PDA

View Full Version : Γιατί ρε γαμώτο?

DimChios
03/11/2007, 05:27
Αν το φοραγες το κρανος σου θα ησουν εδω και ωρα στον προορισμο σου και οχι στο νοσοκομειο σε ασχημη δυστυχως κατασταση!

5:50, στον παραδρομο πριν την εξοδο του Κηφισου για Περιστερι στο ρευμα ανοδου...

Ασθενοφορο χωρις σειρήνες παρα μονο με τους φαρους!

Ενα παληκαρι ξαπλωμενο μεσα σε μια τεραστια λιμνη απο αιμα!

Οι τραυματιοφορεις, χωρις καθολου βιασυνη τον βαζουν στο φορειο!

Προσωπο....? Το μισο, απλα δεν υπαρχει! Ισως και να μη φαινοταν απο το αιμα αλλα μαλλον δεν... πηγα κοντα!

Ενα δερματινο μπουφαν που δε συγκρατησα τη μαρκα ολος και ολος ο εξοπλισμος!

Το Hypermotard και αυτο ξαπλωμενο 50 μετρα παρακατω αλλα μονο με μικρες υλικες ζημιες!

Μονος του, στην ευθεια....

300-350 μετρα πριν τον ειδε ενα παπι που ηταν επι της Εθνικης να ταλαντωνεται εντονα το μπροστινο, ισως μετα την προσγείωση απο σουζα!
Το χασε...η μηχανη συρθηκε περιπου 200 μετρα (τα μετρησα) και η μοιραια συγκρουση στο πεζοδρομιο εγινε με το κεφαλι!

Η μοτο συνεχισε αλλα 50 μετρα τουλαχιστον...

Δεν ειχε πουθενα απο οσο ειδα αλλου χτυπησει παρα μονο στο απροστατευτο κεφαλι!

Αν φοραγε το κρανος, θα σηκωνε το μηχανακι και θα εφευγε, αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

Ελπιζω να γινει "το κατι" και το παιδι (γυρω στα 35) να γινει καλα!

Ποσα πρεπει να δουμε ακομα για να το χωνεψουμε ρε γαμωτο?

ΠΟΣΑ???

div400
03/11/2007, 07:48
:sad: :mad: :confused:

να πω: ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ! διοτι αφου ειχε το μυαλο να παρει μηχανη +10χιλ ? και μπουφαν δερματινο αλλα 300? και ΔΕν ειχει το μυαλο να δωσει αλλα300? για ενα κρανος....

να πω: ΜΑΚΑΡΙ το παλικαρι να επιβιωσει! το παθημα θα εγινε μαθημα και
α) θα παρει κρανος και θα ασχοληθει να μαθει να οδηγει με ασφάλεια
β) θα παρατησει τις μηχανές και παρει αυτοκινητο

οπως και να γινει καλο ειναι για ολους!!!!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΡΕ ΓΤΠΜ ????????

δεν υπαρχει λογικη πια.....

μακαρι να μην το κλαψει κανεις! μακαρι να σταθει και παλι στα ποδια του! μακαρι......:sad:

346iason
03/11/2007, 08:01
Το θεμα δεν ειναι οτι δεν δινουν λεφτα να παρουν κρανος γιατι το εχουν παρει και καλο μαλιστα απλα δεν το φορανε για να μην χαλασει το μαλι και αλλα.Οταν ομως σου χαλασει το προσωπο για παντα τοτε θα ειναι πια αργα.Ποσους μαλακες βλεπω με ακριβες μηχανες και μη στην αττικη οδο να τρεχουν χωρις κρανος.Δεν μπορω να καταλαβω δεν φοβουνται για τα ματιατους μην μπει τιποτε μεσα που ειναι πολυ πιθανο?? τι να πεις

power hornet
03/11/2007, 08:01
κριμα το παλικαρι,αλα να πω κατι και ας γινω κακος,απλα εαυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι μοτοσυκλετιστες ειναι παγκοσμιοι περνουν την μηχανη μονο και μονο για μοστρακαι μην τρελενομαστε οατν τους βλεπεις και εχουν δωσει και 13.000ευρω για να παρουν ενα ss η κατι αλο μην τρελαθουμε κια δεν εχουν να δωσουν 400ευρω να παρουν κρανος?
απλα πραματα ειναι της καφετεριας ολοι αυτοι.
βεβαια οι λαλακιες πληρωνοντε καποια φορα δεν μπορεις να εισαι συνεχεια τυχερος αμα προκαλεις την μοιρα σου.

