρχε φυσικα και η ''φυλη'' που ασχολουνταν με τις αθλοπαιδιες (βλ.hooligans).
γενικα λοιπον ολες αυτες οι ''φυλες'' με τα καλα τους και τα κακα τους ειχανε τα κολληματα τους, τα στεκια τους, ενα κοινο παρονομαστη σε τελικη αναλυση.
αυτη η ''φυλη'' των emo μπορει να εξηγησει καποιος τι εχει ως κοινο παρονομαστη????ειναι απλα μια μοδα στυλιστικη που μπορει να ακουει λιγο placebo η him αλλα δεν ειναι και απολυτο αρα ως κοινο σημειο αναφορας δεν ειναι η μουσικη.ουτε η ιδεολογια μια και δεν εκφραζουν καμια ιδεολογια.και προφανως δεν ασχολουνται με αθλοπαιδιες (αυτα ειναι βαρβαρα πραματα και εμεις ειμαστε emos remember???).
κατι καλομαθημενα παιδακια ειναι βασικα σε ''καλα'' προαστια της αθηνας που μαζευοντε και προσπαθουνε να το παιξουνε open minded σε θεματα σεξουαλικοτητας (χωρις να χοντραινει το παιχνιδι μια και παιριοριζομαστε στα χαδακια και στα φιλια και οχι στον σχετικο αμαργαλο γιατι τσουυυυυυυυυζ') και ολα αυτα μετα απο πολυ κλαμα (που δεν ξερουμε τον λογο απλα κλαιμε για να εχουμε λογο υπαρξης) και σε τελικη αναλυση ειμαστε συναισθηματικα φορτισμενοι (ετσι μας ηρθε πανω στη τρελα μας) και αφοτου κλαψουμε ο ενας στον ωμο του αλλου πεφτει και ενα ψιλοχαμουρεματακι (ανεξαρτητως φυλου).
ολα αυτα λοιπον θα μπορουσα να τα δεχτω (οχι και να τα παραδεχτω βεβαια) αν υπηρχε εκεινος ο κοινος παρονομαστης που ελεγα στην αρχη.αλλα ελα μου ντε που δεν υπαρχει.......!!!!!ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΑ !!!!!!ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ !!!!!!!
καλάπάλιμαλακίεςλέςαλλάβαριέμαινασουαπαντήσωγιατίμ εέχειπιάσεικόψιμοκπρέπειναπάωστηντουα
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
καλάπάλιμαλακίεςλέςαλλάβαριέμαινασουαπαντήσωγιατίμ εέχειπιάσεικόψιμοκπρέπειναπάωστηντουα
καλοβολι!!!!!!!
road spirit
17/11/2007, 12:41
+1
Aggelos_SV
17/11/2007, 16:30
+όσα θες TROOPER
Μπορεί κάποιος να μου πει ένα γκρουπ που να παίζει μουσική άμεσα συνυφασμένη με την τάση EMO?
Για τους Placebo....τί σχέση έχουν με τους HEMOυς?
Για τους HIM ............................:lol: :lol: :lol: άστο καλύτερα (love metal....kiss my ass metal :lol: )
Ειπώθηκε πιο πριν ότι αυτό που ήταν οι Cure είναι και σήμερα τα NEMO.
Μόνο που οι Cure έχουν βγάλει και κάποιες κομματάρες/δισκάρες και έχουν μια 20ετή +βάλε πορεία στην μουσική.Το ΗΕΜΟ θα έχει τελειώσει σε 1-2 χρόνια.
Και που καταλήγουμε...???
Γ.Τ.Π.Κ.
:smokin:
DimChios
17/11/2007, 17:12
Ηθελα να γραψω μερες τωρα οσα εγραψε περιπου ο τρουπερ αλλα βαριομουν στη κυριολεξια γιατι ετσι κι αλλιως ακρη δε θα βγαλουμε με μερικους!
+200 λοιπον!
Και αντε, επειδη ειμαι στις καλες μου, ας συμπληρωσω και μερικα!
Σε ποιο συστημα πανε κοντρα ρε? Ξερετε η πλειονοτητα απο δαύτους ποσα φραγκα εχει ο μπαμπας τους? (εκανα και ριμα) :lol:
Τα βλεπω στα μαγαζια και τα λυπαμαι ρε! Τιποτα δε ξερουν, τιποτα δε νιωθουν....
εκτος ισως απο το δαχτυλο στο αιδιο της η χαζογκομενα χτες το βραδυ , φορα παρτιδα στο μαγαζι μπροστα σε ολο το κοσμο απο μια αδερφαρα του κερατα!
Εκτος οτι γελασαμε ολοι κατα τα αλλα... :yuck:
Ποτε δεν ειμουν της μοδας! Σημερα αυτο, αυριο το αλλο!
Υπάρχει και πιο πάνω αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία. Μας πειράζουν τα ΕΜΟ όπως φαίνονται (άντε να υπολογίσουμε και το μουσικό τους υπόβαθρο) ή οι πράξεις τους που είναι οι ίδιες με τα υπόλοιπα βλαστάρια που κυκλοφορούν εκεί έξω τα οποία όμως δείχνουν κανονικά; :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Υπάρχει και πιο πάνω αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία. Μας πειράζουν τα ΕΜΟ όπως φαίνονται (άντε να υπολογίσουμε και το μουσικό τους υπόβαθρο) ή οι πράξεις τους που είναι οι ίδιες με τα υπόλοιπα βλαστάρια που κυκλοφορούν εκεί έξω τα οποία όμως δείχνουν κανονικά; :smokin:
νομιζω σου απαντησα...:wave2:
:a013: Οπότε ισχύει και για τα κανονικά βλαστάρια. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
:a013: Οπότε ισχύει και για τα κανονικά βλαστάρια. :wave2:
οχι για τα κανονικα !!!!για τα υπολοιπα που δειχνουν κανονικα !!!!
