PDA

View Full Version : να πάρω το Berg?

johnpan
03/11/2007, 16:39
Βρήκα αυτό
http://www.bikez.com/pictures/large.php?image=http://www.bikez.com/pictures/husaberg/2002/19890_0_1_4_fe%20400%20e_Image%20by%20Husaberg.%20Published%20with%20permission..jpg

400 FE του 2002

καλή τιμή 3.500 και όλα αλλαγμένα μου είπε, στροφαλομπιέλα και πιστόνι, λάστιχα, και πάρα πολλά έξτρα..

Εχει και WP μπρος πίσω!

Δεν έχεω ιδέα από ευρωπαϊκά... Το πήγα βόλτα, μου φάνηκε δυναμήτης.

Να την κάνω? Μου άρεσε, αλλά φοβάμαι μην πάθει καμια χοντρή ζημιά.

Τα φώτα σας.:confused: :confused: :confused:

STOYBI
03/11/2007, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Βρήκα αυτό
http://www.bikez.com/pictures/large.php?image=http://www.bikez.com/pictures/husaberg/2002/19890_0_1_4_fe%20400%20e_Image%20by%20Husaberg.%20Published%20with%20permission..jpg

400 FE του 2002

καλή τιμή 3.500 και όλα αλλαγμένα μου είπε, στροφαλομπιέλα και πιστόνι, λάστιχα, και πάρα πολλά έξτρα..

Εχει και WP μπρος πίσω!

Aπιθανο μηχανακι..... :D

Απο εκει και περα johnpan προσοχη και ελεγχος στο μοτερ.......:winka:

:beer: :beer:

:wave2:

dirtbird
03/11/2007, 17:38
Χτύπα το αλλά πρώτα θα υποσχεθείς στον εαυτό σου ότι θα είσαι σχολαστικός στη συντήρηση.

Αν θυμάμαι καλά το 2001 ανανεώθηκαν, το 2002 ήταν η καλή τους χρονιά (νομίζω το είχε και φίλος και το'χει μετανοιώσει που το'δωσε) :beer: :beer:

marios8
03/11/2007, 17:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Aπιθανο μηχανακι..... :D

+1 :a013:

Το κακό με το Husaberg (και την Husqvarna) είναι οτι έχει δύσκολη μεταπώληση.

Τελευταία και εγώ ζαχαρώνω το ΤΕ 250

111021

johnpan
05/11/2007, 02:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Χτύπα το αλλά πρώτα θα υποσχεθείς στον εαυτό σου ότι θα είσαι σχολαστικός στη συντήρηση.

Αν θυμάμαι καλά το 2001 ανανεώθηκαν, το 2002 ήταν η καλή τους χρονιά
kai pws 8a sigoureutoume oti 8ymasai kala na hsyxasw ki egw?
synthrish ektos apo ladia filtra balbides ti allo 8a prepei syxna?

notakos600
05/11/2007, 04:52
Βρήκα αυτό

400 FE του 2002

Εχει και WP μπρος πίσω!

Ο μπέργκος (husaberg) είναι μοτοσυκλέτα για χρήση μόνο σε πίστα με ότι αυτό σημαίνει.
Συντήρηση πολύ συχνότερη, μηχανικός να γνωρίζει καλά το αντικείμενο, και βαθειά τσέπη, κατά τ΄άλλα είναι μηχανάκια πύραυλοι είτε μιλάμε για SM είτε για ENDURO.
Είναι κρίμα να το σκοτώνεις μέσα στη κίνηση και να το φορτώνεις ώρες λειτουργίας.
Τώρα όσον αφορά τη μεταπώληση, η αλήθεια είναι πως δεν μιλάμε για εμπορικά μοντέλα, συνήθως αλλάζουν χέρια ανάμεσα σε γνώστες του είδους, αν και πιστεύω πως θα το λατρέψεις και δεν θα το δίνεις ούτε για βόλτα.
Ελπίζω να βοήθησα.

johnpan
05/11/2007, 12:27
Boh8hses poly!

NA DW POTE 8A MILHSEI O OLDMAN O ANAIS8HTOS...