BELZEBOYLIS
03/11/2007, 08:11
Τι καλά να πάθει ρε , δεν ντρέπεστε καθόλου !!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ :mad:

sergiosm
03/11/2007, 08:16
δυστυχώς άλλη μία απο τα ίδια

μερικοί άνθρωποι ποτέ δεν θα βάλουν μαυλό.

Πώς όμως θα γίνει αυτό όταν η μόνιμη αντίδραση αυτής της χώρας σε όποια (καλή ή όχι και τόσο καλή, αλλά πάντως) προσπάθεια να κάνει τους οδηγούς να φοράνε κράνος είναι απλά ΑΡΝΗΣΗ συμμόρφωσης.

Απλά θυμηθείτε πόσα thread ανοίχθηκαν για τα πρόστιμα του ΚΟΚ για το κράνος και πόσα ακούστηκαν για το ύψος αυτού.

Τελικά παθαίνουμε ό,τι αξίζουμε ...

346iason
03/11/2007, 08:33
Ενταξει ρε παιδια μην πουμε οτι δεν ειναι μοτοσυκλετιστες.Ειναι μοτοσυκλετιστες και πολλοι απο αυτους καλα τιμονια.Και ολοιτους εχουν κρανος και καλο ΑΛΛΑ δεν το φορανε απλα τα πραματα.Το να μην φορασ κρανος δεν σημαινει οτι δεν εχεις η δεν εισαι μοτοσυκλετιστης απλα εισαι μαλακας μοτοσυκλετιστης.

LsKostas
03/11/2007, 09:28
:a35:

Εχετε κανα καλο σας φιλο,φίλη με μηχανη και να συνηθίζει να μην φορα κράνος???

ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΝ!!!Ασχημα ομως...

Καντε τον να νιωσει ΑΣΧΗΜΑ...ΑΒΟΛΑ...

Αν δεν κανει κατι σημαινει οτι δεν σας σεβεται σαν φιλο γι αυτο κοφτε του την καλημερα:mad:

ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΜΩΣ:mad:

Οταν θα στουκαρει πουθενα θα ειστε ο πρωτος που θα παρει στο κινητο...,
πριν κι απο την οικογενεια του ισως(Γιατι οι δικοι του θα φανε μια τρομαρα...:a35: )

ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...γιατι ...τοσο καιρο...:sick:

προσωπικα βιωματα ... :(

makis206
03/11/2007, 10:06
Όσο και να επιμένεις να το λες το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να σ'ακούσει και να το βάλει πραγματικά μέσα του ένας στους 100.. όντως αξίζει όμως δεν θα πάψουμε ν'ακούμε τέτοια δυσσάρεστα όταν οι υπόλοιποι 99 βάζουν απ'το ένα αυτί και βγάζουν απ'το άλλο..:sad:

Χτες το βράδυ τσακώθηκα με ένα μαλακιστήρι ξαδερφάκι, ο διάολό μου είναι να μου πει κάποιος ότι δεν μπορεί να οδηγήσει με το κράνος με τις γνωστές ηλίθιες δικαιολογίες "δεν έχω ορατότητα" "βαραίνει το κεφάλι" και λοιπές μαλακιούλες..

Εύχομαι να γίνει καλά το παλικάρι και να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο όταν καταλάβει τη μαλακία που έκανε.. και να βάλει επιτέλους μυαλό και στον εαυτό του αλλά και στους γύρω του..

