PDA

View Full Version : η λυση στο προβλημα της βροχης

alexrs1
02/11/2007, 20:37
οταν βρεχει (πολυ βροχη), σε πολλα σημεια λιμναζουν νερα. στους υπεροχους ελληνικους δρομους, πιθανον να υπαρχουν μικρες εως τεραστιες λακουβες κατω απο την επιφανεια,που ομως δεν φαινονται,παρα μονο αν περασεις, αλλα θα ειναι αργα γιατι θα χεις πεσει ηδη μεσα. μια αθωα φαινομενικη λιμνουλα μπορει να εχει απο κατω μια τρουπα νααααα!! οποτε τι κανεις αν εισαι αναγκασμενος να περασεις? αφηνεις εναν αλλο να περασει πρωτος και αν ειναι οκ ακολουθεις την γραμμη του!! κακο ε; πιανει ομως

SUPERMARIO
02/11/2007, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexrs1
οταν βρεχει (πολυ βροχη), σε πολλα σημεια λιμναζουν νερα. στους υπεροχους ελληνικους δρομους, πιθανον να υπαρχουν μικρες εως τεραστιες λακουβες κατω απο την επιφανεια,που ομως δεν φαινονται,παρα μονο αν περασεις, αλλα θα ειναι αργα γιατι θα χεις πεσει ηδη μεσα. μια αθωα φαινομενικη λιμνουλα μπορει να εχει απο κατω μια τρουπα νααααα!! οποτε τι κανεις αν εισαι αναγκασμενος να περασεις? αφηνεις εναν αλλο να περασει πρωτος και αν ειναι οκ ακολουθεις την γραμμη του!! κακο ε; πιανει ομως

οπως δηλ. οταν κινουμαστε αναμεσα σε αυτοκινητα που αφηνουμε εναν μπροστα για την κακη στιγμη ε;;;;:rotflmao:

GIXXERAKIAS
03/11/2007, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexrs1

Ειναι πολυ πιο απλο φιλε μου!Απλα οταν βρεχει πας με το τουτου για να μην βρεχεσαι κιολας!:smokin:

:rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
03/11/2007, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ειναι πολυ πιο απλο φιλε μου!Απλα οταν βρεχει πας με το τουτου για να μην βρεχεσαι κιολας!:smokin:

:rotflmao: :rotflmao: Τώρα τα 'κονόμησες.Τίς προάλλες,που περνούσα μπροστά από το Caravel με το κουτί,βρήκε η αριστερή μου ρόδα σε μιά λακκουβίτσα διαστάσεων (20x15)cm περίπου.
Και έσκασε το λάστιχο!:eyepop: Ντάξει,πήγαινα για αλλαγή ούτως ή άλλως αλλά έπαθα την πλάκα μου.Πού να το περιμένεις.

GIXXERAKIAS
04/11/2007, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τώρα τα 'κονόμησες.Τίς προάλλες,που περνούσα μπροστά από το Caravel με το κουτί,βρήκε η αριστερή μου ρόδα σε μιά λακκουβίτσα διαστάσεων (20x15)cm περίπου.
Και έσκασε το λάστιχο!:eyepop: Ντάξει,πήγαινα για αλλαγή ούτως ή άλλως αλλά έπαθα την πλάκα μου.Πού να το περιμένεις. Ναι αλλα τουλαχιστον γλυτωσες την βροχη και την πτωση απο την μηχανη αν επεφτες στην λακουβα με αυτη.:winka:

Τωρα το οτι καθοσουν να αλλαζεις μεσ την βροχη λαστιχο ειναι ενα αλλο θεμα που μου εχει συμβει παμπολες φορες!:cry: :cry:

(αλλα εμαθα απο τοτε και παντα εχω ενα αδιαβροχο μεσα στο αμαξι just in case:smokin: )

alexrs1
04/11/2007, 11:02
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
[B]Ειναι πολυ πιο απλο φιλε μου!Απλα οταν βρεχει πας με το τουτου για να μην βρεχεσαι κιολας!:smokin:

και για το αυτοκινητο ισχυει

AFTER
04/11/2007, 11:20
Αυτο ειναι που λεμε, μοτοσυκλετικη αλληλεγγυη

devil's animal
06/11/2007, 07:41
δηλαδη εσυ δεν προχωρας αν δεν βρεθει καποιος αλλος μπροστα σου??:confused:

(που ειναι και πολυ ευκολο οταν βρεχει...):rolleyes:

Χωμάτινος
08/11/2007, 20:19
Η λύση στο πρόβλημα της βροχής είναι να γίνεις εντουράς :D