OldMan
05/11/2007, 12:32
NA DW POTE 8A MILHSEI O OLDMAN O ANAIS8HTOS...
Όταν πάρει το τελευταίο 501 που έχει βγει στην παραγωγή (και "ψήνει" ανηλλεώς τον ιδοκτήτη του), να λυσάει στα βουνά στα γεράματά του (δηλ. πολύ σύντομα...) :wave2: :beer:

johnpan
05/11/2007, 12:47
Mhxanaki pairnw re oxi trigwna panoramatos, pes kamia koubenta...

OldMan
05/11/2007, 13:04
Mhxanaki pairnw re oxi trigwna panoramatos, pes kamia koubenta...
Τι θες ρε Γιάννη τώρα ...??? :D

Αν ήξερες περί τίνος πρόκειται, ΔΕΝ θα ρωτούσες κανέναν ...:winka:

Εφόσον δεν ξέρεις, ΔΕΝ θα καταλάβεις τίποτε, όσα και να σου πούμε ... :winka:

Υ.Γ.
Δεν σε "απαξιώνω", αλλά προσπαθώ να σε προφυλάξω από εσφαλμένη θεώρηση πραγμάτων και καταστάσεων ...!!! :beer:

johnpan
05/11/2007, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Εφόσον δεν ξέρεις, ΔΕΝ θα καταλάβεις τίποτε, όσα και να σου πούμε ... :winka:

Υ.Γ.
Δεν σε "απαξιώνω", αλλά προσπαθώ να σε προφυλάξω από εσφαλμένη θεώρηση πραγμάτων και καταστάσεων ...!!! :beer:
KAI PWS ME PROFYLAZEIS ME TO NA MH LES TIPOTA?

OldMan
05/11/2007, 13:26
KAI PWS ME PROFYLAZEIS ME TO NA MH LES TIPOTA?
Έχει χρόνια που έφυγα από Πάτρα, αλλά βλέπω ότι το μηνάρισμα καλά κρατεί ... :smokin:

(δεν διαβάζεις "μέσα" τι σΕ λέω, μπρε ???) :D

johnpan
05/11/2007, 13:34

Dhladh 8a to epairna me kleista matia h 8a to apekleia?
Eides, mhnares exei ki allou!:lol:

johnpan
06/11/2007, 11:29
Egw lew na to parw ki as mhn eimai enduras. den einai douleia na parw ena drz kai se ena xrono na 8elw allo. Pisteuw oti me orimothta mporw na ma8w se auto. 8a eimai sxolastikos sth synthrhsh, alla 8elw na exw mia sigouria oti mporei na kanei mia megalh xwmatinh ekdromh kai na mh mou afhsei to strofalo sto xeri xwris logo. akouw tis skepseis sas...

sapila racing
06/11/2007, 11:39
Egw lew na to parw ki as mhn eimai enduras. den einai douleia na parw ena drz kai se ena xrono na 8elw allo. Pisteuw oti me orimothta mporw na ma8w se auto. 8a eimai sxolastikos sth synthrhsh, alla 8elw na exw mia sigouria oti mporei na kanei mia megalh xwmatinh ekdromh kai na mh mou afhsei to strofalo sto xeri xwris logo. akouw tis skepseis sas...

Δεν θα σε αφήσει χωρίς λόγο, αλλά εχει πάρα πολύ αυξημένες απαιτήσεις συντήρησης.

Επίσης να ξέρεις οτι και ο στρόφαλος/μπιέλλα εχει συγκεκριμένο οριο αντικατάστασης.
Αλλο για αγωνιστική χρήση και το 2πλάσιο για κανονική χρήση.
Ειναι σημαντικό αυτό!!! Και πολυέξοδο.

Δεν εχει σχέση με DRZ και τέτοια, ειναι ενα καθαρόαιμο αγωνιστικό.

Cpt. Haddock
06/11/2007, 11:42

Καλορίζικο ρε Γιαννάκη αφου δεν ακούς τι σΕ λένε οι εμπειρότεροι

:wave2: :beer: :wave2:

τον Oldman λυπάμαι :bigcry:

makis206
06/11/2007, 11:42
alla 8elw na exw mia sigouria oti mporei na kanei mia megalh xwmatinh ekdromh kai na mh mou afhsei to strofalo sto xeri xwris logo. akouw tis skepseis sas...