Κρίμα να την πατάμε έτσι..:sad:

devil's animal
03/11/2007, 10:10
πραγματικα λυπαμαι για το παλικαρι.:sad:

μακαρι να μην "εσβησε" και αυτος. μακαρι να αναρρωσει και να ειναι ολα καλα.

Δεν με νοιαζει αν ειναι "καφετεριατοι" ή καλα τιμονια,ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ!

οχι οτι μου κανει καποιο (ουσιαστικο) κακο,απλα θλιβομαι οταν ακουω-βλεπω-μαθαινω για τετοια περιστατικα.

ειναι πραγματικα κριμα!
:sad:

346iason
03/11/2007, 10:14
Βασικα παιδια στα α........α μου αν δεν φορανε κρανος η δεν φοραει κρανος οποιοσδηποτε.Ξερω οτι φοραω εγω κρανος.Σιγα μην ασχοληθω με τον καθενα που θελει να αυτοκτονησει,Ας κοψει το κεφαλιτου ο καθενας μεγαλα παιδια ειμαστε και ξερουμε πιο ειναι το καλομας.Ααπο κει και περα χεστηκαμε.Θα πω γαμωτο η θα στεναχωρηθω για ατομα που φοραγανε κρανος και παθαν ζημια.

xampos
03/11/2007, 10:24
:a35: :a35: :a35:

project.breeze
03/11/2007, 10:30
Eύχομαι να γίνει καλά ώστε να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία να μάθει πως τουλάχιστον με το θέμα κράνος δεν παίζουμε,είναι σαν να παίζουμε την ζωή μας.Ελπίζω επίσης να μην έχει πάθει καμμία παραμόρφωση από το χτύπημα γιατί είπε ο Δημήτρης ότι ήταν μέσα στα αίματα το πρόσωπο και δεν κατάλαβε...:sad:

apav
03/11/2007, 10:42

Λεωνίδας
03/11/2007, 10:44
:sad: :sad: :sad:

McTalas
03/11/2007, 10:52
Οχι δεν ειναι σωστο να πουμε καλα να παθει... εγω απλα θα αδιαφορησω.Το θεμα κρανος ειναι πανω απο ολα θεμα παιδειας !! Αν ο καθενας δεν σεβεται τον εαυτο του και τους ανθρωπους που τον αγαπουν,τοτε δεν αξιζει να ασχολουμαστε μαζι του !!!Αν θα βαλεις το γ@μο-κρανος σου ειναι καθαρα δικο σου θεμα και καθαρα προσωπικη επιλογη,αλλα οταν δεν το φορας μην περιμενεις να σε σεβαστω ή να δειξω συμπονια.Για μενα αυτοι οι ανθρωποι πολυ απλα δεν υπαρχουν.Αν αυτος ο ιδιος δεν σεβεται τον εαυτο του εγω γιατι να το κανω?
Αν δεν θελετε να το φορεσετε,ποτε και μη σωσετε !!!

τα παραπανω δεν ειναι προσωπικη επιθεση σε κανεναν ειναι μια κραυγη αγανακτησης!Ολοι εχουμε χασει φιλους που ηταν ακρανωτοι και οι περισσοτεροι χωρις να φταινε.Εγω στο περιπτερο να παω, φοραω κρανος,το καλοκαιρι φοραω κρανος (full face) επαθα κατι?εβγαλα την μπεμπελη?μου χαλασε το μαλι?αυτοι γιατι να μην φορανε και μετα να πρεπει εμιες να λεμε ¨κριμα το παιδι" και αυτη η μανα? τι να της πες? τι να πεις στην κοπελα του?ή την γυναικα του?στα παιδια του? ο μπαμπας σου/ο αντρα σου/ο γιος σου ηταν μ@λ@κ@ς??