να και κάποιος που αγαπάει τα emo! (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=mzrzommxmhmwztdnmelh.gif)
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
να και κάποιος που αγαπάει τα emo! (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=mzrzommxmhmwztdnmelh.gif)
ελιωσαααααααα !!!!!!!!!!!!!!!
Μαγκες παρτε το χαμπαρι:rolleyes: , μεγαλωνετε και σας πειραζουν και οι ΕΜΟ τωρα.
Κρατηστε την οπισθοδρομικη αντιληψη σας και αφηστε μας να ζησουμε οπως θελουμε.
112257
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μαγκες παρτε το χαμπαρι:rolleyes: , μεγαλωνετε και σας πειραζουν και οι ΕΜΟ τωρα.
ο zephyremo και η loykemo στο μαγαζι του πρωτου !!!!!!!
DimChios
17/11/2007, 18:32
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
οχι για τα κανονικα !!!!για τα υπολοιπα που δειχνουν κανονικα !!!!
Εεε ναι, αυτό εννοούσα. Βλασταράκια που δείχνουν κανονικά στο περιτύλιγμα και από πράξεις, αντιλήψεις και συμπεριφορά, είναι χειρότερα από τα ΕΜΟ. :wave2:
ΥΓ Ζέφυρε, έχεις ξανανιώσει! :rotflmao:
ρε ποιός σας έχεσε με πίσσα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Δηλαδή οι Bauhaus και οι γκόμενες στους Sisters πόσο απείχαν στυλιστικά από δαύτα?
Και για την ιστορία EMO βγαίνει από το ΕΜΟtional (punks - λέμε τώρα):a48:
:a48: :a14: :a14: :yuck: :yuck:
opa min ta les etsi ayta tha pathoume tipota
oxi kai punkia oi emo oi gay...
min mperdeyeste re palikaria
oi persynoi trendoules einai tou xronou tha ntynontai alios..
SPORAKIAS
18/11/2007, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
ε ρε φιλελευθερισμος που επεσε...!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
opa min ta les etsi ayta tha pathoume tipota
oxi kai punkia oi emo oi gay...
min mperdeyeste re palikaria
oi persynoi trendoules einai tou xronou tha ntynontai alios..
Άστα βράστα ................
Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά - κουβάρια ........... :lol: :lol:
Που να δεις πριν 2 χρόνια οι ανηψιές μου 17 και 13 αντίστοιχα μου είπαν ότι .............
η Avril Lavigne είναι PUNK :rotflmao: :rotflmao: ...........
έριξα λοιπόν κι εγώ στο βινύλιο μιάμιση ώρα Clash, Sex pistols κ.λ.π. και μετά απ' αυτό το ΕΝΤΑΤΙΚΟ φροντιστήριο, απλά ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΑΝ !!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil:
SPORAKIAS
18/11/2007, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
...
έριξα λοιπόν κι εγώ στο βινύλιο μιάμιση ώρα Clash, Sex pistols κ.λ.π. και μετά απ' αυτό το ΕΝΤΑΤΙΚΟ φροντιστήριο, απλά ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΑΝ !!!!!!!!!!!!!
αυτο δεν ηταν φροντιστηριο...αλλα βασανιστηριο...:rotflmao:
δεν ντρεπεσαι να βαζεις τετοια πραματα σε μικρα παιδια....:nono: :lol:
Άστα βράστα ................
Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά - κουβάρια ........... :lol: :lol:
Που να δεις πριν 2 χρόνια οι ανηψιές μου 17 και 13 αντίστοιχα μου είπαν ότι .............
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
αυτα ειναι:rotflmao: :rotflmao:
ζεφυρε δεν εχει τυχει να μιλησεις , βρεθεις στον ιδιο αμεσο χωρο μαζι τους γι αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις πως τα παιδια δεν εχουν τοσο προβλημα στην εμφανιση τους οσο στο κεφαλι τους...:winka: :wave2:
ναι και ο πανταζης thrash-ας !!!!
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
ε ρε τι τραβαμε....
καλα ξηγηθηκες κωστη.στο επομενο βαλτες να ακουσουνε dk :winka:
ναι και ο πανταζης thrash-ας !!!!
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
ε ρε τι τραβαμε....
καλα ξηγηθηκες κωστη.στο επομενο βαλτες να ακουσουνε dk :winka:
Τα καημενούλια, η αλήθεια είναι ότι τα καναδεζάκια μου, παραμιλάγανε κανά διήμερο ..........
Θείο Κώστα πω πω άσχημη γλώσσα που είχαν !!!!!!!!!!!!! Πολύ αγρια μουσική άκουγες !!!!!!!!
ΟΧΙ ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ !!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil:
ΟΧΙ ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ !!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil:
:a013:
ε μα !!!!!!!!!!
:beer: :beer: :beer:
και τι να έλεγαν; "Ναι αλλά αυτές οι εποχές έχουν περάσει.... κλπκλπ" :o
Σημασία έχει οτι μετά από τόσα χρόνια τους θυμόμαστε, αυτούς τους δήθεν ποιός θα τους θυμάται;