Μην το πάρεις Γιάννη.. είναι απόλυτο και δεν έχει τον χαρακτήρα που ζητάς !

Είναι πιστάδικο όπως ανέφερε κι ο notakos600 παραπάνω, θέλει συχνή συντήρηση, δεν είναι τόσο φιλικό για να αντέξεις πάνω του στη μεγάλη χωμάτινη εκδρομή που ψοφάς να κάνεις, δεν λέω ότι θα σου αφήσει το στρόφαλο σε μορφή ελαιολάδου (ο Oldman δεν πιστεύω να το αποκλείει κιόλας:lol: ) αλλά δεν είναι κατασκευασμένο γι'αυτό το σκοπό.

Σε θέλει πάνω του για λίγη ώρα, σύντομα θα κάνει τα πάντα για να ξεκαβαλήσεις !

Δεν μπορώ να στο πω πιο απλά, ένα DRZ είναι πολύ πιο φιλικό και πιο κατάλληλο γι'αυτό που θέλεις να κάνεις - ή τουλάχιστον γι'αυτό που κατάλαβα ότι θέλεις να κάνεις, το ίδιο κι ένα ΧΤ ! Κι ένα ΧR !

nikos force
06/11/2007, 12:23
YPOLOGISE OTI ENA KALO GENIKO MPOREI NA PAEI KONTA STO 2 XILIARO... YPOLOGISE OTI EPISIS KAPOIA STIGMI THA TA DWSEIS AYTA TA LEFTA... EITE TWRA...EITE SE ENA XRONO...EITE SE DYO THA TA DWSEIS... YPOLOGISE OTI THA PAREIS TO KALYTERO ENDURO MIXANAKI EVER META TO 501 TOU 2002-3 ... MIN RWTAS TIPOTA...THA TO PAREIS KAI THA KATALABEIS...TH MAGEIA... DELL'ORTO RULEEZZZZZZZ BABY...

johnpan
06/11/2007, 12:58
Dhladh na psaksw gia kana xr - drz - ccm
h kai ktm?

marios8
06/11/2007, 13:06
h kai ktm?

Αν θές εκδρομές στα βουνά και όχι εντουρο πάρε DRZ 400 (μιλάμε για το s ) ή κανα XR 400-600.
To ccm είναι σαν το DRZ to E όσο για τα KTM (exc σειρά) δεν το συζητάμε καν.

:beer: :beer: :wave2:

makis206
06/11/2007, 13:07
h kai ktm?

Αν πραγματικά θέλεις μηχανάκι για εκδρομές σε χώμα νομίζω ότι είναι τα πιο κατάλληλα.

Εγώ προσωπικά σε κάτι τέτοιο θα πήγαινα, μηχανάκια με πιο "μαλακή" αίσθηση σε ανάρτηση, σέλα και γενικότερο στήσιμο και όχι σε ένα τέτοιο "αλυσσοπρίονο" όπως τα ονομάζουμε στο χωριό μου.:lol:

Εννοείται πως δεν θα απέκλεια και την ΚΤΜ απλά δεν γνωρίζω τα μοντέλα της που προορίζονται γι'αυτό το σκοπό.

Το Husaberg είναι άψογο αλλά όχι για εκδρομούλες.

:beer:

OldMan
06/11/2007, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
TO KALYTERO ENDURO MIXANAKI EVER META TO 501 TOU 2002-3 ...
That's ma' man !!! :a013: :beer:

(π@υτάνα σύνταξη, αργείς...)

Υ.Γ.
Δείξε μου έστω έναν ιδιοκτητη Μπέργκου που έχει αφήσει επάνω το Del'orto ...!!! :nono:

MikeG
06/11/2007, 19:31

Υ.Γ.
Δείξε μου έστω έναν ιδιοκτητη Μπέργκου που έχει αφήσει επάνω το Del'orto ...!!! :nono:

Άμα είναι να περιμένεις τη σύνταξη δε σε βλέπω μετά να κάνεις χαϊρι...Δώσε το KTM και πράξε αναλόγως..