σταματαω εδω γιατι αρχιζω να γινομαι κουραστικος και γραφικος,ειναι προσωπικες αποψεις και κακος τα γραφω εδω,αλλα πρεπει και εγω να τα πω καπου...
τεσπα προς ολους εσας : να προσεχετε ρε παιδια γιατι εκει εξω ειναι ζουγκλα και πρεπει πρωτα εμεις να φροντισουμε για εμας !!Ολοι πεφτουν το θεμα ειναι να φροντισουμε ωστε η πτωση να ειναι οσο το δυνατον πιο "ανωδυνη"

mako
03/11/2007, 13:41
Πριν λιγες μερες γυριζοντας απο service της μηχανης μου, απο την αρχη της Λ. Αλεξανδρας εχω σχεδον διπλα, μου ενα παλληκαρι με super sport που "φοραει" το κρανος στον αγκωνα! Σχεδον σε καθε φαναρι που σταματαγαμε διπλα, γυριζα και τον κοιταζα, περιμενοντας να με ρωτησει γιατι το κανω. Οταν φτασαμε πλεον στο Υπουργειο Υγειας, δεν αντεξα! Ανοιγω την ζελατινα και των ρωταω: ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ? Μου απαντα: Εεεεεεεεεεε, να μωρε τωρα θα σταματησω (οσοι γνωριζουν την Αθηνα, ας σκεφτουν ποση αποσταση ειχε ηδη κανει), γι'αυτο δεν το εβαλα. Το βγαζει απο τον αγκωνα και το φοραει! Δεν προλαβαμε να κανουμε 40 μετρα και ενα φορτηγο τον ψιλοεκλεισε, ευτυχως χωρις πτωση και προβληματα! Πιστευω οτι οχι μονο εγω εκανα αυτο που ενιωθα, αλλα και αυτος κατι να καταλαβε! Θα συνεχιζω να το κανω, οπως το κανω τοσα χρονια! Εστω και ΕΝΑΣ να σωθει ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!

DimChios
03/11/2007, 14:08
Δεν κοιμηθηκα καθολου καλα σημερα!

Τα διαβαζω δυστυχως συχνα ΚΑΙ εδω μεσα!

Τα εχω δυστυχως ξαναζησει!

Καθε φορα δεν ξερω τι να πω και τι να γραψω!

Καθε φορα ειναι αλλη μια πληγη!

Παιδια, ειχα ολη την ωρα στο μυαλο και τα ονειρα μου το προσωπο του!

Κινουμαι κι εγω συνεχως με τη μηχανη και ξερω μεσα μου πως ισως υπαρξει καποια φορα που ακομα και το κρανος ισως να μη με σωσει!

Ειναι ομως καποια τρανταχτα παραδειγματα που απλως θα σηκωσεις τη μοτο απο κατω και θα πας σπιτι σου!

Aggelos_SV
03/11/2007, 14:56
Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας.
Είναι απλά τα πράγματα,είναι απλό να το σκεφτείς.
Αν πέσω θα χτυπήσω.Γιατί να μην προστατεύομαι αν πρόκειται να χτυπήσω?
Ηλίθιος ή ανώριμος είμαι?

Το περιστατικό και το όποιο περιστατικό,με αφήνει (όχι αδιάφορο) συναισθηματικά ουδέτερο και ασυγκίνητο:rolleyes:

Akatanomastos
03/11/2007, 18:21
:(

efxes na einai kala

GIXXERAKIAS
03/11/2007, 19:12
Α ρε Dimchios!:sad: Πραγματικα λυπαμαι για το παιδι αλλα πιο πολυ λυπαμαι που αναγκαζομαστε εμεις να βλεπουμε αυτα τα πραγματα!Τι φταις εσυ που πας τον δρομο σου και να εχεις εφιαλτες και την μουρη του οποιοδηποτε αλλου βουτηγμενη στα αιματα ξεροντας οτι αν φοραγε κρανος ισως να ζουσε.:(

Προσωπικα αποφευγω οσο μπορω τετοια ατυχηματα για να μην εχω την εικονα αυτη στο μυαλο μου για πολλες μερες μετα και μου χαλαει και την διαθεση αλλα ΚΑΙ την αυτοσυγκεντρωση μου στον δρομο.Ποσες φορες δεν εχουμε "πιασει" τον εαυτο μας να θυμαται κατι που εχει δει και να χανουμε για καποια δευτερολεπτα την επαφη με το γυρω περιβαλλον?Αυτες οι στιγμες ειναι αρκετες για να μην δεις καποιο οχημα που μπορει πεσεις πανω του η να μην δεις καποιον πεζο που αποφασισε να μας κοψοχολιασει..:uplate:

Τα ματια μας αλλα ΚΑΙ το μυαλο μας στον δρομο οταν οδηγαμε οποιοδηποτε οχημα,ενα κλασμα ειναι αρκετο για να γινει το λαθος.:sad:
:wave2:

H.A.Balafoutre
03/11/2007, 23:17
Κρίμα. Πραγματικά πολύ κρίμα.

Δύσκολες στιγμές, πάντα κράνος με προσοχή και να έχουμε όλοι καλά χιλιόμετρα.

nikosbike
04/11/2007, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
:sad: :mad: :confused:

να πω: ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ! διοτι αφου ειχε το μυαλο να παρει μηχανη +10χιλ ? και μπουφαν δερματινο αλλα 300? και ΔΕν ειχει το μυαλο να δωσει αλλα300? για ενα κρανος....

να πω: ΜΑΚΑΡΙ το παλικαρι να επιβιωσει! το παθημα θα εγινε μαθημα και
α) θα παρει κρανος και θα ασχοληθει να μαθει να οδηγει με ασφάλεια
β) θα παρατησει τις μηχανές και παρει αυτοκινητο

οπως και να γινει καλο ειναι για ολους!!!!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΡΕ ΓΤΠΜ ????????

δεν υπαρχει λογικη πια.....

μακαρι να μην το κλαψει κανεις! μακαρι να σταθει και παλι στα ποδια του! μακαρι......:sad:

φιλε μου δεν ειναι σωστο αυτο που γραφεις (καλα να παθει) γιατι θα μπορουσε να ηταν ο καθενας απο εμας στην θεση του.
Δεν ειναι σωστο.... παντα φιλικα η ταπεινη μου αποψη.

crewdriver
04/11/2007, 20:27
αρχικα,συλληπητηρια στην οικογενεια και οποιον ηξερε το παιδι(εγω οχι).
Στη συννεχεια...
Το κρανος ειναι ενα τεραστιο θεμα...το να φορας το κρανος(προσωπικη αποψη) σου δινει μια ασθηση ασφαλειας...το να μην φορας,μια αισθηση ελευθεριας.....αν πηγαινε "γυρευοντας" ομως,κακως δε φορουσε κρανος...αν επιζησει το παλικαρι,θα καταλαβει τι λαθος εκανε....το να κακιαζουμε δεν ωφελει σε κατι....

Stelth
04/11/2007, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Οχι δεν ειναι σωστο να πουμε καλα να παθει... .................................................................Ολοι πεφτουν το θεμα ειναι να φροντισουμε ωστε η πτωση να ειναι οσο το δυνατον πιο "ανωδυνη"

Συμφωνώ εν μέρη μαζί σου.
Καλά κάνεις και αδιαφορείς αλλα αν δείς πεσμένο ενα μοτοσικλετιστή που ΔΕΝ φόραγε κράνος ΔΕ θα τον βοηθήσεις, θα αδιαφορήσεις και θα τον αφήσεις να πεθάνει επειδή δεν φόραγε κράνος?

la_villa
04/11/2007, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Τι καλά να πάθει ρε , δεν ντρέπεστε καθόλου !!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ :mad:

έλα ντε...κ μένα με τρελένουν και μ΄νο που το γράφουν?

ρε πάτε καλά???δηλ επειδή δεν φορουσε κράνος καλά να πάθει??
μην απαντάτε καθόλου...