:beer: :beer: :wave2:

nikos force
06/11/2007, 20:02

Υ.Γ.
Δείξε μου έστω έναν ιδιοκτητη Μπέργκου που έχει αφήσει επάνω το Del'orto ...!!! :nono: edw eisai off...pollous...eidika 98-99(nai yparxoun akoma)... to doulema pou exoyn ta dell'orto sta xamila mporei na min einai to kalytero...alla einai sigoura pio enduradiko apo to teleiws supermoto doulema twn fcr..

OldMan
06/11/2007, 20:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
...Δώσε το KTM και πράξε αναλόγως..
Και με τι θα βγαίνω στο βουνό ??? :confused:

(το 501 θα το πάρω για να το βάλω στο προφίλ μου ...):winka:

MikeG
06/11/2007, 20:07
Και με τι θα βγαίνω στο βουνό ??? :confused:

(το 501 θα το πάρω για να το βάλω στο προφίλ μου ...):winka:

Καλά, τότε πάρε το καινούριο BMW 450..:smokin:

:winka: :wave2:

nantin
06/11/2007, 20:16
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΠΕΡΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΦΙΛΕ JOHNPANN ΑΝ ΘΕΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ SXC 625 ΤΗΣ ΚΤΜ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ OLDMAN ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ,ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛ.ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΨΩ , ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΤΜ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ RESPECT STON OLDMAN :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:

OldMan
06/11/2007, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΤΜ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ RESPECT STON OLDMAN :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
Πιωμένος είσαι Γιωργάκη ??? :smokin:

nantin
06/11/2007, 20:23

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΜ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ SXC 625 AN SE ΜΠΕΡΔΕΨΑ . ΕΧΕΙΣ Π.Μ

nikos force
06/11/2007, 20:24
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΠΕΡΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΦΙΛΕ JOHNPANN ΑΝ ΘΕΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ SXC 625 ΤΗΣ ΚΤΜ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ OLDMAN ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ,ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛ.ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΨΩ , ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΤΜ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ RESPECT STON OLDMAN :a19: :a19: :a19: :a19: :a19: einai ierosylia stin idia protasi na bazeis tis lekseis ktm kai bergo...an thes ekdromiko pare ton kainourgio bergo to 650...kai ase tous allous na nomizoun oti exoun mixanakia...

OldMan
06/11/2007, 20:25
ΕΧΕΙΣ Π.Μ
Πάω να το δω ... :wave2:

(αν και μου βρωμάει κάτι για βουνό το ΣΚ ..) :winka:

nantin
06/11/2007, 20:28
Πάω να το δω ... :wave2:

(αν και μου βρωμάει κάτι για βουνό το ΣΚ ..) :winka:

ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩ ΠΕΦΤΕΙΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nantin
06/11/2007, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
einai ierosylia stin idia protasi na bazeis tis lekseis ktm kai bergo...an thes ekdromiko pare ton kainourgio bergo to 650...kai ase tous allous na nomizoun oti exoun mixanakia...

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΤΟ 625 ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ .ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ . ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ 550 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΠΕΡΓΚΟ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΧΑΛΑΡΑ .ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΤΟ ΑΤΙΜΟ .ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝΕΒΗΚΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ

nikos force
06/11/2007, 20:36
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΤΟ 625 ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ .ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ . ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ 550 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΠΕΡΓΚΟ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΧΑΛΑΡΑ .ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΤΟ ΑΤΙΜΟ .ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝΕΒΗΚΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ na fantasteis oti exw odigisei to 625 kai OLA TA BERG APO 2002 kai meta...(kai merika pio palia) o kainourgios o bergos peran twn grafikwn pou einai trela xalia...apla GAMEI

STOYBI
06/11/2007, 20:55

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nikos force
07/11/2007, 12:27
kai kati teleytaio...sta periodika diabazeis gia mixanakia pou ta isiwnoun ola sto diaba tou klp klp...se liga mixanakia mporeis na niwseis ti diafora...sto berg oxi mono to niwtheis...sti kyrioleksi to blepeis...to mixanaki einai ntoubari

http://www.youtube.com/watch?v=XsgXLFDbz4U