μην συνεχίσω γιατι θα ξεφύγω...

orangefactor
04/11/2007, 23:03
katarxas na einai kala to palikari gia na katalavei to lathos tou.
to na leme "kala na pathei"sigoura den einai oute swsth oute wrimh apanthsh
to kranos prepei na mathoume na to forame akoma k otan kanoume podhlato,akoma k se gymnasthkhs,PANTA KRANOS!!
egw apo prwsopika viwmata exw gleitwsei to kefali mou(gia thn zwh mou den mborw na xerw)dyo fores
otan den to foras exeis mia aisthsh eleytherias k "alhteias" ELEOS den vlepoume trygyrw mas!!
einai k 300 eyrw prostimo gamw thn poutana mou!
to kranos k thn kapota ta vazoume kala sto kefali mas.twra an pethanei kapoios apo ptesh k exei k aids,2 fores malakas!

Fireball400
04/11/2007, 23:10
Απλά κρίμα...και μακάρι να σωθεί το παιδί...και μετά να σώσει και άλλους...

orangefactor
04/11/2007, 23:14
kati allo pou axizei na anaferoume pantws einai k ta kranoi foniades pou poulane sta pazaria k stis laikes gia 10 k 20 eyrw!apo to mono pragma pou mborei na se swsei afto to pragma einai to prostimo k gia ayto ta agorazoun dystyxws.
mbrosta mou eixe pesei sthn thyvwn(sthn gwnia me thn pelasgias gia osous xeroun apenanti apo to vrwmiko) palikari k espase to kranos sto me apotelesma na ton kopsei liga xilliosta apo to mati!apla tragiko
kranos sure,sure my ass

mako
04/11/2007, 23:17
Διαβαστε λιγο καλυτερα τι εγραψε, μην τον κραζετε, χωρις να εχετε καταλαβει τι γραφει !!!!!

346iason
04/11/2007, 23:28
Δεν νομιζω ναπε κανενας καλα να παθει.Απλα μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.Οπιος θελει φοραει κρανος οπιος οχι απλα αυτος θα την πατησει και στο φιναλε στα π@π@ρι@μας,μεγαλα παιδια ειμαστε και ξερουμε τα τι πρεπει να κανουμε.Ολοιμας να ειμαστε καλα και περαστικα παντα αν τυχει κανενα ατυχημα.

McTalas
04/11/2007, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Συμφωνώ εν μέρη μαζί σου.
Καλά κάνεις και αδιαφορείς αλλα αν δείς πεσμένο ενα μοτοσικλετιστή που ΔΕΝ φόραγε κράνος ΔΕ θα τον βοηθήσεις, θα αδιαφορήσεις και θα τον αφήσεις να πεθάνει επειδή δεν φόραγε κράνος?

Δεν υπαρχει περιπτωση να ΜΗΝ βοηθησω καποιον που εχει την αναγκη μου!Δεν ειπα ποτε πως αν δω καποιον χτυπημενο στο δρομο θα το κατσω να ασχοληθω αν φοραγε κρανος ή οχι.Αλλα ειναι αλλο να βοηθας και αλλο να καταδικαζεις μια συμπεριφορα.

orizontas
05/11/2007, 00:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αν το φοραγες το κρανος σου θα ησουν εδω και ωρα στον προορισμο σου και οχι στο νοσοκομειο σε ασχημη δυστυχως κατασταση!

5:50, στον παραδρομο πριν την εξοδο του Κηφισου για Περιστερι στο ρευμα ανοδου...

Ασθενοφορο χωρις σειρήνες παρα μονο με τους φαρους!

Ενα παληκαρι ξαπλωμενο μεσα σε μια τεραστια λιμνη απο αιμα!

Οι τραυματιοφορεις, χωρις καθολου βιασυνη τον βαζουν στο φορειο!

Προσωπο....? Το μισο, απλα δεν υπαρχει! Ισως και να μη φαινοταν απο το αιμα αλλα μαλλον δεν... πηγα κοντα!

Ενα δερματινο μπουφαν που δε συγκρατησα τη μαρκα ολος και ολος ο εξοπλισμος!

Το Hypermotard και αυτο ξαπλωμενο 50 μετρα παρακατω αλλα μονο με μικρες υλικες ζημιες!

Μονος του, στην ευθεια....

300-350 μετρα πριν τον ειδε ενα παπι που ηταν επι της Εθνικης να ταλαντωνεται εντονα το μπροστινο, ισως μετα την προσγείωση απο σουζα!
Το χασε...η μηχανη συρθηκε περιπου 200 μετρα (τα μετρησα) και η μοιραια συγκρουση στο πεζοδρομιο εγινε με το κεφαλι!

Η μοτο συνεχισε αλλα 50 μετρα τουλαχιστον...

Δεν ειχε πουθενα απο οσο ειδα αλλου χτυπησει παρα μονο στο απροστατευτο κεφαλι!

Αν φοραγε το κρανος, θα σηκωνε το μηχανακι και θα εφευγε, αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

Ελπιζω να γινει "το κατι" και το παιδι (γυρω στα 35) να γινει καλα!

Ποσα πρεπει να δουμε ακομα για να το χωνεψουμε ρε γαμωτο?

ΠΟΣΑ???

πολλα ....

γιατι ειμαστε μαλακες ....

ψδευτομαγκες ....

μας ενδιαφεροι το μαλι ,....το παντελονι να ειναι lee και να μαγκεψοκαγκουρεψουμε

μετα κλαιμε σαντις γυναικουλες .....

μετα ξεχναμε σαν τις γυναικουλες ....

και τα ιδια και τα ιδια .....

ο αλλος ρε με πατεριτσες ακομη ...

οδηγει το παπι ... την πατεριτσα στο αλλο χερι

με κοντομανικο κρανος οχι κλπα κλπ

τι να λεμε τωρα ... ολοι εχουμε δει
ολοι εχουμε κανει
μαλακες σου λεω ολοι

:mad: :mad: :mad: :mad:

λουκυλουκ
12/11/2007, 18:45
το παληκαρι με το hyper απεβιωσε...:sad: :sad:
καλο ταξιδι νικο!!!!ελπιζω να καβαλας ενα ducati οπου και να σαι!!!!:( :(

Orfeus
12/11/2007, 19:00
:( Ποτε δε θα μου ειναι ευκολο να διαβαζω τετοια ποστ,οπως το παραπανω...

McTalas
12/11/2007, 22:12
krima :( :( :( :( :(

346iason
12/11/2007, 23:02
Κριμα.

zuki1000k5
13/11/2007, 00:11
KALO TAXIDI RE NIKOLA!!!KALA NA PERNAS EKEI POU EISAI...

DimChios
13/11/2007, 01:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από λουκυλουκ

Τον ηξερες?

:confused:

Για πες...

Πρεπει να ηταν της γειτονιας, εδω Περιστερι μερια!

Εφυγε εκεινη τη μερα ή ταλαιπωρηθηκε? Γιατι πανε μερες γι αυτο...

Φανηκε ρε γμτ απο το χτυπημα του!

Σε παρακαλω, αν δε σε ενοχλει...πες μου τι ξερεις για το παλληκαρι εστω και με π.μ!

Το εχω στο νου μου συχνα και "με τρωει"!

DimChios
13/11/2007, 01:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
KALO TAXIDI RE NIKOLA!!!KALA NA PERNAS EKEI POU EISAI...

Μαλλον κι εσυ τον ηξερες!

nikos force
13/11/2007, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μαλλον κι εσυ τον ηξερες!

:sad: distixws egw edw sto peristeri kserw mono 2 hyper...:sad:

346iason
13/11/2007, 08:54
Μαγγες φορατε κρανοι.Μην λεμε σε μενα δεν θα τυχει.

DimChios
13/11/2007, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από λουκυλουκ

Λυπαμαι ΚΑΙ για αυτα που διαβασα στο π.μ!

orangefactor
13/11/2007, 19:26
κριμα ρε γαμωτο.........:sad:

nikosbike
15/11/2007, 20:29
οτι και αν λεμε οτι και αν γραφουμε το παιδι δεν γυριζει πισω εφυγε ανοιξε τα φτερα του και πεταξε ψηλα......!!!!!!!!!!!!!!! δεν το ηξερα το παιδι αλλα τα συναισθηματα ειναι παντα ιδια...:( :( :( :(

ΜΠΙΦΑΣ
16/11/2007, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από 346iason
Μαγγες φορατε κρανοι.Μην λεμε σε μενα δεν θα τυχει. :a013: ΣΩΣΤΟΣ

sakis1098
17/11/2007, 02:15
Ο Βαλάρας μας
3/11 7:30 χτυπά το κινητό .Ο Μήτσος: Έλα ρε . Έλα ρε τι έπαθες τέτοια ώρα?
Ο Βαλάρας έπεσε...

Κράνος φόραγε πάντα ο Βαλάρας , άριστος οδηγός αλλά ήταν η ώρα…
Το κράνος μέσα στο μαγαζί ,βαρέθηκε να ανοίξει, το σπίτι κοντά, την διαδρομή την έκανε κάθε μέρα. Έτσι την πάτησε, όπως μπορεί να την πατήσουμε όλοι μας ,γι αυτό μην τον κατηγορείτε.

Νίκος Βογιατζής (Βαλάρας) 34 ετών, μηχανικός και λάτρης των μοτό, κάτοχος αρκετών, οδηγός από τους λίγους και το σημαντικότερο όλων ΆΝΘΡΩΠΟΣ, ΦΙΛΟΣ κι ΑΔΕΛΦΟΣ όπως το γράφω κύριοι με κεφαλαία.

9/11 .Ξημερώματα. Ο Βαλάρας μας έφυγε, δεν άντεξε ταξίδεψε για εκεί που πάνε τα καλύτερα παιδιά.

Καλό ταξίδι φίλε.

Και να είστε σίγουροι η παλιοπαρέα
θα ξαναμαζευτούμε πάλι.

McTalas
17/11/2007, 02:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
Ο.....

Δεν τον κατηγορισαμε φιλε,
Αλλα αν φοραγε κρανος...Αν....

κριμα,

εινα κριμα και αδικο....

:mad: :mad: :mad:

DimChios
17/11/2007, 05:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
Ο Βαλάρας μας
3/11 7:30 χτυπά το κινητό .Ο Μήτσος: Έλα ρε . Έλα ρε τι έπαθες τέτοια ώρα?
Ο Βαλάρας έπεσε...

Κράνος φόραγε πάντα ο Βαλάρας , άριστος οδηγός αλλά ήταν η ώρα…
Το κράνος μέσα στο μαγαζί ,βαρέθηκε να ανοίξει, το σπίτι κοντά, την διαδρομή την έκανε κάθε μέρα. Έτσι την πάτησε, όπως μπορεί να την πατήσουμε όλοι μας ,γι αυτό μην τον κατηγορείτε.

Νίκος Βογιατζής (Βαλάρας) 34 ετών, μηχανικός και λάτρης των μοτό, κάτοχος αρκετών, οδηγός από τους λίγους και το σημαντικότερο όλων ΆΝΘΡΩΠΟΣ, ΦΙΛΟΣ κι ΑΔΕΛΦΟΣ όπως το γράφω κύριοι με κεφαλαία.

9/11 .Ξημερώματα. Ο Βαλάρας μας έφυγε, δεν άντεξε ταξίδεψε για εκεί που πάνε τα καλύτερα παιδιά.

Καλό ταξίδι φίλε.

Και να είστε σίγουροι η παλιοπαρέα
θα ξαναμαζευτούμε πάλι.

Εγω ανοιξα το θρεντ... :sad:
εγω το ειδα! :sick:

Όσα εγραψα ειναι οσα ειδα, οσα ενιωσα και οσα τριγυριζαν στο μυαλο μου για μερες!
Την ουσια εγραψα...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως λυπαμαι για οτι εγινε!

Το γεγονος ειναι ασχημο και η πτωση τοσο "Χαζη" που αν...

Κριμα ετσι κι αλλιως! Λυπαμαι για το φιλο σου!

trigger
18/11/2007, 00:00
Όχι ρε πστ μου! :(

Ας είναι ο τελευταίος ρε γμτ...

xampos
18/11/2007, 00:39